23
dec
Seneste opdatering: 23/12-09 kl. 2341
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imens mange eksiliranere demonstrerede imod Ahmadinejads tilstedeværelse i København og protesterede mod ham og hans regimes voldelige undertrykkelse af befolkningen i Iran, holdt en lille gruppe bestående af hans iranske og udenlandske tilhængere fra hele Europa, møde med ham under hans ophold i København i forbindelse med topmødet. På mødet udtrykte deltagerne deres taknemlighed og trofasthed overfor Ahmadinejad. En af deltagerne i arrangementet var Maryam Golchin, cand. oecon og timelærer på Handelshøjskolen i Århus, medlem af Venstre og kandidat for partiet i kommunalvalget i Århus 2009. På videoen fra iransk stats-tv siger Golchin min. 0:34 – 0:43: “Jeg har en phd og er underviser og jeg er rådgiver for den danske regering, økonomisk rådgiver.”  Maryam Golchin kom til Danmark i 1978 og fik sin uddannelse her. Vi forsøgte at træffe Golchin pr. telefon for en uddybende kommentar, men fik kun fat i en telefonsvarer, hvorpå vi bad om en tilbagemelding på hendes udtalelser til iransk stats-tv. Vi bringer den, hvis vi får den.

ScreenShot014

Messerschmidt: Send valgobservatører til Sverige

Det har været på tale siden den meget kritiske rapport Swedish General Election 2002. Bliver det denne gang ?

»Efterhånden er billedet af Sveriges måde at håndtere mindre – og navnlig indvandringskritiske – partier på blevet så grumset, tvetydig og omgærdet af rygter«, siger Morten Messerschmidt. Det mener Dansk Folkepartis medlem af EU-parlamentet, Morten Messerschmidt. I et brev til parlamentets formand, polakken Jerzy Buzak, beder han EU sende observatører til Sverige for at overvåge det kommende valg til Rigsdagen i 2010.

»Jeg ønsker ikke at miskreditere den generelle vilje til demokrati i Sverige«, skriver Morten Messerschmidt.»Men efterhånden er billedet af Sveriges måde at håndtere mindre – og navnlig indvandringskritiske – partier på blevet så grumset, tvetydig og omgærdet af rygter, at det må være i Sveriges egen interesse at få systemet tjekket efter af uafhængige observatører«. Politiken

Aamund og Kholghi bliver i Trykkefrihedsselskabet

Man skal kunne udtrykke sig frit i det selskab, og derfor synes jeg at det er hamrende irriterende, at de bare forsvinder, siger Farshad Kholghi.

»Som Svend Auken sagde: Man skal ikke true med at gå, men med at blive. Jeg vil ikke løbe af pladsen på grund af lidt modvind.«Sådan lyder kommentaren fra finansmanden Asger Aamund til balladen i Trykkefrihedsselskabet, hvor Aamund selv spiller en fremtrædende rolle.Farshad Kholghi: Jeg bliver og kæmper, Asger Aamund holder stand i Trykkefrihedsselskabet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skrev forleden om Venstres kandidat i Århus. Hun sagde efterfølgende til Jyllands […]

louisa
13 years ago

maryam golchin er khaen ,

Pk
Pk
13 years ago

Een går næsten i krampe og vedvarende smerte, ved tanken om alle de milliader
vi betaler til muslimerne for at overtage Danmark. Og menneskelig ødelæggelse.
Når muslimerne har fået magten ,så skal vi vel betale krigs-skade-erstatning til dem?

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
13 years ago

Interessant input fra Mrutyuanjai Mishra:

Drop Naser Khader, Drop Mellemøsten

http://blogs.jp.dk/braendpunkt/2009/12/23/drop-naser-khader-drop-mellem%c3%b8sten/comment-page-1/#comment-2816

Kimpo
13 years ago

Nå, så smukke Kholgi vil have ny formand?

Jeg er selv stiftende medlem af Trykkefrihedsselskabet. Ryster de på hånden og fyrer Hedegaard, melder jeg mig selvfølgelig ud. Jeg må vist hellere dukke op på næste generalforsamling.

Jeg tror generelt vi skal holde øje med om de bløde vinder den kommende magtkamp i selskabet. Gør de det, er det i sig selv et voldsomt knæfald for modstanderne af ytringsfrihed.

God jul!

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  Kimpo

Ja, gør det, Kimpo. Deltag i næste generalforsamling. Jeg forstår ikke Kholghi. Hvorfor vil han have en ny formand, hvis han ikke tror, at Hedegaard mener, hvad han har sagt? Det er sådan en billig måde at dukke folk på. Endvidere smider man ikke en modig og dygtig mand på møddingen pga. en sag som denne. Jeg må sandelig sige, at der bliver ryddet op i venneflokken, og det er altid et ubehageligt syn, når folk får travlt med at hytte deres eget skind. Jeg er glad for, at Aamund bliver, men jeg havde heller ikke ventet andet. Noget af… Read more »

Kometen
Kometen
13 years ago
Reply to  Mette

Lidt ungt blod skader aldrig. Kholgi ville være en glimrende formand.

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago
Reply to  Kimpo

@ Kimpo

Ses vi den sjette Januarii ? Og en fadbamse derpå … 🙂

– – –

Kimpo
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Muligvis, Morten.

JensH
JensH
13 years ago

@Thomas Bolding Hansen

“ja det har vel noget med økonomisk politik at gøre, man kan jo sagtens være økonomisk til højre og værdipolitisk 4 gange rundt om jordkloden til venstre”

Rigitgt, men jeg tror dog, at Venstre forudsætter deres medlemmer er tilhængere af demokratiet, sådan som vi opfatter det i vesten. Jeg vil ikke sige at den grundliggende præmis for Venstre-medlemsskab hænger særlig godt sammen med at man samtidig er medlem af Ahmadinedjads fan-klub. Ville du mene det???

Thomas Bolding Hansen
13 years ago
Reply to  JensH

Er Carter ikke tilhænger af demokratiet, fordi han rejser rundt og holder diplomatisk dialog og drikker te med nogle af de værste tyranner der kan opdrives i nutiden?

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago
Reply to  JensH

Men hun blev vel ikke inviteret i sin egenskab af repræsentant for modstanden mod det iranske præstestyre ? Hvad gjorde hende i præsidentens øjne værdig til at deltage ? At hun simpelthen er en politiker med iransk baggrund, uanset politisk ståsted og evt. kritisk holdning ? Eller hvad ? Jeg har ikke hørt nogle bud.

– – –

Universalgeni
13 years ago

Når man er medlem af organisationer, der modtager invitationer fra Ahmadinejad og når man viser sin støtte ved at møde op, så kan man ikke samtidig være kandidat for Venstre. Maryam Golchin må ud.

@ polinos
@ polinos
13 years ago
Reply to  Universalgeni

Det var da utroligt, så ignorante, I alle er. Pressen må vist have glemt at fortælle jer, at virksomheder som: Vestas, Novo Nordisk, Lundbeck, Danfoss, Grundfos og mange andre også var til stede under mødet med Ahmadinejad og gjorde alt hvad, de kunne for at danne gode forbindelser med diktatoren.

polinos
polinos
13 years ago

Ups! Nu var vi lige så godt i gang med udskamningen af Trykkefrihedsselskabet, og så viser det sig, at vor af den årsag forargede, hjemlige muslimske elite (altså også indbefattet en Venstrekvinde), var til underdanigt bønnemøde med den iranske holocaustbenægter og antisemit, Ahmadinedjad! Damn! Ja, vi er nogen, der spændt venter på at se, hvordan Søren Pind reagerer på det forhold, at én af hans partifæller mænger sig med massemorderen.

LFPC
13 years ago
Reply to  polinos

Jeg vil gætte på at dette blot er endnu et af de uendeligt mange paradokser og mangel på konsekvens som debatten allerede lever med.

@ polinos
@ polinos
13 years ago
Reply to  polinos

Ahmadinejad er jøde.

LFPC
13 years ago
Reply to  @ polinos

@-ditten-og-datten:

Måske tidspunktet er kommet hvor du skulle komme med nogle antydninger af hvilke interesser du taler på vegne af. Man kunne jo få den idé at du bare er her for at sprede misinformation og aflede opmærksomheden fra Mama Maryam.

At Monkey Boy Ahmadinejad skulle være jøde var mig bekendt kun nogle løse (plantede?) rygter.

Hvad der er relevant her er hvilken betydning dette – påstanden, eller troen på den – spiller i dit univers?

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Altså nu kunne damen jo blot være endnu en person, der tror på dialog og tedrikning med Ahmadinejad.

Sådan en Obama – Carter – Sahlin – Chamberlain type

Hvad hun så laver i Venstre? ja det har vel noget med økonomisk politik at gøre, man kan jo sagtens være økonomisk til højre og værdipolitisk 4 gange rundt om jordkloden til venstre. Det er de radikale jo et glimrende eksempel på.

http://www.information.dk/203529

Såvel som man kan være det omvendte, alá DF.

Morten - - -
Morten - - -
13 years ago

Men hvordan gør man sig fortjent til at blive inviteret til at sidde med ved præsidentens bord ? Maryam må have gjort sig positivt bemærket i islamisternes øjne. Der er noget, vi ikke ved om hende, udover at hun er Venstre-kvinde.

– – –

@ morten
@ morten
13 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er nu ikke så mærkeligt. Hun har været i dialog med den iranske ambassade i lang tid for, a få iranske pas til sine børn og deraf, blev hun inviteret til begivenheden. Til din info, var hendes tale meget kritisk i forhold til kvinders rettigheder i Iran.

JensH
JensH
13 years ago

Gad hvordan Søren Pind vil reagere overfor dette udslag af “ekstremisme”?? Hvis der skal være nogen som helst konsekventhed i hans nyfudne “anstændighed” burde han melde sig ud af partiet Venstre.

Universalgeni
13 years ago

Født i 2057 ?? Hvor eksotisk.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x