16
jan
Seneste opdatering: 17/1-10 kl. 2007
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…whatsoever with the  Europe-Arab Alliance, instead it has imported Muslim radicalism and anti-semitism…Before 1973 there were almost no anti-semitism in Europe. There was a general feeling of sympathy and solidarity towards  jews and Israel.” Rabbi Shaul Praver interviewer Bat Ye’or i 2007 om Eurabia. I tre dele via Kitman TV.

Progressiv – hverken luder eller underdanig

Ni Putes Ni Soumises hedder en fransk, feministisk bevægelse, der er engageret i kampen mod islams kønsstereotyper og vold mod kvinder, og som her udtaler sig om benzinattentatet mod Rayhana, vi omtalte igår. Rayhana blev angrebet i en gade nær en fundamentalistisk moské, som Mohamed Sifaoui nævnte. Man spørger sig, hvorfor de progressive  kræfter demonstrerer foran teatret og ikke foran moskéen:

I en tid hvor nogle har ikke modet til at handle mod formørkede kræfter, blev den algierske skuespiller Rayhana, en skuespillerinde overhældt med benzin tirsdag aften …Kvinder er de første ofre for den grasserende fundamentalisme og dens angreb. Vi opfordrer alle progressive kræfter til at støtte kvinder og mænd, der kæmper mod mørkets kræfter.Rayhana, en modig kvinde, ønskede at gå på scenen samme aften. Vi vil demonstrere lørdag, 16 januar foran maison des Métallos (teatret) og opfordrer alle progressive kræfter til at komme og vise deres støtte. NPNS vender sig mod benzinattentatet på RAYHANA, video SOLIDARITÉ AVEC RAYHANA.

Uskønne spildte kræfter

Her på Snaphanen ville vi ikke ligefrem proklamere en mission der talte om at “bekæmpe islamisering og dhimmificering”. Vi udbyder supplerende, debunkende og korrigerende information, sender det afsted, og håber at det bliver bemærket rundt omkring. Ovre hos de andre – og jeg er ikke helt sikker på at ‘venstrefløjen’ er en dækkende betegnelse i et moderne politisk landskab der gerne inkluderer ureformerede DKP’ere, anstændige satanister og gejstlige – tager man ikke risikoen for pompøsitet så tungt. Initiativet skal være velkomment, men ligesom ordvalg som “Faklen” og “tage fløjlshandskerne af” godt kan give anelser om vrede der kunne antyde korporligheder, er selvbesmykningen som “løver” selvfølgelig taget ad notam. Velkomment skal det være, fordi et initiativ der som udgangspunkt bygger på en fejlagtig antagelse næppe har de store chancer som hverken ‘this is BBC London’ eller Tokyo Rose. Man antager at hvad man betegner som “fremmedhad” er blotte misforståelser, og ikke reaktioner på virkelige fænomener ude i virkeligheden. Ord vil ikke skabe den multikulturelle harmoni (LFPC)

Søndag går en ny radiokanal i luften. Folkene bag “Modstandsradioen Danske Løver” har viet programfladen til at bekæmpe fremmedhadet i Danmark. Søndag den 17. januar sender “Modstandsradioen Danske Løver” sit første program på Den 2. Radio. Kanalen vil modarbejde fremmedhadet i Danmark og er stærk kritisk over for Dansk Folkeparti.

Radiokanalen sender via internettet, podcast og på 23 lokale og regionale radiostationer. Bag projektet står blandt andet kommentator på Politiken, Rune Engelbreth Larsen. Han opfordrede i august i avisens kronik til at danne “Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis magt” sammen med journalist Malene Fenger Grøndahl og forfatter Flemming Chr. Nielsen. Programmet redigeres af Birgitte Rahbek og Anette Bruun Johansen med en fortid på P1. […] Ny radiokanal vil bekæmpe dansk fremmedhad

Så skal vi vist til det igen

Rage Boy kan nok ventes på banen inden for længe. Via Gates of Vienna:

A dozen Pakistani Muslim extremists in Lahore burned a Norwegian flag and chanted slogans after a Norwegian newspaper reprinted the famous Danish Mohammed cartoons and a Norwegian Member of Parliament changed his Facebook profile picture to the caricature of Mohammed with a bomb in his turban. […] Muslim extremists flip out over Facebook photo, Framstegspartiet trykkjer eigne Muhammed-karikaturar i medlemsavisa .

PAKISTAN-NORWAY-IS_1184113x

TEHRIK Hurmat-e-Rasool (THR), the movement for condemning the western media for committing blasphemy of the Holy Prophet (SAW), will observe a countrywide protest day on Sunday (today), holding demonstrations and seminars in major cities and towns of the country. According to an announcement by the THR, its convenor Maulana Ameer Hamza urged the Pakistani government not to confine to lip service for condemning the re-publication of blasphemous cartoons in the Norwegian press but come out with a courageous stance to discharge their religious responsibility. He said the THR had already demanded the government expel Norwegian ambassador, sever ties with Oslo and cut off Nato supply line to Afghanistan in order to punish the anti-Islam military alliance for its soldiers committing blatant desecration of the Holy Quran in Afghanistan. Protest against blasphemy sunday. (Tehrik Hurmat-e-Rasool hed tidligere Jama’at-ud-Da’wah et alias for forbudte Lashkar-e-Taiba.)

The Anti-Semitic Jihad On Campus: My Night at USC

Her blot indledningen til en længere tale af David Horowitz fra Frontpage Magazine om vilkårene for ytringsfriheden på amerikanske læreanstalter i dag. Hvad det egentlig er der foregår i USA i disse år bliver for mig mere og mere gådefuldt. Vi taler om garanten for traditionelle frihedsrettigheder, hvor campus landet over, med ledelsens accept, hærges af voldeligt tankepoliti. Vi taler om et land der for ikke så længe siden valgte en præsident der i sin embedsperiode har udnævnt et rekordantal såkaldte ‘tsarer’, rådgivere uden ansvar og med ukendte beføjelser. En af disse, den Harvarduddannede Cass Sunstein, har publiceret et paper der slår til lyd for kriminalisering af rygter og konspirationsteorier (LFPC).

[Editor’s note: Protected by a bodyguard and twelve armed campus security officers, David Horowitz spoke at the University of Southern California on November 4, 2009. This is a text of his remarks, edited for readability. A video of the speech is available here. To read about the efforts to censor him before the speech and the slander directed at him, click here.] David Horowitz: The Anti-Semitic Jihad On Campus: My Night at USC

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper | Borgerlig bums

P.S. Den grønlandske reportage viste tydeligt deres syn på de “ædle vilde”, der ikke selv fik lov at komme til orde.

Casper | Borgerlig bums

Den 2. Radio har da også sympatiske ting… musik af Sibelius og Schubert. Hvor meget jeg end værdsætter højkulturen, så er det altså ikke særlig sprælsk. Garneret med drævende kedelige essays af Fr. Dessau. Der var også en reportage om grønlandsk fortælletradition, hvor man næsten slet ikke høre de grønlandske fortællere, men kun to danske eksperter der snakkede og snakkede. Det lyder meget som DR P1 i 1990’erne, blot tilsat nogle flammende angreb på Dansk Folkeparti. Sådan ville Danmarks Radio sikkert stadig være i dag hvis de havde fået lov til at udvikle sig uden indblanding. Hvor lyder det smukt… Read more »

wallah
wallah
12 years ago

@ Anonymous “Hvor mange danske borgere (med eller uden anden etnisk baggrund) har sagt til dig, at du er “uren og et andenrangsmenneske”? 0, ikke sandt?!” Lige præcis det har jeg ikke været ude for. Min hustru er til gengæld blevet kaldt grimme ting, jeg ikke – for tonens skyld – skal gengive her, og jeg har selv fået fingeren af forbikørende lømler. Min overbo har fået en kniv for halsen, da han ville hæve penge – til sig selv – i hæveautomaten. De danske børn i området tvinges til at spise halal-velsignet mad, og svinekød er bandlyst. Osv. Om… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

Overskriften siger alt – skønne (eller rettere uskønne) spildte kræfter. Hvem forestiller ophavsmænden sig, vil gide lytte til deres “radio”? De allerede frelste? De gider vil trods alt ikke bare blive bekræftet i, hvad de allerede mener. Folk som os, der skriver eller kommenterer her på bloggen? Ha, livet er for kort til Rahbek og Thøgers discount-satanistiske alter ego. Hvem så? “Den brede befolkning” derude ved kakelbordene i hjørnesofaen under kronhjorten? Hvis de overhovedet finder kanalen, vil de i alt fald ikke gide spllde tid på den, når man kan se X-factor. Så hvem? Aner det ikke. Hele affæren kan… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
12 years ago

Danmarks Løver er en anti-DF-radio. På hjemmesiden står: “Radioproduktion er desværre ikke gratis, men takket være Politikens Fond kan de første 4-6 magasiner fra Modstandsradioen Danmarks Løver gå i luften på Den Anden Radio hver anden uge i de kommende måneder.”

Hvis man skal sige 1 god ting om Danmarks Løver, så må det blive, at den ikke er licensbetalt. Når fondsmidlerne løber ud, dør den nok stille og roligt af sig selv.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Søndag går en ny radiokanal i luften. Folkene bag “Modstandsradioen Danske Løver” har viet programfladen til at bekæmpe fremmedhadet i Danmark. Søndag den 17. januar sender “Modstandsradioen Danske Løver” sit første program på Den 2. Radio. Kanalen vil modarbejde fremmedhadet i Danmark og er stærk kritisk over for Dansk Folkeparti…’ Opstandelsen over Lars Hedegaards kontroversielle udtalelser, som de faldt hernede i kælderen fjernt fra offentlighedens søgelys, har endnu ikke lagt sig. Ikke kun LH er i skudlijen. De tre ‘afhoppere Lilleør, Pind og Mchangama er med rette i forklaringsproblemer. Af alle søforklaringer er Pinds den ringeste. Han sammenfatter sin begrundelse… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Fakkel-Rune og de andre PK-multikulti-tosser er bare helt uden for pædagogisk rækkevidde. Hvilket fremmedhad for helvede?!?!?! Jeg hader sgu da for h. ikke fremmede, men jeg er naturligvis IKKE udelt begejstret, når de ankommer uinivteret i enorme mængder, og så siger “pænt tak” for luksusbehandlingen med velfærd, gratis hospitaler, gratis uddannelse, frihed, religions-FRIHED, gratis lejligheder etc. – i forhold til hvad de er vant til hjemmefra – og naiv over- tolerance med ekstremt grov kriminalitet i endeløse baner, insisteren på vanvittige æresbegreber, middelalderlig kultur og religiøs fanatisme, mens man i øvrigt kun har hån og had til over for dansk/… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Det groteske er jo, at hvis man har været i blogverdenen et stykke tid, så vil man have observeret at ikke så få af de islamkritiske rent faktisk er gift med udlændinge, det er ikke udsynet og frisindet der mangler. “Fremmedhaderen” Wilders er også gift med en “fremmed”. Vi har inviteret en “fremmed” ind i vores hjerte og fælles hjem. Ordet fremmedhad er derfor direkte komisk.

Per N
Per N
12 years ago
Per N
Per N
12 years ago

Kig også efter Ahab the Arab, jeg bliver i så godt humør når jeg høre den, (lavet i 1962)

Per N

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

“Danske løver,,,,tja, danske røvhuller er nu bedre.”

Word!

Vivian
Vivian
12 years ago

Hvad der foregår i USA i disse år, har visst været på vej længe. Det går bare meget hurtigere nu, efter “The Change”- man kom til magten.
600 bemandede fangelejre er blevet anlagt bl.a i Alaska og det sydlige Californien. Der er ikke nogle fanger der …. endnu, og hvem de er beregnede til kan man kun gisne om.
Mon, ikke det bliver personer som David Horowitz og andre der benytter sig af sin konstitutionelle yttringsfrihed og ikke retter sig efter reglerne for “Obamas New World Order”.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread59023/pg1

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Jeg har kun et spørgsmål:

Hvordan skal man kunne høre forskel på den nye radio og så DR og TV2?

Mette
Mette
12 years ago

Egentlig foragter jeg de flagafbrændinger, men det ville da være ganske forfriskende, hvis et af de sorte muslimske flag med trosbekendelsen, som de bruger i “Krigens hus”, undtagelsesvis bliver afbrændt en skønne dag. Vi ved jo, at de findes i landet, de er blevet anvendt under demonstrationer. Nuvel. Det norske flag er Dannebrog med et blåt kors. Gammelt venskab glemmes ikke så let, og det gør mig ondt at se det brænde, men hvor ser flagbrænderne dog dumme ud. Som en dansk dame skrev i et læserbrev, da der blev brændt flest danske flag: “Vi syr bare nogle nye”. Og… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Mette

Du kan osse vælge at se flagafbrændingerne på denne måde:

http://www.youtube.com/watch?v=ELDm9rfS77A

Liva
Liva
12 years ago

Jeg læste lige på bloggen Hodja følgende: “Og da man allerede nu arbejder intenst på internet-censur, skulle man vel nok kunne få has på entartete Elementen såsom Beethoven, Bach og Bellman – ” Det får mig til at tænke på at jeg på radio P2 for nyligt hørte lige præcis Beethoven og Mozarts musik omtalt som ‘klassisk’ musik. Disse komponisters musik er ikke mere på P2 klassisk musik, men ‘klassisk’ musik. Så den klassiske forståelse af klassisk musik er under udrensning – desværre betalt af os licensbetalere. Det er jeg godt ked af. På samme tidspunkt var der et spændende… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

I øvrigt skal der nu laves en slags P3 klassisk musik på P2 på søndage. Det skulle jo nødigt blive for tørt knækbrøds agtigt akademisk, som der blev talt om på P2. Klassisk vestlig kultur har trange kår efterhånden.

steen
Admin
12 years ago
Reply to  Liva

@ Liva – P 2, det er sgu mærkeligt, hvergang man åbner, spiller de Brahms 2. eller 4 (den 3. er nok for……smal for os bønder.)

Svensk klassisk radio er langt mindre poppet og af langt højere kvalitet. Genkendelsens glæde er stor, navnlig for børn, men man vil jo gerne høre noget man ikke har hørt 1000 gange før. Lære noget nyt, kort sagt.
Det her et én af de ting jeg er fuldstændig enig med Georg Metz i. Det gælder også nyhedsprogrammerne i Danmark og i udlandet. Skønt at der er noget man er enig om, ikke ?

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  steen

Skade, 3. satsen af Brahms 3. er noget det bedste:

http://www.youtube.com/watch?v=1trE3ms3AGo&feature=related

steen
Admin
12 years ago

Tak, og Furtwängler. Prøv at høre denne: Brahms Symphony 3 Part 3 (Celibidache). Jeg hørte ham mange gange, dengang han dirigerede Radiosymfoniorkestret tit. Musikerne var ikke glade for ham, publikum var. Han indspillede vist ingen plader overhovedet. – eller næsten ingen.

Victor
Victor
12 years ago

Nå da da. Rune E som MC på en ny radiostation. Det skal nok gøre minoritetspartiet større end DF. Især hvis de osse hiver Bashy ind i varmen og bygger på de strålende fælles erfaringer fra Nørrebro TV:

http://www.youtube.com/watch?v=txpEMxn9jaE

Anna Lyttiger
12 years ago

Ups – så ikke at du have “fanget” historien. Men jeg har lidt satire ovre hos mig.

Ta-ta

steen
Admin
12 years ago

@ Mette – med skam at melde opdagede jeg først Sørlanders kronik fra den 6.1 ved et besøg på Document. Der er da heller aldrig nogen der fortæller os noget 🙂

Minaretforbud er forsvar for demokratiet. Det schweiziske folkeflertals forbud mod minareter er reelt et forsvar imod en ideologi, der vil erstatte demokratiets sekulære lovgivning med en islamisk lovgivning

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  steen

Steen, jeg havde heller ikke set den, man kan jo ikke være over det hele. 🙂

Mette
Mette
12 years ago

På JP Blogs foregår der også en kraftig propaganda. Her har et kendt navn fra DDR-tiden, Jan Aage Jeppesen skrevet enormt meget i den sidste tid. Han angiver, at han var med til at stifte Trykkefrihedsselskabet, og nu er han nået frem til, at vi skal frelse muslimerne.

Gud ske tak og lov for folk som Kai Sørlander, jeg har netop læst hans artikel i Kristeligt Dagblad om minareter.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Det er ikke fremmedhadende eller fremmedfjendsk at stemme på dansk folkeparti, på trods af at folkene bag denne “radiokanal” prøver at stille det op sådan. Derimod vil jeg da mene at det er særdeles fremmedhadende at ophøje en bogs anvisninger til universel lov, hvori der står at alle anderledes end dig selv skal dræbes, betale bøde eller tvangskonverteres til din egen pædofile ideologi. Skal jeg i mit eget land finde mig i at blive betragtet som uren og andenrangsmenneske af en herboende gæst, som jeg i øvrigt aldrig har inviteret, fordi jeg spiser svinekød og drikker pilsnere? Og hvis jeg… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago
Reply to  Benjamin

Hvor mange danske borgere (med eller uden anden etnisk baggrund) har sagt til dig, at du er “uren og et andenrangsmenneske”? 0, ikke sandt?!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Anonymous

Lever du ude i den virkelige virkelighed eller bare i din helt egen private virkelighed på en beskyttet institution? 🙂

morlille
morlille
12 years ago

Er Rune Engelbræk Larsen ikke sådan een, ingen rigtig kan bruge til noget, og er han ikke sådan lidt staklet og til at have medlidenhed med? Altså HVEM tager ham seriøst?

Anonymous
Anonymous
12 years ago
Reply to  morlille

Han har skrevet nogle idehistoriekse bøger, de fik fine anmeldelser.

Pk
Pk
12 years ago

Danske løver,,,,tja, danske røvhuller er nu bedre.

Pk
Pk
12 years ago

Lang lang tid før fremmedhad kommer fremmededfrygt.
Må jeg anbefale, at den nye kanal for DE GODE OG RIGTIGE ser på dette forhold.
Gør ikke politik sværere end det er.
Når een læser navnene, så slår det mig at her mangles medmenneskelighed.
Stakkels os danskere.

steen
Admin
12 years ago

Jeg ved ikke hvorfra BT har fået, at Den 2 Radio er ny. Den politiske vinkling er heller ikke ny, det nye er vel kun Engelbreth og Grøndahl. Den laver nogle gode undsendelser, som p 1 er holdt op med for længst, dvs. lange programmer om “smalle emner”, musik, litteratur mv. Resten er ren Georg Metz og Ole Weiss, hedder han vist.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  steen

Nuvel, hvis vi nu antager at islam og dermed koranen er et dansk fænomen – som mange hævder det er – så må modstandsradioen vel i gang med at se på det der bliver sagt om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen? Det kan vel i det lys ses som en form for dansk fremmedhad, eller…?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  steen

Ole Weiss er søn af Birthe Weiss. Han begynder der hvor moderen holdt op, og bekræfter påstanden om at 2′ generation er mere rabiat end 1’generation.

Liva
Liva
12 years ago

Gid de på den nye venstrefløjs radiokanal ville se på det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x