29
sep
Seneste opdatering: 1/10-09 kl. 0215
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Steve Lopez has chronicled the life of Nathaniel Anthony Ayers, a homeless musician with schizophrenia,  once a Julliard-student who sleeps each night on one of skid row’s most dangerous streets, in his columns listed here. L.A.Times

Gaza: Ufrivilligt tørklæde for kristne kvinder

De få kristne kvinder der er tilbage i Gaza, vel at mærke. Men husk nu: Dette har absolut ingen relevans for debatten om tørklæder og særhensyn herhjemme. Vi skal bare lige være lidt smidige her og nu og aflægge os kolonihavementaliteten, så kommer der ikke flere krav, og alt bliver godt. Det er ganske vist. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] A slow introduction of Islamic norms and practices into society began immediately following the Hamas victory in PLC elections in January 2006. This process was accelerated following Hamas’s seizure of exclusive control of Gaza in 2007. […]

This change is being felt in the very fabric of daily life in Gaza. A transition of the status of Islamic observance from social norm to legal compulsion is under way. […]

Few women may now be seen in Gaza without the hijab. More and more are now wearing the jilbab […].

The wearing of the hijab is now said to have become an accepted social norm – perceived as a requirement when outside of the home even by Gaza’s few remaining Christian women. From the summer of 2009, the wearing of the hijab and jilbab became required in Gaza’s secondary schools (according to some sources, certain schools have chosen to ignore this instruction).

It is not only dress in schools, but also the content of study which is becoming increasingly religious in character. Many secular teachers have been fired. Hamas summer camps, which provide cheap alternatives for poor families in the summer months, involve intensive Koran study and competitions which again can provide access to much-needed funds and jobs. The promotion of Islamic norms in Gaza extends to the widespread banning of books and restricting of access to “immoral” internet sites. […]

The increasing use of Islamic Sharia law in judicial proceedings in Gaza is an additional facet of the growing influence of Islam on life there. The formal judicial system remains in existence. But it is being filled with Islamic content. […] Analysis: The Islamic republic of Gaza

Moskébygge i Köpenhamn

En overraskende hæderlig reportage af SR at være. Nævner både mullahpenge, Mozzafari og Finn Rudaitzky får også et ord indført.

I Danmark finns det ingen reguljär moské. Nu när bygget av den första riktiga moskén fått klartecken i Köpenhamns kommun, vill Dansk Folkeparti ha en folkomröstning om moskébyggen. Men också andra partier och grupper har svårt att förhålla sig till moskébygget. Och ett annalkande kommunalval i Danmark höjer temperaturen på debatten. Gösta Lempert rapporterar.Studioe Ett

Syg og munter

Sygdom er godt stof. De syge har en naturlig interesse i emnet og de raske er hypokondre. Sygdom som medistof slår krisen i folkeskolen, krisen i folkekirken, krisen i folkestyret, krisen i verdensøkonomien, prostitutionsdebatten, kønskrigen og krigen i, ups…….fredsprocessen i Mellemøsten. I Sverige er kvaliteten også i top, men tilgængeligheden er i bund, så man kan sagtens give en “vårdgaranti” når patienterne dør inden de overhovedet kommer til. De der overlever får Europas bedste behandling. Sådan her ser den ud til næste gang SF og S´sundhedsordførere siger, at regeringen har kørt sygehusvæsnet i sænk og privatisering.

ScreenShot006

I dag presenterar Health Consumer Powerhouse sin årliga mätning av Europas sjukvård, EHCI. Det är femte året i rad som institutet mäter Europas sjukvård utefter en mängd parametrar. Sverige får åter toppbetyg när det gäller medicinska resultat, men betyget dras ner av långa väntetider. I år är det bara Portugal och Storbritannien som har längre väntetider. Sverige har överlägsen vårdkvalitet, men trots vårdgarantier och kömiljard är tillgängligheten fortfarande skrämmande dålig, säger Hans Dahlgren, näringspolitisk chef Vårdföretagarna. Totalt sett hamnar Sveriges vård på en åttonde plats bland de 33 länder som jämförs, och sjunker tre placeringar från förra året. Sverige får 762 poäng och indexet vanns för andra året i rad av Nederländerna med rekordhöga 875 poäng, följda av Danmark (819), Island (811) och Österrike (795). Sverige har EU:s tredje längsta vårdköer, Annual EU healthcare index puts The Netherlands in “uncontested leadership”. ”Lättare att få träffa doktorn i Albanien än i Sverige”.

»Omvendt racisme«

Tyg lige på udtrykket og se nedenfor*. Handikappet udvekslingsstudent under mistanke for homoseksualitet i Hamborg:

First they kicked him to the ground and then they just kept on kicking him in the head over and over again.

In the middle of Hamburg, the severely handicapped American exchange-student Joshua S (28) was almost beaten to death. Motive: They assumed he was gay

Sunday morning around 1.40 AM: Joshua S is out on the town with a friend, Neville (22), who is an exchange student from South-Africa. They had been out partying and wanted to go home. They share an apartment in the Osterstrasse. Joshua S. born in Texas, studied Law in New York and is now finishing his degree at the elite university “Bucerius Law School” in Hamburg.

They pass over Hansaplatz and through Zimmerpforte. Four muscular youths are sitting in an entrance. “They were around fifteen years old, southerners” Joshua recalls. All of a sudden the harassment begins. “Eh, are you gay or what? Fucking faggots!” The two friends aren´t fluent in German, and do what they are supposed to do in that situation. They walk quietly away without looking at the youths.

But to no avail. Suddenly someone kicks me in the back” Joshua recalls. Then things start to happen really fast. He falls to the ground. The attackers keep on kicking him in the head over and over. “I told them to stop”, but they didn´t stop.

Neville runs down Kirchenweg to get help. But Joshua cannot escape. One side of his body is paralysed after an accident in the New York subway four years ago. He hobbles. He has a titanium disc under the skin of his skull. “It probably saved him from some injuries” his girlfriend Anna-Sophie B. assumes. “The perpetrators obviously saw that he had a walking disability, but attacked him anyway”

As they attackers kept on kicking him, he began to pray out loud, in German. “I hoped that it would make them leave me alone” Wrong: It wasn´t until Neville returned accompanied by a third person, that they took off. After stealing Joshua´s iPod, that is. Joshua is brought to the AK St. George hospital severely injured. His right eye is so swollen, that he can´t see with it.

The police are searching for witnesses to this brutal assault. They are to report at Polizeikommisariat 11 (Steindamm 82, tel. 428651110)

Mann in Hamburg brutal zusammengeschlagen, Behinderter Austauschstudent angegriffen weil man ihn für schwul hielt,  Behinderten Austauschstudenten angegriffen und schwer verletzt. Oversat af Kitman.TV

*”Omvendt racisme”, stadig oftere ser man udtrykket, men hvad ligger der i det sproglige misfoster ? Det er ikke svært af skille ad i sine bagvedliggende tanker. Den herskende sproglige ortodoksi har forlængst besluttet, at vores tids stærkt udvidede racismebegreb, ikke omfatter mennesker udenfor den vestlige kulturkreds. Ja, de kan knapt tage ind i deres provinsielle hoveder, at japanere kan udvise stærkt fjendtlig adfærd overfor anderledes udseende mennesker, hvad enhver der har været i Japan, kan have oplevet. Og de definerende klasser kan slet ikke tage ind, at de ædle vilde fra den 3 verden, kan optræde stærkt racistisk. Når så endelig problemet er blevet manifest og fuldstændig uløseligt, går elitens sprogakrobater over til fase II: den “strukturelle racisme”. Det er et stort hit i Sverige. Kun blåøjede ur-svenskere kan være det.

I virkeligheden er det et helt åbent spørgsmål, hvem der er de værste racister i Europa idag, men man kan da i al fald håbe, at det engang ad åre  bliver virkeligheden der definerer sproget og ikke omvendt.

Indtil da risikerer formodede bøsser ikke-racistiske tæsk af barbarer, der “ikke kan gøre for det” og som ikke synes omfattet af 266 b og HMF, og de definerende klasser må humpe videre på sproglige krykker som “omvendt racisme”. Hvem der er de virkelige racister, bliver ikke åbenbaret i en phd. fra noget universitet, tør man nok spå.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

HelgeD-H

Det er desværre ikke udelukkende hyggelige omgivelser i selskab med rigtige venner på nettet, der er de eksisterende betingelser.
Hvilket kunne medføre at ikke alle oplyser om hvad de foretager sig. Forstå mig venligst ret, og at der ikke er tale om en personlig forfølgelse af dig eller total paranoia fra min side, blot opfordring til omtanke.

Det ER en farlig verden.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Vel talt og velkommen Johansen. Hvor har du dog været al den tid du ikke har skrevet kommentarer til “Snaphanen”? Jo! Jeg har også læst om det Islam-vanvid som foregår i Gude-staten idealsamfundet Gaza-striben. Endnu mere Koranlæsning på de højere læreanstalter i Gaza-striben, og afskedigelse af undervisere som ikke er muslimske nok. Alle dernede vogter på hinanden for at melde en som ikke er muslimsk nok. Det er noget med 10000 kristne i Gaza-striben -stakkels kristne 🙁 Og det er noget med 50000 tilbageværende jøder i Iran -skrækkelige levevilkår jøderne bydes 🙁 Det synes som om muslimerne siger : Så… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Reglementeret indpakning af kvinder er sat på skinner af de islamiske fascister, Hamas i Gaza-striben. Selv kristne skal gå med hijab. Ligesom de jødiske kvinder og andre minoritetsgrupper i iran skal gå islamisk klædt.

Hvordan nogen stadig kan kalde disse islamiske kvindeuniformer for “stof” er en gåde. Mod uvidenhed kæmper selv guderne forgæves.

JensH
JensH
12 years ago

Jeg er ikke helt ‘up to date’ med mht. Olivers læge-uddannelse. Men jeg har ofte hørt ham henvise til den selv.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  steen

“Det er der ikke meget “læge” over. ikke i Danmark i al fald.”

Nå, er der ikke?

Lægegerningen er ved at blive temmelig tredje verdensagtig i Danmark, hvor der nu laves mødoms-attester til muslimske familier:

“Lægen har flere gange stået i en situation, hvor familien til en muslimsk pige har krævet et mødomsbevis.

– Pigerne er under et kolossalt pres fra familien. Det kan jeg nemt fornemme, og det ligger selvfølgelig også et pres på mig som læge..”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/09/25/131830.htm

Victor
Victor
12 years ago

Hvor er det synd:

Dødsdømt islamist ønsker asyl i danmark

http://www.information.dk/205414

Limewoody
Limewoody
12 years ago

…………………………………………………de raske er hypokondre.

Hov, hov bare fordi jeg er hypokonder, kan jeg da godt være syg.

JensH
JensH
12 years ago

Kamal ‘Oliver’ Qureshi er trods alt ikke helt dum, (han gør jo også konstant opmærksom på at han rent faktisk er læge), og han har her set helt rigitgt. For at opbygge et nyt og helt anderledes samfund skal man naturligvis nedbryde det gamle samfund og alle de referencer der må være til dette. Derfor er det naturligvis ikke nok, at han bare kan blive væk gudstjenesten ved Folketingets åbning. Den skal helt afskaffes som endnu et skridt i retningen af afskaffelsen af Danmark som et land byggende på kristdommen, og i den kamp er nedbrydningen af symboler og traditioner… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Nu vi er ved Tyskland, så får landet nu en udenrigsminister, med det, man pænt kan kalde for en ny national selvbevidsthed:

http://www.youtube.com/watch?v=6wKzefRyDfw

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Victor

Eller et nyfødt udtryk for europæisk sprog- og kulturbevidsthed?

Universalgeni
12 years ago

Slutteligt ser vi så her moskeen by night. Det er så vældigt integreret, ikke sandt? h ttp://www.flickr.com/photos/lennardgrahn/2141118974/

Universalgeni
12 years ago

Det her billede er lidt bedre. Moskeen, som altså ikke eksisterer, fordi den er bygget af ahmadiyya-muslimer og som derfor er en ikke-moske. Et klart udtryk for racisme muslimer og muslimer imellem: h ttp://www.dis-danmark.dk/Kirkeimg/view_stor.asp?KirkeID=1606

Universalgeni
12 years ago

Påstanden om, at vi i Danmark ikke har en eneste moske, som er bygget til formålet, er endnu et udtryk for racisme. For det har vi skam. Nusrat Djahan Moskeen blev bygget allerede i 1966 og var den første i Skandinavien. Alligevel markedføres opåstanden fra Islamisk Trossmfund overalt. Labu Laban spredte samme løgn, da han sammen med en “dansk” delegation skabte muhammed-krisen. At er ikke er en moske i Danmark. Og hvorfor siger alle disse muslimer og deres medløbere så, at der ikke er en moske i Danmark? Det er fordi, moskeen ikke er en moske, når det er vantro,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jutta –

Jeg skal tænke på dig og jeg håber du slipper helskindet fra den demonstration .

Håber der kommer noget om den på NDR .

Kram til dig
Vivi

MetteDue
MetteDue
12 years ago

Für Jutta’s Deutschland, vores -Danmark og det fælles Europa – gegen Unterdrückung. 🙂

Og kryds fingrene for Irland.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  MetteDue

Alt er ikke tabt endnu, den gode Vaclav Klaus, der fortalte hele eu-parlamentet at der var mere demokrati i det gamle sovjet styrede tjekkoslovakiet end i det nuværende EU, kan måske blive vores redningsmand, jeg elsker hans klarsyn!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1230878.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  MetteDue

Tjekkiet har endda brug for EU pga af deres dårlige økonomi, men Vaclav Klaus og Tjekkiet er heldigvis ikke til salg for ussel mammon, så det kræver endnu mere af dem at gå imod EU, men de gør det

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Für Jutta’s Deutschland, vores -Danmark og det fælles Europa – gegen Unterdrückung. 🙂

Og kryds fingrene for Irland.

Jutta
Jutta
12 years ago

@Mia
Det vil jeg – ogsaa for Mia og Danmark, for det handler sig om Europas frihed.
Tak!

Jutta
Jutta
12 years ago

Jeg er saa traet af det hele. Men Loerdag er jeg med i Berlin.
“For Menneskerettigheder – imod Undertrykkelse”
Jeg skal have et simpel plakat: GG (vores Grundlov) og Sharia med krydset streg over og et israelisk flag extra.

http://www.pi-news.net/2009/09/auf-nach-berlin/#more-87720

Moddemonstranter vil jo som kaendt vaere vores unge Faschister Antifa (Afa), die Linke og Grüne og enkelte muslimer – de fleste fejrer den “Aabne moske” med kiks og tea.
Er det ikke sjovt, at de demonstrerer imod Menneskerettigheder og Undertrykkelse?

Mia
Mia
12 years ago
Reply to  Jutta

Jutta, pas nu på dig selv 🙂

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Jutta

Tjo – AFAscisme er også blot fascisme …

– – –

PeterK
PeterK
12 years ago

“I virkeligheden er det et helt åbent spørgsmål, hvem der er de værste racister i Europa idag”. Nope, det er helt klart og bevist til ulidelighed. Beathe Winthers, nu Morten Kjærums tankeploiticenter forskede i det og udgav en rapport der med al ønskelig tydelighed dokumenterede at 80 % af overfald på jøder i Europa udførtes af muslimer. Da den var klar ville man ikke udsende den, men katten var sluppet ud af sækken. Der findes også utallige undersøgelser om muslimers overrepræsentation i diverse negative statistikker – hvis man tog muslimer ud af Pisa undersøgelserne ville Danmark ligge i top 3.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Hvor er det glædeligt, at omvendt racisme nu vinder frem i vore lande og med tiden forhåbentligt helt fortrænger den racisme, som vore eksotiske, udefra kommende medborgere har bragt med sig. Gudskelov!

Godt at læse gode nyheder på Snaphanen for en gangs skyld. Er det måske det med længsel ventede vendepunkt, vi nu oplever ?

– – –

Jørgen D
Jørgen D
12 years ago

Jeg kan forstå, at også “bl” finder det strafbart at være homoseksuel.

bl
bl
12 years ago
Reply to  Jørgen D

Så sjov. Jeg siger bare, at kvarteret er usædvanlig farligt. St. Georg er et typisk hårdt banegårdskvartermiljø, men ligesom Istedgade, er det ved at blive mondænt, der er rigtig mange fancy cafeer, men også bøssebarer, bordeller, gadeludere (stiknarkomaner og mindreårige) . Modsætniger mødes, ligesom Grønland i Oslo. Der er langt mere politi til stede i fx. Reeperbahn-kvarteret St.Pauli end der er i St. Georg, synligt er der bare ikke radikale muslimer tilstede i St. Pauli. Dét er der i høj grad i St. Georg. Det kunne have været 2 andre mænd som fulgtes ad, som ville være blevet overfaldet. “Drengene”… Read more »

bl
bl
12 years ago

Forskellige løse betragtninger om St. Georg: 1. De “formodede gerningspersoner” så angiveligt den skadelidte udenfor en bar frekventeret af homoseksuelle. 2. Efter beskrivelserne at dømme ventede gerningspersonerne på nogle “ofre” de kunne chikanere. 3. St. Georg er kvarteret for homoseksuelle i Hamborg, Christopher Street Day Parade finder altid sted der, bl.a. i gaden Lange Reihe. 4 St. Georg er kvarteret i Hamborg, hvor man ser mænd med langt uplejet fuldskæg i djellaba eller andre mellemøstlige flagrende mandsbeklædning og hård hud på panden af at bede, samt kvinder i forskellig grad af tildækning. 5. Bucerius Law School = privatuniversitet, Sørens far… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Marianne Jelveds venner er alle steder.
Ja det er slemt. Når kvinderne i Soc,SF og de Radikale læser om dette overfald,
så føler de, at en bedre verden er på vej.
For disse kvinder er andre mennesker overfaldsmateriale.
Derfor ser vi dem altid smile, når de er på TV.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  Pk

A-a-ah, nu strammer du den vist. De smiler da snarere, fordi de ikke læser denne her type nyheder.

Man skal ikke forurene sit sind, ved de.

– – –

Victor
Victor
12 years ago

Nu vi er nede i Prøjssen – så har Verwaltungsgericht i Berlin lige givet en gymnasiast lov til at bede:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/Polizei-Justiz-Wedding-Gebet-Islam-Schulen;art126,2911886

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x