20
okt
Seneste opdatering: 21/10-09 kl. 0052
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle af dagens overskrifter:

Fel, fel, fel, Åkesson, Groteskt, Jimmie Åkesson. Byt muslimer mot judar, Jimmie Åkesson står fast vid sitt inlägg, Jimmie Åkesson borde bli chef för Säpo, Partiledarna fördömer Åkessons, Du är ute och far, Åkesson! Ian, Göran och Jimmie vill vara verklighetens folk, Svenska muslimer om artikeln: ”Totalt fel”, Maud: Du bestraffar en hel grupp människor,”SD:s hatbudskap kan locka lättskrämda”, SD borde välja sig ett nytt folk, Nej, Åkesson, du får ingen makt, “Rädda människor tror på Åkesson”, Åkesson högt upp i det blå – eller långt ner i det bruna, JK-anmälningar strömmar in, Irrationell muslimfobi, Bara simpla rasister,Öppen, rå och klassisk rasism, Hatideologi leder till ondska, og mange, mange, mange flere. “Det er sandt Pernille, det er uendeligt. Nu skriver I Karle der henne?”.

Jimmy Åkesson og vicestatsminister, partileder for Centern Maud Olofsson i Gomorron Sverige. De deler ikke menneskesyn. Olofsson er Marianne Jelved anno dazumal. (Prata Goja: en glad man som pratar grov västgötska som alltid dyker upp i fel sammanhang och berättar roliga historier utan någon poäng som egentligen inte är någor roliga alls, men Goja skrattar ändå sig igenom hela historien. Han börjar alla sina historier med orden “Hemma på gårn…”)

Enhver der har studeret den næsten blide, lidt overdrevent høflige fhv. statskundskabsstuderende Jimmi Åkesson på TV de senere år, har nok svært ved at genkende den Ernst Röhm-figur der opmales i pressen i dag. Åkesson er begavet, og måske vigtigere, der synes ikke at være noget der kan få ham til at tabe fatningen, og der gives ellers lejligheder nok i hans position. Han har et vindende væsen og en perfekt TV -psyke. Olofsson ovenfor har det sværere med det. I går syntes vi at Expressens Ulf Nilson skilte sig ud som noget af det interessanteste. Det der i dag udskiller sig fra den svenske kakafoni, bringer vi herunder løbende. Indtil videre synes det som om Aftonbladets chefredaktør har forregnet sig fatalt ved at lade almindelig ytringsfrihed herske på avisen et døgns tid. Avisen spytter frenestisk artikler ud, som for at overdøve sit fejlskøn og sit kontroltab. Jan Helins arbejdsgivere, Schibsted (49%) og svensk LO (51%), er næppe amused idag. Sverige  har længe været et delt land. Det vi ser nu, er at det også får lov at afspejle sig  i det offentlige rum. Konsekvenserne er umulige at overskue  pt. Der kan muligvis falde ro på Sverige, men det sker ikke før der kommer en regering, der sikrer befolkningen mod et fortsat indtag af 25.000 “flygtninge” og 30-50.000 familiesammenførte om året. Hvis ikke Riksdagen vil indse det, er fremtiden fuldstændig uberegnelig. – Ian Wachtmeister skriver i dag, hvad Nilson igår måtte udtrykke  lidt mere forsigtigt af hensyn til sit job på Expressen:

Jag känner inte Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag känner etablissemangets metoder när de olydiga träder fram. Jag tror att de etablerade politikerna är på väg att avslöjas, ty problemen med den omfattande muslimska invandringen skapades av dem och förvisso inte av SD eller det svenska folket i allmänhet! Nu kommer det politiska gardet med sitt sista krampaktiga piskrapp mot verklighetens folk : “Om ni inte tycker som vi rödvinsvänsterfilurer och flumtyckare, så är ni rasister och ska förbjudas!”.

Åkesson selv skriver på SVT Debatt i dag: “”Vad många inte vet är att sharia redan tillämpas här”.

Från en population på bara ett par tusen muslimer under 1960-talet, har vi idag ungefär en halv miljon muslimer i Sverige. Det är en snabb, för att inte säga radikal, demografisk förändring som inneburit stora samhällsproblem. Det ska konstateras att jag aldrig påstått att islam är på väg att ta över Sverige, däremot att det finns all anledning att ifrågasätta och kritisera de senaste decenniernas samhällsutveckling där islam, i takt med att den muslimska populationen blir större, får allt mer inflytande, samtidigt som det svenska samhället stegvis anpassar sig till högljudda krav på muslimska särrättigheter.

Riksdagspartierne har efterladt en hel fodboldbane ledig til Sverigedemokraterna. Desværre har partiet jo en forhistorie, der er mindre  heldig. Bloggeren Erixon prøver at summere det sidste døgn op: Vilket är Jimmie Åkessons uppsåt?

Britisk avis taler åbent om racisme mod hvid dreng

The Daily Mail må være Storbritanniens mest uforfærdede kritiker af multikulturalisme og politisk korrekthed, og artiklen her kaster fortjent lys på bedraget bag det multikulturelle blålys, og på myndighedernes foragt for briterne. Alligevel støder man på besynderligt irrelevante vendinger som “racial” og “Asian”, som her endda er “radicalised Asians”, hvad det så er en radikaliseret asiat kæmper for. Det er naturligvis muslimer det handler om, og som danske journalister har “utilpassede unge” på hjernen, således trækkes opmærksomheden her helt uretfærdigt over på kinesere med traditionel flettet hat, eller på kimonoklædte japanerinder (LFPC).

A white schoolboy was battered with a claw hammer in an attack at a school where politically correct teachers were afraid to deal with racial tensions, the High Court has heard. Henry Webster, aged 15, suffered a fractured skull and brain damage after being set upon by a gang of youths during a fight on the school tennis court in 2007.

In the six years beforehand it is alleged that staff looked the other way during a string of incidents involving ‘radicalised’ Asians. Teachers were too anxious about being seen as bigoted to intervene as a ‘culture of racist bullying and harassment’ built up around a 30-strong gang called the ‘Asian Invasion’.

At the same time, white pupils were branded ‘racist’ by the headmaster and given harsher punishments than Asians, the High Court was told. Fourteen youths, some of whom were pupils, have already been jailed over the attack on Mr Webster but it was not prosecuted as a racially motivated attack.

However, his family have now brought a civil action against Ridgeway Foundation School near Swindon, Wiltshire, claiming there was a negligent failure to maintain proper discipline and deal with racial tension. They are also seeking compensation of up to £1million. […] Teenager ‘attacked with hammer by Asian gang after politically correct school ignored racial tensions’

ARD: Sarrazin har i det store hele ret

I går aftes kl 21,45 var der en nyskabelse i det tyske statslige  program FAKT på ARD 1, som virkelig levede op til sit navn ved at vise de faktiske forhold som Sarrazin omtalte for tre uger siden. At han i mange henseender har ret og blot viser virkeligheden i Berlin. I Neuköln bor mange tyrkere og arabere, en stor del taler ikke tysk og er på overførselsindkomster.Integrationen er komplet fraværende. FAKT besøgte Hans-Bredow-skolen i Berlin-Wedding hvor mange indvandrerelever taler et mangelfuldt tysk og meddeler sig ved hjælp af et  kodesprog med få ord og mange fagter. Statistisk set fuldfører hver tredje tyrkiske elev i gymnasiet ikke.

Helt anderledes forholder det sig med vietnamesiske elever. Fem gange så mange går i gymnasiet, de er flittige og yder det maksimale……Thilo Sarrazin har peget på et reelt problem. Vil man ikke omtale det, kan man ikke løse det. Snaphanens delvise oversættelse. (video: tysk, utekstet)

Paul Belien: Germany: Civil Courage vs. Uncomfortable Facts, Philosoph Sloterdijk verteidigt Sarrazin.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det er nok ikke alle der læste hele Mahmoud Aldebes åbne brev til den svenske Riksdag inden valget 2006. Der kommer nok et nyt inden valget næste år.  En svensk blogger har kortet det ned til overskrifter. Man forstår hun blev utilpas og begyndte at tale om Åkessons psykiske velbefindende. […]

gugge
gugge
12 years ago

Det var det värsta jag sett på länge! Hur kan man bara bete sig så bestialiskt mot ett barn, jag nästan kräktes!
Jag ångrar att jag tittade.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Robin_Shadowes
– Billedserien har jeg også : An 8 Yr. Old caught in stealing bread in Iran.
Jeg modtog billedserien som videresendt (FW) e-mail d.20.august 2006.

Der er et billede til (Billede nr.6 ) Hvor den tunge bil er kørt lidt længere frem, og hvor hjulet skjuler drengen helt.
Det er sådan et ideal-samfund muslimerne vil have, Allah’s Sharia justits.
Så kan han lære det ! synes den iranske folkemængde som ser afstaffelsen af drengen at tænke.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Iransk 8-åring får ena armen överkörd med bil för att ha stulit en limpa bröd. “Har du sett bilderna på åttaåringen”, frågade en tysk kollega mig för en stund sedan. “Vilka då?” “De på pojken i Iran som gripits för att ha stulit bröd, enligt den iranska regimens tolkning av koranen måste den arm som han stulit brödet med förstöras för alltid.” “Vad menar du?” “De körde över armen med en bil.” “Lägg av! Hur kan du veta att bilderna är äkta?” “Det vet jag inte, men en iransk kollega har i alla fall mejlat dem till mig.” Jag bad… Read more »

Vivian
Vivian
12 years ago

“Desværre har partiet jo en forhistorie, der er mindre heldig”.

Det har de svenske socialdemorater da så sandelig også.
Per Albin Hansson var en stor beundrer af Hitler. Han skrev endda fødselsdagshilsner til ham også:
Liebe Fürer … und so weider.

patrik blom
patrik blom
12 years ago
Reply to  Vivian

Kaere Vivian,

Du skriver at Per Albin Hansson var en stor beundrer af Adolf Hitler, og skrev födselsdagshilsner til ham, men det er helt forkert! Hvis du har tid nok til at laese “Per Albin och kriget” af Alf W Johansson så vil du förstå.

Victor
Victor
12 years ago

Benjamin – du har ret. Faktisk får tre ud af fire tyrkiske unge i Berlin overhovedet ikke NOGEN eksamen.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Angående indslaget fra ARD så tror jeg der er en lille fejl i artiklens formulering: “hver tredje tyrkiske eleb gennemfører ikke gymnasiet”. Det, i mener, er vel at det er hver tredje tyrkiske elev af dem, som faktisk går i gymnasiet der ikke gennemfører. Og ikke hver tredje af alle tyrkere. Sådan misforstod jeg den oprindeligt.

JensH
JensH
12 years ago

Jeg har lige siddet og set indslaget fra ARD, og de ligger da ihvertfald ikke fingrene imellem. ARD er ellers blandt (borgerlige) Tyskere kendt som “Rotfunk”. Men det er jo en noget anden vinkling af Sarrazin-historien end den Politkens Berlin-korrespondent, Peter Wivel, har præsenteret DDR’s seere for, da han på Deadline blev interviewet om sagen. Så nu er der altså ‘bevægelse’ i både Sverige og Tyskland. På hjørnekonoret i Politkens Hus må de da snart have den samme klaustrofobiske fornemmelse som de havde i Berlins førerbunker i april 1945. Det hele er ved at ramle sammen over hovedet på dem,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Rigtig godt at Åkesson helt klart tager afstand fra at være efter muslimer. Som jeg hører det er det islam han kritiserer. Og med god grund. Dele af islam er problematisk. Mildest talt. Sjovt at det er en ung mand, der kommer og forsøger at lave om på det de to ældre kvinder krampagtigt holder fast i, i tale og med kropssprog og mimik og det hele. Jeg kan godt forstå at han sidder og små smiler, for Maud sidder og spørger om hvad svensk kultur er. Hun må på kursus haha. 🙂 En svensk politiker ved ikke hvad svensk… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Jeg har lige set debatten mellem Jimmy Åkesson og Maud Olofsson, og jeg skal love for at Åkesson er i offensiven. Og det selvom man godt kan høre hvilken side SVT-journalisten står på de gange hun griber ind. Men i det mindste fik Åkesson denne gang lov at tale ud. Sidst jeg så i SVT var i programmet ‘Debatten’, hvor studievært Janne Josefsson havde placeret den arme Åkesson lige midt i et særdeles fjendtligt program-publikum. Åkesson fik smidt den ene skidtspand efter den anden i hovedet, og fik stort set ikke lov at tale ud en eneste gang. Utroligt han… Read more »

Mia
Mia
12 years ago

Maud Olofsson mindede mest af alt om en gammel skolefrøken, der med naive floskler forsøgte at tale den unge, begavede (og ualmindelig velproportionerede 😉 ) elev, Åkesson, til rette. Men Åkesson har fattet noget som Maud ulykkeligvis ikke er i stand til at kapere, så hendes kamp var tabt på forhånd.

I grunden meget ubehageligt, at Maud og intervieweren angriber Åkesson fra to sider. Når nu de begge er hans modstandere, så kunne de da i det mindste have sat sig på samme side, således at han ikke havde behøvet at vende og dreje hovedet hele tiden.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Mia

Det er ikke meget forskelligt fra den taktik DR bruger. Man hiver en VKO politiker i studiet for at kommentere et eller andet. Så inviterer man også HTS eller Willy Løwn som modparter. Helt OK, det er partsindlæg fra begge sider. Så inviterer man “Den Neutrale Ekspert”, som efter fire-fem sætninger viser sig at være alt andet end neutral. Stillingen er så 2 mod 1, og for langt de fleste af DR’s ordstyreres vedkommende er de med til at tippe den til en 3 mod 1. Klager man over det, er første svar altid bortforklaring af fakta, og der skal… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Eyvind Dk

DR2 Udland er ikke det værste der findes i den Danske medie-verden. De er i.f.t. de andre rimligt gode. Ikke at det siger så meget….

Eyvind Dk
12 years ago

Der kommer et indslag om sagen i DR Udland kl. 19:30 på DR2
Interessant hvilken vinkling DR2 bruger?
Mvh Eyvind

Pk
Pk
12 years ago

Mord, skudepisoder,nedbrændte biler og skoler.
Overfald, og det bliver ved og ved.
Imens diskuteres der i Sverige om budbringeren er
et godt eller ondt menneske.
Må jeg komme med et enkelt råd; socialdemokrater, tænk over, om vold begået af
folk med anden hudfarve ER en berigelse.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x