12
aug
Seneste opdatering: 15/8-09 kl. 1925
170 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det må være en folkekirkelig nyskabelse, at en kirkes mursten er noget særligt helligt  udenfor lands lov og ret.

Politiet mødte op i skjorteærmer for at tale irakerne i Brorsons Kirke til frivilligt at forlade kirken. Først da det ikke lykkedes, blev kampuniformerne fundet frem. Vi forsøgte dialog, Pittelkow: Irakerne og Nyrups svigt. Video fra kirken. Video Gadekamp. Kæmpeopbakning til kirkerydning. 80 procent på synes, det er helt i orden, at politet brugte voldsomme metoder. Politiker: Præst skal retsforfølges“Send præsten til Irak med irakerne”, Ramsdal er upopulær. Margrethe Vestager,et “sort årti” i dansk politik. Oroligt vid dansk Irakavvisning inkl video.  SVT: “En sorgens dag för Danmark”, (overskrift nu ændret til  “Upprört efter dansk polisinsats”, det er en slags public service under den papirstynde overflade.) Sydsvenskans ny mand i København: Dansk polis stormade irakiernas gömställe og Tusentals demonstrerade för utvisade irakier. Tendentiøse men i dag  ikke lodret løgnagtige, og det er allerede noget. Det er alt hvad skåningene kan forlange af en avis, som de er tvunget til at financiere over skatten, men ikke kan skrive deres frie mening i.

ScreenShot008-1

Gruppevoldtægt: Udvisning for bestandigt

De fire anklagede irakere i gruppevoldtægten af en 14 årig på Vorbasse Marked sommeren 2008 nægtede sig skyldige og ankede dommen. De blev alle udvist. Der opstod tumult og stol blev smidt efter anklageren, der måtte tage en nødudgang.

Abdullah Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Hans bror, Hussein Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Fahad Maziad Masaad, 18 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Abdulaziz Khazar Jebir, 17 år: To år og seks måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt. Tumult da voldtægtsmænd blev udvist,

»Luderland. Jeg skal slå ihjel«

Vestlige og førmoderne æresbegreber overlapper kun sjældent, og det kan derfor være vanskeligt at gennemskue hvordan disse irakeres status på denne konto ser ud lige nu. Set med danske øjne er det en kilde til fryd at se dem vanære sig selv på denne uværdige måde fordi de ikke kan forblive i et land, de foragter så dybt. DR og Ritzau udelod nogle detaljer. De kan ses her. (LFPC).

Hvor der var jubel og sejrstemning i byretten efter den betingede udvisningsdom, udbrød der tumult i minutterne efter, at retsformanden havde læst den ubetingede udvisningsdom op i landsretten.

Abdullah Maayuf Al-Badri lagde ud med fra anklagebænken at råbe: ”Jeg skal slå ihjel!” Og en af fædrene rejste sig, smed jakken og havde retning mod dommerne, der var på vej ud. En af de otte tilstedeværende betjente og tolken fik ham stoppet, hvorefter han lagde sig ned på gulvet og råbte, inden har blev gelejdet ud. Gulvet måtte også lægge linoleum til en del spytklatter.

Flere rejste sig og fik på en blanding af arabisk og dansk udtrykt deres foragt for nationen, som de kaldte ”luderland” og ”racistiske Danmark”.

Abdullah Maayuf Al-Badri smed en stol efter anklageren, og to betjente måtte herefter pacificere ham. Et par af de cirka 25 tilhørere nærmede sig også anklageren, og denne måtte tage den udgang, der normalt er forbeholdt de tiltalte. Alt imens stole, borde og dørkarme fik både knyttet hånd, flade håndflader og spark at mærke, akkompagneret af høje råb, skrig og gråd.

En rude i retslokalet fik smagt en irakisk albue, og lyden af splintret glas tilkaldte yderligere tre betjente. De fik smidt de sidste tilhørere ud, mens retsbygningen genlød af eder og forbandelser, der fortsatte ud parkeringspladsen, hvor cirka seks betjente blev stående, indtil bilerne var kørt.

Offer og familie på hemmelig adresse

Den nu 15-årige pige lider i dag af posttraumatisk stresssyndrom. Samtidig har hun fået diagnosen stærk depression. Dags dato lyder regningen for psykologsamtaler på et femcifret beløb for en endnu ikke afsluttet psykologbehandling. Dertil kommer et behov for yderligere behandling hos psykiater. Hendes familie lever i dag på hemmelig adresse med hemmeligt telefonnummer og alarmsystem. Offeret havde på tidspunktet for gruppevoldtægten ikke tidligere været seksuelt aktiv. – Læs hele reportagen Fire irakere udvist for bestandigt for voldtægt af 14-årig

IMG_2871

Lappearbejde på Folketingets bedrifter 1983-2001 – især S, R og SF, men lidt har også ret, ikke mindst hvis det kan trøste det 14-årige barn, – hun var kun lige fyldt 14 – der er blevet groft skændet og skal leve med følgerne af tilvandret barbari og politikeres manglende dømmekraft resten af livet. Hvad skal disse politikere leve med ? Deres selvbefamlende global-sociale bevidsthed og grænseløse næstekærlighed  som nu for eksempel Poul Nyrup idag ? Nu Sankt Auken er bisat og citronen presset til sidste dråbe af partiet og pressen og de fede ben fordelt til andre, kan man godt pointere, at dette er en helt håndgribelig del af hans arv. Sandheden er konkret. Døden nihillerer ikke gjort gerning. Vi er et delt land, han medvirkede særdeles aktivt og han var vores modstander lige til det sidste. Svend Auken var medskyldig og Poul Nyrup, der nu fremturer, også. At de kun mente godt, er ingen undskyldning for denne ødelagte pige. Hærværket er på deres og deres partis kappe. Rene linjer, mindre flæb og artig salvelse, mange tak. Der er venner og der er fjender, selvom de dør med ridderkors og bånd og stjerner på fra Christiansborg Slotskirke. Der er  åbenbart de gode og de onde i dette spørgsmål. Vi må følgeligt hævde, at Nyrup og Auken repræsenterer ondskaben: De gode hensigter med de onde virkninger. S.O.Gade mente at Auken ville være blevet end bedre præst end politiker, og det er jo rigtig aktualiseret idag.

Go-cards: Makmoud frygter for sit liv

go kart 012

Svensk flyglinje till södra Irak
Helsvenska MCA Airlines blir första flygbolag inom EU med reguljär flygtrafik till södra Irak. (fotos Snaphanen)

Linjen Arlanda-Basra non-stop startar 12 september med en avgång i veckan. MCA Airlines är störst i EU på flygtrafik till norra Irak/Kurdistan med upp till sju avgångar i veckan till Erbil och Sulimaniya. Basra har en väl fungerande flygplats och i miljonstaden Basra pågår renovering och uppstädning efter kriget. Basra är Iraks stora hamnstad och även oljecentrum, tidigare centralpunkt för ångbåtstrafiken uppför Eufrat och Tigris. Historiskt var Basra sumerernas hem och Sinbad Sjöfararens hemstad. Basra nämnsi historien också som tänkbar lokalisering av Edens Lustgård.

Linjenätet omfattar Erbil och Sulimaniya från Arlanda, Landvetter, Malmö samt trafik på Beirut, Aten, Thessaloniki och som enda flygbolag med reguljär non-stoptrafik Sverige-Cypern, mellan Arlanda- Larnaca. I flottan ingår Airbus A-320 med 180 stolar, Fokker 100 med 100 stolar och Saab 2000 med 50 stolar, de senare i trafik främst för Blue 1. MCA Airlines utför även ACMI trafik och en del charter, t ex för Kronflyg och fiskecharter till Murmansk. I våras förvärvades MCA Airlines Air Express av Saléniagruppen. MCA Airlines är privatägt, baserat på Arlanda och med svenskt AOC. Standby News, Dagens Nyheter   12/08/09

go kart 020

GO-CARDS INFORMATION TIL KUNSTNERE


En vigtig del af GO-CARDs koncept er de redaktionelle postkort.Vi udvælger jævnligt redaktionelle postkort, som bliver udstillet i vores distributionsnet i hele Danmark . GO-CARD trykker redaktionelle postkort for at støtte kunstnere og ikke kommercielle skæve idéer, og naturligvis for at sikre at vores stativer altid er spændende. Alle har mulighed for at sende forslag ind til GO-CARDs redaktionelle linje. Du skal sende dit forslag til: kunst@go-card. dk.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
170 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på eminenta Snaphanen och på frispråkiga Fria […]

Fröken Sverige
12 years ago

Vad det gäller gruppvåldtäkten på den 14-åriga flickan, så har Morten Perregaard skrivit en utmärkt redogörelse för händelserna i rätten i Kolding på Trykkefrihedsselskabets hemsida:

http://www.sappho.dk/fire-irakere-udvist-for-bestandigt-for-voldtagt-af-14-arig.htm

Det finns en svensk översättning i min blogg på: http://imittsverige.blogspot.com/2009/08/morten-perregaard-om-fyra-irakier.html

Mvh

/FS

JensH
JensH
12 years ago

Så kan VKO-partierne godt kaste håndklædet i ringen, og gve de afviste Irakiske asylansøgere amnesti. Helt mod sædvane har Amnesti International valgt at blende sig i Dansk indenrigspolitik, og fra sit rådsmøde i Tyrkiet udtrykker organisationen bestyrtelse over politiets rydning af Brorsons Kirke, og AI stiller følgende ultimatium til Danmark: “Organisationen er også dybt bekymret over politiets fremfærd i kirken, der fandt sted natten til torsdag. Kampklædt politi kan være skyld i endnu mere stress og lidelser for de irakiske familier med børn, der med stor sandsynlighed er traumatiserede af tortur og krig samt deres lange ophold i danske asyllejre,… Read more »

hp
hp
12 years ago

Arrh, come on. Der er ingen grund til at give disse afstumpede individer længere fængselsstraf på dansk regning. Faktisk burde enhver fængselsstraf suspenderes, i samme øjeblik der er dømt udvisning. Den skal så eksekveres prompte. Så er vi af med dem, pigen risikerer ikke at møde dem, når de om et par uger får ledsaget udgang til deres øvrige araberklippede venner, og Danmark behøver ikke at betale kost og logi for dem i ca. 1½ år. Og jo længere, de er her – i fængsel eller ej – jo lettere er det for asyl-levebrødsadvokaterne at argumentere for humanitær opholdstilladelse til… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JensH Jeg havde et par oldefædre, der var proprietærer, og de var ligesom din morfar inkarnerede medlemmer af Venstre. Min farfar var en overgang rebelsk radikal politiker, og min far var stokkonservativ, men de havde alle Gud og fædreland som noget grundlæggende, Egentlig var forskellene i holdning – så vidt jeg kan bedømme – forsvindende lille. Mønsteret med ansvarlige og besindige mænd, der ikke var nemme at løbe om hjørner med, har en lang tradition i Danmark. For eksempel fremgår det af de beretninger, der findes i ældgamle retsprotokoller og tingbøger. Der er ganske vist beretninger om mange hysteriske, overtroiske… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “De konservative har også været partiet for ejerne af de meget store gårde, adel og godsejere” Ah ja, Tolvmandsforeningerne. Men koorekt at De Konservative 8tidl. Højre) var godsejernes og adlens parti. Mht. til de store gårde er jeg ikke helt sikker. Min morfar var proprietær, og han var da inkaneret Venstre-mand, der omtalte det Konservative Folkeparti som ‘Højre’, (selvom han egentlig var født nogle år efter provisorie-tiden og indførelsen af parlamentarismen i 1901). Mht. til Rotary-medlemmer så har de Konservative sikkert stadig mange tilhængere blandt dem, men dem vil jeg tillade mig at ligge under den gruppe jeg i… Read more »

trackback

[…] Ramsdal: ”Kirkerummet er blevet kraenket”, Snaphanen […]

Mette
Mette
12 years ago

JensH

De konservative har også været partiet for ejerne af de meget store gårde, adel og godsejere. Desuden mange af de større erhvervsdrivende og virksomhedsejere, der typisk er medlemmer af Rotary. Desuden er jeg med tiden blevet klart over, at partiet ofte er næste station, når personer fra den nederste del af middelklassen har haft en vis fremgang og gerne vil markere det. Advokater triltrækkes af førstnævnte.. 🙂

Jeg håber, at der kommer et nyt konservativt parti, som genopliver noget af det, der er ved at gå tabt med Lene Espersen, Henriette Kjær og Per Stig.

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “De konservative er blevet et sært parti” At ordet “Folkeparti” stadig indgår i partiets navn er misvisende. Det er idag efter min mening et ‘niche-parti’, som samler cirka 10 procent af vælgerne på grund af nogle (historiske) kendetegn samt nogle enkelte mærkesager. Historisk set var de Konservative de borgerlige akademikeres parti, (der havde alle disse de pæne og dannedeadvokater i partiet), og dette tiltrækker nok stadig en del borgerlige akademikere, som føler det er mere ‘pænt’ og måske ligefrem lyder mere ‘intellektuelt’ eller ‘dannet’ at sige man støtter de Konservative. Partiet har ihvertfald en stor tradition for at samle… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JensH

Det er muligt, at du har ret. De konservative er blevet et sært parti. Jeg har netop været inde på hjemmesiden, som er fersk lysegrøn og ligner noget fra et dameblad med inspiration til det sidste nye i make-up, mode og rosenbede.

Dette er ikke Det Konservative Folkeparti, som min far og mange af mine bekendte var trofaste støtter for. Det er blevet et dameparti ligesom Enhedslisten og de radikale. Så forlader mændene med god grund skuden.

I virkelighedenh er Khader jo blot gået fra de favnende radikale mødre til de konservative mødre..

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “nu risikerer vi jo, at de borgerlige mister stemmer, fordi Naser Khader er en nar, og de fleste for længst har indset det.” Du skriver det egentlig selv (“og de fleste for længst har indset det”), men Naser Khadar har slet ikke den høje politiske profil og autoritet han havde da han i foråret 2007 stiftede Ny Alliance. Jeg tror de fleste borgerlige vælgere egentlig er ret ligeglade med hvad Khadar går rundt og mener, og da han ikke har nogen ‘magtfuld’ position i VK, men befinder sig i 3. geled, så tror jeg ikke han har nogen betydning… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JensH Jamen, nu risikerer vi jo, at de borgerlige mister stemmer, fordi Naser Khader er en nar, og de fleste for længst har indset det. Han kritiseres jo også stærkt af venstrefløjen, som føler sig svigtet af ham, og han er ligeledes upopulær i Venstre, der ikke ville have ham, han friede jo længe men fik at vide, at i det parti arbejder man og passer sine ting. De ved godt, at han er en elendig politiker og leder, og at hans forfængelighed på ingen måde står i et rimeligt forhold til hans evner, som er få og små. Khader… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “Hvad i h…… vil du have, at jeg skal svare?” Ingenting. Mit indlæg til dig var ment som en lille joke 🙂 Jeg ved du ikke har specielt høje tanker om Khadar -mildest talt- og ser altså heller ikke det store lys i ham. Han var gudskelov helt håbløs som partileder for Ny Alliance. En lidt mere kompetent politker i spidsen på dette medie-hypede parti, og VKO flertallet ville have været brudt. Så havde eksempelvis de afviste Irakiske asylansøgere i Brorson Kirken fået en amnesti, (ligesom Palæstinenserne i 1992), da jeg ikke et eneste øjeblik tror på, at Socialdemokratiet… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JensH

Hvad i h…… vil du have, at jeg skal svare?

Det er i hvert fald ikke min skyld!

Niveauet hos de konservative styrtdykker i forvejen, og her er virkelig en betonklods, der kan speede faldet op.

Så nu vil jeg dels glæde mig over, at jeg ikke har fjernsyn, og dels sætte min lid til, at dumhederne vil flyde i en lind strøm fra hr. Khader. Jeg er bannet på hans blog for ytringsfrihed, så jeg kan ikke ønske ham tillykke. 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

Her er til gengæld noget jeg ved vil glæde dig usigligt meget:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1781752.ece

Mette
Mette
12 years ago

I artiklen “Er man fredet i kirken?”, side 7 i dagens JP understreger biskoppen i Aalborg stift Søren Lodberg Hvas – som også jeg gjorde det mange steder i går – at denne sag sorterer under Københavns biskop Erik Norman Svendsen, og han forholder sig tilsyneladende tavst og passivt. Det er slet ikke godt nok, men en af forklaringerne er vel den, at Norman Svendsen befinder sig som en lus mellem to negle. Dels er det ingen hemmelighed, hvor hans politiske sympatier er solidt forankret, og det er ikke hos en kvindelig præst som Lene Matthies, som han forfulgte med… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det er i grunden noget af en skurende kakafoni der høres i øjeblikket i den danske debat. Flere præster taler om forbigåelse af dansk lov (ved at afviste asylansøgere ikke skal rømmes fra en kirke) og det radikale venstre og Politiken taler konstant om EU lov. Men det er hverken EU eller teokratiske præster der skal afgøre hvad der er lov i Danmark. Det skal dansk lov og danske borgere. Basta.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Og de to er endda kvinder. ;o)”

Okay, I stand corrected 🙂

JensH
JensH
12 years ago

Nu er Københavns politis aktion ved Brorson kirken gudhjælpemig også skyld i, at der bliver skudt på Odense politi i Vollsmose. Således udtaler Borgmester Jan Boye, (konservative) følgende: “Den gruppe sammenkaldes her i dag for at få et overblik over, hvad der er baggrunden for den voldsomme reaktion i går. Har det noget at gøre med irakerne, der blev fjernet fra kirken i København, eller er der andre ting under opsejling, siger borgmester Jan Boye (K).” http://www.berlingske.dk/article/20090814/danmark/90814028/ Jamen, hvis de importede kulturberigere bliver så gale må Danmark jo nok hellere afstå fra at ville bestemme hvem der skal have opholdstilladelse… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

De fire voldtægtsforbrydere og familier kommer de ikke fra det område, hvor der blev skudt på politi og ambulancefolk chikaneret?

Men ufatteligt at en borgmester siger som han gør. Hvis borgmester er han egentlig? Han har ikke en skid styr på sin by. Han går tilgengæld i moske og beder fredagsbøn. Det har han været venlig at vise hele befolkningen på TV.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Men at der er så meget ballade nu, fordi også irakere skal respektere dansk lov, viser med al tydelighed at vi skal have flyttet flygtningelejre til nærområder. Og hele sagen viser også at nogle præster er tilbøjelige til at parkere retsbevidstheden og dansk lov i våbenhuset og det går bare ikke i et retssamfund. At nogle præster så måske drømmer om teokrati i Danmark er en anden sag. Men så kunne de jo flytte til Iran.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Angående biskopperne, så har JP idag artikel om biskoppernes holdning, som kan berette at “en række biskopper lægger afstand til den natlige aktion mod de afviste irakiske asylansøgere i Brorsons Kirke”:

http://jp.dk/indland/article1781321.ece

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

Bl.a. sådan står der i artiklen du linker til: “Biskop Lise-Lotte Rebel fra Helsingør er trist over situationen, men finder det problematisk, hvis nogen har stillet irakerne i udsigt, at det ville gavne dem at være i kirken, skriver avisen. Biskop Kresten Drejergaard fra Fyn mener, at kirken blev misbrugt, da irakerne fik lov til at opholde sig i kirken. Elisabeth Dons Christensen, biskop over Ribe Stift, advarer mod at betragte kirken som et sted, hvor man kan udskyde eller undgå retslige afgørelser, skriver avisen. ” Glædeligt at der i det mindste er 3 fornuftige biskopper. Og de to er… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Der er såvidt jeg ved 12 biskopper i den Danske Folkekirke, og jeg har indtil kun hørt biskoppen i Fyens Stifte have den holdning, at politiet gjorde rigtigt i at rømme kirken??

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Kan I huske begrebet Jahiliya ? -Værdiløs ikke-islamisk-kultur.
Det er en dyd for muslimer at ødelægge hvad vantro har skabt.
Men det er helligbrøde at illustrere profeten Muhammed,
hvilket muslimerne stadig tærsker langhalm på.

JensH
JensH
12 years ago

@PterBr.

“Eller vil det blot give anledning til mere venstreradikal politisk vold og følelsesporno?”

Jeg håber sandelig ikke du mener det ville være et argument for at ikke anmelde Per Ramsdal såfremt der var basis for det?? Men faktisk vil suppleant til Københavns Borgerrepræsentation for de Konservative, Jacob Næsager, anmelde både præsten og menighedsrådet i Brorson kirken:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/334369:Danmark–Politiker–Praest-skal-retsforfoelges

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

Jeg håber så, at den konservative politiker mener det alvorligt. Jeg kan desuden forstå at flere biskopper er enige i politiet gjorde rigtigt i at rømme kirken. Ikke at biskopperne skal have det sidste ord. Det skal dansk lov.

PeterBr
PeterBr
12 years ago
Reply to  JensH

Nej jeg mente ikke det skulle være et argument for at ikke anmelde Per Ramsdal og menighedsrådet men kunne frygte at det var det “man”kalkulerede med.

Jeg tager hatten af for Jacob Næsager ,flot hvis han gør det. Det var bla. også ham der argumenterede mod et nyt ungdomshus.
Så er der da alligevel nogen der har et bud på seriøs borgerlig modstand i københavn.

PeterBr
PeterBr
12 years ago

Er der på nogen måde mulighed for at retsforfølge Per Ramsdal og Brorsonskirkens menighedsråd? Eller vil det blot give anledning til mere venstreradikal politisk vold og følelsesporno?

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

LGBTQ på det sorte ‘Asylum for All’-banner betyder, hvis jeg ikke tager meget fejl: ‘Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer’. Enten er de totalt selvmorderiske, eller også forlanger de kun asyl til alle, der er forfulgt pga. deres seksualitet? Måske mener de, at nogle i kirken er forfulgt pga. deres seksualitet? Jeg spørger bare – en kvik journalist burde have spurgt DEM.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT. Dyb ironi fra USA 🙂

Islam-apologeten og PK-tossen Jytte Klausens nye bog om Muhammed-krisen,
“The Cartoons that Shook the World”, er blevet censureret af Yale’s forlag.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24328229.html

Det er ret svært at græde andet end tørre tårer over det …
til gengæld er det let at komme til at smile eller grine.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT. Mere “kulturberigelse” på venstrefløjens og de radigales samvitighed:

http://ekstrabladet.dk/112/article1206200.ece

Mageløst!

Måske skulle man snart opfinde et system med strafpoint,
så når sådanne familier når over en vis grænse, så bliver de
automatisk familiesammenført i Muslimistan?

Så havde vi nok ikke ret meget af den slags uforskammede opførsel
og disrespekt for vore love, for dansk kultur og for vore myndigheder.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Vivi, jag har sett massor av antika statyer där antingen ögonen, ansiktet eller andra kroppsdelar medvetet har huggits bort på av folk som tydligen lidit av liknande fobier som muslimerna. Tänk bara på Holland som ligger mest illa till, så många mästare dom har haft genom århundradena. Målningar är ju lättare att packa ned än byggnader men hur skall man få till stånd det? Jag menar, alla politiskt korrekta politiker kommer stoppa det om man ens försöker. Skatterna måste därför räddas i allra största hemlighet och däri ligger det stora problemet. Dom som nu får detta förtroendefulla uppdrag kommer få… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Ja, netop, Robin.

For eksempel manglede de enorme Budha-statuer i Afghanistan, som
Taliban-aberne sprængte i luften for nogle år siden, jo allerede
ansigterne længe INDEN sprægningerne. Men det var der underligt nok
ingen af alle “eksperterne” og journalisterne, der undrede sig over.
Så den forklaring fik vi aldrig. Men de har åbenbart også længe været
en torn i øjet på muslimernne – det er IKKE noget, der bare lige er startet
med Talibans indtog på scenen.

PP
PP
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Man kan vara 100% säker på att religiösa kulturskatter under muslimsk ok går en synnerlig osäker framtid till mötes.
Det finns inte mycket oförstört i de delar av världen var Islam har dragit fram.
Vem minns inte demoleringen av de enorma Buddha statyer i Afghanistan i 2001, utfört av Islamiska fundamentalister?
http://www.hazara.net/hazara/geography/Buddha/buddha.html

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Benjamin Det jeg skriver her skal IKKE tjene som nogen undskyldning . Men der er altså stor forskel på kristne i de islamiske lande og de kristne vesterlændinge. Kristne i islamisk-arabiske lande er, som resten af disse landes befolkninger, stammefolk. De irakere, som bl.a. Sverige har så megen bøvl med er, for en hel dels vedkommende, kristne! At være stammefolk har f.eks. ikke en disse at gøre med at vi her i landet ofte beskrives som en, i hvert fald tidligere, temmelig homogen stamme. Selvom vi tilhører samme stamme så LEVER vi ikke i et stammesystem – hvis du forstår,… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jamen du har helt ret, og jeg forstod udmærket hvad du mente. En kristen dansker er overhovedet ikke det samme som en kristen araber, snarere tværtimod. Det er jo heller ikke fordi jeg sympatiserer med de døde, kristne pakistanere eller noget. Jeg nævner det jo bare som eksempel på hvor galt det kan gå når det ensporede hykleri tager overhånd. Klankulturen ser man jo også netop i muslimernes incestuøse fætter-kusine ægteskaber, hvor dette indavl medfører øget risiko for udviklingsmæmmede børn. Og i et land som Danmark er det danske skatteydere, der skal betale for disse børns ekstra omsorgsudgifter. Alt sammen… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Robin DET er præcist hvad som også er i vente ! For nogle år siden læste jeg på en engelsksproget, europæisk blog om netop dette med at det måske var ved at være på tide at få gang i snakken om HVILKE af de europæiske kulturskatte der skal pakkes ned og sendes væk og ikke mindst HVORHEN det vil være muligt at sende dem. Det kommer til at omfatte de artefakter der kan pakkes ned og transporteres, for bygningsværkerne vil være fortabte. Prøv at overveje hvad et islamisk styre vil foretage sig med f.eks. de store, hollandske maleres billeder, med… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago

Janne

Jo, men der sker jo ikke noget, dette galimatias har jo stået på i snart 20 år, hvor de første fupflygtninge besatte vores kirker. Allerede dengang burde man have kylet de forræderiske præster på porten, men mig bekendt er der intet sket. Disse fup-præster og venstrefløjen pisser stadigvæk på os, ydermere, så kan de værste af de røde jo ikke engang fordrage kirken. Så hvis der skal gøres noget, så tror jeg at vi er nødt til at gøre det selv.

Fritz
Fritz
12 years ago

Janne

Jeg forstår dig, men det kunne være fedt at komme med en stor stark udmeldelser, og klaske dem på bordet og fortælle dem hvorfor man melder sig ud, kirkerne bliver jo alligevel lavet om til moskeer på et eller andet tidspunkt.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Fritz

Fritz

Jeg synes at Brorsonkirken netop nu bruges som moske dvs. at politik og religion blandes sammen. Og det er uacceptabelt. Jeg synes derfor også at folkekirken trænger til en ordentlig (demokratisk og verbal) markering af, at den danske folkekirkes forvalter her er gået langt over stregen i selektiv og privatiseret godhed.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Fritz

Jeg synes som dig at folkekirken skal kunne mærke borgeres utilfreds med politisering af folkekirken. Og det kunne være en god idé, om der kunne laves en fælleserklæring der fortæller at folkekirken som institution må sætte grænser for flere Nørrebropræsters selvpromoverende ageren. Nogle præster bruger kirken som deres eget private klubhus og dansk lov afleveres i våbenhuset. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Hvem fa’en tror de, at de er?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Dom nyttiga idioterna som nu understöder muslimerna borde reflektera om vad som händer med kristna kyrkor i muslimska länder. Om 10-20 år kommer Brorsons Kirke inte att existera, antingen blir den riven eller så byggs den om till moské. Om ingenting görs nu. Muslimerna måste repatrieras och det måste ske snabbt annars kommer vi förlora allt vårt kulturarv. Det är ju inte bara kyrkor som inte faller muhamedanerna på läppen utan mycket annat också. T ex är dom ju inte direkt förtjusta i avbildning av människor. Så väck med alla muséer och gallerier. I Danmark kommer Glyptoteket och Lousiana ryka… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

God pointe med de kristne i muslimistan. Forleden blev der jo også myrdet 6 kristne i Pakistan, hvor var alle folkekirkepræsterne henne ved dén lejlighed? Der kom en rungende tavshed fra deres side. Og de 6 mennesker blev myrdet kun pga. usande rygter(!!) Tænk hvis de havde besat en moske i stedet?

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Hvis det ikke får konsekvenser for Ramsdal, så melder jeg mig også ud af Folkekirken.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Enkefru Madsen

Det er bestemt fristende. Men endnu er det da ikke denne ubehagelige præst der tegner folkekirken.

Mette
Mette
12 years ago

Præsten ved Brorsons kirke er gået bananas, og Barbara Cartland har inspireret Politikens udsendte. Det er ikke så lækkert som Michael Jacksons død, men det snerper. EVENT! Jeg efterlyser Københavns biskop og domprovst. “Præsten i Brorsons Kirke indledte aftenens demonstration. Med en rolig mine indtog Per Ramsdal højttalervognen. »Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig det, der skete i nat,« åbnede han. Foran ham stod titusinder af frustrede danskere samlet i en lang række ned ad Rantzausgade i København. Folk var på gaden for at protestere mod, at Brorsons kirke i nat blev rømmet af politiet. I kirken… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago

Efter det djævlens forlængede arm ‘per klamsknald’ udtaler, så må det være på høje tid at vi melder os ud af den skod-kirke. Og jo flere vi er, jo bedre er det. Er der nogen som har nogle forslag til, hvordan vi får samlet så mange medlemmer som muligt af den danske skod-kirke, så vi kan melde os ud alle sammen på en gang.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Fritz

Fritz Det kan være det går helt af sig selv… Jeg hedenske og verdslige kulturinteresserede person har lige her til aften været til et spændende foredrag i en kirke og jeg var med min ret modne alder den absolut yngste til stede. Det siger en del om folkekirken. Den er tilsyneladende ved at dø – helt af sig selv… Det var ellers et rigtig spændende foredrag hvor der blevet inddraget digte af både Frank Jæger og Otto Gelsted og Tøger Larsen og Brorson og f…… og hans pumpestok. Rigtig, rigtig spændende. Vores gamle liflige kultur – i tekst, billeder og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Præsterne er vel en slags embedsmænd i Folkekirken. Opsæt nogle strammere regler for hvorledes de kan tillade sig at bruge deres embede (og kirke) som platform til fremme af deres egne politike idiosynkrasier. Sørg samtidig for, at stram op på sanktionerne (fyring) såfremt de bryder disse regler. Udsigten til at miste en god hyre med dertil hørende embedsbolig, (præstegården) skulle vel nok kunne få de fleste af dem til at besinde sig. Hvis man på alle mulige andre arbejdspladser brugte firmaets/organisationens lokaler til at give ‘ly’ til afviste asylansøgere ville ‘hammeren falde hårdt’. Hvorfor så ikke for disse statsansatte… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

JensH

Gode forslag du kommer med. Send dem til politikere.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

steen

Har du noget alternativ så?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

steen

Også med en masse Ramsdaler og Holm’er?

@ Janne: JA. Steen

PP
PP
12 years ago
Reply to  steen

Vist tappar Svenska Kyrkan medlemmar, men skilsmässan från staten har samtidigt vitaliserat samma kyrka och t.ex är det nu ett intresse för kyrkovalet det inte har setts innan.

Kyrkan skal inte vara något man föds in i, men ett ställa varje individ väljer efter övertygelse och som någon en gång sa:
storleken har ingen betydning 🙂

PP
PP
12 years ago

Skil kirken fra staten og lad kirken ta ansvar for sine handlinger som ethvert andet trossamfund og svare efter loven.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  PP

Det synes jeg at du har ret i, når kirken passer på lovbrydere. Skil kirke og stat ad, når folkekirken misbruges politisk.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

@ Steen: “meget kvindedomineret demo, 2 ud af 3. No offence, kære søstre.” Jeg finder det faktisk ret ulækkert og frastødende, at det fortrinsvis er de danske kvinder, som støtter islam på denne måde; denne kvindehadende og kvindeundertrykkende ideologi. Lige så frastødende finder jeg det, at de fleste af dem, der konverterer til islam, er kvinder. Det burde have været lige modsat: Det burde have været overraskende hvis der bare havde været én eneste fri, dansk kvinde, der konverterede til kvindeundertrykkelse, tæsk og voldtægt. Men kvindekønnet er jo desværre skruet lidt særpræget sammen åbenbart. Deres bedstemødre kæmpede for stemmeret og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Benjamin

“Jeg finder det faktisk ret ulækkert og frastødende, at det fortrinsvis er de danske kvinder, som støtter islam på denne måde; denne kvindehadende og kvindeundertrykkende ideologi.”

Det er jeg enig med dig i.

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago
Reply to  Benjamin

Danske kvinder nærer måske en hemmelig fantasi om at være slaver? Vi kunne lave et eksperiment, f.eks. fjerne deres stemmeret og nægte dem adgang til videregående uddannelser. Jamen, hvis det er det de vil??

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Rettelse :

Så egentlig ved vi, nogle af os, men vist ikke ret mange, at det der er sket og…………………………

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Nyrop Rasmussens og Lykketofts udmeldinger i dag bliver forhåbentlig husket ved det kommende byråds-og Folketingsvalg. Jeg har det en anelse svært med at der ikke findes nogle journalister der vil /kan skitsere hele forhistorien til denne indvandring hvis konsekvenser danerne nu dagligt plages med. Og så er det højst sandsynligt småtingsafdelingen vi har set og mærket indtil nu. For når først befolkningerne i EUs Partnerlande, de arabisk-islamiske Middelhavslande + Tyrkiet, fra Januar 2010 får adgang til de europæiske lande, under henvisning til arbejdskraftens frie bevægelighed, vil det være besynderligt om ikke en god del af disse landes mange unge, der… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi

Det er virkelig prisværdigt det store stykke arbejde du gør for at oplyse om EuroMed. Det skal du have tak for!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Janne

Ja, men undrer sig jo dybt over, at selv EU kan finde på noget så tåbeligt og komplet uansvarligt som EuroMed samt arbejdet med at få Tyrkiet ind i EU, når nu meget store dele af EUs befolkninger er så inderligt imod det – og det med god grund efter at vi gennemm flere årtier har haft lejlighed til nærstudere muslimernes ekstreme opførsel, endeløse vanvittige krav samt deres udbredte foragt for vestlige / europæiske værdier, normer og love, som de endog netop har nydt så godt af pågrund af Euro-eliternes uvidenhed, naivitet … og deres svig imod deres egne folk.… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Det bliver vel et 5 eller 6 cifret beløb til at rengøre og reparere BrorsonsKirken ? Nok en gang haves Politisk Korrekte Gutmenschen som Poul Nyrup Rasmussen og Villy Søvndal som hører med til “Hylekoret”. Iøvrigt også for at vise hvor onde den nuværerende regering er, og trænger til at væltes på grund af denne umenneskelige behandling af “forfulgte” ,gode, flinke, og rare Irakere. som umenneskeligt skal sendes tilbage til Irak. – I følge den Politiske Korrekthed. De instanser som skulle bestemme om asylansøgerne skulle have asyl eller ej har afvist så få asylansøgere som overhovedet muligt. Og ellers kan… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Vivi Andersen

Okay, tak for oplysningen. Jeg kan ikke huske jeg har set den blog før. Men så må jeg holde lidt øje med den i femtiden.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

JensH

Angående Winds of Jihad er den absolut værd at læse.

Sheikyermami er meget klar i mælet og forøvrigt en ganske nøgtern iagttager.

Ikke at han ikke giver sit personlige besyv med, men han er aldrig skinger eller under “bæltestedet.”

AN
AN
12 years ago

@ “meget kvindedomineret demo, 2 ud af 3”.

– Nummer 3 er med for at få damer…

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  AN

Go’ tør humor. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Janne

Og gerne begge to 🙂

Johansen
Johansen
12 years ago

Disse medløbende pressionsgrupper “Asyl nu” og “Bedsteforældre for asyl” eller hvad de nu hedder, er ulidelige. Godhedsapostlene “glemmer” perspektiveringen. Hvor mange har de tænkt sig skal have asyl? Hvilken betydning har det for udviklingen i det danske samfund? Ønsker disse anarkist-lignende grupper endnu flere parallelsamfund i Danmark? Vi er i sandhed et delt folk! Det har været ganske patetisk at lægge øre til Nyrup og Søvndal i dag. Den moraliserende dømmesyge er intakt. De kalder den nødvendige politiaktion for “uanstændig”, “kynisk” og “uværdig”. Ønsker venstrefløjen mon en underminering af retsstaten? Skal pressionsgrupper have held med at stække demokratisk vedtaget lovgivning?… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Johansen

De omtalte sozi-politikere gør det jo kun for at tække deres vælgerskare; muslimerne. De bliver jo forhåbentligt de eneste, der gider at stemme rødt i fremtidens Danmark.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Johansen

Der bliver bare nødt til at statueres et eksempel, for ellers vil vi se kirkebesættere igen og igen og igen. Og flere præster der teokratiserer.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Johansen

Fremover bør der laves flygtningelejre i nærområder. Hvis ikke i de lande hvor flygtninge kommer fra, så bør der laves aftaler med nabolande om at oprettelse af flygtningelejre – på den måde kan flygtninge også blive i egen kultur (det er jo så vigtigt) og i nærheden af andre fra samme kultur og sprogområde. Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors kan starte lejrene op og stå for lejrene i forskellige lande i stedet for at lejrene ligger i Danmark og vi så risikerer at det der sker nu gentager sig. Det kan slet ingen være tjent med. I øvrigt er… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Irakerne skabte sig aldeles ukristeligt med råb til allah og skrig og skrål i den danske folkekirke i nat. Udenfor skabte de autonome incl. mindst 2 folketingsmedlemmer fra enhedslisten sig ligeså ukristeligt. Brorson Kirke er vandaliseret! Hr. Per Ramsdal er vist ikke netop et sandhedsvidne til nattens begivenheder. Han påstår en masse politi-vold inde i kirken. Den vold der var udgik fra irakere og de kontanthjælpsafhængige autonome!!

Mette
Mette
12 years ago

Hvis man går ind på JPs løbende diskussion, om politiet handlede ret, er folk delt i to lejre. Nej fronter er mere dækkende. Den ene front skammer sig over at være danskere og nogen spørger endda, hvordan de kan holde op med at være det og hylder Nyrup. Den anden front får brækfornemmelser og skriver, at de bare skal melde fra hos folkeregisteret og smutte, og at vi om nødvendigt vil dumpe irakerne med faldskærm, hvis vi ikke kan komme af med dem på anden måde. Det er ikke forsoningens dag. En mand spurgte: “Hvorfor er vi så vrede?”. Jeg… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Mette

Det er kommunisterne, der er de hovedansvarlige for dene udvikling; hvem var det måske, der hviskede irakerne i ørerne fra starten af at “sådan skal man bare gøre her i Danamrk. Danskerne og deres land skal i bare pisse på uden at der sker noget ved det, og deres love og regler skal i ikke respektere”. Vi ser jo konsekvent, hvordan kommunisterne samarbejder med muslimerne om at nedbryde retssamfundene rundt omkring i Europa. Årsag? De etniske europæere stemmer ikke kommunistisk, så derfor må disse importere deres “undertrykte, sultne slavehær” udefra, fordi de ellers ikke finder den noget sted i et… Read more »

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago
Reply to  Mette

Hah, ja!! Og DUGEN på alteret var blevet revet lidt istykker! Åh gud! 😀

170
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x