20
okt
Seneste opdatering: 21/10-09 kl. 0052
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle af dagens overskrifter:

Fel, fel, fel, Åkesson, Groteskt, Jimmie Åkesson. Byt muslimer mot judar, Jimmie Åkesson stĂ„r fast vid sitt inlĂ€gg, Jimmie Åkesson borde bli chef för SĂ€po, Partiledarna fördömer Åkessons, Du Ă€r ute och far, Åkesson! Ian, Göran och Jimmie vill vara verklighetens folk, Svenska muslimer om artikeln: ”Totalt fel”, Maud: Du bestraffar en hel grupp mĂ€nniskor,”SD:s hatbudskap kan locka lĂ€ttskrĂ€mda”, SD borde vĂ€lja sig ett nytt folk, Nej, Åkesson, du fĂ„r ingen makt, “RĂ€dda mĂ€nniskor tror pĂ„ Åkesson”, Åkesson högt upp i det blĂ„ – eller lĂ„ngt ner i det bruna, JK-anmĂ€lningar strömmar in, Irrationell muslimfobi, Bara simpla rasister,Öppen, rĂ„ och klassisk rasism, Hatideologi leder till ondska, og mange, mange, mange flere. “Det er sandt Pernille, det er uendeligt. Nu skriver I Karle der henne?”.

Jimmy Åkesson og vicestatsminister, partileder for Centern Maud Olofsson i Gomorron Sverige. De deler ikke menneskesyn. Olofsson er Marianne Jelved anno dazumal. (Prata Goja: en glad man som pratar grov vĂ€stgötska som alltid dyker upp i fel sammanhang och berĂ€ttar roliga historier utan nĂ„gon poĂ€ng som egentligen inte Ă€r nĂ„gor roliga alls, men Goja skrattar Ă€ndĂ„ sig igenom hela historien. Han börjar alla sina historier med orden “Hemma pĂ„ gĂ„rn…”)

Enhver der har studeret den nĂŠsten blide, lidt overdrevent hĂžflige fhv. statskundskabsstuderende Jimmi Åkesson pĂ„ TV de senere Ă„r, har nok svĂŠrt ved at genkende den Ernst Röhm-figur der opmales i pressen i dag. Åkesson er begavet, og mĂ„ske vigtigere, der synes ikke at vĂŠre noget der kan fĂ„ ham til at tabe fatningen, og der gives ellers lejligheder nok i hans position. Han har et vindende vĂŠsen og en perfekt TV -psyke. Olofsson ovenfor har det svĂŠrere med det. I gĂ„r syntes vi at Expressens Ulf Nilson skilte sig ud som noget af det interessanteste. Det der i dag udskiller sig fra den svenske kakafoni, bringer vi herunder lĂžbende. Indtil videre synes det som om Aftonbladets chefredaktĂžr har forregnet sig fatalt ved at lade almindelig ytringsfrihed herske pĂ„ avisen et dĂžgns tid. Avisen spytter frenestisk artikler ud, som for at overdĂžve sit fejlskĂžn og sit kontroltab. Jan Helins arbejdsgivere, Schibsted (49%) og svensk LO (51%), er nĂŠppe amused idag. Sverige  har lĂŠnge vĂŠret et delt land. Det vi ser nu, er at det ogsĂ„ fĂ„r lov at afspejle sig  i det offentlige rum. Konsekvenserne er umulige at overskue  pt. Der kan muligvis falde ro pĂ„ Sverige, men det sker ikke fĂžr der kommer en regering, der sikrer befolkningen mod et fortsat indtag af 25.000 “flygtninge” og 30-50.000 familiesammenfĂžrte om Ă„ret. Hvis ikke Riksdagen vil indse det, er fremtiden fuldstĂŠndig uberegnelig. – Ian Wachtmeister skriver i dag, hvad Nilson igĂ„r mĂ„tte udtrykke  lidt mere forsigtigt af hensyn til sit job pĂ„ Expressen:

Jag kĂ€nner inte Åkesson och Ă€r inte sverigedemokrat, men jag kĂ€nner etablissemangets metoder nĂ€r de olydiga trĂ€der fram. Jag tror att de etablerade politikerna Ă€r pĂ„ vĂ€g att avslöjas, ty problemen med den omfattande muslimska invandringen skapades av dem och förvisso inte av SD eller det svenska folket i allmĂ€nhet! Nu kommer det politiska gardet med sitt sista krampaktiga piskrapp mot verklighetens folk : “Om ni inte tycker som vi rödvinsvĂ€nsterfilurer och flumtyckare, sĂ„ Ă€r ni rasister och ska förbjudas!”.

Åkesson selv skriver pĂ„ SVT Debatt i dag: “”Vad mĂ„nga inte vet Ă€r att sharia redan tillĂ€mpas hĂ€r”.

FrÄn en population pÄ bara ett par tusen muslimer under 1960-talet, har vi idag ungefÀr en halv miljon muslimer i Sverige. Det Àr en snabb, för att inte sÀga radikal, demografisk förÀndring som inneburit stora samhÀllsproblem. Det ska konstateras att jag aldrig pÄstÄtt att islam Àr pÄ vÀg att ta över Sverige, dÀremot att det finns all anledning att ifrÄgasÀtta och kritisera de senaste decenniernas samhÀllsutveckling dÀr islam, i takt med att den muslimska populationen blir större, fÄr allt mer inflytande, samtidigt som det svenska samhÀllet stegvis anpassar sig till högljudda krav pÄ muslimska sÀrrÀttigheter.

Riksdagspartierne har efterladt en hel fodboldbane ledig til Sverigedemokraterna. DesvĂŠrre har partiet jo en forhistorie, der er mindre  heldig. Bloggeren Erixon prĂžver at summere det sidste dĂžgn op: Vilket Ă€r Jimmie Åkessons uppsĂ„t?

Britisk avis taler Ă„bent om racisme mod hvid dreng

The Daily Mail mĂ„ vĂŠre Storbritanniens mest uforfĂŠrdede kritiker af multikulturalisme og politisk korrekthed, og artiklen her kaster fortjent lys pĂ„ bedraget bag det multikulturelle blĂ„lys, og pĂ„ myndighedernes foragt for briterne. Alligevel stĂžder man pĂ„ besynderligt irrelevante vendinger som “racial” og “Asian”, som her endda er “radicalised Asians”, hvad det sĂ„ er en radikaliseret asiat kĂŠmper for. Det er naturligvis muslimer det handler om, og som danske journalister har “utilpassede unge” pĂ„ hjernen, sĂ„ledes trĂŠkkes opmĂŠrksomheden her helt uretfĂŠrdigt over pĂ„ kinesere med traditionel flettet hat, eller pĂ„ kimonoklĂŠdte japanerinder (LFPC).

A white schoolboy was battered with a claw hammer in an attack at a school where politically correct teachers were afraid to deal with racial tensions, the High Court has heard. Henry Webster, aged 15, suffered a fractured skull and brain damage after being set upon by a gang of youths during a fight on the school tennis court in 2007.

In the six years beforehand it is alleged that staff looked the other way during a string of incidents involving ‘radicalised’ Asians. Teachers were too anxious about being seen as bigoted to intervene as a ‘culture of racist bullying and harassment’ built up around a 30-strong gang called the ‘Asian Invasion’.

At the same time, white pupils were branded ‘racist’ by the headmaster and given harsher punishments than Asians, the High Court was told. Fourteen youths, some of whom were pupils, have already been jailed over the attack on Mr Webster but it was not prosecuted as a racially motivated attack.

However, his family have now brought a civil action against Ridgeway Foundation School near Swindon, Wiltshire, claiming there was a negligent failure to maintain proper discipline and deal with racial tension. They are also seeking compensation of up to ÂŁ1million. […] Teenager ‘attacked with hammer by Asian gang after politically correct school ignored racial tensions’

ARD: Sarrazin har i det store hele ret

I gÄr aftes kl 21,45 var der en nyskabelse i det tyske statslige  program FAKT pÄ ARD 1, som virkelig levede op til sit navn ved at vise de faktiske forhold som Sarrazin omtalte for tre uger siden. At han i mange henseender har ret og blot viser virkeligheden i Berlin. I Neuköln bor mange tyrkere og arabere, en stor del taler ikke tysk og er pÄ overfÞrselsindkomster.Integrationen er komplet fravÊrende. FAKT besÞgte Hans-Bredow-skolen i Berlin-Wedding hvor mange indvandrerelever taler et mangelfuldt tysk og meddeler sig ved hjÊlp af et  kodesprog med fÄ ord og mange fagter. Statistisk set fuldfÞrer hver tredje tyrkiske elev i gymnasiet ikke.

Helt anderledes forholder det sig med vietnamesiske elever. Fem gange sĂ„ mange gĂ„r i gymnasiet, de er flittige og yder det maksimale……Thilo Sarrazin har peget pĂ„ et reelt problem. Vil man ikke omtale det, kan man ikke lĂžse det. Snaphanens delvise oversĂŠttelse. (video: tysk, utekstet)

Paul Belien: Germany: Civil Courage vs. Uncomfortable Facts, Philosoph Sloterdijk verteidigt Sarrazin.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det er nok ikke alle der lĂŠste hele Mahmoud Aldebes Ă„bne brev til den svenske Riksdag inden valget 2006. Der kommer nok et nyt inden valget nĂŠste Ă„r.  En svensk blogger har kortet det ned til overskrifter. Man forstĂ„r hun blev utilpas og begyndte at tale om Åkessons psykiske velbefindende. […]

gugge
gugge
14 years ago

Det var det vÀrsta jag sett pÄ lÀnge! Hur kan man bara bete sig sÄ bestialiskt mot ett barn, jag nÀstan krÀktes!
Jag Ă„ngrar att jag tittade.

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

@Robin_Shadowes
– Billedserien har jeg ogsĂ„ : An 8 Yr. Old caught in stealing bread in Iran.
Jeg modtog billedserien som videresendt (FW) e-mail d.20.august 2006.

Der er et billede til (Billede nr.6 ) Hvor den tunge bil er kĂžrt lidt lĂŠngere frem, og hvor hjulet skjuler drengen helt.
Det er sĂ„dan et ideal-samfund muslimerne vil have, Allah’s Sharia justits.
SĂ„ kan han lĂŠre det ! synes den iranske folkemĂŠngde som ser afstaffelsen af drengen at tĂŠnke.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
14 years ago

Iransk 8-Ă„ring fĂ„r ena armen överkörd med bil för att ha stulit en limpa bröd. “Har du sett bilderna pĂ„ Ă„ttaĂ„ringen”, frĂ„gade en tysk kollega mig för en stund sedan. “Vilka dĂ„?” “De pĂ„ pojken i Iran som gripits för att ha stulit bröd, enligt den iranska regimens tolkning av koranen mĂ„ste den arm som han stulit brödet med förstöras för alltid.” “Vad menar du?” “De körde över armen med en bil.” “LĂ€gg av! Hur kan du veta att bilderna Ă€r Ă€kta?” “Det vet jag inte, men en iransk kollega har i alla fall mejlat dem till mig.” Jag bad… Read more »

Vivian
Vivian
14 years ago

“DesvĂŠrre har partiet jo en forhistorie, der er mindre heldig”.

Det har de svenske socialdemorater da sÄ sandelig ogsÄ.
Per Albin Hansson var en stor beundrer af Hitler. Han skrev endda fÞdselsdagshilsner til ham ogsÄ:
Liebe FĂŒrer … und so weider.

patrik blom
patrik blom
14 years ago
Reply to  Vivian

Kaere Vivian,

Du skriver at Per Albin Hansson var en stor beundrer af Adolf Hitler, og skrev födselsdagshilsner til ham, men det er helt forkert! Hvis du har tid nok til at laese “Per Albin och kriget” af Alf W Johansson sĂ„ vil du förstĂ„.

Victor
Victor
14 years ago

Benjamin – du har ret. Faktisk fĂ„r tre ud af fire tyrkiske unge i Berlin overhovedet ikke NOGEN eksamen.

Benjamin
Benjamin
14 years ago

AngĂ„ende indslaget fra ARD sĂ„ tror jeg der er en lille fejl i artiklens formulering: “hver tredje tyrkiske eleb gennemfĂžrer ikke gymnasiet”. Det, i mener, er vel at det er hver tredje tyrkiske elev af dem, som faktisk gĂ„r i gymnasiet der ikke gennemfĂžrer. Og ikke hver tredje af alle tyrkere. SĂ„dan misforstod jeg den oprindeligt.

JensH
JensH
14 years ago

Jeg har lige siddet og set indslaget fra ARD, og de ligger da ihvertfald ikke fingrene imellem. ARD er ellers blandt (borgerlige) Tyskere kendt som “Rotfunk”. Men det er jo en noget anden vinkling af Sarrazin-historien end den Politkens Berlin-korrespondent, Peter Wivel, har prĂŠsenteret DDR’s seere for, da han pĂ„ Deadline blev interviewet om sagen. SĂ„ nu er der altsĂ„ ‘bevĂŠgelse’ i bĂ„de Sverige og Tyskland. PĂ„ hjĂžrnekonoret i Politkens Hus mĂ„ de da snart have den samme klaustrofobiske fornemmelse som de havde i Berlins fĂžrerbunker i april 1945. Det hele er ved at ramle sammen over hovedet pĂ„ dem,… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Rigtig godt at Åkesson helt klart tager afstand fra at vĂŠre efter muslimer. Som jeg hĂžrer det er det islam han kritiserer. Og med god grund. Dele af islam er problematisk. Mildest talt. Sjovt at det er en ung mand, der kommer og forsĂžger at lave om pĂ„ det de to ĂŠldre kvinder krampagtigt holder fast i, i tale og med kropssprog og mimik og det hele. Jeg kan godt forstĂ„ at han sidder og smĂ„ smiler, for Maud sidder og spĂžrger om hvad svensk kultur er. Hun mĂ„ pĂ„ kursus haha. 🙂 En svensk politiker ved ikke hvad svensk… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

Jeg har lige set debatten mellem Jimmy Åkesson og Maud Olofsson, og jeg skal love for at Åkesson er i offensiven. Og det selvom man godt kan hĂžre hvilken side SVT-journalisten stĂ„r pĂ„ de gange hun griber ind. Men i det mindste fik Åkesson denne gang lov at tale ud. Sidst jeg sĂ„ i SVT var i programmet ‘Debatten’, hvor studievĂŠrt Janne Josefsson havde placeret den arme Åkesson lige midt i et sĂŠrdeles fjendtligt program-publikum. Åkesson fik smidt den ene skidtspand efter den anden i hovedet, og fik stort set ikke lov at tale ud en eneste gang. Utroligt han… Read more »

Mia
Mia
14 years ago

Maud Olofsson mindede mest af alt om en gammel skolefrĂžken, der med naive floskler forsĂžgte at tale den unge, begavede (og ualmindelig velproportionerede 😉 ) elev, Åkesson, til rette. Men Åkesson har fattet noget som Maud ulykkeligvis ikke er i stand til at kapere, sĂ„ hendes kamp var tabt pĂ„ forhĂ„nd.

I grunden meget ubehageligt, at Maud og intervieweren angriber Åkesson fra to sider. NĂ„r nu de begge er hans modstandere, sĂ„ kunne de da i det mindste have sat sig pĂ„ samme side, sĂ„ledes at han ikke havde behĂžvet at vende og dreje hovedet hele tiden.

PeterK
PeterK
14 years ago
Reply to  Mia

Det er ikke meget forskelligt fra den taktik DR bruger. Man hiver en VKO politiker i studiet for at kommentere et eller andet. SĂ„ inviterer man ogsĂ„ HTS eller Willy LĂžwn som modparter. Helt OK, det er partsindlĂŠg fra begge sider. SĂ„ inviterer man “Den Neutrale Ekspert”, som efter fire-fem sĂŠtninger viser sig at vĂŠre alt andet end neutral. Stillingen er sĂ„ 2 mod 1, og for langt de fleste af DR’s ordstyreres vedkommende er de med til at tippe den til en 3 mod 1. Klager man over det, er fĂžrste svar altid bortforklaring af fakta, og der skal… Read more »

JensH
JensH
14 years ago

@Eyvind Dk

DR2 Udland er ikke det vĂŠrste der findes i den Danske medie-verden. De er i.f.t. de andre rimligt gode. Ikke at det siger sĂ„ meget….

Eyvind Dk
14 years ago

Der kommer et indslag om sagen i DR Udland kl. 19:30 pÄ DR2
Interessant hvilken vinkling DR2 bruger?
Mvh Eyvind

Pk
Pk
14 years ago

Mord, skudepisoder,nedbrĂŠndte biler og skoler.
Overfald, og det bliver ved og ved.
Imens diskuteres der i Sverige om budbringeren er
et godt eller ondt menneske.
MÄ jeg komme med et enkelt rÄd; socialdemokrater, tÊnk over, om vold begÄet af
folk med anden hudfarve ER en berigelse.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x