1
jan
Seneste opdatering: 2/1-10 kl. 2319
60 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ifølge radioavisen kl 02 og kun kendt “for det sædvanlige”, bortkomne pas osv, men det holder ikke. Han læser nok ikke aviser med så patetisk et forsøg. Nu har han to skudhuller i sig og to tiltaler for drabsforsøg, også et på en betjent. Klodsetheden indikerer det svensk politi kalder “uorganiseret kriminalitet”, selvom han lyder farlig på papiret.

En yngre mand med somalisk baggrund er sigtet for drabsforsøg på tegneren Kurt Westergaard. Gerningsmanden trængte ind i Kurt Westergaards hus med en økse.Den 28-årige var bevæbnet med økse og kniv.Gerningsmanden forsøgte desperat at trænge ind i sikringsrummet og råbte blandt andet om »hævn« og »blod« på et gebrokkent dansk, fortæller Westergaard.

Kurt Westergaard slog alarm, da manden forsøgte at trænge ind i hans bolig og få minutter efter var den første patrulje på stedet. Han fortæller, at politiet hele tiden cirkulerer i området på grund af truslerne mod tegneren.Da betjentene kom til stedet, gik manden amok og forsøgte at smadre ruden til patruljevognen med en økse. Derefter valgte den ene betjent at skyde manden i arme og ben, fortæller Bent Nielsen.

Rystet JP-tegner: Det var tæt på.   Somalisk mand ville dræbe Kurt Westergaard, PET: Overfaldsmand har terrorforbindelser til al-Qaida og al-ShabaabPET´s pressemeddelelse, Skottlossning hos MuhammedtecknareWestergaard: han skrek att han skulle döda mig og 38 andre svenske, alle indtil videre afetnificerede, en journalistrefleks der næppe er langtidsholdbar i dette tilfælde. Genoptrykker Politiken og Berlingeren Westergaard i solidaritet ? Mchangama  gør det i al fald på en Berlingske blog. (photoshop: Muhameriter)

Selvhad comme il faut

Jeg havde overset denne udtalelse i første omgang. Man kan selvfølgelig vælge enten at udlægge den som lun selvironi eller det modsatte, en komisk mangel på realitetssans. Her er den dog først og fremmest alarmerende sigende i juraprofessorens hovedløse mangel på omtanke: Den slags siger man bare ikke når man udgør en bastion i det antidiskriminatoriske, rettighedshævdende parnas. Så er man som en selvfølge aldeles dadelfri. Men det er jo altså netop hvad man gør, kulturelt selvhad ligger på rygmarven, og man kan sprøjte det ud af samtlige kropsåbninger uden at skænke det en tanke, eller bekymre sig for konsekvenserne (LFPC).

[…] Det her handler ikke om, at Eva Smith den 22. januar 2003 til Ritzaus Bureau kom med følgende udtalelse af efter alt at dømme racistisk karakter i anledning af sagen om den danske statsborger, der var tilbageholdt i Guantanamo-lejren: »Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at han ville have fået en anden behandling, hvis han havde været en blond og kornfed dansker.« […] Morten Uhrskov Jensen: Om at kaste med sten…

5-dobbelt politisk drabsforsøg eller……..?

Ifølge WF’s forsvarsadvokat Bjørn Elmquist viser videooptagelser fra Rosengårdcentret, at WF skød nedad mod gulvet. Det må udlægges som om, at han ikke havde til hensigt at dræbe, siger Elmquist.

I dag er det præcis et år siden, at en 28-årig dansk mand med palæstinensisk baggrund lod sin vrede over konflikten i Mellemøsten gå ud over israelere, der solgte hud- og hårplejeprodukter fra en stand i Rosengårdcentret i Odense. Nytårsaftensdag 2008 klokken kvart over tre affyrede den 28-årige WF adskillige skud med en ni millimeter pistol og ramte to israelere i henholdsvis venstre ben og venstre overarm. På mandag den 4. januar begynder nævningesagen mod WF i retten i Odense. Årsdag for mordforsøg i Rosengårdcentret. (1/6 2009: Sudden Jihad Syndrome i nærbillede.)

Vi er så heldige at have en rapportør tilstede i retten, der kan supplere aviserne hvor det måtte blive nødvendigt. Det var så syv multikulturelle drabsforsøg i en postering, hvis altså ikke den odenseanske rollemodel faktisk sigtede efter gulvet og ikke efter fem jødiske israelere.

»Relativt roligt nytår i Frankrig«

The comments by Le Figaro readers to the newspaper brief are priceless. Here are just a few:

– If 1137 cars are burnt and 16 gendarmes wounded by gangs of thugs, and the night is regarded as calm, how do they envision a night that is not calm? Do you have to burn the entire country and kill all the gendarmes? (…) Just one question: What would have happened if 45,000 men had not been deployed throughout France? Just for the sake of comparison, and without any attempt to make a proper analogy, 45,000 men is roughly equivalent to the combined U.S. and U.K. forces currently deployed in Afghanistan. 45,000 Police Deployed for New Year’s Eve..

Den politiske korrektheds transatlantiske Achilleshæl

The Daily Telegraphs artikel er latterlig og ubrugelig i sin kolportering af myten om de velintegrerede muslimer i USA, i modsætning til hvad tilfældet er i Europa. Enhver læser af islamkritiske amerikanske blogs kender til sager om f. eks. hadlitteratur i amerikanske moskeer, paramilitære muslimske træningslejre, parallelsamfund som i Dearborn, Michigan, og det klima af berøringsangst der muliggjorde Major Nidal Malik Hasans massakre i Fort Hood for nylig. Bushregeringen havde nok en mere kontant tilgang til internering og afhøring end den nuværende, men hverken dengang eller nu turde nogen tage om nældens rod. Man kan måske netop derfor læse artiklen her som udtryk for en tilstand af rådvildhed p.t. i USA, hvor ansvaret søges tørret af på briterne – men dette behøver ikke på længere sigt være nogen dårlig ting. For som jeg skrev i mit nytårsoverblik i går, er den (på grund af nye metoder til at skjule eksplosiver) voksende trussel mod flytrafikken måske netop hvad der vil nødvendiggøre et opgør med den politiske korrekthed. Hvad enten problemet er belastningen af flyrejsende, eller som her den nemmere adgang til USA for ekstremister bosiddende i Storbritannien, kommer USA og Storbritannien til at tage fat om dette før eller siden. Artiklen kan måske derfor ses som udtryk for uviljen mod at tage dette første uanstændige skridt (LFPC).

Britain has been accused of being a “menace to the outside world” as American anger over the UK’s perceived failure to tackle Islamic extremism intensified.

Senior policymakers in the United States said the attempted suicide bomb attack by Umar Farouk Abdulmutallab, who is thought to have become radicalised in London, was further evidence that one of the biggest threats to US security came from Britain, where the capital has been dubbed “Londonistan” by critics.

There was also criticism of the “ghettoisation” of British Muslims, compared with the “assimilation” of Muslims in America.

Muslim immigrants to the US were much better integrated in society and considered themselves Americans “within a generation” because the US embraced the “melting pot” concept, said Marc Thiessen, former chief speechwriter for President George W Bush and a former Pentagon aide.

“That doesn’t exist in Europe in the same way and particularly in Britain, which is a more socially stratified society than the US,” he said. “They live in Muslim ghettoes and feel alienated from the larger society and not accepted.” […] Americans blame Britain for rise of Islamic extremism

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
60 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Universalgeni skrev: ‘…Posted: 2 January 2010 – 18:36 – Reply Det er på en eller anden led noget spekulativ snak. Hvis Westergaard tog den lille med, ville barnet også blive udsat for angreb. Så ville tegneren udsætte sit barnebarn for samme fare. Det, Westergaard gjorde, var at henlede opmærksomheden på sigselv. Og hans vurdering viste sig jo at være korrekt – forbryderne gik efter ham og ignorerede barnet…’ Ja, du har sikkert ret. KW’s rationale i de afgørende sekunder har blandt andet og med stor sandsynlighed hvilet på PET’s forsikringer til ham om muslimske overfaldsmænds moralkodeks. Den baggrundsviden er yderst… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Tak for dit svar Emeritus. Et bud på det endelige svar finder vi måske hos den desværre alt for tidligt afdøde Preben Meulengracht Sørensen, der kun i kort tid nåede at være professor ved Aarhus Universitet, og som før det var professor i norrøn filologi ved universitetet i Oslo.

http://no.wikipedia.org/wiki/Preben_Meulengracht_S%C3%B8rensen

Der skulle også være et tværfagligt værk på vej fra Aarhus Universitet, hvor økonomerne lægger stor vægt på det med tilliden og vist mener, at den stammer fra vikingetiden. Men ak, den er under hastig nedtrapning i disse år. Alt for megen dum og ansvarsløs smartness.

Mvh.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Mette. ‘…Kan denne forventning eventuelt forfølges så langt som til hedensk tid og i sidste ende hænge sammen med vor meget omtalte tillidsfuldhed?…’ Det er et godt spørgsmål. Mig bekendt har skandinaver i historisk tid altid haft og praktiseret en temmelig selvstændig og pragmatisk omverdensforståelse. Det har præget vor omgangsform og levevis og heller ikke kunnet undgå at præge vort forhold til guderne. Meget tidligt lød det: ‘Med lov skal land bygges’ – ikke på guders lov, men lov givet af mennesker – lov bygget på, hvad man kunne enes om som ret og rimeligt – og med disse… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Fra den muntre afdeling 🙂 Tja, hvordan kunne det mon lige ske? Er de på vej ind i stand-up-branchen, for det er da et totalt latterligt og nærmest tragikomisk spørgsmål. Tja, måske har politiet og efterretningstjenesten brugt al “krudtet” på spørgerens ekstreme venner og bekendte på det seneste? 😉 Hvem er det nu lige, der har haft så hypertravlt med at importere komplet uintegrerbare, “kulturberirgende” muslimske fanatikere og galninge som muligt – og som stadig bare ikke kan få nok af dem – og uden nogensinde at ønske at stille det mindste ubehagelige spørgsmål til dem om, hvem de var,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  steen

Nej, netop – mængderne af mandskab og ressourcer i lille DK er ikke uendelige –
heller ikke for politiet og PET! – selv om Enhedslisten & co. synes at tro det.

Så meget desto mere grund til at være ekstremt meget på vagt mht., hvem og
hvor mange man lukker ind i DK fra visse lande, regioner, kulturer og religion(er),
hvor man af flere åbenlyse årsager næppe vil os det bedste.

Cykelsmeden
Cykelsmeden
12 years ago

Den multikuturelle ide er måske udmærket, blot vi kunne slippe for det der. Jeg har intet imod jøder, katolikker, taoister, buddhister, hinduister, AlGorister ja selv Jehovas vidner blot vi kunne slippe for det der.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Cykelsmeden

Det er jo ikke helt forkert…

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Broholm skrev: ‘…Så lægge man vægt på at KW efterlod sit barnebarn, så er offerrollen ved at glide over…’ Tanker i den forbindelse: Mon ikke vi alle har et problem med, at KW lod somalieren være alene med den lille pige, mens han selv ‘panisk’ bragte sig i sikkerhed. (Ekstrabladet). Det er svært at kravle ind i andres hoveder, som nu også Ekstrabladet antyder at kunne. Politiets responstid var, så vidt jeg forstår, tre minutter. Hvor bliver pigen mest bange i den situation? Et sted, hvor hun måske kan iagttage overfaldsmanden eller sammen med KW på toilettet, mens hun hører… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Emeritus

Det er på en eller anden led noget spekulativ snak. Hvis Westergaard tog den lille med, ville barnet også blive udsat for angreb. Så ville tegneren udsætte sit barnebarn for samme fare. Det, Westergaard gjorde, var at henlede opmærksomheden på sigselv. Og hans vurdering viste sig jo at være korrekt – forbryderne gik efter ham og ignorerede barnet.

trackback

[…] det muslimske mordforsøg på Kurt Westergaard (se bl.a. Snaphanen og Uriasposten). Ole Birk Olesen fra 180 grader tror alligevel ikke folk tier af frygt for deres […]

Mette
Mette
12 years ago

Tak for svar Emeritus. Ovenstående tog også sit udgangpunkt i et af dine indlæg.

Bedste hilsen

Mette
Mette
12 years ago

“Vor verden er ikke en retfærdig verden. Derfor må vi forme vor love efter omstændighederne. Det er vor egen skyld, når vi slår ihjel – ikke Vorherres. Skylden og ansvaret er vort alene. Det er fundamentale forskelle i synet på GUDEN, MENNESKET og GUDSBEGREBET, som er på spil.” Det er ofte slået mig, hvor dybt det ligger i os danskere, at verden skal være retfærdig. Hvor kommer det fra? Kan denne forventning eventuelt forfølges så langt som til hedensk tid og i sidste ende hænge sammen med vor meget omtalte tillidsfuldhed? Før eller siden finder de fleste af os ud… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Mette skrev:
‘…Posted: 2 January 2010 – 13:31 – Reply
Jeg har forgæves ledt efter snaphanecitaterne. Er de der stadig?…’

Den var vist til mig.
Undskyld mit sene svar. Jeg har delvist haft fat i de samme kilder som Snaphanen – det var det jeg opdagede og dem, jeg refererede til. Så jo, de er her stadig som indledning til denne tråd!!

Med venlig hilsen

Universalgeni
12 years ago

Nej, nu lyder det mere som om vi tænker i samme spor. :mrgreen:

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Universalgeni. Du har ret i, at man ikke skal rode tingene sammen. Man må kunne diskriminere. Det mener jeg – godt jeg kan. Jeg mener sådan set, det må være tilladt at anse Allah for en gud – derfor skriver jeg både gudsord og Guden. Jeg mener som du, at vor gud og muslimernes gud er så forskellige, at de nødvendigvis bliver modsætninger. Allah blander sig i alle ting pr. stedfortrædere, dem der tror på ham og som er udvalgt til at gøre fortræd på hans vegne (jihad etc.), hvilket kronisk medfører, at Allah ustandseligt får blod på sig… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@PeterK

“Hvem forhindrer dem i at gøre det samme på Nørrebro?”

I forhold tll hvilke grupperinger på Nørrebro?? Der findes en del ‘problematiske’ grupperinger derinde, (de autonome, banderne, ‘almindelige kriminelle’).

PeterK
PeterK
12 years ago

@JensH,

interessant betragtning: Ved COP15 beviste politiet at man godt kan opretholde sin myndighed hvis man vil. Hvem forhindrer dem i at gøre det samme på Nørrebro?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  PeterK

Politiet kunne kun kontrollere COP 15- demonstrationerne så effektivt, fordi de havde trukket folk til fra hele landet, havde aflyst ferie i perioden, havde vildt meget overarbejde osv. Politiet kan ikke præstere så meget hele tiden.

Med mindre vi får et meget større politikorps, hvilket jeg personligt finder nødvendigt. Jeg mener også, at DF arbejder for det ved hvert finanslovsforlig.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Broholm.

Somalieren kan helt klart ikke være skyldig i sine egne øjne. Hvis han var, ville situationen ikke være opstået. KW er den skyldige. Somalieren er blot Allahs redskab – et udtryk for Allahs vilje. Somalieren personligt slår for så vidt ikke ihjel, det gør Allah med sin hånd, som både er retfærdig og for tilfældet somalisk.

Problemet er Allah. Hver gang. Allah er den kriminelle bagmand. Det er ham, som bør slæbes i retten – hver gang – pr. stedfortræder.

Med venlig hilsen

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
12 years ago
Reply to  Emeritus

Det er rigtigt manden er uskyldig, fordi englen inde i hans mors mave havde skrevet han skulle gøre det……… Islam og dens totale mangel på selvstændighed og fri vilje, sjovt at vi sagtens kan se det, men højt betalte eksperter og politikkere spilder ikke tiden med at studere den største trussel mod vesten. De tror stadig fjenden skal bekæmpes som under den kolde krig, men islam er ikke idologi, det er hele livet og mere vigtigt døden når de tager TNT raketten, for først når en musler dør, får han lov at leve………. Mon ikke man kunne sende hele folketinge… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen “Men vores overlegne militær er ikke en skid værd, over for militante som opstår og forsvinder.” Nu er jeg absolut ikke sikker på, at de politiske eliter i Europa har i sinde at sætte militæret, (og statsmagtens øvrige magt-resourcer), ind mod de ‘ædle vilde’. Jeg efterhåneden nået til den overbevisning, at Sir Richard Darnatt tager fejl af når han tror den politiske elite (i dette tilfælde i UK) vil indsætte statsmagtens magtmidler mod de muslimske paralell-samfund i Europa. Havde man nogen intentioner om det var der blevet grebet ind for længst, og man havde således ikke bare… Read more »

PB
PB
12 years ago
Reply to  JensH

Der er dog det store “men”, som du sikkert også selv er ops på, befolkningerne er stadig (i en vis grad) de egentlige magthavere, via vort demokrati og via de valg der trods alt kan rokkere ved magten, hvis viljen er der.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

Det kunne man tvivle på. Man kan jo købe pansermandskabsvogne til strengt nødvendige indsatser i stort antal og så ellers holde sig væk, som i Frankrig. Så kommer og hente liget, når en kvinde er blevet brændt, eller stenet, for at nægte gå med tørklæde, eller andet. Men jeg tror ikke man vil acceptere alt i Danmark, heller ikke blandt politikerne. Grænserne afsøges for hvad man kan slippe afsted med, det skyldes måske en klarhed over at et eller andet sted er der en grænse, som fører til større mobilisering og komplette husransagelser og søgen efter våben, evt. ildkampe. Vi… Read more »

Vivian
Vivian
12 years ago

Læg mærke til, at hver gang politiet skal tvangsindlægge en psykisk syg dansker, der sætter sig i modværn, lykkes det dem at skyde og ramme vitale organ, med døden til følge.
Annerledes nænsomt går det for sig, når angrebet kommer fra en muslimsk terrorist.

Man aner afsigten og bliver forstemt.

Universalgeni
12 years ago

Emeritus, har du drukket af natpotten eller hvad?. 😆 Allah og Gud er skam ikke den samme. Det hævder de fleste muslimer ganske vist, ligesom enkelte hjemlige naivister, men vi andre ved bedre.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Muslimske foreninger har straks fordømt nattens mislykkede angreb på KW, mens barnebarnet så på. Det er fint nok, og de fleste muslimer er heldigvis fredelige folk. Men de reflekterer aldrig over, hvorfor disse handlinger så vedholdende begås i netop deres religions navn. Det burde ikke være sådan, men det er sådan. Hvornår begynder disse mennesker og organisationer at se indad? Kan religionens grundtekster ikke ændres, fordi de er gudsord, forbliver Guden og teksten uafrysteligt rådden og vil til evig tid fordærve mennesker som nu denne somalier. Denne elementære forståelse mangler i alle fordømmelserne. Den hånd findes ikke, som tør fjerne… Read more »

Proclus
12 years ago
Reply to  Emeritus

Mit bud er de fleste muslimer i landet i TEORIEN støtter angrebet på Westergaard. Hvad ellers? Han er trods alt en uren kuffar der har tegnet/latterliggjort profeten. Men… Jeg så Zubair Butt Hussein på tv2 news og han tog skarpt og tydeligvis topærligt afstand fra overfaldet. Næppe fordi han og igen flertallet af danske muslimer ikke i TEORIEN helst ser Westergaards slags døde og Danmark som endnu en ligegyldig og elendig provins i Dar Al Islam. Men fordi han og mange muslimer sagtens kan se ud i verden og her ser hvad islam betyder i virkeligheden. Og det skal de… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Det er en skønssag. Og man har kun få minutter til at beslutte sig: skal man sende bedstefar langt væk fra barnebarnet? Der hvor bedstefar er, er risikoen også. Ved at trække gerningemanden væk fra den lille og hen til sikringsrummet, har Kurt Westergaard sandsynligvis reduceret truslen for dem, der ellers opholdt sig i huset.

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
12 years ago

Så lægge man vægt på at KW efterlod sit barnebarn, så er offerrollen ved at glide over til den stakkels miuslim, for KW har jo såret følelser OG er en dårlig bedstefar, JESUS danske medier stinker.

(manden erklære sig ikke skyldig, hvad filan en somalier så laver i Jylland med en økse og kniv 1/1, det bliver sjovt at høre efter retssagen)

Universalgeni
12 years ago

Det foruroliger mig at læse, at politiet mener, at bortkomne pas hører til “det sædvanlige”. Hverken politi eller PET har styr på noget som helst. Gad lide at vide, hvormange terrorister, der er rejst ind på somalierens “bortkomne” pas?

Vivian
Vivian
12 years ago

Jeg ved ikke hvis vi har nogen Rosengård der er specielt forbanned. Til gengæld har vi Mjølnerparken, Gjellerupparken, Voldsmose, Ishøj Tinghøj m.fl der er særdeles forbannede af iSLAM.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

På JP’s netavis kunne man udover Snaphane-citaterne læse: ‘…Af KAARE SØRENSEN Offentliggjort 02.01.10 kl. 01:03 Ung gerningsmand råbte om “hævn” og “blod”, da han forsøgte at slå Jyllands-Postens karikaturtegner ihjel…’ Til alle de paphoveder med Tøger og Rune og Klaus og Margrethe i spidsen har jeg lyst at stille disse spørgsmål: Hvis er hævnen og med hvilken tilfredsstillelse skal hævnen druknes i blod? Hvordan hænger troen og den unge somalier og drabsforsøget mod KW. mon sammen? Hvad er hvad og op og ned? – og hvem er hvem? Hvem iblandt de involverede er i al uskyldighed vor næste og hvem… Read more »

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Emeritus

Jeg har forgæves ledt efter snaphanecitaterne. Er de der stadig?

Universalgeni
12 years ago

Jeg kender den der nedtur, Pk. Får den selv ret tit. Politikerne har slet ikke fattet alvoren. De ser ikke antallet og karakteren af de forhindringer, der gør den multikulturelle ide umulig. Det er også min konklusion.

Pk
Pk
12 years ago

Den er helt gal i Danmark.
Et døgn før mordforsøget på Kurt Westergaard blev en dansker smadret
af 4 berigere, OG IKKE EEN POLITIKER KOM PÅ BANEN.
For 1.gang i mit 66-årige liv er jeg overbevidst om, at de fleste danske politikere
VIL MIG/ OS DET ONDT.
Kan ikke finde, se nogen anden forklaring.
Politikere fra SOC,SF,de radikale,EHL vil mig det ondt, og så findes der de ligeglade ,/
Venstre og Konservative. Pressen er som V og K.
Jeg tror ikke mere vi klarer den.

milak
milak
12 years ago

Bjørn Elmquist udtaler nu, at somalieren kun ville i dialog med Kurt Westergaard omkring Kurts religionsopfattelse. (ironi)

JensH
JensH
12 years ago

“45,000 men is roughly equivalent to the combined U.S. and U.K. forces currently deployed in Afghanistan.”

Interessant sammneligning. Det er åbenbart begyndt at dæmre for lederskribenten for Le Figaro hvad for en slags (overlevelses)-kamp den Franske stat reelt er ude i. Måske Le Figaro skulle overveje et stort interview med den tidligere Britiske hærchef Sir Richard Darnatt. Han var inde på nogenlunde de samme tankebaner i en tale til de øverste Britiske hær-officerer i 2006, hvor han forberedte sine tilhørere på, at de skulle være parat til at kæmpe mod de militante islamister både udenlands og i de Britiske byer.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago
Reply to  JensH

JensH – Det er nemlig hvad de på sigt skal forberede sig på, det gælder nok mere Frankrig. Men vores overlegne militær er ikke en skid værd, over for militante som opstår og forsvinder. Hvis vi tror, at det som sker i Israel, ikke kan ske her, så har vi ikke forstået, at det er noget helt andet jihad drejer sig om. Nemlig at udbrede islams domæne og vinde mere af det og vinde islamisk herredømme. Sådan har det historisk været, før de blev svage. Det har ikke forandret sig for det er baseret på selve tekstgrundlaget. Terror er blot… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago

Mordförsöket på Westergaard är ett försök att tysta oss alla. Att en man som han ska behöva stå i skottlinjen för vår tids fascism beror inte minst på vår långvariga mumlande och fega inställningen till hoten. Nu har vi dem på tröskeln till våra egna hem, i hela Europa. Islamismen är inte en ideologi man kan föra “dialog” med, den måste bekämpas som alla andra dödliga hot mot frihetens värden. Låt oss alla hålla det i tanke nu på det nya året. Striderna lär inte bli färre. Tack och lov misslyckades islamisten den här gången.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Thomas Nydahl, du skrev: “Islamismen är inte en ideologi man kan föra “dialog” med, den måste bekämpas som alla andra dödliga hot mot frihetens värden.” Ja, men det tager lang tid at forlige sig med den dermed forbundne moral. Dog er vi jo langtfra de første, der har befundet os i en sådan moralsk krisesituation. For snart mange år siden begyndte jeg af og til at citere fra litteratur og digte fra 1930’erne og årene under Anden Verdenskrig, hvor en anden ideologi huserede, og det ligeledes tog tid at samle sig til modstand. Efter at have tænkt på danske Morten… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Det skal blive spændende at se hvornår de Danske medier skifter fokus fra selve attanat-forsøget på KW, til at sætte denne somaliske attantat-mand i offer-rollen fordi “politiet uretmæssigt trak deres pistoler og skød ham”. Jeg vil selv gætte på, at denne ‘aflednings-manøvre” starter allerede søndag, allersenst mandag. Andre gæt??

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Som statsminister Lars Løkke Rasmussen sagde i min lidt redigerede forkortede udgave af nytårstalens skriftlige oplæg, set på: http://www.stm.dk/_p_13031.html Godaften Troen på, at fremskridtet er en given ting, har fået et knæk. Det er en ringe trøst, at vi deler skæbne med andre frie folk, men det bestyrker os i indsatsen for at stå fast på at imødegå truslen i fællesskab, vi skal altid kæmpe for at holde fast i fremskridtet. Og vi skal kæmpe for at holde fast i de ting, vi har opnået. Der er ingen smarte alternativer til hårdt og målrettet arbejde, der kan realisere det, jeg… Read more »

trackback

[…] Snaphanen: Somalier ville dræbe Kurt Westergaard […]

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
12 years ago

Manden ved KW hus var ikke kun kendt for lidt småting, nu klokken 2:57 har PET været på banen og kender åbenbart alt om ham og hans forbindelse til Al Q.

Hvis manden havde været standart kriminel var det “ok” at han kom tæt på KW, men hvis PET har styr på manden, hvorfor filan går han så frit omkring????? Er PET blevet så slatne som deres gamle chef???? Terrorbomben kommer sku da tættere og tættere på at kunne sprænges i lille DK, hvis den mest overvågede mand i DK, ikke kan beskyttes mod kendte terrorister.

LFPC
12 years ago

Svaret hænger nok sammen med ressourcer og politik. Der er et stående beredskab der til enhver tid vil kæmpe på khatdromedarens vegne og råbe op om politistatsmetoder. I sidste ende må aben lande hos de politikere der muliggør at han overhovedet kan opholde sig her i landet. Well, de vælgere der stemmer disse politikere ind igen og igen ….

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
12 years ago
Reply to  LFPC

Jeg bliver bare trist når en så kendt fare for samfundet kommer tæt på en af de mest beskyttede personer i DK, Greenpeace tog pis på dansk sikkerhed under COP15, og nu har en gøgler terrorist med stiv pik og jihad drømme vist at KW var en død mand, hvis ikke gerningsmanden havde været sådan en amatør. Nu skal man aldrig smide nazikortet, men når sådan en klaphat kan lykkes med dette, så skal der ikke meget mere til, før folk kigger sig om efter en stærk leder. Vi har startet dette år med overfald på præst (vist berigelse af… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago

Med vores begrænsede ressourcer og stigende kriminalitet er jeg bange for, at vi meget snart bliver nødt til at beslutte os for, om vi vil beskytte den enkeltes menneskerettigheder og lade tvivlen komme den “måske-kriminelle” til gode, eller om vi i stedet vil beskytte majoriteten.

PeterK
PeterK
12 years ago

Ja, man må da håbe at gerningsmanden havde en kniv på sig, for så bliver han da i det mindste dømt for den. Gad vide hvor meget der skal til før apologeterne bliver persona non grata i debatten. Vor herre bevares, den er halv to. Godnat!.

Mette
Mette
12 years ago

Frygteligt! Skyderi ved Kurt Westergaards hjem.

http://jp.dk/indland/krimi/article1934696.ece

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
morlille
morlille
12 years ago

“risikerer 4 års fængsel”! Hele samfundet risikerer, at idioten er ude igen om 4 år! Han bør få vand og gammelt brød i 40 år og derefter udvises, hvortil hans slags voldsmænd hører: i deres hjemland!

PeterK
PeterK
12 years ago

Ah, stjerneadvokaten Elmquist, et af de få menensker der er blevet stemt ud af Folketinget fordi han var for meget, selv for sine vælgere. Han står for denne udtalelse om muslimernes fødselsrate: “Hvad gør det de får mange børn? De fødes jo i Danmark, og så bliver de ligesom os”. Den lader vi lige stå lidt, og så kan vi tale om hvor lang rækkevidde pædagogik har. Udtalelsen om skuddets retning, er omtrent lige så validt som “Jeg var ikke sikker på at pigen ville slå mig med tasken, så jeg slog hende kun 2 gange med jernrøret”. Sjovt som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  PeterK

Ja, og havde “pigen” så endda bare været Marianne Jelved,
så kunne jo vi nok have båret over med ham 😉

Elmquist er en politisk korrekt narrehat og muslimlefler – totalt tomhjernet, helt uden kontakt med virkelighedens verden –
og med kun meget små huller i sin uvidenhed. Hvordan er det dog fysisk muligt at være så ubegavet ?

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  PeterK

Jeg nærer ingen varme følelser for hr. Elmquist, men jeg tror at han i denne sag “bare” gør sit arbejde som forsvarsadvokat. Det fritager ham naturligvis ikke for ansvar: Det at man oven i købet får penge for at udføre sine ugerninger burde ikke være en formildende omstændighed, hverken for S-togskontrollører, nazi-bødler eller Bjørn Elmquist. Men jeg tror problemet stikker langt dybere; Elmquist er bare frontfiguren. Han besidder sammen med en række andre stjerneforsvarsadvokater en enorm prestige blandt sine ligemænd for at tage – og vinde – de håbløse sager. Ved første øjekast er det sådan set meget ædelt, at… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det måste vila en förbannelse över namnet Rosengård om ni också har ett och lika illa kulturberikat med. Suck!

Fritz
Fritz
12 years ago

Bjørn Elmedød-Enemy of the State.

z
z
12 years ago

WF skyder nedad mod gulvet, men rammer jøden i overarmen? Tja, hvordan synes du selv det går, Bjørn Elmquist.

Anna Lyttiger
12 years ago
Reply to  z

Den KAN være ricochet. De britiske styrker i Nordirland skød netop (men med gummikugler) ned i jorden foran en folkemængde. Men det er ren teori, og jeg tror ikke muhamedaneren over en dørtærskel.

60
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x