9
dec
Seneste opdatering: 10/12-09 kl. 0835
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Få folkekirkelige klimaklokker

En undersøgelse, Kristeligt Dagblad har lavet blandt 862 af landets præster, viser, at næsten 70 procent af landets sogne har valgt at lade kirkeklokkerne hænge uberørte i forbindelse med klimagudstjenesten i Københavns Domkirke.Kristne skal have holdninger, men folkekirken som institution skal ikke. Trækker vi Gud ind i de her spørgsmål, ender vi i et korstog mod dem, der er uenige, siger Torben Bramming, sognepræst i Ribe Domsogn, der også er imodinitiativet. Danske kirker siger nej til klokkeringning for klimaet.

UK: Sejr, eller Pyrrhussejr for ytringsfriheden?

I et land der dagligt byder på groteske historier om drakoniske metoder anvendt mod den oprindelige befolkning, er dette et lille lyspunkt. Vi må afvente og se om det får videre konsekvenser på nogen måde, men tilbage står et hotelejerpar med en forretning der måske er ødelagt. Sager som disse har derudover en effekt på det øvrige samfund, idet man kunne sige at det ‘puts the fear of Allah’ i folk, der uvægerligt vil opfatte det muslimske samfund som letantændelige og -krænkede, og som derfor skal behandles med ‘respekt’. Ekstremismeefterforskeren David Gaubatz taler om sager som denne som et led i en “conditioning process”, her med udgangspunkt i den såkaldte “flying imams case” i USA, hvor en gruppe imamer foranstaltede en række provokerende situationer i en lufthavn, hvorefter de sagsøgte de borgere der anmeldte dem:

[…] One was the ‘Flying Imam case’ in which several Imams began praying loudly at an airport and then caused disruptions on a plane. This was merely a ‘hoax’ in order for the Imams to instill fear into the public, and by later suing the airlines and threatening the innocent people who reported their suspicious activities. This tactic by Islamic leaders and CAIR (Muslim Brotherhood) in regards to terrorism is called a ‘conditioning process’. One is simply ‘softening’ their enemy to conform to later demands. […] CAIR’s Strategy of Deception

Vi ved ikke om den pågældende britiske muslima forsætligt har spillet offerkortet med sådanne strategiske overvejelser i baghånden. Det er slet ikke sikkert at hun har. Men i og med at offerrollen er en del af islams “hele pakke”, er det måske også irrelevant. Sager som disse vil poppe op med formentlig kortere og kortere intervaller i Europa i resten af vores levetid. Effekten bliver som var den kalkuleret af Broderskabet eller andre, så længe ingen vægtige spillere slår i bordet og siger stop (LFPC).

Christian hoteliers accused of insulting a Muslim guest for wearing the hijab and berating her for her beliefs were dramatically cleared this afternoon. Benjamin and Sharon Vogelenzang denied using threatening, abusive or insulting words which were religiously aggravated against white British Muslim convert Ericka Tazi, 60.

District Judge Richard Clancy, who heard the case in the absence of a jury, told the couple that religion and politics was the ‘tinderbox which set the whole thing alight and it would appear because of strongly entrenched positions that is what has happened here’.

Explaining his reasons for dismissing the case, he said Mrs Tazi’s claim that she was verbally attacked by the couple for up to an hour had not been borne out by other prosecution witnesses, who suggested that any discussions lasted around seven minutes. […] ‘Freedom of speech’ victory as Christian hoteliers are CLEARED of insulting Muslim woman as judge slams her evidence

Ny “chokerende” rapport: Europæerne er onde og racistiske

Vi bliver først “chokerede” den dag europæiske rettighedsorganisationer ikke har noget at udsætte på europæerne. Dette har dog lange udsigter, og vil kræve et ukendt omfang af drakoniske og totalitære indgreb mod samme europæere. Den multikulturelle idyl der jo ellers skulle være en slags naturtilstand, synes pokkers svær at nå frem til. Man skal dog her ikke glemme, at europæerne for så vidt pisker sig selv med skorpioner, idet de igen og igen vælger politikere der stadfæster misèren og kaster penge efter folk som Kjærum. Der er en ganske enkel tilgang til jammeret her: Så længe den ilde behandlede omverden sætter alt på spil for at komme hertil er vi såmænd ikke så slemme. Fødderne peger imod os, ikke væk. Længere er den ikke (LFPC).

Etniske minoriteter i EU-landene er udsat for diskrimination, der har nået “chokerende” højder. Det konkluderer en ny rapport fra EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder (FRA). […]

Romaer er den gruppe, der er hårdest ramt, fulgt af afrikanere fra lande syd for Sahara og nordafrikanere. – Resultaterne afslører chokerende beviser på den diskrimination, minoriteter står over for i hverdagen, lyder det i rapporten. […]

– Jeg har arbejdet med menneskerettigheder i 25 år, og jeg var overrasket over diskriminationens omfang og manglen på registrering, siger Morten Kjærum, direktør i EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder. Diskrimination har nået “chokerende” højder

For “værdikonservativ” til FN i København

Världen Idag er en lille kristen avis, blandt andet kendt for Nuri Kinos prisbelønnede reportager:

“Er ansökan uppfyller inte våra kriterier.” Det beskedet fick Maggie Thauersköld Crusell efter att hon försökt bli godkänd för att bevaka klimatkonferensen UNFCCC i Köpenhamn för Världen idag. Tidningsredaktionen kontaktade Paulina Kubiak, ackrediteringsansvarig vid UNFCCC, som på tisdagen efter ett längre samtal, ändrade det tidigare beslutet. Men det nya beskedet satt hårt inne. Paulina Kubiak förklarade att hon inte fattat det första beslutet, men att hon trodde det påverkats av att Wikipedia beskriver Världen idag som en värdekonservativ kristen tidning. Kriterierna för deltagande media innebär bland annat att de inte ska vara opinionsdrivande, förklarar hon. De ska också ha fokus på internationella nyheter och en betoning på klimatfrågor.Under samtalet tittar Paulina Kubiak närmare på Världen idags hemsida, och läser där att chefredaktören Felicia Svaeren uttalar sig om att tidningen vill stå för kristna värden. Det ses också som ett problem.- Ni är inte som till exempel New York Times, ni har en viss infallsvinkel, säger hon. Nekades ackreditering – nu släpps Världen idag in, Kristen tidning stoppad i Köpenhamn.

Slaget om muslimerna

Lige så diskuteret Evin Rubars dokumentar forleden har været på svenske blogs, lige så lidt har den været det i main stream medierne. Jeg finder en (1) artikel om den, Dilsa Demirbag Stens. Nu foreligger den på You Tube:

Evin Rubars dokumentär Slaget om muslimerna – SVT i söndags – är en smärtsam men pedagogisk redogörelse för hur identitetspolitiken lämnat fältet fritt för odemokratiska grupper och strömningar; i filmen skildras hur tydligt islamistiska grupper framställs som representanter för alla Sveriges muslimer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
barfbag
barfbag
12 years ago

http://opr.princeton.edu/popclock/ Apropos “Fødderne peger imod os, ikke væk.”Dette URL-link giver en fornemmelse af befolkningspresset. Venstreklik på “Click here”, og et lille vindue (kræver Javaprogram) med et verdensbefolkningsur kommer til syne. Jeg plejer næsten altid at have dette verdensbefolkningsur i gang på min skærm, så har jeg et tydeligt overblik over, hvor mange ville benytte sig af tidligere Radikale Venstre-minister (2000 – 2001) og nuværende redaktør på Politiken Britta Bay Bundegaards forslag om vidt åbne landegrænser i hele Verden.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Så var vi tillbaka där igen. Så här borde vi behandla alla gnälliga mohammedaner. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=yfl6Lu3xQW0

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Morten Kjærum & co. spurgte i vinden og fik det svar de ønskede sig – surprise, surprise 😉 http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/349105:Udland–Udbredt-diskrimination-af-mindretal-i-EU Udbredt diskrimination af mindretal i EU 09. dec 2009 21:00 Indvandrere og andre minoriteter i Europa er udsat for udbredt diskrimination, viser ny rapport. De fleste melder ikke diskriminationen Ritzau Etniske minoriteter i EU-landene er udsat for diskrimination, der har nået “chokerende” højder. Det konkluderer en ny rapport fra EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder (FRA). I undersøgelsen er 23.000 mennesker fra alle 27 EU-lande blevet spurgt om deres oplevelser af diskrimination. Konklusionen er, at indvandrere jævnligt diskrimineres inden for alle aspekter… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

Husker I det kristne hotelpar fra Liverpool? De vandt!!

‘Freedom of speech’ victory as Christian hoteliers are CLEARED of insulting Muslim woman as judge slams her evidence

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1234509/Hoteliers-cleared-insulting-Muslim-guest-wearing-hijab-breakfast.html

LFPC
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Fantastisk, og så i Orwellstaten Storbritannien.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  LFPC

Ja, det er ikke til at tro! Først Schweiz og nu England:-) Common sense will prevail!!!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Fedt! – at læse kommentarerne indgyder masser af håb om,
at PK-idiotiet kan bremses, inden det er alt for sent.

Velkommen tilbage, Miss. M –
jeg var helt bange for, at du havde forladt os 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, jeg har skam læst med! Jeg har bare haft for travlt til at skrive 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Nå, så er jeg mere rolig 🙂

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Victor
Victor
12 years ago

Jov – Liva.

Rødt hår.

http://www.youtube.com/watch?v=w2C_aE0MQjY

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Victor

Haha.. Vi har flere i familien og tilbage i flere generationer og familiegrene, så vi kender til alt hvad der har med ‘irsk hårfarve’ og omtale af samme at gøre. 🙂

Liva
Liva
12 years ago

Ret skal være ret. Når der kommer lidt fornuft fra den ellers så islam-konservative venstrefløj, så skal den have ros:

“SF åbner nu for at stemme for en lov, der forbyder muslimske kvinder med månedskort at beholde burkaen på, når de stiger på bussen.”

h t t p://www.berlingske.dk/politik/sf-vil-lovgive-mod-burka-i-busser

Selvfølgelig skal alle kvinder i Danmark kunne køre i bus med ansigtet og hår synligt. Og selvfølgelig skal buschauffører kunne se kvinder i øjnene. Og selvfølgelig skal kvindelighed og hår ikke være tabu i det offentlige rum.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Men mere helhjertet er SF så heller ikke, når det gælder kulturel og religiøs ‘teltning’ af kvinder. Således siger en kvindelig SF’er angiveligt om burka og niqab debatten i folketinget:

“SF’s ordfører, Karina Lorentzen Dehnhardt, kaldte debatten spild af Folketingets tid, når der var langt væsentligere spørgsmål på dagsorden ved klimakonferencen i Bella Center, få kilometer fra Christiansborg.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/348956:Danmark–Skrappere-kurs-paa-vej-over-for-burkaer?page=2

Med henvisning til Den store klima Bastian kan vi jo lade være med at debattere noget som helst, ikke sandt..

Victor
Victor
12 years ago

Poul Friis har netop nu en samtale med fru godsejerinde Britta Schall Holberg om minaretforbud, de ånde og intolerante danskere og så videre. Hør den – og vend så lige skråen, næste gang alle halal-hippier bliver gjort til venstreorienterede.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Victor

Det er bestemt ikke nogen fornøjelse at se at også Venstre fører moske og halal politik.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Victor

Jeg synes næsten at ordet halal-hippier er for positivt. Betegnelsen halal-undersåtter dækker bedre, synes jeg.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Liva

Du har ret: Britta Schall var en vaskeægte dhimmi. Og hun nød det. Men igen: Hvis dit udgangpunkt – som hendes – er en sandreligion, så er det altså op ad bakke at få dem til at udvikle en rygrad.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Victor

Jeg hørte hende også – der er vist helt lukket ned for centralprocessoren oppe på øverste etage i hendes tilfælde:-) Hun er helt ufatteligt naiv og uvidende at høre på – kender intet til realiteterne og om, hvordan islam konstant stiller nye krav, når først man begynder at give muslimerne så meget som en lillefinger. De oplever det bare som endnu en svaghed hos os vantro, som naturligvis straks bør udnyttes maksimalt. Se fx. på hvordan S-politikere nu i ramme alvor begynder at gå ind for at tillade de ubærlige bønneskrål fra minaraten ved en moské i Slesvig (Rendsburg?) –… Read more »

Hans Erling Jensen
12 years ago

Godt sendt Steen!
Kanonudsendelse.
Idioter findes over det hele!
deres medhjælpere er dog de værste!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x