7
nov
Seneste opdatering: 8/11-09 kl. 0716
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi henviste til SR, P 1 interviewet i foråret, men da var det ikke lagt på You Tube. Interviewet med Malmø jøden David hiver på seks minutter og atten sekunder tæppet bort under politikernes hule snak om tolerance og “anti-racisme”. Hvis svenske politikere kunne  skamme sig, så er tidspunket kommet nu. Værre ambassadører for idéen om folkestyre, kan man dårligt tænke sig. Det var aldrig en folkelig beslutning, at gøre Malmø til en mellemøstlig by. At det er gået, som det er, viser to ting: 1) At den Gud (læs: SAP) giver embede, giver han ikke også visdom, og 2) Sverige er et teater-demokrati.  Hvis historien dømmer, vil den dømme dem hårdt. Hvis ikke, må det være straf nok for Malmø Stadsråd at skulle styre byen i fremtiden.

“Vi kommer ikke til at forblive i Malmø. Vi har taget beslutningen at forlade Malmø. Hvornår har vi ikke besluttet. Hvorhen har vi ikke besluttet. Diskussionen lige nu, er om vi skal holde os indenfor Sverige, men vi overvejer også at flytte udenlands. Vi har mistet håber om at der findes en fremtid for os her i Malmø. Vi er ikke de eneste, der har ræsoneret lige sådan. Der er en blomstrende antisemitisme i Malmø, det er et faktum.

Se også: När man resonerar om sin framtid, så resonerar man inte om Malmö, utan om andra städer, andra länder.
Det säger Jehoshua Kaufman, medlem i styrelsen för den judiska församlingen i Malmö.

Nørrebro Exodus

Den kreative klasse forlader den synkende skude: I knap 15 år har jeg boet i min elskede bydel. Været på første parket til dramaet om ungdomshuset, set Nørrebrogade blive smadret gentagne gange men også nydt elektroniske musikfestivaler, gay pride-parader, gadeloppemarkeder og økologiske markedsdage. På en eller anden måde har Nørrebro altid kunne rumme alle de modsætningsfyldte strømninger, der stritter i øst og vest, og hverken min familie eller jeg har nogen sinde følt os truet eller utrygge ved at færdes på Nørrebro – heller ikke om natten.

Den fornemmelse har ændret sig. En sommeraften i juli, da jeg ved midnatstid cyklede fra Vesterbro til Nørrebro, blev jeg umotiveret overfaldet og slået i hovedet af en ung fyr i Griffenfeldsgade. Intet forspil, ingen forudgående konflikter, ingen provokation. Et 100 procent tilfældigt overfald, som heldigvis kun resulterede i en bule i baghovedet og en enorm forskrækkelse, som stadig ikke helt har sluppet sit tag i min bevidsthed. Jeg undrer mig stadig over hvorfor. Vores held er, at vi kan flytte os – til bedre, tryggere kvarterer med velordnede forhold og stillevejsbump. Bag os efterlader vi et Nørrebro, som ingen synes at tage hånd om. En skilsmisseramt bydel, hvor de ressourcestærke siger farvel, og hvor en voksende gruppe synes at leve efter deres helt egne love. Hvor borgerne i visse kvarterer ikke kan få politiassistance, medmindre de rykker ud med indtil flere mandskabsvogne. Hvor børnehaverne snakker om at få sat skudsikkert glas i vinduerne. Hvor den femårige på legepladsen risikerer at finde en håndgranat i sandkassen. Hvor man skal passe på med, hvordan man ser ud, og hvem man kigger i øjnene. Farvel til 2200

Nidal Malik Hasan: Forbindelser til åndelig bagmand bag 9/11

Et par udpluk fra en god artikel i the Telegraph, der jo ikke er den værste mainstreamavis:

Hasan, the sole suspect in the massacre of 13 fellow US soldiers in Texas, attended the controversial Dar al-Hijrah mosque in Great Falls, Virginia, in 2001 at the same time as two of the September 11 terrorists, The Sunday Telegraph has learnt. His mother’s funeral was held there in May that year.

The preacher at the time was Anwar al-Awlaki, an American-born Yemeni scholar who was banned from addressing a meeting in London by video link in August because he is accused of supporting attacks on British troops and backing terrorist organisations.

Hasan’s eyes “lit up” when he mentioned his deep respect for al-Awlaki’s teachings, according to a fellow Muslim officer at the Fort Hood base in Texas, the scene of Thursday’s horrific shooting spree. […]

Charles Allen, a former under-secretary for intelligence at the Department of Homeland Security, has described al-Awlaki, who now lives in Yemen, as an “al-Qaeda supporter, and former spiritual leader to three of the September 11 hijackers… who targets US Muslims with radical online lectures encouraging terrorist attacks from his new home in Yemen”. […] Fort Hood shooting: Texas army killer linked to September 11 terrorists

Vil man se et eksempel på ‘journalistik’ når det er mest tåkrummende pinligt, kan man sammenholde the Telegraphs artikel med Kaare Skovmands lille pludrende stykke poesi i Systemet Politiken. Hasan-familiens forsikringer om Nidals oprigtige fædrelandskærlighed og renfærdige sind som vi citerede Reuters for i går, labbes ukritisk op – pæne mennesker antyder ikke at sørgende muslimske pårørende lyver groft – og Kaares research udmønter sig i flg. mulige forklaringsmodeller (LFPC):

[…] Stress, krigsangst, mobning. Der er peget på flere motiver. Men endnu kender ingen Hasans dybere bevæggrunde, som ifølge hans familie i hvert fald ikke skyldes had til USA. […] Kaserne-morders familie: »Han elsker USA«

Robert Spencer on the Fort Hood shooting

Robert Spencer discusses the Fort Hood Jihadist on the Savage Nation

Warning: Don’t come to Denmark!

En herboende, dedikeret engelsktalende blogger med en mission.

Grøn ungdom hele livet

enhl

ExitPoll, A Socialdemokraterne 23 % , B Radikale 1 %, C Konservative Folkeparti 4 %. F Socialistisk Folkeparti 15 %, O Dansk Folkeparti 6 %, V Venstre 1 %, Y Liberal Alliance 0 %, Ø Enhedslisten 47 %

ExitPoll gav 47 % til Enhedslisten. Til et valgmøde på Københavns Åbne Gymnasium battler Enhedslistens Signe Færch sig til sejren. Rubrikken er lånt fra titlen på Peter Tuteins bog af samme navn. Én af de morsommeste bøger på dansk. Såvidt vi husker begik forfatteren selvmord i en alder af 47 år. Hvis nogen ved nærmere, er de velkomne til at supplere.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
14 years ago

Jeg har denne liggenbde, som jeg læser en hgang imellem. Den passer fint til damen med det fine m enneskesyn. Det er stud. mag. Anders Rasmussen der har skrevet den. Han må være mobbet ud af Uni for længe siden. Den er lang, men læs den. Man kan ikke diskutere politik med radikale vælgere. Af den simple grund, at de ikke diskuterer politik. Og derfor benytter de naturligvis heller ikke politiske argumenter. De tænker Biedermeier og diskuterer æstetik, den gode smag. Og smag kan man som bekendt ikke diskutere. De hykler ikke. De er urokkelige. Søren Krarup, Pia Kjærsgaard, Jesper… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  PeterK

Har de sat tingene fra Vietnam og Tibet på loftet? Nu lider de vel ikke af buddhismofobi?

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Der er kun en religion, der der er ren og pur som nyfalden sne. Dens navn begynder med i og ender meget passende på slam.

Det er en morsom artikel. Af en eller anden grund træder personerne lyslevende frem. Som om man kender dem. 🙂

anno
anno
14 years ago

Warning: Don’t come to Denmark! – hvis man ser under link så er der flere blogs af samme skuffe, måsker er der et helt lille netværk af dansk-hadende blogs? Et sted er der en henvisning til ‘The Righteous Alliance’ af en Philip Jones, det lyder til vi er udvalgt til at være forgangslandet inden for den nye verdensorden. Kør lidt ned af forsiden så kommer hans profil og et billede. Under ‘Denmark : The Model Matrix’ er der en række artikler om os danskere, vi er vist racister og hader alle indvandrer!

h t t p://righteousalliance.blogspot.com/

Benjamin
Benjamin
14 years ago

@ Vivi og Peter: Vi kan da kun håbe at så mange muslimer som muligt læser hans blog og holder sig væk, mens de for et kort øjeblik glemmer koranens doktrin om hidra, udvandring som led i erobring af de urene kuffars land.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

First, I’ve decided to follow in the great blogging tradition of our forefathers and remain nameless. I think it will greatly aid my candor. Ok,where do I start? I came to Denmark almost ten years ago with my Danish wife. Where did I come from? Well, it’s a country with a “western and democratic” culture, so I don’t consider myself culturally incompatible with my new adoptive home. I am not a Danish citizen, though am permanently resident. I have a reasonable command of the Danish language, and actually enjoy speaking it when called upon to do so. I have a… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Jeg fik spurgt i den forkerte tråd, men ved man hvem den herboende, dedikerede tilsyneladende stærkt danerhadende blogger er ?

For han er da beundringsværdig : tænk at skulle opholde sig her i dette, lille land med en så voldsom ubehagelig befolkning som danerne !

En buket blomster og nogle “lader” fra Galle og Jessen – om de endnu eksisterer – burde han have, den stakkels mand!

Selvfølgelig har han dækket sig ind så de, vi, ikke kan komme efter ham med lidt bank a la Rettroende muslimer.

Tænk engang, at være SÅ fej !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Pk

Det er sikkert meget rigtigt.

Men selv de undgår ikke på sigt selv at blive beriget.

Det er et spørgsmål om tid og demografi !

Pk
Pk
14 years ago

Janne, dem med det rigtige og smukke menneskesyn ender måske en dag som ansat i EU forvaltningen.
En forgyldt fremtid og bare det at vide man er et rigtigt menneske bærer næsten lønnen i sig selv.
Tænk på Morten Kjærum.
Det er vejen frem.

Anonymous
Anonymous
14 years ago

Og massemorderen var født i Virginia og gik i latterlig natskjorte og og ditto kalot for at markere.

Hvorfor var han ikke blevet amerikaner?

Hvorfor klædte han sig så fjoget ud – og så på en militærbase?

Jeg glæder mig til hans forklaring.

Pk
Pk
14 years ago

Apropos Nørrebro eventyret,kan I huske dengang man blev anklaget for at være racist,facist og det , som er værre, hvis man gjorde opmærksom på indvandrervolden og ødelæggelsen af vores land?
Tænk ,det socialdemokratiske vanvid findes stadigvæk.

Janne
Janne
14 years ago

Den familie der nu flytter fra Nørrebro viser meget godt det smukke menneskesyn i praksis: Det har intet hold i virkeligheden. Når virkeligheden ikke passer ind i det smukke menneskesyn, så flytter det smukke menneskesyn til et ny område, hvor det smukke menneskesyn kan udleve sine utopier. Om 10 år må det smukke menneskesyn atter finde et nyt boligområde i Danmark eller i udlandet at ty til og brede sig i. Osv. Det smukke menneskesyn trækker et slimet spor af vold, chikane og trusler og kaos efter sig. Men da det smukke menneskesyn har penge til at flytte, bliver det… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
14 years ago
Reply to  Janne

Ja, gid man kunne stavnsbinde “de anstændige”, til det Nørrebro de har skabt. I løbet af det sidste år kan jeg komme i tanke om mindst tre episoder, hvor jeg har følt mig truet i denne bydel, og HVER gang har det været en ung og aggressiv muslimsk mand, der har været trueren. Man lærer at finde sig i diverse verbale tilsvininger, og det til trods for, at man faktisk intet har gjort for at fremprovokere disse. Man lærer at stikke piben ind. Jeg ville føle mig mere tryg, hvis jeg var bevæbnet, men sådan som det er nu, er… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

“Kaserne-morders familie: »Han elsker USA«”

Det kan da godt være at han elskede USA, men det var amerikanere han skød og dræbte.

Crass Børsting
Crass Børsting
14 years ago

“Grøn ungdom hele livet”, en smuk titel på en livsbekræftende bog. Forfatteren Peter Tutein (1902-1949) begik selvmord samme år, som den udkom:

http://www.gravsted.dk/person.php?navn=petertutein

Læs også Peter Tuteins grønlandsromaner fra mellemkrigstiden. De er kompakte, underspillede, højdramatiske. Man kommer til at tænke på både Hamsun, Jack London og Hemingway.

Tutein var rigtig god, og nu er han glemt.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
14 years ago

Ved du hvor den kan købes?

Crass Børsting
Crass Børsting
14 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Prøv at søge her: http://www.antikvariat.net

Eller lad biblioteket klare opgaven: http://www.bibliotek.dk

God fornøjelse & m.m.v.h.

C.B.

Proclus
14 years ago

Nørrebro exodus: “Jeg undrer mig stadig over hvorfor.”

Det behøver du ikke gøre Dukkelise!

En uren kuffar, uden slør, uden mandlig ledsager, på cykel uden at slå blikket ned, midt om natten, midt i dar al islam.

7 grunde til din bule i baghovedet. 7 grunde til at politikerne ryster i bukserne og 7 grunde til at Nørrebro ikke meget længere er at regne som en del af kongeriget. Dem der ikke kan flytte, må flygte.

Berigelsen vil ingen ende tage.

Universalgeni
14 years ago

I har slettet linket til den citerede artikel i Berlingeren. Det må være en smutter, så her er kilden igen: http://www.berlingske.dk/kommentarer/farvel-til-2200

Historyman
Historyman
14 years ago

Hej Snaphane Her er en lille henvisning til Nørrebro/Nordvest – bladet http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/158/ På forsiden er der en lille historie om de gentagendende ildspåsættelser på børnehuset Sokkellundlille. Som er et typisk integrations projekt i nordvest. “Noget med at komme hinanden ved” og den slags. Minder en del om læserbrevet i Berlingske. Læs også inde i bladet på s. 2 om de lidt mere detaljerede hændelser i nordvest. Det er noget der sætter Tingbjerg hændelserne i et yderlige perspektiv. Området omkring Utterslev torv navnlig ned af Rentemestervej er præget af socialbyggeri med en relativ høj koncentration af muslimske indvandrere/flygtninge. Man vil imødegå… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Jeg gad lide at vide, hvem hun taler til, hende den kreative klasse.”Skynd jer”, siger hun. Den kreative klasse kan ikke tillade sig at skride fra den opgave, de har påtaget sig. De har hele tiden kun været et lille mindretal. Alle meningsmålinger har de sidste 30 år vist, at flertallet af befolkninger var imod den muslimske indvandring. Og det er flertallet stadig. De har værsgo’ at at stille deres egne børn til rådighed for mord, vold, overfald, voldtægt med videre. Det skal de ikke tørre af på den danske underklasse, hvis børn har fortjent betydeligt bedre. Vi er ikke… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Der er egentlig ret sjovt: hvis samvær giver tolerance, hvorfor har så mange muslimer så ikke lært at tolerere danskere? På Nørrebro har de endda haft chancen for at lære det af selveste den kreative klasse. Det er her, vi finder en af venstrafløjens helt store blinde pletter: tolerance er noget, man lærer hjemmefra. Det er en værdi, forældrene giver videre. Ikke pege fingre efter invalide. Ikke glo eller stirre uhæmmet på de anderledes. Ikke diskriminere. I begyndelsen var opdragelsen. Ja, så sandelig. Gå hjem og vug, Alice Miller. Muslimer har lært deres intolerance hjemmefra. Af forældrene. Ekskurs: Miller blev… Read more »

Universalgeni
14 years ago
Reply to  Universalgeni

Konklusionen er, at samvær overhovedet ikke har nogen integrationsmæssig værdi. Vi ender med parallelsamfund alligevel. Som Nørrebro, Gellerup og alle de andre ghettoer illustrerer. Man kan ikke ære tolerance ved at omgås det anderledes. Kun hvis man lærer tolerance hjemmefra, virker det. Og mange, faktisk de fleste muslimer påvirkes i modsat retning. Af forældre, imamer, familie, slægt og venner.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x