13
sep
Seneste opdatering: 13/9-09 kl. 2314
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lille mand på dybt vand: Martin Krasnik spiste kunstneren Henrik Marstal til middag i Deadline i går. Den stakkels “rollemodel” – det kalder han sig – sejlede punch drunk rundt i selvmodsigelser, lige så overmatchet som Mikkel Kesslers sydamerikanske boksebold tidligere på aftenen. Jeg var på nippet til at have ondt af ham. Jeg må være et godt menneske trods alt. Inden man ved af det, er man også en “kulturpersonlighed”,  selvom jeg er så kulturelt tilbagestående, at jeg før igår var helt ubekendt med Henrik Marstals eksistens og har glemt ham igen i morgen.

Terrorister beskyttet af svensk ytringsfrihed

Kavkazcenter.com, som ligger  på svensk server, har vi tidligere omtalt. Den lå tidligere på russisk og finsk, men blev lukket. Russerne protesterede for flere år siden, men den findes endnu, og indeholder alle de bloddryppende jihadistvideoer nogen kan tænke sig. Få tjetenere i Sverige vil vedkende sig deres medvirken til siden. Besynderlige prioriteringer. Da SD Kurien offentligjorde en tegning af Muhammed, lukkede udenrigsminister Freiwalds siden. Et indvandringskritisk debatforum, Exilen.eu, blev lukket af myndighederne for mange år siden og har siden overlevet på udenlandsk server. Også Flashback har myndighederne chikaneret på utallige måder, men tjetenske jihadister – denne vej til Sverige.

Medierna handlar den här veckan om den svenskbaserade webbplatsen Kavkaz Center som Ryssland anklagar för terroristkopplingar. Nu begär en rysk åklagare svensk rättshjälp för att få ut en anonym skribents identitet. Justitiekansler Göran Lambertz avvisar begäran eftersom Kavkazcenter.net har ett svenskt utgivningsbevis och därmed är skyddad av svensk grundlag. Medierna tittare närmare på denna webbplats och konflikten mellan ryska intressen och svenska yttrandefrihetsprinciper. Terroristkopplade i skydd av svensk grundlag, SR Medierna

Utilslørede trusler om etnisk voldtægt

Europa ser ud til at have fået sin pendant til den australske ‘cat meat‘ kontrovers:  Voldtægt af uindpakkede kvinder er noget der bare sker, ikke noget som mænd – muslimske mænd – har et personligt valg i forhold til. Løsningen er derfor enkel, i dette tankesæt: Kvinder bør gå indpakket for deres egen sikkerheds skyld. Dette vil med garanti ikke flytte fronterne i striden om ‘valgfrihed’ og ’30 g stof’, men vores modparter må erfare virkeligheden gennem brutal konsekvenspædagogik. Tørklædet har samfundsmæssige konsekvenser, og de muslimske kvinder der insisterer på at indpakningen er deres eget frie valg er lige så meget en del af problemet. De er på den forkerte side af kridtstregen, og er derfor også medansvarlige for de ændringer vores samfund påføres (LFPC).

Imam Sheik Fawaz Jneid of the As-Soennah mosque in the Hague says that wearing a headscarf prevents women from being raped. He thereby responded to the call by the leader of GreenLeft, Femke Halsema, to Muslims to “fling off their headscarves”. […]

The imam then spoke on the issue of headscarves. “I ask a simple question: which women are more often the target of rapes and sexual intimidations in the world? Veiled women or non-veiled?” Hague: ‘Headscarf prevents rape’

Frustreret? Brænd en bil

I storstädernas förorter sätts bilar i brand dagligen. Samtidigt möts polis och räddningstjänst av stenkastning och upplopp. Den ekonomiska krisen har ökat frustrationen och känslan av utanförskap hos många av ungdomarna som ligger bakom, säger Inger Ashing, enhetschef på Ungdomsstyrelsen. Sedan 18 augusti har omkring 90 bilar och flera skolbyggnader i Göteborgsområdet satts i brand. Det går lite i vågor. Men vi ser inga tecken på att upploppen är på väg att plana ut. Under min karriär har jag aldrig upplevt något liknande. Att det varit av en sådan omfattning, säger Christer Nordström, presstalesman hos polisen i Uppsala län. Här brinner Sverige

Ungdomsstyrelsen er en af Sveriges godt 500 styrelser. For nogle år siden var politikerne ikke  helt klar over hvor mange der  var. Det er lidt uklart hvad Ungdomsstyrelsen laver, men pt. synes det ikke at være at styre unge. Brande i Malmø bare i dette døgn: Bilbränder på Kastanjegatan, Brand i klubbstuga Oxie i natt, Brand på biblioteket i Oxie. Brandlarm till fastighet på Rosengård.

Borgerligt flertal i Norge

Det går mot en forrykende valgthriller mandag kveld, viser den siste TV 2-gallupen før valget.Regjeringspartiene har knappet inn på forspranget, men fortsatt leder de borgerlige partiene med 87 mot 82 mandater. TV 2 no.  JP: Måling peger på borgerlig sejr i Norge. DR har en anden tolkning: Måling tyder på dødt løb i Norge.

Hvem vinder valget i Norge i morgen?

“Det bliver interessant udfaldet i Norge i morgen. Vil sejren tilfalde de politisk korrekte eller de demokratiske kræfter?”

Af: Mrutyuanjai Mishra

I morgen er der valg i Norge. Interessant er det, at selv om Fremskridtspartiet kan ende med at få en fjerdedel af stemmerne, kan de ikke regne med at få plads i den kommende regering. Selv ikke de borgerlige partier er interesseret i at invitere dem med i et regeringssamarbejde, selv om de kan få hårdt brug for deres stemmer. I Danmark husker alle Poul Nyrup Rasmussens berømte citat om Dansk Folkeparti: Stuerene bliver I aldrig.

I går var den afgående landsformand for det Radikale Venstre, Søren Bald, på talerstolen på partiets landsmøde i Nyborg. Han betegnede regeringen og Dansk Folkeparti som en politisk virus, der har inficeret landet og skal nedkæmpes med radikal medicin. Efter min mening er dette et klart eksempel på, at når man løber tør for politiske argumenter, forfalder man til mudderkastning.
I Sverige har de gjort det til et mønster, at man kun taler om folk og partier, som er indvandringskritiske, man taler ikke med dem. For nogle år tilbage blev parret Jonathan og Kajsa Ekholm Friedman, som begge er antropologer, udsat for en hetz, fordi de var til stede i en forsamling, der debatterede indvandringsspørgsmål. Min medblogger på JP, Nicolai Sennels, skriver 06.09.09 om efterspillet, da han på en konference havde opfordret til at medtage de kriminelle indvandreres kulturelle baggrund i overvejelserne om tilrettelæggelsen af en effektiv social indsats. Københavns Socialborgmester, Mikkel Warming, bad ham om at finde et andet arbejde, hvis han ville fastholde sine holdninger. Senere blev han afskediget.
Meget har dog flyttet sig, siden Enoch Powell på grund af sine indvandringskritiske bemærkninger i 1968 blev smidt ud af det britiske konservative parti. Begivenheden har siden skræmt mange politikere fra at udtale sig kritisk i indvandringsspørgsmål. På trods af Powells kærlighed til Indien blev han udråbt som racist og blev ikke taget alvorligt. Nu er det efterhånden blevet mere acceptabelt at kritisere masseindvandring og Islam, men eksklusion af et parti er stadig et stærkt kort på hånden for mange politikere på venstrefløjen herhjemme.
Men hvorfor er det vigtigt at have en åben debat om indvandring? For ca. 100 år siden var der kun ganske få indvandrere i Europa. I dag er der ca. 20 millioner muslimer. Dertil er kommet yderligere indvandring, således at 10 procent af Europas befolkning i dag er født uden for kontinentet. Antallet af udenlandske statsborgere i et land som Tyskland er steget fra 3 millioner i 1971 til 7,5 millioner i 2000. Trods stigningen i antallet af indvandrere er antallet af udlændinge i arbejdsstyrken dog uændret.
På trods heraf har Europakommissionen med kommissæren for retslige anliggender, Franco Frattini, i spidsen foreslået en stor stigning i den økonomiske indvandring til EU. Man ønsker at slække kontrollen og åbne grænserne for yderligere 20 millioner arbejdstagere fra Asien og Afrika i løbet af de næste 2 årtier. I en tid med stigende arbejdsløshed er Europakommissionens holdning uforståelig. I forvejen er det sådan, at 85 procent af de ufaglærte indvandrere ender i EU-lande, mens kun 5 procent ender i USA. Derimod modtager USA 55 procent af de veluddannede indvandrere, mens EU kun tiltrækker 5 procent af denne gruppe. Hvad bliver det næste forslag fra den europæiske elite? At EU skal udvides til også at omfatte Tyrkiet?
Det er på tide, at den europæiske befolkning forlanger en folkeafstemning, som kan sætte en stopper for udemokratiske beslutningsprocesser, som vil have langt større indflydelse på både vores og fremtidige generationers tilværelse, end vi kan forestille os.
Det hele havde været mere acceptabelt, hvis indvandringen i Europa var et resultat af en demokratisk proces. Men på trods af, at befolkningen i næsten alle EU-lande er meget skeptisk, har den politiske og kulturelle elite tvunget folk til at acceptere en masseindvandring. Mange af indvandrerne har ingen intention om at integrere sig kulturelt set. Krav om særrettigheder og byggeriet af flere og flere moskeer er blevet hverdagskost i store europæiske byer. For nylig godkendte Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune en plan for en stormoske uden at klarlægge, hvordan finansieringen skulle foregå.
Halalhippier, upragmatiske liberalister, de såkaldte anstændige konservative og venstrefløjen har besluttet at behandle en stor del af i befolkningen som de kasteløse i Indien. Politikere som Søren Krarup og Jesper Langballe bliver som de kasteløse kaldt sorte, grimme og uønskede. Mange kalder dem for de sorte præster.
Det bliver interessant udfaldet af valget i Norge i morgen. Vil sejren tilfalde de politisk korrekte eller de demokratiske kræfter? JP Blogs (med forfatterens tilladelse)

(foto: Mishra og Wafa Sultan, Christiansborg, 2009)

Mishra

Svenske aviser skriver selvfølgelig også meget om Norge. Artikler synes skåret over samme læst allesammen. Seen one, seen them all:

Norsk politik är en slags mardrömsvision av framtiden för de svenska kollegerna. Arbeiderpartiet fick exempelvis bara 24 procent i katastrofvalet 2001, en siffra som de svenska Socialdemokraterna ännu inte varit i närheten av i riksdagsval.

Ännu vanskligare ser det ut på den borgerliga sidan. Där påminner förvisso norsk politik om svenskt för- flutet. Den norska borgerligheten har ingen motsvarighet till alliansen och slåss en hel del inbördes.
Men där finns också ett problem som kan spöka i Sverige i framtiden. Frågan om regeringen Reinfeldt kan tänkas samarbeta med Sverigedemokraterna kan bli en relevant fråga i nästa val.
I Norge är det sedan länge verklighet. Ja, där är missnöjespartiet, Fremskrittspartiet, det största borgerliga partiet. Partiledaren heter sedan 2006 Siv Jensen och hon fortsätter grundaren Carl I Hagens invandringsfientliga politik. Fremskrittspartiet vill också att staten ska öppna oljeplånboken mer.

Det är främst invandrings- och asylpolitiken som gör att Fremskrittspartiet inte är rumsrent i Norge. Partiet har aldrig fått ta plats i en regering. Men partiet är nu så stort att det inte går att ignorera. 1993 fick de 6,3 procent av rösterna. I senaste valet 22,1 procent. Det kan bli ännu fler röster i år. Det är siffror vi aldrig upplevt i Sve-rige. Men de ger Sverigedemokraterna något att drömma om, och alla andra något att fasa för. Expressen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Emeritus Om livet igen kan blive alvor, er også det, jeg spørger mig selv om. Jeg synes, at den store interesse for Anden Verdenskrig kan tolkes i den retning. Men det er svært at sige. Jeg er så trist, at jeg end ikke tør gætte. Mine ord og mine begreber er ikke mere entydige, andre lægger det i dem, som de selv finder for godt og mener sig også berettiget til selv at bestemme, hvornår de behøver at følge landets love, og hvornår de kan blæse på dem. Endnu et lovforslag fra EU om udlevering af danskere til retssager og… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Mette. Ja, hvor har de det fra – nutidens velstimulerede overflodsgenerationer. Sødmælksbørnene. Megen ufrugtbar tid går idag med selvbeskuelse, forfængelighed og selvrealisering. Arbejdet er der stadig, men tyngden, længden og nødvendigheden har for mange ændret sig til – meget lettere, kortere, mere hektisk og på en måde uvigtigere. Med det fintmaskede net falder ingen helt igennem, og de fleste samles op. Derfor bliver der meget bedre tid til at bekymre sig om det personlige velvære, og hvad jeg VIL. Hvis tingene ikke går efter mit hovede, så EKSPLODERER jeg bare og bliver så urimelig, at alle går af vejen… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Emeritus. I sidste uge offentliggjorde JP et læserbrev fra en mand, der beskrev sin ungdom for 50-60 år side. Han skrev fornøjet om, hvor lidt han havde, hvor godt han trivedes, og hvordan han uden kaution havde fået et lån af sin arbejdsgiver, så at han kunne læse videre. I dag er der et surt svar i Århus sektionen fra en ung kvindelig studerende, der mener sig berettiget til at holde en forelæsning for ham om, at han ikke har forstået nutiden. Denne unge dame lagde ud med en opsang om, at der sandelig skal meget mere til i dag… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, de har det sg’u slemt. Færdige med studierne som 30-årige, og planlagt pensionering som 55 årige, produktive medborgere i 25 år. Inden da,12 års studier afbrudt af barsel og arbejde for at tjene til familien, bagefter minimum 20 år på pension. Den kommende generation modtager ifølge Rockwool Fonden (??) mere fra samfundet gennem livet end de indbetaler, hvem skal financiere det? Mig?- Nix jeg smuttter, jeg har betalt rigeligt.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Om skilsmisser II Jeg mener med det foregående, at en følge af overflodssamfundet bliver umodne forældre, der bekæmper hinanden, fordi den anden er forkert, og fordi de ikke kan få deres vilje med den anden, som de er blevet lært op til, at de kunne få det med deres forældre, som de ville have det – og så, når de opdager, at den går ikke længere, ja, så går de fra hinanden i vrede og føler begge, enten at den anden var en idiot, eller de føler, at de har tabt et værdifuld spil om det gode liv for deres… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Om skilsmisser. Mange problemer ligger efter min mening gemt i overflodssamfundet. Knapheden på goder og nødvendigheden af kampen for det daglige brød styrkede tidligere både mand og kvinde i at opbygge et værdifuldt samarbejde og syn på, hvad fremtiden ville kræve af deres børn, hvis de skulle kunne tilkæmpe sig en rimelig plads i samfundet. De voksne kendte kampen gennem hele deres barndom og lærte deres børn, hvad der skulle til. Arbejdsmoral, flid, sejg udholdenhed og evne til at sætte tæring efter næring. En hel række egenskaber, som skal læres og terpes. De allerfærreste falder den slag særligt naturligt, hvis… Read more »

Anne Larsen
Anne Larsen
12 years ago

Her er en samlet opgørelse over de venstreekstremister, der står bag Kirkeasyl:

http://junikredsen.wordpress.com/2009/09/14/terrorstøtter-i-kirkeasyl/

Mette
Mette
12 years ago

LFPC Ja, det er sandt. Henrik Jensens “Det faderløse samfund” kan også nævnes. Jeg har aldrig troet, at en mor kan kompensere for en far, der ikke vil blive voksen og forsvinder i druk eller på anden måde. Man skal heller ikke regne med, at stedfædre automatisk kan kompensere eller vil. Drenge behøver voksne fædre, der fuldt ud påtager sig ansvaret for at sætte grænser og sige nej. De behøver også mødre, der ikke leger Pipi eller teenager. Man skylder tit på tidens mange skilsmisser, men der er noget, der halter i den sammenhæng. Vi skal nemlig ikke tro, at… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

LFPC

Det er nemt at udvide den liste, hvad mener du om Bubber!!!!

Og Morten Helveg, Jens Blauenfeldt, Bengt Burg, Simon Barrett? Såmænd også Per Stig, hans parti er ved at tippe over til ren kvindemagt med en flødebolle som krammedyr. Klægt. De radikale er tippet, og derfor dør de en uskøn politisk død.

.

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Der er et stort og komplekst syndrom her der forgrener sig langt ud over de ting vi fortrinsvis beskæftiger os med. Der f. eks. den metroseksuelle mand, Henrik Jensens Offerets Århundrede, Diana Wests Death of the Grown Up – og Kimpos feminiseringsparadigme.

LFPC
12 years ago

Man begynder at kunne se konturerne af en bestemt mandetype i tiden: Simon Emil Ammitsbøll, Henning Winther (rapskolechefen) og nu Marstal. Anæmiske, vege, eftergivende typer. De får sikkert et job nederst i hierarkiet med at indsamle de afhuggede hoveder på Rådhuspladsen efter fredagseksekutionerne i post-Danmark.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg skal lige have styrthjelmen spændt: Der er mange fornuftige kvinder med ben i næsen, viden og overblik og meningers mod. Vi kan dagligt glæde os over nogle af dem her og andre steder i blogverdenen. Bemærk at jo flere kvinder der kommer til magten i et parti, jo mere udvandet bliver det. De radikale er et næsten rent kvindeforetagende, og fra at være et parti hvis politik var at skade Danmark mest muligt, er det blevet parti helt uden politik. Man kan ikke snakke politik med de radikale, for de vil kun tale etik og moral, og det er… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jeg tilslutter med kvindfolkene overnfor. Krasnik er totalt sexet. Også i den grad, og hvilken velsignelse. 🙂

Vi vil nemlig forsvares, vil vi.

Sobieski
12 years ago

Cadeau til den som uploadede denne duel mellem Krasnik og … en eller anden. Faktum er at afstanden mellem ytring og handling er et ocean, og derved kan disse “kulturpersonligheder” selvfølgelig ikke påberåbe sig nogen form for moralsk overlegenhed.

KE
KE
12 years ago

Tak for linket til Krasnik. Åh Gud, hvor var det velgørende.

milak
milak
12 years ago

Hvem er Henrik Marstal?

LFPC
12 years ago
Reply to  milak

En klon. En ‘pod’. En medløber der mener det som alle andre pæne mennesker mener.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  LFPC

En finkæmmet søndagsskoledreng møder en kritisk og selvstændigt tænkende intellektuel.

Mosemanden
12 years ago

The imam then spoke on the issue of headscarves. “I ask a simple question: which women are more often the target of rapes and sexual intimidations in the world? Veiled women or non-veiled? . Et meget simpelt spørgsmål i dagens Europa når man er muslim åbenbart ! . Men “in the world” gør det jo lidt svært at svare på uden at få den vel integrerede Imam´s definition af voldtægt under Islam´s måne . I Saudiarabien er der vist ikke noget der hedder voldtægt når vi snakker han køn , det hedder vist bare samleje . Men for kvæg ,… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Utilslørede trusler om voldtægt af utilslørede har vi også vort eget eksempel på:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/09/hattedame-men-ikke-httedame.html

Krasnik er herlig, og han har så ret. Det etiske træder først i kraft, når man gør selve den etiske gerning, med de omkostninger der er.

Og hvem fanden siger andre ikke ville skjule flygtninge, selv om de er for at opretholde loven i det her tilfælde?

Fritz
Fritz
12 years ago

-Vil ministeren pålægge Rigsadvokaten at rejse tiltale mod mufti Shahid Mehdi for tilskyndelse til voldtægt efter bestemmelsen i straffeloven § 23 om tilskyndelse til forbrydelser?-

Gad vide om der skete mere i den sag, politiet vil jo meget nødigt træde jihad folket over tæerne.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Rigtig godt klip fra DR2, utroligt!

Henrik Marstal giver et godt indblik i hvad der foregår i “deres” hoveder, det er sjovt at høre. “Kulturpersonligheder er jo en slags rollemodeller for samfundet” hahahah hvor komisk, det er sjovt nok i sig selv men når så samtidig ingen nogensinde har hørt om ham, så bliver det lidt sjovere!

Christianity
Christianity
12 years ago

Jeg er virkelig imponeret over Krasniks måde hele tiden at ramme hovedet på sømmet.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Eksperter og “intelligentsia” der ikke ved hvad de taler om, medier der lyver og bedrager bevidst, EU der på trods af massive problemer fortsætter mod afgrunden med endnu mere fart, FN der manipulerer og prøver at fratage os vores ytringsfrihed.

Er der nogen der har en teori der kan forklare hvorfor disse ting sker?

Jeg er åben for alt, end ikke konspirationsteorier kan jeg helt sikkert afskrive længere

LFPC
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Prøv at begynde at emaile journalister for at påpege fejl og især mangler i deres artikler, og i deres avis’ generelle dækning af disse emner. Det er som at slå i en dyne. Tro mig, dummere og mere dovne mennesker kan du ikke finde. Huller i jorden, jeg siger dig, huller i jorden. Der ligger således en kæmpe, kæmpe historie og venter på at en kvik journalist tager den op: Forbindelsen mellem Kirkeasyl og voldelige venstreekstremister med deres egen ikke-kirkelige dagsorden. EB lavede en fremragende undercoverartikel, men kom der egentlig mere ud af det? Er der andre der har dækket… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jeg har ikke tidligere hørt om Henrik Marstal og har heller ikke fattet, hvorfor han skulle være rollemodel.

Han ligner jo en dukke fra børne-tv, der så vidt kan åbne munden lidt og klappe den i igen. Påfaldende død ansigtsmuskulatur. Noget galt med tonus. Stoneface..

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mette

Det begynder at virke, det her dokumentationscenter. På det her link til Uriasposten

http://www.uriasposten.net/?p=4403

siger PH.d i musikvidenskab Hr. Marstal : “»Det er meget sjældent, at en musiker benytter sin position til at plædere for en konkret politisk dagsorden. Musikere plejer at vælge aktuelle emner, som mange kan blive enige om – som for eksempel Ungdomshuset og Irak-krigen.«”

Som LFPC siger, en pod – en medløber. Atter en Ph.d der tror at titlen giver universel indsigt. Ph.d er et meget snævert speciale, og man kunne godt forledes til at tænke over, om man burde afskaffe det.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Jeg har ikke tidligere hørt om Henrik Marstal og har heller ikke fattet, hvorfor han skulle være rollemodel.

Han ligner jo en dukke fra børne-tv, der så vidt kan åbne munden lidt og klappe den i igen. Påfaldende død ansigtsmuskulatur. Noget galt med tonus. Stoneface..

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Lille mand på dybt vand: Martin Krasnik spiste kusteren Henrik Marstal til middag i Deadline i går…’ MK kunne vist hverken døje eller fordøje HM’s kvalmende skinhellighed. Jesus Kristus – var der ikke snarere tale om en velfortjent korsfæstelse af den gode Henrik Marstal, efter at han tømt for visdom og ære havde slæbt sit tomme farisæer-kors frem til deadline. Martin Krasniks udgangsreplik var som bødlens endelige, tunge nagle banket til korset. – Og så hang han da der, Henrik deJesus Marstal Kristus til nar og beskuelse på sit kors. Manden har i uerkendt fordærv og nederdrægtighed påberåbt sig i… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Især Krasniks mildt overbærende ansigtsudtryk er ubetaleligt! Den mand er dygtig.

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Og han er totalt sexet!! Endelig en mand, der ikke skvadrer løs om anstændighed!! De fleste danske kunstnere har svært ved at lægge to og to sammen og ved så godt som intet om politik. Alligevel føler de, at de skal omvende folket, fordi nogen eller noget har fortalt dem, at det er umoralsk at sende irakerne hjem. Netop fordi de er rollemodeller (eller nogle af dem er det vel sagtens; andre prøver blot at profilere sig på “den gode imaginære handling”), burde de holde kæft i erkendelse af deres meget mangelfulde kendskab til irakerne og deres sager. Der er… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mia

“Og han er totalt sexet!! Endelig en mand, der ikke skvadrer løs om anstændighed!!”

Enig. 🙂

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Nogle af de kunstnere der er gået ind og leger anstændige rollemodeller er kunstnere der ikke sælger særligt meget. De vil kunne sælge mere ved at vise politisk standpunkt, idet det lige nu er trendy at skilte med politik, når man er kunstner. Det er en trend, der udnyttes. Som jeg har sagt det før – så finder man de prædikende præfekter blandt kunstnere nu – nu da folkekirken næsten er tømt for menighed. PH og Georg Brandes ville vende sig i gravene over de skinhellige og selvretfærdige mennesker, der i dag kalder sig for kunstnere.

Pünktcen
Pünktcen
12 years ago
Reply to  Mia

Ho ho! Skarpt og præcis afdækkes Marstals modstrid: Hvis han havde nogen som helst intentioner om at lægge handling bag sine dyre ord, ville han slet ikke tale om det. Marstal er musiker – Han udgjorde en trediedel af bandet “Ibens”, der leverede en del af soundtracket til undertegnedes kollegietid – “Ølstykke i November” holder stadigvæk, og det var Henrik Marstal, der spillede smukt på cello (og bas, tror jeg). Siden gik han vist på konservatoriet. På grund af den gode musik er jeg ked af at se ham ude på så dybt vand, men fordi man er en følsom… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x