26
dec
Seneste opdatering: 27/12-09 kl. 1953
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi skrev forleden om Venstres kandidat i Århus, Maryam Golchin. Pressen samlede historien op. Hun sagde efterfølgende til Jyllands Posten 24.12. (ikke online)

Maryam Golchin deltog ikke i selve mødet, men blev interviewet i iransk tv, hvor hun på flydende persisk fortalte, at hun er økonomisk rådgiver for den danske stat. “Jeg deltog i mødet for at rejse et personligt emne, som handler om, at mine danskfødte børn ikke kan få iransk statsborgerskab, som de ville kunne, hvis de var danskfødte børn med en iransk far,« forklarer hun. “I det hele taget var der tale om et meget upolitisk møde, forklarer Maryam Golchin”, og “de fleste talere var som hende mennesker, der oplevede problemer af forskellig karakter”.

»De første fire-fem talere var iranske studerende i Danmark. De fortalte, hvordan de havde svært ved at klare sig med støtten fra Iran, og selv Mahmoud Ahmadinejads tale, der markerede mødets afslutning, var upolitisk og handlede om Irans kulturseværdigheder og mindede om en rejseførers,« siger hun.»Min deltagelse havde intet med politik at gøre.« Maryam Golchin , økonom og medlem af Venstre. (fotos fra Ahmadinedjads hjemmeside)

Det fremgår af samme JPs artikel, at Golchin har modtaget trusler for sit møde med Ahmadinedjad. Det er måske psykologisk forståeligt, når man tænker på regimets forfølgelse af dissidenter i Europa og forholdene i Iran netop nu, men det er ikke meningen med dette. Meningen er, at Venstre-Århus’ personlige kontakter med gangsterne i Teheran, påkalder sig naturlig, almen interesse. Enhver kan vurdere kvaliteten af Zubir Butt Hussains forklaring. Nu vil vi gerne høre Venstres, og selvfølgelig også gerne  indholdet af Golchins tale, og hvorfor er et medlem af Venstre overhovedet inviteret til at tale i denne særlig indbudte VIP- forsamling? I denne tid, hvor journalister kalder alle og enhver “kontroversiel”, er det vel svært at opdrive nogen, der er mere kontroversiel end netop Ahmadinedjad – en holocaustbenægtende, atomoprustende, hamas og hizbollah støttende, islamistisk diktator, der henretter homoseksuelle og og lader sin revolutionsgarde beskyde sit eget folk. Er Golchin fuldstændig blottet for situationsfornemmelse, eller har hun nogle gode grunde til at være der, vi ikke kender ?

(Deadline onsdag: “Fuldstændigt uacceptabelt”. Sådan har kritikken lydt af en række danske muslimers deltagelse i et pressemøde, med den Iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad. Efter sin hjemkomst forlyder det: Ahmadinedschad nennt Europas Politiker dumm. Her har han dog måske en pointe. Videos fra optøjer Teheran, 27 december.)

551555515255140

Det fremgår desuden af dokument vi er kommet i besiddelse af fra et lægehus i Grenaa til Praksisenheden i Århus, at Golchin stod som vært på et efterudviklingskursus for praktiserende læger i Iran d. 28.5.06 – 04.06.06 som officielle gæster hos den iranske stat.

ScreenShot013

Photoshop?

Nope. Kunst “på et vist kunstnerisk niveau”. Lawrence Auster via Gallia Watch:

I received this picture in an e-mail and I was sure it was PhotoShopped. But it turns out that it’s real. The Sacre-Coeur de Bellinzona church in Switzerland is displaying it as a “work of art” by two artists–Matteo Casoni and Letizia Fontana–as part of a larger display of nativity scenes. The two say they wanted to make people think about other religions. The idea came to them after the Swiss vote on minarets. The priest of the church approved the display, saying: “We accept all creations. The only requirement is that they be of a certain artistic level … the fact that a cradle with minarets is in a Franciscan church only reinforces the message of peace and dialogue.”

Minarets in Swiss church nativity display

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
vidar
vidar
12 years ago

Maryam golchin er en av de som drepper vanlige folket i Iran nå. hun er en stor skamm for Danmark.Hun lever i en frit land men stotter en diktatorog mørder .Feeeeeee

rostamjam
rostamjam
12 years ago

Those who were present during the recent meeting of President Ahmadinejad with Iranians living in Scandinavia know that the main point of Maryam Golchin’s speach was to draw attention to the inequities that exist in the legal rights of womans in Iran today. Those who criticize her participation in this meeting either do not know the substance of her speech or are apposed to equal rights for women and men. Unlike those who hide behind anonymous websites and unlisted telephone numbers, Ms Golchin had the courage and format to present her case, face to face with the present leaders of… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  rostamjam

That may very well be. I’m sure the truth will come out eventually. However, I have twice asked her son who posted comments here defending her if he could present me with any evidence that dialogue with Mr. Monkey Boy Ahmadinejad had any chance of succeeding. The young Mr. Golchin seems to be taking quite some time to phrase his reply, so perhaps you would be so kind as to enlighten us – has Ahmadinejad ever been known to make concessions on issues relating to Islamic orthodoxy?

Liva
Liva
12 years ago

Stort islamisk optog i Danmark – skriver DR.

“Mens optoget i København forløb på den stille og rolige danske måde..”

Sig mig, hvornår er det blevet dansk at lave store islamiske, (politisk) religiøse optog i Danmark?

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/12/27/183400.htm

Islamisering af dansk byrum og Danmark går stærkt nu.

Mette
Mette
12 years ago

Steen. Kan du huske, der var i nogle år ganske varme forbindelser mellem det danske kongepar og shahen og – hvad hed hun – Farah Diba?

Men hvis økonomens ophold i Danmark stammer fra dengang, forstår jeg ikke, at hun er på god fod med det nye styre. I det hele taget forstår jeg ikke denne forbindelse.

@Steen
@Steen
12 years ago
Reply to  steen

Jeg er Maryams søn. Maryam flyttede til landet udelukkende fordi, hun blev gift med min far i Tehran og optøjerne i Tehrans gader var voldsomme og blodige. Desuden, var min mor kun 18 år i 1978. Min mor har ingen forbindelser til diktatorene i Iran, men blev inviteret af den iranske ambassade fordi, hendes nuværende mand er amerikaner og de tidligere har haft tætte relationer med ambassadøren for at få turistvisum til min papfar, som er amerikaner. Maryam holdt en tale, som desuden var meget kritisk overfor det iranske præstestyre og undertrykkelse af kvinder, som af en mærkelig årsag faldt… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  @Steen

Du vil nok ikke kunne finde nogen i vores del af blogverdenen hvis hjerter banker for virksomheder der tager politisk parti imod frihed, som vi så det under Muhammedkrisen. Det holder nok heller ikke helt at hævde at mainstreammedierne ikke tør omtale sådanne sager – og dette er i øvrigt også irrelevant for din mors ageren. Men kunne jeg ikke få dig til at svare på de spørgsmål jeg stillede i tidligere kommentarer: Kan du give eksempler på at debat med Ahmadinejad kan opnå noget som helst af betydning? Skal sådanne møder have et eksplicit mål og en tidsfrist, og… Read more »

Kim Skibsted
Kim Skibsted
12 years ago
Reply to  @Steen

Grundfos var IKKE tilstede på dette benævnte møde.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Kim Skibsted

Var Novo Nordisk og Danfoss? Jeg har ledt og ikke fundet noget.

I det hele taget er jeg noget forvirret. Vi skriver om ét møde, men så vidt jeg kan se, hvar der været mindst to. Ved det ene sad man omkring et langt bord med præsidenten for bordenden og Wahid Pedersen og Butt Hussain langt fra ham. Ved det andet var mange mennesker anbragt ved mindre borde.

NJ
NJ
12 years ago
Reply to  @Steen

Oops, jeg har misforstået noget helt fundementalt her. De nævnte virksomheder deltog ikke i mødet. Jeg har bare taget nogle løse rygter for gode varer, og det er jo dumt. Jeg har ikke været i stand til, at finde ud af hvilke, men det interesserer mig i bund og grund heller ikke. Se venligst bort fra dette i tidligere kommentar. Desuden, vil jeg lade dette være min sidste kommentar, og så vil jeg drikke mig pænt ud af denne debat og aldrig skrive noget her igen:o))

Mette
Mette
12 years ago

Så økonomen inviterede danske læger til Teheran.

Det er ikke småting læger får tilbudt mellem år og dag af luksusrejser. Ren bestikkelse.

Ang. Wahid Pedersens og Zubair Butt Hussains møde med den lille psykopat, så de noget bøvede ud på billedet, og de sad ikke til højbords. Jeg har spekuleret på, hvem de anderledes velklædte herrer var, der sad nærmere på præsidenten? Hvilke iranere har vi her i landet, som er højt på strå og inde i varmen, ambassadefolk er mit eneste bud. Men så mange! Hvad laver de i så fald her?

morlille
morlille
12 years ago

Og konen har en sommerresidens i Iran! Har hun monstro også indtægter i eller fra Iran?

Liva
Liva
12 years ago

En ny CD med nogle af Benny Andersens digte har set dagens lys. Mander, det er god dansk jazz og ditto lyrik! 🙂 Skønne digte fra mange forskellige digtsamlinger.

http://www.youtube.com/watch?v=r0ueVXTIeHY

Jeg nævner CD’en meget apropos det at vende den anden kind til. I digtet ‘Kære venner ‘ overvejes det stærkt at slå en streg over det hele og trække kinderne til sig – og starte på en frisk. Måske ikke så dårligt – heller ikke for kirken og den vestlige kultur i det hele taget.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Peace and dialogue – newspeak for – war and monologue.

Interessant implosion – Jesus i krybben flankeret af islams bajonetter – enhver muslim vil glæde sig over denne islamisering af Jesusfiguren – og så uden at de behøver røre en finger.

Præstn bør lige slå op og studere den islamiserede Jesus – En voldsfyrste der ødelægger kristendommen.

Ak, hvad skal man med fjender når man har den slags “venner”.

Liva
Liva
12 years ago

Uanset hvad så er den iranske leder og minareter i en kirke kommet til Vesten samtidig. Samtidig med at DR nu fortæller sine seere (og licensbetalere) at hvis de vil til Thailand, så må de ikke gives hånd til kvinder. Det virker ret kulturimperialistisk, arrogant og formynderisk at DR begynder at opdrage både danskere og thailandske kvinder. Men det sker desuagtet. Det samme gør det faktum at flere folkeskoler i Danmark nu har indført strikse halal madregler og halal tørklæder til kvinder er indført i flere offentlige institutioner etc. Det samme er bederum. Jeg synes i øvrigt at, oven viste… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Hvad i alverden laver denne kone, Maryam Golchin, her i landet ?

Er hun gift med en daner eller ?

@ vivi
@ vivi
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Til din info, er Maryam gift med en amerikansk professor (på billedet), men ja, Ahmedinejad er en gangster, men Maryams formål var, at skabe en debat frem for bare at boykotte, som intet fører med sig.

LFPC
12 years ago
Reply to  @ vivi

Det forudsætter betydelig tillid at godtage dette motiv. Kan du give mig eksempler på at “debat” med Ahmadinejad har ført til resultater? Fortæller du os at “debat” kan opnå hvad boykot ikke kan? Kan “debat” monstro få ham til at stoppe med at true Israel med udslettelse? Vil du være villig til at opstille nogle målsætninger for denne slags “debat”? Skal der være nogle nøje specificerede mål med en bestemt tidsfrist, og hvad bliver konsekvenserne for Ahmadinejad hvis “debatten” ikke fører til resultater? Tja, jeg vil jo påstå at “debat” er et ord der skal forlene en selv med rene… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  @ vivi

-Ahmedinejad er en gangster-

Nej manden er en rablende psykopat, hvilket også er kendetegnet for mange af hans trosfæller. Maryam er jo blot endnu en økonomisk fupflygtning, som nu passende kunne sendes hjem til Uran. Men næh, Venstre er blevet et stort landsskadeligt dhimmi parti, med en troværdighed som ligger på højde med Einheizlisten og tågehornet Villy Fort Bragg.

@Fritz
@Fritz
12 years ago
Reply to  Fritz

Haha, din klovn. Til din info, tjener Maryam garanteret langt mere end sådan en social taber som dig. Hun er desuden ikke flygtning, men blev gift med en dansk mand og rejste frivilligt hertil og blev cand oecon og har en store villaer i USA og Iran. Hun betaler din bistand/arbejdsløshedsunderstøttelse.

LFPC
12 years ago
Reply to  @ vivi

Hvilken formildende omstændighed skulle det være i denne forbindelse at hun har en stor villa i Iran? For mig at se får det hende da til at virke endnu mere indfedtet med Ahmadinejad. Var det nu også så smart at videregive denne oplysning til os?

morlille
morlille
12 years ago

Hvem erdet levende væsen med gråt skæg og smil fra øre til øre i smoking og som klistrer sig til den iranske morder og torturbøddel??

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Hvis konen er fra Iran er hun formentlig shiamuslim. Shiamuslimerne er kendt for brugen af taqija. Med den måde hun taler om Ahmedinejads tale ville det være interesssant at få klarlagt hvad han har sagt i virkeligheden.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x