25
nov
Seneste opdatering: 26/11-09 kl. 2011
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rökdykare går in i ett garage på Siriusgatan i Bergsjön. Sex bilar blir helt utbrända – ytterligare 200 skadas av röken. “En sån här brand känns väldigt onödig” säger Patrik Johansson, som fick gå in två gånger i det brinnande garaget på Siriusgatan. – Svenske brandmænd udtrykker sig “på jysk” i TV:  “Less is more”.

Forever young

Det Berlingske Officins nekrolog over en voldelig venstrefløjsekstremist fra i går har unægteligt efterladt en ilde lugt der vil blive hængende nogen tid endnu. Mere klart får man næppe illustreret den ubesværede symbiose mellem vor tids borgerlighed og voldelige antiparlamentariske aktiviteter: Man undlader lige at nævne volden og hærværket eksplicit og eufemiserer den i stedet som “engagement”, og så glider den ned med morgenkaffen i de små hjem. Tidligere voldelige autonome som Jesper Dahl Caruso og Kenneth Plummer kan derfor roligt undlade konfrontationen med fortiden, det er såmænd ikke noget der kommer til at ligge dem til last.

Det hedder sig jo gerne, at ungdommeligt sværmeri for socialistiske idealer med alderen afløses af solid borgerlighed. Et udviklingsstadium der skal gennemleves. Problemet i dag er selvfølgelig, at den solide borgerlighed kun eksisterer i små overvintrede lommer uden egentlig indflydelse. Samtlige politiske partier på tinge pånær DF er på det værdipolitiske område langt hen ad vejen rørende enige: Stikord som multikulturalisme og værdirelativisme går i varierende grad igen fra ‘konservative’ til Enhedslisten, hvilket netop enere som Søren Pind og Suzanne Bjerrehuus indirekte bekræfter. Derfor, vil jeg påstå, er der ikke længere et pres fra voksen borgerlighed der får engang idealististiske oprørere til at rette ind med alderen. Tyngdepunktet i mainstream er rykket langt over i et område der engang tilhørte venstrefløjen. Derfor kan vi hos aldrende politikere og meningsdannere opleve uværdigt krampagtig klyngen sig til naive idealer, eller afvisning af at trodse den politiske korrekthed og tage entydig stilling i forhold der truer vores samfund (LFPC).

IslamOnline – jødehadets mørke propagandacentral

Det skorter ikke på autoritative hadith og Korancitater, når en vis “Sheikh `Atiyyah Saqr, former Head of Al-Azhar Fatwa Committee” udsteder en fatwa om jødernes angivelige nederdrægtigheder. Hele 20 punkter bliver det til, før han konkluderer:

[…] It was Almighty Allah who placed on them His Wrath and made them den of humiliation due to their transgression. Almighty Allah told us that He’d send to them people who’d pour on them rain of severe punishment that would last till the Day of Resurrection. All this gives us glad tidings of the coming victory of Muslims over them once Muslims stick to strong faith and belief in Allah and adopt the modern means of technology.” Antisemitism widespread among immigrant Misunderstanders of Islam in Denmark

Er IslamOnline en propagandacentral der som her formidler fatwaen som svar til en videbegærlig læser, er den førende sunni-institution Al-Azhar i Cairo islams mørke hjerte. Dette er hvad vantro i almindelighed og jøder i særdeleshed er oppe imod, og sandheden er så godt som umulig at få formidlet ud i en debat hvor islamisk jødehad opfattes som et problem hos nogle individer, ikke som et institutionelt og endemisk problem (LFPC).

De nye Moderater: Fire koner og tæsk

Män kan ha fyra fruar. Mannen är den starke som bestämmer i familjen. Man och kvinna har olika roller i livet. Om en kvinna är otrogen får hennes man slå henne. Men bara först efter att han pratat med henne och slutat ha sex med henne. Är detta åsikter som kännetecknar göteborgsmoderaterna? Ja tydligen. I alla fall en av kandidaterna på partiets riksdagslista, Abdirisak Waberi. Waberi är ordförande i organisationen Sveriges Islamiska skolor och har tidigare suttit i SDN Lärjedalen. I en intervju för RFSU ger Waberi uttryck för ovanstående. Jämställdhet inget för M

Interviewet er af alle foretaget af Riksförbundet för sexuell upplysning: Med koranen i klassrummet på FN s dag mod kvindevold, hvor DN modvilligt må medgive at volden imod kvinder i Sverige er  øget med 34 % på ti år. Den rammer i høj grad  “kvinnor,invandrare, flyktingar och minoriteter”, og da der ikke er  et ord om voldmændene, ser vi for os horder af ur-svenske barbarer,  der tæver løs på stakkels kvinder af anden seksualpolitisk herkomst. Kristeligt  Dagblad har opdaget at vold mod kvinder er kulturelt bestemt. Tak for oplysningen.

Infantil sex-chikane

Personalen på Gullspångs boende för flyktingbarn utsätts för våld, hot och sexuella trakasserier. Det säger fackförbundet Kommunal som nu kräver att Gullspångs kommun genast åtgärdar problemet. Dessutom har flera av barnen ofredat den kvinnliga personalen. Enligt anmälan blir kvinnliga arbetstagare berörda av barnen på ett sexuellt icke önskvärt sätt. Radioindslag: Våld och hot på flyktingboende

Galleri udstiller maleri af Muhammed som en hund

vilksrondellnyLARS MAN STANDING. Kunstneren Lars Vilks’ tegning af Muhammed som en rundkørselhund bliver malet i kæmpeformat direkte på væggen i svensk galleri.

Uwe Max Jensen: Galleri udstiller maleri af Muhammed som en hund

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pap
pap
12 years ago

Mikael Jalving har en interessant kommentar om Martin Lindblom og Jesper Dahl Caruso på sin blog hos Jyllands-Posten: “Den røde hagiografi lever imidlertid videre. Tag nu f.eks. gårsdagens nekrolog i Berlingske Tidende, skrevet af den tidligere sportsredaktør Jesper Dahl Caruso. Nekrologen gælden en vis Martin Lindblom, der ifølge min svage og hullede hukommelse er identisk med den mand, der stod i spidsen for Antifascistisk Aktion til støtte for PFLP og Blekingegadebanden, RAF og hvad der ellers var af forbrydere på den europæiske krimiscene dengang. Ja, jeg mener sågar at kunne huske, at denne Martin Lindblom herhjemme blev dømt for omfattende… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Vi skal have fat i nogle nogle klistermærker. Der skal være lidt af hvert på. Westergaards muhammedtegning på lygtepæle i hunde-pisser-højde. Og nogle korancitater. Og noget statistik. Og økonomi.

Busser, offentlige toiletter, opgange, butiksvinduer mv. har kun godt af lidt udsmykning.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

För några år sedan när rondellhunds-historien fortfarande var rätt aktuell så fick jag idén att göra en pastisch på t-shirten Adolf Hitler – European Tour. Så jag försökte göra en egen variant på Spreadshirt med just den bilden som motiv men med texten Lars Vilks – The Roundabout Dawg Tour och med diverse MENA-orter och datum på ryggen. Dan efter fick jag mail om att dom inte kunde expediera min beställning på grund av upprättsliga skäl. Yeah sure! Mer på grund av dhimmitude har jag en känsla av. Man kanske skulle försöka med en Kurt Westergaard – The Muslim Middle… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Man kanske skulle försöka med en Kurt Westergaard – The Muslim Middle East Tour? Uanset hvor mange “krænkende” muhammedtegninger, man har tegnet i sit liv, tror jeg stadig gerne at de vil have ens turistpenge i de forenede arabiske emirater. Dubai er ved at være fallit pga. hensynsløst byggeri for lånte penge og faldende olieindtægter. Var der nogle der nævnte arabernes (manglende) evne til at passe på penge? Ovenikøbet massevis af dem. Lidt det samme som at sætte ræven til at vogte gæs. http://epn.dk/okonomi2/global/article1899719.ece Så spørgsmålet er, nu hvor muslimerne ligger på randen af økonomisk kollaps, fordi de ikke har… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x