15
feb
Seneste opdatering: 15/2-10 kl. 1219
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historien er hævet som en franskbrød her i weekenden. Alle partier ved at forstæderene rummer mængder af uudnyttede stemmer. Fristelsen er blevet for stor.

Politikerna är riksdagsmannen Mats G Nilsson, landstingsrådet Christer G Wennerholm, kommunstyrelseledamöterna Petter Lindfors och Rolf Könberg samt tidigare nämnde Mats Rudin samt     syrianen Metin Atavesen og tyrken Sedat Dogru somalieren Fozi Siid och irakeren Reza Khelili Dylami. Välmående vita svenska medelklassmoderater åker till muslimska förorterna Tensta och Rinkeby för att köpa fattiga muslimers valsedlar. Speciellt har den fattigaste gruppen somalier köpts. Nu frågar sig läsare hur den islamistiske somaliern Abdirisak Waberi så lätt kunde hamna på moderaternas riksdagslista.

Haninge: Sedat Dogru värvade med hjälp av sin far 240 nya medlemmar med turkiskt ursprung till Moderaterna i Haninge. Tack vare medlemsvärvningen vann han överraskande provvalet i kommunen i höstas.

Tensta Rinkeby:Fredag 12 februari 2010 briserar bomben om hur fattiga arbetslösa somalier och muslimer i Stockholm köps för att få in moderater i riksdagen.Den store medlemsvärvaren är 30-årige Fozi Siid som varit medlem i Moderaterna sedan 2005 och är engagerad i att propagera för partiet i Tensta-Rinkeby. Bloggen PI har en sammenfatning: Namnen på moderatfuskarna, Bloggen Muslimska Friskolen spiller en central rolle i afsløringerne: Moderaterna som utreds för valfusk, Moderat valfusk tystades redan 2006

Afghan democratisation a fantasy

Til ære for politikerne Martina Nilsson og Nalin Pekgul (se igår) bringer vi frisk fra BBC:

Should we take a leaf out of the statecraft of the Byzantine empire in our dealings with Afghanistan? Edward Luttwak, American military strategist and historian, suggests that the West should not fight the Taliban and Al-Qaida but instead pay rival groupings and consider subsidising India or China to take the war to the Taliban. Mr Luttwak explains his new approach. BBC Today, min 5:34.

Vita brevis

24-åring höggs ihjäl i kön.”Det hade kunnat hända vem som helst.” Den 24-årige mannen skulle ta ut pengar vid en uttagsautomat på Länsmanstorget i Göteborg.Då attackerades han av en okänd gärningsman, beväpnad med ett vasst tillhygge.I morse avled mannen av sina skador.– “Förut var det lugnt och skönt. Men nu härjar ungdomsgäng här. Det känns inte tryggt att gå ut på kvällarna längre. Vi funderar på att flytta härifrån. Jag vet att många andra också gör det, säger en man i 60-årsåldern.”Fyra anhållna för bankomatmordet

Et svensk mord hvert 1.5 dag. Det gør mest indtryk når det er fuldstændigt umotiveret. Netdetektiverne ved allerede alt om ham, navn og fotos.To gange for nylig var han blevet røvet, en gang – den 14 november – stukket  ned.” Om et par dage er han bare et tal i statistikken, fortrængt af nye tragedier som tabloidernes hyæner kan bruge versaler på og skrive halve sandheder om. Man spørger sig, hvad disse journalister ser når de kommer fra arbejde og ser sig selv i spejlet ? Én af dem siger: “Svenskerne læser kriminalromaner fordi de lever i så trygt ogbegivenhedsløst et land”. Det erLiza Marklund fra sin “multikulturelle” velhaverghetto i Sydspanien. Jeg læser aldrig krimier, svenske aviser er blodigt nok til mig. Et sygt land har brug for en sund presse, men den er sygere end landet.

Man kan tage politimanden ud af Teheran …

Long before they were introduced, Waad Al Baghdadi had the measure of Commander Ali Dizaei. They frequented the same Persian restaurant in West London and Mr Al Baghdadi, then a 20-year-old website designer, was able to observe the officer’s behaviour at close hand. He thought him bloated with self-importance. There was his swagger, his constant boasting, his habit of braying into his phone.

Mr Al Baghdadi also noted with distaste how Dizaei gulped down his fesenjn – a soupy Iranian stew made with pomegranates – ‘in a dirty way, like an animal’ and afterwards pushed his chair back, set his feet wide apart and waited for the belly dancing to begin. […]

It was clear to Mr Al Baghdadi that the officer, described in court last week as a bully, a liar and a ‘gangster’ believed himself ‘some kind of Godfather figure’. ‘He thought it was such an honour for the owner that he, Ali Dizaei, the Big Man, one of the most senior policemen in the land, was in his restaurant. He never paid for his meal or his drinks.’

Once, after one of Mr Al Baghdadi’s friends remonstrated with some men who were bothering his girlfriend in a restaurant, Dizaei, who was also dining there, turned on him. He grabbed him round the neck and said: ‘Do you know who I am? I am in charge of all this area. You make a problem here and I will hunt you wherever you go.’ […] ‘My hell at the hands of Ali Dizaei’: Victim of corrupt Met commander tells of campaign of intimidation

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jutta
Jutta
11 years ago

@Universalgeni
“Humoren er blevet halshugget…”

Jo, men ned paa vognen staar der “Wer zuletzt lacht…” “Hvem vil le sidst…”

Og paa Danebroget staar der “Helau Dänemark”

Jutta
Jutta
11 years ago

OT
Karneval-hilsen fra Tyskland til Danmark.
Ogsaa til Victor.

http://www.pi-news.net/2010/02/islamkritik-beim-duesseldorfer-rosenmontagszug/#comments

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Jutta

Humoren er blevet halshugget…

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Jutta

Im diesen Sinne – alaaf und heelau und wat wees icke.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Carsten Jensen finder en forstående skulder at hulke ud ved 🙂

Han har bare ikke fattet ret meget af det hele – tænkt at være så “intellektuel” og så ikke orke
at sætte sig ordentligt ind tingene, men i stedet nærmest kræve at verden indretter sig efter ens
frelste PK-holdninger.

http://politiken.dk/kultur/boger/interview_boger/article901594.ece

Victor
Victor
11 years ago

Jov – nordalliancen var den stærkeste kraft. Men Karzai er pashtun – og i øvrigt tidligere taliban. Det ville have været selvmord, hvis Nordalliancen alene havde overtaget den politiske magt i Kabul. Pashtunere hader tajikker og hazaraer – og omvendt.

Victor
Victor
11 years ago

Jeg var lidt uklar – Bush og Rumsfeld overvejede kun at bruge Nordalliancens styrker mod Taliberne. Ifølge 1. del af Bob Woodwards “Bush at war”-serie, blev ideen meget hurtigt slagtet.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Victor

Nu kender jeg ikke alle detaljer – men var det ikke netop Nordalliancen, der kæmpede landkrigen i Afghanistan sammen med USA og UK i sidste del af 2001, hvor Talibanstyret blev væltet? En stor succes, eller hvad?

Victor
Victor
11 years ago

Luttwak er et neo-konservativt røvhul…..jeg har stadigvæk nogle af hans kommentarer fra starten af TWAT liggende. Et af hans store problemer – generelt – er at han osse har købt en del af Milton Friedmans skadelige ide om, at hæren skal være professionel, minimal og at værnepligt er for dyr. Man skal ikke have talt med ret mange gamle modstandfolk for at vide, at det kan være utroligt dyrt, at have en befolkning, som ikke kan kende forskel på rækkevidden af et AK-47 og en Heckler og Koch G3 og som ikke kan forsvare sig. (Måske er det grunden til,… Read more »

Liva
Liva
11 years ago

At købe stemmer. Det gør folkeskolen også. Den opdrager i stigende grad i tørklædebrug til umyndige piger, halal mad, faste, bederum og kønsapartheid. Folkeksolen bliver mindre og mindre sekulær i forhold til islam. “Kønsopdelte skolemøder. Bederum og særlige baderum til pubertetsramte elever. Og ekstra fridage i forbindelse med religiøse højtider. De danske folkeskoler er fulde af særlige hensyn til både elever, forældre og lærere. Det viser en rundspørge, som Politiken har foretaget blandt 592 af landets godt 1.500 skoleledere.” h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/02/15/051814.htm Men dermed gør folkeskolen også at det kan blive nødvendigt som forældre at vælge den tørklæde- og… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Liva

“De danske folkeskoler er fulde af særlige hensyn til både elever, forældre og lærere.”

Tager jeg mon helt fejl, det er da sket før, hvis jeg opfatter Politikens undersøgelse som et led i en lang række, der skal vise, at det skam ikke kun er muslimer, der kræver særlige hensyn? Lidt ligesom når man finder et bloddryppende vers i det gamle testamente, som så skal opveje en 25-30 tilsvarende i koranen. “Se bare, vi er lige så slemme selv”, moralsk ækvivalens hedder det vist.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Måske lidt a propos: V og K vil gøre det lettere for velfungerende indvandrere at få permanent opholdstilladelse. Det kunne være fornuftigt under TO forudsætninger: 1. At indvandrere og danske sagsbehandlere ikke fifler med ordningen. 2. At man indfører symmetri, således at indvandrere, der IKKE opfylder forudsætningerne, afkortes i deres opholdstilladelse. Her tænker jeg på indvandrere, der er: Kriminelle Arbejdsuvillige Danskfjendtlige Religiøse fanatikere, der kræver ændring af danske forhold Indtil politikerne får samlet mod til et opgør med menneskerettighedsimperiet, kunne repatriering af dårligt fungerende fremmes ved incitamentsordninger: Tilbage til starthjælp, madpakkeordninger, bosætning i repatrieringsboligblokke osv. Iøvrigt skønner jeg, at alene… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Hej Steen. jeg skrev udlænding, fordi det sker så tit, at socialdemokratiets elskede udlændinge,
i taknemlighed over at være i Sverige, myrder svenskere.
Særdeles sørgeligt.
Dettte vanvids land fører en bolig politik, som hedder:”PLUDSELIGE LEDIGE LEJLIGHEDER.”.

Pk
Pk
11 years ago

Alle disse mord på svenskerne.
Det ser ud til at hver gang en udlænding myrder en svensker,
SÅ er det en politisk sejr til SOCIALDEMOKRATIET.
Sverige må være vanviddets land.
For mange mange år siden læste jeg en novelle af Allan Edgar Poe,
om et land i undergang og man festede på slottet..
Det var Sverige Poe skrev om….
Satans….

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Tydligare än så här att det handlar om ren valboskap kan det inte bli. Låt moderaterna sjunka ner i muslimträsket så vi blir av med dom.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x