27
aug
Seneste opdatering: 29/8-09 kl. 1451
54 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Subsidised local festivities to promote the integration of immigrants attract very few immigrants. A study by sociologist Ruben Bino reveals that in Utrecht, immigrants were underrepresented at 95 percent of the festivities.[…]

The requests for subsidy came almost exclusively from white residents, usually highly educated. Considering the population composition of the neighbourhood, immigrants were under-represented at 95 percent of these street parties.

Most of the parties were organised in districts with few immigrants. But in areas where the majority are immigrants, such as Overvecht and Kanaleneiland, the street parties were also predominantly a ‘white’ phenomenon.[…] Integration Street Parties Only Attract White People

SD vågmästare med 4.6 procent

dvs. det vi kluntet kalder “tungen på vægtskålen.” At de kommer ind, synes ret sikkert, men hvor mange de bliver er umuligt at sige. Lenin skulle have sagt om politik, at “i tyve år sker ingenting” og pludselig sker alt på tyve dage.” En svensk udvikling kunne også påvirkes af udfaldet af det norske valg den 14 september. Det er derfor umuligt at sige hvad der kan ske på det år, der er indtil Riksdagsvalget. Men det er dog værd at notere sig, at 360.000 med udenlandsk statsborgerskab nu har stemmeret til Sveriges kommunevalg, og de stemmer ikke på den borgerlige alliance eller SD. Hvis Sverigedemokraterna overhovedet kommer påvirke noget i Sverige, bliver det under alle omstændigheder indirekte, ved deres blotte tilstedværelse i Riksdagen.

Sverige inte längre Nordens storebror

En forsigtig analyse fra Nordisk Råd, der hverken kommer ind på levestandard, offentlig service eller kriminalitet, men dog har visse  pointer:

I nordiska sammanhang sågs Sverige länge som ett slags stöddig storebror. Enligt historiker och författare har demografi och ekonomi förändrat maktbalansen. Någonting har hänt. [..]

”I Danmark är man dansk, i Sverige är man bäst. De mentala broarna är inte lika robusta som bron över sundet. De motsättningar som utkristalliserat sig mellan de två grannländerna gäller framförallt synen på invandrare och invandring. Många svenskar ser på danskar som rasister. Danskar brukar anklaga svenskar för att hyckla och hålla sig med dubbelmoral. På ytan är svenskarna toleranta, men innerst inne håller de på sig och de sina”.

De nordiska länderna har suttit ihop och skilts åt. Kan det vara fantomsmärtor som gör att vi dras till varandra? En undersökning från Göteborgs universitet visar att en stark nordism lever i Sverige. Det är egentligen bara med människor i de nordiska länderna som svenska känner en stark samhörighet. Var femte svensk säger sig känna mycket stor samhörighet med danskar och norrmän. Två av tre känner ganska stor samhörighet. För Finland är siffran något lägre. Nordisk Råd, Analys Norden.

Mogens Rukov i frontalangreb på Koranen

Den anerkendte manuskriptforfatter og lærer på filmskolen Mogens Rukov sammenligner i et essay Hitler og Lenin med Koranen.

”Vi starter med at reducere mennesket til noget, der ligner dets psykopatiske skikkelse: én vilje, ét temperament, én lidenskab,” anfører Mogens Rukov og tilføjer, at det er nødvendigt for at give karakteren en klar kontur. Han skriver blandt andet, at Olsenbanden-trekløveret tilsammen inkarnerer det psykopatiske væsen. Ekko: Mogens Rukov kalder Koranen for ”en psykopatisk anordning”. Berlingske: Mogens Rukov i angreb på Koranen

The Mchangama Identity

Der er umiddelbart to mulige tilgange til Jacob Mchangamas indlæg i diverse debatter om islam: Man kan forholde sig til hans ord som de står, og ignorere hans personlige baggrund, eller man kan se hans ord netop i lyset af denne baggrund, og vurdere dem efter graden af overensstemmelse. Bruger jeg den første tilgang, ser jeg hans blogindlæg som endnu et stykke ureflekteret metervare fra den værdipolitiske konformitetsfabrik: Man forholder sig til islam ud fra egne kulturelle forudsætninger og begrebsverden, herunder juraen, og ignorerer muslimers egen forståelse af kvindeindpakningens betydning, ud fra deres egne forudsætninger og begrebsverden.

Denne selvpålagte blindhed er hvad der rider den vestlige verden som en mare, og det er jo hvad vi hver dag beskæftiger os med. Ser man imidlertid Mchangama som blot endnu en arbejder i meningsfabrikken, må alarmklokkerne nødvendigvis ringe: Med baggrund i Komorerne, et land der er 98% muslimsk, kan han umuligt være uvidende om kvindeindpakningens religiøse forudsætninger og samfundsmæssige konsekvenser. Denne fremmedkultur er hvad der udspiller sig i vores kultur, med konsekvenser for os. Alligevel ignorerer han denne baggrund i dette blogindlæg, og gør holdninger omkring indpakningen til noget der er knyttet til individers personlige egenskaber, og derfor skal tackles på det individuelle plan. Som om religion ikke eksisterede.

Enhver må drage sine egne konklusioner på denne baggrund, men for mig at se kan der ikke være andre alternativer end massiv amnesi i forhold til hans egen kulturbaggrund; ubegribelig (for en højtuddannet jurist) naivitet der tilsiger at den religiøst/kulturelle legitimering af indpakningen er irrelevant her i landet – eller mere ildevarslende: Kitman. Kitman er som nok bekendt udeladelse af den fulde sandhed med henblik på at fremme islams udbredelse. Om det er en rygende pistol skal jeg ikke kunne afgøre, men i Mchangamas indlæg glimrer et særligt relevant ord ved sit fravær: Islam (LFPC).

[…] Jeg synes personligt, at burkaen er provokerende og ville helst leve i et samfund, hvor ingen kvinder gik i burka. Men så længe der ikke er tale om, at en kvinde bliver tvunget til at iklæde sig en burka må det være hendes ret, uanset om det provokerer andre borgere og politikere. […]

Der vil givetvis være en række kvinder der bliver tvunget til at bære burka af deres mænd.En sådan tvang bør selvfølgelig ikke accepteres, ligeså lidt som man accepterer hustruvold eller overgreb mod børn. Men hvis en mand virkelig er så formørket og kvindeforagtende, at han tvinger sin kone til at gå med burka, må man spørge sig selv, om han ikke også er klar til at holde hende indespærret i hjemmet, hvis hun ikke kan forlade hjemmet uden burka. Forbuddet risikerer altså at ramme de kvinder, man vil hjælpe. Man kunne i stedet sætte ind mod de mænd, der måtte tvinge kvinder til at gå med burka, ligesom man kunne have et beredskab, der kunne hjælpe kvinder til at forlade undertrykkende mænd og starte et nyt liv uden social kontrol. Men et generelt forbud er alt for vidtgående. […] Jacob Mchangama: Burkaforbud: Værdipolitisk blindgyde

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
54 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Her Janne – Bessie Smith fra hjerteroden.

http://www.youtube.com/watch?v=mcrx2-vvwC4

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

Tak Mette. Det er fileme rørende og intens musik og sang. Skønne Billie Holiday gå hjem og vug. :o)

Janne
Janne
12 years ago

LFPC Det gør ikke noget for mig hvis en debattør er ubehjælpsom. Der skal være plads til forskellighed og forskellige evner, synes jeg – og det er også mest demokratiske. Det der for mig at se gør noget, det er, at mangel på vilje til at se på nogle reelle problemer med islam, af så mange kunstigt pakkes ind som et spørgsmål om kontekst – et begreb der er hentet fra den virkelighedsfjerne akademiske verden. At så mange så let og glat får lov til at feje reelle problemer i vores samfund ind under gulvtæppet med et akademisk greb, kan… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Jon

Mener du at bogen mein kamph’s indhold skal ses i en kontekst og at ‘Nu er der jo mange meninger om hvorledes mein kamph kan og skal fortolkes…’?

Mener du at bogen Heksehammeren (hekseanklageskrift) skal ses i en kontekst og at ‘Nu er der jo mange meninger om hvorledes heksehammeren kan og skal fortolkes…’?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  LFPC

Det gode ved debatten, er, at vi fik at se at også han let og elefant drejer uden om kritik af islam. Men til gengæld grundigt får kritiseret islamkritikere. Heller ikke han vil sætte koranen ind i den yderste relevante kontekst, der hedder NUTID, os og vores samfund, ligestilling og demokrati. Det er den kontekst der er brug for at kigge på nu. At den religiøse bog af flere og flere bruges som politisk instrument i vores del af verden og at det er til skade for vores samfund og os.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  LFPC

Og så er det vist på tide med lidt musik inspiration på Snaphanen igen. I har været lidt nærrige hvad det angår, på det seneste.

På forhånd tak. 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Jon Herstad

“Nu er der jo mange meninger om hvorledes koranen kan og skal fortolkes…”

Okay, så nævn mig en mainstream-fortolkning der hylder ting som demokrati, ytringsfrihed og ligestilling mellem kønnene??

Jon Herstad
12 years ago

@ LFPC Det er da muntert, at du bruger energi på formen på min blog (har ikke brugt udråbstegn her på din), og så undlader at kommentere på hvad jeg skrev. Men sandheden er jo også, at du har ret og jeg er en dihmmi, hvorfor du slet ikke behøver at forholde dig til hvad jeg skriver, ligesom du heller ikke gør med Mchangama. Hvad angår min giftudladning mod din ‘argumenter’, undlader du behændigt at nævne at jeg inden har fremhævet hvad det er jeg forholder mig til. Men vi kan da godt fylde lidt mere på: eller mere ildevarslende:… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Jon Herstad

Det ligner at du ikke ønsker at der tales om islam. Og du omtaler flere gange dig selv som dhimmi. Hvorfor dog det?

Jon Herstad
12 years ago
Reply to  Janne

Min kritik gik på motivanalyse og stråmænd. Så en længere diskussion af islam er irrelevant her.

Hvis du ikke forstår min dhimmi henvisning, ja så tror jeg faktisk du skal have støttepædagog til at læse koranen.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Jon Herstad

Debatten handler faktisk om islam. Hele debatten startede med at handle om islam. Om en mands omtale af en religions “beklædningsdragt”. Og om at burka ikke skal forbydes i Danmark.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Jon Herstad

Jon – jeg vil gerne have noget på det rene: har du nogle venner, du falder i unåde hos, hvis du forandrer standpunkt ?

– – –

Janne
Janne
12 years ago

“Den islamkritiske fløj har fået magt som den har agt, i Danmark, hvilket jo som oftest viser menneskers sande ansigt.”

Det ville være rigtig dejligt og frugtbart, hvis der blev lyttet til, hvad det er ved islam der kritiseres, i stedet for at dem der kritiserer gøres til bussemænd.

Kig i koranen og se hvad der står om mennesker der ikke er koran-tilhængere. Læs hvad der står om ikke-troende, om anderledes troende og om homoseksuelle og om kvinder. Det er ikke for sarte sjæle.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Kig også i koranen efter hvad der står om mennesker der er anderledes tænkende end koran-tilhængere. Det er heller ikke for sarte sjæle. Politikere i et demokrati som det danske kan ikke bare godkende koranen og moske byggeri uden at tage stilling til disse mange ting.

Jon Herstad
12 years ago
Reply to  Janne

Nu er der jo mange meninger om hvorledes koranen kan og skal fortolkes…

Jeg lytter skam også, men det skal da ikke afholder mig fra at komme med generelle betragtninger. Og så har jeg jo i øvrigt også eksempler på pågældende fløjs dobbeltmoral, som jo er konteksten.

Så måske skulle du begynde at forholde dig til hvad andre en dine meningsfrænder siger?

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Jon Herstad

Jeg behøver ikke støttepædagog for at læse koranen. Heller ikke støttepædagog for at læse biblen eller andre bøger.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

I forhold til islam og koranen er vi alle empirister. Som Fl. Rose så godt har sagt det. Præcis som vi alle er empirister i forhold til kristendom og alle andre religioner og ismer osv. De der argumenter om kontekst holder bare ikke mere. De er alt for ofte blevet brugt til at lukke munden på mennesker med en anden holdning og opfattelse af religion. Den form for argumentation er nogle steder med til at undertrykke anderledes tænkende og troende mennesker. Min læsning af koranen er nøjagtig lige så god son din eller andres læsning. Det er feudal tankegang at… Read more »

Jensen
Jensen
12 years ago

Fra moskébyggernes hjemmeside.

http://islamdk.dk/indlaeg/frihed-for-tryghed/

Mette
Mette
12 years ago

Foreløbig skal planerne om moskebyggeriet til høring, og jeg kan ikke forstå, hvis sådan et lysblåt monstrum og endda med minareter kan accepteres.

Jeg forsøgte i går at finde ud af, om jeg kunne kæde denne islamretning og -forening sammen med fx Muslimernes Fællesråd, men den er ikke på min liste. På den anden side gælder det også Islamisk Trossamfund, som støtter Muslimernes Fællesråd.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

“immigrants were underrepresented at 95 percent of the festivities”

Det skal da nok lykkes at få nogle “unge” til at dukke op hvis, der er “gode duller” til stede men lad mig lige se tallene for tilstedeværelsen af muslimske kvinder … Kunne det være dem der trak statistikken ned ?

– – –

JensH
JensH
12 years ago

@Poul Højlund

“Er der nogen, der har indsigt og tid til at dykke ned i dette?”

Nej, jeg har desværre ikke. Endnu. Men det lyder som ‘en sag’ for blogsfæren at finde ud af det. MSM gør det ihvertfald ikke.

Da sagen også var på tapetet for en måned siden prøvede LFPC og jeg at lave nogle google-search, men ingen af os fandt ret meget så vidt jeg husker. Men vi må jo ‘lede’ videre. Selvfølgelig skal Skal Khamenei ikke have lov at invadere København uimodsagt.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Vedrørende stormoske i København: Foreningen bag moskeen Alhul Bait må være an aflægger af den verdensomspændende Alhlul Bayt, der repræsenterer shia-muslimer og styres fra Teheran. Følgende er kopieret fra den internationale organisations hjemmeside: “The first global conference of followers of the Ahl-ul-Bayt (A.S.) was held in Tehran by participation of more than 300 intellectual figures and thinkers of the Islamic world, especially followers of the Ahl-ul-Bayt (A.S.), on Shawwal 25th, 1410 Hegira Lunar (31 Ordibehesht 1369 Hegira Solar / 21 May 1990). At the end of the conference, the participants requested Ayatollah Khamenei, the Supreme Leader of the Islamic Republic… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Allerede nogle af de første afsnit i Koranen, hvor der står, at ingen må tvivle om noget i denne bog…” Selvfølgelig skal vi som borgere have lov til at være kritiske overfor sådan en ubehagelig og kommanderende befalingstone i en religiøs bog. Og vores politikere bør også være kritiske i stedet for flovt sleskende, som flere desværre er. Sleske overfor religiøse befalinger og nedgørelse. Og som sagt bør politikere tage stilling til hvad de mener om den feudale og bydende samt kommanderende befalingstone der er i ‘klubbogen’ før de giver tilladelse til at bygge nye ‘klubhuse’ i Danmark. Politikere skal… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

LFPC Enig med dig LFPC i ordene sat på 27 August 2009 – 22:35 Jacob Mchangama er som en del andre ganske svære at få til at udtrykke konkret afstandstagen fra islam og dets konsekvenser. Jeg har enkelte gange kommenteret på hans blog, og det der tæller et tydeligvis ikke kvalificeret modspil eller argumenter fra kommentatorer, men selve oplægget og den for mig at se ureflekterede tankegang der til tider deri præsenteres- og som nok langt størstedelen af læserne “nøjes” med at se på, hvis de overhovedet ser på det. “Det menneskerettigheds relaterede i problematikken, frihedsrettigheden i…liberale arv, og tankegods… Read more »

ASDF
ASDF
12 years ago

OBS! Utländska medborgare har inte stemmerett till riksdagen. Du måste vara svensk medborgare för att rösta nationellt. Utlänska medborgare får “bara” rösta i val till kommunen.

Jon Herstad
12 years ago

Mht. Mchangama: Magen til stråmands argumentation og motivanalyse skal man lede længe efter! Hvor er det smukt at se hvorledes de sidste dages hellige (skal vi kalde dem nationalkonservative), fuldstændigt har overtaget de gammelhelliges (skal vi kalde dem kulturradikale) ynkelige, personfikserede og sygelige ‘debat’form!

Tillykke med endeligt at være på niveau med Metz og Heltberg!

Jon Herstad
12 years ago
Reply to  LFPC

@ LFPC,

Man må give dig, at du er konsistent i dit vrøvlende sludder! Men det er da tydeligt hvad dit problem er, på niveau med de kulturradikale i debatten om islam/islamisme har du fundet den endelige sandhed, og derfor kan en diskussion kun tages med udgangspunkt heri. Alle andre er dihmmier og kan sværtes til som det passe de sidste dages hellige! Men det er da rat, at du udstiller dig selv så eksplicit, så behøver man da aldrig igen bruge energi på dine tosserier, for det er jo reelt hvad de er!

Eksempler her: http://idioten.blogspot.com/2009/08/skeletterne-vlter-ud-af-skabene.html

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Allez, vi har et maskeringsforbud allerede, vi kunne for så vidt udvide det til det burkaen. Ligeledes har vi et værdibaseret forbud mod at gå nøgen gennem byen. Det er altså som alle andre love, en lov rettet mod et bestemt forhold, teknisk set, som at man ikke må dytte uden grund i trafikken og i bund og grund ikke anderledes. Men jeg giver faktisk Mchangama ret i, at forbuddet nok blot vil betyde, at kvinder slet ikke får lov til at gå ud – alene i hvert fald. Og det er et småproblem. Det reelle problem er de kvinder… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Så er der babyboom i England, ikke født så mange børn siden 1973 og guess what. 24 procent af børnene fødes af immigrantforældre:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/08/babyboom-i-england.html

Allez
Allez
12 years ago

Kære LFPC Det er oftest en fornøjelse af læse dine indlæg, hvor du ofte kort og præcist spidder dine modstanderes hykleri og dobbeltmoral, ikke mindst i forhold til det de ikke får sagt., Men mht. Jacob Mchangama (JM) i dette indlæg, kan jeg ikke undsige mig for opfattelsen af, at du går efter manden og ikke bolden. Som bemærket ovenfor er “hvis en mand virkelig er så formørket og kvindeforagtende, at han tvinger sin kone til at gå med burka, må man spørge sig selv, om han ikke også er klar til at holde hende indespærret i hjemmet” et temmeligt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  LFPC

“Uanset hvad hans motiver så måtte være. Han har en forbandet pligt til at inddrage sin viden i disse overvejelser.”

Det har han nemlig.

Jon Herstad
12 years ago
Reply to  Janne

“Sin viden” og du kan altså gå ind i hovedet på ham og sige hvilken viden han har?

Per N
Per N
12 years ago

Jeg har et par gange komenteret hans validitet når det er udvisnings af kultur beriger, han har været fortaler for at de ikke kan udvises, (et par sager) han er jo ekspert i menneskeretigheder og derfor har han afvist at Danmark kan udvise fordi det siger meneskeretighederne som vi jo har underskrevet!, så han mener at det er forkert og ulovligt, ingen anden forståelse eller anden vinkel, så den med burka forbavser mig ikke. Debatten om burka lov har ingen gang på jorden, men det burde være muligt at burka ikke er tiladt når det er i det ofentlige -banker-bus-kontore-børne… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT

Her er en lille gætte-konkurrence om demografien. Ifølge TV2 Tekst-TV, så føder Briterne rekordmange børn, og sidste år blev fødselstallet på 750.000 børn, hvilket betyder at befolkningstallet har nu passeret 61 millioner:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24641316.html

Hvad artiklen er det mest interessante, nemlig hvilke grupper i det Britiske samfund der får så mange børn. Jeg har en svag fornemmelse af, at er ‘Asian women’ der får mange børn.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Selvfølgelig JensH , det er ren imperialisme. -Ondskabens imperium.
Moskébyggeri over hele Danmark. Denne magtbygning vantro skal lære at have stor respekt for
når muslimerne får mere magt efterhånden. Bondam er ellevild.
Men når Bondam også er homoseksuel, skal han også tænke på at islamer straffer bøsser hårdt.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Det bliver værre og værre. Nu kommer der en 32 meter høj moske i København:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24639092.html?forside

Et stort flertal på 41 medlemmer af Borgerrepræsentationen stemte for. Det betyder vel at V & K også stemte for. Suk!!!

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

Og har politikere i København givet udtryk for hvad de mener om koranens syn på anderledes tænkende og – troende mennesker og homoseksualitet? Det har jeg ikke hørt eller læst noget om. Eller har politikere i København givet udtryk for at de er opmærksomme på hvad der står i koranen at der skal gøres mod anderledes troende og – tænkende og homoseksuelle mennesker? Det har jeg heller ikke hørt eller læst noget om. Hvordan kan man som politiker give lov til at bygge et ‘klubhus’ uden at tage afstand fra de passager i ‘klubbogen’, der er dybt intolerante og ufredelige… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT Flere religiøse særhensyn og særrettigheder og tabuer, forbud og påbud på danske offentlige hospitaler. Danske offentlige hospitaler som religiøse servicecentre. “Det er glædeligt, at Den Danske Kvalitetsmodel for sundhedsvæsnet nu anerkender patienters religiøse behov” … “Det centrale her er, at institutionen skal identificere. Sagt med andre ord, er det institutionens ansvar at finde ud af om patienten har religiøse og/eller kulturelle behov. Det bringer (forhåbentlig) en ændret kultur med sig af mere åbenhed omkring religion og kultur. Her må kommunikationen og dialogen være tip top for at personalet kan afdække behovene og oplyse om de muligheder, som institutionen kan… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Af samme artikel fremgår det i øvrigt også at forskellige religioner ikke deler bederum på Rigshospitalet.

boppo
boppo
12 years ago

Mchangama: “Men hvis en mand virkelig er så formørket og kvindeforagtende, at han tvinger sin kone til at gå med burka, må man spørge sig selv, om han ikke også er klar til at holde hende indespærret i hjemmet, hvis hun ikke kan forlade hjemmet uden burka.” Det har undret mig at se dette argument i debatten om burka-forbud. Flere andre end Mchangama har brugt det. Den trivielle dagligdag lader sig dog ikke ændre. Der skal stadig handles ind, hentes børn og foretages andre ærinder, som kvinderne normalt står for.” Men måske Mchangama og andre, der bruger dette argument i… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Forbud mod at bære burka ?

Ikke engang om politikerne offentligt tilstod at de vidste hvad den islamiske beklædning signalerer ville de kunne få sig til at få skabt et forbud.

De får vel desuden nervøse trækninger alene ved tanken om, at HVIS de fik et forbud stablet på benene, så ville få alverdens islamiske organisationer, med OIC som førerhund, på nakken .

Det forbud skal der en Sarkozy til – og HAM er de islamiske organisationer knapt så villige til at gå i clinch med .

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

…den ansigtsdækkende persons medfølgende nedsatte orientering- er et forslag til ændring af ord i ovenstående.

At vedkommende – således udstyret- ikke kan se særlig godt, og der derfor er lavet en lov, der skulle medvirke til øget orientering i verden for seende i øvrigt- en anden, der kunne bruges og indpasses i teksten.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Formuleringen er jeg heller ikke tilfreds med selv.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Sat på som kommentar på Jacobs blog- “retteligt” kom med lidt for mange gange: Forslag om udvidet maskeringsforbud, der retteligt for mig at se kan have undtagelser for Pjerrot og lignende særtilfælde, kunne retteligt fremsættes af justitsministeren, der er – for mig at se- ingen som helst årsag til at koble det til noget med integration. For et generelt forbud – ud over det allerede eksisterende forbud mod maskering ved demonstrationer- taler, at maskering/ansigtsdækning kan bruges til diverse, vi nødigt ser foregå, og at hurtig identicifering er nødvendig både grundet menneskehedens mængde, og det behov der eksisterer i moderne tider… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Hurra, ifølge MF Per Clausen fra Enhedslisten kan vi godt stoppe al snak om ‘integrations-problemer’ mht. miuslimske indvandrere, for det ‘problem’ -hvis der nogensinde har været et- er nemlig blevet løst. Ifølge en artikel jeg lige har læst på Information.dk har Per Clausen har nemlig defineret hvad en ‘nation og folk’ egentlig er: “For at understrege sine synspunkter afviser Per Clausen, at der skulle findes særlige danske værdier eller en særlig dansk kultur, som indvandrere skal tilpasse sig. Det, det gælder om, er »at have en form for tilknytning til det område, der nu en gang er Danmark«. Og dette… Read more »

54
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x