15
jan
Seneste opdatering: 15/1-10 kl. 1831
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Sverige steg antallet anmeldte voldsforbrydelser rutinemæssigt fra 108.448 i 2008 til 111.268 i 2009. Mord og drab steg fra 211 til 234, altså mord for hvert halvandet døgn. I Danmark var antallet trods bandekrig stabilt nær det normale, knapt ét om ugen -49 mord. Politiet i Malmø oplevede en 150 % øgning af volden imod sig på et år. Journalisteufemismen for denne brutalisering hedder lyrisk “ett hårdnande samhällsklimat.” “Klima-ofrene” selv ville nok kalde det en mild underdrivelse. Det ville være  interessantere at tale konkret om, hvem der har gjort det muligt om hvem det konkret er, hvis sprog er vold. I Norge er Hege Storhaug som med en hyldets til ordets og åbenhedens magt, gået offentligt ud med fortællingen om et groft politisk overfald på hende selv for to år siden. Kurt Westergaards skæbne er den direkte anledning og i dag må denne modige  nordmand og ven af Danmark, leve  på hemmelig adresse:

Storhaug sier overfallet i Danmark mot karikaturtegner Kurt Westergaard har fått henne på andre tanker: En pensjonert bestefar kan ikke leve fritt resten av sitt liv – det gjør veldig inntrykk. I Frankrike har du Robert Redeker som måtte gå under jorden. Det blir stadig flere i Europa som må gjøre det samme. Antagelig er det bare et tidsspørsmål før vi får en Westegår eller Redeker i Norge. Det kan bli meg eller deg. Jeg tror det er viktig at vi setter et søkelys på en slik alvorlig samfunnsutvikling. Er det noe som skal være hellig – så er det ytringsfriheten. Mister vi denne, mister vi hele eksistensgrunnlaget vårt.I dag lever Hege Storhaug på hemmelig adresse for sin egen sikkerhet. “Jeg ser ikke bort i fra at det kan være flere som har opplevd det samme som meg. Nå tror jeg vi er der at man bør tenke på å stå frem, sier hun.” Har vært taus om overfall. (Jyllands-Postens chefredaktør er dybt rystet over de nye detaljer om terrorplanerne mod avisens bygninger, Livvagter flytter ind i Kurt Westergaards baghave.)

Threatening the Family of Filip Dewinter

Death threats are nothing new to Vlaams Belang leader Filip Dewinter, but the latest series also included his young daughter. A police investigation has resulted in the arrest of the “youths” responsible for these threats. Threatening the Family of Filip Dewinter.

Wissam Freijeh: 10 års fængsel for fem drabsforsøg

Politianklageren kræver en fængselsdom på mellem 10 og 12 år til palæstinenseren. Det modsagde forsvarer Bjørn Elmqvist med orderne ”dybt uretfærdigt” og ”ude af proportioner”. Forsvareren mener, at halvandet års fængsel vil være en passende straf for det femdobbelte drabsforsøg.Ved middagstid trak de seks nævninge og tre juridiske dommere under ledelse af retsformand Karin Bøgh Pedersen sig tilbage for at votere om straffens længde. 29-årig skyldig i femdobbelt drabsforsøg. 10 års fængsel for femdobbelt drabsforsøg. (Rollemodel med had til Israel, Interview med Wissam: Du vælger selv – hvordan dit liv skal leves! )

“My biggest mistake was this marriage”

Æresforbrydelser i Finland. Finsk TV og et samarbejde mellem canadiske Vlad Tepes blog og finske Tundra Tabloids. Tekstet på engelsk.

Here comes EuroMed: 14 days left to protest!

The Euro-Mediterranean Partnership, also known as EuroMed, has been pretty much under the radar for 15 years. When it caused some public discussion in 2007, it was renamed ”Union for the Mediterranean”, and quietly permitted to proceed. Not much was heard of it, but now EuropeNews has the scoop: It is being established now – and we have a window of merely 14 days to protest it.The news is tucked away in this discreet ANSAmed news item:MED UNION: JORDANIAN MASADEH APPOINTED AS SECRETARY

Quote:
Ahmad Khalaf Masadeh, Jordanian ambassador to Brussels, has today been appointed as secretary general of the Mediterranean Union. Henrik R Clausen

En stadig strøm af europæisk indvandring i Nordafrika og Mellemøsten, eller …?

Henrik Ræder Clausen nævner i artiklen her over den rutinemæssige afvisning af ‘Eurabia’ som en konspirationsteori spundet af Bat Ye’or. Djævelen har det med at være i detaljen, og skeptikere bør (men vil næppe) spørge sig selv om hvilke perspektiver i gadehøjde man kan udlede af denne uskyldige lille passage på en officiel EU-hjemmeside for EuroMed:

The social and cultural partnership deals with social, cultural and human affairs. Main priority areas cover culture and intercultural dialogue, gender and civil society. Its principal objectives are: developing human resources, promoting understanding between cultures & exchanges between civil societies. […] Euro-Mediterranean Social, Cultural and Human Partnership

“Fremme af … udveksling mellem civilsamfundene”: Dette betyder på godt dansk mange flere mennesker der bevæger sig over landegrænserne. Man kan så overveje hvilken retning det vil være mest attraktivt for fødder at bevæge sig – fra ‘os’ til ‘dem’, eller den modsatte vej?

Man må spørge om disse mennesker vil rejse pænt hjem igen efter endt kulturel udveksling, eller om antallet af ‘dem’ vil vokse mærkbart i vore lande? Vil der blive tale om udstedelse af opholdstilladelser efter nøje fastlagte regler og kvoter, eller vil dette program have en generel stimulering af bevægelighed som konsekvens? Vil disse mennesker blive screenet på forhånd for accept af demokratiske spilleregler på ubestemt tid, eller antager man i EU at de ved mødet med os vil blive demokratiserede, herunder til at acceptere kritik af Muhammed selv? Går dette helt smertefrit for sig, eller taler vi om en turbulent overgang med et resultat der ingen garantier er for?

Dette er måske den simpleste tilgang til fremtidsscenarier: Antallet af og tilvæksten af mennesker på hver side, den mest attraktive retning at bevæge sig, og vilje til assertivitet af egne kulturelle og religiøse værdier. Min påstand er at de nøgne kendsgerninger fortæller alt om slutresultatet, uanset hvordan og hvor længe vi taler om (LFPC).

Fear of flying ? Bed en bøn

Læserbillede fra lufthavnen i Stuttgart her til morgen pr. iPhone. Andre smartphonefotografer er velkomne til det samme. Vi er såmænd selv på bloggen via vores Androider, hvornår kan man aldrig vide…..

IMG_0407

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Tjae, når det drejer sig om forhold, hvor islam/muslimer er involverede kan intet efterhånden overraske. Jeg ved ikke om landets repræsentanter, i dette tilfælde Absalon, er pålagte at optræde som gode dhimmier FORDI vores politikere reelt betragter os og landet som sådanne ? Men på den anden side…. så behandler vi jo infantile voksne pænt. Og den overvejende del af de rettroende må betegnes som sådanne. De opfører sig i hvert fald som infantile voksne – en sørgelig tilstand, som deres gud Allah og deres profet MO ved hjælp af de islamiske, manipulerende tekster har medvirket til. Når mennesker fravælger… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

“Fear of Flying-Bed en bøn”. I går skrev et af dagbladene om, hvorledes det gode danske skib Absalon medbragte bedetæpper og koraner til evt. pågrebne “stakkels” somaliske pirater. Det er dog ligot s…..! Europa har ALDRIG været så villigt behagesyge overfor deres store kristne befolkninger, som de er nu overfor det påståede lille antal muslimer. Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor? Jeg fatter det ikke!

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  morlille

Har du ikke hørt, at OIC-landende har fået indført en fodnote i menneskerettighedskonventionen, hvor der står, at tilfangetagne muslimske piraters knæ skal beskyttes mod det hårde gulv, når de beder deres fem daglige bønner?

Victor
Victor
12 years ago

” vi har sagt ja til”.

Citat fra Olsen Banden: De har sgu taget dig i røven igen, Egon.

JensH
JensH
12 years ago

@Victor “menneskerettighedsdomstol en god idé” Udnskyld mig, men hvad har en meneskerettighedsdomstol at gøre med den genrelt førte økonomiske politk i Grækenland at gøre?? Endsige Belgiens villighed til at opklare skandaler?? Eller Bulgariens og Rumæniens respekt for loven, (hvilken lov iøvrigt)?? Hvad har disse ting med mine ‘menneske-rettigheder’ som Dansker at gøre?? Som Gunnar Biering rigitgt skriver: “Domstolene generer kun de artige lande, der adlyder dem.” Samtidig med at Fogh argumenterede for at Danmark skulle følge Mettock, for elelr ville han ‘blive smidt i fængsel’, så gik Kansler Merkel til et stormøde med 15.000 VW-medarbejdere, og fortalte dem, at hun… Read more »

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  JensH

Sagde Fogh virkelig det? Det er jo en direkte underkendelse af Grundloven og hele det danske retssystem.

Er der i øvrigt nogen, der kender til eksempler på, at Danmarks undtagelse vedr. unionsborgerskab er blevet aktiveret?

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  JensH

Jeg mener, hvis den ikke er aktuel i Mettock-sagen, hvornår er den så aktuel?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  JensH

Ork ja, men frau Merkel var heller ikke kandidat til et job, hvor EU’s indflydelse spillede stærkt ind.

Skam over Anders Fogh Rasmussen, der sveg sit land!

Mette
Venstre vælger på udgik efter nyt parti.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  JensH

Ja, det var jo i Foghs jobsøgningsperiode…

Metock-dommen gav jo anledning til stor ballade, fordi EU-domstolen tillod sig “aktivisme”, altså udbyggede retstilstanden efter sine egne hoveder i stedet for at overlade det til medlemslandene. Endnu et argument mod disse internationale organer, som vi har forskrevet os til.

Det er Fædrelandenes Europa, vi har sagt ja til. Ikke til en kunstig overnational konstruktion, skabt af fransk magtbrynde og tysk bondeanger over 2. Verdenskrig.

Victor
Victor
12 years ago

Du skriver “Den europæiske menneskeretsdomstol saver videre i den gren, den sidder på.”.

Du har ret til dine meninger; men ikke til dine egne fakta. Og her er det altså ikke menneskeretsdomstolen, skytset skal rettes mod. Det er omtrent lige så seriøst som at brokke sig over FNs Bologna-proces.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Victor

Jeg er ikke jurist, men jeg havde fået forståelsen, at EU-domstolen kun dømmer i sager vedrørende anvendelse af EU-ret, mens menneskeretsdomstolen pådømte sager, der henhører under de enkelte landes lovgivning, og som var færdigbehandlet af landets eget retssystem, og hvor sagsøger påstår brud på EMRK?

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

I dette tilfælde har jeg på fornemmelsen, at kendelsen har at skaffe med unionsborgerskabet….eller med Den europæiske unions charter om grundlæggende rettigheder – paragraf 34.

Victor
Victor
12 years ago

” Stoler vi ikke på vores egne landes systemer?”

Stoler jeg på Berlusconis Italien, den græske regerings økonomiske politik, Bulgariens og Rumæniens respekt for loven, spaniernes terrorisme-definitoner eller Belgiens villighed til at opklare skandaler? Nej. Not really. Derfor er en menneskerettighedsdomstol en god idé.

Smed. Bager. I DETTE TILFÆLDE er det altså EU-domstolen, Telegraph skriver om. Altså den samme domstol, som vi kender fra bl.a. Metock-dommen.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  Victor

Det kan godt være, du ikke er tilfreds med alle de lande, du nævner, men det har diverse internationale domstole jo ikke hjulpet på. Domstolene generer kun de artige lande, der adlyder dem.
Jeg havde set, det var EU-domstolen, men generaladvokaten henviser åbenbart til menneskerettigheder i sin iver for at give terroristers familier skatteyderpenge.

JensH
JensH
12 years ago

“Paulo Mengozzi fra domstolen kræver nu at briterne fjerner bestemmelsen om, at personer, der står på FNs terrorliste, ikke kan modtage socialhjælp.”

Det skal sikkert nok fremme EU-begejstringen i UK, og hjælpe med at sikre Gordon Browns genvalg her i 2010, da kritikken af hans ‘approval’ af Lisabon-Traktateten helt sikert vil forstumme nu. Smart set af denne Paulo Mengozzi.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  JensH

Den europæiske menneskeretsdomstol saver videre i den gren, den sidder på.
Som også englænderne nu siger: Hvad skal vi med den? Hvorfor kan de enkelte lande ikke selv bestemme? Stoler vi ikke på vores egne landes systemer?
Internationalt samarbejde bør kun handle om sager, hvor flere landes interesser er involveret. Det andet her er umyndiggørelse, selvfølgelig vedtaget i sin tid uden egentlig demokratisk debat.

Victor
Victor
12 years ago

Nu er EU vist gået helt i selvsving. Paulo Mengozzi fra domstolen kræver nu at briterne fjerner bestemmelsen om, at personer, der står på FNs terrorliste, ikke kan modtage socialhjælp.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/6994194/Wives-of-terror-suspects-could-have-benefits-reinstated.html

Pk
Pk
12 years ago

Sikke en verden vi nu har.
Kritikere af Islam må gå under jorden og leve med politibeskyttelse.
Elsebeth Gerner ,de radikale, får topjob på uddannelses sted.
Birthe Weiss,Soc.,skriver om mad i Weekendavisen.
Klaus Rothstein ødelægger min tilværelse ved evigt og altid, på radio og tv
at reklamere for litteratur. Elsker litteratur, men ved KR. sætter jeg græsen.
Carsten Jensen får en pris fra Sverige.
Hvis man er to-talt ligeglad med den muslimske ødelæggelse af
vores land, så venter der ” Kors og mange stjerner”.
Tænk, vi er ikke klogere.
Hvad mon det ender med?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Pk

Gode pointer, men det er ikke “kors og mange stjerner” der venter. En enkelt stjerne måske..

Morten - - -
12 years ago
Reply to  Liva

… og en halvmåne 🙂

– – –

Erling
Erling
12 years ago

Hvis vi lige lægger ironien til side et øjeblik, så er ovennævnte artikel een af de mest ulækre jeg har læst i lang tid. Forfatteren argumenterer helt alvorligt for, at terrorisme skyldes vestlige kvinders uanstændige påklædning.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Erling

Vedr. bederummet i lufthavnen. Herligt at I snaphaner er begyndt at modtage fotos fra læsere. Håber at I får flere og at I bruger dem til at illustrere tendenser i vort samfund og i den vestlige verden i det hele taget.

Gad vide i øvrigt om bederummet kun er for mænd? Eller at der er indført kønsapartheid. Sympolet kunne godt pege på det.

Erling
Erling
12 years ago

Er det noe som skal være hellig – så er det ytringsfriheten. Mister vi denne, mister vi hele eksistensgrunnlaget vårt. Enklere kan det vist dårligt siges. OT¨: The Indepentent har løst gåden om manden med de eksplosive boxershorts, i virkeligheden ret indlysende: hans handlinger kan tilskrives lårkorte nederdele. I am saying that the collapse of all restraint in our societies is breeding sicknesses and madness, and may be pushing some Muslims to the edge of reason. Klart som glas, friheden er gået for vidt. Men aligevel…det er mange år siden jeg har været i England, men den kvindelige del af… Read more »

Skjoldungen
12 years ago
Reply to  Erling

Semtex i røven indgår forlængst i kulturberigernes arsenal. Men intet er så skidt (!) at det ikke er godt for noget.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x