11
feb
Seneste opdatering: 13/2-10 kl. 2308
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Paris er der bortset fra Belleville et godt stykke til forstæderne. I Bryssel ligger bydelene Overval og Molenbeek under en kilometer fra EU Parlamentet i centrum. Anderlecht tre kilometer, det er  15 minutter på cykel. Parlamentarikere og ministre kan gøre studieturen derhen til fods, men “beboerne tolererer absolut ingen fremmede i deres kvarter” og “de har militære våben.” Men som man ved, lever eurokraterne i deres egen by i byen, som på et luksuscruise i somalisk farvand og i antagelig Europas største og rigeste gated community. De kommer næppe off limits. Hvilket mikrobillede af  Europa.

Hvordan kunne det ske?

Og endnu vigtigere: Sker det også her – er danske socialdemokrater drevet af samme kyniske bagtanker om at importere stemmekvæg? Ingen kan længere sige at dette er for langt ude. Moralen må være at man endnu mere indædt må bide rutinemæssige anklager om ‘racisme’ i sig, og være sig bevidst om at disse er belejlige våben i et politisk og kulturelt projekts tjeneste (LFPC).

[…] My guess, bordering on conviction, is that the achievement for which the Government of 1997 to 2010 will be remembered above all is the unprecedentedly fast rate of immigration into this country. […]

In 2005, the Tories actually won more votes in England than Labour. As the [Labour] party’s traditional bases in Scotland and Wales begin to weaken, so it needs more people in England who will naturally vote for it. As they don’t exist, they must be found.

Even as I write these words I can scarcely believe them. That a political party should have put its narrow, selfish interests above those of the country on so enormously important a matter is deeply shocking. To me it is a thousand times more shocking than all the MPs’ expenses fiddles about which we have learned recently. […]

As the Government has begun to see its core vote crumbling, so minister after minister has declared that it is not, after all, racist to question the rate of immigration. This from a government which, as recently as the 2005 election, accused the Tories of racism for proposing modest curbs on immigrants. […] Stephen Glover: Using Immigration to Turn Britain Into a Nation of Labour Voters is So Shameful I Can Hardly Believe it

“But when historians come to look back on this period in 100 years time they will surely conclude that, as John Seeley said about the expansion of the British Empire, we acquired a whole new population in a ‘fit of absence of mind’.” BBC 4: David Goodhart investigates the ideological forces behind one of the most significant social changes to have affected the UK. 30 minutter. med bla. Sir Andrew Green og  David Blunkett. BBC Analysis hjemmeside med transskription af programmet.

Multikultur, jo tak, men helst ikke

Jag ogillar att leva i ett mångkulturellt samhälle. Jag är uppvuxen i ett sådant och tycker att Sverige behöver bli ännu mera blandat. Men jag ogillar mångkulturalism som politisk ideologi eftersom den prioriterar grupprättigheter. På så sätt förvandlas etniska och religiösa grupper till isolerade öar där separatism och skillnader mot majoriteten uppmuntras, i stället för gemenskap med den.Jasenko Selimovic Mångkulturalism som politisk ideologi är farligt.

Vi hopper ned i virkeligheden: En kvinde får idag 4000 i HMF-bøde for at sige til en ung mand: ”jävla kurder” , ”tattardjävel”, ”åk hem till ert land” och ”ni kommer till våra skolor och våldtar våra flickor”. Manden havde kaldt hende “svennehora”, det kostede vist ikke noget. Er det nu blandethed, “mångkulturalism”  eller noget værre rod at tilvandrede ikke kan dømmes for HMF, selvom de begår deres fair andel af den ? Selimovic´ ønskesamfund kunne man kalde kalde “det multikonfliktuelle” eller det “multifriktionelle” samfund.” Folk mister liv og førlighed af det, ikke mindst i Sverige. 244 anmeldte groft mishandlede om dagen. Et drab hver halvanden dag.

Takt og rytme

Er noget af det Roger Scruton kommer  ind på i dette essay. Takt er en metronome, et matematisk, digitalt interval uden liv. Rytme er organisk og kropslig. Frank Sinatra har det, Amy Winehouse har det, de smyger sig rundt om beatet, foran men mest et godt stykke bagefter.Beethoven har rytme. Thelonius Monk. Men essayet handler om meget andet, er noget musik overhovedet bedre end andet ?

“The ways of poetry and music are not changed anywhere without change in the most important laws of the city.” So wrote Plato in the Republic (4.424c). Music, for Plato, was not a neutral amusement. It could express and encourage virtue— nobility, dignity, temperance, chastity. But it could also express and encourage vice—sensuality, belligerence, indiscipline.
Plato’s concern was not so very different from that of a modern person worrying about the moral character, and moral effect, of Death Metal, say, or musical kitsch of the Andrew Lloyd Webber kind. “Should our children be listening to this stuff?” is the question in the mind of modern adults, just as “should the city permit this stuff?” was the question in the mind of Plato. Of course, we have long since given up on the idea that you can forbid certain kinds of music by law…..However, ours is a “nonjudgmental” culture. To criticize another’s taste, whether in music, entertainment, or lifestyle, is to assume that some tastes are superior to others. And this, for many people, is offensive. Who are you, they respond, to judge another’s taste? Young people in particular feel this, and since it is young people who are the principal devotees of pop music, this places a formidable obstacle in the path of anyone who undertakes to criticize pop in a university. Roger Scruton: Music and Morality

Sørgmunter demonstration

(Søren Espersens (MF, DF) tale, mobilvideo.) Demonstration mod Teheran regimet på Christiansborg Slotsplads kl. 18-19. Demonstrationer imod mullaherne er altid opløftende fordi hele det politiske spektrum – ja, bortset fra Abdul Wahid Petersen og Zubir Butt Hussain og en eventuel spion fra ambassaden- er enige om at afsky dem. Sådan nogle hænger ikke på træerne. Men de er også vemodige fordi der er så lang vej hjem. Selv hvis regimet falder, hvad forener så den store befolkning udover en tusindår gammel historie ?  (video: “Ned med regimet”.)   Fotos og video © Snaphanen,  klik f. helskærm.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på Bryssels’ gader, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010, Bryssel: Vi har brug for en nødretstilstand, Europas no-go hjerte, Mikhail Kalashnikov i Bryssel, Bryssel: Eurokrater og oprørere, Politiet kapitulerer i belgiske forstæder. Nu prøver vi igen. […]

Liva
Liva
11 years ago

“Takt er en metronome, et matematisk, digitalt interval uden liv. Rytme er organisk og kropslig”

Det er netop den dualisme der gør det hele.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

I en tid med stigende åndløs religiøs vækkelse er det skønt at bacchus og dionysos er gavmilde med ja f.eks. Winehouse:

http://www.youtube.com/watch?v=3y9zaE8SPpY

Liva
Liva
11 years ago

Vedr. “Takt og rytme” afsnittet og det at kritisere andres smag hvad kunst og musik angår. Så lagde jeg mærke til at Politiken forleden var ude med at årets melodi grandprix var noget poppet og kliché-agtig stads. Ja, og..? Det er vel lige så godt som så meget andet? Eller? Det undrer at en af de største fortalere for multikultur og kulturrelativisme – netop Politiken – stadigvæk synes at der er noget der er bedre end andet. I den forstand er Politiken vel en negation af sig selv.

Victor
Victor
11 years ago

Hvis I har 20 minutter i dag, så brug dem på at se dette NRK-indslag om den norske dreng Elias, som har gået på en sort skole på Grønland i Oslo. Han SKULLE gå på denne skole, fordi hans mor er anti-racist……det kom der ikke noget godt ud af.

To år. Så kom han i en hvid skole.

Del 1:
http://www.youtube.com/watch?v=nMyEX0nWsIE

Del 2:

http://www.youtube.com/watch?v=mXJZPYxh4SQ&feature=related

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Victor

Har set det, Viktor – Rystende! Helt ufatteligt hvad lallenaive, kulturradigale PK-forældre, der pr. automatik tror, at alle værdier og alle kulturer er præcis lige gode, er villige til at udsætte deres egne børn for – ja, man kan vel nærmest sige, at de ofrer dem på “kulturberigelsens” blodige alter for at kunne demonstrere deres strålende PK-glorier foran vennernes beundrende blikke. Og alligevel virker det som om, forældrene stadigvæk ikke har fattet bare en disse af det hele – ?!?! Der må komme nogle barske bøger fra sådanne stakkels børn i de kommende årtier, der ønsker at gøre op med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Hvordan kunne det ske ?” “But when historians come to look back on this period in 100 years time they will surely conclude that, as John Seeley said about the expansion of the British Empire, we acquired a whole new population in a ‘fit of absence of mind’.” BBC 4: David Goodhart investigates the ideological forces behind one of the most significant social changes to have affected the UK. 30 minutter. med bla. Sir Andrew Green og David Blunkett. BBC Analysis hjemmeside.” Yderst interessant program – og fantastisk at man endelig kan lave den slags radioprogrammer i UK, og det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Politikerne er i flyverskjul ved så prekær en sag 😀 Dem som tager afstand fra denne Sharia-domstol i Volsmose bliver af Politisk Korrekte grunde ganske enkelt stemplet som racist(er) med et forfærdeligt menneskesyn.
Når Danmarks Radio kalder historien for en “And”, er det for at befolkningen bare kan sove videre og lade stå til, medens den snigende islamisering ufortrødent breder sig.
Det er utroligt at DR med sine Politisk Korrekte automatreaktioner bliver ved med at hjælpe muslimerne, og med at muslimerne kan få autonomi i visse byområder i storbyerne, og autonom justits med uofficielle
Shariadomstole.

JensH
JensH
11 years ago

“På DR hedder det nu, at hele historien er en and.” En “And”. Dette såkaldte ‘Ældre-råd’ har helt klart nedsat sig som sharia-domstol. Lad os igen citere Asmaa Abdol Hamid: “Rådet fremstår også som mæglere i bandekonflikter, skilsmissesager, slåskampe og så videre. Det er i sig selv godt.” Uanset hendes brug af plus-ordet ‘“mæglere”, så kan der slet ikke være tvivl om at dette er en selvbestaltet Sharia-domstol. Iøvrigt har Odense Politi ved en tidligere lejlighed fortalt, at det kun er en ud af ti strafferetssager i Volsmose der bliver anmeldt Politetet. Resten ‘klares’ ved intern ‘justits’ i denne selvstyrende… Read more »

Christina
Christina
11 years ago

“Who are you to judge another’s taste?”

FREE FORM

http://www.youtube.com/watch?v=Y8V6gW6_RLQ

http://www.youtube.com/watch?v=swJ-BZyCIh8

JensH
JensH
11 years ago

@steen Jeg vil tillade mig at henlede din opmærksomhed på Dagens ‘Orientering’ på DR’s P1 kl. 17.10. På vej til arbejde hørte jeg i min bilradio en slags optakts-reklame til Dagens ‘Orientering’, og de skulle idag have et indslag om det de Norge kalder ‘moral-politi’. Dette ‘moral-politi’ består af tilvandrede muslimer, som render rundt i gaderne i de Norske byer, og intimiderer kvinder de ikke merner er tækkeligt påklædt samt homoseksuelle. Det lød som et interesant indlæg, men omvendt så plejer P1’s Orientering jo at vinkle alle den slags historier så de trods alt ikke ligefrem ‘undsiger’ den multikulturelle idelogi… Read more »

Torben S. Hansen
Torben S. Hansen
11 years ago

Pariserne betragter ikke Belleville som en forstad. Kvarteret adskiller sig også fra “les quartiers sensibles” længere ude, men episoden forleden med fanatikeres forsøg på at sætte ild til en kvinde viser, at stedet alligevel ikke går fri af kulturberigelsen. Parallelsamfundenes ekspansion i Vesteuropa er den voldsomste samfundsmæssige ændring siden industrialiseringen for over 100 år siden. Men det er påfaldende, at akademikere og journalister er meget tilbageholdende med beskrivelse og analyse af fænomenet. Tidligere var det netop disse dele af mellemklassen, der var informationssøgende. Dette gælder stort set ikke mere. “Tonen” er vigtigst.

LFPC
11 years ago

Nu hedder det sig så at der slet ikke var noget om snakken:

Politi og imam: Privat domstol i Vollsmose er en and

Og det er da meget muligt i den foreliggende situation. Hvad vi ved er imidlertid at den slags uvæsen er udbredt i f. eks. UK, så det er uden for enhver tvivl at det også vil komme her – hvis det ikke allerede er. Bemærk at mainstreammedierne ikke anlægger dette fremadrettede perspektiv. Man konstaterer bare, og, jamen så går det såmænd nok alt sammen, skal man åbenbart tro.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  LFPC

> LFPC skriver: “Bemærk at mainstreammedierne ikke anlægger dette fremadrettede perspektiv. Man konstaterer bare, og, jamen så går det såmænd nok alt sammen,” Det har været påfaldende, lige siden indvandringen begyndte for 30-40 år siden: De fleste, også borgerlige, har ingen fornemmelse for dynamikken, udviklingen over tid. Jelved og Jacobsen sagde bare: Det er kun få tusinde, der kommer om året. De evnede ikke at lægge årene sammen på langs. De så ikke den over tid voksende snebold. Jeg spurgte nogle gange mine forældre, der også var tilsyneladende ubekymrede “indvandrere er jo også mennesker som os”- kristne borgerlige: Jamen, hvor… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Hmm et selvbestaltet ældreråd i vollsmose, der åbenbart har højere myndighed end politiet og kan landsforvise folk. Men intet af dette bliver der stillet spørgsmålstegn ved overhovedet, det er kun det at de ikke hindrede forbryderen i at gentage sin forbrydelse der bekymrer pressen, ikke at et sådan selvbestaltet råd findes i det hele taget.

http://ekstrabladet.dk/112/article1298067.ece

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  steen

Ahh tak for det link, det var dog befriende at læse i en dansk avis

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x