25
dec
Seneste opdatering: 26/12-09 kl. 1831
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

er et ord man må lære sig, hvis man vil forstå svensk journalistjargon. Det er alt fra juniorterrorister -, Äldre kvinna väskryckt av gäng, 28-åring nerslagen och sparkad, – der forpester folks hverdag, fordi de nu engang har lyst, til typer der truer selve retssamfundet. Ikke “Sveriges identitet”, som det så lyrisk hedder nedenfor. Blandt sværvægterne finder man ét dansk og ét svensk navn. De andre ti må være blandt dem, som kongen referede til i sin juletale, “som utgör en stor tillgång som vi i vårt samhälle har svårt att helt ta vara på.” Så kan man altid udfordre statens autoritet og true, afpresse, myrde og lemlæste indtil landet en skønne dag får øjnene op for ens samfundsnyttige “kompetencer.”

ScreenShot015

De kriminella gängen förknippas med mord, våld och misshandel. Men de har också bombat åklagare, hotat myndigheter och korrumperat poliser. De kriminella gängen försöker påverka samhället genom hot, mutor och våld, visar en rapport från säkerhetspolisen. Att stoppa dem blir en av polisens viktigaste strider 2010.Men Expressens granskning visar att hotade poliser och åklagare ibland måste gömma sig från gängen som hotar. Mats Mattsson, en av Sveriges mest rutinerade chefsåklagare, som blivit beskjuten i sitt hem, är kritisk: Om polis och åklagare ger vika för sådana här hot, då har vi förlorat slaget och vi förlorar vår identitet, säger han. Poliser och åklagare blir beskjutna av maffian, Ledarna som styr gängen., Säkerhetspolisen, rapport, 37 sider: Den grova organiserade brottslighetens påverkan på det demokratiska statsskick.

ScreenShot016ScreenShot017

Forsørgelseskrav

Spørgsmålet er, hvem der omfattes af det ? De få uheldige der måtte være, skal bare vente fire år:

Försörjningskravet ska inte gälla barn och deras föräldrar. Inte heller ska det gälla för svenska medborgare, utlänningar som bott i Sverige i fyra år, flyktingar eller vissa grupper utlänningar som beviljats uppehållstillstånd som skyddsbehövande. Försörjningskravet ska inte heller gälla om anknytningspersonen är ett barn eller medborgare i Sverige, annan EES-stat eller Schweiz och inte heller om anknytningspersonen har beviljats uppehållstillstånd som flykting eller som alternativt skyddsbehövande. Vidare ska försörjningskravet inte gälla om anknytningspersonen har permanent uppehållstillstånd i Sverige och har vistats här med uppehållstillstånd för bosättning i minst fyra år eller om sökanden är ett barn och den som barnet åberopar anknytning till är barnets förälder. Försörjningskravet ska dessutom inte gälla om barnets andra förälder ansöker om uppehållstillstånd tillsammans med barnet. Undantag från försörjningskravet ska dessutom kunna medges helt eller delvis om det finns särskilda skäl.  Försörjningskrav vid anhöriginvandring införs.

Vi fandt en svensk kommentar: Försörjningskrav vid anhöriginvandring införs – de som undantas är fler än de som omfattas. Hvis det er Reinfeldt måde at tage vinden ud af SD på, eller bare forsøge at indhente Sahlins store  forsping, kunne han lige så godt ingenting have gjort. Sveriges Riksdagens eventuelle tanker er for viderekommende, og det er et spørgsmål, om det ikke er at tage munden for fuld at kalde den “Sveriges”. Første halvår 2009 søgte 19.021 om familiesammenføring. Holder det er det 38.000 for hele året, direkte ind på Svenssons regning og til en allerede stor arbejdsløshed.

Sharia-banking

hedder “bank utan ränta” på svensk:

Det finns en ökad efterfrågan på islamisk finansiering i Sverige, liksom det finns intresse för att etablera islamisk bankverksamhet här.Det bor mellan 400 000 och 500 000 muslimer i Sverige, många av dem vill använda ett banksystem som följer islamisk lag. Men ännu finns inget alternativ i Sverige. Intresse för bank utan ränta.

950 bilbrande i svenske storbyer 2009

Rapports undersøgelse omfatter kun Stockholm, Gøteborg og Malmø. Der foreligger endnu ikke en samlet opgørelse, men det må nødvendigvis oversige 1000 bilbrande i Sverige 2009. Det gør Sverige til en væsentlig udleder af dioxin i luften.

A Sorrowful Christmas In the Islamic World

The Christians in Turkey are facing a  somber Christmas. “We are treated,” said the Ecumenical Patriarch Bartholomew I, “as citizens of second class.

In Egypt, Christian Solidarity International and the Coptic Foundation for Human Rights released a new report detailing rampant abuse of Christian women by Muslims: “Cases of abduction, forced conversion and marriage are usually accompanied by acts of violence which include rape, beatings, deprivation of food and other forms of physical and mental abuse.”

Christians are still streaming out of Iraq in such large numbers that the ancient Christian community is on the verge of extinction. Islamic jihadists last week attacked churches and Christian schools in Mosul, with forty people killed in bomb attacks and random Christians targeted for violence on the streets…….This Christmas will for Christians in Islamic lands be one of the saddest ever. Robert Spencer: A Sorrowful Christmas In the Islamic World

Sarajevo: Minareternes metropol

Arabiske sheiker pumper millioner ind til mission til Bosnien-Hercegovina. Siden krigafslutningen i Sarajevo er der bygget flere moskeer end noget andet sted i verden. Hvad vil der blive af det tidligere “Jerusalem på Balkan”, hvor alle trosretninger var repræsenteret ved siden af hinanden?

Hvis man leder efter steder at bede, hvor muslimer og kristne i århundreder har gjort det ved siden af hinanden, er det i Sarajevo. Engang kaldtes byen fortjent ” Jerusalem på Balkan”. Men den bosniske krig, hvor omkring 100.000 mennesker mistede livet, og hvor Sarajevo var belejret i næsten fire år har forvandlet byen. Sarajevo er nu en 80 procent muslimsk. Minareterne til de mange moskeer bygget siden krigen pryder dalen.

“At bygge moskeer er en måde at markere terræn på,” siger byplanlæggeren Jamakovic: “Men disse nye, pompøse bygninger gør mig syg med deres hæslighed.” Det store flertal af muslimer her ønsker dog ikke at bo i en islamisk stat.”

Ændringerne skyldes udenlandske missionærer, siger Mustafa Spahic, som er professor ved Gazi Husrev-Beg Madrasa, “I begyndelsen var det saudier, nu er det også stenrige forretningsmænd fra Golfens oliestater.” [..]

158 moskeer er nybygget eller restaureret i Bosnien med saudiarabiske penge. Ikke biblioteker, skoler eller børnehaver. En milliard dollars har sheikerne fra Riyadh siden krigen sendt til deres Balkan-brødre. [..]

Den virkelige trussel mod et sekulært, demokratisk Bosnien er den politiske og åndelige ledelse af republikken, dens svaghed, grådighed. Milliarder i international bistand er sevet ind i EU-protektoratet, uden reel succes – landets enhed er truet, økonomien stagnerer og for at rejse til Vesten bosnierne, har brug for et visum. Den fremherskende stemning af håbløshed udnytter muslimske missionærer. Som en del af Umma, det verdensomspændende samfund af muslimer, kan ortodokse bosniere finde et nyt hjem. Spiegel Online: Islamisierung in Sarajevo (Snaphanens delvise oversættelse)

BOSNIA PRINCE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
12 years ago

OT

Tag et kig på denne reklame som TV2 bringer på nettet:

h t t p://www.respekter.dk/

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Apropos, så var vi ved at få latten galt i halsen, da vi så et boligprogram i går, Hammerslag hedder det, hvor DR fortalte os seere (og licensbetalere) at, i Thailand må vi (vantro), hvis vi rejser til landet, ikke give hånd til kvinder og kvinder må ikke bade i bikini og mænd skal have knælange shorts på, på stranden og vi må ikke pege med fødderne eller tegne i sandet med fødderne osv. DR var ude med den helt store halal pegefinger.

Hvem tror/mener DR egentlig at DR er?

Frank Kitman
12 years ago

Her er det vigtigt at notere sig kim thyssens ord, efter at have arbejdet med problemet igennem ti år: “der en del omvendt racisme herude, og det er blevet mere udtalt gennem de seneste år. Danskerne har det meget svært i Bøgeparken. Deres børn kan ikke lege i sandkassen, det er danskernes biler, der bliver stukket i brand, det er danskernes lejligheder, der er indbrud i, der skydes med luftgevær efter danskerne, og det er danskerne, der bliver udsat for gaderøverier.” Det er mig en stadig gåde, hvordan politikere kan se en fordel i at skjule og øge den etniske… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  Frank Kitman

Pudsigt begreb, dette “omvendt racisme”.

– – –

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er et begreb skabt af mulitkultur ideologi. Vestlige borgere har pænt lært ikke at sige fra – også når det går ud over de nærmeste.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

hov… mulitkultur = multikultur

Josef Boberg
12 years ago

Pk – det finns goda poänger i det Du har tänkt och skrivit i Din kommentar, faktiskt…

Pk
Pk
12 years ago

Sverige:
Bilbrande er ikke noget politisk problem.
Skolebrande er ikke noget politisk problem.
Overfald på gader er ikke noget politisk problem.
Voldtægter er ikke noget politisk problem.
Mord er ikke noget politisk problem.
Ødelæggelse af livskvalitet er ikke noget politisk problem.
OG hvorfor ikke?
For det er mest svenskere, som lider under disse omstændigheder.
Og svenskere tæller ikke som mennesker i det politiske Sverige.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Pk

Gode pointer!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x