17
jan
Seneste opdatering: 17/1-10 kl. 2014
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

US security officials claim the level of al-Qaeda activity in the UK poses a major security threat at home and abroad.State Department officials believe the UK is vulnerable to being used as a base for al-Qaeda terror attacks.They claim the growing presence of the terrorist network in Britain is now a major security concern for other Western countries.The US security community has previously expressed concerns over the growing number of Islamic radicals in the UK, dubbing the capital ‘Londonistan’.The UK is now believed to have the highest concentration of al-Qaeda sympathisers of any Western country. Terrorist network in Britain is a security threat.  – Melanie Phillips gør opmærksom på denne Pajamas TV videos to interviews, der viser at amerikanerne selv ikke har et helt ædrueligt i forhold til infiltrerende islamister fra det Muslimske Broderskab. Man vil helst tro, det er løgn:

Shrugging off Spinoza

Any one who still claims that the trial against Geert Wilders MP, leader of the Party for Freedom (9 seats in Parliament and 27 in the polls), which starts on the 20th of January, is not political process: get a grip. Accused by the Dutch ‘Openbaar Ministerie’ exactly a year ago for insulting Islam, comparing the Koran to Mein Kampf and delivering hate speeches, the coming trial against Wilders suddenly got a Kafkaesque and potentially murderous twist. Finally, seven days before his first day in Court, all fangs were out and faces off. “It is irrelevant whether Wilder’s witnesses might prove Wilders’ observations to be correct”, the ‘Openbaar Ministerie’ stated, “what’s relevant is that his observations are illegal”. by Arthur Legger, Spring-People Analysis & Text, Senior International Reporter.

UK: Øretæver til børn nu også en del af ‘community cohesion’

Schools Secretary Ed Balls has been accused of refusing to ban Islamic schools from smacking children for fear of upsetting Muslim ‘sensitivities’. Mr Balls was last week urged to close a legal loophole which gives teachers in Britain’s estimated 1,600 schools associated with mosques the right to smack children – even though it is banned in other schools. He refused, prompting claims that he is allowing an alleged ‘culture of physical abuse’ in some of the mosque schools – or madrasahs – go unchecked. […]

A report just over a year ago warned that madrasah students had been slapped, punched and had their ears twisted. Irfan Chishti, a former Government adviser on Islamic affairs, said that one madrasah student was ‘picked up by one leg and spun around’ while another pupil said a teacher was ‘kicking in my head like a football’. Double standards row as Ed Balls refuses to ban smacking at mosque schools to avoid ‘upsetting Muslim sensitivities’

»Virkelighedens folk«

Er et udtryk KrD lederen Hägglund lancerede for et halvt års tid siden, da han indefor rammerne af det anstændige ville antyde, at den medie-politiske nomrenklatura måske ikke helt agtede det folk, hvis tjenere de i virkeligheden burde være. I Sverige gjorde det udtryk ham allerede til en wannabe-højrepopulist, hvilket i sig selv vidner om hvor dybt foragten for folket, dets erfaringer og vurderinger stikker hos den såkaldte elite. Her er et læserbev fra en repræsentant for virkelighedens folk, som aldrig ville have en chance i en svensk avis, der i forvejen slet ikke dyrker læseropinion af nogen betydning. I sig selv grund nok til at gengive det her:

Hej Thoralf. Hoppas att du vill och orkar läsa mitt mail. Jag följer bloggen konstant och jag är glad för att det går att få ha åsikter på nätet iaf. Jag är en “kärring” på snart 60 år som kokar över av ilska snart. Jag har tre fina barn som är skötsamma hederliga svenska medborgare.

För ca. 5 år sedan blev min mellanson brutalt misshandlad av 15 utlänningar. Min son och hans kompisar gick från en krog till en annan, de blev kissnödiga och ställer sig och pinkar på ett ställe. När de vänder sig om är de omringade av 15 personer. Alla förstod att det var något konstigt på gång , så sonens kompis försöker med typ “övertalningstaktik” att säga “vi vill inte ha bråk,,,,jag bjuder på en bira,,,,ta det lugnt”. Då blir han knäad bakifrån och får käkbenet [kæben] avslaget på 3 ställen.

Min son såg ut som köttfärs i ansiktet och var svårt chockad lång tid efter. Gärningsmännen drog från platsen snabbt, och tack vare en vaken polis så kunde de gripas långt senare. Straffen blev i stort sett ingenting, de var för unga. Min son fick 20.000 Kr. i skadestånd ! Rena rama hånet.

I Aftonbladet den 24/11 09 läser jag om en tydligen muslim som fått 60.000 Kr för han kände sig kränkt av att få en fråga om han var kvinnofientlig.

“En 56-årig man från Göteborg kränktes under anställningsintervjun. Första frågan: Är du en kvinnoförtryckare? Han anmäler detta till diskrimineringsombudsmannen. Efter förlikning tvingas företaget nu betala 60 000 i skadestånd.”

Visst är det egendomligt, och vaddå, är vårt vackra land demokratiskt? Jag ringde DO och frågade hur dom “prissätter” ett ärende och hur kan de betala ut så mycket enbart för att en arbetsgivare ställt en fråga. Jag höll på att gå i taket av svaret!

“Att vi betalar ut sådana summor är för att stävja rasismen.”

Jaså säger jag, men det får väl en motsatt effekt istället enl. min mening. Damen ville inte prata mer med mig,,,jag skulle maila om jag hade åsikter.

Nästa episod gäller min dotter. Hon jobbar i butik. Där springer en somalier som är anmäld flera ggr. för snatteri,sexuella trakasserier, misshandel, m.m. Han har över 70 akter liggande i tingsrätten. Denna somalier stjäl en tidning och min dotter sträcker ut handen och ber honom betala tidningen. Då slår han till henne,,,,han måttar slaget nerifrån och upp så hon får en rejäl smäll i bröstet och fläskläpp.

Polisen kommer omgående (vill bara säga att vi har en fin och otroligt duktig poliskår). Hon gör anmälan och vidare ansöker hon om besöksförbud för somaliern. Detta avslås med motivering att slaget var inte riktat mot henne och att han måste få vistas på allmän plats. Allt finns på butikens överv.kamera.

Jag har levt en hel idiot om dessa alla orättfärdigheter som sker dagligen. Nu är jag bara spyfärdig på att tidningar håller ligister om ryggen. Så fort jag skriver en insändare om min åsikt så stängs alltid den debatten ner, jag skriver ofta i Nerikes Allehanda.

Här är ett praktexemplar. på hur tidningen förskönar verkligheten enligt min mening. Om du orkar så kan du väl läsa artikeln. Som jag uppfattar artikeln så är tonen “stackars dom som får frysa” (Fattar jag fel eller vilket gör jag). DETTA var vad som skedde irl. Lyssna på vad fastighetsägaren säger i intervjun. Se inslag i Tvärsnytt.

Milde tid. Jag säger bara,,,stackars fastighetsägare som hyr ut sina lägenheter. Ska han få skit av migrationsverket för det ???

Men det är klart att det är synd om dom stackars asylsökandena.,,,dom får inte fimpa cigaretter var dom vill,,,och tänk,,,dom måste städa också. Ja stackars människor. Men städar dom ,,, NEJ inte heller. Vad synd också att hamna här i Sverige när det är varmare i Afrika. Man kan ta med parabolen dit också om man vill.

Jag har skrivit mina åsikter i flera forum, och vips när det inte passar så står det en text att man ej kan kommentera mer. Detta gällde även skriverierna om Westergaard i Danmark som var mordhotad. Inte en rad har skrivits mer om detta ämne.

Jag vill på det här sättet berätta hur en helt vanlig SVENSK kärring tycker. Tack för en bra blogg, jag länkar den till alla jag känner.

MVH N.N

Thoralf Alffson blog,   Hägglund besöker Verklighetens folk, SvD:  Hägglund og Ohly på besøg hos “virkelighedens folk”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
WilliamJansen
12 years ago

@ Bloggeren:

Jeg kan ikke finde den oprindelige udtalelse, når jeg googler efter overstående, blot de samme ord gentaget på diverse blogs. Sappho angiver heller ikke en kilde for det citat, selvom jeg da ikke kan udelukke at det findes i et af de utallige links som de angiver.

Jeg vil overordentligt gerne kende kilden til citatet. Nogle bud?

trackback

[…] Se del 1 nedenfor […]

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Angående EuroMed og den deraf følgende masseinvasion af muhamedanere, som vi kan forvente, så har logisksnit en ret god artikel om emnet:
http://logisksnit.blogspot.com/2010/01/eurabia-i-stbeskeen.html

Bo
Bo
12 years ago

Ja, den blev bannlyst på SR efter att kanske spelats en gång av misstag. Sanningen om invandringen svider som en näve pissmyror i sängen hos Svenska journalister och andra verklighetsförnekare.

Bo
Bo
12 years ago

Owe Thörnqvist förstod redan 1981 att det skulle barka åt helvetet. Han blev utfrusen av mediaetablissemanget och det bidrog nog till att han emigrerade till Spanien.

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc

Victor
Victor
12 years ago

Rage Boy kan snart finde noget nyt, at blive rigtigt, dejligt ophidset over.

Briterne er på vej med en satirisk film om islamisterne:

http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/stage/comedy/article6991097.ece

Her er rolleliste og synops:

http://www.imdb.com/title/tt1424003/

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x