10
dec
Seneste opdatering: 10/12-09 kl. 1431
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tale på Civitas.org 9/11-2009, det er kun 19 dage inden Tahawwur Hussain Rana David Coleman Headley og tre uger før Fort Hood-massakren, det værste terrorangreb siden 9/11. (billedet er lidt mørkt, udmærket  lyd)Se også Dr. Hamid Tawfik i Israel. En veluddannet, velstående, tidligere hjernevasket islamist. “Kend din lokale islamist først og fremmest på hans kvindehad [udvider definitionen ret betragteligt] og indgå aldrig i forhandlinger med ham. Det hele bli’r kun værre”. Og forhandle med radikale, det er netop hvad vi har set enhver svensk toppolitiker gennem 30 år gøre på Rubars dokumentar. Har politikere rådgivere? Læser de bøger? Gør journalister? I Danmark skulle vi hen i 2006, inden islamisten Abu Laban selv havde gjort sig umulig som ekspertkommentator på DR TV. Hvornår er personer som Abdirisak Waberi, Mohammed Kharraki og Mahmoud Aldebe færdige som gadesangere på det svenske parnas? Eller er deres tid først lige kommet?  interview min. 7:55.

Klimahykleri og hybris

Vi befinder os i øjeblikket i en fase hvor moralisme samt opfordringer til askese og omtanke fylder det offentlige rum. Mainstreammedierne er ikke præget af klarhed om egen positionering i forhold til denne massive propaganda. Lige nu har livsstilsbloggen jp.dk således en hovedhistorie der er oppe at ringe med dommedagsklokkerne:

Udledningen af CO2 skal under kontrol inden for 10 år. Ellers vil skaderne være enorme, advarer forskere.

Så konkret er budskabet fra Storbritanniens vejrinstitut Met Office, når det kommer til udledningen af drivhusgasser, skriver Irish Independent. […] Vi har 10 år til at redde planeten

Historien handler altså om vurdering der har oprindelse i en aktør i debatten, det britiske meteorologiske institut. Problemet her er fraværet af en redaktionel vinkling – overskriften får udsagnet til at fremstå som kendsgerninger, uden det sædvanlige “Ekspert:” præfix. Man kan derfor ikke andet end som et minimum konkludere at JP ikke distancerer sig fra prognosen. Se så her, fra JP for få dage siden:

Den islandske krones nedtur har gjort det billigt at julehandle i Island, og Reykjavik byder desuden på spændende udflugtsmuligheder. […] Shop amok i Reykjavik

Denne skamløse mangel på integritet er dræbende for klimafortællingen og for propagandaens troværdighed. Når jeg læser sådan noget griber jeg efter temperaturreguleringen i min vandseng – hvem er egentlig ren i denne debat, er det hele et stort cirkus af fromhed og kønne hensigter? Vi har i det mindste her nogle særdeles gode muligheder i debatterne for at skære igennem ved at spørge til de frelstes egen livsførelse. Hvor mange har således for altid opgivet bilkørsel og ferierejser med fly? (LFPC)  (foto Københavns  Domkirke)

torsd 021

Baby-boomers

The number of foreigners living in the UK hit a record high last year, new figures have revealed. There are 6.7million people who were born overseas living here — one in eleven of the total population — the Office for National Statistics said. Its annual overview of official population figures also showed the extent of the “Immigrant Baby Boom” affecting the country.

Nearly a quarter of all births in England and Wales last year were to foreign born mothers — a record high. They made up 170,834 out of the total of 708,711. The ONS estimates the population will increase by nearly ten million in the next 25 years. By 2033 there will be 71.6million people living here, up from 61.4million now, the figures showed. 6.7 mio foreigners live in the UK. Britain ‘terrorised by spectre’ of 70 million population.

I Sverige hedder det idag: 2000-talet har varit en lång babyboom, visar en ny rapport från Socialstyrelsen. Vover man sig ind på Socialstyrelsen for at finde ud af  mere om alle de boomende babies, får man blot at vide at flere  mødre er fede og færre ryger, hvor mange der er inseminerede og hvor mange der fik kejsersnit. Vi ved kort sagt ikke hvem der føder dem, og det er heller ikke meningen Det gælder al statistik i Sverige, som en skribent bemærkede på Svenska Dagbladet efter Jimmi Åkessons AB artikel: Man sørger for så lidt ammunition til kritikere af befolkningsudskiftningen som muligt. Det gør at man for eksempel ikke kan komme rigtig om bag ved landets mildt sagt interessante voldtægtsanmeldelser: “Desværre, der er ikke tal, der underbygger det,” skønt det nok skulle være muligt i et land med over 500 “styrelser.” Det gælder også en historie som denne:

En ny undersökning bland kvinnor som är 23, 26 och 29 år gamla, som gjorts på Sahlgrenska akademin i Göteborg visar att omkring 20 procent av kvinnorna har varit med om olika former av sexuella övergrepp: Hot, kränkningar, tvång eller sexuellt våld.I samband med gynundersökningar har nära 500 kvinnor i sydvästra Sverige fått svara på frågor.Enligt Eva Wendt är det vanligt att kvinnor väljer att inte berätta om övergrepp de utsatts för.1 av 5 har utsatts för sexövergrepp. Hver femte unge kvinde offer for sexovergreb.

Og nu til demografigate

Vi bringer et gæsteindlæg af THOMAS BOLDING HANSEN, fra dennes blog Logisksnit.

Det glade budskab folder sig ud her i juletiden, nu “viser” det sig igen, at fertilitet hos ikke-vestlige indvandrere falder:

15 år senere har de to grupper nærmet sig hinanden. De oprindeligt danske kvinder føder lidt flere børn og får i gennemsnit 1,82, mens kvinder fra ikke-vestlige lande får langt færre end før, nemlig 2,11 barn i gennemsnit, skriver Politiken.

Af en eller anden grund føler talskvinden fra Danmark Statistik sig nødsaget til at messe:

Der er simpelthen en integrationsproces i gang, som får indvandrerne til at ligne danskere mere og mere. Det er et ganske almindeligt fænomen, at et mindretal vil blive påvirket af flertallets normer og måde at leve på, siger cand.scient.soc. Anna Qvist, som er fuldmægtig i Danmarks Statistik.

Hvor får hun dog det behov fra – nogle bud? M ordet? Mantraet er i hvert fald pakket og klart til at blive messet i kor, sammen med alle de andre mantraer: Såsom “volden stiger ikke”, “der er konsensus om at den globale opvarmning er menneskeskabt”.

Hvis man gentager en løgn ofte nok, bliver den jo til sandhed og Goebbels på det plan er et lige så stort hit på den politiserende venstrefløj og den øvrige politiskkorrekthed paralyserede værdifløj, som han var i propagandaministeriet i Tyskland. Og koret skal nok stemme i med endeløse repetitioner af mantraet. Hvad synes jeg om den forklaringsmodel? Jeg synes den er til et 0 i karakter, her er hvorfor:

Når man regner med fertilitet per kvinde, så tager man naturligvis udgangspunkt i antallet af kvinder mellem 15-49 år bosiddende i Danmark og projicerer deres årlige fødselsrate ud på et helt liv.

Det vil sige, at hvis der kom en masse unge kvinder fra ikke-vestlige lande til Danmark, for at studere, arbejde som læger, sygeplejersker, aupair piger og hvad de nu gør – altså ikke nødvendigvis for at stifte familie – og i øvrigt fra lande, hvor man ikke får mange børn. Så vil det naturligvis sænke den samlede fertilitet for ikke-vestlige indvandrere.

Hvad det ikke nødvendigvis betyder, er at MUSLIMSKE indvandrere, er ophørt med at føde 1,7 gange flere børn, end os og er blevet integreret.

Så er der kommet flere kvinder til fra lande som Filipinerne, Thailand, Rusland, Ukraine, Indien? osv. KLART JA! Her er tallene for væksten i indvandrerkvinder mellem 15-49 fra udvalgte lande, på bare få af de seneste år – 2006-2009:

Ukraine – fra 1239 til 2259

Filippinerne – fra 3100 til 5210

Indien – fra 813 til 1315

Kina – fra 3233 til 3920

Thailand – fra 4685 til 5462

Så når antallet af kvinder, som ikke kommer for at få børn, men for at arbejde, eller studere, stiger. Så er det sandelig et mysterium at fertiliteten falder, hva? og det kan naturligvis kun skyldes integration og at indvandrerne bliver som os! Statistikken er denne her – KRBEF3 )

Er der nogen oplagt forklaring på, hvorfor fertiliteten falder “kraftigt”? Så er det ovenstående, og alt i alt, er den alligevel ikke faldet med andet end 0,11 de sidste år! Det er slet ikke noget stort fald – trods den store vækst i unge ikke-vestlige kvinder, som kommer af andre årsager, end for at stifte familie.

P.S. De lovede tidligere på Danmarks Statistiks hjemmeside. at rapporten Indvandrere i Danmark 2009 ville udkommer i August måned. Kiggede lige hvor den blev af, og nu står der slet ikke noget om hvornår næste udkommer. Spørgsmålet er om vi får tal for fødsler per national herkomst at se igen? Hvis ikke, så må jeg selv betale for at få hentet disse tal hos Danmarks statistik og det gør jeg gerne, så jeg løbende kan følge med.

Updatens karakter: Jeg må krybe til korset og tilstå, at jeg selv dumpede med makværk. Det hastværk der prægede denne post førte til to fejl. I første omgang regnede jeg med Indvandrere og efterkommere, men siden vi taler om indvandrer fertilitet har efterkommerne ikke noget at gøre i regnskabet. I anden omgang regnede jeg mænd med og glemte at isolere kvinder. Det gik lidt for hurtigt, glem de første tal, det er rettet nu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

LIVA

Tak fordi du trak Bach frem !

Jeg elsker hans musik og særligt i Glenn Gould´s udlægninger. Desværre døde Gould alt, alt for tidligt, men nåede heldigvis at få indspillet ret så meget.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Selv tak. Jeg kan slet ikke stå for Gould, når han nynner mens han spiller klaver. 🙂 Og det er som om klaveret ER hans hænder. En forlængelse af ham selv. Så naturligt og selvfølgeligt lyder det når han spiller.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til JensH !80° har det med at aflyse dommedag, så snart de finder en graf eller statistik, de mener kan bruges. Når netavisen er værst, er den grænseoverskridende letkøbt og overfladisk. Dommedag handler fx ikke kun om fertilitet, som fortsat vil være høj i visse muslimske miljøer. Men det er rigtigt, at man kan forvente en vis afskalning, udvanding og skintilpasning henover generationerne i indvandrerkredse. Dog, kernen er stenhård og mere end vedligeholdes gennem EU-lovgivning og flygtninge- indvandrerpolitik, som bekvemt kan dække over en tilstrømning, som ubsværet kaldes ved andre navne end indvandring. Befolkningstilvækst er egnet. 180° vil slet ikke… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Liva.

Ja, ikke kun Jalving, MAN er så småt ved at få øjnene op for blogosfæren og er begyndt at henvise og låne derfra. Kvaliteten på de bedste blogs har også været stigende inden for de seneste par år.
Udover de langhårede – denne blog for eksempel. Det er ikke for ingenting, at Uriasposten, Snaphanen og Hodjas blog er større end ‘Denmark Online’!

Dagspressen konkurrerer på blog-livet løs. Vox populi er sluppet løs i cyberspace til meget besvær for svensk korrekthed og det politiske establishment.

Med venlig hilsen

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Emeritus

Det ville være mærkeligt hvis der ikke blev lagt mærke til Snaphanen og Uriasposten. Ejerne gør virkelig et stor og godt og solidt stykke arbejde. 🙂 Tak for det, i øvrigt.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Liva

Hørt! 🙂

Liva
Liva
12 years ago

Ej, hvor skønt! 🙂 Jalving linker på sin JP blog til nye protestsange der bl.a. kritiserer DR. Jeg håber at der bliver mere af den slags. 1970’ernes uforfærdethed, frihedstrang og anti autoritære tankegang kan også bruges mod vor tids ismer og magtmisbrug. F.eks. islamisme, klimahysteri, multikulturideologi – og socialisme. CD’en hedder Kulturrevolution og er lavet af en ‘Mister Jones’. Og at CD’en så lyder lidt a la Bob Dylan er slet ikke nogen ulempe. Politiske sange gjorde en forskel engang – det kan de gøre igen.

h t t p://blogs.jp.dk/frontalt/2009/12/10/arets-hadegave/

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Liva

Yes!!!

Ha, det var jo mere eller mindre det, vi sad og diskuterede
for nogle uger siden. Hvem siger, at protestsange altid skal
have et venstreorienteret / frelst indhold? Eller at humor
og satire aldrig skal være rettet imod de radigale & co.? 🙂

Nu venter vi så bare i spænding på, at de vil blive spillet på DR ….

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Jaamen det er jo fænomenalt. 🙂

Det må fejres og hvad er bedre at fejre med end Bach. Er det ikke bare maaageløs musik? Den højtidelige klang, enkelhed og stemning er praaagtfuld. Så meget poesi – så meget ynde og skønhed – og ro. Og så er det sågu’ både en mand der har komponeret musikken og en mand der spiller den. Jamen, jamen… 🙂 Luk øjnene og lyyyt..

http://www.youtube.com/watch?v=CyKXhoxj9b0&feature=fvw

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Liva

Tak for “mozækken”, Liva 😉

Vidunderligt, ja. – hvem der bare kunne spille sådan SUK

Her er en vidunderlig sang med en superflot tekst, baseret på et klassisk tema –
vist nok oprindeligt en salme fra rennaisancen.

Paul Simon – American Tune (1975)
http://www.youtube.com/watch?v=AE3kKUEY5WU

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Liva

Ham der J. S. Bach igen, men han har selv lånt temaet 😉
(Mein Gmüth ist mir verwirret” af Hans Leo Haßler)
http://www.youtube.com/watch?v=B4JYwbWwNSs

Flot guitar version – jeg må til at øve mig noget mere, meget mere!
http://www.youtube.com/watch?v=xQSc4RpFuxU

Måske fik Paul ideen her? 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=HPbB5n-OW8Q

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Liva

“renaissancen” heder det jo – BEEP!!! %/%#¤#%&%/&

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Bjovulf

Tak for den dejlige musik. Musik (og kunst) der har religion/tro som tema kan være fabelagtig flot. 🙂

Liva
Liva
12 years ago

“Det er et ganske almindeligt fænomen, at et mindretal vil blive påvirket af flertallets normer og måde at leve på..” – sagde det gode menneske fra sit skinnende elfenbenstårn. Uanset antal, så er det altså ikke alle der bliver påvirket af flertallets normer og måde at leve på. Og det har fatale konsekvenser for nogen. Her en ung kvinde: “Kvinden på 22 år var nær ved at dø efter knivoverfaldet i parrets lejlighed i Bispehaven i Hasle. Specialister på Århus Sygehus kæmpede i timevis for at redde hendes liv efter den bestialske kniv-vold søndag 11. oktober i år, og det… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Det er grov manipultation at de sammenligner med med året 1993, (“I 1993 fik indvandrere fra ikke-vestlige lande i gennemsnit 3,41 børn, mens kvinder med etnisk dansk baggrund fik 1,69”). I august 2008 kom der tal der viste, at fertilitetsraten for ikke-vestlige indvandrerkvinder var 1,94 barn i gennemsnit, (for Danske kvinder var den 1,90). Så det vil altså sige, at den steget fra 1,194 i 2008 til 2,11 i 2009. I.f.m. tallene fra august 2008 kunne medierne da heller ikke få armene ned. I en leder på 180grader.dk mente man sågar at “Dommedag var aflyst”, og skrev bl.a noget af… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  JensH

Københavns Kommune udsendte omkring 2000 en undersøgelse, der viste at kvindelige efterkommere havde en fødselsrate der var lavere end den danske befolknings gennemsnit. Kvinderne i undersøgelsen var alle i tyverne, det vil sige de var født i Danmark før 1980, altså før den muslimske invasion begyndte. Det var chilenere, englændere, hollændere o.s.v. Pressemeddelelsen gik på “indvandrerkvinder”, og skulle dække over den muslimske befolkningsgruppes overvægt i endnu en statistik, man ikke skal bidrage alt for meget til.

Vi bliver fyldt med løgn, heldigvis har vi (endnu) blogverdenen til at bide elendige politiserende journalister i hælene.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

Se det var jo endnu en interessant baggrund! Så har har vi måske et tegn på, at 24 års reglen er blevet langsomt kuldsejlet de sidste år.
Stadigvæk, samtidigt med, at der kommer flere au pair piger, ludere – for at tale rent ud af posen – studerende, altså kvinder som ikke får børn.

http://videnskab.dk/composite-914.htm

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/296682:Danmark–Flere-udenlandske-prostituerede-i-Danmark

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x