16
aug
Seneste opdatering: 17/8-09 kl. 1322
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Liberalisme som forsvar mod en uliberal fjende?

Selv om jeg er overbevist om at det konservative forslag om forbud mod burkaer i det offentlige rum kun er kommet på tale efter pres fra Khader, og det sikkert byder konservative af i dag ligeså meget imod som den liberale Søren Pind, er det en helt grundlæggende konflikt der blotlægges her. Jeg vil gerne på helt egne vegne indtage et tredje standpunkt mellem de to: Et burkaforbud vil være en dårlig idé fordi det ikke kan håndhæves i praksis, og derfor vil signalere det demokratiske samfunds afmagt. Vil patruljerende betjente stoppe og notere en burkaindpakket kvinde, vel vidende at de i løbet af få minutter vil være omringet af SMS-tilkaldte sjakaler? Desuden vil et forbud fokusere på det synlige udtryk for denne slavereligion, og ikke have nogen effekt på dens udbredelse i Danmark.

Hvor skarp Søren Pind ellers er, og hvor meget han kan siges at være vores bedste antijihadiske håb, er hans liberale hjerte imidlertid nok løbet af med ham. Skulle Danmark og Vesten ønske at standse undergravningen af vore lande, må Pind og andre liberalister bringes til at forstå at deres livsdrøm er en del af problemet, og slet ikke en del af løsningen. Frygtkultur, selvcensur, grænsekontrol, religionsfrihed og mange andre centrale problemstillinger må medføre revurderinger af vores egen civilisations spilleregler, i denne civilisations overlevelses interesse. Et eller andet mål af aldeles uliberale tiltag ville være påkrævet, hvis ikke vores liberale samfund skal blive det reb der hænger os (LFPC).

[…] “Det syn, der præger den vestlige verden, handler netop om ikke at forbyde alt muligt, vi ikke kan lide, og det handler netop ikke om at stoppe folk ind i fængsler og torturere dem og alt muligt,” siger Søren Pind.

Det kan ifølge Søren Pind ikke nytte noget, hvis man i den vestlige verden hele tiden råber op om, at de ting, man ikke kan lide, skal forbydes og lukkes ned.

“Så kan det godt være, at man har tatoveret demokrati ind på sin arm, men så fatter man i virkeligheden ikke, hvad det handler om,” siger Søren Pind.

Bemærkningen er rettet til Naser Khader, der i dag har foreslået et forbud mod at iklæde sig muslimske klædedragter som burka og niqab i det offentlige rum. Khader har netop tatoveret demokrati på sin overarm, og begrunder sit forslag med, at det er kvindeundertrykkende.

»Vi vil ikke se burkaer i Danmark. Vi kan simpelt hen ikke acceptere, at nogle af vores medborgere går med ansigtet tildækket,« siger Naser Khader. […] Pind: Khader fatter ikke, hvad demokrati handler om

Officiel islamdiskurs 2.0?

Jeg skal være den første til at vrisse hånligt af halvhjertet, berøringsangst retorik som “militant muslimsk ekstremisme”, for figenbladene som “muslimsk” er pakket ind i her er jo obligatorisk besværgelse ‘så man ikke tror noget forkert om mig’. Jeg er faktisk mere bekymret for taqiyya-artister som Abdul Wahid Pedersen der nyder et helt ufortjent ry som moderat og besindig, til trods for at have erklæret sin støtte til drab ved stenkast mod halvt nedgravede kvinders hoveder, og til shariadiktaturets indførelse ved evt. muslimsk flertal. Bare de ikke bruger bomber og anden terror her og nu, er apologeternes enfoldige adgangskriterium.

Men Lene Espersen er selvfølgelig bundet på hænder og fødder qua hendes position. Sagde hun hvad vi og andre siger, og som vi skoser apologeter for ikke at sige, ville der falde brænde ned internationalt. Måske mere end det. Hun er også bundet af den slamkiste af foragtelig dhimmitude som det såkaldte konservative parti rummer i dag. Hvad der er foregået under gulvtæppet i partiet ved vi ikke. Vi kan bare se at noget har bevæget sig, og om det er udtryk for strategisk bevægelse fra regeringen eller fra hendes parti må vi spændt vente og se (LFPC).

[…] Den største trussel mod Danmark og de danske værdier er muslimsk. Det fastslår den konservative leder og vicestatsminister Lene Espersen, der nu anlægger en tone, som man normalt kun hører fra kollegerne i Dansk Folkeparti.

– Den største trussel mod os kommer fra militant muslimsk ekstremiste, fastslår ministeren over for Politiken. […]
Lene Espersen er glad for, at mange indvandrere er aktive på arbejdsmarkedet – men det løser ikke problemet, påpeger hun.

– Problemet er, at hvis dem på arbejdsmarkedet alligevel ikke er en del af det danske samfund, så fungerer tingene ikke. De går på arbejde, og de tjener deres egne penge, men de lever i et parallelsamfund, hvor de sidder og ser arabisk og pakistansk tv, når de kommer hjem, og er dermed slet ikke i forbindelse med det danske samfund, siger Lene Espersen (K). […] Lene: Militante muslimer truer de danske værdier K kræver forbud mod burkaen

Gaza: Livmoderen som våben

To muligheder: Vesten incl. Israel påtager sig de ødelæggende konsekvenser af denne kynisme og Gazabeboernes uansvarlige følgagtighed. Eller Vesten og Israel fastholder at egen overlevelse og økonomi ikke skal undergraves af erklærede fjender, og fastholder Gazas eget ansvar (LFPC).

Gaza-striben er verdens tættest befolkede område. Her lever 4.150 personer pr. kvadratkilometer. Det har også en anden verdensrekord – en befolkningstilvækst på 5-6 procent årlig, hovedsagelig forårsaget af høje fødselstal.

Processen begyndte for 20 år siden, da ledelsen af PLO (Den palæstinensiske Befrielsesorganisation) vedtog, at et højt fødselstal var en national pligt. Palæstinensiske kvinder i Gaza blev formelig opfordret til at bruge deres livmoder som våben, producere et maksimalt antal krigere for palæstinensernes sag og opnå numerisk ligestilling med Israels jødiske befolkning på ca. 5,5 millioner.[…]

Deres fødselstal er nu så højt – gennemsnitlig syv børn pr. familie – at en af lederne af Det Palæstinensiske Statistiske Departement i Gaza, Hassan Abu Libveh, for nogen tid siden sagde til denne kronikør, at den palæstinensiske befolkning i området står over for en dyster fremtid rent demografisk. Om blot 15 år, sagde han, vil der formentlig være tre millioner mennesker på dette lille område.[…] Richard Oestermann: Kronikken: En tikkende menneskebombe

Minareten i Karlskrona

Villaägarnas riksförbund i Karlskrona vill inte att det ska byggas en minaret i samma område som det finns planer på radhusbyggande. Ordförande för villaägarna Lennart Ahlqvist tror inte att någon kommer att vilja bo i det nya radhusområdet om man störs av böneutrop fem gånger om dagen. I stället för ökad integration så är jag rädd att det här får motsatt effekt, säger Lennart Ahlqvist som i dag ska lämna skriftliga synpunkter på detaljplanen.
Moderaten Carl-Göran Svensson är ordförande i miljö- och byggnadsnämnden säger att ljudnivåerna måste anpassas efter gällande lagstiftning. Han drar dessutom en parallell till Svenska kyrkans verksamhet.
– Mig veterligen har det aldrig upplevts som ett störande moment att det ringer i kyrkklockor, trots att det bor människor intill, säger Carl-Göran Svensson. Men nu försäkrar Abboud Sleiman, imam i Karlskrona, att det inte blir några böneutrop från minareten. Vi kommer att ha böneutrop inne i lokalen. Enligt vår religion får man inte störa sina grannar, säger han. Nej till böneutrop, SR som har lukket for kommentarer, Inga böneutrop efter protester från villaägare

Moralismen i dansk politik

Poul Nyrup er et skræmmende eksempel på den afsondrethed fra virkeligheden, EU politikere færdes  i:

Det er et generelt problem blandt venstrefløjens kritikere af den nuværende flygtningepolitik, at man ofte insisterer på at reducere problemet til et rent moralsk spørgsmål. Det handler om at forsvare ‘medmenneskelighed’ og ‘anstændighed’, mens man skal bekæmpe den ‘indre svinehund’, racismen, fremmedfrygten og selvtilstrækkeligheden. Det er meget sjældent, at de mere mørkere sider af en liberal flygtningepolitik får nogen som helst anerkendelse af denne fløj i kulturkampen. Dette rene moralistiske syn på den politiske kamp, der foregår i disse år, er særdeles hæmmende for den offentlige debat, den hindrer en dybere forståelse af, hvad der rent faktisk har ført frem til vores nuværende situation, den hindrer en seriøs udvikling af brugbare alternativer, og den er særligt skadelig for venstrefløjen.

Meget symbolsk kunne vores tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, som det genfærd fra 1990′erne han nu engang er, fremføre essensen af denne rene moralske position i værdikampen. Nyrup fandt aktionen mod Brorsons Kirke ‘uanstændig’ og kunne kun tage afstand. Han var ‘rystet’. Da han blev spurgt til, hvad hans alternativ var, blev det afvist. Han ville ikke gå ind i juraen. Hvad var det så egentlig, at den tidligere statsminister havde bidraget med til debatten, kunne man spørge. Intet andet end at pudse sin egen glorie i den bedste sendetid, ser ud til at være det eneste rigtige svar.

Den nuværende flygtningepolitik er ikke et resultat af danskernes moralsk forfald. Det er derimod et resultat af mange års forfejlet flygtningepolitik, hvor man på uansvarlig vis lukkede flere mennesker ind i landet, end vi var i stand til at tage os af. Reglerne på området var desuden så lempelige, at man i mange år gav frit spil til menneskesmuglere, tilfældige familiesammenføringer og en strategisk udnyttelse af reglerne fra en række lande. Mens dette stod på, lod man ghettoerne vokse, og ignorerede bevidst de hårdest ramte kommuners råb om hjælp. Socialdemokratiske borgmestre fra den københavnske vestegn blev nærmest konsekvent afvist af deres partifæller – og fra tid til anden endda sammenlignet med nazister. Nyrups ligegyldige moralisme

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Proclus
12 years ago

Antallet af muslimer er kernen! 10.000 -15.000 muslimer i landet er ligegyldige. Derfor skal vi tale Islam ikke integration. Når man har fastslået hvad Islam præcist er næste punkt: “Hvor stor en gruppe muslimer har vi” som i “hvor stor er truslen”. Dernæst finder man ud af at vi har alt, alt for mange muslimer. Måske 600.000. Så laver man en politik som hedder “our way or the highway”. Så får man en helvedes tumult, fordi muslimerne hverken vil “our way” eller “the highway”. De vil “their way” og vores land! Så besejrer man dem og så bliver det “our… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Et par briller der har indbygget røngtensyn så man kan se igennem og identifiicere personen bag maskering, eksempelvis udført med burka, kunne være en ny vare på hylderne!
Det er for mig og sikkert for flere rart at vide, hvem det egentlig er, man møder på sin vej.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Jeg har ikke talt om at forbyde Islam, derimod om at opløse ved lov de islamiske trossamfund. Der er er vigtig forskel.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Selvfølgelig skal vi handle reaktivt. For at sætte det på spidsen, så skal Mekka jo ikke tæppebombes, fordi en gruppe fanatiske jihadis “måske”, og kun måske, omend meget måske, en dag udløser en atombombe, Fremtiden bliver aldrig et faktuelt spørgsmål. Der kan ske lidt af hvert. Der er ikke noget defaitistisk over dette. Det er nærmere et forsøg på at præge Islam, end lade Islam præge os. Jeg går ikke ud fra i er tvivl om, at jeg ikke synes at vestlige værdier bør afskaffes og islamiske indføres. Og nej, jihadien som ville dræbe Westergaard, hører ikke til her. Han… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago

Thomas,

Det kan godt være at det virker som et dumt spørgsmål. Men hvor mange søjler, tror ham koran tossen på, ham som ville myrde Kurt Westergaard.

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  Fritz

Sorry, Det er altså ikke fordi jeg er stiv, jeg ved ikke hvad der skete.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Min pointe er, at så illusorisk er det heller ikke. Argumentet, at for at være muslim behøver man kun at praktisere de fem søjler, er for så vidt reelt nok. Altså man kan sagtens være fuldbyrdet muslim uden sharia og jihad. Det er trods alt kun 30 procent, som ønsker sharia indskrevet i Grundloven. Her gælder det om at styrke de 70 procent.

Hvis vi omvendt forbyder Islam, så gør vi det klart, at jihad er nødvendig, og jihad er individuel pligt når religionen er truet og det vil den per definition være, hvis Islam som femsøjle religion forbydes.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Vi hverken kan, eller skal forbyde Islam. Skal vi forbyde mennesker at tro på gud, eller bede fem gangen dagligt?

VI skal ikke sammenblanding af religion og politik, eller acceptere tvangsægteskaber. Vi skal ikke acceptere manglende ligestilling og jihad.

Men at forbyde mennesker at tilhøre en religion, eller praktisere den, er en anden sag.

De fem søjler er streng taget det eneste man behøver for at være muslim. Vi burde nærmere adoptere Islam, så det bliver en religion baseret på de fem søjler, og gøre klart at sharia er udelukket, religion er en privatsag.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Proclus Det du skriver her er præcist hvad jeg har skrevet meget længe ! Men ved du hvad – jeg tror faktisk at journalister, politikere m.fl. har valgt at ignorere de islamiske tekster og det fordi de ikke kan holde tanken ud om, at de har taget fejl og arbejdet for noget som er forkert ! Så hellere fortsætte ad det vante spor. Men det gælder for dem som for alle andre, at sandheden ikke kan holdes væk ved at man ignorerer den. Den har det med at popper op, når man mindst venter det. DR, og for den sags… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

Ang. det med at forbyde Bhurkaen : man blir noedt til at laere at kravle foer man kan gaa. Mon ikke det vil vaere en god “oevelse” i at vise en smule selvtillid og handlekraft ? (idag bhurkaen,imorgen uregistrerede Imamer) Og hvis det ikke lykkes for politet at haandhaeve en saadan regel , saa vil det kun vaere en grund mer , til at lave om paa politiet. Desuden vil det blive belaerende at se, hvordan de forskellige muslimske gruperinger vil reagere paa et saadant forbud. I mange konfliktsituationer er det en fordel at “tage initiativet” paa en maade ,… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Enig.

Proclus
12 years ago

Hvis Søren Pind er vores bedste håb, så er vi håbløse! Pind kommer engangimellem med et indspark som skaber et plop i vandet, men ellers kniber det med at se ud af glasøjet! Han gider dybest set ikke gå ind i kernen, enten fordi han er bange eller doven, eller begge dele. Han aner vel hvad der gemmer sig i skriftrullerne og viger tilbage fra at stikke hovedet i det hvepsebo. Som ham tusindvis af andre. Alt den snak om stof og madpakker og svømmehaller. Man kører på overfladen. Hvad med Sharia, Jihad, Koranen, Profetens liv, Islam gennem historien??? Ikke… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

DR er TV-avsien har lige sat et nyt lavpunkt. Man havde Naser Khadar i studiet for at interviewe ham angående hans forslag om forbud mod Burka. Før selve interviewet havde man en optakt, hvor man lige ville nævne hvilke andre lande der havde indført lovregler mht. kvinders påklædning. De tre lande man nævnte var Sudan, Iran og Saudi Arabien…………….

Kan vi ikke snart få afskaffet tvangslicensen!!! Hellere idag end imorgen!!!!

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  JensH

Hørt.

Mette
Mette
12 years ago

Som talt ud af mit hjerte, Poul Højlund, og det har jeg skrevet i lang tid, men jeg går videre end det. Det er det eneste, der kan redde Europa er at forbyde islam. At forbyde burkaen forslår som en skrædder i helvede. Nej, hvis Khader havde nærmet sig sandheden om, at islamisme blot er renhjertet islam, så var det noget helt andet. Men han lever og tjener sine penge på løgnen om alle de moderate, som slet ikke vil have sharia. Her er et citat fra Tariq Ramadans bog, som jeg nævnede ovenfor:. Sharia er “den islamiske livsform”. (side… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Khaders forslag er mere pædagogik end praktisk politik, og det dæmmer ikke op for islamiseringen. Men det fremmer dog en forståelse for problemerne, – omend det kun er toppen af isbjerget.

Staten bør anlægge sag efter Grundlovens paragraf 78 stykke 2: ”Foreninger, der søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, forbliver at opløses ved dom.” Sagsanlægget skal gælde alle muslimske trossamfund og foreninger, og kun de, der utvetydigt fraskriver sig den bogstavtro islamistiske lære, kan fortsætte med at bestå.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Mon ikke den paragraf i Grundloven bliver fjernet på et tidspunkt af hensyn til den multikulturelle fiktion og sharia?

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  Janne

Ja, og når de samtidig er i deres fulde ret til at fylde os vantro med løgn, så kan de jo i teorien skrive under på hvad som helst der gavner deres(muslimernes) sag.

Fritz
Fritz
12 years ago

Det er jo patetisk at høre de konservastive bjæffe. Nu har de i en mange år svinet DF til, samtidig med per stivs vage holdning til turban aftalen, samt justitsministerens usynlighed. Næh nej… der må stikke noget under, man skulle næsten tro at de havde skudt valgkampen igang de skide svagpissere i konservastiv folkeparti.

bl
bl
12 years ago

@Janne Søren Pind er jo synshandikappet, han vil gerne beholde 100w pærerne. Derfor burde han vel egentlig også vide hvilket handikap det er, knapt at kunne se. Derudover er det i modstrid med færdelsloven at bruge burka/niqab og andet der dækker ansigtet. I stedet for slår Søren Pind bare med en kølle der siger, at Naser Khader ikke ved hvad demokrati er. Men det ved Khader udemærket, hvad er, demokrati er folkestyre. Khader bliver i mine øjne mere og mere dansk i sine holdninger. Hans søn er jo angiveligt heller ikke blevet omskåret. I realiteten er Khader derfor frafalden. Døm… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  bl

BL,

Jeg tror at jeg er nødt til at skuffe dig lidt. Jeg stillede nemlig den tidligere justitsminister L.E spørgsmålet, er det er tilladt at føre automobil iført burka, og til det svarede justitsministeren at det er fuldt lovligt.

bl
bl
12 years ago
Reply to  Fritz

Det er muligt justitsminister L.E ikke mener (eller mente) det er i uoverensstemmelse med loven, forhåbentlig har hun så en mening til hun tager en ny. Burka/Niqab mener jeg dog burde prøves for en domstol. Hvis man ikke kan se, og det kan man jo vitterligt ikke særligt godt, ja så er man til fare for andre i trafikken. Som bekendt røg Al Capone bag tremmer p.g.a. skattesvindel ikke for sine gangstermord!

JensH
JensH
12 years ago

Hvor det bare typisk for Politiken. Hver gang der kommer et forslag der ikke falder i avisens islam-underdanige smag, så kan de med det samme finde en ‘ekspert’ der mener det samme som avisen. Her er det Lektor Torben Ruberg Rasmussen fra Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet der giver den i rollen som ‘ekspert’, (forsker-aktivist): “Det er fejlagtigt at hævde, at en burka er et undertrykkelsessymbol. Det er et bevidst religiøst tilvalg, som er en del af nogle muslimers identitetsprojekt, så derfor bør man ikke tage for givet, at det er undertrykkende, og at muslimske piger er mindre personligt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det konservative folkeparti vil forbyde burka i gaderne, men ikke overraskende beholde det religionspolitiske symbol hijab på kvinder (læger, lærere, advokater, sygeplejersker, pædagoger, plejehjemsassistenter og andre kvindelige ansatte) i offentlige institutioner. (Det konservative folkeparti har en borgmester der har informeret os alle om hans fredagsbøn i en moske.) Det er hijab – og andre religionspolitiske symboler og dogmer – i offentlige institutioner der er det største problem og det vil de konservative (og islam-konservative) og politikeren, der selv har en mor i hijab, ikke være med til at fjerne. Det konservative folkeparti er sammen med venstrefløjen med til at ‘sakralisere’… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  Janne

Hej Janne,

Er du sikker på at det ikke er begge dele de konservastive vil forbyde. For efter hvad jeg kan se, er det begge dele de vil forbyde.
(Ja, det er sjovt som spritpatiet er begyndt at nappe DF’s forslag).

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mette Din oplevelse med mandspersonen i burka har jeg, stadig, i erindring som værende ganske uhyggelig. Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort i en lignende situation. Jeg tror ikke et øjeblik på at der herhjemme kun vandre nogle få burkaere rundt. Men skulle antallet være behersket, så vil jeg mener at et forbud vil være glimrende taget i betragtning, at den arabisk-islamiske indvandring fortsætter. Samtidig skal Niqabérne også forbydes, da alt hvad der sløre et menneskes ansigt ikke skal være tilladt i det offentlige rum. Om folk vil rende rundt i den slags derhjemme må de selv om, men… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Apropos Naser Khaders forslag om at forbyde Burkaen, så er der på JP blog et glimrende blog-indlæg fra Mrutyuanjai Mishra om netop dette emne. Mrutyuanjai Mishra er oprindeligt fra Indien, og i blog-indlægget gør han sig nogle interessante betragtninger om hvordan multikulturen fungerer i netop Indien:

http://blogs.jp.dk/braendpunkt/2009/08/17/burkaniqab-og-v%c3%a6rdikamp/comment-page-1/#comment-417

Mette
Mette
12 years ago

Tak, det er i det mindste ærlig snak, at han mener, at vi kan risikere religionskrige. Det er vi slet ikke uenige om.

Nu funderer jeg over, hvem det er, der har punget ud til det hus i Damaskus, for det er der også noget særligt med?

– i stor hast.

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

“jeg synes, at jeg har hørt om Jørgen S.. Nielsen, men jeg kan ikke huske hvad”

Tænker du på professor i Islam ved Københavns Universitet Jørgen S. Nielsen ?? Her er en artikel fra da han bllev udnævnt til professor:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/271907:Kirke—tro–Reformationen-i-islam-er-i-gang

Han har vistnok også været direktør for ‘Det Danske institut’ i Damaskus, ligesom Jørgen Bæk Simonsen har været det. Begge er to af de værste islam-apologeter der overhovedet findes i kongeriget.

Knud Larsen
Knud Larsen
12 years ago

@ Mette

Jørgen S. Niels har vi nu fået fornøjelsen af i Danmark, han er kommet tilbage fra UK.

Mette
Mette
12 years ago

Jeg er ret enig med dig LFPC om det med burkaerne, skønt jeg aldrig glemmer det sammenstød, jeg havde med en. Måske husker du, at jeg har skrevet om det før. Klokken var henad 20, og jeg befandt mig i en niche i et stort næsten tomt supermarked og var koncentreret om at finde noget på en hylde ved gulvet. Rejste mig op, drejede mig i samme bevægelse og hørte nogen gispe højt. Opfattede kun langsomt, at det var mig selv, der gispede. Jeg havde rejst mig lige op i favnen på en burka og stod helt tæt til den,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Stor forargelse på SydSvenskan idag. EU har har opretholdt visum-kravet for borgere fra Bosnien, Kosovo og Albanien. Derimod ser det ud til, at visum-kravet bliver ophævet for Serbien. Selvfølgelig ‘krydrer’ Sydsvenskan artiklen med en rigitg tude-historie om 25-årige Amra Zvizdic fra Sarajevo, som hele to gange har fået afslag på visum. Og hvilket land har så været så hjerteløst at give Amra Zvizdic afslag på visum?? Jo, det er selvfølgelig det ‘fremmedfjendske Danmark, som det ikke er lykkedes Amra Zvizdic at overbevise om, at hun ikke har i sinde at forblive i landet: http://sydsvenskan.se/varlden/article537963/Fortsatt-visumkrav-for-bosnier-inom-EU.html Hvad skulle Sydsvenskan dog skrive om… Read more »

Jan Christensen
12 years ago

Tusind tak – jeg er meget taknemlig, men der eksisterede altså også et stort billede på Snaphanen i sin tid.

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  LFPC

Hvad fanden er det for noget svineri at vise, nu er jeg blevet blind.

Jan Christensen
12 years ago

Off-topic: Er der nogen, der ved, hvad der er sket med det billede, hvor Lisbeth Knudsen og Tøger Seidenfaden smiler indforstået og næsten forelsket til hinanden ved ét eller andet arrangement for et par år siden? Blev det ikke først offentliggjort her på Snaphanen? Det er mit absolutte yndlingsbillede gennem tiderne, og nu er det åbenbart forsvundet fra jordens overflade. Jeg har ledt og ledt, men uden held.

Kimpo
12 years ago

Det bliver ikke Venstre som redder os fra islamiseringen.

Janne
Janne
12 years ago

Talebaniseret forbudsfeminisme i Afghanistan:

“Den nye lov giver mændene lov til at sulte deres hustruer, hvis hun ikke opfylder mandens seksuelle behov, og en kvinde skal desuden have sin mands tilladelse til at arbejde. Herudover får fædre og bedsteforældrene den fulde forældremyndighed over børnene i et ægteskab.”

h t t p://jp.dk/udland/asien/article1783965.ece

Janne
Janne
12 years ago

Forbudsfeminister i Venstre freder forbudsdragten burka:

“Går man med burka, så kan man ikke få arbejdsmarkedsunderstøttelse, for man står nok ikke til rådighed for arbejdsmarkedet. Man kan ikke få et pas eller buskort, så der er nogle konsekvenser ved at gå med burka allerede i dag, mener hun.”

h t t p://www.bt.dk/politik/roenn-afviser-burkaforbud

hp
hp
12 years ago
Reply to  Janne

Hej Janne
Det har du nok ret i, og Rønn såmænd også. Måske derfor, der er så mange muslimske kvinder på førtidspension. Idet de jo ikke kan siges at stå til rådighed for arbejdsmarkedet.
Hvordan var det nu: Ca. 1/3 af alle muslimske kvinder i alderen 45-65 år i Århus på førtidspension……

mvh hp

Janne
Janne
12 years ago

Forbudsfeministers (m/k) støtte til niqab til kvinder viser hvordan feminisme er perverteret til ukendelighed. Eller måske er rendyrket feminisme blot i sig selv en perverteret størrelse? Forbudsfemismen har i hvert fald vind i sejlene. Der er flere og flere forbud der praktiseres: Forbud mod at vise ansigt. Forbud mod at have en klitoris. Forbud mod at vise seksualitet. Forbud mod at vise hovedhår. Forbud mod at vise halsen frem. Forbud mod at have synlige ører. Forbud mod at have synlige håndled og underarme. Forbud mod at have synlige hænder. Forbud mod at mærke og føle med hænderne i det offentlige… Read more »

Mia
Mia
12 years ago

Den niqab-klædte kvinde burde ikke have med børn at gøre overhovedet! Føj for en kvindeforræder!! Jeg læste i JP, at det Islamiske Trossamfund anslår, at der kun er to-tre kvinder i DK som går med burka, og kun 30-40 kvinder der bærer niqab. Det er simpelthen løgn! Jeg færdes en del i København NV, og alene i denne bydel anslår jeg at vi finder mindst 30-40 kvinder med niqab. Lad os sige, at den niqab-bærende fascist ovenfor får ret i sin punkeranalogi, dén dag verden kan afsløre et land, hvori en anarkistisk regering (a contradiction in terms!) tvinger undersåtterne til… Read more »

hp
hp
12 years ago
Reply to  Mia

Hej Mia Enig, hende ‘forskeren’ der selv tilstår, at hun ikke ved meget om antallet af 98-100% tilslørede kvinder, burde tage et par dage med bus 5A / 350S mellem Nørreport og Husum. Så blev hun muligvis lidt klogere (og det er vel en forskers fornemste opgave…). Blandt andet vil hun kunne iagttage en total-tilhyllet kvinde (ja, også øjnene, nej, intet netværk, blot totaltilhyllet), med handsker mv., så intet, absolut intet hud eller hår, er synligt. Hun følges med sin førerhund, en dansk mand, konvertit så vidt jeg kan skønne, og et lille barn i barnevogn. Det er ca. et… Read more »

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  hp

@ hp

Ja, bus 5A er et studie i sig selv!
Rart at vide at man ikke er uden meningsfæller i den kollektive trafik;-)

Pk
Pk
12 years ago

Apropos socialdemokratisk moralisering. De kalder danskere for nazister og racister hvis ikke danskerne kunne lide at få deres tilværelse ødelagt af muslimerne( og de 4-5 danske partier). Jeg hørte el. læste engang følgende. De Radikale holdt meget af Bonde partiet i Østtyskland. Østtyskland sendte Flygtninge/indvandrere til Danmark. Får ikke at få stoppet denne trafik , så fortalte man i Bondepartiet de Radikale at de skulle kalde folk , som ikke kunne lide denne trafik, for racister el nazister. De radikale styrede socialdemokratiets moral opfattelse, og bingo, en smart politisk opfindelse var på banen. Så de Radikale og Soc. fører/ førte… Read more »

Mosemanden
12 years ago

Hvor er det Lene ser alle de “militant muslimsk ekstremister” der truer danske værdiger henne ? .

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Den kendte islamist og blogger Gülay Kocbay kalder den kristne jul for et ædegilde. Der er godt nok ikke megen respekt for værtslandets kultur.

ole burde
ole burde
12 years ago

Hvis man er optimist , er det muligt at fortolke udviklingen i dansk politik saadan, at der er ved at opstaa et dynamiskt legitimitetskrav til alle partier som haaber paa at faa bred tilslutning : enten tar’ I en vis afstand fra Islaam ,eller ogsaa tar vi, vaelgerne en HELT klar afstand fra JER !
De radikale har som det foerste parti allerede maerket denne effekt .
Det forekommer mig, at en del danske politikere er bange for at det skal gaa dem og eller deres parti paa samme maade…

JensH
JensH
12 years ago

@Menig 442 “Anker Jørgensen og Nyrups grædekonepolitik.” Du har vist ikke læst Berlingske Weekendavis i denne uge.I den har Arne Hardis en ganske interessant artikel om Socialdemokratiet og udlændingepolitikken i 1980’erne. Det viser sig nemlig, at man i 1986 var begyndt at tage kernevælgernes bekymnringer alvorligt, og havde nedsat et internt partiudvalg under ledelse af vestegns-borgmester Vibeke Storm Rasmussen.Det udvalg sad faktisk og barslede med nogle meget markante stramninger i udlændingepolitken. Nu skete der imidlertid det, at Anker Jørgensen tabte valget i 1987, og måtte overlade partiformandskabet til Svend Auken. Noget af det første Svend Auken gjorde var at køre… Read more »

Menig 442
Menig 442
12 years ago

Det er lidt af en kovending, jeg har altid opfattet de Konservative som de Radikales forlængede arm, når det drejer sig om indvandring. Årsagen er nok taktisk, Socialdemokraterne har meldt ud, at de står fast på en stram indvandrerpolitik, og har brudt med Anker Jørgensen og Nyrups grædekonepolitik. Det vi mangler, er en repatrieringspolitik.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Hattedamer og humanister til trods, har de konservative historisk haft en fløj, som var betænkelige ved indvandringen. Det er også det parti, som ligger tættest op af DF, hvor i mine øjne meget kritik kan forklares ved, at man ved godt, hvem man konkurrerer mest med stemmer med.

Omvendt har erhvervslivet også stået stærkt i partiet, og deres ønske om billig arbejdskraft, eller løntryk via indvandring ligeledes.

Alle partier er nu en kompleks størrelse.

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x