27
aug
Seneste opdatering: 28/8-09 kl. 1622
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sagde den nye NATO chef over et veldækket bord. “Og selvbeherskelse”. The stiff upper-lip og lange  løbeture:

“Please see my presence here tonight as a clear manifestation of my respect for Islam as one of the world’s great religions,” Rasmussen said at the iftar banquet with Turkish Primer Minister Recep Tayyip Erdogan, reported AFP. The former Danish premier said fasting is a universal value that is not confined to Muslims only. “Fasting is meant to teach patience, modesty, self-restraint and giving and reaching out to the less fortunate. “These are all universal human values that go beyond cultures and religions.” NATO Chief Courts Muslims on Ramadan Iftar

Fortsatte optøjer i Gøteborg

När Räddningstjänsten kom fram för att släcka en brand i en tidningslåda på Tamburingatan i västra Frölunda strax efter midnatt möttes brandmännen av stenkastande ungdomar. Återigen brann det på torsdagskvällen och natten till fredagen i Göteborg. I samband med detta blev en frilansfotograf angripen av ett ungdomsgäng som stal dennes kamera och krävde 3000 kronor för att lämna tillbaka den.

“Men polisen kom och jag fick tillbaka kameran. Man får en tankeställare när sådant här händer, berättar frilansfotografen som tidigare på morgonen blivit uppringd av en av ungdomarna som sade sig vilja lämna någon form av budskap.” Nya bränder natten mot fredag, Åtta gripna för oroligheterna, Stenkastning mot spårvagn, Stor skadegörelse i Göteborg i natt.

Den enes død, den andens brød: Forskere på Sociologiska Institutionen på Gøteborgs Universitet får nu 3.7 mio kroner for at forske i, hvorfor “unge” anlægger brande. Et forsikringsselskab er interesseret. Skolebrande alene koster Sverige en halv milliard. Dertil kommer biler mv. SR- Gøteborg nyheder kl. 15.30

TV 2: Homegrown babies

“for første gang sker… i form af fødsel, ikke immigration” (TV 2 News):

Britain is experiencing a new baby boom which has contributed to the single largest population increase in almost half a century.The population swelled by more than 400,000 last year to 61.4 million, figures show, as mothers had more children than at any time since 1973. The figures show that up to 56 per cent of the increase was accounted for by foreign-born mothers, whose fertility rate has remained high at 2.5 children per mother.  New baby boom for Britain61M IN UK AFTER MIGRANT BABY BOOM, IMMIGRANT BABY BOOM, Britain needs a middle-class baby boom.

Indvandringen til England er uforandret. Europæiske politikere aftager en befolkningstilvækst, der næsten udelukkende foregår i den tredje verden, og som kun vil øge, føre til flere konflikter og flere flygtninge: Uncontrolled population growth threatens to undermine efforts to save the planet. Man kunne skære det ud i pap: enten går flygtningekonventionerne under, eller også gør Europa. Hvis den indsigt er trængt op i de  øvre politologiske lag, så lader de sig i al fald ikke mærke med det.

Are You An Islamophobe?

Nogle skældsord er reelt æresbevisninger (LFPC).

Are you an Islamophobe? Here is a simple test.Lorna Saltzman’s Test

Do you favor equal rights and treatment of women and men?

Do you oppose stoning of women accused of adultery?

Do you favor mandatory education of girls everywhere?

Do you oppose slavery and child prostitution?

Do you support complete freedom of expression and the press?

Do you support the right of an individual to worship in her chosen religion?

Do you oppose government- and mosque-supported anti-Semitic publications, radio, TV and textbooks?

Do you oppose the wearing of burqas in public places, schools and courts?

Do you oppose segregation of the sexes in public places and houses of worship?

Do you oppose the death penalty for non-Muslims and Muslims who convert to another religion?

Do you oppose “honor” killings?

Do you oppose female genital mutilation?

Do you oppose forced sexual relations?

Do you oppose discrimination against homosexuals?

Do you support the right to criticize religion?

Do you oppose polygamy?

Do you oppose child marriage, forced or otherwise?

Do you oppose the quranic mandate to kill non-Muslims and apostates?

Do you oppose the addition of sharia courts to your country’s legal system?

Do you disagree with the quran which asserts the superiority of Islam to all other religions?

If you answered most or all of these affirmatively, you are a vile Islamophobe and deserve to be beheaded as the quran instructs.

If you answered one third or more of them affirmatively, you are a borderline Islamophobe and need to receive brainwashing to become a full-fledged dhimmi.

If you answered a quarter or fewer affirmatively, you need a few private lessons in dhimmitude to scrub yourself clean of those remnants of Islamophobia.

If you answered affirmatively to NONE of these, Congratulations! You are a worthy observant (radical–PC addition) Muslim and have a bright future vilifying Jews, torturing women or, inshallah, becoming a suicide bomber.”

Thank you Lorna for laying it all out.

FYI: Lorna Saltzman has been a environmental writer, lecturer and organizer since the early 1970s and was a candidate for the US Green Party’s presidential nomination in 2004. Her articles on evolution, energy, Green politics and secularism can be found on her website: www.lornasalzman.com Phyllis Chesler: Are You An Islamophobe?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jutta
Jutta
12 years ago

@Morten Tak for SIAD adressen, men jeg ringede allerede igaar Anders Gravers. Han var jo i Koebenhavn, saa det var forgaeves. Jeg forsoeger igen i aften. A.Gravers har paa sin side en beretning om demonstrationen i Koebenhavn, Balder beretter om Norge Patrioten Øyvind Heian som blev overfaldt, og i Koeln sker det samme med Pro Koeln: I alle tilfaelde goer POLITIET NAESTEN INGENTING for at holde gale, voldelige venstre unge (i Tyskland kalder vi dem Antifanten) vaek. Hvis man leder efter, hvorfor politiet forholder sig ens i Europa ved saadanne demonstrationer, saa gaar alle veje til EU-agenturer, som underviser politi-seniorer… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Endnu et eksempel på at VKO i virkeligheden intet reelt gør for at få stoppet den muslimske invasion af landet. Det hele er udelukkende et stort skuespil. Man rydder Brorson Kirken under stor ståhej, og løslader derefter den ene efter den anden, og har absolut ingen intentioner om at sende dem hjem: “Flere irakere løsladt Flere af de afviste irakiske asylansøgere er blevet løsladt på det seneste. Onsdag blev en familie på fire løsladt fra fængslet Ellebæk ved Sandholmlejren, efter at Flygtningenævnet besluttede at genoptage deres sager. I går blev en psykisk syg asylansøger løsladt, og samme dag fik… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette Jamen, den hilsen bliver Fogh sikkert glad for 🙂 Men nu er Fogh gudskelov yesterday news i Dansk politk. Han er idag embedsmand i NATO, og skal stort set bare fremme Amerikansk politk overfor Europæerne i NATO-regi. Forhåbentlig bliver Obama en ‘One term president’, og hvis alt går vel sidder der en mere realistisk præsident i det Ovale værelse fra jamuar 2013. Så skifter Fogh ‘stil’ igen, og vil sikkert være en udmærket embedsmand i de sidste to år af hans periode som NATO’s Generalsekretær. Fogh plejer at være meget god til at ‘indrette sig’ efter de politiske vinde… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

to ord faldt ud igen. Jeg ved ikke hvorfor. Der skulle havde stået “fra mig” efter Anders Fogh

Mette
Mette
12 years ago

WEEKENDHILSEN TIL ANDERS FOGH

der i modsætning til ham ikke svigter kulør. Blues leveret af Big Mama Thornton med hat og håndtaske. Vi ligner ganske vist ikke hinanden. 🙂

Bluessangerinde på min top to. Kendt nummer, hvor hun akkompagneres af en anden kendis, guitaristen Buddy Guy, og det bliver til komik på højeste musikalske plan:

Get it Get it Get it!

http://www.youtube.com/watch?v=5XUAg1_A7IE

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Orh, hun er en skøn dame og det er musikken i hvert fald også.

http://www.youtube.com/watch?v=d7vxW56e8y0&feature=related

Balder
12 years ago

–> Jutta, Morten – Indsamling

Vederfølner har sat en indsamling i gang til fordel for den unge patriot

Vederfølner 27 august 200915-årig dømt for racisme

PB
PB
12 years ago

8. Juli 1940. Erik Scavenius.

“Ved de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring er en ny tid oprundet i Europa, der vil medføre en nyordning i politisk og økonomisk henseende under Tysklands førerskab. Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nødvendigt og aktivt samarbejde med Tyskland.”

Johansen
Johansen
12 years ago

Tillad mig lige at citere fra Jyllands-Posten s. 16 i dag.
Generalsekretær i Nato, Anders Fogh Rasmussen udtaler under sit besøg i Tyrkiet:

“Min tilstedeværelse her i aften er en klar manifestation af min respekt for islam som en af verdens største religioner. Jeg har den dybeste respekt for folks religiøse følelser”

Jeg må konstatere, at jeg er lodret uening med vores tidligere statsminister.
Jeg har INGEN respekt for islam og ingen respekt for religiøse følelser!

JensH
JensH
12 years ago

Og nu vi ved den såkaldt “stramme udlændingepolitik”, så prøver Helle Thorning-Schmidt desperat at overbevise befolkningenom, at Socialdemokratiet skam også vil føre en “stram” politik, og at partiet står samlet om denne linje. Jeg er bange for, at ‘bambi’ har glemt at tage DSU i ed. Her i dagens JP et læserinndlæg fra en DSU’er, som virkelig revser de Danske ”frikadelle og kolonihavehus”-værdier, og som slår til lyd for en afskaffels sf både starthjælpen og 24 årsreglen: http://jp.dk/opinion/breve/article1798032.ece Det er et interessant indklæg i den forstand, at denne DSU’er gør fuldstændig op med den Socialdemokratiske arv. I generationer har kolonihaverne… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Poul Højlund

Mange bække små…

JensH
JensH
12 years ago

@Jan Christensen

Mange tak. Jo, det var lige præcis den artikel fra WA, (“Syltetid”), jeg henviste til. Den artikel viser -sammen med dine øvrige link- at den såkaldt “stramme udlændingepolitk” er en myte. Artiklen “Syltetid”:

http://weekendavisen.e-pages.dk/view/7262/43/section.html

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Vi har simpelthen misforstået det hele. Læs IslamOnline’s referat fra Foghs besøg og bliv klogere af f.eks. dette:

“But the Turkish premier angrily rejected the West’s labeling of extremist violence as “Islamist terrorism”, urging more Western respect for Islam.

“Drawing on isolated incidents to portray a whole religion and all its followers as potential terrorists, trying to disseminate such perceptions and tolerating such attitudes is, to say the least, a crime against humanity.””

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette 28 August 2009 – 16:30 kommentar dertil, nej, jeg regner heller ikke med det er en lysende fremtid, der venter med stadig flere i landet. Den 1 million, der var i Danmark omkring år 1800, havde nok en begrænset udenrigshandel men langt, langt størstedelen var jo bønder på landet og levestandarden i forhold til vore dage, uha… JensH 28 August 2009 – 18:32 kommentar dertil, jeg kunne med noget besvær forestille mig grænsen lukket. Men det var svært. Store afspærrede områder er lettere end det, problemet er da at det er enormt dyrt hvis det skal være stort selv… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago

H J A E L P!
Er i hvad vi kalder “Sesselpupser”?
Please, jeg kalder for en Adresse, hvor vi kan stoette Bornholmdrengen.
Bare give en Tip saa jeg kan lede.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Jutta

@ Jutta “Femitolv har talt med drengen som ønkser at være anonym. Redaktionen kender hans identitet. Vi spurgte drengen om hvorfor han havde sat plakaterne op. Han siger: “Fordi jeg er stor modstander af islamismen – som sniger sig ind i Danmark. Det er sygt og forkasteligt at vi får flere og flere moskéer i landet, og at burkaen og halal-slagtning bliver acceptabel, og at muslimske præster vil give afkald på vores ytringsfrihed og vil slagte de “vantro”.” Via Balder ” Hvis du via disse oplysninger finder frem til ham, eller en indsamling, så tøv ikke med at vende tilbage.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Morten - - -
Jan Christensen
12 years ago

Artiklen, der hedder “Syltetid” kan faktisk godt læses gratis på nettet med en smule snilde, selvom det ikke er muligt at lave et direkte link: Gå ind på http://www.weekendavisen.dk og vælg “Læs Weekendavisen på nettet” i højre side. Gå derefter via “Tidligere måned” tilbage til maj og klik på udgaven fra onsdag d. 20. Syltetid er på side 5.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Så har jeg læst artiklen. Det er noget jeg lige må kigge lidt nærmere på.

For i følge Danmarks Statistik er der kommet meget få ind de sidste tre år, nemlig omkring 5000, hvor der så til gengæld er blevet omkring 9000 flere efterkommere:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/07/muslimer-i-danmark.html

Men når folk kommer for at studere, eller arbejde, så regnes de nok ikke som permanente residenter, hvilket de i tilfældene muslimske lande typisk er.

Så må lige kigge lidt nærmere på det her.

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen

Jeg tror Arne Hardis havde den artikel i WA for et par måneder siden. Jeg kan huske han sluutede artiklen af med dette spørgsmål til DF.

Jan Christensen
12 years ago

Her er links til tre artikler, herunder to fra min egen blog, om henholdsvis Birthe Rønn Hornbechs udtalelse før valget i 2001 om behovet for et totalstop for indvandring fra Tyrkiet, Pakistan og Somalia, og Eyvind Vesselbos nylige udmelding om, at indvandringen fortsætter med uformindsket styrke under VKO-flertallet:
http://kortlink.dk/6wf3
http://kortlink.dk/6gys
http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-21922132.html

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Eivind Vesselbo har været ude med samme melding, men der er stadig ikke kommet nogle tal på bordet, men er der et hul, så finder de det.
Birthe Rønn Hornbech ville helt afskaffe de facto begrebet og sende flygtninge til flygtningelejre, hun fik læsterlige klø og at vide det var langt fra folketingets flertal måtte trække sine idéer tilbage.

Kan du huske hvornår den artikel var? Cirka?

Jutta
Jutta
12 years ago

@Altermedia,Victor, Mike og andre “Jeg ville også gerne give et bidrag til den unge bornholmer. Måske en idee ville være at oprette en støttefond eller noget i den stil til at hjælpe de af ofrene for den uretfærdige racismeparagraf, som blot har ytret sig i tiltro til at der er ytringsfrihed i dette land.” —————– Hvis der er nogen her, som kan opraette en stoettefond eller har en serioes Adresse, saa ville jeg betale en del og spoerge om stoette for drengen paa PI i Tyskland. Det er jo en “Präzidenzfall” . Paa samme tid ville jeg skrive til dommeren:… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen “Hvor vi har strammet løbende i længere tid nu, faktisk også under Socialdemokratiet og har bragt nettovæksten ned på et ikke ufarligt, men knap så dramatisk antal.” Jeg er nu ikke helt sikker. For asylansøgere og familiesammenførte fra muslimske lande, jo. Men det er ikke det samme som at der ikke stadig finder muslimsk indvandring sted. Arne Hardis havde for nylig en ganske interessant artikel i Berlingske Weekendavis, som klart viste at indvandringen fra de muslimske lande var steget betragteligt under VKO-styret. De kommer bare ind på arbejds- og studieopholdstilladelser. Udgangspunktet for artiklen var vistnok, at Birthe… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Jeg har været på besøg på din side, og ventede spændt på, om du fik med, at Danmarks og Englands procent af musimske indvandrere ligger tæt på hinanden, og det gjorde du.” Ja, med den forskel at England er i færd med åbne porten bredt og vidt for indvandring og har planer om at blive et land med 70 millioner, kommer der stramningerne, kommer de for sent og for gradvist. Hvor vi har strammet løbende i længere tid nu, faktisk også under Socialdemokratiet og har bragt nettovæksten ned på et ikke ufarligt, men knap så dramatisk antal. Så jeg med… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Og hvad er det lige der sker i Europa efterhånden? Og så i Tyskland af alle lande.

“En tysk udstilling, der viste samarbejdet mellem Jerusalems stormufi og Adolf Hitler er blevet censureret. Udstillingscentrets direktør fik fjernet alle plancher, der fortalte historien.”

h t t p://www.berlingske.dk/article/20090828/kultur/90828113/

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Janne

Jamen, Janne – det som sker i Europa er, at berlingeren snorksover:

http://snaphanen.dk/2009/08/26/man-gjorde-en-15-arig-fortræd/

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Victor

Det lader til at multikultur fiktionen ikke tåler eller respekterer sandhed og oplysning.

Pk
Pk
12 years ago

Optøjer i Gøteborg. Mon de faster?
Og derved bliver de bedre (mennesker), siger deres religion.
Når jeg tænker på den muslimske vold i Skandinavien de sidste
25 år, så hjælper faste ikke en skid.

Zonka
12 years ago

Forskere på Sociologiska Institutionen på Gøteborgs Universitet får nu 3.7 mio kroner for at forske i, hvorfor “unge” anlægger brande.

For 3.7 mio. kroner kan man vel forvente at man kunne læse koranen og hadith, så svært er det dog heller ikke, omend det er modbydelig læsning, når man ved at millioner af mennesker er villige til at tage sunna bogstaveligt.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Zonka

Nå, ja så er fødekæden jo komplet.

Mette
Mette
12 years ago

Anders Fogh kan rende og hoppe. Tænk at han er blevet sådan en slesk fyr.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, føj for søren da!

Mads Rasmussen
12 years ago
Reply to  Mette

Fogh er kontrolfreak, manden drikker jo heller ikke!!!

Som kultmedlem i “management-religionen” er han tosset med selvfrelseriet iform af den gymnastiske selvkontrol!

Jesus er røget i skraldespanden tilfordel for den store POTENTIALE gud! Yes we can!!!

Vi er ikke længere stakkels syndere men løbetræne-guder!!! Især Fogh!

Kongen er død, kongen længe leve!

Pinligt!!

Mette
Mette
12 years ago

Thomas Bolding Jeg har været på besøg på din side, og ventede spændt på, om du fik med, at Danmarks og Englands procent af musimske indvandrere ligger tæt på hinanden, og det gjorde du. Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men jeg – der har holdt de fleste af mine fereier i Storbritannien og boet der – har efterhånden en fornemmelse af, at England er helt overrendt af fremmede. Man ser dem ikke så meget, der hvor jeg har opholdt mig mest, på landet. Men i byerne er de overalt i deprimerende grad og langt mere synligt end… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Thomas Bolding Jeg har været på besøg på din side, og ventede spændt på, om du fik med, at Danmarks og Englands procent af musimske indvandrere ligger tæt på hinanden, og det gjorde du. Jeg ved ikke, hvordan I andre har det, men jeg, der har holdt de fleste af mine fereier i Storbritannien og boet der, har efterhånden en fornemmelse af, at de er helt overrendt af fremmede. Man ser dem ikke så meget, der hvor jeg har opholdt mig mest, på landet. Men i byerne er de overalt i deprimerende grad og langt mere synligt end her, synes… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Genial Islamophobia test 🙂 Men jeg tror godt, vi kan regne med at tale for lukkede øren, eller som minimum til mennesker som ikke forstår alvoren i dybden: Jeg skrev i går en profeti, at stigningen i fødsler ville blive spinnet som at britiske kvinder føder flere børn. Jeg havde gjort regning uden vært, den var allerede blevet spinnet, som at kvinder britisk etnicitet føder flere børn. .Det med den britiske fertilitet – Jeg har gået i dybden med det her og hudflettet myten: http://logisksnit.blogspot.com/2009/08/i-dybden-med-babyboomet-i-england.html Vi er demografisk virkeligt på skideren, og det er faktuelt, matematisk, at mennesker så er… Read more »

Jutta
Jutta
12 years ago

@Poul F. Hansen.

“Hvor kræver Islam omskæring af kvinder?

“Circumcision is a commedable act for men (Sunnah) and is an honorable thing for women (Makromah).” [5]

– altså ikke påkrævet.

Hvor giver Islam mandat til børneprostitution?”
————–
Answer:

While not in the Koran, it is very much a part of Islamic Practices

Is that all, you don`t agree with?

Poul F. Hansen.
Poul F. Hansen.
12 years ago

Hvor kræver Islam omskæring af kvinder?

“Circumcision is a commedable act for men (Sunnah) and is an honorable thing for women (Makromah).” [5]

– altså ikke påkrævet.

Hvor giver Islam mandat til børneprostitution?

Zonka
12 years ago

Extreme vile islamophobe and proud of it!

Ikke at det var uventet at man kunne svare bekræftende til samtlige spørgsmål 😉

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x