14
aug
Seneste opdatering: 14/8-09 kl. 1922
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Johanne Schmidt Nielsen, Enhedslisten taler på Christiansborg Slotsplads i går aftes. Partiet står til 1.4 procent af stemmerne og exit fra Folketinget. Der kunne godt være plads til samtlige partiets nyttige idioter og demagoger på Slotspladsen, inklusive fakler. Så er der nemlig ikke flere.

Biskopperne undsiger Per Ramsdal

Folkekirken blev misbrugt til at give irakerne falske forhåbninger, siger flere biskopper efter politiets rydning af Brorsons Kirke. Århus-biskop ser dog aktionen som et brud på respekten for kirkerummet. Aktionen har fået kirkens præst Per Ramsdal til at opfordre den samlede folkekirke til at protestere mod krænkelsen af kirken som et helligt rum, og flere præster og universitetsteologer samler nu underskrifter mod aktionens “brud med kirken som et selvstændigt rum”.

Det er udtryk for en misforståelse, lyder det fra Kresten Drejergaard, biskop over Fyens Stift. Det er noget patetisk sludder. Kirken blev allerede misbrugt, da man lod irakerne flytte ind og efterfølgende sendte det signal, at det ville gavne deres sag. Udover at man gav irakerne falske forhåbninger, har det aldrig været meningen, at man kunne omgøre rettens beslutninger ved at opholde sig længe nok i en kirke, siger Kresten Drejergaard. Biskopper støtter politiets aktion i kirke

Birthe Rønn Hornbech spørger i dagens JP kronik, om venstrefløjen, R og især Morten Østergård overhovedet repspekterer folkestyret. Aftonbladet ser  i en forskruet leder anderledes på det. Avisen er ikke bare vrøvl, det er ren, uinformeret propaganda man kan læse i Sveriges største avis:

De har trakasserats av danska myndigheter och hänvisats till eländiga förläggningar. Till slut valde flera av irakierna kyrkan för att få viss trygghet. De stöddes av många danskar, fick mat, hjälp med tvätt och undervisning av skolbarnen. Den sortens solidaritet slets sönder i går. Trots att våld härskar i Irak och trots att den irakiska regeringen säger nej till tvångsavvisning är deportation påbjuden. I grunden har den borgerliga regeringen anpassat sig till sitt samarbetsparti, Dansk Folkeparti, som länge hetsat mot irakierna. ”Kyrkan är ingen helig plats”, säger partiets talesman, nöjd över att kyrkofriden skändats. Valde kyrkan för trygghet – nu kan de deporteras

Ekstra Bladet har langt færre midler end Aftonbladet, men de laver journalistik i øjeblikket. Det er mere end man kan sige om den tykmavede, venstresnoede pamflet, Aftonbladet. En af deres mere notoriske forsider, var om morgenen ved den danske valg i november 2007: I dag förlorar hon [Kjærsgaard] makten. Det er branchen for politisk ønsketænkning og propaganda, ikke for journalistik. Men den virker, kan man konstatere: Dansk ambassade i Stockholm.. sprøjtet til med maling. Avisen modvirker også aktivt at svensk demokrati får lov at fungere og så har den sin egen store andel i, at svenske journalister er forhadte, hvad danske journalister ikke er. Det ville ikke være dårligt  hvis Ekstra Bladet havde de samme ressourcer og den samme kant, som i 70 erne under Tove Ditlevsens mand Victor Andreasen. Demokratiet havde behøvet det.  Seks sider idag. Køb avisen:

DOBBELTSPILLET I BRORSONS KIRKE

Muldvarp: Ekstra Bladet har været undercover hos støttegruppen bag irakerne – det var den eneste mulighed for at få hele sandheden. Jeg har ikke været helt ærlig. Men det har Kirkeasyl heller ikke. Kirkeasyl er en støttegruppe, som har støttet de afviste irakere, der har siddet i Brorsons Kirke på Nørrebro siden midten af maj. I to måneder har jeg været såkaldt muldvarp i Kirkeasyls pressegruppe for at finde ud af, hvad gruppen laver, og hvem der trækker i trådene, når den danske presse fodres med oplysninger om de afviste irakere og deres forhold i kirken. Og fornemmelsen af, at mange vigtige informationer ikke er nået igennem de tykke mure i Brorsons Kirke og ud til borgerne, har vist sig at holde stik. Persongalleriet i Kirkeasyl omfatter idealistiske 68’ere, unge med håb om en mere retfærdig verden og bedsteforældre, der vil hjælpe de stakkels små børn.

Men den omfatter også en pressemand fra Enhedslisten, selverklærede autonome og en dømt terrorstøtte. Det vil Kirkeasyl ikke have frem. Men det kommer det nu. Og det har kun kunnet lade sig gøre, fordi Ekstra Bladet har valgt at lade sig indrullere i de bagerste rækker i Kirkeasyl . Det er der kommet en dagbog ud af, som du kan læse på de næste sider. Alt bygger på notater, der er skrevet ned efter hver dag i Kirkeasyls tjeneste. Læs  dagbogsberetningen fra de inderste kredse i Kirkeasyl .

Irakernes massive asylmisbrug

Ytterligare en direktflyglinje startar om en månad (12 september) från Sverige till Irak; Basra denna gång, förutom de många direktlinjer till Bagdad, Erbil och Suleymania som redan finns från Sverige. Det ter sig synnerligen märkligt att det är så många av dem som sökt och fått skydd i Sverige som nu utan problem fyller massor av plan och reser tillbaka. Trots att de i sina asylberättelser har sagt att de absolut inte kan återvända till sitt hemland Irak för att de då omedelbart riskerar att fängslas, troligen torteras och möjligen också, i många fall, dödas direkt vid ankomsten.

Vem/vilka kan påstå att alla som sökt och fått asyl här verkligen hade skyddsbehov när åtta, nio flyglinjer i veckan bara från Sverige går i skytteltrafik till Irak och tillbaka hit igen? Vem/vilka bekostar resorna? Vem/vilka har blivit lurade? Ännu fler direktlinjer till Irak,  Ekspert  asylret vurderer, at de afviste irakiske asylansøgere kan  blive en handelsvare for de irakiske myndigheder.

Automatvåbenild mod politiet

Selvom vi ser det i hele Europa, er der alligevel tale om et paradigmeskift som vi bønder bare kalder krig, men det er nok videnskabeligt set lidt primitivt.  Måske en vaks sociolog kunne forske os klogere, eller skal vi have fat i en historiker, der fortæller os, at Vollsmose bare ikke længere er dansk område ?

6-10 skud fra et automatvåben var tæt på at ramme to fremmødte betjente ved omfattende uro i Odense-forstaden i nat.Ingen blev ramt af de 6-10 skud, som blev affyret af ukendte gerningsmænd fra en ophidset menneskeflok. Men betjentene så mundingsilden og hørte patronerne suse forbi dem, oplyser vagtchefen fra Odense Politi til Berlingske.dk. Skuddene faldt efter en dramatisk aften i forstaden, hvor op mod hundrede mennesker var samlet og forhindrede politi og ambulancefolk i at gøre deres arbejde, efter en bilist var kørt galt efter en længere biljagt. Ambulance kunne ikke komme frem. Politiet måtte i første omgang redde den kvæstede fører ud af området, fordi ambulancen ikke kunne komme frem for den vrede folkemængde. Vi har oplevet, at der er blevet kastet med flasker mod os, og vi er blevet mandsopdækket derude. Men der ikke blevet skudt mod os før. Det er ret uhyggeligt, siger Hans Frederiksen. Skud mod betjente i VollsmoseBallade i Vollsmose udløser krisemødeSkud mod politiet og biler i brand.Skudepisoderne kan gentage sig, »Sjovt at se politiet flygte«.

Kontrakten opsagt: Når kontrakten opsiges, og hvis der kommer flere angreb som det i Vollsmose, får ’gaden’ et problem, som vil få bandekrigen til at ligne en søndagsudflugt. Og der er slet ingen tvivl om, hvem der vil vinde den krig. Staten. Analyse: Politiets fred er forbi

Snyd på vægten med navnet Muhammed

At det stadig mere desparate hollandske styre prøver at udsætte den uundgåelige erkendelse er ikke overraskende, men man må spørge sig selv om man herhjemme gør noget lignende, siden ingen varianter af Muhammed optræder på den danske hitliste over navne? Så upopulær kan religionsstifteren vel ikke være blandt herboende muslimer. Via Jihad Watch (LFPC).

Information collected by the country’s social security agency has found that traditional Dutch names have been displaced in the urban centres of Amsterdam, Rotterdam, The Hague and Utrecht as the country’s Muslim population grows. In The Hague variations of the name Mohammed have taken first, second and fifth place in the Dutch capital’s league table of most popular names for boys, replacing traditional favourites such as Jan, Luuk, Gijs or Daan.

At a national level the name Mohammed is now the 16th most popular name for boys.

The figures, obtained by the Dutch Elsevier magazine, from the Dutch Social Insurance Bank, or Sociale Verzekeringsbank (SVB), are different from the official statistics which have in the past counted various spellings of Mohammed, Muhamed, or Muhammad as different names.

Previous government name counts, separating the different versions, have avoided controversy by keeping the name of Islam’s founder outside the Dutch top 20 of favourite names for baby boys. [min kursivering, LFPC] Mohammed is most popular boy’s name in four biggest Dutch cities

Proletarisering: Det må blive mere blodbudding

Svenske pensioner sænkes med 3 procent og priserne stiger. Ingen kan servere dårlige nyheder så muntert, som svenske TV journalister, men de har jo mildt sagt deres på det tørre. De der skrabede velstanden sammen, skal nu undgælde for svenske regeringer, der har famlet i blinde i 30 år, men som befolkningen synes ude af stand til at kunne irettesætte:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
baby-navne.dk
10 years ago

Se mere information om navnet Muhammad i Danmark.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det är inte lönt att försöka kommentera på Aftonbladet. Censuren är stenhård.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Jeg har på fornemmelsen, det var det, som skete i Vollsmose. Og at det ikke er den sidste gang, vi kommer til at se de her taktikker”

Det er bestemt ikke sidste gang.

I Frankrig var man i 2005 lige så chokerede over, at optøjerne faktisk var forberedte, før døden af de to drenge som udløste det. Benzin og materiale til at bygge barrikader. Det var ikke helt så tilfældigt som det så ud.

Det er ikke sociale uroligheder begået af marginaliserede unge. Det er trusler og afpresning for at opnå resultater.

http://www.jihadwatch.org/archives/008844.php

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Hvis Ahmed og Ahmad skal tælles med, så skal Hamza vist også – måske er der flere varianter. Men er det fair – vi tæller jo også Kristian, Christian, Chris og Kristina og Christina og Chrissy og Stine som flere navne. Og er det ikke lige meget – bortset fra at fup med statistik IKKE er lige meget. Det er vel det samlede antal, der betyder noget?

Mosemanden
12 years ago

Nå så nu bliver verdens venligste og mindst voldlige politi beskudt i Voldsmose . . Ja det måtte jo ske når araber ikke bliver sat på plads med deres egene midler . Jeg håber vores betjente i fremtiden tager den rigtige værktøj med når de indsættes i Voldmose eller nogen af de andre besatte områder , og vil håbe på at de næste gang besvare ilden og evt afspærre hele bydelen og opretter check points og systematisk rensager hver enkelt lejlighed , cykelskur , affaldscontainer og hvor berigerene nu ellers befinder . Om det så tager 3 uger og 200.000… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

SVENSK TERROR MOD DANMARK

http://politiken.dk/indland/article768381.ece

En ambassade er som bekendt et lille stykke af hjemlandet. På denne ambassade har jeg engang fået første klasses betjening, da jeg gik op til en mange timers skriftlig eksamen, fordi det var nemmere for mig i Stockholm end at rejse hjem til den danske læreanstalt, hvor jeg var indskrevet som studerende. Meget venlige mennesker, de vidste ikke al det gode, de skulle gøre for mig.

Mette
Mette
12 years ago

bl

Du kan roligt tílføje Ahmed.

bl
bl
12 years ago

Har lige stjålet mig til lidt “tid” i arbejdstiden. Ifl dst.dk navne ser det ud som følger:

2008 2009 plus-minus
Mohamad 1079 1092 13
Mohammad 3451 3479 28
Mohamed 1970 1974 4
Mohammed 1301 1330 29
Mouhamad 15 15 0
Mouhammad 13 14 1
Mouhamed 6 8 2
Mouhammed 10 10 0
Muhamad 629 673 44
Muhammad 36 34 -2
Muhamed 168 169 1
Muhammed 541 561 20
Total 11227 11368 141

Mette
Mette
12 years ago

Det er mig en syrlig fornøjelse at underrette jer om, hvordan et af det store norske Dagblandet beskriver dansk politis arbejde. Man må sige, at fotografiet er udsøgt.

Det eneste positive, jeg har at sige om den sag, er, at jeg fandt linket i en netdebat, hvor en kommentator præsenterede det med en opfordring til, at Norge skal handle som Danmark og hive irakerne ud. Deraf konkluderer jeg, at Dagbladet måske ikke har helt styr på, om dens kommunikationsmetoder er de rette.

Nordmænd ved godt, at Danmark ikke er en politistat.

http://www.dagbladet.no/2009/08/13/nyheter/politiaksjon/innenriks/utenriks/7644597/

Victor
Victor
12 years ago

Kort fortalt: Skudepisoden i Vollsmose er ikke så svær at forstå, hvis man vel at mærke betragter den ud fra en politisk-militær tankegang. Og retningen har været klar siden muhammed-krisen. Det her en Maos folkekrigs-teser forbundet med brasilianske Carlos Marighelas teser om byguerilla. “Problemet” i Danmark er jo, at der aller er en hunds chance for at skabe et befriet geografisk område som Yenan. Derfor vil første skridt altid være at opbygge parallele strukturer – en modmagt – i byerne, som mobiliserer og gør det muligt at bevæge sig som fisk i vandet. I det lys var muhammedkrisen også en… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Da link ikke duer- søg da på “besættelsen af Hjardemaal kirke”

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Aftonbladets procedure med hensyn til kommentering er mig for træls.

Hvis jeg havde orket at fortsætte udfyldning af de begrænsende tiltag avisen har lavet – muligvis bevidst for at begrænse kommentarer- kunne jeg nok under Aftonbladets artikel have kommenteret, at avisen er ubekendt med danske forhold og historie, øverste link til højre fører fra linket
http://arkiv.thisted-bibliotek.dk/thylejrweb/besaettelsen_af_hjardemaa l_kirke_ramme.htm
til artiklen om affyring af tåregas og vold i og omkring Hjardemål kirke for nogle år siden, og danske kirker er stadig ikke uden for lov eller særlige hellige steder.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x