14
nov
Seneste opdatering: 15/11-09 kl. 1505
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Passioneret tale fra 29 oktober 2009. Se også Dr. Wafa Sultan reveals Islam advocates militancy in the name of Allah, 6 november 2009 og Wafa Sultan, Copenhagen, 2009. Hun kommer nok aldrig i SVT.

Sjöbo 1987 – Vellinge 2009

I Sjöbo holdt man en folkeafstemning i hvilken 67 % sagde nej til at modtage flygtninge. Siden har ingen spurgt befolkningen, hvad den synes, nærmest tværtimod. I dag vrider Moderaterna i Stockholm armen om på deres partifæller i Vellinge. Det er vel også kun rimeligt at alle hæfter solidarisk for regeringens fremmedpolitik – eller skifter  regeringen ud, vel at mærke. Det er den normale procedure. Hvorfor skal rige stockholmerforstæder slippe for konsekvenserne af den politik, de selv har stemt for ?  Ligesom der i Danmark var mange, som under påskud af idealisme havde deres gode udkomme af at hælde så mange udlændinge ind i landet som muligt – f.eks. Foreningen af Udlændingeretsadvokater, – så er det samme tilfældet i Sverige. Det er interessant at grave  lidt i foretagendet Attendo Care, som har lavet aftalen med Malmø Kommune. De agerer også i Danmark, for eksempel med hjemmepleje i København:

Ägarstrukturen. Vårdkoncernen har dragit på sig 28 Lex Maria-anmälningar för vanvård. Attendo Care ägs av Augustus International SARL i Luxemburg, som i sin tur ägs av riskkapitalbolaget Industri Kapitals fonder på Skatteparadisön Jersey. Ägandekonstruktionen möjliggör att Attendo Cares vinster kan förflyttas obeskattade från Sverige till Jersey.

Det vi kan se här ovanför är att det handlar om ett fiffelföretag med förgrening långt upp i översta regeringshierkin och ibland Sveriges EU toppar. Här handlar det inte om någon omtanke utav några småbarn, utan om att kunna tjäna stora pengar på skattebetalarnas bekostnad som sedan försvinner till ett skatteparadis i Engelska kanalen. Vi ser att fiffelföretag har sina förgreningar högt upp i makteliten till ministrar och höga och överbetalda EU tjänstemän, och man har inte varit sen att uttnyttja förgreningarna för att totalt antidemokratiskt köra över Vellingeborna och deras kommun. Politiskt röd koppling mellan Malmö stad och Attendo Care, Attendo Care och Vellinge!

Men Sveriges regering er en sneplov, der pløjer problemerne op foran sig. Den udviser lige så lidt lederskab, som da Poul Nyrup afstod fra at lytte til Vestegsborgmestrene, og håbede problemerne ville forsvinde, hvis bare man lod Auken snakke dem væk. Sådan kan en højere funktionær handle, ikke en statsleder. Problemerne vil ramme den samlede Riksdag i nakken, på den ene eller den anden måde: Sverigedemokraterna får 5,8 % i Sifo-mätning. Nästan var åttonde man under 30 år stödjer. SD som är tredje största parti i den gruppen. Bland alla män uppger 9 procent att de skulle rösta på SD. SD lika stort som Vänsterpartiet. –  Det er interessant, for SIFO plejer at have SD lavere end andre. Desuden må underrapporteringen ved telefoninterviewer formodes at være en del større for SD end for DF, så det kan betyde at Sverigedemokraterna er i Riksdagen med alt mellem 5 og 10-12 procent. Ved valget i 2006 prioriterede en del, at få smidt Göran Persson ud, fremfor at give et usikkert SD deres stemme. De lader sig ikke lure af Alliancen én gang til.

Pia på parnasset

Bogforum. En årligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle, der har noget med litteratur at gøre – fagfolk og lægfolk – maser rundt tre dage i Forum mellem et væld af stande og et væld af tilbud. Sappho besluttede sig for at snuppe programpunktet på Balkonscenen 14.30 lørdag: Pia Kjærsgaard og hendes biograf Elisabeth Svane, interviewet af forfatter og journalist Pia Friis Laneth, der gennem mange år var udlandsredaktør på dagbladet Information. Årsagen var naturligvis den nyligt udkomne bog, Pia K. Der var fyldt til sidste plads og sort af mennesker omkring scenen og stolerækkerne.

-Alle har jo en mening om Pia Kjærsgaard. Enten elsker man hende eller hader hende. Jeg besluttede mig for at benytte mig af et journalistisk kneb, “don´t tell it, show it”. Jeg ville lægge blot lægge det frem, for Pia Kjærsgaard er blevet dæmoniseret igennem så mange år. Nu måtte det være på tide at se på hende som en ganske almindelig politiker. […]

Og så nåede Kjærsgaard også, som svar på Laneths spørgsmål at sige, ja, det er rigtigt, hun er ikke feminist. Jeg mener, man må klare sig uden alt det rødstrømpehalløj. Jeg mener, jeg er beviset på, at det kan lade sig gøre. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke har fået en feministpris. Og så var det tid at takke af, og intervieweren, der havde været venlig hele vejen igennem sluttede med at give bogen Pia K. en “stor anbefaling”. Kjærsgaard selv rykkede ned i hjørnet og gjorde klar til bogsignering. Så er det man må spørge: Er  Pia Kjærsgaard blevet stueren? af Helle Merete Brix.

Endnu en svensk skole op i røg

Brandterroren i Sverige er røget længere ned på pressens dagsorden, sikkert i et forsøg på at lægge en dæmper på  pyromantttentaterne. Kigger man nærmere efter, ser man at den stadig er dagligt nærværende.Det er en form for terror, det er umuligt at beskytte sig imod.

Torslandaskolan totalförstördAnlagd brand vid skola, Göteborgs värsta skolbrand på decennier . Torslanda er en Gøteborg forstad.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
12 years ago

Få fat i Jyllands Postens jubilæumsinterview med Seidenfaden. Heraf fremgår med al ønskelig tydelighed at han anser sig selv som en slags overpolitiker der skal lede flokken på ret vej.

Jeg ved ikke hvad der sker i Politikens direktion, det bliver mere og mere skingert og abonnenterne strømmer ud, bortset fra menigheden. Det må være slemt når Lisbeth Knudsen står af. Måske er det ligesom med John Edgar Hoover der var chef for FBI i næsten 50 år, at han har så meget om dem, at ingen tør fyre ham. Gammeltoft Hansen ser også urørlig ud.

Vivian
Vivian
12 years ago
Mosemanden
12 years ago
Reply to  Vivian

“Dets politik er populistiske enkeltsager tilsat centrum-venstre-humanitært tilsnit, og det agerer som opsamlingssted for borgere, der er af den ene eller anden grund er vrede over den gældende lovgivning, eller hvad et politisk flertal måtte mene.” Der fik Lisbeth Knudsen lige et kryds i bogen , et af de eneste i meget lang tid . Tøger og Rune er simpelhen til grin , enten har de ingen hjerne eller også har de en hemmelig plan om at sende politikens hus jorden . Hvordan kan de endnu ikke havde opdaget af Kirke Asylanter er en taber sag ? De ville få… Read more »

Mosemanden
12 years ago
Reply to  Mosemanden

Ja den var så Henrik Jørgensen´s indlæg Vivian .

Men tak for dit link der er simpelhen rystende læsning !

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Vivian

“Det er for eksempel bare noen får år siden, 2005 om jeg husker riktig, at svenskene satte foten ned for barneekteskap. Inntil da godtok Sverige at svensker giftet seg med barn, hvis slike ekteskap var tillatt i det landet ektefellen ble hentet fra.”

Det er rystende læsning om feminismens højborg Sverige. Stakkels pigebørn. Stakkels de pigebørn der rejste til Sverige.

Mette
Mette
12 years ago

VIVI

Nej, nej det er Ghada Jamshir, en kendt aktivist fra Bahrain, der kæmper for kvinders og børns rettigheder.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ghada_Jamshir

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

METTE

Den video du henviser til med linket – er det Wafa Sultan ?

Hender der kommer frem på videoen ligner godt nok ikke den Wafa Sultan, som vi kan se på videoerne fra Trykkefrihedsselskabet.

Mette
Mette
12 years ago

Tak for videoerne med Wafa Sultan. Jeg har længe været en af hendes beundrere. Gad vide, om hendes bog vil blive oversat til dansk? Ikke at det er bydende nødvendigt, for jeg antager, at hun skriver et lige så enkelt sprog, som hun taler, men jo mere hun oversættes og får bogen udbredt, desto bedre. Hun behøver al den støtte, hun kan få, og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at hun må have gennemgået meget ondt, mens hun skrev og genkaldte sig fortiden. Skønt helt forstå det kan jeg selvfølgelig ikke, da jeg aldrig har været belemret med… Read more »

Ulla Lauridsen
12 years ago

Lad os nu være lidt kvikke: Hvis vi kalder indvandrerkriminaliteten for et CO2- og partikelforureningsproblem, kan det være, de gode vil være med til at gøre noget ved det!

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

I øvrigt er det faktisk slet ikke bevist, at den globale opvarming finder sted: Det varmeste år i nyere tid var faktisk 1998 og ikke 2008, som man måske skulle tro hvis dommedagsprofetierne var sande: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8299079.stm I øvrigt: Selv hvis det bliver varmere, er det jo stadig ikke sikkert at det er mennskeskabt. Jordens klima ændrer sig hele tiden en lille smule gennem tusindårige perioder, i vikingetiden var gennemsnitstemperaturen 5 grader højere i Danmark end i dag. Så hvis det bliver varmere, skal det bevises meget grundigt, at det har menneskelig årsag. Og hvad er i det hele taget et… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Hvordan dehumaniseres en svensk kultur og et folk? Ved at ignorere befolkningens problemer og kultur? Ved at snakke om noget andet?

Janne
Janne
12 years ago

“Endnu en svensk skole op i røg”

Hvorfor er det lige at den svenske Sundström ikke taler om de mange svenske skolebrande? Brande som bliver påsat i et land, hvor DF ikke er? Et land hvor der også forekommer mange voldtægter af svenske kvinder. Sundström svigter i den grad svenskere ved ikke at italesætte de mange brande og voldtægter. Har svenskere da ingen værdi, er det nærliggende at spørge.

Janne
Janne
12 years ago

“Er Pia Kjærsgaard blevet stueren?” – bliver der spurgt efter at Pia K. var med på årets bogmesse i KBH. Ordet stueren kan jeg fame ikke li’.
Når Pia K. nu er med på årets bogmesse, så ser jeg det som at hun humaniseres efter i så mange år at have været forsøgt dehumaniseret. Det bliver spændende at se hvem der næste gang vælger at være med i den proces. Politikens anti-Pia projekt er i den grad fejlet.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
ole burde
ole burde
12 years ago

Om klimaskepsis :
Det svaerre er det saadan , at der ikke er noget som er til at stole paa.
IKKE engang paa at de politisk frelste ALTID tar fejl i ALT.
Den bedste taktik er at udnytte klimaproblemet til at AFMASKERE modstanderens taabelighed ,specielt ang. atomkraft.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x