3
okt
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 2042
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewer i Toronto, Vlad Tepes, min 25:04. Interviewet findes også på You Tube.

Kurt I must say, is a man who history has handed a tough role, and a role which he did not ask for, but accepts with grace, dignity, and a rare humility. I do not get the impression that it was Mr. Westergaards ambition to become a martyr for free speech and to live in a bunker as he does now, or in hiding as he did for years. But he has unflinchingly defended free speech and has not once turned away from his values for the illusion of safety.

“Der føres krig imod os”

Før koalitionssamtalerne med FDP og CDU advarede næstformand Roland Koch kraftigt advaret mod en svækkelse af sikkerhedslovene. “Vi har stor respekt for de borgerlige rettigheder. Men det er også blandt borgernes mest centrale rettigheder, ikke blive ofre for voldelige angreb. Ingen har interesse i, at vores sikkerhedsmyndigheder kunstigt gøres dummere eller ringere end dem, der har erklæret vores frihed krig.”

Koch understregede: “Vi er nødt til at forstå: Det føres krig mod os. Set fra mit perspektiv, er i overvågningen ikke god nok. Der er ikke spillerum til at slække på noget. Uden moderne overvågning ville for eksempel Sauerland-gruppen have kunnet slå til og anrette forfærdelige skader i Tyskland”.

Snaphanens oversættelse fra Roland Koch: „Es wird Krieg geführt gegen uns” (Se evt. dokumentaren “Terroristenjagd im Sauerland – tysk utekstet).Borgerbevægelsen Pax Europa holder i denne weekend seminar i Berlin: Für Menschenrechte – Gegen Unterdrückung. En af hovedtalerne er Robert Spencer. Spencer at human rights rally in Germany. Der er altid nemme points at plukke på “overvågningssamfundet”, men om en af multikulturens noget fortrængte omostninger, sagde Christopher Caldwell for nylig noget helt centralt, der  gælder på utallige  områder. I Danmark har vi måske tydeligst mærket det, da vi ikke kunne lægge restriktioner i vejen for kædeindvandring fra visse lande, som man først ville i 2002, men måtte ramme alle:

One thing that surprised me is how deep european institutions and values were being changed. A large part of the price, that europeans pay, is in the form of rights. You have to set up ground rules for how people interact.

Kritik  af det negative Danmarksbillede

Minst en gång om dagen är det någon som viskar i mitt öra, håller upp små lappar framför mina ögon eller skickar anonyma kommentarer till min blogg, det viskas, tisslas, tasslas och det skrivs: “Danmark, Danmark, Danmark…” och så förutsätts jag rodna, skämmas och vilja gömma mig. Danmark som är “främlingsfientligt” och “rasistiskt” och… ja ni vet, Danmark då alltså till skillnad från Sverige eller Frankrike eller Tyskland eller Litauen eller andra präktiga europeiska stater där inga problem finns, syns, diskuteras eller ens antyds… Danmark, vårt kollektiva “inre svin” (ja, det är ju danskarna själv som säger så, men ändå).

Av just den anledning ska jag be att få återkomma till Frederik Stjernfelts & Søren Ulrik Thomsens märkvärdiga och ofta citerade gemensamma bok, Kritik av den negativa uppbyggligheten, som givits ut på svenska av Ruin förlag. De två på bilden har varsitt i högsta grad läsvärt författarskap, Stjernfelts som vetter mest åt det filosofiska och idéhistoriska hållet och Thomsens som i nio fall av tio är poetiskt, men som ibland också blir flanörens eller erotomanens. Nå, eftersom jag själv fortfarande inte smittats av Danmarks-fobin, här alltså recensionen av deras kritik: Thomas Nydahl: Kritik av den negativa uppbyggligheten

»Du kan stikke din ære skråt op«

A German publisher has cancelled plans to publish a mass-market novel out of fears that it might face violent protests due to a rude reference to the Koran, Der Spiegel magazine reported Saturday. The crime novel – about the “honour killing” of a Muslim woman – had been scheduled for September publication, but the Droste publishing company of Dusseldorf decided not to print it after all, the magazine said in a story to appear in its Monday issue.
It said the publisher had first asked the author, Gabriele Brinkmann, writing under the pen name WW Domsky, to tone down dialogue in “To Those Worthy of Honour” which might be construed as offensive, but she had refused. Spiegel reported that the offensive phrase in question was a character saying: “You can shove your Koran up …” Publisher Felix Droste had asked an expert on Islamic society to study whether the crime story’s text could compromise the safety of his firm or his family, and the expert suggested the phrase be modified. But the author refused to alter it to “You can shove your honour up …”German publisher drops novel over fears of Muslim backlash

Sverige: 1009 bilbrande  i 2008

Antalet anlagda bilbränder var fem gånger fler förra året än jämfört med 1996.Flest anlagda bilbränder under 2007 och 2008 hade de tre storstadslänen Stockholm (520 stycken), Västra Götaland (389) och Skåne (341). Därefter kommer Uppsala län med 61 bränder och Dalarnas län med 60 anlagda bilbränder.  I år ser siffrorna för Göteborg och Uppsala annorlunda ut. Den lokala räddningstjänstens statistik visar på kraftiga ökningar av anlagda bilbränder just där. Tidningen Tjugofyra7, som ges ut av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, publicerade i sitt senaste nummer statistik från Räddningstjänsten Storgöteborg som visar att det under en månad i år (13 augusti-13 september) brann 53 bilar och 29 containrar där orsaken var anlagd eller okänd. Siffrorna för motsvarande period 2008 var 20 respektive 7. Bilbränderna ökar kraftigt, Flera bränder i Göteborg.

Dioxiner fra en brændende bil er noget af det giftigste man kan tænke sig. Man mærker ikke meget til, at Sverige har et Miljøparti. Tjugofyra 7 som omtales har sans for det små i det store – her med artiklen Nybildat nätverk för homosexuella brandmän.

Nya nattliga bränder på Hisingen 4.4.2009

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Westergaard har ret i at ytringsfrihedsmusklen kun styrkes og holdes smidig ved at blive brugt. Det var vist ikke lige de ord han brugte, men meningen var – så vidt jeg forstod det – den samme. Bortset fra det, så var det da en forfærdelig masse støj, der prægede interviewet med Westergaard og Hedegaard. Hrmph! Så snakkede Westergaard om nogle mærkelige argumenter, som han hørte på Yale uni, men han kom ikke ind på hvilke. Det kunne jeg ellers godt tænke mig at have hørt noget om. OT Racisme foto kongen er inviteret ind på museet Louisiana. Det er meget… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

De er stadig godt bag frankrig, men de kan nå det endnu med det vanvittige tempo, de har gang i med hensyn til nyindvandring.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article607860.ece

Bemærk i øvrigt hvor lidt der skrives om brændende biler i Frankrig, business as usual. En dag skriver man vel knap omkring, hvis mennesker dør.

Man skriver dog om det når rekorden bliver sat på en nytårsaften:

http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1869392,00.html

Altermedia Danmark
12 years ago

Om ikke andet, så er det jo godt for bilindustrien.

Nej, det er dybt forkasteligt at vi har en samfundsgruppe som ikke på nogen måde respekterer andre folks ejendele. Og at det således også går ud over miljøet er endnu et søm i ligkisten på vor nuværende “tolerante” samfundsmodel.

Vi bør have et klart alternativ til det multietniske.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Det er da helt urimeligt og racistisk at tælle bilbrande i en periode, der mere eller mindre falder sammen med ramadanen 😉

Anna Lyttiger
12 years ago

Netværk for homofile brandmænd? Nu må de fanneme styre sig!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x