1
nov
Seneste opdatering: 2/11-09 kl. 1317
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg forudså det i al beskedenhed for et par dage siden, og at det er Ritzau der lægger ud kan ikke overraske. Terrorsagen vedrørende Jyllands-Posten drejes nu væk fra det forhold at nogen vil sprede død og ødelæggelse på grund af nogle tegninger, og begynder i stedet at fokusere på de noget anderledes forhold som folk holdes indespærret under i USA. Den varetægtsfængslede Tahawwur Rana er spærret inde i et “cementtårn”, og Ritzau er meget optaget ikke bare af de beskedne byggematerialer, men sandelig også af de arkitektoniske detaljer i fængselskomplekset, og de obligatoriske klager som anholdtes forsvarer kan divertere bureauets udsendte med. Bliver det næste nu krav fra venstrefløjen om at danske myndigheder retter henvendelse til amerikanerne over disse overgreb? (LFPC)

[…] Siden sin anholdelse 18. oktober har Rana skiftet sin forstadsvilla i det nordlige Chicago ud med en isolationscelle i det topsikrede fængsel Metropolitan Correctional Center, der sine mange etager til trods umuligt kan brødføde ret mange af byens vinduespudsere.[…]

23 af døgnets timer er Rana isoleret fra omverdenen i sin celle, oplyser hans advokat, Patrick Blegen. – Han må ikke se sin familie, og når jeg mødes med ham, så skal han have håndjern på, siger Blegen. – Men nu har han fået dommerens ord for, at han må se en læge, fordi han har ondt i nakken og skulderen, lyder det fra advokaten, der samtidig afviser, at hans klient har haft besøg af dansk politi undervejs. […] Terrormistænkt isoleret i cementtårn

Baggrund: Minaretinitiativet i Schweiz

Den 29 november stemmer schweizerne. Fra swissinfo.ch 08.10.2009. (UN troubled by minaret initiative.)

Til lykke Norge!

Af Britta Mogensen

Den nyvalgte norske regering har fremsat lovforslag til begrænsning af indvandring til Norge. Måske har regeringen set skriften på væggen, måske har den lyttet til den store del af befolkningen, som med sorg ser det land, de elsker, forsvinde. Ingen regering i noget land i Europa kan være uvidende om, hvordan sværmeriske, multi-kulti drømmerier kan ændre et land, så de indfødte ikke længere kan genkende det som deres. De grelleste eksempler er Storbritannien og Sverige. I disse lande er løbet kørt. Jeg husker et Sverige med en rig svensk kultur, men er af multikulturalisten Mona Sahlin blevet belært om, at en sådan ikke eksisterer. For Sverige har ikke selv kultur, men har med indvandringen fået kultur. Snart hedder landet vel ikke engang Sverige. Det Sverige, jeg er rundet af på mødrene side.

”Også et rigt lands pengekasse kan tømmes, hvis der er hul i bunden.” Så meget desto mere må man lykønske Norge for at have vendt skuden i 11. time. Selv om lovforslagene næppe kan siges at være særligt vidtgående, og at man ikke skal forvente den helt store forskel, er det et skridt på vejen. En 21-års regel vil være en hjælp til alle de muslimske unge, især kvinder, der nu kan få lov at vente, til de er 21 år, før de skal tvangsgiftes. Et fast håndhævet tilknytningskrav kan komme til at betyde – som det er sket i Danmark – at de unge finder ægtefæller blandt norskopvoksede, så de håbløse og ofte nyttesløse integrationsbestræbelser ikke skal begynde forfra med hvert nyt ægteskab. Endelig kan påregnes, at loven vil være medvirkende til at nedsætte de offentlige ydelser til bistand til uintegrerbare familier, hvor det har lange udsigter med at få job i et højteknologisk samfund. Også et rigt lands pengekasse kan tømmes, hvis der er hul i bunden.

Den modstand fra venstrefløjen mod lovforslagene, som Norge har oplevet, er fuldstændig efter bogen. Også i Danmark måtte vi høre det rene øllebøllevrøvl om, at ”så kan man ikke engang gifte sig med den, man elsker”. Den løgnagtige påstand skal vække forargelse hos dem, der ikke ved bedre. I Danmark gik det såmænd så vidt, at forskere glemte, at de var forskere, og kastede al anstændighed og objektivitet over bord og skrev hjerteskærende om unge elskende, der nu ikke kunne få lov at gifte sig og leve sammen.   HRS  Norge snudde i 11.time?.  (Britta Mogensen har skrevet flere indlæg her på bloggen. Hun er antropolog, har i mange år arbejdet med flygtningejura og på kvindekrisecentre.)

Unge svenske konspirationsteoretikere

Nästan var femte svensk under 30 år tror att USA:s regering under ledning av George W Bush låg bakom terrorattackerna i landet den 11 september 2001, enligt en undersökning av Novus Opinion.18 procent tror på konspirationsteorin. På frågan om USA:s regering var inblandad i attackerna tror 8 procent på den teorin medan 64 procent inte gör det.Islamistisk världsbild slår igenom i Sverige.

Trusler mod charterselskab

2 oktober offenliggør Politiken selskabets navn. 3 oktober er detajler om selskabets ansatte på anarkistiske debatfora :

Charterselskabet transporterede i september 22 udviste irakere fra blandt andet Brorsons Kirke i København og et større antal politifolk fra Odense Lufthavn til Irak. Den heftige debat og eksponeringen af det lille flyselskab førte til chikane, og det ønsker Danish Air Transports direktør Jesper Rungholm ikke at udsætte de 245 ansatte for. JP DK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

LFPC

Jeg synes fortsat, at din kritk skyder langt over målet. Men som sagt kan Snaphanen jo blot give en god dag i JP eller håndplukke Pittelkow og nogle få andre, som man ikke finder belastet af at være liberale.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

Uha for en ubehagelig mand, ham Mustafa Karahan fra Turkish Cultural Association. Han virker åh så sympatisk i begyndelsen, men 5 minutter og 46 sekunder inde i udsendelsen kommer truslen: “Hvis kampagnen imod minareter slår igemmen, så vil det skade Schweiz’ renommé i udlandet…specielt i de muslimske lande…for så kunne muslimer i Schweiz nemlig finde på at sladre…undskyld, appellere dommen til European Court of Human Rights, og det ville efterlade Scheiz med en kraftig hovedpine. Altså: Hvis Biederschweiz ikke giver muslimerne, det de vil have, så kan de, med andre ord, roligt regne med ikke længere at være en del… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Og hvad skulle det så være for et “godt selskab”? De vrøvlende gutmenschen i FN unde deres kaffeslabarads? At en så vandet trussel overhovedet kan tages alvorligt, skyldes at det lader til at være en særlig europæisk syge, at bekymre sig over hvordan andre ser på dem ude i verden. “Danmark har fået et dårligt ry” uha uha lad os vræle over det. At det så slet ikke passer, er en helt anden sag. Først og fremmest ved de færreste på de 7 have hvor Danmark/Schweiz ligger henne, og siger du til en Columbianer i Columbien at “i Danmark bliver… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Tillægsbemærkning til 2.november 2009 – 13.11.

Hun har dog ret i, at børn helt ned i 10 – 12 årsalderen kan nås, men det kræver for de forhærdede, som hun vist taler om og beskæftiger sig med, at de helt fjernes fra det miljø, der gør dem forhærdede. Professionelle institutioner kan ændre deres værdisæt over lang tid, men det er dyrt. Det ved hun forhåbentlig godt.

Med venlig hilsen

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Emeritus

“Hun har dog ret i, at børn helt ned i 10 – 12 årsalderen kan nås, men det kræver for de forhærdede, som hun vist taler om og beskæftiger sig med, at de helt fjernes fra det miljø, der gør dem forhærdede. ”

Det er jeg enig i.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Jeg forudså det i al beskedenhed for et par dage siden, og at det er Ritzau der lægger ud kan ikke overraske. Terrorsagen vedrørende Jyllands-Posten drejes nu væk fra det forhold at nogen vil sprede død og ødelæggelse på grund af nogle tegninger, og begynder i stedet at fokusere på de noget anderledes forhold som folk holdes indespærret under i USA…’ Du har helt ret. Det er automatreaktionen. Jeg har i JP fundet et andet maskeret eksempel på dette typisk danske bøttevenderi, der er om muligt endnu værre. Under overskriften ‘Vreden ulmer i Danmark’ citeres stiftspræsten for etniske minoriteter i… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Emeritus

JP forstår virkelig at opstøve de rette ‘eksperter’: 1) Lissi Rasmussen er trekvart muslim selv, mindst, og hun er særdeles velkendt i debatten som apologet af den værste skuffe. 2) Lene Kühle, altid god for bagatelliserende sniksnak overfor mikrofonholdende journalister. 3) Stenings-Pedersen indkaldes til at udtale nogle vise ord om at bremse ekstremismen. Stenings-Pedersen som der er almindelig konsensus om blandt journalister og myndigheder er moderat. Interessant, ikke: Der er grænsen for det moderate altså forrykket hen – ikke at ville tage afstand fra at dræbe mennesker ved at kaste sten mod deres hoveder er i dag på den pæne… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg er i høj grad uenig i det synspunkt og de foregående indlæg om, at JP ikke har fattet verdens gang, men for Snaphanen er det jo heldigvis nemt og konsekvent at lægge stof fra JP på is og i stedet koncentrere sig om noget, som man finder lødigt. Efter en tur i udlandet, hvor jeg udelukkende fik mine danske nyheder via Internettet, var det imidlertid en lise for mig at komme hjem til min papirudgave af Jyllands-Posten. Bevares, der er væsentlige emner, som jeg kunne ønske mig grundigere behandlet, men der er efter min mening også meget at sætte… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

“Fordi venstresiden er lykkedes med at gøre liberal til et skældsord på dansk.” Ikke kun. Det er også Ny Alliance og Det Radikale Venstre segmentet og dele af 180 grader net avisen, der har gjort ‘liberal’ til et skældsord på dansk, hvis du spørger mig.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Mette

“Københavnerne siger nej til regeringens liberalistiske prædiken om egoisme osv.” siger den socialdemokratiske borgmesterkandidat Jensen.

Og så kæmper han og socialdemokraterne for hijab og stormoskeer i København. Ha ha.. At kræve at have hijab på, på job er netop udtryk for egoisme. Hvad stormoskeer angår, så taler koranen for sig selv.

LFPC
12 years ago
Reply to  Mette

Mette – Hvornår noget er godt nok, og hvornår glasset er halvt fuldt og ikke halvt tomt, er selvfølgelig individuelt og subjektivt. Jeg er helt med på de gode skribenter og klummer du nævner i JP. Min personlige afvejning, og den målestok som nok står klart i de fleste blogposter jeg laver her, er hvorvidt den erkendelse, perspektivering og refleksion der er en selvfølge i blogs skrevet af glade amatører i deres fritid, også viser sig i avisernes daglige reportager og interviews, skrevet af almindelige journalister uden den ballast som Hauge, Pittelkow og andre besidder. Dette er mit kriterium, og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Emeritus

“Hvad er så disse indsattes problem? ‘…at de unge med muslimsk baggrund oplever, at medier og politikere hele tiden peger på noget hos dem, der er problematisk…’ ‘…Der er noget galt med dem og deres religion. Så er det debatten om burkaer, så er der ballade i Tingbjerg. Og nu er der så en terrorsag…’ Hun øser mere op, og hun mener, at ‘…som samfund har vi en del af ansvaret for, at det er gået, som det er…’ ‘…Vi er nødt til at forholde os til dem på en langt mere inkluderende måde,’ mener hun.” Skulle vi som samfund… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Verkligen sjukt att man fokuserar på fängelset och dess utseende. Så skulle dom politiskt korrekta agerat på andra sidan sundet också. Vi får väl vara tacksamma att planerna gick i stöpet och inte utvecklades till en ny fasansfull Mumbai-massaker.

PeterK
PeterK
12 years ago

Når voldsfanatikerne og “de anstændige” bedstemødre for asyl m.v. kan terrorisere et flyselskab fra at foretage helt legitime forretninger med staten, så burde dette selskab rykke højt op på listen over statens faste leverandører. H.C. Hansen havde den rigtige indstilling. Da “Situationens Generalstab” – kommunistiske fagforeningsbooser styret fra Moskva – prøvede hvem der var stærkest, dem eller regeringen sagde HC: “Mig skal de ikke tage pis på”, og derefter ophøjede han mæglingsforslaget til lov. Han var helt klar over, hvad det var han var oppe imod og hvordan det skulle tackles, det er der ingen af de sjatpissere vi har… Read more »

trackback

[…] Ref: Axess Fria Nyheter Snaphanen […]

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x