1
dec
Seneste opdatering: 2/12-09 kl. 0659
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er denne adfærd forskellig fra den man kan se hos mexiforniske latino-bander, eller hos nihilistiske unge ‘yobs’ i Binge Britain? Måske ikke i andet end kropssproget der unægteligt leder tankerne hen på billeder af unge mænd i det hærgede oprindelsesland – hyperaktive af destruktiv energi. Men billedet af USA med de åh, så velfungerende muslimer (et dansker-bashende billede der bruges af folk der vist ellers hader USA) er ved at krakelere, foranlediget af flere voldsomme begivenheder på det seneste. Disse junior-mujahediner finder vi måske inden længe i en træningslejr i Somalia, hvorfra de så kan vende tilbage og foranstalte mere end blot at vælte folk af cyklen (LFPC).

“Et fascistisk, racistisk frilandsmuseum”

I et døgn havde Jan Hjärpe og Aftonbladet rekorden, men så kom tyrkerne på banen:

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan said Switzerland’s vote to ban the construction of minarets was a “sign of an increasing racist and fascist stance in Europe,” Turkish television Channel 7 reported on Tuesday. Islamophobia was a “crime against humanity,” just like anti-Semitism, Erdogan said.

The minister said that it was a mistake to bring the issue to referendum to begin with, saying: “Switzerland is not an EU member. If it were, it would have been forced to maintain the EU standard.” Noting that EU countries like France and Sweden had reacted negatively to the news of the ban, he continued: “The EU is also discomfited over this development. If this attitude doesn’t change, Switzerland won’t be able to escape being an ‘open-air museum of intolerance’.” Bağış said he believed Switzerland would reconsider its move in the face of condemnation and pressure from the international public. Minister tells Muslims to redirect assets from Switzerland, Turkey’s Erdogan Says Minaret Ban is Sign of Fascism. – Så forlader vi hysterikerne og vender os mod en schweizisk bosat journalist, der gerne vil sætte os ind i de lokales bevæggrunde:

It would be utterly wrong — and dangerous — to think that this was primarily a racist vote. I’m convinced that the post-electoral analysis will show that a significant part of the (anti-racist) left and an overwhelming majority of the women supported the ban — not because they are afraid of minarets, but because they are worried about the role (some would say: about the oppression) of women in Islamic societies and about the role of religion in public life. This is, in my opinion, an entirely legitimate discussion that we have to have and must not suppress.
The ban of minarets will not solve one problem of Muslim integration. But the referendum gave the Swiss people the chance to express their opinion that it is not moving into a good direction at the moment. Their vote turned out to be sort of a wake up call to politicians and judges to take their worries seriously. The result of the vote, as uncomfortable and even embarrassing as it may come to many in Switzerland, will be a more open and hence a more sincere and productive debate about Muslim integration. This is, thanks to Switzerland’s form of direct democracy, the positive side of the vote. The Real Reasons Why the Swiss Voted to Ban Minarets, Daniel Ammann, Swiss based journalist

Nettets ytringsfrihed ændrer Sverige

Vi skrev lidt om det forleden. Idag byder Ulf Nilson det så velkommen, han kan i Expressen. Man må tage det sure med det søde, men intet bliver som før i Sverige, med mindre censorerne har nye dristige planer. Ericsson har forsynet Kina med “net-modererende” teknologi, så man ved aldrig. Se for eksempel  Tiananmen-søgning med og uden filter. Og så er det fra idag, at al elektronisk trafik, der passerer Sveriges grænse, kan blive  aflyttet…………..

Exempel: Flyktingbarn kommer ensamma till Sverige för att få asyl, just nu cirka fyra per dag. Medierna behandlar fenomenet lugnt och sansat. Man vill inte, absolut inte, beskyllas för “främlingsfientlighet” (eller sympatier för Sverigedemokraterna).Inte så i den så kallade bloggosfären. En strid ström av mejl och länkar talar om “18-åringen som var 31 år i Grekland”, om asylsökande barn med skägg (!), om pojkar som flytt våld men hotar personalen på mottagningshem med kniv. Etc. Man slår fast att barnen – eller “barnen” – är “ankare”, alltså skickade till Sverige för att sedan kunna få hit anhöriga.
Yttrandefriheten är underbar. Jag älskar den. I slutet på 70-talet skulle en ung kurd vid namn Ismet utvisas. Stort väsen i landet. Så hemskt, så synd! Min fru, Aino, sändes av sin tidning till Ismets hemstad. Där fann hon att han – utan att nämna det – hade fru och barn. Hans utsatthet var en bluff men skulle man verkligen våga berätta det? Det gjorde man. Men många gånger, alltför många, går beslutet i motsatt riktning. ULF NILSON: Sverige talar med kluven tunga

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benjamin
Benjamin
12 years ago

A propos uciviliseret adfærd og jihad: I Tyskland har politiet foretaget razziaer over hele landet mod den tyrkiske islamiske gruppe Milli Görüs, som var under mistanke for dels at svindle med pengedonationerne fra staten og dels at være udrugemaskine for islamisk ekstremisme, herunder terror. http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,664769,00.html I Tyskland er det sådan, at man får statsstøtte som parti/organisation, hvis man modtager private pengegaver. Disse donationer fra partiets økonomiske støtter svindles der imidlertid med af disse organisationer, så at det ser ud som om partiet har krav på flere penge fra det offentlige, end hvad der faktisk er tilfældet. Politiet har holdt øje… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Junior jihad

Det er ikke hjernen, der trykker repræsentanterne for fredens religion platfodede.
Hele vejen igennem uciviliseret og asocial adfærd. Ak ja.

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

Somalisk Junior-Jihad,

Ja, det är så här det ser ut bakom rubrikerna, men så långt som till rubriker når förstås bara morden, de grova rånen och möjligen vissa överfallsvåldtäkter numera. Denna film bör visas i alla skolor.

pap
pap
12 years ago

Friheden i vesten synes at have en kedelig virkning på personer, der traditionelt set er vant til at leve under islams åg og udpræget social kontrol. De kan ikke rumme det.

JensH
JensH
12 years ago

“It would be utterly wrong — and dangerous — to think that this was primarily a racist vote” Nej, selvfølgelig var det ikke rascisme. Hvem ud over medier og politikere har da også påstået det?? Og disse eliter befinder sig efterhånden på en helt anden planet end de befolkninger de hævder at repræsentere. Alene TV-billederne fra EU’s fejring af Lisabon-traktaten igår aftes viste med al tydelighed, hvor langt væk denne Europæiske nomenklatura befinder sig fra den almindelige Europæer. Sandheden er, at befolkningen i ethvert Europæisk land der havde fået den chance Schweizerne fik, ville have stemt nøjagtigt det samme, bortset… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x