30
nov
Seneste opdatering: 30/11-09 kl. 2014
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges to største aviser: Bara förlorare. Det börjar aldrig där det slutar. Det gör schweizarnas folkomröstning om minareter än mer oroande.Schweiz har som första land i världen röstat för att förbjuda minareter. Regeringen är chockad efter söndagens folkomröstning, och befarar ilskna reaktioner från muslimska länder samt ökad islamofobi i Schweiz. Andre skriver: Förbudet mot minareter i Schweiz – en mörk fläck i historien! Hätsk debatt om minareter i Schweiz.Utrikesminister Carl Bildt “Det är ett uttryck för fördomar”. Schweitzerne ser anderledes på det. Ein modernes Land hat keine Minarette. I Tyskland på Der Spiegel er stemningen sådan her (Steen):

ScreenShot001

En ny fortælling er ved at tage form: Der er som bekendt ved gentagelse til ulidelighed opstået en udbredt enighed om Danmark som lille, indesluttet kakkelbordsnation uden kontakt med den pulserende verden. Nu har schweizerne altså taget et skridt som ligger langt ud over hvad der har været muligt herhjemme. Følgelig må der skabes en ny matrix som får denne ubekvemme sandhed til at give mening:

[…] – Hela världen skrattar åt Schweiz. Landet är ju inte känt som någon kulturnation direkt. Det är en tillflyktsort för rika människor, säger islamolog Jan Hjärpe. […] ’En skam för hela Europa’

Den venstreradikale strateg Saul Alinsky opremser i sin Rules for Radicals en række beskidte kneb der kan bruges i samfundsomvæltningens tjeneste, bl. a. dette: “Ridicule is man’s most potent weapon. It is almost impossible to counterattack ridicule”. Om Hjärpe med fuldt overlæg trækker på Alinsky er ikke godt at vide.

En af et utal af grunde til at Vesten vil tabe i den krig islam har erklæret imod os: Jyllands-Posten, der om nogen burde vide bedre, vinkler en historie om Schweiz ud fra spørgsmålet om forventede konsekvenser på de arabiske markeder. Faktuelt korrekt reportage, utvivlsomt, men det er en stadfæstelse af vores handlingslammelse – hvad vil de dog nu gøre imod os, bliver det dyrt for Nestlé? – hvor vinklen burde have været assertiv: Nu bliver vestligt demokrati truet igen, hvordan tackler vi det? JP bekræfter som alle øvrige mainstreammedier vores afmagt Schweiz får sin “Muhammed-sag” (LFPC).

»Forskel i menneskers grundlæggende livsvilkår«

En århusiansk læge og hypnoterapeut udlægger modviljen mod at gå i skole:

Forgæves kamp mod højt fravær. Trods flere initiativer er der voldsom vækst i fraværet især på skoler med mange indvandrere.Det kan ikke ses, at de århusianske skoler med mange tosprogede elever i de seneste år har gennemført en massiv indsats mod forsømmelser – med bl.a. morgenringninger, socialrådgivere og arabisktalende personale. Af de fem skoler, der har mest bekymrende fravær, har de fire over 75 pct. tosprogede elever.På de fem skoler er det bekymrende fravær steget med 113 pct. For hele kommunen er tallet 33 pct. Ifølge Poul Lundgaard Bak, sundheds- og trivselschef i Århus Kommune, bærer social ulighed ansvaret for det store fravær på indvandrerskolerne. »Det er et udtryk for det samme, som man kan se på mange andre parametre; nemlig forskel i menneskers grundlæggende livsvilkår.«Forgæves kamp mod højt fravær

Dannebrog forbudt
srs

Med Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols afgørelse af, at italienske skoler ikke må have krucifiks på væggene, kommer man i tvivl om, hvor længe Dronningen må fortsætte med et: »Gud bevare Danmark« i et land, som har korset som et centralt symbol i såvel den nationale, kulturelle som religiøse selvforståelse. [..]
Danmark er ikke et åndeligt uopdyrket landområde eller et multikulturelt land som Balkan eller Libanon, hvor flere store grupper kæmper om dagsordenen. Nej, Danmark er et land, hvor kristendommen er den religion, som har formet os, og som fortsat er afgørende for de fleste mennesker ved livets store skæringspunkter, og som i dagligdagen udgør en stille klangbund. Danmark er et land, hvor man som en frugt af kristendommen kan sondre mellem religion og politik. Dannebrog symboliserer, at vi er i en sammenhæng, hvor der er religionsfrihed, for så vidt man ikke krænker den offentlige orden og respekterer de demokratiske principper.

Når man som udlænding eller indvandrer ser Dannebrog, ja så er det en glimrende forbrugervejledning i, hvilket land man befinder sig i. At fjerne flaget eller symbolet er blot at stikke blår i øjnene…..Med sin dom har Den europæiske Menneskerettighedsdomstol vist, at den ikke respekterer et lands kultur, religion og tradition, som har stor betydning for det pågældende folk. domprovst i Helsingør, Steffen Ravn Jørgensen: Dannebrog forbudt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Gud hvor ville jeg ønske vi også her i landet havde direkte demokrati !

Schweizerne har vist os vejen – og jeg håber de sætter hælene hårdt i klippegrunden overfor både muslimerne og disses europæiske apologeter!

De skændige er ikke schweizerne, men alle islams ikke-muslimske medløbere.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

729 kommentarer til artikel i Die Presse, et klip: – Die Schweizer scheinen ein kluges Volk zu sein.Sie wollen ihr Schicksal ,ihre Zukunft (gesellschaftspolit.)selbst bestimmen und wollen den Multikulti Wahnsinn eindämmen auch d.religiösen Durcheinander inkl. Islamismus entgegen treten…Der politische (Mit)Gestaltungswille scheint intakt zu sein, ein Bravo der Direkt Demokratie.

http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/525167/index.do?direct=524844&_vl_backlink=/home/politik/aussenpolitik/525308/index.do&selChannel=103

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Benjamin
Benjamin
12 years ago

Sig mig, er svindelnummeret med den “menneskeskabte” opvarmning ved at blive afsløret i climategate?
Nu viser det sig, at CO2 udledning ikke i sig selv medfører stigende temperaturer og at den nuværende stigning snarere skyldes afvigelser i jordens rotation.
http://www.berlingske.dk/klima/co2-har-ikke-en-opvarmende-effekt

Hvad bliver den næste afsløring af politikernes løgne, om jeg må spørge? At islam alligevel ikke er en fredelig og tolerant religion, som vi ellers gik rundt og troede? Nej, nu be’r jeg dem altså. De må da virkelig til at få smurt propagandamaskinen overfor befolkning, ellers kunne man jo risikere at sandheden kom for dagen.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Und nicht vergessen! Ließe man Deutsche und Österreicher abstimmen, wäre das Ergebnis gleich! Ließe man die Holländer, Italiener und Dänen abstimmen, ähnlich! Aber das Volk hat bei uns nichts zu melden. Hier in Berlin herrscht keine Demokratie, sondern eine Diktatur gleichgeschalteter Parteien und über allem thront der Wohlfahrtsausschuß der EUdSSR! Schweizer Bürger! Meidet die EU! Gestern war ein großer Tag! Ein Kanonenschuß, der in Europa weiter hallen wird, als sich unsere Berliner Islam-und Einwandererlobby und die rotgrünen Karnevalsgestalten im Foto oben das im Moment vorstellen können. Österreich, Dänemark, Holland und Italien sind bereits hellwach! (Gerne weitere Links posten! Die online… Read more »

Universalgeni
12 years ago

“Hela världen skrattar åt Schweiz. Landet är ju inte känt som någon kulturnation direkt.” Han er den ondehakkeme godt nok fræk. Det svejtsiske folk kan man bare opløse, hvis man ikke værdsætter deres kultur. Invadere landet og sætte fremmed kultur i stedet. Skide højt og flot på deres demokrati. Han er jo nazist! Føj!

Janne
Janne
12 years ago

OT

Skoleinspektør – på folkeskole, der har problemer med fremmedsprogs chikane mod både danske elever og lærere – nu meldt til politiet i sit forsøg på at forhindre fremmedsprogs chikane.

“Fynsk skoleleder meldt til politiet”

h t t p://www.fyens.dk/article/1376108:Odense–Fynsk-skoleleder-meldt-til-politiet

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Janne

Det er et åbent spørgsmål, om sagen kan holde. Undervisningssproget er dansk. Og der er klare integrationsmål for folkeskolen opstillet af regeringen, præcis med hensyn til danskkundskaber. Inspektørens værktøj er sandsynligvis gangbart…

falkeøje
falkeøje
12 years ago

At den svenske regering er rystet over den schweiziske folkeafstemning
må være svenskernes sag.
Der vil forhåbentlig være mange flere hændelser i fremtiden, der ryster
svenskerne til besindelse om, hvor de selv hører til i det opgør, som nu er
i gang.
Vi mindes stadig deres leflen for Nazityskland under krigen.
Bliver de aldrig klogere?

falkeøje

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://www.document.no/2009/11/begynnelsen_pa_en_revolusjon_1.html

Hr. Rustad om Svejts valg, kors med videre.

Kometen
Kometen
12 years ago

Hey Universalgeni, dejligt at se dig aktiv igen. Er du på Facebook? – i så fald giv mig et kald over MSN Messenger. Ellers må du have en pragtfuld December! Mvh, Kometen.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Kometen

Nej, jjeg er ikke på Facebook. Men der er vist en, der har hugget mit nick. Eller var det på MySpace? Jeg finder messen frem…

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Lars von Trier ytrede vist som Gelsted.

Der er kilder der omtaler venders hærgen på dansk territorie. Venders skriftlige kilder er mig ikke kendte.
På historiestudiet omkring 1984 og nogle år efter var den velsete metode selve kernen i en del af metodelæren, at man kunne bruge kilderne på bedste vis og ikke gå imod dem. Metoder kan naturligvis ændres…

JensH
JensH
12 years ago

@Casper “Du kan da ikke for alvor mene at nogen vil slette korset fra Dannebrog.” Du følger vist ikke ret meget med i net-debatterne kan jeg se. At Dannebrog på grund af korset skal udskiftes med et mere ‘neutralt’ flag er ikke noget der falder mange centrum-venstre debattører fjernt. Overhovedet ikke. Jeg har skam set en del eksempler, hvor spørgsmålet om hvovidt man var parat til at afskaffe Dannebrog er blevet besvaret med svar som ‘herregud, det er jo bare et tomt symbol, som man kan udskifte med et andet’ eller ‘Danskerne er alligevel ikke kristne mere. så hvorfor bevare… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Lars von Trier ytrede vist som Gelsted.

Casper | Borgerlig bums (live fra Østberlin)

PB > Du kan da ikke for alvor mene at nogen vil slette korset fra Dannebrog. Det er jo det som domprovsten skriver. Det er muligt at han ikke mener det, for han væver sig ind i noget symbolsk, men det er faktisk hvad han skriver. Det eneste forslag om det kom fra Otto Gelsted i 1920’erne, men det var i et digt og var ment som provokation (“Stryg det grimme kors af flaget, gør det rødt…”) Siden dengang er der vist ingen der har foreslået det. At nogen så vil afskaffe folkekirken er en helt anden sag, der intet… Read more »

PB
PB
12 years ago

Angrebskrigen i Valdemars regeringstid, var lige så meget forebyggende, som det var imperialisme, Venderne havde hærget og bedrevet sørøveri ved østersøens kyster og den politik der blev ført for 1000 år siden var nok lidt mere håndfast end det der bedrives i 2009.
At det var “hedninge” der blev nedkæmpet er en historisk betegnelse og netop en forklaring på Dannebrog’s historiske ophav.
Ang. muslimer , så kunne man godt forestille sig at netop de danske styrker i et muslimsk land som feks. Afganistan, på et tidspunkt, ikke må ha det danske våbenskjold på køretøjerne, pga. korssymbolet.

Lasse Westy Bech
Lasse Westy Bech
12 years ago
Reply to  PB

Det korstog Valdemar Sejr (søn af Valdemar den Store) drev mod Østersø-landene, var sammen med Johanniter-ridderne. Min datter har spildt 4 ugers skolegang om middelalderen, og ender med et teaterstykke om korstogene i Estland, hvor de alle bærer Tempelriddernes skjold. Lærere – en parodi på deres titel. Der var (og er s.v.v.v) 3 store grene. Tempelridderne, De Tyske Riddere og Johanniter-ridderne. Vi blev flankeret af sidstnævnte. Deres flag var et rødt kvadrat, med et hvidt kryds. Det var dem der var med i Estland, hvorfra vi hentede Dannebrog. Tempelriddernes flag omvendt – hvid baggrund med rødt kryds (som i min… Read more »

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

Jooo, Matti,

Till slut förstår människor att verkligheten är precis den motsatta mot hur den beskrivs av de extremvänsterdominerade medierna och deras marionetter till politiker.

Matti från Finland
Matti från Finland
12 years ago

Det hela 57 % är ett utmärkt resultat , och dessutom även där bör man komma ihåg att PK-politrukerna hadde hela maskineriet bakom sig , så att på jämn mark kunde resultatet ha varit ännu värre för PK. Problemet är , att ofta när man talar med folk dessa nickar och håller med om vad man säger , men när dessa hör att det du precis höll med kommer från SD/DF :s program. Helt kort : folk tror , att deras tankar är “ytterhögern” utan att fatta att i verkligheten dom är helt normala. Och till detta sjuka kan folkomröstningen… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Det er rendyrket aktivisme fra domstolens side. Man må gerne tvinge børn fra samtlige vantro religioner til at spile halal i skolerne. Man må kønssegregere de vantro. Men de vantros egne religioner er forbudt. Og tørklædet? Ingen problemer. Heller ikke selvom det er et religiøst symbol. Så det bliver til noget. Judges legislating from the bench, som amerikanerne siger.

Casper | Borgerlig bums (live fra Østberlin)

Steffen Ravn Jørgensens indlæg er noget sludder, for enhver kan se at der er forskel på et krucifiks (religiøst symbol) og Dannebrog (nationalt symbol). At Dannebrog indeholder et kors gør det ikke til et symbol på kristendommen, det er primært et nationalt symbol. Rigsvåbnet er heller ikke et symbol på animisme, selv om det indeholder løver. Krucifikset var ifølge italienerne “et humanistisk symbol, der udtrykte lige værdighed mellem mennesker”. Dene forklaring er naturligvis fup, og jeg forstår ikke at Steffen Ravn Jørgensen godtager den, for han ønsker vel ikke selv at udvande kristendommen til humanisme? Derimod kan vi godt blive… Read more »

PB
PB
12 years ago

“Steffen Ravn Jørgensens indlæg er noget sludder, for enhver kan se at der er forskel på et krucifiks (religiøst symbol) og Dannebrog (nationalt symbol). At Dannebrog indeholder et kors gør det ikke til et symbol på kristendommen, det er primært et nationalt symbol.” Du vrøvler selv når du forsøger at gøre Dannebrog til noget andet end det er. Legenden lader det netop dale ned over Danerne, som er kristne, på slagmarken, hvor de bekæmper en (afgudsdyrkende) fremmed magt, der truer Danernes interessesfære i østersøområdet, på det tidspunkt. Vor gennem århundrede levede kristendom kan trods alt ikke fjernes med en modelune… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Der er lagt op til en øjenåbner, hvis muslimer klager til Den Europæiske Muslimrettighedsdomstol og får medhold…

Lars
Lars
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Et medhold kan blive skæbnesvangert for europæernes tro på demokratiet. Særdeles interessant sag…

Johansen
Johansen
12 years ago

Et demokratisk flertal i Schweitz har sat hælene i mod mere islam. De dominerende minareter er dømt ude.
Det er en klokkeklar sejr for et moderne, verdsligt samfund. Og et vigtigt signal at sende til islams følgesvende.
Man kan standse islamiseringen med et demokratisk flertal, hvis vesterlændingene vågner op i tide.

Universalgeni
12 years ago

Danmark har religionsfrihed, men vi har ikke religionslighed. Kristendommen har særstatus, – det sikrer grundlovens § 4, som sige: “Den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten.”

Victor
Victor
12 years ago

BBCs Newsnight havde forleden et indslag om nogle af Hizb-ut-tahrirs skoler i England….Shakespeare er bare helt haram.

http://www.youtube.com/watch?v=U_wJ9KccFtU&feature=ytn%3Amptnews

navn
navn
12 years ago
Reply to  Victor

Udsendelsen på linket stopper efter 23 sekunder på både You Tube og Atheist…

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  navn

Jeg har lige tjekket: Det gør den ikke hos moi.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  navn

Nej, den gør ikke. Slet cache & cookies. Tjek dine Flash Players. Dem skal man have 2 af – versionerne er listet i Tilføj/fjern programmer.

1. Internet Explorer -> Funktioner -> Generelt -> Slet midlertidige filer
2. Adobe Flash Player uninstaller: http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
3. Adobe Flash Player version 10.0.32.18: http://get.adobe.com/flashplayer/
4. Fjern gammel version af Adobe Shockwave Player
4. Adobe Shockwave Player version 11.5.2.602: http://get.adobe.com/shockwave/

Shockwave afinstalleres via Tilføj/fjern programmer før ny version installeres. Til Flash bruger men Adobes specielle uninstaller før den nye hentes.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det kan også være Java. Vi er nået til Java Version 6 Update 17.

Tjek din installation her: http://java.com/en/download/installed.jsp
Fjern gammel Java med JavaRa før installation af ny version: http://raproducts.org/

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

YouTube har en speciel måde at bruge Java på. Derfor kan det også være det. Vi er nået til Java Version 6 Update 17. Fjern mellemrummet før h:

Tjek din installation her: h ttp://java.com/en/download/installed.jsp
Fjern gammel Java med JavaRa før ny installation: h ttp://raproducts.org/

JensH
JensH
12 years ago

Og netop som befolkningen i Schweiz på demokratisk vis har valgt at sætte sig til modværge mod islamiseringen af deres land, så har Nordisk Råd valgt at sætte et frontalangreb ind mod Danmark, som de kalder et “U-land” fordi vi ikke yder statsstøtte til trossamfund uden for de nationale kirker. Det strider ifølge disse ‘eksperter’ mod “den fulde religionsfrihed”, sådan som man har det i Norge og Sverige, hvor der åbenbart ydes statsstøtte(??): http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/347827:Kirke—tro–Danmark-er-nummer-sjok-i-ligebehandling-af-religioner-i-Norden?page=1 Nu taler artiklen ganske vist om ‘religioner’ i flertal, men mon ikke det er en bestemt religion disse ‘eksperter’ specielt er bekymrede for bliver diskrimineret?? Jeg… Read more »

PB
PB
12 years ago
Reply to  JensH

Men Nordisk Råd, er der nogen der tager det foretagende alvorligt idag og har det overhovedet nogen form for indflydelse?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  JensH

Det er korrekt at der ikke direkte ydes støtte til trossamfund udenfor folkekirken. Der er egentlig tre typer trossamfund i Danmark: 1. Folkekirken som understøttes af staten, dels ved kirkeskat pålignet medlemmerne, dels ved at staten betaler en del af præsternes løn og pension, og hele biskoppernes løn og pension. 2. Dem der ikke bærer betegnelsen “godkendt”, de kan dyrke deres tro som de vil. 3. Dem der bærer betegnelsen “godkendte” De “godkendte” har mange givtige privillegier og støttes økonomisk indirekte. Her direkte citat fra kirkeministeriets vejledning. Det er nu flyttet til familieministeriet, trossamfunds forhold er nu et familieanliggende: “undtagelse… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Helvedesmaskinen og kukuret har i princippet samme princip blot med den variation, at i stedet for at en sprængladning detonerer på et forudbestemt tidspunkt og spreder død og ødelæggelse, så har kukuret i stedet for en mekanisme, der gør, at når tiden er inde, kommer der en lille fugt ud af en luge og siger kukkuk, hvilket spreder hygge og fornøjelse.

Uden et højt udviklet demokrati havde denne teknologi ikke været mulig.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Omvendt racisme i 2200-hopelessness. Måske skulle den frelste “elite” og de “intellektuelle”, der altid er så fantastisk dygtige til at spille gode på andres bekostning og til at opdrage på alle os andre, for én gangs skyld selv prøve at bo her ude i reservatet i en periode – det yderst forudsigelige resultat af alle deres verdensfjerne kulturrelativistiske drømme om den lyksalige multikultur, hvor alting er præcis lige godt, og hvor vi ikke kan tillade os at stille seriøse krav til vore uninviterede gæster. Var det mon ikke en ide med et længerevarende studiebesøg, Dalager, Rifbjerg, H. V. Holst, B.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Pk
Pk
12 years ago

På svensk TV efter afstemningen i Schweiz.
Efter en kommentar fra Schweiz, så tilbage til studiet i Stockholm,
og der siges, Nu kommer en svensk kommentar,OG frem dukker en
Islamist og fortæller om den sorg han føler.
En islamist fra mellemøsten er Sverige.
Stakkels Land , men husk det vil at Islam bestemmer i Sverige.
TV2, ca 2105.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Der er vist årsager til at kommentarer ikke er sådan lige til at placere hos de nævnte svenske medier…
Hos DN ses aktuelt 7 kommentarer men intet om hvordan man kunne lægge en kommentar selv. SvD- artiklen er det ikke muligt at kommentere direkte på.

Svenskere er godt nok noget for sig. Som alle andre, bevares.

På gulvet ligger Felix Krull-
han var slet ikke- fuld.
Han faldt blot fra sin hylde-
nu må jeg tæer- skylle.
Hjernevask i Sveriges presse-
du kan tro nej. Tak til- den messe.

Demokratbloggen
12 years ago
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Om Die Presse, her på engelsk: http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Presse Die Presse is an Austrian daily newspaper based in Vienna. It was founded in 1946 by World War II resistance fighter Ernst Molden and stands in tradition of the Viennese newspapers “Die Presse” (1848-1896) (founded by August Zang) and “Neue Freie Presse” (1864-1938; founded by Max Friedländer). The paper covers general news topics. It is frequently quoted in international media concerning news from Austria. It is the leading Austrian daily newspaper, though not the largest, with around 350,000 readers. Since March 15th, 2009, it has also been operating a weekly newspaper under the… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg må vel hellere her lægge allerede lagte ord på Uriasposten og nå at tilføje dette der ikke kom med derovre- Die Presse er en østrigsk avis, der udgives fra Wien. Avisen er en af de førende i landet og læses dagligt af ca. 350.000 mennesker: At svejtserne stemte om mange andre ting, fra spørgsmål om anlæg af idrætsanlæg til om der skulle være en tunnel der og der og alt derimellem fordelt på de emner, de hver for sig i kantonerne havde på den aktuelle dagsorden og hvilke var emner fundet egnede og nødvendige at stemme om, det nævnes… Read more »

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x