13
feb
Seneste opdatering: 14/2-10 kl. 1831
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Dom ska väck allihop” säger en ung arab om Malmös judar på väg ut från moskén. Han vill dock inte ställa upp på bild.”

TV 4 Nyhetskanalen 12 februar 2010. Svenske jøder havde nok sat mere pris på noget mere håndgribeligt for at få betrygget deres eksistens, end at Göran Persson opfandt Auschwitzdagen. “Udviklingen beklages af muslimske ledere i Malmø, som jo også har været udsat for angreb”, hedder det på TV 4 uden nærmere forklaring. I skrivende stund kan vi kun komme i tanker om skuddene mod moskéen nytårsnat, et åbenlyst internt opgør efter Libyens overtagelse af moskéen. Hvorfor TV indslaget kommer nu 18 dage efter Skånskans serie om judehatet, er ikke til at vide. Måske skulle filmen fremkaldes i et gammeldags laboratorium. (Mona Sahlin träffade S företrädare för Judiska församlingen i Malmö. Videoen findes nu tekstet på engelsk) – Der er andre der flygter:

White Britons are the only part of the population to have declined in the last decade after a third of a million left the country..….Sir Andrew Green, chairman of Migrationwatch, said: “This is clear statistical evidence for the change for our society resulting from the Government’s policy of mass immigration.” Number who say they are ‘white British’ in decline.

Fjordman anmelder Caldwell

Whatever is going to happen in Western Europe over the coming decades is not going to be peaceful. In 2010 there are already conditions resembling civil war in many French and certain Dutch, British, German, Italian and even Scandinavian suburbs.

This is a review of Christopher Caldwell’s 2009 book Reflections on the Revolution in Europe. Let me first start with the positive: Mr. Caldwell is not a bad man. He sees through the rhetoric of Tariq Ramadan, for instance, which makes him superior to the majority of Western journalists, although that is admittedly not difficult to achieve given the terrible quality of Western media these days. The problem is that the ground he covers in his book has already been covered by others, for example Daniel Pipes in his posts or Bruce Bawer in While Europe Slept. This is, in other words, not a pioneering work, and while Caldwell may be better than the bulk of journalists on some issues he is nevertheless not good enough.

“Caldwell’s book raises many such questions. It does not answer them. The strength of this book is not in its original reporting, of which there is little, or the solutions it offers, because there are none. What it offers instead is unusual lucidity and comprehensiveness; a reader unfamiliar with the debate would be, upon finishing it, well-informed.” Fjordman: Review of Christopher Caldwell’s Reflections on the Revolution in Europe.

Denne kommen og gåen

Mere problematisk er Fri Debats påstand om, at ytringsfriheden er noget, der samler, når al erfaring tvært imod viser, at ytringsfriheden spreder og medfører, at folk deler sig efter anskuelser. Heri ser vi ikke noget problem og specielt ikke noget demokratisk problem. At folk deler sig efter anskuelser, er tvært imod et adelsmærke ved ytringsfriheden, hvis formål ikke kan være, at folk skal være enige, men at alle synspunkter, alle informationer og alle argumenter kan blive hørt.
At der således er meget, der skiller, skal imidlertid ikke forhindre Fri Debat og Trykkefrihedsselskabet i at samarbejde på de områder, hvor vi har fælles holdning. Således glæder det os, at Fri Debat tilslutter sig Trykkefrihedsselskabets gamle krav om en afskaffelse af straffelovens blasfemiparagraf (§140) og racismeparagraf (§266b), og her vil vi gerne række hånden ud til et samarbejde. Fri Debat og Trykkefrihedsselskabet – hvad skiller og hvad samler?

Yderligere læsning om emnet: Øverst sad de hellige…eller Marxisterne kaldes kun venstrefløj fordi landsforræddere lyder så ekskluderende.

Lørdag: Småbørn på gaden i Oslo

Siv Jensen: Kan ikke norske muslimer begynne å demonstrere mot terrorhandlinger i Allahs navn? spør Frp-leder Siv Jensen.På dagens årsmøte i Oslo FrP kommenterte hun gårsdagens stordemonstrasjon hvor Dagbladets trykking av Muhammedkarikaturen sto sentralt.Jensen sa hun skulle ønske å se muslimene demonstrere for noe annet enn motstanden mot ytringsfriheten.Hun reagerte sterkt på at det igår, fra talerstolen, ble framstilt en åpen trussel om at Norge kan bli utsatt for terrorangrep. Frykter åpen islamisering, Ny karikaturdemo i Oslo pågår nå. Flere prøver å bestille drosjer med ikke-muslimske sjåfører. This is the story behind the actual drawing of the illustration used in the Dagbladet. – Og så er 14 februar forresten 21-års dagen for Khomeinis  fatwa mod Rushdie, en uskyldens tid.

The best of Margrethe Vestager

MP 3 , 13:38 minutter. Tak til Omnial.

Peter Skårup: »Vores problemer nærmest blot lige begyndt «

Befolkningen vil i flere lande i Mellemøsten ifølge FN’s befolkningsprognoser fordobles frem til 2050, hvilket vil være tilfældet i Afghanistan, Irak, Yemen, Somalia og Pakistan. Og i Mellemøsten generelt vil befolkningsvæksten ligge i laget 50-100 procent frem til 2050 – og det på trods af, eller måske rettere på grund af, at de politiske såvel som økonomisk-administrative systemer er dårligt fungerende grænsende til at være på sammenbruddets rand i de fleste lande i Mellemøsten og omegn.

Det er således ikke overraskende, at omtrent hver anden unge araber ønsker at forlade den arabisk-muslimske verden for at søge ’lykken’ i det stabile Vesten, selvom mange af disse potentielle indvandrere reelt ikke bryder sig om vores frihedsværdier og syn på kønnenes ligestilling, demokrati, ytringsfrihed og sekulære samfundsindretning. Men, derimod vægter mange unge arabiske indvandrere muligheden for materiel velstand langt højere end overvejelser om integration og kulturel tilpasning til de samfund, som de ønsker at emigrere til.

For sandheden er, at den arabisk-muslimske indvandring til Danmark har været en lang beretning om integrationsproblemer, økonomisk belastning, udfordring af helt grundlæggende danske værdier, herunder ligestillingen af kønnene, demokratiet, ytringsfriheden og ikke mindst idealet om fredeligt samvær. Og selv om Dansk Folkeparti og den nuværende VK-regering har fået sat en kraftig bremse på indvandringen fra Mellemøsten, er problemerne nærmest blot lige begyndt, fordi de stadigt stigende ungdomsårgange af efterkommere af de mellemøstlige indvandrere er voldsomt overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne, og for manges vedkommende yderst vanskelige at integrere. […]

EU-bureaukratiet er således domineret af en multikulturel tænkning, der tager udgangspunkt i, at de, der mener sig berettigede til asyl, selvfølgelig også bør have asyl. Man glemmer bare, at efterspørgslen på asyl i princippet er uendelig, hvilket Sverige er et godt eksempel på. Derovre modtog de i 2008 op mod 80.000 asylansøgere og familiesammenførte, hvilket reelt betyder, at den svenske velfærdsstat er under afvikling, i hvert fald i den nuværende form. Kronik: Problemerne tårner sig ubønhørligt op under Europas bløde bug. (The Arab Human Development Report 2005.)

Vi er ikke klar over hvilke svenske tal, Skårup bruger. De senest tilgængelige fra Migverket 2008 ser sådan her ud, altså 44.924 bevilligede “flygtninge” og “familiesammenførte.”

Når man nu er inde på Migverket, kan man se at Migrationsverket utbildar personal i hbt-frågor (homo-bi-trans) og det falder sikkert på et tørt sted, når man her kan læse om et afghansk ægtepar der i fem år ikke kunne få børn fordi de om man så må sige brugte den forkerte åbning. “Normkritiskt tänkande” blive et stort hit i Kabul.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i SS var under 30 år!). Claes Kastholm, kronik: Brug og misbrug af historien. (Jævnfør med svenske jøders situation idag, og politikernes uvilje og manglende evne til at forsvare dem effektivt […]

Niels
Niels
12 years ago

I 1943 flygtede de danske jøder til Sverige – hvem ved om ikke de svenske jøder nu skal flygte til Danmark, lad os bare sige i 2018, 75 år senere….?

Personligt frygter jeg at næste “svenskerkrig” er mindre end 25 ude i fremtiden – så bliver vi tvunget til at sprænge broen over Øresund i stykker igen….

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Niels

I hvert fald ville det da være rart at have en klap i broen, som vi så kunne
åbne eller lukke efter behov 😀

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Niels

Eller Københavns bombardement. Vi får israelske tilstande…

Universalgeni
12 years ago

Og så er der alle de lande, som de har invaderet og tvangsislamiseret. Grunden til, at vi har så mange problemer med muslimske lande i dag, er, at vi indstillede korstogene. Havde vi fortsat, ville mange ting have set anderledes ud idag…

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Jep, desværre var problemet med korstogene at de ikke kom fra et samlet, enigt Europa, men derimod fra en enkelt eller 2-3 fyrster eller konger, der havde slået sig sammen. Havde de dog bare kunnet blive enige dengang og samarbejde om en kæmpe, fælles hær, som havde reduceret muslimistan til en lille afsides flække på den arabiske halvø. Men de var uheldigvis ikke forudseende nok dengang, havde de dog bare vidst hvilke problemer Europa ville få senere.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Siv Jensen har prøvet at gøre opmærksom på den åbenlyst manglende proportion der er mellem muhammedanernes vrede og den retning, imod hvilken vreden rettes. De fleste muslimer i denne verden bliver myrdet af andre muslimer, men når en ægypter stikkes ned i Tyskland af en tosse, så skal “Europa betale” for det. Men de er jo nok ude af stand til selv at se det. Og de røde gør det jo heller ikke bedre med deres offermentalitet og skyldkompleks, som de tvinger ned over den vestlige verdens befolkninger. Og hvad i øvrigt med de millioner af mennesker, som islam har… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Nå, der skulle være med ph. Meget fornemt….

Universalgeni
12 years ago

Det er generelt noget fis, det der med overbefolkning. Demografic Winter: http://video.google.com/videoplay?docid=-3757815781049368457&ei=owZ4S7qZMobL-AaE9bDRBw&q=demographic+winter&hl=da#

Liva
Liva
12 years ago

De demonstrerende børn i tørklæde, sammen med mødre i tørklæde og med sorte skilte, lover ikke godt for fremtiden. De går med skilte om at islam ikke er fjenden. Det lyder pænt. Men hvad med det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen? Skal der ikke gøres noget ved det?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Sune

Fasthold venligst linket over befolkningsvækst med linket der viser befolkningsstørrelser.

Sune
Sune
12 years ago

Befolkningstilvækst – Matematiske fakta:

Vokser en befolkning 2% netto om året, fordobles befolkningen på 35 år.

Vokser en befolkning 3% netto om året, fordobles befolkningen på 23½ år.

Vokser en befolkning 4% netto om året, fordobles befolkningen på 17 2/3 år.

Herefter, kan du jo selv gøre dig dine overvejelser, når du har set denne statistik:

http://www.indexmundi.com/g/r.aspx?c=xx&v=24

Hvad er klokken? Fem minutter i tolv…

vinterbadaren
12 years ago

Den officiella judenheten i Sverige vurmar de facto för denna förbannade mångkultur. Som man bäddar får man ligga.

Pk
Pk
12 years ago

Den socialdemokratiske kamp for et Sverige fri for jøder, mon den er inspireret af Hitler tiden?
Er noget forbavset, hvorfor vil socialdemokratiet hellere have muslimer i Sverige end jøder?
Jeg tror Fru Mona Muslim, og de andre begår en forfærdelig fejltagelse.
Kan dog være meget forvirret over, at mange jøder kæmper for muslimsk indvandring, især
her i Danmark, ved ikke rigtig hvordan det er i Sverige.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x