3
sep
Seneste opdatering: 4/9-09 kl. 1746
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi posterer den med Thomas Nydahls  kommentar til  Sundströms bog, som han har læst. Nydahl  er en Danmarks-kender – også af dansk literatur – af en helt  anden kaliber end Sundström og for eksempel  Aftonbladets Olle Svenning, som man uden at fornærme nogen vist godt kan sige er  ude i et andet og større ærinde end at formidle viden og oplysning. Bare tænk på Svennings omtale af affæren i Brorsons kirken. Kommer filmen på You Tube eller andre sites, bliver den lagt ind her. Filmen er mere primitiv og propaganderende end jeg troede og det er en underlig infantil affære. Tjulahopsasa – her er Danmark taget som gidsel af den skinbarlige  ondskab, det har smittet selv hæderlige socialdemokrater. Så ilde kan det gå, lille Svenne, pas nu på. Journalistik er for stort et ord, der er en sørgelig forsimpling af et sammensat og vigtigt spørgsmål. Man er kommet i pædagog-hænder og man bliver tiltalt som en 10-årig, så svenskerne kan med rette føle deres intelligens fornærmet, de har om nogen fortjent et detaljeret, kompetent Danmarks portræt. I Danmark kan den næppe ophidse nogen, den er heller ikke tiltænkt os. Snarere vil vi se den som en glimrende anskuelsesundervisning i svenske mediemassage, når den er værst, alle vil måbe på nær Georg Metz og co. Jeg kender faktisk en af dem hun interviewer på gaden, og selvom det skal ligne  vox populi, så er det ikke tilfældigt. De havde mødtes tidligere, og han var tilsagt til at sidde på Amagertorv og være “en hvilken som helst dansker”. Jeg er dog ikke stødt på svensk net debat, der ikke på forhånd gik ud fra at manipulationen ville være 100 procent.

Filmen varer 44 minutter og vises i dansk TV 2 den 7 oktober. Skulle hun få på hattepulden i danske medier, er der trøst her:

“Världens lyckligaste folk är en bok om Danmark av vår svenske journalist Lena Sundström, må Allah vägleda henne till den raka vägen. Och i den beskriver hon hur det varje dag i tidningar och i olika politiska kampanjer görs propaganda emot islam. Det är inte bakom stängda dörrar som här i Sverige, där i Danmark visas hatet öppet… SubhanAllah! Må Allah skänka våra syskon i Danmark styrka.” Ungdom i Islam.

Thomas Nydahl: Lena Sundströms fördomar och vulgariteter i boken Världens lyckligaste folk: Om man vill förstå den danska samtiden finns det sedan mer än tio år tillbaka en omfattande litteratur som handlar om nationen, kulturen, invandringen, integrationen, sociala klyftor, islamism, religionsdialoger och religionsstrider, storstadskriminalitet etc, etc. Om jag bara får ge några exempel kan jag nämna författare och debattörer som Helle Merete Brix, Lars Hedegaard, Kåre Bluitgen, Henrik Gade Jensen, Katrine Winkel Holm, Frederik Stjernfelt, Anna Libak, Arne Hardis, Ulrik Høy och många fler, som återkommande skriver om dessa ämnen. Det lustiga är att ingen av de här nämnda finns med bland källorna eller referenserna till Lena Sundströms bok Världens lyckligaste folk. Hur kan man skriva om ett annat lands samtida politik och kultur utan att ens bläddra i de flitigast förekommande debattörernas verk? Bland de namn jag nämner finns hela det politiska spektrat: från vänsterförfattaren Kåre Bluitgen som orsakade hela den s.k. ”muhammedkarikatyr”-striden med att han försökte få några danska konstnärer att illustrera en bok om Muhammed, till företrädare för Trykkefrihedsselskabet som Lars Hedegaard och konservativa, kristna debattörer som Katrine Winkel Holm….læs videre på Occident.

Pastor Ramsdals åbenbaring

BT afslører, at præsten er dybt involveret i at hjælpe irakiske flygtninge under jorden. Dermed overtræder han klart loven og risikerer bøde og i værste fald fængselsstraf. Under dække af at ville huse ulovlige flygtninge har B.T. ringet til Per Ramsdal og tilbudt at lægge hus til. Under samtalen fremgår det klart, at Per Ramsdal er stærkt involveret i at skabe kontakt mellem flygtningene og flygtningevenner, der er villige til at bryde loven ved at give dem illegalt husly. ”Kan det bevises, at han har skaffet boliger flere gange til irakere på ulovligt ophold, så kan han få en fængselsstraf,” siger juraprofessor Eva Smith.Kendt præst med til at skjule illegale irakere, BT s lydoptagelse.

Pastoren har som følge af denne artikel på lidt ubehagelig vis gjort en afgørende erfaring: Mennesket er en synder, og naiv efterlevelse af Jesu ord kan have ubærlige konsekvenser for én selv:

[…] “Jeg kan pure afvise, at jeg skulle stå bag noget som helst netværk, der hjælper med at skjule flygtninge. Når jeg bliver ringet op af mennesker, lytter jeg til dem. Det gjorde jeg også med B.T.-journalisten, der udgav sig for at være flygtningeven. Som udgangspunkt stoler jeg på folk, men det ved jeg ikke, om jeg gør mere,” siger Per Ramsdal til netavisen. […] Præst: Jeg er ikke bagmand

Den 4. september 2009 skulle altså blive skelsættende i pastor Ramsdals liv: Han er en synder som alle andre. Han kan ikke bære at møde alle mennesker med ubegrænset tillid. Hermed skrider alt: Hvordan kan han så forvente at vi andre skal have ubegrænset tillid til asylansøgeres beretninger? Har Ramsdal i øvrigt nogen sinde i medierne taget ordene Gud og synd i sin mund, og hvem er egentlig Gud i Per Ramsdals verden?

Update: Jo, Per Ramsdal har faktisk talt om Gud, men dette ser for mig lægmand ikke helt luthersk-evangelisk ud:

»Min største anklage går til Gud . Jeg anklager ham for ikke at have mere styr på tingene. For hvis man ser på verden, så ser den jo noget rodet ud. Men Gud har udstyret mennesket med en fri vilje. Derfor har vi også selv en stor del af ansvaret og mulighed for at gøre verden bedre«. Djævlens advokat: »Vi skal have påske med blod på drengen« [Politiken 5.4.2007]

Abu Ghraib CIA Crucified captiveSiger han ikke her at mennesket skal sætte sig i Guds sted og forsøge at rette op på hans skaberværk? Hvordan skal dette ende med at se ud, og hvem afgør det? Iflg. samme artikel har Ramsdal “hængt et billede af en korsfæstet Abu Ghraib-fange op i sin kirke”. Det er en nærliggende antagelse at det drejer sig om det gengivede billede her. Som man imidlertid kan se af signaturen forneden, og billedet under det, er der tale om en kunstners arrangement. Der har været historier fremme om folk der er blevet dræbt af CIA her ved korsfæstelseslignende ophængning, men problemet er, at Ramsdal helt selektivt udvælger billeder af overgreb begået af den ene part, og ignorerer grusomhederne begået af lokale terrorister og under Saddam. Hvor er billederne af halshugninger og af folk der er blevet dræbt ved at blive kørt gennem en træflismaskine, fødderne først? Moralen er, at Ramsdal prøver at spille Gud, men reelt ikke bevæger sig over den a534_abu_ghraib_detainee_covered_in_feces_fredrick_with_stick_2050081722-7799grumsede verden af såre menneskelig politik (LFPC).

Mor sendte en lejemorder

Interessant førstehåndsberetning om importerede leveregler fra fjerne lande.

The text message forwarded to me from my younger sister Saira was concise and chilling: ‘Mum’s sent a hit man to kill you,’ it read. ‘Be careful.’ As I read those words, my first instinct wasn’t fear or even shock, but simply survival.

I’d become accustomed to behaviour like this from both my parents – behaviour that anyone else would find abhorrent – and I was emotionally numb to their threats. But I also knew that my sister’s warning was deadly serious and my life was in real danger. I’d been in hiding for several weeks when I received the text. […]

Det mest interessante er imidlertid nok kvindens forsøg på at opretholde en del af illusionen om den ideologi der truer hendes eget liv. Himmelråbende nonsens:

I blame the fact that Islam has become so distorted and warped. I don’t believe that the Muslim religion condones any sort of violence; Islam literally means ‘peace’.

The greeting from one Muslim to another – ‘aasalamolaykom’ – means: ‘Peace be with you.’ If only people would actually read the Koran for themselves, they would see the love and peace it radiates and the equality among men and women it promotes. […] My mother hired a hitman to kill me: The shocking story of a Muslim woman whose parents disapproved of her Western lifestyle

Uforvarende afslører hun herrefolksmentaliteten: ‘Aasalamolaykom’ må jo netop ikke siges til en vantro. Historien handler derfor mest af alt om hvor dybt islamiseringen af sjælene stikker (LFPC).

FN: En parasit på nationalstaterne

Venstres udenrigsordfører Søren Pind har lagt sig ud med statsministeren og udenrigsministeren i sit syn på FN. Pind kalder FN en tung, bureaukratisk snakkeklub, der giver legitimitet til denne verdens diktaturstater. Han foreslår i stedet en sammenslutning af demokratiske stater som et alternativ til FN. FN spiller en central rolle i landets udenrigspolitik, og dydsirede tanter fra oppositionen er ligefrem “bestyrtede” over Pinds udmeldinger, for han “skader Danmark”. Men Pind har ret: Lad os smide FN på historiens mødding. FN er nemlig islamiseret, uansvarlig og ubrugelig for Vesten. Kasper Støvring: Smid FN på historiens mødding

Al Qaeda, Alinsky, og Kirkeasyl

I den fløjkrig der lige nu har sit brændpunkt i spørgsmålet om nogle videooptagelser af rydningen af Brorsons Kirke, synes to modsatrettede tendenser at være oppe imod hinanden: ‘Vores side’ har et væld af ubehagelige facts at underbygge vores argumenter med – historien, økonomien, kriminalitetsstatistikken, teologien, demografien osv. – som modparten ikke kan imødegå med argumenter, hvorfor vi ser et velkendt udvalg af undvigemanøvrer som ad-hominem-angreb, nazikortet, stråmænd, vold og trusler om vold, chikane mod debatter og bloggere. Til gengæld tæller den anden side tilsyneladende betydeligt mere drevne og skolede organisatorer end vi kan stille med, hvilket også virker logisk i og med at ‘vi’ gerne er almindelige bekymrede borgere uden aktivistisk erfaring at trække på, hvorimod venstrefløjen jo netop har denne erfaring i overflod.

Om Kirkeasyl i orkestreringen og brandingen af de afviste asylansøgere eksplicit har trukket på klassikere fra det yderste venstre er selvfølgelig umuligt at sige. Måske er det bare udtryk for måder at forholde sig til tingene derude på fløjen, men under alle omstændigheder kan man finde ideer i denne sælsomme hybrid af Gutmenschen, præster og voldelige venstreekstremister som er blevet formuleret i tresserideologen Saul Alinskys klassiske værk Rules for radicals. Det skal bemærkes, at Alinsky har spillet en stor rolle for senere notabiliteter som Hillary Clinton og, ja, Barack Obama. Skal man tro konservative amerikanske sites er der for de to langt fra tale om ungdommeligt sværmeri, men snarere at deres fod indenfor establishmentets absolutte top er kronen på værket på denne skoling. Under alle omstændigheder virker disse bon mots fra Alinskys bog ikke så lidt velkendte i forbindelse med Kirkeasyl og de anstændiges brigade i almindelighed:

Rules for Power Tactics:

4. Make the enemy live up to their own book of rules (den nidkære pukken på rettigheder, og den maksimale udnyttelse af klage- og ankemuligheder).

5. Ridicule is man’s most potent weapon (den stadige tilsvining af Dansk Folkeparti og især Pia Kjærsgaard – omend vores side jo også hylder spot og latterliggørelse i andre sammenhænge).

6. A good tactic is one that your people enjoy (fakkeltog – fakkeltog – fakkeltog).

8. Keep the pressure on with different tactics and actions, and utilize all events of the period for your purpose (autonomsegmentet lever og ånder jo aktivisme under alle former).

13. Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it (den ekstremt monomane fokusering på Dansk Folkeparti, et demokratisk parti med omkring 15% af stemmerne).

Rules to test whether power tactics are ethical:

6. The less important the end to be desired, the more one can afford to engage in ethical evaluations of means (ophold til asylansøgere under ét anses for af højeste vigtighed, hvorfor total skruppelløshed i forhold til dette mål anses for legitim).

10. You do what you can with what you have and clothe it in moral garments (uenighed med de anstændige skyldes modpartens uanstændighed, måske er de ligefrem kryptonazister).

Summary of Saul Alinsky’s “Rules for Radicals”

Ligesom Kirkeasyl og det autonome miljø ikke nødvendigvis trækker direkte på Alinsky ville det nok være letsindigt at hævde, at påstanden om gennembankning og ydmygelse efter anholdelsen havde rødder i den såkaldte Al Qaeda-manual, et dokument der lå på en computer som det britiske politi beslaglagde under en ransagning i Manchester. Påkaldelse af overgreb efter anholdelse ligger nok generelt på rygmarven hos venstreradikale, og det udspringer jo ligeledes af den offerolledyrkelse der er second nature for muslimer i almindelighed. Men tankevækkende er sammenfaldene, og mest af alt manglen på opmærksomhed på emnet i medierne (LFPC).

Lesson Eighteen

PRISONS AND DETENTION CENTERS

IF AN INDICTMENT IS ISSUED AND THE TRIAL, BEGINS, THE BROTHER HAS TO PAY ATTENTION TO THE FOLLOWING:

1 . At the beginning of the trial, once more the brothers must insist on proving that torture was inflicted on them by State Security [investigators ]before the judge.

2. Complain [to the court] of mistreatment while in prison. […] UK/BM-176 TO UK/BM-180 TRANSLATION

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Jutta, held og lykke med dine forehavender. Dem hører vi gerne om.

Ja viden er magt. Og mange dråber gør en stor å. Det er vi nødt til at tro på.

Eller som jeg plejer at sige udhuler dråben stenen ved stadigt fald. “Gutta cavat lapidem”.

LP
LP
12 years ago

Tomas Polvall om Sundströms danmarksbok:

“Lena Sundströms vrångbild av Danmark är så sällsynt innehållslös att den knappast får någon genomslagskraft. Vi är trots allt rätt många som har betydligt djupare kunskaper om Danmark och vet att de flesta danskar är vansinnigt stolta och lyckliga över att bo i ett land som fungerar så väl.”

Läs hela:

http://www.nt.se/kultur/default.aspx?articleid=5486305

Mette
Mette
12 years ago

Hvor er jeg enig i al det, du har skrevet her, Janne.

Se nu til Frank Jensen, der leger der store formidler af fred og fordragelighed. Det han formidler er i virkeligheden stupiditet og samfundsopløsning. Under hans styre vil ragnarok brede sig hastigt.

Janne
Janne
12 years ago

Det er virkelig beskæmmende så voldsomt og ukritisk socialdemokrater kæmper for moskebygning i Danmark:

“»Så lad dog muslimer bygge deres moskeer i fred«. Anne Vang (S) kritiserer de konservatives værdikamp. ”

Overskriften i kronikken lyder på at socialdemokraterne nægter at forskelsbehandle. Men det er netop det islam gør. Det er netop det Iran gør på baggrund af koranens ordlyd. Socialdemokraterne har fået endnu en køn politiker der har g(l)emt sin kritiske sans og rettidige omhu i gucci-tasken.

h t t p://politiken.dk/debat/kroniker/article782040.ece

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Mens danske soldater kæmper for frihed og demokrati og ligestilling i Afghanistan, så kæmper centrum-venstre politikere i Danmark for bygning af moskeer i København. Det hænger bare ikke sammen.

Janne
Janne
12 years ago

Religiøs tro er ikke lige min kop the – men jeg støtter op om Katrine Winkel Holms nødvendige rettidige omhu (religionskritik), som jeg synes mangler hos københavnske politikere – og hos politikere generelt. De er simpelthen ikke klædt godt nok på til at sikre vore frihedsrettigheder, vores kultur og vores demokrati. Øget religionskritik er nødvendig. Jeg hilser KWH’s kritik af R-borgmesteren og af de københavnske politikere meget velkommen. “Først gav du som Københavns teknik- og miljøborgmester begejstret byggetilladelse til en blåkuplet, minaret-udstyret stormoské i København. Men da det kom frem, at moskéen er iransk finansieret, ændrede du tone og forsikrede,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det iraniserede København: “»Jeg har for længst gjort op med mig selv, at jeg ikke vil sætte mine ben i moskeen på Vibevej, hvis den nogensinde bliver bygget«, skriver borgmesteren i Politiken.” “Årsagen til den voldsomme udmelding er, at den shiamuslimske forening, der vil bygge moskeen, kan have nære bånd til det iranske præstestyre. I hvert fald har der været forhandlinger med iranske rigmænd om finansieringen, og ifølge Weekendavisen er moskegrunden købt med hjælp fra den iranske ambassade.” h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article1806248.ece Tænk hvis problemerne kunne løses bare ved ikke at sætte sine ben i moskeen… man må tage sig… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Ritt Bjerregaard forlod lokalet sammen med flere andre partifæller, da Bakken-sangerinde Dot Wessman optrådte under en middag på rådhuset.”

h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article1806247.ece

Samme politikere som har været med til at indføre ramadanfest på rådhuset.

Blade
Blade
12 years ago

Första gången jag såg det här. Korrekt för att visas i svensk TV. Men samtigt hur uppfattas det av som ser det. Lite synd att det sändes så sent, det här visades väl klockan 22.40 i onsdags i TV4 i Sverige.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Interessant blog den for unge svenske muslimer, de er allerede i fuld gang med at forberede sig på krig hvis man skal dømme efter det de skriver derinde

Gustav
Gustav
12 years ago

Jag älskar när hon klipper i dokumentären varje gång hon håller på att förlora ett argument. Hon klipper i filmen när det är samtal med integrationsministern, när hon pratar med paret på jylland och antagligen en hel del annat.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Men selv om vi er “dråber” Jutta, så kan det blive en syndflod vendt mod de Politisk Korrekte Gutmenschen,
samt mod de politikere som svigter deres befolkninger til fordel for muslimer. 🙂

Jutta
Jutta
12 years ago

Tak Mette, jeg har nu vaeret travlt i dag for at formulere en god flyer, for at give folk gode opklaringsadresser om islamiseringen af Tyskland/Europa. Der er valgkamp i Tyskland. Nu gaar jeg til “Sommerfest” af CDU i morgen for at fordele adresserne af PI og fact-fiction blogger som indeholder spoergsmaal. Naeste uge vil jeg tilfoeje snaphanen, for at beskrive EU-diktaturen. Vi har dannet PI-grupper i nogle tyske byer, og de er saa paa vej at hjaelpe folk at faa fat i ytringsfriheden i trods af vores korrekte medier. Vi er bare “Tropfen”, men skal vi goere intet? Jeg underskriver… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Jutta

CDU – du mener dem, som allierer sig med Milli Görus – når dét passer i deres kram???

JensH
JensH
12 years ago

Okay, jeg beklager jeg ikke var opdateret 🙂 Men nu vi er ved NIMBY-Vestager og det Radiale vælgersegment, så er det måske værd at genopfriske en Politken-kronik fra 2006 kaldet “Generation Biedermeier”:

http://politiken.dk/debat/kroniker/article174404.ece

JensH
JensH
12 years ago

Så vågnede Marianne Jelved op. Udsigten til at hendes “velbjærgede kernevægere skal have deres børns skoler fyldt op med ‘to-sprogede’ elever”elever har for fået dette anstændige menenske op på barrikaderne: “Jelved nedlægger veto mod skoletvang: “Vi vil ikke være med at bruge tvang over for privatskolerne,” siger de Radikales undervisningsordfører, Marianne Jelved. De Radikale er med i et forlig om friskolerne og har derfor vetoret mod den københavnske venstrefløjs forslag om at presse de private skoler til at tage bl.a. indvandrerelever.”” http://www.180grader.dk/nyheder/Jelved_nedl_gger_veto_mod_skoletvang.php Mon ikke Jelved har fuld opbakning fra sin partiformand, Magrethe ‘not in my backyard’ Vestager, hvis børn hastigt… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Frygtelig dokumentar, men dog et lyspunkt, ganske sigende!

Da hun stiller sig op et torv og råber: “Er der nogen her som stemmer på Dansk Folkeparti?” Ingen svarer, naturligvis.

Og så siger man at muslimer bliver hetzet, truet og forfulgt, de ville nok ikke have noget problem, med at indrømme de er muslimer i offentlighed.

PeterK
PeterK
12 years ago

“Flygtninge under jorden”. Hvilket ynkeligt vås. Det er i familie med “forældre mod politibrutalitet”, “Bedsteforældre for asyl” “den ekstremt facisticke “Antifacistisk Fraktion”, og andre af venstrefløjens narrestreger. Der er ingen flygtinge under jorden i Danmark. Vi forfølger ikke flygtninge fra noget sted på jorden. Enhver der går hen på nærmeste politistation og siger asyl, er garanteret ophold her, indtil deres sag er undersøgt. Derimod er der sikkert rigtigt mange, der er afsløret som ikke at være flygtninge, der lever skjult i Danmark. Jeg vil godt påtage mig at smugle Bin Laden ind i Danmark fra et af vore nabolande, grænsekontrollen… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Præster har for at blive præster bestået et antal eksaminer i det institutionaliserede system.
At være præst betyder således ikke man nødvendigvis har fattet hvad kristenhed er, man har bestået eksaminer i systemet.

Kristenhed er noget andet end Folkekirken- ytrede Søren Kierkegaard vist om det. I en anden forbindelse. Men det er for mig at se underordnet- kristenhed er stadigvæk noget andet end folkekirken.

At den ufuldendte reformation her og andre steder lod bisper forblive i embeder er desuden en fejl der stadig kunne rettes. Efter min mening.

Mette
Mette
12 years ago

Tak for det gode link, Jutta. Her får du et af mig til en mystisk forening, der har eksisteret i mange år og haft domprovsten Anders Gadegaard i København som formand. Det er han muligvis stadig. Anders Gadegaard er også under den nye biskop Peter Skov-Jacobsens vinger og ansvar, og han var endda en af kandidaterne til bispeembedet. Det har Steen og jeg tidligere “vredet hænder over”. http://www.flygtningeunderjorden.dk/ …… Stærk dokumentation og journalistik, LFPC. Du har ret, gud er i pastor Ramsdals argumentation rangeret ud på et skiftespor, og mennesker har gjort sig selv til Gud. I hvert fald Ramsdal.… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jeg tror, at forældrene til de børn, der går på de private skoler, vil være villige til at betale mere i skolepenge for at blive fri for de muslimske bomber unfer undervisningen. Det er ret billigt at have sine børn i privat skole i Danmark, i hvert fald var det det, da jeg havde min i en grundtvigiansk friskole.

Det der med at sende de vanskelige elever i privatskole, blev også brugt i min skoletid. Der er ikke noget nyt i tankegangen, det nye består alene i de tvangsforanstaltninger, som Købehavns Kommune vil indføre. Det er meget, meget udansk.

Jutta
Jutta
12 years ago

Her kan du hoere Per ramsdal afsloere sig selv:

http://www.berlingske.dk/

Mette
Mette
12 years ago

Igen forsvandt der nogle ord. Der skulle have stået:

Jeg har taget en kopi af foreningens hjemmeside, for dens aktiviteter kan nemlig umuligt være så hvidskuret lovlige, som hjemmesiden påstår.

Mette
Mette
12 years ago

Den nye biskop har sendt pastor Ramsdal på ferie.

http://politiken.dk/indland/article781949.ece

Derefter er det påkrævet, at biskoppen går i lag med sin domprovst Anders Gadegaard og dennes engagement i foreningen “Flygtninge under jorden”. Jeg har taget en kopi af foreningens nemlig umuligt være så hvidskuret lovlige, som hjemmesiden påstår.

Med bygningen af to storkaserner i København må man gå ud fra, at foreningen kan se frem til at blive aflastet i de kommende år, men bagmændene bør ikke få lov til at dø i synden.

PeterK
PeterK
12 years ago

13. Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it (den ekstremt monomane fokusering på Dansk Folkeparti, et demokratisk parti med omkring 15% af stemmerne).

Ved et menighedsrådsmøde i Brorson Kirken, oplystes det at Dansk Flygtningehjælp anbefalede at man personificerede sagerne. Altså at man hev grædende piger med sort hår med hvide sløjfer ind foran TV kameraerne, og groft misbrugte dem i propagandaøjemed. Derved fjernedes fokus fra jura og ens behandling af alle uanset persons anseelse, og i stedet fokuserede på følelser, altså uens behandling af alle.

De må have læst ovenstående punkt 13.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  PeterK

Præsten fra Brorson kirken er tilsyneladende blevet sendt på 3 ugers ferie. Det er måske meget klogt for folkekirken viser med netop den præst hvordan vores samfund vil se ud som et teokrati. Jura og demokrati samt fornuft hældes ud med badevandet og vilkårlighed (religiøs junglelov) hersker i stedet.

milak
milak
12 years ago

@ Janne

Jo.

Privatskolerne bliver naturligvis også islamiserede på et tidspunkt. Politikerne presser allerede på.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Vi skal åbenbart bare “kulturberiges”, hvad enten vi så vil eller ej 🙂 Nu bliver det så interessant at se den kulturradigale, akademiske “elites” reaktion, når de opdager, at de selv skal lægge EGNE børn til PK-idioternes vanvittige sociale eksperimenter – eller betale ekstra for a slippe … http://www.berlingske.dk/article/20090904/danmark/709030113/ Skoler skal påtvinges indvandrere Private skoler i hovedstaden skal straffes økonomisk, hvis de ikke optager børn med indvandrerbaggrund. Det mener et flertal [!!!] i Københavns Borgerrepræsentation. Af Bodil Jessen Sidst opdateret Fredag den 4. september 2009, 09:37 De attraktive privatskoler i København skal til at optage børn fra flygtninge- og indvandrerfamilier.… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Er det ikke lidt naivt at tro at danske privatskoler kan undgå centrum-venstre politikeres islamiserings togt.

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Bjovulf

“Formanden for Dansk Friskoleforening, Ebbe Liliendal, er ikke begejstret for forslaget. »Det vil udhule hele vores tilskudssystem. Jeg er med på, at problemerne primært findes i storbyerne og især i København, men det er et skråplan, hvis skolerne i et bestemt område skal rammes økonomisk,« siger han.” Ja, det er noget af et skråplan! Hvis det bliver en realitet, så flytter jeg på landet. Så må København forsumpe uden min hjælp! Hvis man virkelig ønsker at gøre indre by (den sidste bastion for danskkøbenhavnsk kultur) muslimsk, så er det præcis sådan, man gør det. Det vil nemlig resultere i, at… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nå ja – hvis det forslag går igennem, må der vel være et marked for åbent ateistiske eller asa-troende skoler. Altså skoler, hvor Særimner – i hvert fald i formålsparagraffen – dyrkes som den guddomelige galt, den jo er, og hvor frikadeller, hamburgerryg og spare ribs er en del af skolens etos.

Man kan jo ikke gøre for, at indvandrerne ikke vil sende deres børn på bestemt skole, vel?

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Victor

Victor, du er et geni!! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mia

Jeg er tilbøjelig til at give dig ret, Mia 🙂

Med obligatorisk bacon til frokost og DANSK morgenssang.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Mia

Mia – og andre – i grunden er det her meget, meget let: Jeg citerer: “De privatskoler, der ikke optager tosprogede, vil miste ti procent af det nuværende tilskud”. Det vidunderlige er jo, at det operative ord her er “tosprogede”. Jeg kender et par privatskoler i Kbh med 100 pct to-sprogede. En af dem er Skt. Petri. I virkeligheden er der jo masser af to-sprogede i Danmark. Dansk-svensk, dansk-tysk, dansk-kinesisk, dansk-spansk. I virkeligheden kan det her jo blive en fordel for en del frie skoler. Så skal kommunen jo til at tale om en vis procentdel muslimer; men DÉT vil… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Er det overbelastning eller hvad er årsagen til jeg ikke kan gå ind på Sverigedemokratarnes hjemmeside:
http://www.sverigedemokraterna.se/

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

h fjern mellemrum ttp://www.youtube.com/user/Svenskidag#play/uploads/48/9HJgBP3Eg2s

Janne
Janne
12 years ago

Det er bestemt ikke rart at se hvor naive moske fortalere mange politikere er blevet. Tænk hvis de i stedet for brugte tid og energi på verdslige ting og var bare en smule religionskritiske. Politikere gambler hovedløst med vores frihedsrettigheder.

“Københavns Kommunes borgerrepræsentation i årevis har arbejdet på at opføre en endnu større stormoské, end den der nu er givet tilladelse til.”

h t t p://jp.dk/opinion/breve/article1804493.ece

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Samtidig er det socialdemokraterne der vil have kristen bøn ud af folkeskolen. Det har jeg ikke noget imod, da jeg mener at religion er en privat sag. Problemet med socialdemokraterne er bare at de er med til at indfører flere og flere islam-konservative dogmer og fordomme i offentlige institutioner og i vores samfund i det hele taget og samtidig vil de så fjerne spor af kristendom. Det gør i min optik partiet til et islamiserings parti.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Janne

Ja, sådan som visse partier konstant lefler for islam – endda imod bedre vidende – , så kan man da godt begynde at få mistanke om, at muslimer eller visse arabiske lande har spyttet pænt i de ellers slunkne partikasser. Og så er der naturligvis alle deres rare stemmer at tage hensyn til … når nu danskerne alligevel ikke rigtigt reagerer og “udvandrer” fra S, hvorfor så ikke? … Måske er det også det, der i virkeligheden foregår nede i EU? Ellers giver deres komplet vanvittige tiltag med Euromed og evindelige forsøg på optagelse af Tyrkiet – selv om udmærket… Read more »

MS
MS
12 years ago

Intervjun med Søren Krarup:

http://www.youtube.com/watch?v=ImkGfsN98n0

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Danskerne VIL bare ikke makke ret 😉
Hvad skal vi dog gøre?!?!

http://www.bt.dk/politik/helle-faar-smaek-i-foerste-maaling-siden-s-sf

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x