30
aug
Seneste opdatering: 1/9-09 kl. 0213
72 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra SR Studio Ett. 28 august:

Sydsvenskan har de rigtig store ord fremme og er i total virkelighedsfornægtelse. Nu skal Lena Sundströms Danmarks-bog så rigtig kapitaliseres til hjemmemarkedet. Der er et år til det svenske valg. Det er nu svensk journalistik begynder at yde deres bidrag til at gøre Sverigedemokraterna så små som vel muligt. Det må de om, jeg hepper ikke på nogen. Det er bare ikke pressen i et vestligt demokrati, der ageren sådan. Med bagrund i hvad der foregår i svenske forstæder i disse uger af dybt foruroligende, vedvarende småopstande*, forekommer Sydsvenskans attitude nærmest livsfarlig. Længere og længere ind i et hjørne, mere og mere foder til tigeren. Man skulle tro efter iveren at Sydsvenskan forsvarede en succeshistorie, men det er en potentiel og allerede meget kostbar katastrofe, de forsvarer. Man kan dårligt vente til TV 4 dokumentaren over bogen den 2.9. Koger den danske kulturdebat forresten over Aftonbladets Lena Sundström?

Journalisten Lena Sundströms rapport från Danmark, boken “Världens lyckligaste folk” är inget kärleksporträtt precis – och den får dansk kulturdebatt att koka. Hur jävligt är det i det dejlige landet egentligen? Den som läser Lena Sundströms bok kan inte gärna svara på annat sätt: Fruktansvärt jävligt.

Den beskriver ett helt land i händerna på ett storljugande missnöjesparti med en på en gång fullständigt infantil och rävslug partiledare. Den beskriver ett offentligt samtal som präglas av rädsla och inskränkningar och bojkotter. Och den beskriver framför allt ett land där främlingsfientligheten slutligen har institutionaliserats. […]

Varför fjäskar danska politiker för rasister?
– För att vinna väljare. Där det finns en vind är det frestande att sätta segel.

Mot slutet av boken intervjuar Lena Sundström Berlingske Tidendes chefredaktör Lisbeth Knudsen – som visar hur även hon gradvis har normaliserat tankar som innehåller ren främlingsfientlighet. Det var som en intervju med Kristi brud som jag såg på tv. Länge kan man föra ett helt normalt samtal, där man delar samma världsbild, men så plötsligt öppnar sig en avgrund när man inser att personen befinner sig någon helt annanstans. Verkligheten känns overklig. Så har jag upplevt det emellanåt i Danmark. Kritiken mot Danmark.

Dér fik Lisbeth Knudsen lidt at tygge på. Svensk hykleri er massivt, læs f.eks. Låt flyktingar bo i rika områden. Så længe ulykkerne kun rammer pøblen, går det lige an. Se også Kommande doku om SD bygger på nysläppt bok om danskarna/Dansk Folkeparti. (*Tre bränder i Oxie under natten, Flera nya bränder i Gottsunda.)
Socialdemokrat: 19% muslimer i København

Hamid El Mousti, a Moroccan-Danish municipal counsellor for the Social Democrats in Copenhagen was interviewed recently on French radio station RFI, regarding the city’s approval for a mosque. What’s most interesting in this interview is the El Mousti claims that the Muslim population of Copenhagen is 19%, and that the municipality is courting the Muslims due to the upcoming elections.

H.EL : 19% of the residents of the city are Muslim, and the municipal elections will be held on November 17th. This is a signal to the Muslim community saying: you’re part of the community.

Copenhagen: Municipality courting Muslims og RTL Première mosquée à Copenhague. Nu er der ingen der kender det nøjagtige antal, men kommunens integrationsforvaltning skriver  i juni 2009 i et svar til Finn Rudaizky:

Der findes ikke nogen præcis angivelse af, hvor mange muslimer,der bor i Københavns Kommune. Det skønnes, at der er godt 200.000 muslimer i Danmark. 22 % af landets indvandrere og efterkommere er bosiddende i Københavns Kommune, hvorfor forvaltningen skønner at der bor ca. 43.000 muslimer i kommunen. Målemetoden er temmelig usikker, fordi det er ulovligt at registrere personers religiøsitet i Danmark. Derimod er det muligt at registrere indvandrere og efterkommeres oprindelsesland og andelen af muslimer i oprindelseslandet bruges til at beregne antallet af muslimer i de pågældende etniske grupper. Herudover er det skønnet antal danske konvertitter og børn af efterkommere, som i statistiske opgørelser optræder som danskere medregnet.

I Københavns Kommune bor 518.574 mennesker. Det giver altså cirka 6-7 procent. More is less og Mousti er ikke kræsen med procenter. I den franske tekst siger han ” jeg tror, uden at være helt sikker på, at det er Iran, der vil finansiere opførelsen.” Det vides heller ikke om man kan stole på det.

Virkeligheden har ‘muslimer på hjernen’

I den fastfrosne debat om islam høres ofte at vores side har ‘muslimer på hjernen’. Engang imellem kan det derfor være gavnligt at foretage enkle reality checks. Således tæller jeg her kl. 21:30 på jp.dk hele 14 historier, eller links til historier, der relaterer sig til islam eller muslimer. Ingen af dem er udtænkt af onde, kolonihavebefængte islamofober, og ingen af dem ville blive til ikke-historier hvis vi bare ‘åbnede os for verden’. Vi taler om historier som “46-årig iraker dræbt af skud”, “Præst: Irakere fik tæsk i bussen”, “Svensk Muhammedkrise, jødehad og antisemitisme” og “Ultimatum til danske aviser” (LFPC).

Alan Stivell: Brian Boru

Harpespillende bretonske Alan Stivell kan nok ene mand krediteres for den renæssance som denne landsdels traditionelle musik oplevede fra 1970’erne og frem. Stivell har vistnok været noget omstridt blandt purister og traditionalister for sin fusion af mere arkaiske klange med moderne rockrytmer, men dette er en almen debat i folkemusikken: Strøm og rytmer må der til hvis musikken skal videreføres og ikke uddø. Der er mange overlap og fællestræk med den irske folkemusik, og jeg ved som regel ikke om en bestemt melodi er det ene eller det andet. Både det irske og det bretonske – eller ‘keltiske’ som det brand’es – er karakteriseret ved særdeles iørefaldende melodier. En af dem er Brian Boru’s March, også kendt som bare Brian Boru. Stivells stemme er faldet noget af på denne version i forhold til den indspillede version, men lyt alligevel (LFPC).

Advokat Yamanis sene ultimatum

Atten (18!) måneder efter “forbrydelsen” fremsender det saudiske firma nedenstående. Firmaet er grundlagt og ejes af Saudernes tidligere magtfulde olieminister fra 1962-1986, og har blandt andre kunder som Mohamed Bin Laden Company LTD. En længe overvejet “legal-jihad” under opsejling ? Yamani har tætte  bånd til det saudiske konghus og er ikke hvem som helst. Dette brev vil ikke tage kegler i  Danmark:

AHMED ZAKI YAMANI, Lawyers and & Legal Consultants Since 1956

Dear Ms. Lisbeth Knudsen,

Re.: Mr. Kurt Westergaard’s drawing of the Prophet Mohammed

I am writing to you in relation to your newspaper’s re-publication, on 13 February 2008, of Mr. Kurt Westergaard’s drawing of the Prophet Mohammed (peace be upon him). Over the past months my law firm has been contacted by several thousand descendants of’ the Prophet, who have learned about your newspaper’s re-publication of the drawing, depicting their esteemed ancestor as a terrorist suicide bomber with a bomb in his turban.

As descendants of the Prophet, these individuals feel personally insulted, emotionally distressed and defamed by your newspaper’s re-publication of the drawing. They have therefore retained my law firm and instructed me to approach you, as well as the editors of other Danish newspapers, which re-published the drawing last year.

Accordingly, I am now contacting you with the request that you, first of all, remove the drawing of the Prophet Mohammed from any Internet websites, which your newspaper owns, controls, or have [sic] posted the drawing on. The drawing must be removed before the end of September 2009.
– – – – – – – – –
I secondly request that you, on behalf of your newspaper, before the end of September 2009, issue a clear, public and unconditional correction and apology for the insult and injury which your newspaper committed when it re-published the drawing by Mr. Westergaard last year. The correction and apology must be announced in a “teaser” on the front page and printed on one of the first three pages of your newspaper in all four of the English, French, Danish and Arabic texts that are contained in the appendix attached to this letter. These four texts must furthermore be published on the Internet version of your newspaper as one of the top headline stories. which must be available for at least 30 days from the date of the publication.

Thirdly, my clients have instructed me to request you to confirm and undertake that your newspaper will not again print or otherwise make public any similar drawings or materials concerning the Prophet Mohammed, since they affect my clients directly and personally due to their common ancestry and their status in the Muslim world. The apology in the attached appendix contains wording to this effect, as you can see.

If you fulfil these conditions before the end of September 2009 my clients will be satisfied and refrain from taking further legal action against your newspaper.

Furthermore, it is my belief that your newspaper’s fulfilment of the above-mentioned conditions would be perceived as a sign of respect and understanding throughout the Muslim world in general, and your newspaper might thus help resolve the severe conflict, which your re-publication of the drawing has created. As you may be aware, this conflict is still affecting Danish and Arab interests, in particular in the Middle East, where a number of Danish products are still being boycotted.

I invite you to respond to this letter at your earliest convenience and in any event before 30 days from the date of this letter by informing me whether you intend to fulfil the above-mentioned conditions.

If you decide not to fulfil the above-mentioned conditions, please note that this letter is by no means a waiver of any legal rights of my clients, including in particular their fight to bring a lawsuit against you and your newspaper for defamation. Accordingly, I reserve all rights of my clients in this matter.

Sincerely yours,

[signature]

Faisal A. Z. Yamani
Attorney-at-Law

[seal]

Appendix

Correction and Apology

[Name of newspaper] hereby unconditionally apologises for the insulting, malicious and defamatory re-publication of Mr. Kurt Westergaard’s drawing of the Prophet Mohammed (peace be upon him), which appeared in [name of newspaper] on 13 February 2008. We regret our decision to re-publish the drawing, which has insulted so many people across the world, and we hereby undertake to refrain from printing or otherwise making public any defamatory drawings or materials concerning the Prophet Mohammed in the future.

[Danish, French, and Arabic versions of the apology follow]

Bervet kan læses på Berlingske i faksimile eller på Gates of Vienna i tekst. Historien ses i Norge, men ikke i Sverige. Advokat blåser nytt liv i karikaturstriden, Advokat forlanger unnskyldning for Muhammed tegninger

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
72 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Og fra de her lande, dem vi har flest muslimske indvandrere fra:

Bosnien-Hercegovina
Tyrkiet
Algeriet
Marokko
Somalia
Afghanistan
Irak
Iran
Libanon
Pakistan
Syrien

Er antaller vokset siden 1989 fra 60.045 til 210.821.

Igen væksten i efterkommere har været større, end væksten i indvandrere. nemlig fra 14.178 til 77.185.

Og tallet er i hvert fald ikke 200.000 som du kan se, da ovennævnte lande ikke repræsenterer alle muslimer i Danmark, men det bliver meget svært at finde noget som helst sagligt grundlag, for at de skulle være over 300.000.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Den største andel af væksten er dog efterkommere.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Tallet er bestemt ikke statisk, fra de her lande:

Albanien
Bosnien-Hercegovina
Tyrkiet
Algeriet
Egypten
Libyen
Mali
Marokko
Somalia
Sudan
Tunesien
Afghanistan
Bangladesh
Irak
Iran
Jordan
Libanon
Mellemøsten uoplyst
Pakistan
Palæstina
Syrien

Er antallet vokset med omkring 11.000 bare mellem 2006 og 2009.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Thomas B.H. Der er et forhold ved de tal du nævner som jeg ikke kan få til at passe og det er, at det anslåede antal af herboende muslimer faktisk har stået mere eller mindre på samme antal siden …..i hvert fald siden 2002- 2003. Det er ikke utænkeligt at Jon Ebbe Vig kan have kalkuleret ved siden af, men det undre mig at antallet af muslimer næsten er statisk. http://www.lilliput-information.com/katrocia.html Jeg skal være forsigtig med at vove mig ind på de talmæssige områder, da det ikke lige er mit gebet. Alligevel – eller måske derfor er jeg ikke helt… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Peter Buch

Jeg tvivler ikke om, at det ern en flot bog. Der er mange flotte bøger om kelterne, fordi stoffet taler så stærkt til både glæden ved smukke ting, det eventyrlige og i det hele taget fantasien. Mine er mest fagbøger om det romerske Britannien

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette

Relateret kelterne- fantastisk bog i anledning af den i Venedig på Palazzo Grassi stedfundne udstilling 24/3-8/12 1991. I Celti uden ISBN nummer Bompiani forlag 795 sider.
Fantastiske farvebilleder, sort/hvide, tegninger, kort og tekst- dog kun på italiensk. FIAT var sponsor. Tre Agnellier nævnt, en var præsident for udstillingen, to medlemmer af Comitato som også hjemlige Knud W. Jensen var iblandt – 29 ialt.
Artikel med omtale af udstillingen af Alfredo Tesio i Politiken, (desværre skrev jeg ikke dato ned på artiklen).

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jeg har nu fundet, og kigget på opholdtilladelser givet til uddannelse og arbejdsophold.

Det er korrekt, der kommer flere tyrkere og pakistanere ind, end i 2001. Men generelt kom der 3.5 gange muslimer, fra de store indvandringslande i 2001.

Så jeg tror at de tal, der viser at antallet af muslimske indvandrere kun er steget med omkring 5000 de sidste 3 år er reelle nok. Givet at det er et nettoregnskab.

Har lavet en post om det nu:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/08/ladeporten-har-huller-men-vidtaben-nej.html

Til gengæld er der kommet næsten ti tusind efterkommere til de sidste 3 år.

Mette
Mette
12 years ago

LFPC KIelterne var et jernalderfolk, der engang levede på de britiske øer og i det hele taget over en stor del af Europa og derfor kaldes Europas fædre. Cæsar var meget optaget af deres druider, som han skrev om i sit værk om gallerkrigene. Han fik aldrig erobret Britannien, forsøgte et par gange, og det må have været et spektakulært syn, da de romerske skibe lå og vuggede ud for the white cliffs of Dover med briterne ventende øverst oppe med deres kavaleri og stridsvogne. De gamle keltere efterlod sig intet skriftligt men en rig mytologi og arkæologiske fund, der… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

PeterK

Tak, dette må frem i medierne. Det er meget interessant og viser, hvordan der er fiflet. Endda af Eva Smith, der netop har beskyldt Birthe Rønn Hornbech for at fifle med loven.

Mon ikke moskébyggeriet kan virke befordrende på den sag?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Ja fiflet er der, ogsåp i den frad. Men det er ikke Eva Smith eller de 3 medforfattere til retningslinierne. De tager i vid grad hensyn til religion i forskellige former og sørger omhyggeligt for at være upartiske og opstiller et sæt fornuftige regler for hvornår man er et trossamfund der fortjener den særbehandling alle trossamfund, inklusive folkekirken, har. Fejlen er at Islamisk trossamfund, af frygt for følgerne, politisk korrekthed, pres fra EU – what knows I – har givet islamisk trossamfund en status som de ikke opfylder betingelserne for at få. Man skal fjerne godkendelsen, der er en administrativ… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

@Mette Yep, sådan er det. Her et par relevante klip fra vejledningen, der i øvrigt er et seriøst og sobert værk. Vejledende retningslinjer udarbejdet af det rådgivende Udvalg vedr. Trossamfund 2. rev. udgave, januar 2002 Side 4 om vielser “Ligeledes vil det ved hen­ven­delse til politiet blive søgt oplyst, om der foreligger ufordel­agtige oplysninger om den foreslåede vielses­for­retters vandel. Eventuelt vil der også kunne blive tale om at fordre til­vejebragt vandelsattester og om at søge attestanternes troværdighed bekræftet af poli­tiet. Det må endvidere godt­­gøres, at den pågældende, hvis han ikke er dansk, har lovligt ophold her i landet, og at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Sådan står der i artiklen som du henviser til, JensH.” Jamen, det tror jeg sæmænd Anders Jerichow har ret i. Jeg tror ikke de befolkningerne i de muslimske lande går specielt meget op i JP’s tegminger mere. Måske hvis man minder dem om det, så vil de brokke sig et kort øjeblik, men ellers tror jeg ikke den almindelige befolkning skænker tegningerne nogen tanke mere. Al apologeternes snak om at Danmarks Renommé er ødelagt i mange årtier frem har jeg altid fundet latterlig. Danmark er for lille og ubetydeligt et land for den muslimske verden til at den slags… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

PeterK Det vil sige, at vi som udgangspunkt må regne med, at de islamiske trossamfund ikke opfylder lovens betingelser for at blive anerkendt men alligevel er blevet det. Det er noget svineri, og det betyder bl.a., at når de fx får 50-150 millioner til moskébyggeri, kan de modtage disse penge uden beskatning. Kirkeministeriet kan da umuligt have ret til dispensere fra vedtagne skatter ved at give muslimske trossamfund særrettigheder. Men der findes jo andre muligheder. Det er muligt, at de godkendte muslimske trossamfund har indgået en aftale med den danske stat om, at deres medlemmer frit kan skifte tro, hvis… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

@Mette
Ang retten til at blive betegnet som godkendt ttrossamfund og få de skattefordele der er ved det.

Vejledningen kan findes på kirkeministeriets hjemmeside, og jeg har postet dem et par gange. Det er ikke kun medlemsantallet IT har det svært med, de har det mere end svært med bestemmelsen om at for at blive godkendt, skal der være fri adgang til at fravælge troen og vælge sig en anden, eller slet ingen.

Hovedmanden bag IT’s godkendelse var tidligere kirkeordfører for Venstre Birthe Rønn-Hornbech, der er tavs som en østers, når hun spørges om materiale derom.

JensH
JensH
12 years ago

Jeg tror altså de Danske medier overdramatiserer denne Saudiarabiske advokats brev med krav om en undskyldning. Han handler på egen hånd, og ingen udenlandske medier, (heller ikke arabiske), har skrevet en lyd om sagen. Her er jeg faktisk noget så usædvanligt som enig med en Politken-Kommentator, (Anders Jerichow):

http://politiken.dk/debat/signatur/article778414.ece

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

“Tegningesagen er i praksis bilagt i muslimske lande. Det er ikke noget, man snakker om, ikke noget, der udløser heftige demonstrationer eller nogen voksende boykot mod Danmark og danskere. Det er heller ikke noget, som de lokale aviser tager specielt alvorligt.” Sådan står der i artiklen som du henviser til, JensH. Det kan godt være at det forholder sig sådan (det tror jeg dog ikke på), men sådan er det ikke i Danmark, for sådan her siges der angiveligt på Nørrebro, når muhammedtegninger omtales: “‘Ha, det var sgu mig, der sendte en masse e-mails med trusler til Jyllands-Posten, så alle… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

http://jp.dk/indland/article1799878.ece

JP afviser kravet om undskyldning. Det er blot et af mange gennem de sidste fire år.

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Hvis nogen af aviserne giver efter her bliver de som spedalske.

Mette
Mette
12 years ago

LFPC Det er en fin udgave af Brian Boru marchen. Jeg har ikke det mindste imod, at der sættes strøm til det “keltiske”, tværtimod kan man opnå en mere æterisk virkning. Vi er jo hyppigt ude i de mytologiske tåger. Long long ago. Ude mod vest, hvor himmel og hav glider sammen. Blandt andet i County Clare, der var en del af Munster, hvor Brian Boru kom fra og var søn af en lokal stormand. Jeg har været der og var selv mærkværdigt euforisk ved hjemkomsten. Mytologien om Brian Boru fortæller, at han var den irske konge, der jog vikingerne… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Interessant. Jeg kan huske jeg engang hørte, at de irske/bretonske sange der lyder som om de kommer direkte fra denne svundne tid, i realiteten kun har højst et par århundreder på bagen. Der var også et studium for nogle år siden der konkluderede at det ‘keltiske’ er en sen, romantisk konstruktion uden historisk belæg. Der var en del kontroverser i denne forbindelse, men jeg er ikke à jour med hvad den generelle konsensus er om spørgsmålet. Men sprogligt er gælisk og bretonsk vistnok beslægtede.

Mette
Mette
12 years ago

Thomas Bolding. Det er godt, at du tager disse emner op, og bliv endelig ved med det.

Det er en kendsgerning, at de musimske generationer følger tæt efter hinanden, og at en muslimsk kvinde sagtens kan være bedstemor, når hun er i trediverne, hvor mange danske kvinder først begynder at tænke på, om børn kan passes ind i deres “liv”, eller om de hellere vil være ansvarsfrie teenagere endnu nogle år. For mange danske mænd varer det endnu længere,

Jeg venter mig store omvæltninger indenfor de næste tyve år.

milak
milak
12 years ago

Kære Thomas Bolding Hansen

Dine posteringer om dette vigtige (afgørende?) emne er fortrinlige.

Bliv endelig ved.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Janne

Uden at være på noget som helst der ligner sikker grund- baggrunden for de svenske kvindelige journalisters optagethed af Danmark, kunne have med “se dog lige hvordan naboen gør, for her i Sverige…” at gøre, uden selv direkte at ville eller kunne udtrykke det- sådan.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Alle kan være med i Selskabet nævnt i kommentaren 31 August 2009 – 05:30
De fleste synes jo regeringer skal behandle deres borgere godt.

JensH
JensH
12 years ago

“Det alene gør at i løbet af en generation, er deres andel af de unge og fødslerne langt større.”

Jamen, det er jo en glimrende ‘nyhed’ for rød blok. Vi ved fra meningsmålinger at over 90 procent af de ikke-vestlige stemmer på centrum-venstre partierne, så dermed skulel de jo være sikret regeringsmagten, indtil deres (muslimske) allierede bliver stærke til selv at kunne klare den opgave med at regerere Danmarkistan. Derefter står den så også på evig opposition.

Janne
Janne
12 years ago

Angående ‘Alan Stivell: Brian Boru’ musikken så var det en mærkelig oplevelse at høre den, for jeg synes ikke at der skete noget særligt i ørerne eller indeni i øvrigt, men de små hår på armene rejste sig straks. Så musikken fænger, gør den. På sin egen måde. Den fik mig desuden straks til at tænke på Toto’s “Africa” – hvor poleret den end er ved siden af, så er den forståeligt nok noget af en ørehænger. http://www.youtube.com/watch?v=lPT_3PEjnsE Jeg har i øvrigt været til flere små koncerter med keltisk harpe musik (hvor harpen ligner en lille kasse, der så ligger… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det er bestemt ikke rart at se hvor meget krudt svenske kvindelige journalister bruger på Danmark, når der er så mange kvinder og piger der udsættes for voldtægt i Sverige. Hvorfor det springen-over-egne-problmer-fokus hos svenske kvindelige journalister? Er det for at slippe for at sætte fokus på den svenske multikulturs dårlige vilkår for kvinder og piger? At svensk multikultur har slået fejl i forhold til kvinders og pigers frihedsrettigheder og tryghed? Er det i virkeligheden ikke mænd der hader kvinder i Sverige, men kvinder der hader kvinder?

JensH
JensH
12 years ago

OT

Morten Uhrskov Jensen har en glimrende kronik idag på JP.dk:

http://jp.dk/opinion/kronik/article1799214.ece

Den burde være obligatoriek læsning for alle de ‘anstændige’, som hævder de ‘skammer’ sig over at være Danskere.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Mer elektrisk keltisk folk-pop, den här gången i irländska Clannads skepnad med ett litet medley från tv-serien Robin of Sherwood. Taskig bildkvalité fast å andra sidan är ljudet rätt hyfsat för att vara bootleg.

http://www.youtube.com/watch?v=i1vTEYxzlSs

Mer keltisk harp-musik, med Andreas Vollenweider och Molly’s Jig.

http://www.youtube.com/watch?v=NFA9sOIy-Qs

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://www.uriasposten.net/?p=7545 kommentar 39 redigeret: Indvandringspolitiks udgangspunkt kunne være, at lande skal behandle deres borgere godt. For nu at tage dette specifikke område. Der findes flygtninge der- undtaget de fra naturens luner flygtende- er ofre for regeringers manglende evne til at behandle deres borgere godt. Manglende evne til opretholdelse af ro og orden. At lande behandler deres borgere godt og opretholder ro og orden kunne forudsættes, at være selve regeringers grundlag. Verdenssamfundet og også Danmark vil hjælpe mennesker ved indgriben mod regeringer, der ikke formår at behandle deres borgere godt. Selskabet har meddelt følgende: At indgriben kan forventes for at fremme… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Mette: Uanset hvad vokser de pt. med flere tusinde om året og føder omkring 10 procent af børnene, alene via fødsler og deres alderssammensætning, som er sådan, at der er få gamle, og løbende bliver flere i den fødedygtige alder. Fra min demografipost i de udvalgte: “Zoomer vi mere direkte ind og ser på kvinderne fra de seks udvalgte lande, Tyrkiet, Somalia, Afghanistan, Irak, Libanon, Pakistan. Så var i 2005 deres andel af de samlede 18-42 årige kvinder i Danmark, 2,8 procent. Deres andel alene som snit i perioden 2003-2007, af de ikke-vestlige indvandreres fødsler, er 3067 fødsler -ud af… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Pakistanerne har fordoblet deres antal på de sidste lidt over tyve år og det i et land der ikke giver flere penge jo flere børn du får, så hvorfor skulle det samme ikke ske her?

Samme uhyrlige befolkningstilvækst er sket i mange af de muslimske lande

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Der skulle ikke gå længe, nu kom kravet om endnu en moske:
http://politiken.dk/indland/article778458.ece

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Ang. moskéerne. De har gjort et stort nummer ud af, IKKE at betegne Vibevejs-moskéen som ‘stormoské’. Jeg frygter det er taktisk spil, for så kan de senere kræve een! Man kunne jo affeje kravet, hvis der allerede eksisterede en stormoské. De vil helt sikkert forsøge at bygge stormoskeen på Faste Batteri. (Islands Brygge/Amager)

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Når svenskerne sviner os til, så er det vel af indenrigspolitiske grunde. Det er nemmere at kanalisere hadet over sammenbrudet, overpå en ekstern faktor. Man kender ofte fænomenet fra mellemøsten.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette

Administrativ praksis eller procedure. fordi en myndighed (der kunne være justitsministeriet )får oplysninger, er der ikke nødvendigvis et krav om videregivelse af dem til offentligheden eller andre myndigheder, eksempelvis Danmarks Statistik, (der ikke MÅ registrere religiøst tilhørsforhold), formoder jeg. Men jeg er ikke sikker på det er på en sådan vis, at problematikken fortolkes og forklares bedst på.

Mette
Mette
12 years ago

Peter Buch Nå, så er der da heldigvis kun tale om to moskébyggerier, men det er alt rigeligt .Før i tiden gik jeg ind for, at musimer skulle have moskéer, men indrettet efter dansk byggeskik og uden minareter. Jeg syntes, at det var uværdigt, at de bruger gamle fabrikker og kældre. I dag er jeg komplet desillusioneret og ønsker bare islam ud af landet. Thomas Bolding. Jeg er for så vidt enig, man når frem til omkring de 250.000 ad de reglementerede kanaler. Men jeg tror, at her er en stadig strøm ud og ind af landet af illegale, og… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg mener ikke noget ondt Thomas, det er maskinen der gør det…

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Når ganger de tal fem gange, er det i øvrigt fordi de tal jeg har på fødsler af Pakistanske og Tyrkiske indvandrere er gennemsnit af fem års fødsler. så jeg har taget fem års gennemsnit af et årige efterkommere, fra de følgende år af 2003-2007 som fødseltallene dækker. Så for de fem år sammenlagt er det altså kun 400 som ikke blev registreret som efterkommere. Følger tilfældene hvor en Efterkommer, bliver familiesammenført med en Pakistansk/Tyrkisk mand, samme trend, taler vi om 800 i alt over fem år. Dertil har vi så efterkommere som gifter sig med en anden efterkommer, eller… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette Faste Batteri nævnt i næstsidste afsnit i brevet ovenfor er beliggende overfor KUA på Amager ved Njalsgade. Så ja, det er moske-planerne på Amager. Om nederste link i denne kommentar er den sidste lokalplan, har jeg ikke undersøgt og orker det ikke, da jeg må lidt videre… Lokalplan 1990 se § 3 § 3. Anvendelse Stk. 2. For område II gælder: a) Området fastlægges til offentlige formål, såsom kulturelle institutioner, kirke, moske, under- visningsinstitutioner og lignende. Nærværende lokalplan med indhæftede plan nr. 26.282 er vedtaget af Borgerrepræsentationen i modet den 6. februar 1992 og endeligt bekendtgjort den 20. februar… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jeg køber ikke Ebbe Vigs tal, selv om der er en pointe i dem. De som Camoufleres som danskere er få. For at forklare det kort, så vil i tilfældet familiesammenføring en indvandrerkvinde som føder et barn, tælle stadigvæk som at indvandrerkvinde føder et barn, og mislighedsforholdet mellem de børn som angives som født af en indvandrer og væksten i efterkommere er ikke så stort. jeg har skrevet om dette tidligere: “Ad det andet, kan det nævnes at misforholdet mellem børn født af indvandrere og antallet af efterkommere, er 800/770 for tyrkernes vedkommende. Her skal det forklares, at de 800… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Dertil kommer de illegale. I Norge regner man med, at der ikke er færre end 20.000 af dem, og de fleste holder sig i hovedstadsområdet.

I øvrigt tror jeg ikke, at der er færre end 300.000 muslimer i Danmark. Økonomen Ebbe Vig har regnet sig frem til mange flere. Har du set på de tal, Thomas?

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Ikke vestlige gælder alt uden for EU og lande som USA, Canada, AUS.

Så jo, det er andet, men på landplan udgør muslimer cirka 2/3 dele af ikke vestlige indvandrere og efterkommere, så der er nok nærmere tale om 50.000 muslimer i København.

Det kan man selv man gå ind på Statistikbanken og finde ud af.

Mette
Mette
12 years ago

Peter Buch

Ja, vi har jo før hørt om moskéen på Amager, men er det den, der er tale om i brevet, det kan jeg ikke afgøre?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette

Nej, skriv først Vibevej NV, når du har centreret på København- ellers er der for mange jyske viber/vibeveje Google “ser”.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Ge Jønke i uppdrag att författa svarsbrevet till Mr Yamani!! Bwahahahaa!!!

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette

NV.

Hvis din computer er nogenlunde ny prøv da Google Maps: http://maps.google.com/ og skriv Vibevej NV i søgefeltet. Nær Brønshøj jo.
Der er tale om to moskeer.
På nettet ligger også lokalplan fra omkring 1990 hvor området overfor KUA universitetet på Amager bliver udlagt- allerde dengang- til eventuel moske.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere udgør i alt omkring 75.000 i København, eller 14,4 procent.

http://www.kk.dk/FaktaOmKommunen/KoebenhavnITalOgOrd/StatistikOmKoebenhavnOgKoebenhavnere/Noegletal/BefolkningOgPrognoser/BefolkningHerkomstBydel.aspx

Victor
Victor
12 years ago

Thomas – hvordan blive ikke-vestlig defineret? Hvad med f.eks. sydamerikanere eller thaier?

Mette
Mette
12 years ago

Så er der alligevel tale om to moskéer?

Jeg er ikke så godt kendt i København, at jeg kan afgøre det. Er Vibevej ikke Brønshøj eller omegn?

JensH
JensH
12 years ago

@Victor Jo, Hamid El Mousti var med-arrangør af en konference finansieret af Saudike penge i 2001. I en pressemeddelse fra Mogens Camre i 2002 står følgende: “De fleste husker udmærket, at Hamid el Mousti var medarrangør af den islamiske konference sidste år i København, betalt af fundamentalistiske kræfter fra Saudi Arabien og hvor repræsentanter fra middelalderlige, demokratifjendtlige holdninger truede danske politikere. Han bør rejse hjem og reformere sit eget land – vi danskere skal nok styre vores.” Baggrunden for Camres udfald fra januar 2002 var, at Hamid el Mousti og andre indvandrerpolitikere var ved oprette en organisation, som skulle presse… Read more »

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Og for det brev, får Finn Rudaizky min stemme til næste valg.

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Utroligt spændende brev! Faste Batteri ligger imellem KBH’s Universitet og SAS-hotellet. Muslimernes Fællesråd er ekstremister, jeg håber PET har dem på sigtekornet.

Mette
Mette
12 years ago

Mener du den, hvor Lebech gik helt i knæ?

Victor
Victor
12 years ago

Var Hamid El Mousti i øvrigt ikke, i 2001, en af værterne for den saudisk financierede islam-konference på djævleøen?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

steen Ja, såmænd da, men jeg tror ikke, jeg lægger så meget vægt på det specifikke nævnt om Obama, T. Lund , Thorning-Schmidt m.fl. Hr. Jensen er for mig at se bedst i: “Forstå mig ret: Debatten skal være fri og ytringsfriheden skal ikke begrænses.”. Hvorpå han desværre glemmer at beskrive og uddybe både hvorfor, og NAVNLIG HVORDAN han forestiller sig det- når Danmark er del af et samarbejde, ( Balder-linket nævnt i min kommentar 30 August 2009 – 17:51), der kan medføre udlevering på basis af sigtelser rejst i lande, hvis opfattelse af ytringsfrihed er en ganske anden end… Read more »

72
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x