11
okt
Seneste opdatering: 12/10-09 kl. 0151
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ökad invandring av människor i arbetsför ålder är i grunden en tillgång för ekonomin. Invandringens ekonomiska effekter är ändå något som debatteras flitigt. Vilken betydelse har invandringen för de offentliga finanserna? Kan en förändrad invandring underlätta försörjningen av en åldrande befolkning? Dessa frågor behandlar professor Jan Ekberg i en ny rapport till ESO. Indbydelse pdf

Formuleringen ovenfor må være professorens måde at udtrykke, at Sverige ikke har råd til mere indvandring fra den 3. verden. Men man skal nærlæse den meget høflige Ekberg, for at opdage det. For syv år siden skønnede økonomen Lars Jansson, at Sveriges årlige  udgift var 267 milliarder kroner. For 10 år siden mente Ekberg at udgiften var “mindst 100 milliarder” (scroll lidt). I maj opgjorde DREAM og CEPOS netto-udgifterne pro persona i Danmark sådan her:

Det kan med udgangspunkt i nye beregninger foretaget af den uafhængige institution DREAM for CEPOS fastslås, at der for fremtidige generationer af borgere i Danmark må ventes negative nettobidrag til de offentlige finanser for tre ud af fire indvandrergrupper og for gruppen klassificeret som danskere: For en ny generation af danskere udgør det negative nettobidrag 5.470 kr. pr. år. For indvandrere fra mindre udviklede lande er der tale om et negativt nettobidrag af størrelsesordenen 29.600 kr. pr. år, at personen er i Danmark. For efterkommere fra mindre udviklede lande udgør det negative nettobidrag 29.000 kr. pr. år, mens det for efterkommere fra mere udviklede lande udgør 8.500 kr. Kun for én gruppe – indvandrere fra såkaldt udviklede lande – er der tale om et positivt nettobidrag. Indvandreres og danskeres påvirkning af de offentlige finanser – Der er behov for et politikskifte

Hønsenes parlament
Jeg har ikke noget imod kvinder eller ligestilling, men når man ser  nogle af efterårets lovforslag i Riksdagen, så er det snert på:  Halvér de 349 medlemmer, tage gerne alle kvinderne m/k først. Sparet: 60.000 x  174  x 12 om året. Mindst!

”Genuspedagoger i varje kommun”, “Genusskillnader i avdrag för arbetskläder” ”En föräldrautbildning med jämställda föräldrasamtal”, ”Jämställdhet i styrelserummen”, ”En jämställd idrott, “Rektorsutbildning i genus.”  ”En jämställd gymnasieskola”, ”Feministisk strategi för en jämställd kultur”. ”Genusperspektiv som obligatorium i lärarutbildningarna” ,”Jämställdhet vid försäljning av statliga bolag”.

Når ubekvem virkelighed forsøges borttryllet i ‘mangfoldighed’

Bemærk et ganske bestemt retorisk trick som bruges over én kam af samtlige multikulturalister og islamapologeter i den akademiske verden, fra Jørgen Bæk Simonsen over Lene Kühle til vores ambassadør i det amerikanske, Jytte Klausen: Man gør indsigelser mod en opfattelse af at muslimer står for noget bestemt, og bedyrer at tingene skam er mere komplekse – hvormed frygten for at udviklingen driver i en bekymrende retning skulle fortone sig, hvis vi bare ville lytte til dem. Hvad de aldrig nævner – og hvorfor gør de mon ikke det? – er, at multikultur i almindelighed og islam i særdeleshed har nogle ensrettede konsekvenser, der ikke ophæves at angivelig eksistens af det modsatte. Det er Kurt Westergaard, Ayaan Hirsi Ali og Geert Wilders der må have 24/7 beskyttelse fra folk der vil dem til livs – ikke Abu Hamza, Ahmed Akkari og Anjem Choudary der må beskyttes mod moderate muslimer der vil nedkæmpe ekstremisme, og i øvrigt hævde demokratiske værdier over islams herredømme på ubestemt tid. Og selv om de sidstnævnte moderate militante fandtes, ville det ikke hjælpe Westergaard, Hirsi Ali og Wilders det mindste. Vores samfund er for altid forandret i negativ retning, og frygtkulturen er blevet en faktor i vores hverdag. Den akademiske verden tier om dette, og har så godt som uden undtagelser valgt side med landets fjender (LFPC).

[Islam Online]: What is your take on the Muslim reaction to the cartoons?

[Jytte] Klausen: The perception was that Muslims were of one mind about the cartoons, but Muslims disagreed as much as non-Muslims about what the problem was with the cartoons and what to do about it. Observers often described the controversy as proof that we are faced with a “Clash of Civilizations.” I disagree. Muslims—whether they protested or not—agreed only that the cartoons maligned Muslims and their religion. That is normal. […]The Cartoons that Shook the World

Stoltenbergs fornemmelse for promiller

Innvandring skaper mindre tillit mellom folk, slik at den sosiale kapitalen forvitrer

Den rødgrønne regjeringens Soria Moria II-plattform avdekker at HRS har fått gjennomslag for en innstramning av familiegjenforening gjennom ekteskap. Dette innbærer at regjeringen legger seg tett opp til de danske reglene.

Norsk innvandringspolitikk legges radikalt om og tett opp mot den danske politikken. Stoltenberg-regjeringen innfører en fireårsregel ved familieetablering for å redusere andelen henteekteskap, en regel HRS formulerte og foreslo for halvannet år siden, da SV i regjering nektet å innføre en politikk tett opp mot blant annet den danske 24-årsregelen. Den nye regelen betyr at man må arbeide eller studere i fire år etter grunnskolen for å kunne hente ny ektefelle fra land utenfor EØS-området.  Fireårsregelen vil således bremse reproduseringen av førstegenerasjons innvandrer fra ikke-vestlige land som kommer til Norge gjennom nye giftermål. Fireårsregelen vil i tillegg fungere som et tilknytningskrav: Den utstrakte praksisen i enkelte grupper med å ha barna på skoler i opprinnelseslandet til langt opp i tenårene, vil nå bli svært lite attraktivt.  […]

Dansk politikk er den strengeste i Europa. Nederland har den nest strengeste, der det er innført en 21-årsgrense, krav om at man må tjene 120 % av minstelønn, og vedkommende som skal innvandre gjennom giftermål må først bestå en språk- og samfunnstest i opprinnelseslandet før det kan søkes om familieetablering. Norge har altså nå Europas tredje strengeste politikk på dette feltet. Full seier til HRS: Ny “dansk” politikk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

OT

Helt skøn artikel om raï musik i tidsskriftet Sappho. Hvor kan Helle Merete Brix bare skrive!

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Janne

Jeg glemte link:

h t t p://www.sappho.dk/musikkens-sharia.htm

Janne
Janne
12 years ago

“Muslims—whether they protested or not—agreed only that the cartoons maligned Muslims and their religion. That is normal.”

Og hvad så. Vi andre må vel også være her og vi har intet imod muhammed-tegninger. Vores samfund skal vel ikke til at være et islamisk tyranni? Hvor vi kun må tale, skrive og tagne hvad muslimer bestemmer? Nej, det skal da ej. Mangfoldighed er netop at der også må tegnes muhammed-tegninger.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Kulturberigelsen skrider “planmæssigt” frem 😉 http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/10/12/054933.htm Mand tog pistolen med på rejse 12. okt. 2009 05.52 Kriminalitet En udrejsekontrol i Københavns Lufthavn afslørede sent søndag aften piben til en 9 mm pistol i en håndbagage. Ejeren af bagagen, en 63-årig herboende TYRKISK statsborger, blev anholdt, oplyser den centrale vagtleder på Politigården i København. Resten af pistolen blev siden fundet i den 63-åriges øvrige bagage. …. ——————————————————————————————————————————————————— Jamen, det er jo bare en del af hans ædle kultur, så den pistol må han da virkelig have tilladelse til at bære fremover 🙂 Hvorfor havde jeg mon bare på fornemmelsen, da jeg… Read more »

Thomas Nydahl
12 years ago

Christopher Caldwell har analyserat konsekvenserna av befolknings-bytet i Europa, särskilt mot bakgrund av islamismen som stark politisk och demografisk faktor:

http://nydahlsoccident.blogspot.com/2009/10/christopher-caldwell-reflections-on.html

Mia
Mia
12 years ago

The French government said yesterday that the arrest of Hicheur, 32, and his brother Dr Halim Hicheur, 25, could have averted a terrorist atrocity.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6868246.ece

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x