26
jul
Seneste opdatering: 26/7-09 kl. 2122
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det 11 bud : Gør ikke grin med overskæggene:

Sacha Baron Cohen has stepped up his security after being threatened by a terrorist organization that is angered at its portrayal in the film “Bruno.” The al-Aqsa Martyrs’ Brigades, a coalition of Palestinian militias in the West Bank, said it was “very upset” that it was featured in the movie, starring Baron Cohen’s homosexual fashionista alter ego. Baron Cohen’s Austrian character ridicules the terrorist group when he attempts to get himself kidnapped during a meeting with Ayman Abu Aita, who is identified in the film as the leader of the Martyrs’ Brigades.

Abu Aita’s lawyer, Hatem Abu Ahmad, has said that he is preparing a legal action against Baron Cohen and Universal Studios alleging that the terrorist reference could get his client in trouble with the Israelis and that the gay association could get him killed by Palestinians. Abu Ahmad said: “This joke is very dangerous. We are not in the United States, we are not in Europe, we are in the Middle East, and the world operates differently here.”  A JIHAD ON –  BRUNOISLAMOFASHIONIST TERROR THREAT,  Cohen forklarer her Letterman, hvordan han fik en rigtig terrorist til at medvirke)

Radiovært Michael Savage brugt til at pynte på virkeligheden

Det var jo også hvad de fleste godt kunne se, men det er nu officielt bekræftet: Den ‘kontroversielle’ amerikanske radiovært Michael Savage var medtaget på det britiske indenrigsministeriums liste over uønskede personer i landet, ene og alene fordi virkeligheden var for penibel – for mange muslimer på listen, så der måtte lidt snyd på vægten til. Dette er virkeligheden i dagens verden – det er fuldt acceptabelt at udvælge og stigmatisere ‘hvide’, så længe de ikke hedder f. eks. Abdul Wahid eller Yvonne Ridley. Dumme hvide højreorienterede mænd er ikke omfattet af den beskyttede status der ville gøre det utænkeligt at udpege en muslim på denne dehumaniserende måde. Via Jihad Watch (LFPC):

Former Home Secretary Jacqui Smith has suffered a major setback in her legal battle with American ‘shock jock’ Michael Savage after her officials were accused of banning him from the country on racial grounds.

Emails written by Home Office officials privately acknowledged the ban on Mr Savage would provide ‘balance’ to a list dominated by Muslims – and linked the decision to Gordon Brown and Foreign Secretary David Miliband. […] US shock jock Savage targeted ‘to balance least wanted list’

Hvorfor laver statistikere “demokratidag” ?

Statistiska Centralbyrån´s program:

15.15-15.30 Utrikes födda – en allt större väljargrupp
Jessica Persson, SCB
15.30-15.55 Främlingsfientlighet och partival
Kåre Vernby, forskare vid Uppsala universitet
15.55-16.20 Vad förklarar Sverigedemokraternas framgångar?
Gissur Ó Erlingsson, forskare vid Centrum för kommunalstrategiska studier, Linköpings universitet

Kåre Vernby har blandt andet beskæftiget sig med “the electoral behavior of xenophobic voters ?” og Erlingsson med “Beror Sverigedemokraternas framgångar på ökad främlingsfientlighet ?”, men i hvis statistiske interesse det er, har jeg svært ved at se. Er det deres opgave at stemple Sverigedemokraterna som demokratisk betænkelige ? Er “främlingsfientlighet” et neutralt videnskabeligt ord at anvende ? Det svenske demokrati er selvfølgelig dysfunktionelt, al den stund gabet mellem den officielle og den folkelige debat stadig øger, og man radikalt har ændret 25 % af befolkningen uden anden end en mikroskopisk, politisk reaktion, ikke mindst fordi Riksdag og presse var enige om at holde emnet som en ikke-diskussion. På den anden side, så er det jo svenskerne selv, der afgiver deres stemme på valgdagen. Det kan ikke bortforklares, de har stemt for tingenes tilstand, eller rettere undladt at stemme imod dem, så  i disse år forsvinder de facto de sidste rester af Folkhemmet. Det kan formentlig aldrig genskabes. I dets sted får man i bedste fald et slags amerikansk lavtillidssamfund, men selv det tror jeg er for meget at håbe på.

Hvorfor ligner  Sverige endnu overfladisk set et sundt, velfungerende land ? En svensk ven, jeg havde boende i maj sagde: “Du skal forestille dig Sverige som en supertanker i høj fart. Engang omkring  1980 slukker skibet gradvist motorerne, men der er stadig fremdrift til mange år. Det er det, vi ser nu, vi bestiller ikke andet end at høvle af hovedstolen, økonomisk som socialt. Vores industrilokomotiver er væk og det vælter ind i landet med mennesker, der er dødvægt og konfliktpotentiale. Indvandringen i sig selv koster milliarder, og den ligner ikke en investering i nogen fremtid.” Her er endnu en vinkel på demokrati fra idag – Sick Societies:

The politicians elected to office by Swedish voting majorities have imposed on Sweden, through their immigration policies, a disastrously maladaptive agenda. The willingness of the Swedish press to cover up the severe social consequences of those policies compounds the problem and is itself maladaptive, as a lack of knowledge must always be. Dagens Nyheter and Aftonbladet are, with respect to many serious policy-issues, as scrubbed clean of truth as either Pravda or Izvestia ever was in the Soviet heyday. But Sweden is a democracy. A majority of Swedes have repeatedly voted for the politicians who have inflicted large non-Swedish populations on places like Malmö and various Stockholm suburbs.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Tak for et godt grin begge to.

Janne
Janne
12 years ago

Nu vi er i spøg og skæmt afdelingen, så kan jeg slet, slet ikke stå for denne her:

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Mosemanden
12 years ago

Det er simpelhen klasse det her , og ikke mindst modigt .

Hør Sacha Baron fortælle Letterman om hvordan man lige finder en rigtig terrorist og hvad man skal passer på .

http://www.youtube.com/watch?v=Qk2oee2kjT8&feature=fvw

Janne
Janne
12 years ago

NB

Når jeg spørger dig er det dels fordi du undervejs i koran-projektet har inviteret muslimer til at deltage i debat og dels fordi din koran-blog er humoristisk.

Janne
Janne
12 years ago

William

Du kunne evt. lave din koran.blog til KUNST og se om du kan få den udstillet på et af de større kunstmuseer i Danmark? Eller i et andet land, der tør hvor de fleste tier. Hvad med et samarbejde med den iranske kvindelige kunstner (bosidende i Danmark så vidt jeg ved), der udstillede et kunstværk bestående af 347 gange ‘vantro’ – som hun har fundet i koranen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
12 years ago

Ja, netop – han er nok en af de FÅ kunstnere, der virkelig tør risikere noget nutildags – de andre er bare patetiske og laver kun film, teater og bøger for alle de frelste med de samme PK-meninger, så de kan bekræfte hinanden i deres frelsthed og selvgodhed. Det kunne blive århundredets største grinefilm. Og som PR kunne de jo passende uddele store hatte med store G’er påtrykt ….. Hvorfor ?!?! Jo, så kunne vi nemlig alle gå i “G-hat” [jihad] 🙂 – i solidaritet med vore stakkels undertrykte muslimske “kulturberigende” brødre og deres ædle “religion of peace and tolerance”.… Read more »

WilliamJansen
12 years ago

Jeg har sagt det før.

Sascha Barat Cohen burde lave en film om enten a) Islam, eller b) religion i al almindelighed

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x