23
nov
Seneste opdatering: 24/11-09 kl. 2039
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ulovlig fredagsbøn i Rue des Poissonniers 20 november 2009. Se Kampf gegen die Besatzung der Straßen durch die Moslems eller Dernières nouvelles de l’enclave musulmane de Barbès:

Det var i 2008 muligt at bringe de franske myndigheder til at genoprette den republikanske orden i det offentlige rum i Paris´gader. Men det var nødvendigt, at borgerne mobiliserede og handlede. Lad os heller ikke glemme, at sejren mod islamisterne af Omar moskeen er skrøbelig: det kræver kun fejhed og passivitet fra myndighedernes side før muslimske borgere begynder deres ulovlige aktiviteter igen.

»De fisekulturelles afmagt«

De Radikale er som bekendt ikke så meget politisk parti, som det er en klub af forhenværende husmænd med honette ambitioner. Som man kan se på Radikale net, er den kreative, nogenlunde uddannede klasse i den grad forduftet. Det så vi forleden, da Marianne Jelved forargedes over Søvndals dobbeltspil. Politik er at gribe magten, beholde magten og bruge den, ikke at sige sandheden, lege spejderdreng og øve godhed. Det er dog for prosaisk for de fisekulturelle. Nu ser vi det igen i den farce der har udspillet sig, fordi Bondam troede han var medlem af et politisk parti. Suzanne Bjerrehuus hiver bukserne ned på segmentet, men der vil altid være abonnenter til et parti som R. Næste gang hedder det bare andet, og det vil være stadig være lige så stor en risiko for sine omgivelser, som en bilist uden kørekort.

FØR VALGET ville Klaus Bondam gøre alt for at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse og forsømte ingen lejlighed til at dæmonisere og tilsvine DF. Efter valget krøb Bondam til korset og lovede DF ‘frit valg på alle hylder’. Det var prisen for at sikre sig en borgmesterpost i København.Hans vælgere burde klappe i hænderne af begejstring. Heldigt for dem, at i det mindste én af deres politikere blev så desperat, at han på valgnatten sikrede de radikale indflydelse på Rådhuset. Uden den borgmesterpost ingen radikal indflydelse, ingen synlighed.

POLITIK HANDLER om magt og indflydelse, ikke om moral og troværdighed. Lige nu er de radikale kortsluttet med røg ud af ørerne over de fordele, ærkefjenden fik, men snart er alt ved det gamle…….Man kan være uenig med DF’s europapolitik, deres fokusering på døgnets fordelingspolitik, deres krav om, at afviste asylansøgere skal sendes hjem. Men hvem skal ind? Hvem skal ud? Hvor skal pengene komme fra? Det er så let at være godgørende på andres bekostning. Hvordan skal Gellerupparken se ud om 15 år?  Suzanne Bjerrehuus: Hadet mod DF er blevet et symbol på de fisekulturelles politiske afmagt og mangel på visioner.

Mon ikke også de fleste homoseksuelle uden borgmestergage har forladt partiet ? Dennis Knudsens eks-kæreste overfaldet bagfra af fem mænd med anden etnisk herkomst end dansk.

UK: Når ordet ‘drakonisk’ ikke længere slår til

Det må være hårdt at være minister i Storbritannien, hårdt at skulle trækkes med genstridige borgere der endnu ikke er færdigudviklet til det føjelige Homo Obediensis. Men Orwell’ske tiltag til hjælp for en trængt underholdningsindustri er sådan set en logisk konsekvens af et samfund der i multikulturalismens uhellige navn har afskaffet ‘common values’. Så forsvinder common sense jo i samme omgang, og der er kun uhæmmet autoritarisme at falde tilbage på (LFPC).

[…] £50,000 fines if someone in your house is accused of filesharing. A duty on ISPs to spy on all their customers in case they find something that would help the record or film industry sue them (ISPs who refuse to cooperate can be fined £250,000).

But that’s just for starters. The real meat is in the story we broke yesterday: Peter Mandelson, the unelected Business Secretary, would have to power to make up as many new penalties and enforcement systems as he likes. And he says he’s planning to appoint private militias financed by rightsholder groups who will have the power to kick you off the internet, spy on your use of the network, demand the removal of files or the blocking of websites, and Mandelson will have the power to invent any penalty, including jail time, for any transgression he deems you are guilty of. And of course, Mandelson’s successor in the next government would also have this power. […] Britain’s new Internet law — as bad as everyone’s been saying, and worse. Much, much worse.

“Og vi agter at vinde denne kamp”

Lars Hedegaards tale ved Trykkefrihedsselskabets 5 års dag. Jeg hører at Jacob Mchamgama vil stifte en alternativ forening. Han er en rigtig dansker. Det er man, når man har stiftet en forening.

Omkring dette tidspunkt for fem år siden mødtes fem mennesker i et skummelt loftslokale på Christiansborg, hvor vi besluttede at oprette en forening til forsvar for ytringsfriheden, efter at vi havde måttet konstatere, at der ikke var andre, der ville.
Vi besluttede at gøre det så enkelt som muligt: Vi ville forsvare ytringsfriheden, uanset hvor den er truet, og uanset, hvem, der truer den. Og så henviste vi i den forbindelse til den glimrende danske grundlov. Det var helt bevidst, at vi undlod alt muligt andet i vores formål: F.eks. tolerance og sød forståelse mellem nationer, kulturer og religioner. Dialog, kommen hinanden ved, afstandtagen fra had og lignende.
Hvis man står over for mennesker, der vil fratage en sin ytringsfrihed, er det vel menneskeligt forståeligt, at man ikke just nærer de varmeste følelser for vedkommende. Det har vi jo gentagne gange oplevet i Danmark. F.eks. kan jeg mindes situationer, der tydede på, at socialister var grundigt sure på borgerlige og omvendt. Ville det hjælpe med en tværpolitisk forening, der gik ind for, at politisk uenige skulle elske hinanden og komme hinanden ved?  (se også Mikael Jalving: Frihed eller døden.)

“Ikke børn, ikke alene, ikke flygtninge”

Svenske politikere siger ikke sandheden, aviserne skriver den ikke. Man kan kun gisne om hvorfor:

Politiker och journalister talar och skriver ofta om “ensamkommande flyktingbarn”. Det är missvisande på två punkter. Det handlar inte om barn utan om ungdomar mellan 15-18 år. Det andra som är missvisande är att de ensamkommande ungdomarna kallas flyktingar. De är asylsökande som inte har fått besked på om de får stanna eller ej, men tydligen vet journalister och politiker att alla ensamkommande asylsökande ungdomar är flyktingar med skyddsbehov innan deras asylärenden är avgjorda av Migrationsverket. Flyktingar och asylsökande är inte samma sak.

Vad som inte heller nämns i den offentliga debatten är att efter att en ensamkommande ungdom får uppehållstillstånd leder det till en anhöriginvandring, som är den största kategorin av invandringen till Sverige.[33.687 i 2008] Det är märkligt med ensamkommande ungdomar som kommer till Sverige medan deras föräldrar blir kvar i hemlandet. Då kan det inte handla om personer som flyr undan krig eller förföljelse för då hade alla i familjen tvingats lämna sitt hemland. Här handlar det om ekonomiska migranter som söker ett bättre liv socialt och ekonomiskt. Kan en anledning till att asylsökande ungdomar kommer ensamma till Sverige vara att de lättare ska få uppehållstillstånd för att de är unga så att de senare kanåterförenas med sina föräldrar i det nya hemlandet Sverige? Paul Nilsson Missvisande om ensamkommande asylsökande ungdomar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Uttrycket ankarbarn finns redan på svenska men jag tror att den bara används på fria bloggar och inte av MSM.

Victor
Victor
12 years ago

Der findes en bedre term på engelsk end det svenske “ensamkommande flyktingbarn”. Måske skulle man hellere tale om anchor children. Det kalder amerikanerne dem.

Janne
Janne
12 years ago

Gid de ‘fisekulturelle’ (pragtfuldt ord) dog ville vise mere modstand mod overfald på homoseksuelle i Danmark, i stedet for at have så travlt med hvem de omgås.

Endnu en fyr er slået ned i København, som ikke mere er en del af et tolerant Danmark.

“Mathias, blev slået ned omkring midnat, da han var på vej hjem fra bar, der ligger på Studiestræde i København. Kort tid efter at han havde forladt stedet, blev han overfaldet bagfra af fem mænd med anden etnisk herkomst end dansk.”

h t t p://www.bt.dk/kendte/dennis-knudsens-eks-kaereste-slaaet-ned

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Ekstra skørt er det jo, at Bondam som homoseksuel stemte for at bygge en moske i Nordvest finansieret af Iran. I Iran (og andre muslimske lande) henretter de homoseksuelle, så Bondam graver jo (i bogstaveligste forstand) sin egen grav. Har bliver jo én af de første, der ryger på skafottet, når muslimerne har overtaget Danmark. Men måske håber han på at hans store arbejde for islamiseringen af Danmark resulterer i en benådning af Danmarks kommende kalif. De radikale har nu altid levet i deres egen lille verden.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

De fisekulturelle skider for at blive i sproget både på virkeligheden og andres mening. De har for mange år siden afskaffet ‘common values’, derfor forsvandt ‘common sense’ ud af deres verdensbillede. Alle valg blev lige gode i en relativistisk diskurs. Derfor handler Bondam som han gør og siger noget andet. De fisekulturelle har råd til at være det, men deler tilfældigvis opfattelse med socialisterne, hvad religion angår. Religion har i deres øjne for længst udspillet sin rolle. derfor kan ingen tage den alvorligt længere, bortset fra, hvad fornærmelser kan afstedkomme. Derfor er det i virkeligheden heller ikke til at se… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“The Metropolitan Police has spent £10.6 million on translation services last year.

The record high figure could pay for hundreds of officers have risen sharply as immigration increases.

It’s the equivalent of nearly £30,000 a day.”

h t t p://www.thelondondailynews.com/metropolitan-police-spend-over-%C2%A310million-translation-services-p-3570.html

Hvor må England være et ekstremt rigt land og have næsten ingen borgere med sociale og økonomiske problemer, når England vælger at bruger så mange skattekroner på tolkearbejde.

Janne
Janne
12 years ago

Bjerrehuus er en dejlig bramfri kvinde. Ingen nøkker der. Og hvor har hun ret: “Man kan være uenig med DF’s europapolitik, deres fokusering på døgnets fordelingspolitik, deres krav om, at afviste asylansøgere skal sendes hjem. Men hvem skal ind? Hvem skal ud? Hvor skal pengene komme fra? Det er så let at være godgørende på andres bekostning.” Egentlig siger hun bare det, som der er blevet sagt i flere år – bl.a. på blogs. Det nytter at give sin mening til kende på blogs. Så keep up the good work, gæve snaphaner. 🙂 Og så synes jeg vældig godt om… Read more »

Demokratibloggen
12 years ago

SVERIGE ÄR OCKUPERAT!

Se dessa videor och även du blir övertygad, om du inte redan är det!

Sprid den här länken till så många som möjligt.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13152868

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Konfronteret med virkeligheden i befolkningers valg af politikere der afgiver nominel suverænitet til andre landes repræsentanter, og dommere der dømmer ud fra love den lokale befolkning heller ikke har valgt, forstummer al tale om anstændighed, rettigheder og lovprisningen af demokratiet ofte.

At langt de fleste politikere holder af at bruge andres penge og få lade mennesker beholde noget som helst udelades her uddybet, for ikke at ødelægge hele den gode stemning i morgenen. God morgen.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Kultureliten beskylder gang på gang den jævne dansker for fremmedhad. Men nu er der en anden sag, der har fået den førnævnte elite op af stolen. Forsvar for egne privilegier. En teaterdirektør er blevet fyret efter omfattende bijobberi.
http://politiken.dk/kultur/scenekunst/article841887.ece

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x