20
sep
Seneste opdatering: 21/9-09 kl. 2236
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Når politiets kommer herud og “spelar Allan“, så får de tilbage hvad de fortjener. De skal ikke komme her og prøve at bestemme. Her er det os der bestemmer. De kan bestemme over deres egne.” (NRK har fejloversat min 1:08 og vi købte den et stykke tid som “spelar Allah”, vi beklager.)

(Tekstet på engelsk her og på tysk her.).Det tog NRK over en måned at vågne. Mon et norske valg først skulle overstås? Aftenposten publicerede dog denne på selve valgdagen kl. 12: Brenner biler i sinne og hat. Det er ikke sluttet, så DR kan nå det endnu: Väntade två timmar – på brandkåren, Stökig kväll i Tensta. Hvis de tør: Tv-team rånat på kamera. Dagens Nyheter smiler gennem tårer: Stockholmarna är nöjda men otrygga. “Den som dræber en betjent, kommer i paradis”. Svenskerne kan ikke kende  en krig, når de stirrer den lige i øjnene. Hvordan skulle de kunne? Et matriarkat der ikke har været  i krig i 250 år. “A sitting duck” for enhver gæst fra virkeligheden. Svenske borgerlige har abdikeret fra ideen om en svensk nationalstat for længe siden. Tjek Svenska Dagbladet og Axess, svenske borgerliges intellektuelle højborge, de er en ren Peter Norsk, danske konservatives luftbårne liberalisme, en repræsentant kun for sig selv og nogle velaflagte Gentofte-enker. Nationalstaten er “fy”, de tør ikke røre ved den, kun “populisterne” gør. USA sender marinerne. Sverige sender pædagogerne.  Resultat er det samme: Krig. Men to forskellige slags. En vunden og en tabt.

ScreenShot013

Ramadanhelvedet slut for denne gang

Under sidste års pestilensperiode opfandt jeg, tror jeg nok, udtrykket ‘ramadan fatigue’ til beskrivelse af min reaktion på den anmasende tilstedeværelse af en uvelkommen fasteperiode for et højtråbende mindretal. I år vil jeg forsøge med denne neologisme: Lavtid. På blot tre-fire-fem år eller deromkring er ramadanen for os blevet forbundet med uro forårsaget af for lavt blodsukker i uskøn forening med herrefolksmentalitet, og ligesom man med stor sikkerhed kan hævde, at det vi oplever med skyderier, ‘utilpassede unge’, offerrolledyrkelse osv. er noget der kun vil blive værre i alle nulevende danskeres tid, således vil ramadanens komme fra nu af varsle en årlig nedtur for danskerne med nye rædsler af uro og påtrængenhed vi helst havde været foruden. Ingen kendte udviklingstendenser vil kunne få dette til at være noget forbigående. Danmark er forandret til det værre for altid (LFPC).

Op mod hundrede unge, der fejrede Eid al-Fitr – afslutningen på ramadanen – raserede søndag aften en af Palads Biografens sale i København.

De unge blev bortvist fra biografen, men nåede dog at få refunderet deres biografbilletter, oplyser Københavns Politis centrale vagtleder. […] Ramadan-ballade i biograf

Kurdo Baksi i Utopia

Som man kunne se i  seneste Caldwell video nedenfor, er folk der virkelig er vidende, ikke meget for at give  bud på Europas fremtid. Det er ikke viden, der  tynger Kurdo Baksi. Derfor har han fået kors og bånd og  stjerner på af det officielle Sverige, så han kan frit skrive sine fristile i DN, ligesom andre landsbytosser som Carsten Jensen og Hanne Vibeke Holst, den danske intelligentsias egentlige provinsboere. Marstal og Hjørring, for at være mere præcis. Der er ikke mange af Baksis parametre, der ikke har stik modsat retning ude i virkeligheden. Segregeringen øger, volden øger, voldtægterne øger, de sociale spændinger øger, og retningen er brat imod mere systematisk vold. Mere end allerede, som om det ikke var rigeligt.

Året är 2030. Och det är den tredje söndagen i september. Den svenska poliskåren återspeglar numera samhället i Sverige på ett perfekt sätt: Var femte polis har invandrarbakgrund och varannan är kvinna. Ungefär samma mångfald råder i svenska domar-, åklagar- och nämndemannakåren som i decennier bestått oftast av etniskt födda svenskar som inte sällan liknade killen på Kalles Kaviar.

Vi har en manlig jämställdhetsminister som är feminist. Varannan ledamot i börsnoterade bolagsstyrelser är kvinna. Hälften av ministerposterna innehas av kvinnor. Varannan generaldirektör är kvinna, var femte har invandrarbakgrund och var sjätte har funktionshinder. Visst är det underbart att Sveriges utrikesminister är en bindestreckssvensk som har sina rötter i Kurdistan.

Våldtäkter är nästan obefintliga i Sverige. Vad det beror på vet jag inte. Mäns våld mot kvinnor är ovanligt över huvud taget. Sveriges kvinnor äger hälften av Sveriges ekonomiska tillgångar. Ingen svensk kvinna mister sitt liv i hedersrelaterat våld.

Året är 2030. Och det är den tredje söndagen i september. Sverige är världens mest toleranta, jämställda, miljömedvetna och demokratiska land. SD får 3,7 procent av väljarstödet. Sverige är fantastiskt.

I Kurdo Baksis Sverige får alla vara svenskar. Gå ikke glip af kommentarerne under artiklen. Citater af Kurdo Baksi:

“Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.”

“Jag är oerhört besviken över att man utsett en person [Sabuni] som jag uppfattar som islamofob till integrationsminister.”

“De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.”

DN´s Drömspel og Sveriges Jødehadere – United

Det interessante her er som så ofte, hvad DN ikke nævner, nemlig at den ene part er mullah og hamas-vennen, etablissementes tidligere kæledægge Mohamed Omars jødehadende antisionister tilsat nazivenner, der tørner sammen med cirka 1000 demonstranter mod Teheran regimet. Så hurtigt og  så grundigt bliver man en ikke- person på det svenske parnas. DN risikerer at løbe tør for kæledægger. Taktikken er ikke  historierevision, men glemsel. Der er en lille forskel.

Bilder från den nazi-islamistiska Al-Qudsdagen för palestinier

fotos og video, Mohamed Omars 50 slogs verbalt ned av 1000 exiliranier

ScreenShot006

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hegra
Hegra
14 years ago

Terrorisme er hva dette er! I Sverige kalles det for “frustrasjon“.

Bilbränderna ökar kraftigt, SvD, 4 okt.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3600441.svd

“En garagelänga med plats för ett 30-tal bilar totalförstördes i en brand i Biskopsgården i Göteborg natten till söndagen…”

Har Sverige våknet nu?

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Problemet er bare, hvem vil rejse hjem? Nok de mere ressourcefulde, der kan få noget ud af pengene i hjemlandet. De andre er godt tilfredse med at få både penge fra det offentlige og masser af penge for kriminel aktivitet.

Men det beløb som tilbydes nuværende, eller blev tilbudt tidligere, er for lavt sat.

Universalgeni
14 years ago

En million har meget købekraft i den slags lande. Man kan også udvide reglerne lidt og sige de må rejse til et beslægtet (ikke-vestligt) land, hvis de kan dokumentere en opholdstilladelse derfra. Jeg vil ikke hænge mig i, om en palæstinenser tager til Jordan eller Libanon i stedet for.

Universalgeni
14 years ago

Vi kan betale dem for at aflevere pas og statsborgerskab. Kapitalisere pensioner og udbetale i lufthavnen. Derudover kan de få 1 million kroner hver for at rejse. Udbetalt i euro, dollars eller en hvilken som helst valuta. Det vil være en fed forretning. Hver gang, der er 1, der rejser, frigøres en dansk socialrådgiver, fængselsbetjent, politibetjent, gademadarbejder eller lignende. Vedkommende kan derefter indgå i den produktive del af arbejdsstyrken og medvirke til at mindske konsekvenserne af den strukturelle mangel på arbejdskraft, som indvandrerbyrden har skabt. Det er pga. indvandrerbyrden, at så mange mennesker og skattekroner er bundet i integrationsindustrien og… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

“pessimisme, så er man på sikker grund.”

Ja, og såbliver man heller ikke så nemt skuffet. Jeg er enig i, at al Falkeøjes snak om at “vi må bevæbne ligesom modstandsbevægelsen” og “lad os få borgerkrigen nu” er fuldstændig latterlig bragesnak, som er uden substans i virkelighedens Danmark. Derimod merner, at Kasper Støvrings nylige analyse af den molekylære borgerkrig har mere substans. Har har ihvertdald nogle gode pointer mht. udviklingen i den retning i dette blog-indlæg fra august i år:

http://blogs.jp.dk/borgerligtvagtskifte/2009/08/21/vi-n%c3%a6rmer-os-den-molekyl%c3%a6re-borgerkrig/

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

En gentagelse for de der har set det før, stadig aktuel for alle både i og uden for Sverige:
h ttp://www.youtube.com/watch?v=QILt8mnZnMs&feature=PlayList&p=C216ACF71E7BC33C&index=8

-fjern venligst mellemrum efter første bogstav

Proclus
14 years ago

“Danmark er forandret til det værre for altid”!!! Aldrig sig aldrig eller altid, ingenting er endelige før universet suges tilbage til nul! 🙂 At situationen med Islam i Europa er fuldstændig uholdbar og hver dag går mod det værre skal man være politiker eller journalist for ikke at have (idetmindste) fornemmet for længe siden. Talte med en svensk pige fornyligt. Hun var så vidt jeg kunne forstå helt almindeligt centrum-venstreorienteret, men ikke et sekund i tvivl om at lokummet står i flammer i Sverige. Hvorfor hun havde tænkt sig at blive i Danmark indtilvidere. Jeg tror ikke helt muslimerne har… Read more »

LFPC
14 years ago
Reply to  Proclus

Det er mit rituelle sortsyn, som selvfølgelig skal forstås som et primalskrig om kvalificeret modsigelse. Jeg har efter flere års debat ikke oplevet nogen der kunne opstille optimistiske scenarier med bare lidt substans ud over meningsløs jubeloptimisme. Læs El Inglés (The Danish Civil War) og Paul Weston på Gates of Vienna – de dystre scenarier er der ingen problemer med at opridse. Det er også en grund til at jeg ikke giver fem potter pis for f. eks. Falkeøjes evindelige bralder om borgerkrig: Hvad så bagefter, hvordan ser verden så ud, stiger fødselstallet blandt europæerne så på magisk vis med… Read more »

Proclus
14 years ago
Reply to  LFPC

Der er mange varmluftballoner på himlen og jeg har selv sendt utallige afsted, frelst af min tro på en tilgivende gud!

Som pessimist kan du kun blive glædeligt overrasket (som JensH skriver) og som jubeloptimist er jeg sikker på (tror jeg nok) at du vil blive det.

🙂

P.S
Jeg kender ikke Falkeøjes kommentarer i deres fulde omfang, men borgerkrigsbraldrerier er vel ikke helt malplacerede!!?
Mens befolkningstilvækst vist ikke er noget ukendt fænomen efter netop en krig.

Universalgeni
14 years ago

@ Janne: du kender vel Blogbot? Det er her, vi allesammen kommer fra, når der er nye poster. Enten tjekker man Blogbots politik-liste et par gange om dagen eller også har man den hængende på et faneblad hele dagen. Kommentarerne kommer dog ikke på listen, men nye poster gør. Link: http://politik.blogbot.dk/

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg har set på listen flere gange, men så gik den vist i udu. Tak for link. 🙂

JensH
JensH
14 years ago

Angående NRK’s reportage fra Hisinge,så var der mens TV-holdet var der nogle politi-folk der ‘faldt i baghold’, og blev beskudt med paintball-geværer. Ved næste ‘baghold’ er der givetvis Kalashnikov-geværer der bliver brugt. Det skal nok komme.

Universalgeni
14 years ago

Ja, Dansk Folkeparti er slet ikke så uakademiske endda. Og ja, emperi er blevet lig med populisme. Kors, hvor jeg hader det udtryk! Populisme er en statistisk kendsgerning, der ikke er politisk korrekt. Eller en fordom. Statistik, der ikke er politisk korrekt er en fordom. For en forsker vil det være umuligt at producere noget væsentligt under de forhold. Man risikere desuden at få knoppen skåret af. Rent bogstaveligt. I perioder er man ved at blive syg af denne her islamdebat. Jeg har en blog, som jeg skriver på i de perioder, hvor jeg kan holde det ud. Der er… Read more »

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Tak, jeg vil kigge forbi din blog, hvis du får skrevet noget. 🙂

Blogge kan gøre det som ikke ret mange tør på universiteter i dag – være religionskritiske – og jeg har jo godt lagt mærke til at en del der deltager i blog debat er skønt kvikke mennesker.

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Janne

Det var pænt sagt. Takker. 😆

trackback

[…] (tip thanks Snaphanen) […]

Universalgeni
14 years ago

@ Janne: Det er sådan nogle ting, jeg mener, når jeg siger, at der ikke er nogen af de bedre universitetshjerner, der forsker i konsekvenserne af islam. Kun venstreorienterede grødhoveder fra snik-snak-segmentet udgiver noget. Der er ingen, der undersøger, hvad islamisk levevis medfører. Vi har jo også muslimsk flerkoneri i mange vestlige samfund. Flere ignorante europæiske lande tillader den slags. Allerede nu er det sådan, at ligestilling og frisind i visse sammenhænge vil blive kaldt racistisk. I svømmehallerne eksempelvis. Jojo. Kvindekampen er blevet racistisk…

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Universalgeni

“Det er sådan nogle ting, jeg mener, når jeg siger, at der ikke er nogen af de bedre universitetshjerner, der forsker i konsekvenserne af islam.” Ved du hvad, det er derfor der er flere der nu kigger i Dansk folkepartis retning, hvis du spørger mig – ikke fordi de er enige i alt hvad DF laver og står for, men fordi de oplever at partier der sætter alt sin lid til eksperter og hjerner i elfenbenstårne ikke lytter til det der sker i ganske almindelige menneskers hverdag og fordi elfenbenstårnene skyr jordnær konsekvenstænkning som pesten. Det er blevet så utrendy… Read more »

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Universalgeni

I øvrigt: I forhold til islam er vi alle empirister. Det lærer Danmark og danskere på den hårde måde i disse her år.

Universalgeni
14 years ago

Det handler om, at den islamiske familiestruktur bryder sammen, hvis man indfører ligestilling. En muslimsk mand må have 4 koner. Hvis alle er lige og demokratisk indstillet, skal de så afgøre beslutninger ved almindelig stemmeflerhed? Og hvad hvis flertallet af konerne i en familie ikke vil have flere børn, skal den 4. kone så rette sig efter det? Har en kone ret til at have indflydelse på, hvormange søskende hendes egne børn skal have? Eller kan de andre koner bare producere søskende, som de passer dem og deres fælles mand? Og hvad med børns rettigheder? Har barnekoner ret til ligestilling?… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Ja. Kvindekampen er tabt. Det er slut. Vi nåede ikke at få en generation, der oplevede ligestilling som en naturlig del af livet. De kvinder, der går på pension nu oplevede ulighed i deres unge år. Og de unge har allerede længe mærket chikanen fra jævnaldrende indvandrere med en vis religion. Bare spørg svenskerne. Det bliver kun værre fra nu af.

Skønne spildte kræfter…

Janne
Janne
14 years ago

Vedrørende ballade under ramadan, så er det værste ikke balladen i gaderne og nu også i en biograf – selvom det er slemt nok – nej, det værste er de mange islam underdanige politikere vi nu har både i Danmark og i mange andre europæiske lande. De har lagt sig fladt på maven. Universalgeni Det du siger (segregering) sker også i offentlige svømmehaller hvor flere politikere nu har indført at indpakkede kvinder skal have den offentlige svømmehal for sig selv og andre borgere må pænt vente til svømmehallen er ledig igen. På offentlige biblioteker ses det at kvindelige ansatte ikke… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Det, mange ikke har fattet, er, at kvindesagen er tabt. På vore breddegrader vil muslimske mænd modsætte sig kvindelige chefer. De vil ikke selv forfremme eller ansætte kvinder. De vil heller ikke være lige med kvinder. Og vores danske chefer vil holde op med at ansætte kvinder i problematiske stillinger. Det starter med eksporterhvervene og vil brede sig til resten. Ingen kvindelige ledere. Kvinder er blevet fortrængt fra taxi-, bus- og andre chaufførerhverv. De er blevet mobbet ud af deres muslimske, mandlige kolleger. Og de kvindelige chauffører tilhørte den socialgruppe, der ikke kunne tillade sig at sige noget. De var… Read more »

trackback

[…] broadcaster NRK came to Sweden to report on the ongoing riots (ht/ Snaphanen). They visited Hisingen (Gothenburg). The pictures mainly speak for themselves, but there are […]

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
14 years ago

“De unge blev bortvist fra biografen, men nåede dog at få refunderet deres biografbilletter, oplyser Københavns Politis centrale vagtleder” Det var da godt, det ville da også være for meget at forlange at hærværksmand skulle undværre deres penge. Men det var en religiøsfest, så nu betaler muslimsk fællesråd vel for alle skader i bio, samt alle de efterfølgende skader da de drog videre ud i nattelivet. EID=Jul riiiiiiiiiiighhhhhhhhhhht Med et forsøg på at omskrive en passage fra biblen, der hvor Jesus siger at hvor to mødes i hans navn er hans kirke, så kunne der i skodranen stå “hvor to… Read more »

Kalle
Kalle
14 years ago

Jag blir tårögd och besviken när jag ser skiten, vad händer med vårat land? Jag är djupt oroad för mina framtida barns kommande liv, hur fan kommer det se ut då? När mina föräldrar var barn låste man inte dörren till villan, och man lämnade bilnyckeln i låset. Jag förstår att min 90-åriga mormor ser på samhällsutvecklingen med en tår i ögat.. Det här kommer gå åt helvete..

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Lavtid er vist også noget rener har, når de har mål-tid.

JensH
JensH
14 years ago

Her er en lille interessant historie godt gemt væk på TV2’s Teskt-TV, som står helt i modsætning til de Danske mediers pludren om Ramadanen som en ‘fredens fest’: “Unge hærgede biograf i København Op mod hundrede unge, der fejrede Eid al-Fitr – afslutningen på ramadanen – raserede i går aftes en af Palads Biografens sale i København. De unge blev bortvist fra biografen, men nåede dog at få refunderet deres biografbilletter, oplyser Københavns Politis centrale vagtleder. Tidligere på aftenen drog en gruppe un­ge hærgende gennem Vester Farimagsga­de, hvor de sparkede til biler og smed cykler ud på gaden. Politiet eskorte­rede… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Hvor er de uhyggeligt og utilnærmeligt uniforme, kvinderne i optoget. Takket være bl.a. de rød-grønne elite feminister (og centrum venstre partier) ses uniformer igen fylde vore gader. Feminister der har kæmpet for at fjerne ulighed og undertrykkelse, har nu budt religiøs og intolerant macho kultur indenfor i stedet for.

Victor
Victor
14 years ago
Reply to  Janne

Janne – der er da ikke noget at være utryg over. Hvorfor ikke bare opkræve en tørklæde-skat – ligesom der kan opkræves hundeskat eller skat for at fiske. Wilders foreslår 1.000 euro om året – jeg ville nu sige 10 kilo ville være en god begyndelse.

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  Victor

Det er ikke utryghed jeg oplever ved synet af hijabs, burka og niqab, det er den religiøse aggressivitet og demonstration, der frastøder mig. Den spolerer vores fredelige og frie samfund.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x