22
jan
Seneste opdatering: 23/1-10 kl. 0214
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ons 012

Kendt af mange turister, men ikke lige i går, som man kan se. Inden 1968 en parkeringsplads og en beskyttelsesbunker fra besættelsens tid af dem der er så mange af i København. I 1971 kom Søren Georg Jensens vandkunst i svensk granit til. Ellers er historien præget af Gråbrødreklostret og derefter Corfitz Ulfeldt og Leonora Christines gård. Efter deres fald stod skamstøtten over landsforrædderen der indtil 1842. Den står nu på Nationalmuseet “”Corfitz WF (Ulfeldt) forræderen/ Till Æwig Spott/ Skam og Skiendsel.” I baggrunden “det litterære Løvstræde” hvor  Andersen og Kierkgaards forlægger Reitzel holdt til. Gråbrødretorv.

Kunsten af vride hænder i takt

Vi har to adskilte sfærer: Virkelighedens verden, hvor barbariske skikke udøves verden over dagligt med belæg i ældgamle tekster og skikke, og med forståelse fra lovgivningens side i adskillige barbariske lande. Adskilt herfra har vi symbolernes verden, hvor ord bevæger sig rundt verbalt, med tryksværte og elektronisk. I en afgrænset delmængde af symbolsfæren eksisterer der mere eller mindre formulerede regler for graden af overensstemmelse mellem symbolerne og hvad disse refererer til (‘sign’ kontra ‘referent’). Pointen her er: Hvad disse regler forårsager af regulering internt i symbolverdenen (politisk korrekthed og almindelig dekorum) absolut ingen indflydelse har på de fænomener de refererer til i virkelighedens verden. På godt dansk: Virkeligheden forsvinder ikke ved at man udskammer dem der sætter ord på den. Med sådanne mentale abstraktioner kan man forsøge at holde næste lokale runde af det gøglende vestlige selvbedrag ud mellem to fingre, for sjælefredens skyld (LFPC).

Og nu giver Dansk Folkepartis mangeårige folketingsmedlem Jesper Langballe sin fulde støtte til Lars Hedegaard. […] Det sker i et læserbrev i Berlingske Tidende, hvor Langballe går endnu længere i sine beskyldninger mod muslimer. »Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og i øvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt,« skriver Jesper Langballe i indlægget. […]

»Det er forstemmende og sørgeligt, at man kan sætte sig ned og udtrykke sig sådan på skrift. Jeg er rimelig forfærdet over, at man kan have sådan en holdning, det er et nyt lavpunkt i debatten,« siger Sass Larsen til avisen.[…]

»Jeg forstår godt, hvis de indvandrere, som er kommet hertil og har integreret sig godt, får en mærkelig smag i munden. Det kammer over,« siger [Henriette] Kjær. […] »Han bekræfter, at man ikke skal være så bange for Dansk Folkeparti, for de radikaliserer sig selv så meget, at de bliver uinteressante,« siger Vesselbo […] Langballe: Muslimske fædre dræber døtre, Jesper Langballe: Islams formørkede kvindesyn. Mediemøllen kører: Dette handler om ordvalg hos en af de spedalske DF’ere – Atlas Shrugs vælger i modsætning hertil at sætte ansigter på ofrene for æresdrab: Honor Killing: Islam’s Gruesome Gallery

Gigantsvindel: Klanmentalitet og loyalitet i Norge

To centrale must-reads fra Norge, den største svindel i landet historie begået af “velintegrerede pakistanere”, der har været i landet i 40 år

Svindel uten grenser er den talende boktittelen på historien om den mest systematiske svindelen av den norske velferdsstaten som noensinne er avdekket, ført i pennen av journalistene Kjetil Sæter og Einar Haakaas. Vi snakker om 2 500 drosjeeiere og sjåfører som unndro 625 millioner kroner i beskatning, samtidig som 600 av dem hadde sugerøret dypt ned i felleskassa og hentet ut over 100 millioner kroner i trygd.

Tre av fire av de 2 500 eierne og sjåførene har pakistansk bakgrunn. Går vi til Oslo kommunes befolkningsstatistikk fra 1.januar 2006, bodde det 19 751 personer med pakistansk bakgrunn i Oslo. I aldersgruppen 20 – 66 år var antallet 11 855 personer. Nå er det slik at kvinnelige sjåfører med pakistansk opphav finnes det kanskje én av i Oslo, altså betyr dette at rundt 6 000 menn med pakistansk opphav bodde i Oslo i den aktuelle perioden. Regnestykket blir som følger: tre av fire av 2 500 personer, er 1850 personer. Altså betyr dette at av 6 000 personer, jukset 1850, som tilsvarer nesten hver tredje mann i arbeidsfør alder. Dette betyr at ”hadde vi alle vært en pakistaner i Norge”, hadde staten kollapset i rekordfart.

Med den ene hånda gjemmer man altså bort penger fra felleskassa, mens med den andre hånda stjeler man fra den samme kassa. Et mer eklatant eksempel på null lojalitet og forakt for vårt velferdssystem i en gruppe finnes ikke. Her er det kanskje på sin plass å minne om SV-leder Kristin Halvorsens ord fra talerstol i Little Norway i Pakistan under valgkampen i 2005: ”takk for all den blod, svette og tårer dere har brukt for å bygge opp Norge.” ……”Denne pakistanske mentaliteten er ren mafiamentalitet. Forfatteren avdekker en systematisk multikriminalitet – der det eneste som gjelder er å sikre seg og sine, som om vi var midt i en jordskjelvskatastrofe som Haiti.” Nesten en av tre pakistanere jukset, Drosjesvindelen – handler om noe mer.

Rule obsessed Britannia

Labour has created 4,300 new crimes since taking power – including a ban on swimming in the wreck of the Titanic and on the sale of game birds shot on a Sunday.

Gordon Brown has been the worst offender in this unprecedented ‘legislative splurge’, with his Government creating new offences at the rate of 33 a month. Under Tony Blair, Labour invented 27 new ways of criminalising the public every month.

The ‘crimes’ range from swimming in the hull of the Titanic without the permission of a Cabinet Minister to ‘disturbing a pack of eggs’ when instructed not to by an authorised officer.

In total, between 1997 and 2009, 4,289 new criminal offences were created – approximately one for every day ministers have been in office. It is twice the rate at which new crimes were created under the last Tory administration. They include offences – such as carrying out a nuclear explosion – which could easily be covered by existing laws. […] Labour is dreaming up 33 new crimes a month… including barring you from swimming into the Titanic

Befolkningens retssikkerhed har førsteprioritet – i Kenya

Kenya has attempted to deport controversial Jamaican Muslim preacher Abdullah al-Faisal for a second time in two weeks, a court has been told. The government was ordered to produce Faisal, but state counsel Edwin Okello said: “The subject is no longer within the court’s jurisdiction.” Mr Okello said the cleric, convicted in the UK for soliciting murder of Jews and Hindus, was heading for Jamaica. […] Kenya ‘Expels Jamaican Hate-Cleric Faisal Again

“No, it´s not about Islam”

Muslim police officers have rebelled openly against the Government’s anti-terrorism strategy, warning that it is an “affront to British values” which threatens to trigger ethnic unrest. The National Association of Muslim Police (NAMP) claimed that ministers were wrong to blame Islam for being the “driver” behind recent terrorist attacks.

The officers told MPs that Muslims were being “stigmatised” by the Government’s attempts to tackle terrorism, which was adding to “hatred” against entire communities.

In an analysis of the Prevent strategy, which is a set of policies designed to stop radicalisation, the organisation claimed: “The strategies of Prevent were historically focused on so-called Islamist extremism.
“This has subjected the biggest black and ethnic minority community, and second biggest faith group, in an unprecedented manner, stigmatising them in the process.

But the NAMP claimed the policies had led to “hatred against Muslims” which “has grown to a level that defies all logic and is an affront to British values”. The organisation said Prevent should focus on confronting far-Right extremists such as the BNP.

The memorandum warned that Muslims were subjected to “daily abuse” due to the strategy. “We must not diminish our British values further by continuing to allow such behaviour and polices to continue unchecked,” it added.

The Muslim officers believe the Government is wrong to blame Islam as the main driver of terrorist activity.

Research by “those convicted of terrorism acts shows Islam was not, and is not, a real driver but all our strategy seem to focus on is this un-evidenced view of Islam being the driver,” they said.Muslim police say Islam not to blame for terror attacks,

Douglas Murray  The Government should ignore the National Association of Muslim Police.

National Association of Muslim Police, Salman Rushdie  nov. 2001: Yes, This Is About Islam.

Lørdag mødes hundreder af imamer og scholars i Birmingham for at tale om “The soaring anti-Muslim violence “, der i nogen grad er undsluppet vores opmærksomhed, trods læsning af engelske aviser. I Dudley brændte en moske nedtil grunden lige efter jul, den eneste større begivenhed vi lige kan komme  i tanker om. Den er ikke set af os i danske medier.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

PeterK. Meget tankevækkende indlæg (burde være OT), selv om den første indvending imod dit forslag vil være, at vi for mange år siden passerede ‘the point of no return’. Jeg tror, (før jeg begynder at tænke dybere over det), at forbrugersamfundet ville gå dødt, og at vi ville opleve en tilbagevenden til en levestandard, som nok ville være mere avanceret, men dog sammenlignelig med den vi havde i halvtredserne. En nøjsomhedskultur med knaphed på goder. De protestantiske samfund ville hurtigt kunne omstille sig, for vi ved, hvordan man holder sammen på tingene, muslimerne ville stikke af, for så ville der… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Måske er det her en anden tråd værd, det bestemmer Findsen . Lige en disclaimer først, inden jeg tænder lunten, inspireret af det europæsike middelhavs livsform. Hjemme hos os, har jeg en helt pæn gage, men min kone tjener altså næsten dobbelt så meget som mig. Vi har helt frivilligt delt det, så køkkenet er hendes domæne hvor jeg venligst har at blande mig udenom, mens jeg ordner alt det udenfor med teknik og den slags, bortset fra blomsterne som jeg også venligst bedes blande mig udenom. Blomster har jeg heller ikke forstand på, jeg har engang dyrket meldug i… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Jeg har indtil nu foreslået to modsatrettede årsager til den politiske kanalisering af den muslimske oversvømmelse af Europa. 1. Fertilitetsraten, som er så lav i Europa, at befolkningerne ikke længere er i stand til at reproducere sig selv. 2. Fertilitetsraten, som er så høj i sær i Mellemøstlige og afrikanske lande, at man nødvendigvis må lette på trykket. Og det logiske svar – at man for at udligne forskellene har fundet det nødvendigt at etablere forbundne kar. Et mulighed kan imidlertid på forhånd udelukkes: Tilstrømningen er alt for organiseret og er hele tiden blevet forsvaret med så stor energi, at… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Emeritus

Fertilitetsraten kunne ændres, hvis man ville det. I siesta-landene kan det ikke lade sig gøre at have både børn og et fornuftigt job-liv. Alle virksomheder lukker i næsten 2 timer midt på dagen. Den hellige frokost. Skolebørn sendes hjem for at spise. Det kræver at moder er i køkkenet. Folk kommer også meget senere hjem fra arbejde. Enten skal man have et forældet kønsrollemønster eller også skal man ikke have børn. I de skandinaviske lande er fødselsraten også en anelse for lav, men kunne man ligeledes ændre, hvis man ville.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg mener: de kunne jo lovgive om frokostpauser og problemet ville løse sigselv.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

“Skolebørn sendes hjem for at spise. Det kræver at moder er i køkkenet.”

Ja, eller daddy. Mange helt unge mænd har lært at lave mad nu – og de kan faktisk gode li’ det. 🙂 Der er nærmest gået sport i den disciplin blandt mange unge og yngre mænd. Det giver frihed. Mange mænd er ikke mere afhængige af kvinder hvad madlavning angår.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Liva

Det kan ikke lade sig gøre for pendlere. Commuters. Og så får far og mor fri mere end 2 timer senere end os. Når de kommer hjem, skulle de helt små børn allerede være lagt i seng for længst. Det kan dårligt lade sig gøre at få en familie til at fungere på de vilkår. I hvert fald vælger kvinder i siesta-kulturer børn fra eller nøjes med at få et enkelt. Området er fedtet til i madonnadyrkelse, katolicisme og hvad ved jeg. Der er tilmed politisk modstand imod børnehaver, som ofte ikke modtager tilskud fra det offentlige. Det vil sige,… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Om indvandringen (fortsat) Der er flere forhold vedrørende indvandringsbølgen fra firserne og frem, som aldrig nævnes. Vi ved det måske som banale forudsætninger, men glemmer, at det er vigtigt at få dem sagt og skrevet. I Sverige har man således på konstaterende måde hævdet, at landet traditionelt er et indvandrerland (hvad Danmark så ikke er, for vi er internationalt beskrevet som en stamme!). Hvad man glemmer at nævne er, at det trods alt er første gang, Sverige deltager i et fælles-europæisk, politisk igangsat og støttet indvandringsprojekt, hvor man uden folkeligt mandat har har pumpet millioner af mennesker fra muslimske lande… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
12 years ago

…og i det sidste røde hus i højre husrække boede Tordenskjold!
Og når han holdt festligt lag der, morede han sig med at fyres små skibskanoner af.

Universalgeni
12 years ago

Vi har nøjagtigt det samme cirkus i Danmark. Hver gang Told & Skat laver razzia, kommer kriminaliteten frem i lyset. Kiosker, grønthandler, pizzeriaer, – det er samme billede overalt. Her er et eksempel med citater fra Told & Skats hjemmeside: http://universalgeni.wordpress.com/2007/10/28/somaliske-narkomaner-oedelagger-bazar-vest-med-narkohandel/

Stella P
Stella P
12 years ago

En eller annen sa at hvis norske nordmenn hadde hatt oppførsel og moral som norskpakistanere, hadde Norge kollapset omgående. Så sant, så sant.

Lars
Lars
12 years ago

1.850 pakistanska taxichaufförer av totalt 6.000 pakistanska män begick brott med både taxametrar och bidrag, vilket är det slutliga beviset att det INTE överhuvudtaget är fråga om någon rasism eller “islamofobi” alls. Det här är fakta som t.ex. kan användas av Geert Wilders’ försvarsadvokater, om det skulle behövas vill säga, vilket det med all säkerhet inte gör. Det skulle vara intressant att få en punktbevakning på de resterande c.a. 4.000 pakistanska män som ännu inte har överbevisats med fusk och brottslighet. Arbetar de, med vad i så fall ? Som Universalgeni skriver: Granska kiosk- och pizzabranschen. Hur sannolikt är det… Read more »

annonym
annonym
12 years ago
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  annonym

Haha, findes dette spil mon til Wii ? 😉

Ellers ligger der en stensikker kassesucces for Nintendo, hvis de laver en mere avanceret
udgave med diverse kendte ballademuslimer, terrorister og islamiske hadprædikanter –
ja, selv Bashy Baskerhue kunne der måske blive plads til som pauseklovn med snablen
nede i de offentlige kasser for at få tilskud til sin mange ikke-eksisterende foreninger?

Min form ville helt sikkert lynhurtigt blive bedre end nogensinde … hvad med jeres?

Proclus
12 years ago

“muslim police” ??????

Man tror det er løgn!

Multikulturen (med eller tilfordel for islam) er vitterligt en dødbringende cancer, til fare for alt og alle.

Hos britterne er sygdommen åbenbart allerede ude i blodbanerne. De indfødte britter er tydeligvis oppe imod et infiltreret og derfor utilregneligt og forræderisk statsapparat!

“muslim police” er en titel der BØJET I NEON vidner om islams politiske ambitioner… Jeg tager mig til hovedet og tvivler på om den britiske stat og dens institutioner kan overleve (eller måske rettere HAR overlevet) dette eksperiment!?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Gunnar Biering. Jeg har lige genlæst din kommentar. Du har ret i, at ingen i dag forestiller sig et indtag på 100.000 om året. Jeg tror alle efterhånden kan se, at det er lige i overkanten, men man skal mærke sig det principielle, at intet er opgivet. Metock-dommen er en løftet pegefinger til Danmark fra bl.a. den DANSKE overdommer i fuldt ornat (uden burka eller nytårshat, men på EU’s vegne). Arbejdsuduelighedens frie bevægelse måtte ikke fejes af bordet – selv ikke når den nærmer sig rent fup, kom det til at lyde. Der er stadig ingen øvre grænse for,… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Gunnar Biering. Det er ikke mere end et par dage siden, at erhvervslivet forberedte os på, at vi snart igen får brug for udenlandsk arbejdskraft. Efter min bedste overbevisning er indvandringskontoret i Mali ikke nedlagt (et regeringstiltag). Jeg tror, det var Dennis Kristensen FOA’s formand, der midt under finanskrisen hævdede, at vi stadig havde mangel på arbejdskraft i visse sektorer og at vi derfor havde brug for yderligere indvandring af arbejdskraft. Ordvalget er efter hukommelsen og var nok et lidt andet, men meningen var klar. På europæisk plan er man også bange for, at Europas befolkning udgør en stadig… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

> Emeritus:
Hvad mener du med, at
“både i fagbevægelsen, blandt erhvervsbosser såvel som i særdeles aktive politikerkredse” siger man, at:

“Man kunne have en vision, der gik på, at man besluttede, at det danske samfund kunne og burde absorbere loo.ooo”

Ritt Bjerregård ymtede vist noget lidt i den retning, da hun skulle finde på argumenter for indvandringspolitikken i 90’erne. Men nu om dage er der da vist langt imellem, at man hører det? Som regel spilles flygtningekortet, alternativt arbejdskraftkortet (Dansk Industri).

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Limewoody. Det er sandelig en smuk buket tidsler, du dér har samlet. Pas godt på den. Men der findes langt værre udsagn. Det, jeg anser for det farligste fremtidsperspektiv i buketten, det, der stadig lever i bedste velgående som SANDHEDEN både i fagbevægelsen, blandt erhvervsbosser såvel som i særdeles aktive politikerkredse er dette: ‘…Man kunne have en vision, der gik på, at man besluttede, at det danske samfund kunne og burde absorbere loo.ooo udlændinge om året…Det vil måske ud fra en verdenspolitisk synsvinkel være rimeligt at konkludere, at der om 50 år i Danmark bør bo 15 millioner mennesker.… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago
Reply to  Emeritus

Er enig med dig i, at tilstrømningen er alt for organisatorisk til at denne har kunne være…tilfældige muslimers ønske om at indvandre til Europa. Men der eksisterer også den mulighed, at der fra før Kul-og Stålunionens dage har ligget et ønske, især hos Frankrig, om et Storeuropa, hvor Middelhavet skulle danne et slags centrum. Det EF/EU har foretaget sig viser i hvert fald i den retning, at det er et stort Europa man arbejder hen imod. Det samme gør udnævnelsen af de arabisk-islamiske Middelhavslande til partnerlande til EU. En position som kan udlægges som 1. trin på vejen mod et… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Invasion via folkevandring er en muslimsk forpligtelse – en doktrin. Det hedder blandt andet Hijra eller Al-Hijra. Den trojanske hest, som Sam Solomon med rette kalder det.

JensH
JensH
12 years ago

@Gunnar Biering

“Men det vil kræve noget benarbejde og knofedt at nå dertil, at vælgerne sammensætter sådan et Folketing”

Ja, men tid er altså bare det vi ikke rigtig har. Den demografiske udvikling kværner i disse år på fuld tryk i vores dis-favør, og derfor en hastig grundliggende ændring af udlændingepolitkken er særdeles påkrævet. Ikke bare i Danmark, men i hele vest-Europa.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Kan den fortsatte Finanskrise skyldes at Vestens penge ryger i den muslimske verdens bundløse dyb ?

JensH
JensH
12 years ago

Vi kan godt glemme alt om at få indført en stram og realistisk udlændingepolitik via stemmesedlen. Hvis ikek lige en eller anden international domstol underkende de Danske vælgere, så skal ‘vores egen’ dommerstand nok gøre det:

http://politiken.dk/indland/article884958.ece

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  JensH

Vælgerne kunne godt styre dommerne, hvis de ville. Det kræver i første omgang, at Folketinget vedtager den nødvendige lovgivning. Hvis/når Højesteret derefter dømmer, at resultatet af den danske lovgivning er i strid med Den europæiske Menneskeretskonvention, skal Folketinget omgøre sin beslutning fra 50’erne om, at EMK har forrang for vores egne love.

Men det vil kræve noget benarbejde og knofedt at nå dertil, at vælgerne sammensætter sådan et Folketing.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Det er overvurderet, hvor attraktivt Danmark er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder mange fra at søge hertil. Kirsten Lee (Radikale), Jyllands-Posten 13/6 1990 Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os. Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986 Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Limewoody

Det er bestemt ikke uinteressant eller irrelevant hvad socialdemokrater, radikale og kunstnere mener om Danmark, danskere og Vesten. Før som nu.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Limewoody

Her et par andre guldkorn – vi har ikke glemt dem, der er flere citatbanker rundt omkring. “Indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familieværdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde – samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder. Bertel Haarder. – Venstre. »Kun ved at underminere forestillingen om, at der findes en fælles kultur for indbyggere i Danmark, kan man åbne og efterhånden afskaffe begrebet danskhed som pædagogisk og dannelsesmæssigt ideal. Danskfagets formål er derfor at undergrave danskheden« Peter Heller Lützen. Danskfagets danskhed – en… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Stor glæde på venstrefløjen i Norge.
Pakistanerne klarer sig fint.
Fremtiden ser lys ud; for de kriminelle indvandrere!

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Pk

“Stor glæde på venstrefløjen i Norge.”

Ikke bare i Norge, det er jo fordelingspolitik, den elitære venstrefløj i hele Europa er ikke bare ligeglade, næh man fryder sig sikkert i det skjulte over de mange milliarder der sendes til de islamiske regimer. Fed måde, at undergrave den vestlige kapitalistiske verden og den hvide mand.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Först läste man om liknande svindel i Danmark, Några månader senare om liknande i Sverige och nu sker det i Norge. Oj, vad förvånad jag blir… NOT!!

Bashy Quraishy
12 years ago

Dear Snaphanen It is my great pleasure to send you my latest You Tube Video which will give you a glimpse of the situation ethnic minorities are living under in Denmark. I believe that if unchecked, this issue can have dire consequences for this beautiful land. You may not agree with my opinions as was clear from 2008 discussions, but this video will be good for your readers intellectual health. http://www.youtube.com/watch?v=nqAoZijP9wo&feature=channel In William Shakespeare’s play Hamlet- Act I, there is a line: Something is rotten in the State of Denmark. I believe that after 400 years, this terrible description of… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Bashy Quraishy

Hvad Søren, Bashy, du plejer da ellers at beherske dit modersmål dansk til fuldkommenhed? Eller er din kone ikke lige i nærheden til at oversætte?

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  LFPC

Når Bashy ikke benytter sit “modersmål”, er det meget praktisk, for hans skriv er jo en opfordring til diverse udlændinge om at lægge pres på den danske regering for at styre vores politik – helt i stil med de løgnagtige imamers turne i 2006.

Og nu har han fået møvet sig ind i Bruxelles, og sidder der og modarbejder de europæiske folk for deres egen regning! Jeg stemte i sin tid ja til EF. Jeg forudså ikke, at det ville udvikle sig til et galehus. Hvor er den borgerlige regering henne? Har den travlt med burkaer og madpakker?

Limewoody
Limewoody
12 years ago
Reply to  LFPC

Dear Mr Bashy Quraishy 1) Would you please define the term islamophobea. 2) and would you please elaborate on what you mean when you terms the legally elected Danish goverments policies having a ” racist and Islamophobic agenda…”. 3) Would you be kind as to define what you mean by “ideology” and “race”. 4) Would you please answer this question: Why should I have any respect for your opinion on these subjects. And are you sure that cannot yourself be accused of being a racist and a christophobe/judeophobe (whatever that may be) as the people you target are white, christian… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Limewoody

Westofobia lader til at være den største og mest udbredte fobi, der findes lige nu, hvis vi skal blive i disse mærkelige termer.

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  LFPC

@ LFPC

Du skal da være glad for at han i det mindste nedlader sig til at skrive på engelsk. Han kunne jo have skrevet på pakistansk i stedet. Og det forstår du jo sikkert ikke (endnu). Det er også for dårligt at danskerne ikke lærer pakistansk af hensyn til de mange pakistansktalende medborgere i vores land. Kan du så komme i gang med at lære pakistansk, LFPC, din lille racist!!

;-))

Universalgeni
12 years ago

Nu venter vi så på fortsættelsen. Svindel i kiosker. Svindel i Pizzeriaer. Svindel i grønthandler. Svindel i…..

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Tolkebureau politianmeldt for fupregninger
http://www.information.dk/telegram/222264

Liva
Liva
12 years ago

Sikke en tolkeindustri der er vokset op i vestlige lande. Og det midt i en tid med stor økonomisk krise i Vesten, hvilket betyder at der skæres ned offentlige ydelser til vestlige borgere.
Det er nødvendigt at tilflyttere lærer vestlige sprog at kende, således at offentlige kroner ikke går til sådan en luksus som tolkebistand – efter at borgere har boet i vestlige lande i mange år. Det er usolidarisk med vestlige borgere og samfund, at tilflyttere ikke lærer vestlige sprog.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Liva

Tja, min svigerinde, der er klinikassistent hos en tandlæge i Slagelse, kan sandelig underholde med mange historier om gamle koner/mænd fra Mellemøsten, der møder op med et bundråddent tandsæt, som tandlægen gladeligt udskifter med nye kroner på kommunens regning. Naturligvis er der hentet en tolk ind via taxa, det er dog ikke altid, at patienten gider at møde op, men det gør ikke så meget, taxaen holder og venter og tolken indkalder vi bare igen i morgen!

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x