3
okt
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 2042
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewer i Toronto, Vlad Tepes, min 25:04. Interviewet findes også på You Tube.

Kurt I must say, is a man who history has handed a tough role, and a role which he did not ask for, but accepts with grace, dignity, and a rare humility. I do not get the impression that it was Mr. Westergaards ambition to become a martyr for free speech and to live in a bunker as he does now, or in hiding as he did for years. But he has unflinchingly defended free speech and has not once turned away from his values for the illusion of safety.

“Der f√łres krig imod os”

F√łr koalitionssamtalerne med FDP og CDU advarede n√¶stformand Roland Koch kraftigt advaret mod en sv√¶kkelse af sikkerhedslovene. “Vi har stor respekt for de borgerlige rettigheder. Men det er ogs√• blandt borgernes mest centrale rettigheder, ikke blive ofre for voldelige angreb. Ingen har interesse i, at vores sikkerhedsmyndigheder kunstigt g√łres dummere eller ringere end dem, der har erkl√¶ret vores frihed krig.”

Koch understregede: “Vi er n√łdt til at forst√•: Det f√łres krig mod os. Set fra mit perspektiv, er i overv√•gningen ikke god nok. Der er ikke spillerum til at sl√¶kke p√• noget. Uden moderne overv√•gning ville for eksempel Sauerland-gruppen have kunnet sl√• til og anrette forf√¶rdelige skader i Tyskland”.

Snaphanens overs√¶ttelse fra Roland Koch: ‚ÄěEs wird Krieg gef√ľhrt gegen uns” (Se evt. dokumentaren “Terroristenjagd im Sauerland – tysk utekstet).Borgerbev√¶gelsen Pax Europa holder i denne weekend seminar i Berlin:¬†F√ľr Menschenrechte ‚Äď Gegen Unterdr√ľckung. En af hovedtalerne er Robert Spencer. Spencer at human rights rally in Germany.¬†Der er altid nemme points at plukke p√• “overv√•gningssamfundet”, men om en af multikulturens noget fortr√¶ngte omostninger, sagde Christopher Caldwell for nylig noget helt centralt, der ¬†g√¶lder p√• utallige ¬†omr√•der. I Danmark har vi m√•ske tydeligst m√¶rket det, da vi ikke kunne l√¶gge restriktioner i vejen for k√¶deindvandring fra visse lande, som man f√łrst ville i 2002, men m√•tte ramme alle:

One thing that surprised me is how deep european institutions and values were being changed. A large part of the price, that europeans pay, is in the form of rights. You have to set up ground rules for how people interact.

Kritik  af det negative Danmarksbillede

Minst en g√•ng om dagen √§r det n√•gon som viskar i mitt √∂ra, h√•ller upp sm√• lappar framf√∂r mina √∂gon eller skickar anonyma kommentarer till min blogg, det viskas, tisslas, tasslas och det skrivs: “Danmark, Danmark, Danmark…” och s√• f√∂ruts√§tts jag rodna, sk√§mmas och vilja g√∂mma mig. Danmark som √§r “fr√§mlingsfientligt” och “rasistiskt” och… ja ni vet, Danmark d√• allts√• till skillnad fr√•n Sverige eller Frankrike eller Tyskland eller Litauen eller andra pr√§ktiga europeiska stater d√§r inga problem finns, syns, diskuteras eller ens antyds… Danmark, v√•rt kollektiva “inre svin” (ja, det √§r ju danskarna sj√§lv som s√§ger s√•, men √§nd√•).

Av just den anledning ska jag be att f√• √•terkomma till Frederik Stjernfelts & S√łren Ulrik Thomsens m√§rkv√§rdiga och ofta citerade gemensamma bok, Kritik av den negativa uppbyggligheten, som givits ut p√• svenska av Ruin f√∂rlag. De tv√• p√• bilden har varsitt i h√∂gsta grad l√§sv√§rt f√∂rfattarskap, Stjernfelts som vetter mest √•t det filosofiska och id√©historiska h√•llet och Thomsens som i nio fall av tio √§r poetiskt, men som ibland ocks√• blir flan√∂rens eller erotomanens. N√•, eftersom jag sj√§lv fortfarande inte smittats av Danmarks-fobin, h√§r allts√• recensionen av deras kritik: Thomas Nydahl:¬†Kritik av den negativa uppbyggligheten

¬ĽDu kan stikke din √¶re skr√•t op¬ę

A German publisher has cancelled plans to publish a mass-market novel out of fears that it might face violent protests due to a rude reference to the Koran, Der Spiegel magazine reported Saturday. The crime novel – about the “honour killing” of a Muslim woman – had been scheduled for September publication, but the Droste publishing company of Dusseldorf decided not to print it after all, the magazine said in a story to appear in its Monday issue.
It said the publisher had first asked the author, Gabriele Brinkmann, writing under the pen name WW Domsky, to tone down dialogue in “To Those Worthy of Honour” which might be construed as offensive, but she had refused.¬†Spiegel reported that the offensive phrase in question was a character saying: “You can shove your Koran up …” Publisher Felix Droste had asked an expert on Islamic society to study whether the crime story’s text could compromise the safety of his firm or his family, and the expert suggested the phrase be modified.¬†But the author refused to alter it to “You can shove your honour up …”German publisher drops novel over fears of Muslim backlash

Sverige: 1009 bilbrande  i 2008

Antalet anlagda bilbränder var fem gånger fler förra året än jämfört med 1996.Flest anlagda bilbränder under 2007 och 2008 hade de tre storstadslänen Stockholm (520 stycken), Västra Götaland (389) och Skåne (341). Därefter kommer Uppsala län med 61 bränder och Dalarnas län med 60 anlagda bilbränder.  I år ser siffrorna för Göteborg och Uppsala annorlunda ut. Den lokala räddningstjänstens statistik visar på kraftiga ökningar av anlagda bilbränder just där. Tidningen Tjugofyra7, som ges ut av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, publicerade i sitt senaste nummer statistik från Räddningstjänsten Storgöteborg som visar att det under en månad i år (13 augusti-13 september) brann 53 bilar och 29 containrar där orsaken var anlagd eller okänd. Siffrorna för motsvarande period 2008 var 20 respektive 7. Bilbränderna ökar kraftigt, Flera bränder i Göteborg.

Dioxiner fra en br√¶ndende bil er noget af det giftigste man kan t√¶nke sig. Man m√¶rker ikke meget til, at Sverige har et Milj√łparti. Tjugofyra 7 som omtales har sans for det sm√• i det store – her med artiklen Nybildat n√§tverk f√∂r homosexuella brandm√§n.

Nya nattliga bränder på Hisingen 4.4.2009

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
13 years ago

Westergaard har ret i at ytringsfrihedsmusklen kun styrkes og holdes smidig ved at blive brugt. Det var vist ikke lige de ord han brugte, men meningen var – s√• vidt jeg forstod det – den samme. Bortset fra det, s√• var det da en forf√¶rdelig masse st√łj, der pr√¶gede interviewet med Westergaard og Hedegaard. Hrmph! S√• snakkede Westergaard om nogle m√¶rkelige argumenter, som han h√łrte p√• Yale uni, men han kom ikke ind p√• hvilke. Det kunne jeg ellers godt t√¶nke mig at have h√łrt noget om. OT Racisme foto kongen er inviteret ind p√• museet Louisiana. Det er meget… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

De er stadig godt bag frankrig, men de kan nå det endnu med det vanvittige tempo, de har gang i med hensyn til nyindvandring.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article607860.ece

Bem√¶rk i √łvrigt hvor lidt der skrives om br√¶ndende biler i Frankrig, business as usual. En dag skriver man vel knap omkring, hvis mennesker d√łr.

Man skriver dog om det når rekorden bliver sat på en nytårsaften:

http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1869392,00.html

Altermedia Danmark
13 years ago

Om ikke andet, så er det jo godt for bilindustrien.

Nej, det er dybt forkasteligt at vi har en samfundsgruppe som ikke p√• nogen m√•de respekterer andre folks ejendele. Og at det s√•ledes ogs√• g√•r ud over milj√łet er endnu et s√łm i ligkisten p√• vor nuv√¶rende “tolerante” samfundsmodel.

Vi b√łr have et klart alternativ til det multietniske.

Ulla Lauridsen
13 years ago

Det er da helt urimeligt og racistisk at t√¶lle bilbrande i en periode, der mere eller mindre falder sammen med ramadanen ūüėČ

Anna Lyttiger
13 years ago

Netværk for homofile brandmænd? Nu må de fanneme styre sig!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x