11
nov
Seneste opdatering: 11/11-09 kl. 1449
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske journalister, der selv går til yderligheder for ikke at bo “i de här jävla negerområdena“, fryder sig i dag og viser alle de sædvanlige tegn på altruisme pr. stedfortræder.Vellingeboerne ved nok hvad de frygter, de ligger 12 kilometer kilometer fra Malmø centrum. 18.000 journalister og 349 riksdagsmedlemmer. Detvære verdens største kor, der ikke synger flerstemmigt.

Äntligen slut på Vellinges fula flykt. Ansvaret för migrationspolitiken är nationellt. Enskilda kommuner bör därför inte tillåtas ha veto och styra mottagandet utifrån ekonomiska överväganden. Det är glädjande att det är privata alternativ som gör att solidariteten slutligen tvingar sig på även Vellinge. Jonas Duveborn, (Vellinge tvingas ta emot asylsökande, “Vidrig människosyn i Vellinge”, Inget kommunalt flyktingveto, tack, “Alla måste hjälpa till”.

Hvem chikanerer præsten ud?

Det melder historien intet om, men man skal ikke være professor for at regne ud, at det næppe er HA, der har indledt en nabostrid. Kapernaumskirken ligger på Frederikssundsvej 45, 2400 København NV. Enhver der har været i dér for nylig, kunne nok have sine tanker. Vi kan selvfølgelig ikke udelukke at beboerne i rockerborgen skyder mod sig selv og kaster med “bomber” i eget nabolag, men vi tror det nu ikke. Søger man på dette område tegner der sig et billede. Nøgleordene her er “mod rockerborgen”:

Går man en tur langs Frederikssundsvej om aftenen, så føler man sig uanset etnicitet eller køn ikke særlig tryg. Personligt var jeg forleden ca. 50 meter fra tre pistolskud mod rockerborgen. […]

Faktisk tager Frederikssundsvej sig slet ikke så tosset ud om aftenen, restauranterne har længe åbent, brede butiksruder illuminerer gaden, en bil passerer med arabisk musik ud af vinduet, ikke hjernedød hiphop, men ligesom det forfærdelige smadder omkring Nørrebro Station ødelægger det hele, så er forskellige gangstere i gang med fuldstændig at spolere integrationen. Krigen mellem indvandrere og rockere er efterhånden dimensioneret op i en grad, at man må være temmelig slap i koderne for ikke at forstå, hvor alvorligt det er. Og det foregår alt sammen lige udenfor min hoveddør.

For at noget skal lykkes, behøver man kun at være heldig én gang, og for at blive skudt behøver man kun at være uheldig én gang. Og hvis det ikke er skyderi, så er det bilafbrændinger, og hvis det ikke er bilafbrændinger, så er det bare frygten for at gå på gaden i sig selv. Og så er vi vist nået frem til, hvad der for alvor har jaget en pæl i kødet på nordvest-kvarteret i dag.

Jeg har ikke sovet hjemme de nætter der er blevet kastet rørbomber mod rockerborgen, men jeg har hørt skud affyret i Nørrebro-parken – det lyder som fyrværkeri.

Jeg sov hjemme, da der blev kastet en håndgranat mod rockerborgen, men den eksploderede ikke, så jeg fik min nattesøvn, men det ændrede ikke på, at der lå en granat og vibrerede i rockergården. […] Thomas J. Erichsen: Kronik: Et Nordvest-portræt [JP 27.11.2008]

Chikane og trusler tvinger sognepræst Asser Skude til at forlade sit sogn i Københavns Nordvest-kvarter. Asser Skude er nabo til Hells Angels rockerborg og føler sig nu nødsaget til at flytte ud af sit hus og helt ud af kvarteret.- Det er ikke særlig morsomt at høre bilalarmen og endnu engang vide, at nu er der sket noget igen. Mine ruder er blevet smadret, jeg har haft en bombe i haven, og nu er min bil blevet smadret for tredje gang, fortæller Asser Skude til DR Nyheder.Asser Skude tager nu konsekvensen og flytter fra både hjem og arbejde. Præsten har fået nok af at bo i et område, hvor borgere enten bliver chikaneret eller ikke længere tør sige, hvis de overværer kriminalitet i området. Trusler tvinger præst ud af bolig. To kommentarer på Uriasposten:

Jeg har tilfældigvis været nabo til Jønke i tre år på Svanevej – og kendte såmænd også præsten. Nej: det er ikke rockerne, som smadrer præstens bil, det vil jeg æde min gamle hat på. Tværtimod faldt kriminaliteten i området, da rockerne flyttede ind på Svanevej 3. I modsætning til andre grupperinger skider de ikke gerne i egen redde. Ingen i kvarteret blev generet af rockerne. Omvendt forholder det sig med banderne og deres naboer på den anden side af Nørrebro Station.

Jeg kan kun bekræfte andres oplevelse. Boede i en årrække op og ned ad Hells Angels i Titansgade fuldstændigt uden problemer. En god ven ansat i en kendt virksomhed i samme gade beklagede senere, at HA var blevet smidt ud, fordi omfanget af indbrud, hærværk, grafitti o.s.v. derefter var steget markant.

1500 radikale islamister i Sverige

Abu Mua’az lämnade familjen i Rinkeby för att fullfölja sitt öde att bli martyr.En svensk man från Rinkeby har värvats av al-Qaida i Irak. Det avslöjar journalisten Per Gudmundson i senaste numret av tidskriften Neo – som når handeln i morgon, onsdag. Det är det andra kända fallet där en svensk har anslutit sig till terrornätverket.

Uppskattningar från terrorismforskaren Magnus Norell och andra visar att det grovt finns 1 500 radikala islamister i Sverige. Ett hundratal bedöms vara jihadister. Och radikaliseringen håller sig konstant. Det menar Magnus Ranstorp, forskningschef vid Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier, CATS, vid Totalförsvarets forskningsinstitut är expert på islamisk radikalisering.
Vad vi kan se så har antalet jihadister i Sverige inte ökat under de senaste åren. Omfånget är relativt konstant. Säkerhetspolisen har god kontroll på de här personerna, vilket sker antingen genom egna sonderingar eller att det kommer upplysningar om svenskar i utländska utredningar, säger han till Nyheter24. – Det här handlar om personer som har gått längre i sin övertygelse, som har agerat i någon form av konflikt. Antingen direkt, eller att man indirekt har stött en part i en konflikt. Rekryteringen till Somalia sker ganska öppet och ökar markant. Vi känner till att det finns 20-30 svenskar som har åkt ner dit för att delta, säger Ranstorp. Svensk värvades av al-Qaida.

Vil man kritisere indvandringen til Sverige, må man gå omveje. Det er ikke legitimt  at kritisere den systematiske ødelæggelse af landets tidligere tårnhøje sociale kapital, indvandringen har medført. Derimod er det tilladt at kritisere indtaget af volds- og krigstilbøjelige, religiøse fanatikere selvom  Gudmundsson alligevel må leve med at se sig udråbt som en hardliner og en koldkriger. “Sverige eksporterer terrorisme: Omvänd brittisk islamist varnar för islamiseringen av Europa.” Interview  Berlingske Tidende:  Maajid Nawaz (MN), tidligere højtstående medlem af Hizb ut-Tahrir.

Hver fjerde københavner vil have DF som integrationsborgmester

Hver fjerde københavner ser gerne, at Dansk Folkepartis kandidat bliver integrationsborgmester i København. I en meningsmåling, som Gallup har lavet for TV2/Lorry og Berlingske Tidende, svarer 23 procent, at det er en god idé, at. Det tal overrasker den siddende integrationsborgmester Jakob Hougaard (S). Hver fjerde københavner vil have Dansk Folkeparti til at styre integrationen i København, Københavnere: DF skal styre integrationen

Praktikant på Politiken: »Vi er for bløde i Danmark«

Peter Vandgaard stiller op for Dansk Folkeparti. Tidligere var den iranske mand muslim og hed Fredun Khdavandegar.  »Det gjorde ondt i hjertet at se det danske flag blive brændt«, siger Peter Vandgaard såret og tilføjer:»Ingen er tvunget til at bo i Danmark. Kan man ikke leve efter det danske samfund og regler, har man ikke noget at gøre i landet«. [..]

»Jeg er rystet over at min egen formand, Pia Kjærsgaard, ikke en gang kan gå gennem Nørrebro uden at blive generet af indvandrergrupper. Det kan ikke kaldes demokrati. Og det skal ændres. I Danmark skal alle have lov til at sige deres mening, uden at man bliver truet og generet af nogen«, siger Peter Vandgaard.[..]

»Det er forældrenes skyld, at de fleste indvandrere ikke har en fremtid. Fordi de simpelthen er ligeglade, de interesserer sig kun for deres arabiske tv-kanaler«, siger Peter Vandgaard og tilføjer:»De kriminelle skal på ingen måder overtage landet og blive en fare for samfundet – og særligt ikke for de ældre, som ikke har mulighed for at forsvare sig«.Omvendt kristen: »Vi er for bløde i Danmark«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Lars S

Forskellen er, at Peter Vandgaard er af persisk afstamning – og de der overalt skaber problemerne er araberne !

Overalt betyder i samtlige de vestlige lande hvortil arabere, specielt Palarabere, er indvandrede.

Men noget sådant vil man ikke tale åbenlyst om, idet Europa skal knyttes tæt sammen med de arabisk-islamiske Middelhavslande .

Disse lande er samtlige de arabisk-islamiske Middelhavs-og Nordafrikanske lande – minus Libyen, indtil videre.

Lars S
Lars S
12 years ago

Min dybeste anerkendelse til og for Peter Vandgaard og hans konstruktive holdning til integration. Han er jo det simple eksempel på, at det godt kan lade sig gøre, hvis man bare vil..og har modet til at turde..

Victor
Victor
12 years ago

New York Times har en fremragende lille video om den pakistanske musikscenes angst for Taliberne. Og hvordan de så langt, langt heller vil kritisere amrikanerne.

http://atwar.blogs.nytimes.com/2009/11/11/tuning-out-the-taliban-in-pakistan-pop/?hp

morlille
morlille
12 years ago

I aftenshowet på DR sad samme præst næsten grådkvalt og påstod, at han var blevet chikaneret og så havde han “endda udtrykt sympatier, ja ligefrem ønsket en stormoske i sit område” og “arbejdet for at få et ungsdomshus samme sted”. (Frit efter hukommelsen, og den er ikke ,hvad den har været) Hver sætning han flæbede afsluttede han med et “ik?”. Han er sku da bare for pinlig!

Pk
Pk
12 years ago

Lidt ikke-nyt fra den nordlige front. Helsingør.
Chikane og overfald på elever fra gymnasiet sker ofte , når skolen
holder fest eller Lyrik aften. Stået på i årevis.
Helsingør Gymansium ligger op ad et kraftigt beriget bolig kvarter. Vapnagård.
Skolen har lige holdt en stor fest på Espergærde Gym.
Og Rektor J.P. Nielsen sagde i Dagbladet “Ungdomskulturen kan desværre give problemer,
det er derfor dejligt, at vi på Espergærde Gym. kan afholde store arrangementer uden problemer”.
Er der ikke bare skønt? Danmark, lidt flugt her og lidt flugt der , så går det alt sammen.

Mosemanden
12 years ago

Nu det ikke for fremkalde opkastningsfornemmelser blandt Snaphanerne , men ved en fejl kom jeg for lidt siden til at klikke mig ind hos Mr Bacon & co , og faldt der over denne noget malplacerede artikel .

Må være en erhvervs praktikant eller måske en rigtig journalist der var gået forkert der er kommet til lige at ligge den online . . .

h t t p://politiken.dk/politik/article830582.ece

Jutta
Jutta
12 years ago

Casper | Borgerlig bums skrev vel sandheden:
“…Når den fordrevne præst var nabo til en HA-rockerborg, så er det vel nærliggende at han er blevet cikaneret af HA’s fjender.”
Jo, og jeg tror, at medierne sammen med politiet styrter sig paa rockerne hved enhver mulighed, fordi de ikke kan eller har lov til at faa fat i de muslimske kriminelle bander.

OT
Den stoerste tyske politiske blog PI fejrer fem aars foedselsdag med K. Westergaards Muhammed. I stedet for bombem i turbanen er der en dejlig foedselsdagskage:
http://www.pi-news.net/2009/11/pi-wird-fuenf/#comments

Janne
Janne
12 years ago

Her er i øvrigt en meget, meget dejlig kærlighedserklæring til et stykke bevaringsværdig kultur:

http://www.youtube.com/watch?v=D7r3KDZQJfk&feature=PlayList&p=12B2A9B0C47520F9&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

Janne
Janne
12 years ago

“Jeg har en tyrkertro på, at det er muligt at have et forskelligt Danmark og at integrere muslimer til de værdier uden at knægte deres hukommelse og tro,” sagde integrationsministeren i går i en tale.”

h t t p://www.180grader.dk/Politik/birthe-ronn-har-tillid-til-at-integrationen-vil-lykkes-1

Der er ingen der vil knægte nogens tro (vi har trosfrihed her i landet) eller hukommelse, men offentlige institutioner og det offentlige rum i Danmark (inkl. ytringsfrihed) skal ikke indrettes efter islamiske tabuer.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Janne

Hun har en “tyrkertro” på ??? – hmmmm, er det det, der hedder en freudiansk fortalelse? 😉 Ja, det bliver interessant at se, hvor længe vore dybt naive poltikere vil vedblive med at lægge sig på maven for “kulturberigernes” tilsyneladende endeløse, vanvittige krav. Det havde måske været en en god ide at gøre vore gæster krystalklart allerede ved ankomsten, at de IKKE kan forvente alting indettet efter deres krav og få de forhold, de var vant til derhjemme. Samt at have fået deres underskrift på, at de accepterede dette og agtede at opdrage deres børn til de værdier og efter… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

En del københavnere ønsker tilsyneladende en DF’er som integrationsborgmester i KBH. Det tal overrasker den siddende socialdemokratiske integrationsborgmester. “En integrationsborgmester skal være med til at skabe positive møder imellem indvandrere og danskere.” Siger han. Der er mange måder at skabe positive møder på. Sådan som tingene ser ud i netop KBH nu, så har socialdemokraterne (SF, R og EL) vist at det ikke er dem, der har nøglen til positive møder. De har bare indført mere religion i KBH’s kommune. Kommunalt samarbejde med imamer, to kommende stormoskeer, halal ordninger og hijabs, burka og niqab, kønsapartheid, f.eks. kønsopdelte svømmetider i KBH… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Ja, apolegetisme i fuldt flor. Det er moralsk ækvavivalens: Vi er selv lige så slemme, så det har ikke noget med religion at gøre. Hvad er fællesnævneren for Tingbjerg og NV? Hvem bor der? Kom nu ikke med undskyldningen om sociale forhold, for der bor heller ikke rige mennesker i SV, og her er præsten ikke jaget ud .

JensH
JensH
12 years ago

Angående den seneste fordrevne præst, denne gang fra Nordvest-kvarter, så prøv lige at se denne journalistiske bundskraber fra TV2:

“Rockerborg driver præst fra sognet”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26361129.html

Universalgeni
12 years ago
Reply to  JensH

Jamen, det er jo vanvid. Præsten og menighedsrådet siger udtrykkeligt, at det er indvandrere. Fra Kristeligt Dagblad:

Listen over anmeldelser er lang. Og chikanen, som unge indvandrere menes at stå bag, har – som omtalt i Kristeligt Dagblad i går – betydet, at Ulrich Vogel nu er flyttet ud af sin embedsbolig og er sygemeldt. Samtidig frygter det lokale menighedsråd for at stå frem og udtale sig om sagen, fordi de er bange for hævnaktioner fra de samme mennesker, der har været efter præsten.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/341978:Kirke—tro–Folkekirken-i-Tingbjerg-offer-for-fejlslagen-integration

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  JensH

Fælles for præstefordrivelserne/chikanen er at de forekommer i ghetto områder. Både i Jylland og i København.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

1500 radikala islamister är 1500 för mycket. Men det verkar inte vara något problem för vår politiska elit. Dom tycker säkert att det är alldeles på tok för lite.

Universalgeni
12 years ago
Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Smuk vinkel, den artikel har. Præsten er offer for fejlslagen integration = det er vores skyld.

Casper | Borgerlig bums (live fra Østberlin)

Ja, der er noget muggent ved historien om præsten og rockerborgen. Budskabet mellem linjerne er – nærmest triumferende – at HA’erne også kan fordrive en præst. Derfor står der at andre [også] er blevet chikaneret af HA’ere. Ordet “også” er ikke nævnt, men det skal man tænke sig til. Men han siger: “Mine ruder er blevet smadret, jeg har haft en bombe i haven, og nu er min bil blevet smadret for tredje gang.” Det er næppe HA’erne selv der smider en bombe i deres nabos have. Når den fordrevne præst var nabo til en HA-rockerborg, så er det vel… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x