4
sep
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 2143
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rochus Misch is the last survivor of the Hitler bunker. He is the final witness of the drama that took place there on 30 April 1945. It was the day Adolf Hitler and Eva Braun committed suicide. “Suddenly I heard somebody shouting to Hitler’s attendant: ‘Linge, Linge, I think it’s happened.’ They’d heard a gunshot, but I hadn’t. At that moment Martin Bormann, Hitler’s private secretary, ordered everyone to be silent. Everyone began whispering. I was speaking on the telephone and I made sure I talked louder on purpose because I wanted to hear something. I didn’t want it to feel like we were in a death bunker. BBC I was in Hitler’s suicide bunker. 3 september 2009. I  6 dele.

Hitler´s vagt og telefonist, født i 1917, er ikke noget reflekteret menneske, hans  husholderske slet ikke. Men han er heller ikke nogen forbryder, selvom han sad i fangenskab i Sovjet i ni år. Hitlers sekretær Traudl Junge havde mere  på hjerte om sin ungdoms arbejdsgiver og større kvaler med  ham. Misch´ datter har besvær med faderen, ligesom Speers børn havde det med ham, men Speer var i en helt anden vægtklasse, han var også ældre og burde nok ikke have kunnet  tale sig ud af galgen. I stedet overlevede han og blev historikernes bedste øjenvidne. Misch var samtidigt en flittig amatørfotograf. Ikke nogen helt uinteressant dokumentar israelerne har lavet her. (på tysk, utekstet, datteren taler engelsk.) Salon: Hitler’s bodyguard, “Jetzt wird der Chef verbrannt”.

»Jeg ikke vil sætte mine ben i moskeen«

Halløj i socialdemokratiet på rådhuset:

Ahlul bait er med til vished grænsende sandsynlighed knyttet til det iranske præstestyre. Det iranske præstestyre holder Iran i et jerngreb, de dræber deres egne borgere under demonstrationer, de undertrykker deres kvinder, de dømmer homoseksuelle til døden, og deres præsident Ahmadinejad fornægter holocaust.

Derfor har jeg for længst gjort op med mig selv, at jeg ikke vil sætte mine ben i moskeen på Vibevej, hvis den nogensinde bliver bygget. De fleste iranere i Danmark er flygtet fra det undertrykkende iranske præstestyre. Jeg bryder mig bestemt ikke om, at deres børn kan blive lokket tilbage på præstestyrets vej via en ny stormoske. Og jeg bryder mig i det hele taget ikke om den tanke, at Ahlul bait formentlig via stormoskeen får en større stemme som talerør for muslimer i Danmark.Moskeen på Vibevej bliver bygget af organisationen Ahlul bait. Hougaard:: Vend ryggen til moskeen på Vibevej

»Thank God, I am for sharia«

En samling  citater af  Tyrkiets Recep Tayyip Erdogan:

June 26, 2009 – The head of the Turkish government, Erdogan, argued in favor of a “full and complete membership” in the European Union, and refused categorically a “privileged partnership.”

February 13, 2008 – In Cologne, the Turkish prime minister set fire to the gunpowder when he denounced the assimilation of migrants as a “crime against humanity.” The head of the German Christian Democratic Party (CSU) denounced the “Turkish nationalistic sermon on German soil” and posed the question “if in these conditions, it is still feasible to pursue the negotiations of accession” of Ankara to the European Union.

February 12, 2008 – Erdogan, the Turkish prime minister, asked that Turkish schools and universities be established in Germany, where all teaching would be done in the Turkish language, in order to “respect differences.” The general secretary of the CSU, replied, “If you want a Turkish school, go to Turkey.”

January 28, 2008 – Prime Minister Erdogan declared that unfortunately Turkey was “adopting the Western immorality that ran counter to the values of Turkey.”

January 11, 2008 – Erdogan reaffirmed his wish to join the European Union. “There can be no laxness in this question of the EU. We will do everything that needs to be done,” he declared on television. “We are winning.”

1997 – Erdogan declared: “The minarets are our bayonets, the domes our helmets and the mosques our barracks.”

1993 – Erdogan, mayor of Istanbul, declared: “Thank God, I am for sharia, you cannot be ‘laïque’ and Muslim at the same time.” Gallia Watch: Erdogan’s Honesty med kilder

Tyrkiets udenrigsminister på DN Debatt idag : ”Först när Turkiet är med i EU blir Europa starkt”. Sverige inser liksom vi att Europa aldrig kan bli en stark och sammanhållen enhet så länge Turkiet står utanför EU. Förbindelserna mellan Turkiet och Sverige är djupt rotade – ända sedan Karl XII:s dagar. Inträdesprocessen måste påskyndas och synergi skapas mellan EU och Turkiet så att fred och stabilitet främjas i denna del av världen.

Bat Ye’or, Sookhdeo, Bostom og Solomon

Dette for at gøre opmærksom på et par helt enestående talere på Christiansborg. d. 26 september. Hvis vi lige springer Bostom og Bat Ye Or over, så et par ord om de to ex-muslimske scholars Patrick Sookhdeo og Sam Solomon. Et meget interessant  You Tube interview her, man må lige leve med et par  kristelige  sekunder i starten for at høre et uhyre lærerigt interview:

Sam Solomon is a unique man. He was raised as a Muslim, trained in Sharia law for 15 years, and after reading the New Testament became a Christian. He was imprisoned, questioned, and was to be put to death when the decision instead came to exile him on pain of death. One of the leading experts on Islam and Sharia law in the western world now, Mr Solomon has testified before congress and is a consultant to the British parliament for matters regarding Islam.

I tre dele

At se Solomon tale og gestikulere, er en oplevelse i sig selv. Jeg havde flashbacks til Erik Mørks “Shylock”, da jeg så ham. Spækket med Korancitater på skiftevis engelsk og arabisk, han kan den udenad på begge sprog. Patrick Sookhdeo beskæftigede vi os med i 2007, også en højlærd exmuslim, der bor i England og er rådgiver  for blandt andre den engelske regering og NATO.

Man ville jo ønske at der var nogle af dagens debattører, for slet ikke at tale om politikere, der ville sænke paraderne og benytte lejligheden til faktisk at blive lidt klogere på det, de debatter så ivrigt. Man kan ikke køre denne diskussion på rutinen, man må sætte sig ind i nyt stof. Jo længere tid man venter, desto hulere bliver debatten. Her er en helt enestående lejlighed. (PS: Man kan ikke uden videre regne med at Solomon og Sookhdeo dukker op som video her. Sidste vi filmede dem, ville de ikke  publiceres.)

Vantro i islam-dominerede samfund
Lørdag d. 26. september kl. 10.00-15.00, Landstingssalen, Christiansborg,

Gennem 1400 år har de såkaldte dhimmier, dvs. kristne, jødiske, zarathustriske og andre ikke-muslimske befolkninger levet i Islams Hus. Hvad er deres historiske erfaringer? Hvad kan vi forvente i tilfælde af, at islams herredømme udvides til nye egne af Europa, hvilket meget vel kan blive tilfældet, hvis den nuværende demografiske udvikling fortsætter? Er der hold i de ofte fremførte påstande om islam som tolerancens religion?

Til at belyse disse spørgsmål har vi inviteret nogle af verdens absolut førende kendere af islamisk teologi og historie. Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere med oplægsholderne. Konferencen foregår på engelsk.

Program:

Bat Ye’or: “The Experience of Dhimmitude: The Concept and its Manifestations”

Patrick Sookhdeo: “The Fate of Christians under Islam”

Andrew Bostom: “Islamic Antisemitism”

Sam Solomon: “The Treatment of Non-believers According to Islamic Theology”

Interesserede bør tilmelde sig i god tid til vores sekretær, Kit Louise Strand på trykkefrihed@trykkefrihed.dk og allersenest d. 24. september kl. 12:00.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ritt Bjerregaard-klonen med alle de rigtige PK-meninger, Anne Vang,
har overhovedet ikke fattet – eller vil bare ikke fatte – en brik af det hele.
Satser hun mon på at få muslimernes stemmer, eller ligger der mon
endnu dunklere motiver bag hendes leflen, naivisime og dybe
uvidenhed?

http://politiken.dk/debat/kroniker/article782040.ece

PB
PB
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Uanset hvad,så er det vel ret sikkert at de talentløse politikere får udstyret København med mindst en muslimsk rockerborg i løbet af et par år.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  PB

Haha, nå ja – det er jo faktisk det de er, af gavn i hvert fald.

Victor
Victor
12 years ago

Øøøøh – det er vist kendt, at misbrug af hash kan føre til en umådelig apati. Det vi ikke gider lave i dag, klarer vi i morgen – eller overmorgen – eller næste måned – eller næste årstid. Det må da være det, som er sket på organet for den højeste oplysning: Denne sommer, den 19 juni, offentliggjorde 12 kendte svenskere et manifest mod religion i politik i DN: http://www.dn.se/opinion/debatt/darfor-ar-det-viktigt-med-ett-sekulart-samhalle-1.894620 I DAG offentliggør Politiken så dén historie: http://politiken.dk/debat/article782292.ece Indrømmet – det er hårdt og kan tage lang tid at oversætte fra svensk til dansk. Men heldigvis har avisen fundet nogen,… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x