22
nov
Seneste opdatering: 26/11-09 kl. 0323
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er mange tv-klip fra idag, man kan dem uden at have set dem, så vi vælger et der skiller sig lidt ud fra mængden, og det er i al fald ikke mere underlødigt end Lena Sundströms AB-artikel nedenfor:

I Danmark ligger den lilla byn Øster Højst på den jylländska landsbygden. 1985 blev byn rikskänd när byborna vägrade att ta emot 50–60 iranska flyktingar. Folk gick man ur huse för att protestera, det fanns planer på att blockera vägen till boendet. Byn döptes snabbt till Hatets by. I dag har Danmark på många sätt blivit Øster Højst. Det som sas i byn, sägs nu av politiker på riksnivå. Med skillnaden att de flesta har slutat att reagera. Det handlar om en främlingsrädsla som vuxit fram ur välstånd. Om en kultur där det har blivit tillåtet att uttala sina fördomar öppet. Kappvändande politiker har anpassat sig efter rådande opinion. Kan Sverige bli Vellinge, på samma sätt som Danmark blev Øster Højst? – Rädslans vindar blåser i Vellinge.

Lene Sundström: Kan vi bli ett land av hat? (med 112 kommentarer, for få år siden helt utænkeligt, der luges dog grundigt ud i dem.) Aftonbladet og anstændighedens spydspids i kampen mod de mørke, brune kræfter, Lena Sundström, gør i dag hvad hun kan for at fordumme og afkvalificere diskussionen. Om de efterhånden 1800 årlige og eksponentielt øgende såkaldte “ensamma barn”, der bare er en ny variant af sporten “gatechrash Sverige og snyd en naiv svensker med myndighedernes fulde accept”, her en fagkvinde om nogle underbelyste kendsgerninger:

Det snart absolut enklaste sättet att få uppehållstillstånd för en hel familj kommer garanterat att nästa år se ut så här: Skicka hit en person som är (eller påstår sig vara) under 18 år som säger att han står ensam i livet. En tid efter PUT: anmäl er och säg att ni nu, som av en händelse, fått fatt på varandra igen. Mellan 1 vecka och 3 månader efter att det ”helt ensamma” barnet fått PUT (permanent uppehållstillstånd) så är det en drös anhöriga som flaggar upp sig och menar att de måste bo med det barnet – i Sverige.

Ankerbørn er ikke noget nyt fænomen: Ian Wachtmeister uppmärksammade ankarbarn 1993. Når man sammenholder dette med den sidste uges avisdebat, må man spørge sig, om dette emne  overhovedet er muligt at diskutere i Sverige, uden at blive saboteret af politiserende journalister ? –  Der var der demonstration i Vellinge i dag og det var også dagen, hvor et af de “ensamkommande flyktingbarn” fra Algeriet, dødstruede personalet på en institution, fordi de “er racister, serverer dårlig mad og ikke har nogen internetopkobling. Vissa tvivel råder kring flyktingens ålder. Personalen har en känsla av att han är betydligt äldre än vad han uppger.” Det algierske herrefolks-“barn” er ikke  helt enestående.

Kunne dette være ….. det frygtede backlash?

Breaking: Kvinde trak i muslimas tørklæde og ytrede grimme ord. Via Gates of Vienna (LFPC):

An American woman has been charged with a hate crime after she verbally attacked and tugged at the hijab, or headscarf, of a Muslim woman following the Fort Hood murders, press reports said. […] American Faces Jail for Pulling Woman’s Headscarf

Global WarmingGate: What Does It Mean?

Det er ikke så lidt ubehageligt, at hvad der burde være et rent naturvidenskabeligt spørgsmål som forudsatte kvalificeret naturvidenskabelig bedømmelse, hverken mere eller mindre, forlængst og uafvendeligt er blevet et politisk spørgsmål som fremtvinger stillingtagen også fra os uden de fornødne faglige kvalifikationer. Alene det at de allestedsnærværende pestilenser i den autonome verden bruger dette som endnu et påskud til vold og rav i gaden – og vistnok uden at de heller er kvalificerede til at vurdere det videnskabelige – gør det til et spørgsmål hvor man vælger side, og måske på et faktuelt forkert grundlag. De autonome er selvudnævnte rødgardister der koster samfundet rigtig mange penge, men medvirkende til i hvert fald min stigende skepsis er også at de gentagne toner fra den politiske verden vedrørende dette emne falder uhyggeligt i tråd med så mange andre tiltag man kunne samle under rubrikken ‘skabelsen af det nye Homo Obediensis’. Storbritannien er laboratoriet for denne strømning ført ud i det ekstreme, men også f. eks. udspil fra det nye EU på steroider peger i samme retning: Påduttelse af adfærdsregulering. Opsummering af hvad de hackede emails fra Climate Research Unit peger på, hvis de vel at mærke er autentiske (LFPC):

[…] But, at least on this first look, it appears that the three scandals are:

* First, a real attempt by a small group of scientists to subvert the peer-review process and suppress dissenting voices. (For another look at this, by a respected climate scientist who was one of the targets, see these posts on Roger Pielke Sr.’s blog.) This is at best massively unethical.

* Second, a willingness to manipulate the data to make a political case. This is certainly misconduct and possibly scientific fraud. This, if it proves true, should make these scientists subject to strong disciplinary action, even termination of their tenured positions.

* Third, what gives every appearance of an actual conspiracy to prevent data from being released as required by the Freedom of Information Acts in the US and UK. If this is proven true, that is a federal crime.

These emails and the data associated, taken together, raise really important questions about the whole scientific structure of AGW. Is the data really valid? Has the data been effectively peer reviewed and have attempts to falsify been fairly treated? Is CO2-forced AGW really the best hypothesis? Until these questions are answered, the various attempts to “deal with the climate change crisis” have no acceptable scientific basis.  Global WarmingGate: What Does It Mean?

EU: Krav om obligatorisk undervisning i EUs historie?

At mine påstande i posten her over ikke er overdrevne, kommer her endnu en bekræftelse på fra Storbritannien. Det hele er her i kompaktform. Via Gates of Vienna (LFPC):

The latest initiative by our “Children’s Secretary”, Ed Balls, is to abolish what remains of fact-based teaching of history and geography in our schools. He plans to “roll them together into themed lessons on social issues such as global warming” (funny how that seems to seep into everything nowadays). […]

In his desire to chuck history onto what Lenin called “the scrapheap of history”, Mr Balls may have to make an exception, however. A campaign is now being mounted in the European Parliament to make it compulsory for children to be taught the history of the EU. According to Mário David, the Portuguese MEP leading the campaign and a former chief of staff to the Commission President Jose-Manuel Barroso, it Is vital to counter all the “lying, cheating and mistrust” that surrounds the EU in the minds of the peoples of Europe. Our children must therefore be indoctrinated accordingly. […] Christopher Booker: EU history will be all the history taught in schools

Halvtreds procent er ikke en overrepræsentation

Så har et komma flyttet sig på Kristeligt Dagblads regnemaskine. Indvandrerkvinder + efterkommere af hunkøn i  den tæskemodne alder udgør maksimalt 5 % af den danske befolkning. Journalist Christina Agger overlader det til vores forestillingsevne, hvorfor de er ti gange hyppigere gæster på krisecentrene, samtidigt med at deres mænd ikke er mere voldelige end almindeligt:

Omkring halvdelen af de voldsramte kvinder, der hvert år opsøger landets kvindekrisecentre, er født i et andet land end Danmark. 80 procent af disse kvinder er familiesammenførte, flygtninge, indvandrere eller asylsøgere, viser tal fra Landsorganisationen af Kvindekrisecentre. Der er dog ingen tal, der tyder på, at etniske minoritetsmænd i højere grad slår deres nærmeste end etnisk danske mændFlere voldelige indvandrermænd i behandling

»I er SÅ naive«

Det er ikke så tit man kommer over gode artikler om emnet i amerikanske MSM aviser:

OB-EY218_gerech_G_20091122134119

For those of us who have tracked Islamic militancy in Europe, Maj. Nidal Malik Hasan’s actions are not extraordinary. Since Muslim militants first tried to blow a French high-speed train off its rails in 1995, European intelligence and internal-security services have increasingly monitored European Muslim radicals. Whether it’s anti-Muslim bigotry, the large numbers of immigrant and native-born Muslims in Europe, an appreciation of how hard it is to become European, or just an understanding of how dangerous Islamic radicalism is, most Europeans are far less circumspect and politically correct when discussing their Muslim compatriots than are Americans. Wall Street Journal – Major Hasan and Holy War, A domestic Islamic threat is real, and the FBI is unprepared to fight it.

Vil man have vores naivitet – og FN´s – yderligere bekræftet, kan man høre den sudanesiske menneskerettigsforkæmper her:

An interview of Sudanese ex-slave Simon Deng, conducted at Stanford University, while he was there for a speaking engagement. (Part 1 of 3)

Krigsforbryteren Omar al-Bashir er invitert til toppmøtet i København. Men vil bli arrestert av danskene skulle han komme. Det hersker internasjonal konsensus om at mellom 200 000 og 400 000 mennesker har mistet livet i Darfur i Vest-Sudan siden 2003, og området preges fortsatt av blodige kamper.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Lauridsen
12 years ago

Kære Benjamin, Det er en kendsgerning, at der er en hel del købekoner blandt kvinderne på krisecentrene. Jeg tror sådan set ikke, at deres mænd er voldspsykopater, jeg tror, de har haft svært ved at tiltrække danske kvinder, fordi de mangler sociale færdigheder, følelsesmæssig intelligens og kommunikationsevner, og så går det galt, når de pludselig står med et tosproget, tokulturelt ægteskab, hvor intet kan være givet eller underforstået – noget som er en udfordring for selv de mest kulturelt og følelsesmæssigt kompetente. Så slår de måske i frustration, men jeg tror også, kvinderne flytter på krisecenter fordi de står så… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Og bliver eksempelvis Bosnien og Kosovo og Albanien medregnet i gruppen ikke-vestlige??

Vestlige lande er: EU, USA, Canada, Island,Australien, New Zealand,Vatikanstaten, Monaco, Lichtenstein, SanMarino. Resten er ikke-vestligt. Så Bosnien, Kosovo, Albanien, Ukraine, Hviderusland (og Rusland) og Grønland er ikke-vestlige.

Det farver diverse statistikker voldsomt, for i kassen med ikke-vestlige befinder sig usammenlignelige lande som Israel – Yemen, Japan – Pakistan, Singapore – Uganda, fortsæt selv. Statistikker opdelt efter det kriterium er naturligvis fuldstændigt uanvendelige.

falkeøje
falkeøje
12 years ago

Mats/Malmø
Jeg vidste ikke, at Sjöbo fik en folkeafstemning i 1988, men folkets
stemme blev også der trådt under fode.
Jeg bemærkede Sjöbo specielt dengang, fordi min mormors mor
kom derfra for mange, mange år siden, og jeg følte stolthed ved den
indstilling, der herskede der.

falkeøje

JensH
JensH
12 years ago

Her er så en af de sædvanlige offer-historier om ‘ikke-vestlige’ indvandrere, som medierne dagligt konkurrer om. Ikke bare hvem der kan have flest, men også om hvem der hvem der kan have de mest følelsesponografiske og tudagtige historier om denne ‘udsatte’ offer-gruppe. Jeg formoder at følgende historie i Information og Politiken om at “Svage indvandrere ikke får influenzainformation” blot er endnu en dag på kontoret for dise aviser, men alligevel var der et tal der slog mig: “Sundhedspersonale og eksperter peger på, at svage og dårligt integrerede personer blandt de cirka 340.000 indvandrere fra ikkevestlige lande herhjemme har for lidt… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago
Reply to  JensH

Så sandt, som sagt. Endnu et af de mange små vidnesbyrd om den totale overgivelse til det multikulturelle samfund. Taler du ikke dansk på trods af asyl eller ligefrem statsbporgerskab, jamen så er det da så sandelig myndighedernes skyld og ditto ansvar, at alt oversættes. Og så den svinesot! Jamen er den ikke bare i sig selv den groveste fornærmelse mod Allahs krigere?

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Her har vi jo i grunden bagsiden af velfærdsstaten: Nogle utilpassede personers problemer påprakkes “de andre” i fællesskabet, som kommer til at betale for det via skatteindbetalingerne. Hvis du har handlet uansvarligt og røget og drukket hele dit liv bliver gjort til de andres skyld og ansvar fordi de kommer til at betale for dit hospitalsophold og din medicin. En sådan indstilling passer perfekt til den muslimske offermentalitet; “det er danskernes skyld, fordi de er racister osv. osv. ” Man fratager den enkelte borger muligheden for at stå ansigt til ansigt med konsekvenserne af hans egen uansvarlige opførsel, så at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Provokerende video, ja, men måske nødvendig, for det er uhyggeligt så lidt selvbestemmelse lokalområder i EU efterhånden har. Det gælder også for Vellinge. Og ikke ret mange taler om konsekvenserne for svenskere (ikke mindst kvinder) når der tales om godhed og vedvarende indvandring.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Jeg er sikker på at det er rigtigt, at danske mænd slår deres koner mindre end mænd med anden etnisk baggrund generelt, MEN der er en fejlkilde, I måske ikke har tænkt på: Købekoner fra Thailand og Rusland, der familiesammenføres med totalt kiksede danske mænd, som danske kvinder holder sig langt væk fra, dukker også op på krisecentrene, fordi de er uden netværk i Danmark. Danske kvinder, som rammes af vold fra deres danske mand, har for de flestes vedkommende familie og venner, der kan hjælpe dem og huse dem.

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Citat: Købekoner fra Thailand og Rusland, der familiesammenføres med totalt kiksede danske mænd, som danske kvinder holder sig langt væk fra Her overvuderer du dit køn en hel del, Ulla. Hvis det bare var så lyserødt, som du prøver at fremstille det med at danske kvinder ikke ønsker de retarderede voldspsykopater, så havde der været betydeligt færre problemer med vold osv. Men meget tyder på at kvinder faktisk ubevidst tiltrækkes af de halvkriminelle voldelige typer med psykopatisk adfærd, der banker dem og behandler dem dårligt: http://fpn.dk/liv/article1373156.ece Husk på at 2/3 af de danskere, der konverterer til den kvindeundertrykkende ideologi er… Read more »

Taffadil
Taffadil
12 years ago

Kunne i forestille jer spillet ‘Hit the bitch’ (hitthebitch.dk) med en etnisk kvinde og mand i hovedrollen? Gad vide hvordan dialogen så ville være. Den slags ville de aldrig turde lave.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Spikharry fick ett brev från en kvinna som både har jobbat på socialen och på flyktingförläggning. Och ja, det är verkligen så illa som vi länge har misstänkt. “Tänkte äh ge det en chans, kanske är mina dåliga vibbar fel? Efter en vecka kallade chefen in mig och gav mig indirekt vissa order som gjorde mig både rädd och chockad. Chefen sa bl.a ställ aldrig krav på invandrare att dom måste vara arbetsökande för att få sina bidrag! Ansöker dom om kläder utöver normen godkänn det omdelbart och gå vidare med nästa ansökan. Talade med flera andra socialarbetare och dom… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Klart att det stackars ensamkommande algeriska skäggbarnet blev upprörd och våldsam när det inte fanns någon internet-uppkoppling på boendet. Då kan han ju inte chatta med sin imam hemma i Algeriet och få nya instruktioner om hur han skall kränka det ockuperade kuffar-folket. Men nu kan han säkert gå till DO (Diskrimineringsombudsmannen) och casha in pengar så han kanköpa en egen dator istället.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Jeg er overbevist om at den høje hyppighed af familiesammenførte blandt de voldsramte kvinder der opsøger landets krisecentre skyldes at de kommer fra kulturer hvor det ikke i samme grad som i den danske er tabubelagt at være offer for overgreb.

Not!

Johansen
Johansen
12 years ago

Det er tarveligt, at journalister fra det gode segment forsøger at sløre fakta, og dermed holder hånden over mænd af anden etnisk baggrund, som tæsker deres koner. Hvor fejt.

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Johansen

Det må ikke være rart at være indvandrerkvinde i nød og så opleve at både samfund og journalister ikke tør/vil at tale deres sag, hvis de er blevet overfaldet af en mand fra kvindens egen kultur/religion. Hvorimod hvis kvinden er i nød på grund af mænd fra andre kulturer, så er både samfund og journalister på pletten. Den praksis freder faktisk indvandrermænd, der er voldelig overfor kvinder. På den måde er der allerede en slags sharia lov i samfund og blandt journalister. Der er ikke ens lov for alle. Vi har også set af aviser ikke vil trykke muhammed-tegninger af… Read more »

Jakob
Jakob
12 years ago

Hallo! Ingen tal der tyder på…? Den selvsamme rapport som artiklen er baseret på, indeholder følgende afsnit: [quote][i] “Voldsudøvere med dansk og anden etnisk baggrund I 2008 er der spurgt om voldsudøveren har anden etnisk baggrund end dansk. Etnisk baggrund er defineret som kvindens opfattelse af voldsudøverens etnicitet. Dvs. hvis hun vurderer, at voldsudøveren og dennes familie i generationer ikke har været i Danmark og ikke opfatter sig som danske, har voldsudøveren anden etnisk baggrund end dansk. Ser vi på, hvor mange kvinder, der har været udsat for vold fra voldsudøvere med dansk eller anden etnisk baggrund, har 56 procent… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Hvis der ikke er noget, der tyder på, at etniske minoritetsmænd er mere voldelige, hvorfor er så halvdelen af de voldsramte kvinder på kvindekrisecentrene af anden etnisk herkomst end dansk? De udgør jo ikke halvdelen af befolkningen.
De har måske giftet sig med danske mænd?

Agger bedriver fordummende journalistik.

Mosemanden
12 years ago

“Dialog Mod Vold”

Hvad er dog det for en fimset tilgang til volden ? .

“Med ondt skal ondt fordrives” sagde min gamle far altid lige før han satte i løb efter mig .

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  steen

Det overrasker jo ikke. Rød stær kaldes lidelsen, eller synes jeg den bør hedde.

Marius
Marius
12 years ago

Agger skriver at (Landsorganisationen af Kvindekrisecentre) ikke har nogen tal ,der tyder på, at etniske minoritetsmænd i højere grad slår deres nærmeste end etnisk danske mænd. Hun skriver ikke at minoritetsmænd er mindre voldelige – men hensigten er klar. Formuleringen er tendiøs og afslører Aggers balancering mellem private synspunkter og journalistisk virke. Godt set!

falkeøje
falkeøje
12 years ago

Øster Højst i Danmark havde det vel ligesom Sjöbo i Sverige.
Der ville man have en folkeafstemning, om man skulle modtage flygtninge.
Det blev nægtet, og det skabte en del postyr.
Staten dikterede, at sådan skulle det være.
Sådan var og er det også i Danmark.
Derfor kan det ikke undre, at had er den naturlige følgevirkning.
Folkeviljen er trådt under fode.

falkeøje

Mats /Malmö)
Mats /Malmö)
12 years ago
Reply to  falkeøje

@Falkeöje: I Sjöbo kommune hade man en lokal folkeafstemning i 1988.
Nej-sidan vann, 68 % sade nej till flyktingmottagning.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x