11
aug
Seneste opdatering: 13/8-09 kl. 1433
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De begynder næsten på samme måde  hver gang. Anstødsstenen er at politiet udfører politiarbejde. Skarpe skud mod dem igen, der lige markerer at staten altså har rivaler til jurisdiktionen i netop det område. (TF 1video m. andre billeder)

Some 40 rioters in a Paris suburb have hurled Molotov cocktails at police and firefighters and torched cars in a rampage prompted by the death of a teen pizza deliverer fleeing police.The interior minister called for calm after the overnight violence.
One person fired at police with a handgun in the rioting in a housing project in Bagnolet, on Paris’ eastern edge, Interior Minister Brice Hortefeux said in a statement. No injuries were reported.
The latest eruption of tensions in France’s suburbs broke out after an 18-year-old riding his motorcycle through the project tried to flee a document check by police, according to a police official. The man, who worked as a pizza deliverer, lost control of the vehicle and hit a barrier, and died en route to the hospital, the official said. The official was not authorised to be publicly named because of police policy. Later, about 40 young people in the neighbourhood responded to the death by hurling Molotov cocktails and projectiles at police and emergency workers on the scene, Hortefeux’s office said in a statement.
The rioters set fire to 29 cars and smashed windows of a high school and store, the statement said. One person was detained and order was restored after police reinforcements arrived. Teenager death sparks riot in Paris, Après la mort d’un motard, Bagnolet sous tension, Bagnolet : l’enquête semble confirmer l’accident.

Det er ikke sjovt at være journalist i Bagnolet. Tv-hold angrebet i samme forbindelse: “Journalister fra nyhedskanaler er konstant udsat.” – Også i dag: Immigration in France: Counting on the Enemy.:

My belief is that things have to get really bad before people exhibit the type of disenchantment [ French economist] Gerard Pince refers to, but it could happen that way. Do we need another 9/11? Does France need more riots, devastation, murders, muggings, rapes and arson fires? God forbid. But that is what Pince is saying.  One of Pince’s readers says:

(…) a premature civil war would be to our advantage. That is why the best sources of anti-terrorist information come from Libya and Saudi Arabia. Muslim strategists know that this isn’t the time to pull the trigger. They know that it will be the entry of Turkey into Europe that will definitively seal the outcome of the war. The genocide of Christians will then begin irremediably and gradually (as day follows the night). But I bet that the United States will first let the Muslims weaken Europe, while they reorganize. They will lobby for Turkey’s admission, and I think they will get it.

Snälla Danmark, invadera Sverige och ta över styret

Et sørgmuntert kommentarspor på Danmark fuskkontrollerar 11200 irakier. Post-post-kommunisten Ole Sohn kan godt synge med i koret, så længe svindlen bare er regeringens skyld:

“Det er regeringens ansvar at sørge for, at folk, der får offentlige ydelser, ikke svindler,” siger SF’s Ole Sohn, som nu kræver en undersøgelse af samtlige 11.200 irakere, der modtager socialhjælp i Danmark.Samtlige 11.200 irakere, der er bosiddende i Danmark og modtager enten førtidspension, kontanthjælp eller dagpenge fra det offentlige, skal have kulegravet deres økonomiske forhold. Sådan lyder kraft fra SF til regeringen, efter at Ekstra Bladet har kunne afsløre flere irakere, der hæver socialhjælp i Danmark, samtidig med at de har vellønnede stillinger i Irak.

“Det er regeringens ansvar at sørge for, at folk, der får offentlige ydelser, ikke svindler. Derfor må regeringen finde en form, hvor man kan lave et krydstjek af dansk-irakerne, selv om der er mange på sociale ydelser,” siger SF’s finansordfører, Ole Sohn. SF kræver regeringsindsats mod irakeres sociale bedrageri

Italien vil udvise 5000 rumænere

En stribe brutale mord begået af rumænere har fået det italienske parlament til at vedtage et hastedekret, der gør det muligt at udvise EU-borgere. Cirka 5.000 står parat. En række brutale mord begået af rumænere har fået den italienske regering til at vedtage et hastedekret, der gør det muligt at udvise EU-borgere. Ifølge italiensk politis øverste leder, Antonio Manganelli, bliver der tale om tusindvis – først og fremmest rumænere. Siden visareglerne blev lempet over for Rumænien i 2002 er befolkningsgruppen blevet Italiens største minoritet. Rumænerne har længe været på den politiske dagsorden, men den seneste tids mord skruede debatklimaet op i et helt nyt niveau.»Inden Rumæniens indgang i EU var Rom den sikreste by,« sagde hovedstadens borgmester Walter Veltroni. Italien klar til at smide EU-borgere ud, Geert Wilders: I’m in favour of Romania and Bulgaria leaving the EU.

“Indebrændt med de sorteste holdninger”

»Når jeg ser et retoucheret billede af Morten Messerschmidt, der optræder som en artig, sød og imødekommende dreng, der læner sig tillidsfuldt ind mod vælgerne, så tænker jeg, at han jo i virkeligheden er indebrændt, med nedadvigende mundvige og har de sorteste holdninger, så han har ikke en chance. Alligevel fik han flest stemmer til EU-Parlamentsvalget, og det er rystende, for det er jo som om, vi lever i parallelverdener i Danmark,« siger T.S. Høeg. Information | 11.08.2009 . Interview: Frisind er noget, man gør (ikke online)

Det er vel et tegn på en vis gemytlighed, at man stadig holder af de skjønne kunster, når man tænker på hvilke kunstnere vi har. Men hva´, man holder også af Folkekirken på trods af præsterne og engang holdt jeg af Politiken trods  læserne. Men der går dog grænsen idag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Robin_Shadowes Lad os tænke lidt taktisk : inden i sender muselmændene nordpå kunne I måske sætte dem til at grave Skåne fri ? Noget kan I godt tillade Jer at forlange for at have givet kost og logi og det kunne så passende være, at hver enkelte muselmand gravede x-antal meter ! Gerne noget i overkanten af hvad han kan klare, for så vil der nok blive færre problemer, når han skal rejse nordpå, op til Svensken! Det ville GLÆDE mig om Skåne kom hjem igen ! Skåne og Danmark ligner hinanden så påfaldende at ingen har kunnet ændre på… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Til Robin:
Hvis “danskerne” svigtede Skånelandene for 300 år siden, var det i hvert fald ikke det danske folk. Det havde intet at skulle have sagt i den sag. Det var den danske overklasse, med kongen i spidsen (oftest tysktalende!), der kørte løbet!
Lidt ligesom med EU i dag. Jeg mener, hvornår er det danske folk blevet spurgt om, hvorvidt vi mener, at den Europæiske Menneskeretskonvention skal have forrang for dansk lovgivning?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Vivi, vi är ett par stycken minst (skåningar alla tror jag) som har lobbat på Exilen för att skicka upp mohammedanerna till Tokholm där vi tycker dom hör bättre hemma (förutom i MENA då), för det är ju därifrån alla multikulturella politiskt korrekta dekret kommer ifrån, men dom som bestämmer slipper ju själva från att bli kulturberikade.Visserligen tyckte Kapten Haddock att danskarna svek oss men jag tycker inte man skall skuldbelägga dagens danskar för något som hände för över 300 år sedan, lika lite som man bör skuldbelägga européer för imperialismens härjningar på 1800-talet. Inte ens merparten av dagens nu… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Robin_Shadowes

Så se at komme igang med at grave Skåne fri fra Sverige – og vi skal nok være der med åbne arme.

Men så må I også love os at I gør hvad I kan for at få sendt muslimerne nordpå mod Stockholm – for dem vil vi ikke have med !

Vi har nok i dem vi selv trækkes med.

BL
BL
12 years ago

Lega Nord har været et snakkeparti, det er ikke blevet til meget i alle de år de har været med i Berlusconis regeringer. Imens arrangerer Gadaffi at det vælter ind over Italiens grænser, derefter blackmailer han Berlusconi til at sende flere penge for at stoppe trafikken. Men måske er italienerne ved at vågne op til dåd, eller også kan Gadaffi bare lide pengene, han finder jo nok på en ny ide senere. Her en artikel fra Gutmenschen-Seite:

http://fortresseurope.blogspot.com/2006/01/libya-externalize-borders-to.html

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

En fransk økonom har sat sig sig ned og lavet matematisk solidt funderet bud på de formodninger vi har her i selskabet. Nemlig at indvandrere og efterkommere fra den tredje verden udgør 15 procent af den franske befolkning og i øvrigt består primært af muslimer. Han påviser med sinde beregninger, at hvis den nuværende udvikling fortsætter taler vi om et flertal allerede i 2060. Jeg har lavet nogle beregninger selv, som supplement, der gerne skulle illustrere den utrolige vigtige forskel, der er mellem at have 5 procent muslimer som udgangspunkt, eller 10 eller 15 procent. At det ikke er uden… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

Jo, det har du sikkert ret i, en jeg har nu også hørt ordet ‘vafler’ blive brugt. Men hvad mener du så om denne historie fra Sverige. Voldtægtsmand har politi-anmeldt sit offer til politiet fordi hun ikke fortalte ham at hun var HIV-smittet:

http://ekstrabladet.dk/112/article1204688.ece

Mette
Mette
12 years ago

Vafler? Var det ikke makroner?

JensH
JensH
12 years ago

IMens Franskmændnene er fuldstændig i vildrede, så så går Italienerne helt anderledes til vaflerne. Senest har en minister fra Lega Nord foreslået, at indvandrere/udlændinge som begår voldtægt skal kastreres:

” An Italian Cabinet minister Monday called for rapists to be chemically castrated, amid a growing number of vigilante attacks on immigrants that have followed a series of rapes blamed on foreigners.”

http://www.foxnews.com/story/0,2933,493588,00.html?sPage=fnc/world/europe

Fritz
Fritz
12 years ago

Lad for Guds skyld de skide muslimer futte hele lortet af i Frankrig, jo før Frankrig bliver knaldet for deres storhedsvanvid, jo bedre. Landet er alligevel en stor terroristrede.

BL
BL
12 years ago

“Det er først og fremmest romaer, også kendt som sigøjnere, der kommer for at arbejde i byggebranchen.”

Berlingeren har endnu ikke lært at være politisk korrekt. “Sigøjnere” er fy fy. Ligesom på tysk hedder det roma og sinti. DR har heller ikke lært det endnu, hold op hvor de tyske kolleger grinede:
http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2009/07/20/084956.htm

Tja Italien vil udvise andre “europæere”. Det vil jeg nu se, før jeg tror det.
Sigøjnere har været udsat for etnisk profilering i århundreder før udtrykket blev opfundet.
En sød lille pige siger “mangare, mangare, per favore” mens storebror tømmer dine lommer. Byggebranchen, my …

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jaaa snälla, invadera oss snarast möjligt!!! Försvaret är ändå i stort sett bortrustat och det som finns kvar är Afghanistan eller nåt liknande. Inte ens ordningsmakten är den reda med längre. Dom har reducerats till kramande dialog-strissere. Det är bara att gå in och ta över utan att avlossa ett skott. Tja, jag vet förstås inte hur mussarna reagerar. Möjligtvis skjuter dom tillbaka. Jag lovar till och med att ta mig i kragen och lära mig ert räknesätt. Bara vi får ordning på torpet igen, det är det viktigaste. Som skåning är jag inte direkt besatt av att kalla mig… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Morten

“Aftjener muslimer ikke værnepligt i Frankrig ? ”

Nej, jeg mener værnepligten er afskaffet i Frankrig, hvilket må siges at være et sandt held for os andre Europæere når man tænker på den demografiske udvikling i landet.

Janne
Janne
12 years ago

“Journalister fra nyhedskanaler er konstant udsat.”

Gad vide hvor meget det faktum holdes skjult af hensyn til den multikulturelle fiktion. Og fordi det er et ømt punkt for nogle borgere at tale om.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Kunne Frankrig ikke indgå en “jord for fred”-aftale? Det har Frankrig gentagne gange opfordret Israel til.

Hvis islamisk ukorrekte vinmarker i stedet kunne bruges til kamelavl, vil det sikkert dæmpe gemytterne.

polinos
polinos
12 years ago

Ak, ak! Også du, min helt, T. S. Høeg! Engang en spændende musiker – jeg har selv en stabel af de plader, han lavede med Cockpit Music – men så åbner han sin mund, og hvad kommer ud?!? Forudsigelige, banale, dæmoniserende tåbeligheder. Et har han dog ret i: Ja, vi lever i parallelle samfund i dette land. Og nogle – især kunstnere på venstrefløjen – synes at leve i en helt anden dimension. Eneste kur synes at være et brutalt møde med virkeligheden på gaden, enten for det gode menneske selv eller – hvad gud forbyde – dets nærmeste. Nogen,… Read more »

Mosemanden
12 years ago

Gad vide om det også var derfor det tager så lang tid for det danske forsvar at sende deres nye CV90ér til Afghanistan ?

Den 40mm L70 er helt klart et formidabelt våben til “Riot Control” og måske HOK har fået besked på at holde nogen stykker hjemme nu hvor SF fik afskaffet kampvognene ? . .

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Når der bliver 20% muslimer i Rusland, vil 51% af dem angiveligt være i den værnepligtige alder. Aftjener muslimer ikke værnepligt i Frankrig ? Hvordan ser det mon ud om føje år ? Tiden er p. t. ikke på vores side.

Det er vel rimeligt at tro, at der intet sker af den art, førend det er for sent.

– – –

JensH
JensH
12 years ago

@BubbiBjørn Under den Franske intifada i efte¨råret 2005, da alle forstæderne omkring de Franske storbyer stod i brand, (boede man i bykernerne må man have følt man befandt i en slags ‘Fort Apache’), valgte den daværende premierminister Dominique de Villepin at gå på Nationalt TV. Han blev her udspurgt af et par TV-journalister, og en af disse journalister spurgte direkte om regeringen havde planer om at sætte hæren ind i forstæderne. Til dette svarede Villepin: #´”Nej, såvidt er det ikke kommet endnu”, (efter hukommelsen). Men det interessante var her, at han ikke blankt afviste at indsætte hæren. Tværtimod. Tiden var… Read more »

Hans L
Hans L
12 years ago

Hvordan mon Italien slipper afsted med det?, mon ikke bare de gør det! og så efterfølgende tager hylekoncerten med sindsro. Forza Italia.

BubbiBjørn
BubbiBjørn
12 years ago

Frankrig kan hurtigt blive et lille helvede på jord.
De har masser af vrede, utilpassede indvandrere og en indfødt fransk kultur der hylder oprørsmentalitet og foragter ærligt arbejde – en grim cocktail.
Læg dertil elitære politikere der hellere vil bedøve masserne i stedet for at rydde op i moradset.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x