6
jan
Seneste opdatering: 7/1-10 kl. 1033
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ScreenShot006

70 % af listens lande er  muslimske. Et emne  helt blottet for medietække, heller ikke særlig sexet blandt danske præster. Forfølgelseslisten 2010, Åpne Dørers forfølgelsesliste 2010. Et frisk eksempel på, hvad det kan dreje sig om: Gunmen kill 7 at Egypt church after Christmas Mass. “It is all religious now. This is a  war about how they can finish off the Christians in Egypt.” Her er en kvalitativ forskel til de lidelser, islam via OIC, imamer, Islam-Online osv. påstår sig udsat for i Europa.

En ur-svensk avisleder

En förvirrad 28-åring som i Allahs namn vill hämnas Kurt Westergaards karikatyr av profeten Muhammed är inte ett hot mot demokratin. Det är däremot politiker som låter grupper av innevånare bära skulden för en enskild människas kriminalitet. Tanken att utvisa någon utan annan grund än misstanke om samröre med något så diffust som ”terrorism” är inte bara bisarr. Den är också djupt odemokratisk. Ständigt denna syndabock.

Jøder, nazister, armenere og sigøjnere bundtet i en leder-suppe. Nu har vi tidligere haft tre meget alvorlige muslimsk motiverede terrorsager i Danmark på få år udover den løbende  kriminalitet, så ophidselsen er forklarlig. Vi er ikke vant til at nogen vi giver  husly, stræber os efter livet. Vi bryder os ikke om det. Vi har cirka 30 tilvandrede forbrydere, som ikke er statsborgere, som er  idømt udvisning, men som ikke kan udvises. Bortset fra det, så bebrejder danskere og svenskere ikke  i hovedsagen enkeltmuslimer, de bebrejder deres politikere og sådan bør det være. Disse prøver febrilsk at administrere en udvikling, der fra starten i 1983 var et misfoster. Hvis man som i Sverige lægger hindringer i vejen for den nødvendige kritik, så går det først for alvor udover uskyldige. Gøteborgs Posten har sin andel i den debatsabotage og kan begynde med at feje for sin egen dør. De problemer  Danmark har, er for intet at regne imod dem Sverige kan få fra den ene dag til den anden. GP kan forberede en grimasse allerede. (Se også: Dagens Sverige gir ordet tragedie en ny mening.)

Den sælsomme kimære af skrydende herrefolk og ansvarsfornægtende pattebørn

Vi har jo set det flere gange herhjemme de seneste dage. Dét der gør denne uværdige optræden særligt interessant, ud over den morbide fascination den kan afføde, er selvfølgelig, at femtekolonnen er ude af stand til at udtrykke sig i et sprog der kan vække forståelse hos de vantro. De er loony konspirationsteoretikere i en indlevet grad de er afskåret fra at sætte sig ud over. Og dette er ubetinget til vores fordel. Hvad har de egentlig af kort at spille der kan vække positiv resonans? Indpakkede kludekoner, rigide leveregler og letantændelige temperamenter er alt sammen noget som Gutmenschen elsker dem på trods af. Min påstand er at det kun er offerkortet de kan sælge sig på, og det gør de til gengæld godt hos en kultur der har den lidende næste som en integreret del af sin mentale bagage. Men holder illusionen i længden? (LFPC).

Dansk Folkeparti by default

Jeg skal gerne indrømme at min viden om Danmarks politiske partier og deres indbyrdes relationer på Christiansborg nok er langt ringere end den burde være, mit generelle samfundsengagement taget i betragtning. Jeg tilstår blankt at jeg ikke er ret interesseret i den partipolitiske vinkel. Hvad der interesserer mig er derimod hovedstrømningerne ude i samfundet, og her er min egen subjektive vurdering at strømninger som pænheden, værdirelativismen og berøringsangsten udfoldes identisk på tværs af partiskel. De pæne og anstændige og de voldelige samfundsomstyrtere indgår ubesværet i symbiotiske arrangementer med hinanden: Kirkeasyl, eller tæskeholdsgeneralen Balder Johansen bag AFA som indkaldt ekspert på Dagbladet Politiken, f. eks.

Når jeg er medlem af Trykkefrihedsselskabet og stemmer DF er det ikke udtryk for nogle politiske visioner og målsætninger. Der er tale om at disse sammenslutninger har næsten monopol på at udtrykke det jeg oplever som det mest påtrængende samfundsproblem i dag. Ikke monopol fordi de har tiltaget sig det – ingen vil forhindre Villy Søvndal i at indmelde sig i TF som reaktion på trusselskulturen der senest var ved at få alvorlige følger for Kurt Westergaard, eller Margrethe Vestager i at begynde at forholde sig til saudiarabisk finansiering af moskeer, madrassaer og akademiske institutioner i Vesten. Men de gør det ikke. Feltet er eksponeret af Trykkefrihedsselskabet og DF kun fordi de andre har svigtet, ikke fordi det er en sag der er associeret med et bestemt politisk projekt.

Sådan oplever jeg heller ikke mit eget engagement eller min stemme ved valgene. Jeg mener helt oprigtigt at truslen mod de vestlige samfund burde optage os alle uanset ståsted – OK, vi skal nok på forhånd ikke regne med Enhedslisten eller de Radikale. Men for mig er det et laveste fællesnævner-projekt: At bevare det demokratiske samfund der gør at vi kan være uenige uden at hovederne ruller. Det handler ikke om et ‘DF-samfund’, hvad så dette måtte være. Robert Spencer gentager noget lignende igen og igen: Det drejer sig ikke om højre kontra venstre, men om friheden kontra det totalitære. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne samles under denne parole.

Men det kan vi som bekendt ikke. Ved shaming og latterliggørelse er denne kamp for frihed herhjemme blevet associeret med især Trykkefrihedsselskabet og Dansk Folkeparti. Et særligt perfidt, men ynkeligt, eksempel på denne ‘ført pisser de på os, og så siger de at vi lugter’-logik får man hos to af JPs mere inferiøre bloggere (LFPC).

[…] I bund og grund virker det ganske enkelt uredeligt, at selskabet markedsfører sig som politisk neutralt, samtidig med at man tjener snævre partipolitiske interesser. Vi har set den slags før herhjemme som dengang i 70′erne, da den tilsynelande pacifistiske organisation “Kvinder for Fred” tjente som frontorganisation for DKP. Kun nyttige idioter og naive skikkelser lugtede ikke lunten. Men selv for de allermest godtroende sjæle er luften omkring Trykkefrihedsselskaben efterhånden blevet fæl.

Så hermed en opfordring!

Kære Trykkefrihedsselskab, gå til bekendelse og indrøm, at I er en frontløber for Dansk Folkeparti. Foreningens legitimitet bliver kun forringet, så længe man klynger sig til illusionen om politisk neutralitet. Der er ingen skam i at være en politisk organisation, men så skylder man også det omgivende samfund at spille med åbne kort. […] Troels Heeger og Søren Villemoes: En opfordring til Trykkefrihedsselskabet: Spring nu ud!

Czech Cardinal: Christian Europe is to blame for Islamisation

“Europe will pay dear for having left its spiritual foundations and that this is the last period that will not continue for decades when it may still have a chance to do something about it,” he said. “Europe has denied its Christian roots from which it has risen and which could give it the strength to fend off the danger that it will be conquered by Muslims, which is actually happening gradually,” he said.

“At the end of the Middle Ages and in the early modern age, Islam failed to conquer Europe with arms. The Christians beat them then.”Today, when the fighting is done with spiritual weapons which Europe lacks while Muslims are perfectly armed, the fall of Europe is looming.” Leading Catholic cardinal has said Europeans only have themselves to blame for allowing Islam to “conquer” the continent. Miloslav Vlk, karidinal i Prag.

Den nye moskéejer i Malmø

SCAN0121

“Numera är jeg övertygad om att brandattentaten mot moskén under åren inte har utförts av några skumma högerextremister, utan snarare av de saudiska krafter i Malmö som tidigare försökt köpa sig inflytande.”

Nu finns han i Fastighetsregistret på Lantmäteriet: Libyens diktator Kaddafi. Enligt årsredovisningen ägde Islamic Center år 2007 byggnader och mark för 26 miljoner svenska kronor. Islamic Center har hela tiden haft problem att finansiera den allt större moskén i Malmö. Jag var med en av männen från Islamic Center i Libyen 1983 och såg honom förnedras och krypa för potentaterna på World Islamic Call Society i Tripoli, då beläget i en f.d. italiensk myndighetsbyggnad i närheten av Gröna torget i den libyska huvudstaden, en organisation som styrs av den libyske diktatorn och hans närmaste krets, och vars syfte är att kontrollera moskéer runtom i världen och därmed de muslimer som är bosatta i dess område.

Kaddafi har med köpet av Malmömoskén skaffat sig ett ovärderligt inflytande över svenska muslimer. Sydsvenskan uppgav i december att byggnader och mark köpts av Libyen för 5 miljoner. Det är antingen en bluffsiffra eller ett missförstånd rörande valuta och tidpunkt. Den verkliga köpeskillingen är 37 622 625, vilket motsvarar dryga fem miljoner US-dollar, vid tidpunkten för köpet som ägde rum redan den 8 juni 2008. Alla dessa uppgifter är offentliga i Fastighetsregistret på Lantmäteriet. Islamic Center använde pengarna att lösa lån på sammanlagt 27 miljoner svenska kronor. Det man måste fråga sig är, var de resterande 10 miljonerna finns. I vems fickor hamnade de? Vem behövde smörjas för att Kaddafi skulle bli fastighetsägare på Rosengård i Malmö?

Till hjälp för dessa uppgifter har jag haft några grävande bloggare, bland annat Muslimska friskolan, som använt sig av offentliga handlingar och av källor på Radio Malmöhus. Någon ljuger och bedrar och jag är inte övertygad om att det (bara) är moskéns VD Bejzat Becirov – albanen från Makedonien som en gång i tiden var en bekant till mig. Han har, tillsammans med min dåvarande vän och medresenär, den kosova-albanske författaren och läraren Ramadan Osmani, suttit i styrelsen för Islamic Center sedan långt innan moskébygget ens hamnade på planeringsstadiet. Becirov sköter moskén som sin privategendom. Hans privata lyxkonsumtion var legendarisk redan för tjugo år sedan (hemspråkslärare med fin villa och Mercedes väcker alltid undran).

I julas försökte någon skjuta moskéns imam. Man behöver inte vara särskilt begåvad för att förstå att det finns ett samband med det libyska övertagandet. Ytterst få muslimer betraktar Kaddafi som en pålitlig allierad.

Liksom jag numera är övertygad om att brandattentaten mot moskén under åren inte har utförts av några skumma högerextremister, utan snarare av de saudiska krafter i Malmö som tidigare försökt köpa sig inflytande, eller helt enkelt var taffliga försök till försäkringsbedrägerier, lika lite övertygad är jag om att moskéns och stiftelsens styrelse har rent mjöl i påsen. Vad de verkligen sysslar med lär vi inte få veta. Men myndigheterna håller ett öga på Becirov som sent i höstas faktiskt dömdes för bokföringsbrott. Frågan är om bokföringen är det största problemet. Jag vågar säga att jag inte tror det.

En helt annan fråga: är det rimligt att en diktator i Mellanöstern kan äga mark och fastigheter i Sverige?

(PS: Osmani tillhör inte längre kretsen kring moskén).

Thomas Nydahl, Occident.  DR har besøgt moskéen et par gange for a beundre lokalerne,  intet andet. Senest TV programmet Univers d. 4 oktober 2009.

SVT  31.12.2009:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper | Borgerlig bums

Nyt: Kristeligt Dagblad skyder skylden på danskerne. http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/352948:Udland–Imam-blev-forsoegt-myrdet “Mens danskerne har været optaget af mordforsøget på tegneren Kurt Westergaard, er en imam forsøgt myrdet i Sverige…” …” Moskeen i Malmö blev bygget i 1983 og har gennem årene oplevet en række gener og angreb.” De kristelige journalister linker selv til en artikel i Expressen, men har åbenbart ikke læst den særlig grundigt: “Moskén i Malmö byggdes 1983 har sedan dess varit utsatt för ett stort antal attentat, främst i form av skadegörelse. I april 2003 förstördes stora delar av moskén av en anlagd brand. Fastigheten såldes under 2009 till den… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago

Steen, det bugar jag mig för, med hälsning från en barbar!

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Thomas Nydahl II. Tilgiv mig, at jeg tværer lidt i emnet, men jeg har lyst til at fremføre et enkelt ordeksempel blandt mange som bevis på jerngrebet fra oven i samfundet – den mentale undertrykkelse af anderledes tænkende både her og hos jer – klart praktiseret i ét ord – Sesam-ordet, Fremmedfjendtlighed. Er der noget, svenskere og danskere IKKE er, og helst vil være fri for at blive beskyldt for, så er det fremmedfjendtlig, men trickordet er nøjagtigt det samme på begge sider af Øresund. Selvfølgelig. Problemet er det samme i hele Norden. I virkeligheden betyder etiketten ‘fremmedfjendtlig’ ikke,… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus, tack för båda dina tänkvärda texter! Du träffar huvudet på spiken. De flesta människor känner mig som en man som alltid stått upp för de förföljda. Utöver mina egna sex barn har jag t.ex. en fosterdotter som kom till Sverige som flykting på 1980-talet. Jag har stått på barrikaderna sedan jag var ung. Men det finns två saker jag inte tål: islam/islamism, och det är en självklarhet, eftersom det är en totalitär lära som vill krossa våra öppna, fria samfund. Men det andra är lika motbjudande: den totala moralupplösning som kallas mångkultur, en relativism som i skredet dragit med… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

“Det finns också i Sverige både sådana som Tøger på Politiken och sådana som Kurt W. bland konstnärerna i pressen.”

Sidstnævnte vil en del af os danskere meget gerne høre meget mere om. 🙂

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Thomas Nydahl. Nej, du har ret, Thomas. Her i landet retter vi alt for tit ‘smed for bager’ i vore stridbare og temperamentsfulde ytringer. I er vort broderfolk, og hvad vi siger om og til jer, rækker i virkeligheden ikke længere end til overfladen. Vi siger det kun for at få dine kompis’er op af stolen, derfor bliver vi så grove i munden. Vi kan simpelthen ikke forstå, at jeres såkaldte kulturelite, medielandskab og politikere i så lang tid har fået så uindskrænket magt over jeres svenske folkesjæl, at den ikke rigtigt kan vriste sig fri. Det er jo… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Snaphanen. Jeres forfølgelseslandkort er en deprimerende visuel understregning af, at Islam trives bedst i en slamkiste af vold, terror, mord og frygt. Man hører aldrig officielle repræsentanter for dette mafiøse samfund uden centrum tage afstand fra uhyrlighederne i de ramte områder – kun nye opfordringer til jihad, vilde trusler, forfølgelser og hate-speech. Præsentationen vidner om, at Islam på verdensplan er fordærvet og befordrer den rene og skære ondskab. Vesten skal passe meget på. Der er ikke engang en telefon ingen pave, man kan ringe til. Kun ansvarsfri ondskab. Vi står over for en kriminel, magtliderlig religion styret af klan-… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

“Kære Trykkefrihedsselskab, gå til bekendelse og indrøm, at I er en frontløber for Dansk Folkeparti.”

Er det ikke lige at gøre DF lidt for betydningsfuld? Det synes jeg. Der er heldigvis noget – meget – der er større end DF. 🙂

Pk
Pk
12 years ago

Thomas Nydahl…jeg skal nok lade være med at sprede mere gift om journalister i Sverige.
God kamp til jer. Håber I klarer den,
Tror mig , det var i bedste mening….men nu stopper jeg.
Ang. Sverige….

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago
Reply to  Pk

Pk, tack för ditt svar. Jag tror dig. Avsikten bakom det vi skriver är alltid god, men i de korthuggna budskapen blir vi ibland lästa på ett helt annat sätt. Jag strider dagligen mot de människor som säger att “danskarna är rasister”, “Danmark är främlingsfientligt” och liknande. Det är vidriga stereotyper som förhindrar varje form av samtidsanalys. Tack för att du svarade och tog min kritik med gott humör! Nu kämpar vi vidare. Med goda hälsningar från Skåneland, Thomas

Limewoody
Limewoody
12 years ago

RELIGION: 70% OF WORLD’S POPULATION DISCRIMINATED *** – religious extremism is most concentrated in the countries of the Middle East and North Africa. – countries with a Moslem majority (including Saudi Arabia, Egypt, Algeria and Turkey). Therefore, 64 nations, a third of the population, have a high or very high rate of restriction on religious freedom and some (Saudi Arabia, Pakistan and Iran, which the report labels “the trio of the worst”) are in both groups. (ANSAmed) – PARIS, JANUARY 5 – – Among the restrictions imposed by governments, religious discrimination affects around 70% of the world’s population. This is… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Nu skal man jo passe på med motivanalyse – det var disclaimeren. De 2 dræbte muslimer skal naturligvis bruges til at fjerne religiøsiteten i angrebet. Det var et ganske almindelight tilfældigt skyderi udenfor en kirke, muslimer og kristne blev dræbt – no problem. Da hysteriet om svineinfluenzaen var på sit højeste, valgte ægyptens regering at dræbe alle svin i Ægypten. Det havde intet sagligt formål, og viste kun et rystende lavt vidensniveau hos de ægyptiske myndigheder – men det var kun koptere der havde svin. Helt ligesom da man skulle have en neger med i enhver cowboyfilm for at vise… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Hvis en svensk journalist fik halsen skåret over af en muslim ,
så ville han tænke:”Jeg dør for en god sag”.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago
Reply to  Pk

PK: Lika trött som jag är på generaliseringar om “danskar”, lika trött är jag på samma eländiga världsbild om “svenskar”. Jag är de facto en svensk journalist. Sedan många år skriver jag om dessa frågor, i varje sammanhang jag kan och får. Jag tänker inte så som du tror. Och det finns många som jag. Vi kämpar mot den kultur som innebär tystnad och konsensus. Tror du den kampen blir lättare för att du sprider detta gift?

World Traveller
World Traveller
12 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Tjena Thomas, Jag tycker PK har helt raett i sin kommentar, aatminstone saa gaeller det 99% av alla svenska journalister. Jag traeffar maanga journalister i mitt jobb fast naestan aldrig naagra svenska. Senast jag traeffade naagra var igaar. Foer ungefaer 4 maanader sen pratade jag med 2 journalister som jobbade foer en TV-kanal som paastaas vara pro-militaer och pro-vaest. De som tror det, och det aer maanga, aer duktigt grundlurade. Naer journalisterna hoerde att jag aer fraan Sverige saa boerjade de svamla om att Sverige har Europas baesta regering eftersom vi tar emot flest muslimer, och de sa att de… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
12 years ago

World traveller, du kan ju börja med att läsa vad jag skriver, t.ex. här i Snaphanen eller i min egen blogg Occident. Eller någon av mina 42 böcker. Den arroganta ton du använder gör inte intryck på mig.

JensH
JensH
12 years ago

Apropos historien om nedskydningen af de kristne Egyptere foran den Koptiske Kirke, så læste jeg den her til morgen på TV2 tekst-TV, og på Tekst-TV blev der gjort opmærkksom på, at 5 mennesker (ikke 7) var blevet skudt ned uden for denne koptiske kirke, og man sluttede artiklen af med følgende oplysning: “Blandt de sårede var to muslimer, der i det samme gik forbi kirken.” Pyt være med de dræbte kristne. Det der interesserer journalisten er, at der var muslimer blandt de sårede. Jeg ved ikke præcis havd denne oplysning om de sårede muslimer skal bruges. Mon det er et… Read more »

Erling
Erling
12 years ago

…et emne, der fik mindre spalteplads end et gennemsnitligt gadeskyderi.

Erling
Erling
12 years ago

Det drejer sig ikke om højre kontra venstre, men om friheden kontra det totalitære. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne samles under denne parole. Fordi vi, ligesom næsten alle andre demokratier, er et partivælde. Politiske partier har som deres primære formål at sætte borgere op mod andre borgere. 70-80% af Danmarks befolkning har levevilkår, der økonomisk set er stort set identiske, hvilket da også afspejles i de politiske partiers næsten ens dagsordner og parlamentariske praksisser. Hvis man ikke havde partier, risikerede man at borgerne rottede sig sammen mod magthaverne. Nu rotter de sig sammen mod hinanden i… Read more »

Santor
Santor
12 years ago

Og for ligesom at understrege sandhedsværdien af artiklen om kristenforfølgelse så kan man læse denne lille historie her til morgen :

http://nyhederne.tv2.dk/article/27634271/

Victor
Victor
12 years ago

MEMRI TV-indslaget fik mig til at tænke på noget, jeg hørte på CNN og som egentlig var så himmelråbende åbenlyst. “Eunuk-bomberen” blev åbenbart sendt afsted fra Yemen…..kan det overraske nogen, at araberne i Al-Q på den arabiske halvø, sender lige netop de sorte sympatisører i den sikre død.

MIKE
MIKE
12 years ago

Man tror jo ikke sine egne øjne når man læser de ting der kommer ud af den svenske presse i disse dage. Medierne og journaliststanden i Sverige har jo spillet fallit – kaput – slut – finale, og det er lige før jeg ikke engang har ondt af den svenske menig mand/dame, som ryger med i faldet når broderlandet inden for en kort årrække kollapser og synker ned i det store sorte multikulturelle helvedes hul. Hvis der ikke findes nogen modstand og når menigmand ingen mening har (og nosser af nogen art) – så har de selv været med til… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x