13
jan
Seneste opdatering: 14/1-10 kl. 0206
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Siger Dansk Røde Kors i går. De løse ender flagrer om ørerne på én.

PIX5

MGM kom ved et tilfælde som en del af en delegation, der rejste rundt for at prædike i moskéer og foreninger og – som der er tradition for – til gengæld blev inviteret på mad og ophold af det lokale trossamfund.[…]

»Den ældre generation« så derfor bekymret til, mens den overvejende danske delegation efter fredagsbønnen lukkede dørene til moskéen for at holde nattemøder med unge svensk-somaliere. Ifølge andenhåndsberetninger gik det hårdt for sig. Flere svensk-somaliske forældre fortæller, hvordan deres børn efterfølgende beskrev, hvordan de besøgende havde opfordret til at deltage i al-Shabaabs kamp mod regimet i Somalia og de vantro.[…]

Som en mangeårig, aktiv bruger af en af begge de to moskéer siger: »Vores samfund er ikke, som det du kender. Man er blevet enige om, at man ikke snakker med medier og politiet om de her ting, og det er farligt at modsætte sig sådan en beslutning. Jeg gør det, fordi jeg føler, jeg er nødt til at fortælle sandheden. Langt størstedelen af det svensksomaliske samfund her er slet ikke enige med de her ekstremister og deres helt fejlagtige fortolkning af islam og Koranen..« Den svensk-danske terrorforbindelse

Som altid: Absolut ingen antydning i Berlingskes artikel af hvad præcist der kendetegner Geeles og øvrige somaliske ekstremisters “helt fejlagtige fortolkning af islam og Koranen”. I medier verden over er dette fuldt tilstrækkeligt – man postulerer at der findes en moderat islam, men ingen gør sig den ulejlighed at undersøge påstanden nærmere, eller mere udførligt at fortælle hvorfor den er moderat. Vi får i stedet her en antydning af et svar: Nok brød man sig ikke om de kræfter som Muhudiin M. Geele repræsenterede, men anmelde ham? Dér går alligevel en grænse. Hvis dette betegner spektret af holdninger, er det umiddelbart svært at se de somaliske indvandrergrupper blive en del af samfundet (Steen/LFPC).  ( Psychotic Hatchet-Attacker Not Immediately Placed on No-Fly List. Terror suspect had jumped bail in Kenya, Cartoonist’s would-be killer targeted Clinton.)

Identitetsløshed ingen hindring

Somaliere er den største gruppe der søger asyl i Sverige. Den næststørste af familiesammenførte. Hvem de i virkeligheden er, synes at være underordnet et højere formål:

Angående texten om passlösa somalier som får uppehållstillstånd på anknytning i Sverige: På denna grund utfärdar vi – ja, även jag! – pass till personer vi inte har en aning om vilka de är, eller ens om de redan har uppehållstillstånd i Sverige eller något annat land. Vi förser en hel mängd människor med nya fräscha identiteter. En del av dem är inte bara sådana som utan asylskäl söker sig ett bättre liv, utan många är faktiskt även kriminella och kan till och med vara terrorister. Jag skäms över vad jag av ledningen och politikerna tvingas göra mot mitt land och vet verkligen inte hur länge till jag ska orka göra detta. Arbetslöshet börjar faktiskt bli ett alternativ.” Migrationsmedarbejder: Jag skäms över vad jag av ledningen och politikerna tvingas göra mot mitt land”.

Den rundhåndede Prins Alwaleed Bin Talal kom sør’me også forbi Cambridge

Førende universiteter i USA har, som vi fortalte i går, modtaget svimlende millionbeløb fra den saudiske prins med de gode forbindelser. Og se hvor de kan, de glade modtagere på Cambridge-centeret opkaldt efter hr. Bin Talal: En spritny rapport fortæller, i lodret modstrid med al erfaring fra verden i dag og fra historien, at frafald fra islam såmænd ikke er så kontroversielt. Jeg noterede mig i går at vi – heldigvis, og uden for enhver tvivl – ikke har set pekuniært kompromitteret akademisk arbejde af denne kaliber på danske institutioner. Man kunne naturligvis også vende det om og sige at i givet fald har danske forskere som Jørgen Bæk Simonsen, Lene Kühle og Garbi Schmidt åbenbart heller ikke behov for petrodollars for at producere halalforskning der vil behage Prins Alwaleed Bin Talal. Det klarer de helt på egen hånd.

A new report from a team of Muslim leaders in Britain contends that Shariah law allows Muslims to leave Islam – despite the multitude of apostasy laws throughout the Islamic world that prescribe the death penalty. The report, “Contextualizing Islam in Britain: Exploratory Perspectives,” was assembled by a team led by Yasir Suleiman, director of the HRH Prince Alwaleed Bin Talal Center of Islamic Studies at Cambridge.

Addressing what it means to “live faithfully” as a Muslim in Britain, it is the result of the work of “a group of scholars, social scientists, religious and community leaders and educationists” in a project sponsored by the British government. […]

However, an expert on Islam says the report appears to be little more than posturing by Muslim leaders who are “giving highly apologetic and tendentious explanations” that are “designed to reassure Westerners.” Robert Spencer of Jihad Watch, told WND the report includes explanations of jihad, Shariah, the nature of Islam and other issues that simply don’t align with the reality of the Islamic world. […]

Rapporten falder også helt ubesværet ind i blandingen af offerklage, ansvarsfornægtelse og smægtende, bortrelativiserende sirenesang vi kender fra usympatiske muslimske talsmænd i vore lande:

[…] “Many non-Muslims, and Muslims, tend to have a skewed understanding of the term Shariah, which conjures up images of floggings and beheadings,” the report said. “However, this is simply one historic interpretation of one aspect of the Shariah … the penal code for public crimes. The Shariah as a whole is much more than that – it is a way of life.”

The report also minimized the more well-known definition of jihad – that is, “holy war,” the legal, compulsory, communal effort to expand the territories ruled by Muslims, by force if necessary – a definition deeply rooted in the Quran and Islamic theology and tradition. Instead, the report says: “Jihad in its true sense is a key part of active citizenship. It means a positive ethical struggle: for example, striving for social justice, fighting against poverty, or making efforts to reform oneself. Jihad has recently been the subject of intense debate, partly because of the abhorrent misrepresentations promoted by some misguided groups from Muslim communities.”

The report added: “In some, stringently defined, circumstances, jihad means the legitimate use of force to defend oneself. However, it is important to stress that Islam is opposed to all forms of terrorism, regardless of who sponsors them.” Rather than the jihad desire to expand Islam and Shariah over the globe, the report blames “social exclusion, a lack of theological and political leadership, sweeping anti-terror laws and Islamophobia” as contributing to the radicalization of Muslims. Muslims say leaving Islam OK, but is it really?

Vi har før hørt påstanden at frygt der udspringer af muslimers voldshandlinger faktisk selv forårsager disse. Nu har vi det fra højeste autoritet: Cambridge University anno 2010 (LFPC).

Æren eller livet – svaret er oppe i luften

Som jeg gerne påstår kunne dette være den politiske korrektheds Achilleshæl. Et passagerfly holder sig enten i luften, eller det falder ned. Intet særhensyn kan holde det bare delvist flyvende, med delvise huller i skroget. Der skal  dog formentlig lig på jorden og i havet før denne æresbesatte gruppe bliver tvunget til at give efter, eller finde alternative transportmidler. Kropsscannere vækker stærke følelser, men den største bastion at overvinde er næppe amerikanske mormoner eller calvinske puritanere (LFPC).

[…] Isaac Yeffet, former head of Israel’s El-Al airlines, said Muslims would not stand for any widespread use of the device since it would, to some, represent a dishonor to women and their families.

“Realize that a Muslim will know that his wife was seen naked in this machine,” Yeffet said. “You know what would be the reaction? … Terrible.”

Rep. Jason Chaffetz, a Utah Republican who sponsored legislation that passed the House over summer prohibiting the machines from being used as a primary method of screening, told The Salt Lake Tribune that even after the attempted bombing he stands by the legislation, which is stuck in the Senate.

“I believe there’s technology out there that can identify bomb-type materials without necessarily, overly invading our privacy,” he said. Calls for Full-Body Scanners Re-Ignite Privacy Concerns

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Muhudiin M. Geele tiltales for terror Somalieren, som stadig er varetægtsfængslet, tiltales for at ville “skræmme en befolkning i alvorlig grad eller uretmæssigt at tvinge danske eller udenlandske offentlige myndigheder til at foretage eller undlade en handling, eller at destabilisere eller ødelægge et lands grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer ved at have forsøgt at dræbe Kurt Westergaard.” Øksemanden tiltalt for terror. (»En høflig og venlig fyr«) […]

trackback

[…] og som et angreb på demokratiet og dermed på staten. Her bliver Westergaards overfaldsmand Muhudiin M. Geele tiltalt efter terrorparagraf 114 med en strafferamme på livstids fængsel, skønt også hans […]

trackback

[…] Danmarks bliver Westergaards overfaldsmand Muhudiin M. Geele tiltalt efter terrorparagraf 114 med en strafferame på livstids fængsel, skønt hans overfald var […]

trackback

[…] Den 28-årige mand, der nytårsdag trængte ind til Kurt Westergaard, melder PET til politiet ikke at have holdt fortro lige oplysninger for sig selv. Berlingske. Geele skulle overveje at melde  kenyanske aviser til politiet for at publicere hans navn og hans foto. […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

De familiemæssige relationer må være en genetisk (?) bombe under den somaliske befolkning.

Den der med misfarvningerne af tænderne har jeg tænkt på var mærkelig, men nu da du skriver det Victor, er det indlysende at khat-tygningen er medvirkende + manglende tandbørstning vel også.

Men helt oprigtigt, så har jeg ikke hos andre indvandregrupper set en så stor ensartethed, eller hvad man kan kalde det, i ansigterne som hos netop somalierne.

Ham der er billed af virker uhyggelig på mig, han virker …død .

Hvis man i tankerne lagde ham på obduktionsbordet………

Mette
Mette
13 years ago

🙂 Hvordan mon de ser forskel, Robin?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Mette, det är för att dom alla är släkt med varandra… 🙂

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Det er det, man matematisk kalder et fixpunkt, Vivi 🙂

Når man gentager den “samme” afbildning tilstrækkeligt mange gange –
i dette tilfælde formering mellem allerede meget nært beslægtede fætre og kusiner (i N. potens) –
så konvergerer processen til sidst imod et fastlåst resultat. Der er så godt som ingen genetisk
variation tilbage til at lave lidt spræl – og eventuel udvikling? – i tingene.

Så de skal nok gå og håbe på nogle tilfældige, godartede mutationer, hvis de nogensinde
skal komme videre 😉

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Er det mig der ser fejl eller ligner somaliere i grunden ikke hinanden temmelig meget ?

Jeg tænker ikke på deres kulør, men på ansigtstrækkene, tandstillingerne osv..

Victor
Victor
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Tandstillingen?? Næh du – det er aflejringerne af års khat-tygning, som nok er det mest tydelige tell-all.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Victor

ROFLMAO 🙂

Den var sgu god, Viktor. Jeg fik helt tårer i øjnene af at grine.

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Somalieren på billedet ligner til forveksling de fem, der en gang stod og råbte: “PERKER, PERKER, PERKER” efter mig udenfor biblioteket. Jeg kikkede forbløffet og spekulerede på, om de ville slå mig ned, inden jeg nåede ind i bilen.

Erling
Erling
13 years ago

Tvært imod, Robin. Vi skal respektere deres ret til at vælge, ikke at flyve med vantro flyselskaber, der bruger krænkende sikkerhedsforanstaltninger. De er i deres gode ret til kun at flyve med islamiske luftfartsselskaber.

Jeg tror det var Bernard Lewis der bemærkede, at i Saudi Arabien blev der bedt en bøn, hver gang en jumbo gik på vingerne for at sikre, at maskinen ikke faldt ned. Men der var ingen præster bag styrepinden og det var heller ikke præster, der vedligeholdt flyvemaskinerne.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Musslorna måste tvingas att finna sig i kropps-scanningar. Antingen det eller så får dom låta bli att resa helt enkelt.

PeterK
PeterK
13 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Kunne man ikke bae lave en dørmåtte ved sikkerhedskontrollen. Den skulle være forsynet med et fromt billede af en kvindagtig ungersvend med arabisk udseende, og han kunne f.eks hedde Muhammed. Dem der ikke vil træde på det, flyver med et andet fly.

Jeg har set utallige arabiske afbildninger af Muhammed, nettet er fuldt af dem og i mange arabiske lande kan man købe dem som glansbilleder og klistermærker. Se for eksempel her: http://zombietime.com/mohammed_image_archive/islamic_mo_full/

Erling
Erling
13 years ago

Isaac Yeffet, former head of Israel’s El-Al airlines, said Muslims would not stand for any widespread use of the device since it would, to some, represent a dishonor to women and their families.

Det lader sørme’ til, at man har fundet på en form for sikkerhedskontrol der faktisk virker.

Erling
Erling
13 years ago

Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har faktisk arbejdet i Udlændingeservice en måneds tid eller to som vikar. Jeg udstedte fremmedpas, tilmed med en hurtighed og effektivitet, som de tydeligvis ikke havde set før derinde. Når folk får asyl, bliver der indstemplet en rejsebegrænsning i passet, så de ikke kan rejse ind i oprindelseslandet. Det var ganske normalt, at det første en asylansøger gjorde, når han fået opholdstilladelse, var at søge om at få rejsebegrænsningen ophævet. Hvor mange der reelt fik det, ved jeg dog ikke. Jeg lavede også et nyt pas til en fyr, der havde taget… Read more »

Erling
Erling
13 years ago

Somaliere er den gruppe der søger asyl i Sverige.

Magler der ikke et ‘største’?

Pk
Pk
13 years ago

Det er nu ikke altid een kan se Danmarks fremtid.

Proclus
13 years ago

“helt fejlagtige fortolkning af islam og koranen”

Der er på Berlingeren enten en meget lille nysgerrighed, eller en meget stor løgnagtighed!

Kun de to muligheder eksisterer!

Begge er utilgivelige!

Er det nysgerrigheden den er gal med, kan den måske pumpes op med en god bog!?
Rodney Stark´s nyudkomne “Gods Battalions:The case for the crusades” er et godt sted at begynde.

Den er hermed anbefalet! 🙂

JensH
JensH
13 years ago

@Gotiska Klubben

“Skaffa dig en blogg och angrip din arbetsgivare. Om du sedan får sparken – so what! Detta småviskande håller inte.”

Hvad skulel denne “Miggan” ellers gøre?? Skrive et debat-indlæg og sende det til en Svensk avis?? Hvor stor er sandsynligheden for at et sådant indlæg nogensinde ville blive trykt i en Svensk avis??

Gotiska Klubben
13 years ago

Miggan som skriver på Merit Vagners blogg borde skämmas över sig själv. Är riktigt trött på den typen av människor. De går tretton på dussinnet av dem i Sverige. Skaffa dig en blogg och angrip din arbetsgivare. Om du sedan får sparken – so what! Detta småviskande håller inte.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x