17
feb
Seneste opdatering: 3/9-11 kl. 2243
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norges Nina er “sint” – stiktosset. At det går mod konfrontation, er åbenbart. Hvordan endnu ikke. Man må håbe for muslimer i Norge at “nordmenn skjønner at det er forskjell på muslimer”. Det er mildt sagt i minoritetens interesse, selvom det ikke er den vej det peger nu. Nordmændene kan bekymre sig mindre, de er i flertal 33:1 og kan når det passer dem beslutte at skille sig af med folk som Mohyeldeen Mohammad, om der så er 50.000 af dem. Skal islam ha en fremtid i Norden, bliver det på den måde den er tålt i Singapore, nemlig bastet og bundet. Om tyve år har vores politikere også  opdaget det. Alle skal vænne sig til tanken og gøre egne bitre erfaringer. Demokratier er ikke pro-aktive, men de har ageret før i dag. Enhver må bede til, at reaktionen bliver demokratisk og ikke bare folkelig:

Har dere norsk pass og er norske statsborgere sa dere? Gratulerer, men det spiller ingen rolle; dere er ikke- og vil aldri bli norske, ikke europeiske og ikke vestlige. Dere hører ikke til her, dere har ikke noe blant siviliserte, humanistiske mennesker å gjøre. Det er sannheten, uansett hva dere og enkelte norske medløpere kan ha innbilt dere i årene som har gått. Men det løpet er kjørt, og det skulle bare mangle! Det har tatt Norge og Europa flere tusen år å komme dit vi er nå, og aggressive, blodtørstige svinepelser som dere har ingen plass her. Og dere kommer aldri til å få det heller.

For dere har erklært oss krig, og det skal dere få. Vi kommer aldri til å gi oss før dere er borte og det groteske menneskesynet deres er utradert. Dere må gjerne slåss for svineriet deres, men det blir ikke her. For her driver både dere og virksomheten deres på lånt tid; en tid som raskt er i ferd med å renne ut. Det kan ikke skje fort nok.

La oss beholde dem dere kaller hyklere og frafalne, og gi oss deres barn, kvinner, homofile og andre som ikke passer inn i deres forferdelige samfunnsform. Dere kan slå dere ned blant deres egne, og nyte det så lenge det varer – for i mangel på barn, homser, dissidenter og kvinnfolk å slå ihjel, kommer deres blodtørst til å vende dere mot hverandre. Velbekomme, for så slipper vi andre. Dette er første gang jeg med vitende og vilje kaster stein. Det vil komme mange flere, og jeg kommer til å få et stort følge på veien mot målet: et Norge med et frivillig og solid norsk vi. Men det blir uten dere. Det finnes så avgjort et “vi” og et “de”.

Fremtrædende norsk muslim er anholdt for at have truet to journalister på livet, da de forsøgte at tale med ham om hans rabiate holdninger. Rabiat norsk muslim er anholdt for trusler.Dagens Nyheter tvinges til at meddele:Islamist gripen för hot i Norge. 18 februar for 67 år siden: Wollt ihr den totalen Krieg ? Undervurdér ikke europæernes beslutsomhed og om galt skal være -deres fanatisme. Se også: Pipes: Eurabian Nights. Men glider vi ud i kriglignende tilstande over dette,  er skylden først og fremmest vore egne politikeres, med og uden ridderkors. Det er dem, der uvægerligt vil blive draget til ansvar. Det kan gå bedre, jovist, men i så fald skylder vi det tilfældet, ikke dem. De er og bliver hasardspillere, og det bør være uacceptabelt. At partierne bag udlændingeloven af 1983 stadig sidder i Folketinget, er en demokratisk falliterklæring uanset “at de er blevet klogere.” Deres fejlskøn koster idag ikke bare gigantiske summer, men også liv og helbred og truer landets sikkerhed, jævnfør indtil videre tre overståede danske terrorssager, adskillige mord og mordforsøg. Et sundt, velorienteret folkestyre havde smidt dem ud, nu vi ser effekterne, alle excl. Venstre og DF, der ikke deltog i vedtagelsen af loven, men glemslen er enhver politikers bedste ven. Folk strømmer stadig til disse partier, for at løse de problemer de samme har skabt. De er statister  i  Folketingets egen, evindelige Sisyfos-myte.

Er den norske Muhammedkrise også orkestreret?

Ingen håndgribelige beviser, men påfaldende omstændigheder. Norske “Zylark” skriver på Gates of Vienna:

[…] We have a situation now here in Norway, where one of the most Islam-apologetic newspapers, Dagbladet, has got themselves into a little bind. They published a cartoon on their front page depicting Mohammed as a pig. They attempted to construct a case for anti-Islamic sentiment in our secret service by making them responsible for a cartoon linked to at their Facebook page in a comment field.

I know Dagbladet is old media, but they must know how new media works. One is not responsible for links posted in comments. That is number one. Secondly, they got tipped to this by a character named Bhatti. The same fellow who did some shooting in the direction of the Oslo synagogue a couple of years back, and was put into “protective custody” before Obama’s visit to receive the Nobel Peace Prize. […]

Tankevækkende og oplagt pointe om den iltre Mohyeldeen Mohammad (LFPC):

In short order various apologists surfaced, trying to imply that the statement was quite harmless, just one little extremist who is a lone voice amongst a sea of very friendly and Western-inclined Muslims, who have no problems with Western liberal secular society. Yet they never asked why this person was allowed to speak at this event. It is not as if the organizers were unfamiliar with his views. Indeed, they knew perfectly well what he stands for. […]Keeping Calm

Den gode og den onde: »Out of context«

Nu kender jeg godt nok ikke  Anders ‘Anden’ Matthesen, hvad må skyldes jeg ikke ser TV. Men jeg kender desværre alt for godt til hans miljø af københavnske, selvgratulerende “kändissar”, hvor det blandt andet gælder, at det ikke er hvad man siger, men hvem der siger det der tæller. Martin Kongstad har lige fået en pris for ikke at kunne holde dem ud, men med et flugtforsøg der blev et halvhjertet coitus interruptus. Matthesen er af samme støbning, men det er dem selv, de ikke kan holde ud. Han vil ikke citeres for dette på Uriasposten:  “Jeg elsker mit land. Jeg elsker mit flag. Og den er ikke længere.”.

“Jeg er så pissetræt, at jeg skal gå rundt på listetå, fordi jeg født som hvid. Det er altså ikke noget som jeg selv har valgt. Jeg er supertræt af, at jeg skal have dårlig samvittighed over en farve. Jeg er blevet hvid, bevares, jeg har ikke selv valgt det, og det er jo en fucking farve. Vi har forskellige farver alle sammen, og hvad så. Vi er vel mennesker alligevel. Men jeg har ikke de samme rettigheder, jeg må ikke sige de samme ting, fordi jeg er hvid – så skal jeg holde lidt igen – gu’ fanden vil jeg ej. Hvis du er en sort mand, så må du gerne rejse dig, og stille dig op på bordet, og sige ‘I am black, and I am proud’. Det er der ingen der tager anstød af – tværtimod, så sidder alle de hvide og klapper i hænderne: ’sådan skal det lyde – rigtigt flot, ja, op og dans, sådan skal det være, slå på tromme -selvforståelse er rigtigt flot’.

“Et brud på ophavsretten er én ting. Men for Anders Matthesen handler striden også om, at uriasposten.net står for nogle holdninger, som han bestemt ikke kan stå inde for. Det kommer jo til at se ud som om, jeg bakker dem (uriasposten.net red.) op. De har taget en passage fra showet men udeladt pointen. Dermed kommer det til at fremstå, som om jeg taler deres sag, siger han. Anden ufrivillig ambassadør for højreradikale.

For det første er Kim Møller ikke “højreradikal.” Det er vås. Han er en nationalkonservativ akademiker, der er modigere og skriver mere end de fleste. Der er inflation i ekstremistbetegnelserne og det tjener ikke noget godt formål. For det andet, hvis Mathhesen er sådan en svagpisser at han er bange for sine kollegers dom, så skulle han måske  holde sig til at ytre  sig om mindre brandfarlige emner. Og så må han gerne kalde os “the ugly”, når han vender tilbage til sine venner i reservatet.

2/3 – 3/4 del af  kriminaliteten i København  er tilvandret

To ud af tre, der fremstilles i grundlovsforhør ved dommervagten i København, er af udenlandsk herkomst. Hele 68 procent af alle sigtede, der fremstilles i Københavns dommervagt med krav om varetægtsfængsling for kriminalitet, er af udenlandsk herkomst. Det er cirka to tredjedele af alle sigtede. Tallene fra dommervagten bliver endnu mere uhyggelige, når man ser på de 15-17-årige, der fremstilles i dommervagten. Hér er cirka tre fjerdedele af de unge kriminelle af udenlandsk herkomsthele 73 procent i 2009. To af tre i dommervagten er udlændinge.

Holland: Lancering af islamkritisk bog aflyst – frygt for “gæsternes sikkerhed”

A conference centre in The Hague has cancelled the launch of a book criticising Islam. The book launch was scheduled for Thursday at The World Forum, but was cancelled because the director of the venue does not believe he can guarantee the safety of his guests. The book in question is Islamofobie? (Islamophobia?), written by Islam critic and PVV supporter Frans Groenendijk. The PVV, or Freedom Party is an anti-Islamic opposition party led by Geert Wilders. […] Anti-Islam book launch cancelled

Arbejderklassens Ummah

Ett 50-tal unga demonstranter hade samlats utanför föreläsningssalen för att demonstrera sitt missnöjde. De höll upp banderoller med texter som “Arbetare slår tillbaka mot SD” och “Arbetarklassen har ingen nation”. Det var bland annat organisationer som Syndikalistiska ungdomsförbundet och Östergötland mot rasism som stod bakom demonstrationen. SD-ledaren möttes av protester, SD-ledaren frågas ut på universitetet.

Sverige befinder sig takket være pressen demokratisk set, der hvor Danmark befandt sig i 1995, måske endda før 1992. Resultatet  ser man bla. i Malmø, en by der er ødelagt i al overskuelig fremtid.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag vill också integrera mohammedanerna. Helst i sand-öknen.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

> Morten skriver:
“Gode love er nul. Gode medmennesker er alt. Demokrater, og kun demokrater, har demokrati. Lov eller ikke lov.”

Måske lidt summarisk – selv for demokratiske folk er det meget nyttigt at have gode love på plads.

Men det minder om diskussionen om Den europæiske Menneskerettighedsindustri, racismelove o.m.a., som nogle mener, at Danmark skal underkaste sig, fordi så vil alle de ufrie stater gøre det samme. Det virker desværre ikke – det medfører kun, at vi ikke selv er herrer i eget hus.

PB
PB
11 years ago

” Men det forudsætter, at mindst 51% af vælgerne erkender tingenes tilstand og stemmer derefter.”

Det var vel bla. det der skete i 2001,men se bare hvor svært feks. de “konservative” har det med at leve med bare de minimale antal “stramninger” der trods alt er foretaget, for ikke at tale om domstolenes manglende udvisninger af selv tungt kriminelle udlændinge.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  PB

> PB
Ja, det skete delvis i 2001. Katastrofkursen blev bremset kraftigt ned, men VKO er overhovedet ikke begyndt at rydde op i de skete fejltagelser. Venstre har en blød liberal fløj, og konservative har en blød Norsk-Fischer-ditto, der egentlig hører til hos de Radikale. De skal trækkes fra VKOs ca.51 %.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  PB

51% af vælgerne … Det er desværre ikke rigtigt noget kriterium i sig selv.

Når mere end 50 % af ungdomsårgangene – eller for den sags skyld: færre – ikke længere er efterkommere af den oprindelige befolkning, er det ikke vigtigt, hvad pensionisterne stemmer.

“Indiens forfatning er langt friere og mere progressiv, end den danske”. Udsagnet er autentisk og fra primo firserne. Og så illustrerer det i den grad, hvad jeg mener. Gode love er nul. Gode medmennesker er alt. Demokrater, og kun demokrater, har demokrati. Lov eller ikke lov.

– – –

Pk
Pk
11 years ago

Som tidligere emigrant i Australien må jeg sige, at integration IKKE har noget
med den oprindelige befolkning at gøre.
Desværre er det således, at de skandinaviske lander IKKE er indvandrelande,
men socialkontor lande.
Det, den oprindelige befolkning skal/ kan gøre er, at udvise hjælpsomhed og venlighed, men
alt andet er da op til indvandrene.
Bare ikke i socialkontor lande.
Derfor, og fordi indvandring er blevet big business for mange af de oprindelige, plus blåøjet
politisk tænkning, gik det galt.
Hvilke 3 skønne lande vi havde, får vi det igen?
Måske.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Pk

Problemerne med folke(ind)vandringen kan løses. Men det forudsætter, at mindst 51% af vælgerne erkender tingenes tilstand og stemmer derefter.
Løsningen indebærer, at man erkender, at bl.a. udlændingelovgivning og sociallovgivning er gået for langt i “progressiv” retning, og derfor skal rulles tilbage. Og det er jo et minus-ord i vor tid, hvor alle ændringer antages at være fremskridt.

Prudentius
11 years ago

“vi må jobbe for at integrationen få lykkes” – gengivet efter bedste evne!

Den integration, den integration…

Muslimerne skal integrere sig, færdig bum basta. Dem som ikke vil skal ud!

Længere er den vitterligt ikke, vi skal ikke integrere nogen, vi kan simpelthen ikke, har aldrig kunne!
Det er og bliver de nytilkomnes opgave.

Dertil at LANGT størstedelen af Europas tilvandrede muslimer netop ER helt almindelige muslimer.
Hvilket udelukker alle former for “harmoni” og “sameksistens”, da koranen, allahs befalinger, udelukker bare tanken.

Snip, snap, snude-integrationen er dømt ude!

Taurus
Taurus
11 years ago
Reply to  Prudentius

Men si meg – hvordan skal integreringen lykkes når muslimske menn kan gifte seg med vestlige kvinner, men ikke omvendt?? Hvis en muslimsk kvinne så meget som ser på en vestlig mann, risikerer hun å bli likvidert av sine egne! Dette kommer alt for lite frem i diskusjonene.
Glem ikke utsagnet: “Vi skal ikke invadere Vesten med stridsvogner, men med barnevogner!”

PeterK
PeterK
11 years ago

Tallet 75 mia. årligt nævnes ofte, og jeg tror det er et moderat estimat. For de penge kunne man tredoble folkepensionen, eller bygge 7-8 nye regionshospitaler, udskifte skinnenettet, eller nedsætte skatten med omkring 15.000 årligt pr person. En familie med 4, kunne således beholde 60.000 kr af deres egne penge årligt.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Gad vide hvad de samlede udgifter er for den hårde kriminalitet i København. Udgifter til politiet, domstolene, stjålne/røvede penge (60 millioner og 42 millioner for nyligt), forsikringsstigninger, forebyggende arbejde osv. det bliver et astronomisk beløb der kunne spares hvis vores politikere bare havde en rygrad.

Christina
Christina
11 years ago

”Den gode og den onde og den fule”

Ha! Jag lyssnade faktiskt på soundtracket i morse. Like minds think alike…;-)

http://www.youtube.com/watch?v=yu5Z9dAIpYg

Umberto Eco – On The History of Ugliness

http://videolectures.net/cd07_eco_thu/

PeterK
PeterK
11 years ago

Jeg tror sandheden er lidt anderledes. Jeg tror meget få af de 15-17 årige er udlændinge, de er født her. Problemet staves i-s siger is, l-a-m siger lam, siger islam. 73% af de fremstillede i dommervagten bekender sig til allahs lære – det er nok hele sandheden.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Vanvittigt at tænke på at man kunne fjerne 66-75% af Københavns hårde kriminalitet alene ved at smide de kriminelle udlændinge ud af landet men nej det er da synd for de stakkels kriminelle deres ofre har nok også selv været ude om det, de facistiske nazi racistiske danskere.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Det ville blive mere. I og med at du fjerner så store dele af de kriminelle miljøer, ville medløberne også forsvinde. Og de forrående miljøer, der er i betændte kvarterer, boligblokke, skoler, ungdomsklubber etc. ville også forsvinde. Tilgangen af nye kriminelle ville omgående falde.

Poul Højlund
Poul Højlund
11 years ago

Sinte norske Nina: Læs hende! Renere kan det dårligt siges.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x