9
aug
Seneste opdatering: 9/8-09 kl. 2114
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Net immigration has quadrupled since 1997 to 237,000 a year. A migrant now arrives nearly every minute. We must build a new home every six minutes for new migrants. England is already the most crowded country in Europe (except Malta). Immigration will add 7 million to the population of England in the next 20 years – that is 7 times the population of Birmingham. To keep the population of the UK below 70 million, immigration must be reduced by 75%. Government measures so far may reduce it by 5%. Migrationwatch

pk 002

Helsidesannonce i The Star, Malaysia, 9 marts 2009. Klik og læs tekst.

»Der er noget der hedder respekt for kulturer, ikke?«

I ville blive skudt i Irak, hvis I havde stillet spørgsmål der! Sådan lød advarslen, da Ekstra Bladet konfronterede irakisk general på førtidspension i Køge – se konfrontationen og familiens mange svar! Ekstra Bladet Søndag afslører endnu en irakisk kurder, der hæver dansk førtidspension fra en adresse i Danmark – og samtidig lever fedt af et job i Irak.

Det tjener han: Både Ekstra Bladets mundtlige og skriftlige kilder beskriver skiftevis Fouad Chalabi som ‘Major General’ og ‘Brigadier General’. I den irakiske hær er Major General den højeste rang af de to.Det har ikke været muligt at få den officielle løn for en irakisk ‘Major General’. Men kilder i Irak oplyser, at en ‘Brigadier General’ tjener et grundbeløb på mindst 1,75 mio. skattefrie dinar om måneden. Det svarer til godt 8000 danske kroner.

Dertil kommer en ukendt række tillæg, som helt afhænger af de personlige forbindelser, den pågældende officer har. Ifølge Ekstra Bladets kilder ligger Fouad Chalabis løn på over 23.000 skattefrie danske kroner om måneden.

Video Afsløring: General i Irak – på førtidspension i DK, Vi stopper platuglerne – ligegyldigt om de kommer fra Bogense eller Bagdad, Ekstra Bladet gräver, dödstyst i svensk media.

Italien: Legalisering af borgerværn

Statsmagten rulles et skridt tilbage. Men spørgsmålet er hvad der er det værste, dette skridt, eller de eskalerende problemer det skal afbøde? Via Gates of Vienna (LFPC):

Silvio Berlusconi’s government, which has already put several thousand soldiers on the streets of Italy, will tomorrow legalise vigilante patrols and set out the guidelines under which they will operate.

The plans prompted an outcry from opposition politicians and police unions, but got a mixed reception from Italy’s mayors, who must decide whether they want law enforcement volunteers in their towns. An overwhelming majority of those in favour run cities in the north, where the anti-immigrant Northern League has long argued for wider use of vigilantes. […]

Last month vigilante groups from the left and the right clashed violently in the Tuscan town of Massa Carrara.

Maroni told the Corriere della Sera that the minimum age for vigilantes would be 18, not 25 as previously reported. A junior minister said the patrols must be on foot and have no more than three people, and that police- or military-style uniforms, and weapons, would be banned. “Their only equipment [will be] a walkie-talkie that keeps them in contact with the local police or Carabinieri station,” Alfredo Mantovano told La Stampa.[…] Opposition outcry as Italy legalises vigilante patrols

Mark Steyn: “Demographic time bomb”

Since my “alarmist” book came out, I notice the British and European media have begun to meet me halfway:

A Fifth Of European Union Will Be Muslim By 2050. Britain, Spain and Holland will have an even higher proportion of Muslims in a shorter amount of time, an investigation by The Telegraph shows.

A couple of points. The “European Union” is a fairly meaningless statistical concept including as it does places far off the Muslim-beaten path (Estonia). What counts are real jurisdictions – first, the major cities, which are already on the brink of majority Muslim status, from Malmo in Sweden to the EU capital Brussels; and, after the cities, individual nations. Critics of my thesis, most of whom don’t seem to have read the book, like to obsess about the point at which Europe becomes 50.1 per cent Muslim: Steyn’s full of hooey; it won’t happen till 2100, or 2200, if ever. But as I say about 30 pages in, it is not necessary for Islam to become a statistical majority in order to function as one. At the height of its power a millennium and a quarter back, “the Islamic world” stretched from Spain to India, yet its population was only minority Muslim.

So what’s the point at which a society starts to become Muslim in its socio-political character? My book quotes the 2005 Freedom House rankings: Of the 46 Muslim majority nations only three were ranked as free. But of the 16 nations in which Muslims form between 20 and 50 per cent of the population, only another three were ranked as free: Benin, Serbia & Montenegro (as it was then), and Suriname. So 20 per cent seems a good starting point. For what it’s worth, I’ll bet the EU will be a lot more than one-fifth Muslim by 2050. As for those countries the Telegraph puts in the fast lane, a Netherlands or a United Kingdom that becomes 30 per cent Muslim will not just be more “diverse” but in ways both profound and trivial no longer Dutch or British. It’s happening. You can argue about the speed, but not about the destination. National Review

Europas kommende forbillede …. Kasakhstan

Dagen i dag, lørdag, på Snaphanen har været en bevægelse mellem yderligheder: Først en historie fra BBC der ud fra en tvivlsom YouTube-video prøvede at diskreditere enhver bekymring for islamisering af Europa. Godt nok uden at forholde sig til hvad dette begreb betyder den dag i dag i europæernes hverdag. Kort efter highlightede vi så en historie fra det noget mindre berøringsangste the Telegraph, der gav flere boller på suppen: 20% muslimer i Europa i år 2050. Med procentandele i denne størrelsesorden i tankerne kiggede jeg så på Wikipedias liste (til dels baseret på CIA World Factbook) over andelen af muslimer i samtlige lande i verden.

Vores debatopponenter er gerne fikseret på enten muslimsk flertal, dvs. 51%, hvilket afvises, og dernæst på meget små officielle procentsatser for de europæiske lande. Vi hører derfor kun sjældent om lande hvor procentandelen er høj, hvilket vi her kan definere som over 20%, men ikke over 50%. Mit lille og helt uvidenskabelige survey kan måske give et fingerpeg om hvad der er værd at bemærke i denne sammenhæng. Temmeligt overraskende fandt jeg, at kun et meget lille antal lande har en muslimsk befolkningsandel på 20% – 50%:

Benin  24.4% – Bosnia and Herzegovina 40% – Cameroon 20%- 22% – Côte d’Ivoire 35% – 40% – Ethiopia  32.8%  – 45% – Guinea-Bissau 45% – Kazakhstan  47% – Liberia 20% – Republic of Macedonia 32% – Mozambique 20% – Nigeria 50% – Tanzania 35% – 40%

Listen er selvfølgelig behæftet med usikkerhed, og nogle lande skulle måske ikke være inkluderet, mens andre skulle have været medtaget. Men det er bemærkelsesværdigt, at kun tre ikke-afrikanske lande havner på listen: Bosnien-Herzegovina, Makedonien, og Kasakhstan. Hvad kan forklaringen være? Et gæt kunne være at islam i løbet af en kortere årrække har vundet terræn i et fattigt og uroplaget Afrika, og lige nu befinder sig i en overgangsfase henimod muslimsk flertal i de pågældende lande. Dét der er interessant og relevant for os er om der kan fremvises positive eksempler på lande med en andel muslimer der svarer til det der nu synes at tegne officielle prognoser for Europa, 20%, eller derover (for at kunne inkludere mulige stigninger fremover). Afrika giver sig selv som lidet eftertragtelsesværdigt; Balkan ligeså; og vi ender så med Kasakhstan som måske eneste brugbare reference. Kigger man rundt på nettet ser dette centralasiatiske land faktisk ud til at være en oase af ikke-udlevet islam, f. eks. i denne rejsebeskrivelse på Gates of Vienna (forfatteren angiver i øvrigt andelen af muslimer her til 60%):

[…] In some ways it is harder to argue about religion with cultural non-Arab Muslims, as they have a totally different idea of what Islam actually is. The majority of Muslims in Kazakhstan believe that all religions are the same, even Hindus and Buddhists; the understanding of what is Halal and what is Haram is completely absent. […]

In a country like Kazakhstan, where I spent two weeks, you don’t even think you are amongst Muslims. I saw more churches there than mosques. So it is definitely the case that it is possible to have a country with a majority Muslim population and also have a very secular non-religious population who are not interested for most part in anything like what they have in the Middle East. Kazakhstan: A Secular Muslim State

Igen skal det understreges at dette kun er et hurtigt overblik, men efter at have kigget på tendenserne i Wikipedias liste ser det ud til, at normen er enten meget små procentandele muslimer, eller flertal. Et land forbliver tilsyneladende ikke ret længe i intervallet 20% – 50%. Hvorfor? Fordi det på et tidspunkt går stærkt, når forholdene for de vantro forringes? Kasakhstan er måske en oase, men er det ikke på grund af en særlig moderat islamtolkning, men på grund af mindre udlevet islam, hvilket igen bunder i afsondring fra især arabisk og pakistansk indflydelse. Europa har fået taget mødommen i dén henseende, så hvis alt dette stemmer, må konklusionen blive: Vi har ingen fortilfælde for at det kan gå godt i de kommende årtier. Vi er på vej ind i helt ukendt territorium (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
12 years ago

” …respekt for kultur”

Nå, så løgn, bedrageri og trussler er irakisk kultur? Sikken en berigelse for Danmark.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Islam er genial, muhammad var et ondt geni der forudså hvordan Islam kunne udbrede sig og udbrede sig, ikke blot ved jihad, men ved fertilitet og kun en vej ind, ingen ud. Men modsat kommunismen er den langt fra død og borte, men på vej til sit højdepunkt.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Selv Mogens Glistrup sagde for åben skærm, at Koranen og den islamiske ideologi er Genial. Allerøverst oppe i hierakiet er uvæltelige Allah, og hans profet. Under dem er tyranner, despoter, mullaher, stormuftier, og imamer som forkynder Allahs ord. Nederst er et muslimsk folkehav af masserne, som er modtagelige for massesuggestion, og kan manipuleres til hvad som helst med sydende demonstrationer til forsvar af Allah og hans profet. Sat på spidsen, kunne det være forfriskende, at Ahmedinejads atombombe-missiler kunne sendes afsted og brænde enhver Koran i verden til aske, så ingen ingensinde kunne huske teksten fra denne forfærdelige bog som rakker… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Ja, hukommelsen er som sagt kort, du kan lige så godt række en lillefinger til fanden, for det er hvad den gammeltestamentlige jahve og profetens allah lyder som. Glemt er århundreders kombineret Jihad og pavedømme.

Den mørke middelalder, “coming to a location near you – soon”

Janne
Janne
12 years ago

Thomas

Flere og flere steder laves der særligt indrettede rum til dyrkelse af denne uvæltelige enevælde tyran. F.eks. på hospitaler, på skoler, på uddannelsessteder, på arbejdspladser og sågar på nogle restauranter.

Pk
Pk
12 years ago

I Danmark og andre europæiske lande er det nemt for muslimerne
at få magten.
Socialdemokratiet og andre partier mener det samme som muslimerne.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“You can argue about the speed, but not about the destination.” Sådan siges det! Det er så dybt latterlig en reaktion på det største problem efter Sovjet, ja endda større og historisk mere overlevelsesdygtigt et problem, for ikke engang Sovjet ville gribe så omfattende ind i vores personlige og individuelle liv, specielt når vi taler kvinder. Islam slår alle andre totalitære ideologier med flere hovedlængder, da den er subtil, alsidig og fleksibel, ikke i mål, men metoder og bonus både på jord og “paradis”. På toppen sidder ikke et menneske, som man kan kaste af tronen, men selve “gud”. Den… Read more »

Hans L
Hans L
12 years ago

Ekstra bladet tør hvor andre tier, endeligt, men husk respekt for andre kulturer er lig med respekt for socialt bedrag. slut med venstre fløjens ligheds tyrani. nu skal vi være forskellige.

JensH
JensH
12 years ago

Tilsyneladende findes der nogle Briter der har fået nok af elitens multikulturelle projekt, og er ligefrem begyndt at demonstrere mod islamiseringen af deres samfund. Som LFPC allerede har været inde på, så er BBC sandt for dyden ikke nogen neutral observatør af begivenhedere, og de beskriver da også de protesterende (hvide) Briter som værende “football fans”, (læs: Holigans): “Police in Birmingham have arrested 33 people during a demonstration against Islamic fundamentalism and counter-protest by anti-fascists. The demonstration – by groups calling themselves the English and Welsh Defence League and Casuals United – was made up of football fans, said police.… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Vänta bara tills dom riktiga muslimerna får upp ögonen på Kazakhstan. Då kommer dom saudiska miljonerna rulla in och dom saudi-utbildade imamerna kommer in i bilden. Då blir det nog ordning på torpet igen.

Universalgeni
12 years ago

Vi tager grueligt fejl, hvis vi tror, at muslimerne i god ro og orden vil vente på at komme i flertal. Så meget demokratisk ånd tillægger jeg dem ikke. Saddams Bat-parti holdt irakerne fast i et terrorregime i årtier med terror, brutalitet og barbari, for nu at tage et konkret eksempel. Samme Bat-parti bor jo i Sverige nu…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x