9
feb
Seneste opdatering: 9/2-10 kl. 1854
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders fortæller om retssagen og om sin personlige baggrund:

“Back in the 1990s, when Bruce Bawer was working on a book with a congressman in Washington D.C., he could walk freely in and out of the Congress building. No security, no checkpoints. The situation was the same when Bawer visited a senator’s offices in Washington D.C.: nobody stopped him or asked him for I.D. Interviewing Geert Wilders in the Parliament in The Hague this weekend was a totally different story, more like a science fiction. The result, in any case, was that Bawer was granted an exclusive video interview with the most hunted politician of high rank in today’s Europe.”

Læs Bawers artikel: An interview with Geert Wilders. Haag d. 5.2. 2010, mobilvideo håndholdt. Høretelefoner anbefales. teknik: Snaphanen. (Se også Robert Spencer: The Stalinist-show- aspect of the Geert Wilders trial.)

Hirsi Ali: “She’s gorgeous, but with a fatwa, it’s tricky to find guys”

With their close ties to David Cameron and illustrious careers in academia and publishing, they were a formidable couple.But last night it appeared that the 16-year marriage of celebrated historian Niall Ferguson and former newspaper editor Sue Douglas has ended. The Harvard professor has left his wife for Ayaan Hirsi Ali, a glamorous Somali lawyer threatened with death for scripting a film critical of Islam. A friend of Miss Douglas, 52, said: ‘Despite all the lessons of history, Niall has set himself off in pursuit of some liberal idea of individual freedom and appears hellbent on breaking up his family.The historian, his wife and a mistress living under a fatwa, Niall Ferguson Is Leaving His Wife For A Young Hot Feminist And Political War Refugee.

Konsekvensen af moralisme er vold og attentater

Venstreekstremisters voldelige overfald på Kim Møller, der blogger på Uriasposten, får mig endnu en gang til at tænke på Churchills svar på spørgsmålet, om han frygtede fascismens genkomst. Churchill, for ham var det vistnok, svarede: “Ja, men den vil kalde sig anti-fascisme”. Kasper Støvring: Fascismen kalder sig anti-fascisme.Pressefotografforbundet: Redaktøren af den nationalkonservative blog, Uriasposten, blev overfaldet, da han ville fotografere en demonstration vendt mod hooligans i Århus.

Gåde

Solidaritet med Kim Møller?  Burka-kommentar? Generthed? Hvem er taleren? Hvis folk der var til stede gætter med, så er det snyd!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
11 years ago

Abdul Wahid P

Jeg sværger, jeg var der ikke…..

😀

Røde Steen
Røde Steen
11 years ago

Brad Pitt? Eller en eller anden irer, jeg synes jeg har set ham før.

Historyman
Historyman
11 years ago

Henrik Jensen fra Roskilde Universitets center

Mvh.
Historyman

Liva
Liva
11 years ago

Jeg støtter Wilders ret til at sige sin mening – som jeg støtter alle mænds og kvinders tale- og ytringsfrihed i det hele taget – også homoseksuelles frihedsrettigheder. Vi har ingen reel religionsfrihed i Vesten hvis vi ikke også kan sættes spørgsmålstegn ved islam og det der gøres og siges i islams navn.

Mette
Mette
11 years ago

Asger Aamund?

bl
bl
11 years ago

Trist at Niall Ferguson kun er et fejlbart menneske, som alle andre.
Hvis noget godt skal komme ud af hans forhold til Hirsi Ali, kunne det være, at han tager Islam under kærlig behandling. Jeg vil se det, før jeg tror det, selv om det kunne blive en virkelig god bog.

Jeg kan se, at Niall Fergusons bog om 1. Verdenskrig, “Pity of War” ikke er oversat til dansk endnu, hvilket er en stor skam, den er yderst velskreven, kan varmt anbefales, hvilket hermed er gjort!

Victor
Victor
11 years ago
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x