19
feb
Seneste opdatering: 19/2-10 kl. 2200
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Khalid Yasin (also known as ‘Abu Muhammad’ ‘Abu Muhammad Khalid Yasin’  and ‘Abu Muhammad, Khalid Yasin’ born in the 1950s in Harlem, New York, raised in Brooklyn, is a teacher and lecturer of Islam.Yasin lives and operates a “Da’wah” organization in Manchester, England.Khalid Yasin exposed in Australia.

Politikere raser over at imam med kontroversielle synspunkter taler på Nørrebro.”Bøsser skal dø.”Sådan lyder et af de utrolige synspunkter fra en amerikansk imam, Sheik Khalid Yasin, som i aften skal tale i Korsgadehallen på Nørrebro. Hans foredrag handler om hvordan unge med indvandrerbaggrund kommer ud af banderne og i stedet bliver bevidste muslimer. Men han mener også at bøsser skal dø og at det er i orden at tæve sin kone. Under et interview i Australien for nylig sagde han:- Straffen for homoseksualitet er døden. Det undskylder vi ikke. Det er ikke vores lov, det er Koranen. Holdningerne får politikerne til at rase mod hans optræden. Mødet med Khalid Yasin, hvor ca. 200 unge muslimer allerede har tilmeldt sig, er arrangeret af Viden Om Islam (VIOMIS), der oplyser unge muslimer om islam på gadeplan.

En af frontfigurerne i VIOMIS er Khalid Alsubeihi, der samtidig er formand for foreningen Nørrebronx, der arrangerer ungdomsklub og sportsaktiviteter for unge på Nørrebro. Nørrebronx får i år 1,2 mio. kr. i offentlig støtte fra Københavns Kommune, og Nørrebronx holder til i Rantzausgade 23D – samme adresse som VIOMIS. På Korsgadehallens hjemmeside og i den invitation, Khalid Alsubeihi har sendt ud om aftenens arrangement, står Nørrebronx og VIOMIS som fælles afsendere og arrangører af mødet med Khalid Yasin. Og Korsgadehallen oplyser, at aftenens arrangement er booket af Nørrebronx. : Khalid Alsubehi forsikrer over for Berlingske Tidende, at Nørrebronx penge ikke går til arrangementet i aften, men han erkender og beklager, at han har blandet sine kasketter sammen i invitationen til imam-mødet. Han mener, bøsser skal dø og kvinder tæskes. Uriasposten: Sheik Khalid Yasin skal gøre Nørrebro-kriminelle til gode muslimer.

Der er nogle, der klager over at vi er for negative, for lidt opbyggelige. Det er ganske enkelt, vi er ikke politikere, ikke sendt i byen af nogen, og derfor ikke ansat i løsningsbranchen. Hvis jeg må citere en gammel skolekammerat: ‘Andersen kan skrive om Lykkens Galocher, men jeg kan skrive om skoen, der trykker!’ Hvis vi skal være opbyggelige, skal det handle om musik eller litteratur. Nå ja, eller om kvinder og kærlighed og den slags. Bløde emner. Blide stunder har vi alle.

»Malmø er en demografisk katastrofe«

En finsk politiker udtaler sig: Malmö’s terrorization of Jews must not enter Finland:

The Finnish politician, the President of the Youth Coalition, Wille Rydman, says that Finland must stop the terrorization of Jews committed by the Muslim asylum seeker population of the Swedish Muslim city of Malmö from spreading to Finland.
“We must learn from Sweden and be aware of how completely the Swedish Muslim immigration policy has failed. We cannot allow the same happen in Finland,” the conservative politician writes in his blog. According to Rydman, Malmö has experienced violence against the Jewish population by the Muslim asylum seekers; bomb attacks on the Jewish cemetery and systematic persecution of the Jewish citizens of Malmö.
The perpetrators are Muslim:Rydman believes it’s the cruel irony of history that through the spread of multiculturalism, anti-Semitism has returned to Europe in form of radical Islam. 25 percent of the population of Malmö is Muslim.
“In the Swedish case of Malmö, we can speak about a demographic disaster, of which the terrorization of the Jewish population of Malmö and the ghettos of certain Muslim areas sliding away from the control of the Swedish authorities are horrific examples.

Samlingspartiet er et liberalt-konservativt parti. Historien findes ikke på svensk, men der er et interview med Wille Rydman på finske nyheder på svensk, min. 25.25. “Mångkultur”, ideen er smuk, men jeg tror ikke på den.” Hvad Rydman ikke omtaler er, at Malmø bare er en essens af det mange  store  og mellemstore svenske byer er blevet til. “Katastrofen” er et etableret faktum i Sverige, og den forsvinder ikke, snarere tværtimod. Riksdagsvalget 19 september kommer til at handle om én ting: Ikke at bringe dette emne på bane. De kalder det “demokrati”.

Lærere strejker for sikkerhed på Paris´skoler

Den øgende vold i de franske forstadsskoler får nu lærerne på barrikaderne. Tirsdag demonstrerede alle lærere i Seine-Saint-Denis og Val de Marne i den franske hovedstad for at få mere sikkerhedspersonale på skolerne. Disse områder, der eufemistisk betegnes som “følsomme”, blev kendt over hele verden under optøjerne i 2006 . Mængden af vold i disse skoler er alarmerende. Seneste tilfælde var i mandags på gymnasiet Guillaume Apollinaire hvor en elev blev hårdt såret af knivstik. Gerningmændene hører ikke til skolen og lærerne kræver nu at indenrigsministeriet øger sikkerhedsforanstaltningerne. 2 februar brød en gruppe på syv ind på skolen og gennembankede en dreng på 14. 8 januar blev en 18-årig dreng dræbt med med knivstik på Darius Milhaud gymnasiet. Lærerne på skolen genoptager kun undervisningen, hvis undervisningsministeren godkender en fordobling af vagtpersonalet.

Sociologen Didier Lapeyronnie, professor ved Sorbonne, har undersøgt holdningerne hos de unge fra forstæderne i en fireårig undersøgelse. Hans konklusion var at i 13 -14 års alderen var deres personlighed grundlagt, fra da af oplever de skolen som en fjendtlig institution. Welt Online:Lehrer streiken für Sicherheit an Schulen in Paris (Snaphanens oversættelse.)

Dødeligt  knivangreb mod to unge. Lærerinde dræbt med 20 knivstik. Skolepige dør efter knivstik. I Malmø måtte Hermodsdalsskolen lukke “Högstadiet” efter  at arabiske elever havde hærget skolen med vold, chikane og pyromani. Evin Rubar lavede dokumentaren Syndabockarna om sagen, men den synes at være forsvundet fra SVT´s side og den er desværre ikke på You Tube eller andre video-sites.

Five Muslim Soldiers Arrested at Fort Jackson in South Carolina

Historien her er så vidt vides den eneste om denne angivelige sag, men viser den sig at være korrekt, er den jo dobbelt sensationel: Hvorfor er dette blevet fortiet? Lægger man dette eventuelle forhold sammen med rutinemæssige udmeldinger fra amerikanske myndigheder om at diverse forbrydelser ‘ikke er terrorrelaterede’ (senest i forbindelse med terrorangrebet i går mod lokale skattemyndigheder), og de mange krumspring for at undgå at omtale Major Nidal Malik Hasans massakre på Fort Hood som dette, tegner der sig et mønster: At en forestilling om at USA ikke har været ramt af terrorangreb siden 9/11 i sig selv anses for stabilitetsskabende. Får befolkningen derimod en opfattelse af at diverse tilfælde af sudden jihad syndrome osv. er politisk/religiøst motiverede, vil dette medføre en udbredt opfattelse af at landet er under angreb, og derfor også føre til en faldende tiltro til nationen og til myndighederne. Via Jihad Watch (LFPC):

CBN News has learned exclusively that five Muslim soldiers at Fort Jackson in South Carolina were arrested just before Christmas. It is unclear whether the men are still in custody. The five were part of the Arabic Translation program at the base. The men are suspected of trying to poison the food supply at Fort Jackson.

A source with intimate knowledge of the investigation, which is ongoing, told CBN News investigators suspect the “Fort Jackson Five” may have been in contact with the group of five Washington, DC area Muslims that traveled to Pakistan to wage jihad against U.S. troops in December. That group was arrested by Pakistani authorities, also just before Christmas. […] CBN Exclusive: Five Muslim Soldiers Arrested at Fort Jackson in South Carolina

Sappho sætter turbo på den kritiske journalistik

Kan du huske historien om præsten, der blev drevet ud af Tingbjerg? Eller afsløringen af, at talsmanden for irakerne i Brorsons Kirke havde en kriminel fortid? Eller hvad med nyhederne om, at Jyllands-Posten havde sendt Kurt Westergaard på ferie, at Ekstra Bladets redaktør havde forbudt sine medarbejdere at bringe Westergaards tegning, og at Uriaspostens Kim Møller var blevet slået ned? Det kan du sikkert, for du får nemlig Sapphos nyhedsbrev, og det er Sappho, der har bragt disse og mange andre solohistorier frem. Ellers havde vi nok aldrig hørt om dem. Tilmeld dig Nyhedsbrevet, Sappho.dk.

Sir Andrew Green: Paying the price for a decade of deception

So there was indeed a Labour conspiracy to change the nature of our society by mass immigration.New evidence confirms claims made by a Labour political adviser last October which he subsequently tried to recant.In an article for the Evening Standard, Andrew Neather revealed that ‘it didn’t just happen: the deliberate policy of ministers from late 2000 until at least February last year …was to open up the UK to mass migration’. Mail Online.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Jo, kære Vivi – jo mere man sætter sig og tænker over disse ting, jo mere måber man over, hvor lallenaive, uvidende og dybt uansvarlige de og vor såkaldte “elite” samt “intellektuelle” har været – aldrig orkede de at sætte sig ned, analysere tingene sagligt og vurdere de meget alvorlige langtidsfølger som tegnede sig alt tydeligere og tydeligere ude i horisonten – især for den del af danskerne, der boede ude i den barske virkelighed og som man i de frelste kredse åbenbart bare besluttede sig til at tørre de barske konsekvenser af sin endeløse selvgodhed af på. Var de… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Bjovulf 20.feb kl. 02:54 Fortæller det ikke ret meget om forholdene her i landet, at vi ikke forlængst har sat sådanne krav op for somalierne og for den sags skyld for alle andre indvandrere der har fået opholdstilladelse og statsborgerskab under påstanden om at have været forfulgte i deres oprindelseslande ? Jeg tænker med afsky og en vis portion vrede på de flere tusinde flygtninge der for nogle år siden var på ferie i deres hjemland Libanon og som Danmark måtte hente ud og bringe “hjem til Danmark”, da Israel fik nok af Hizbollah´s terrorvirke og gik i krig med… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Sociologen Didier Lapeyronnie, professor ved Sorbonne, har undersøgt holdningerne hos de unge fra forstæderne i en fireårig undersøgelse. Hans konklusion var at i 13 -14 års alderen var deres personlighed grundlagt, fra da af oplever de skolen som en fjendtlig institution. Welt Online:Lehrer streiken für Sicherheit an Schulen in Paris (Snaphanens oversættelse.)…’ Man har i mindst halvtreds år vidst, at personligheden er grundlagt i 13 – 14 års alderen. Det er det faktum, som gør enhver pædagogisk genopdragelse nærmest umulig efter fjortenårsalderen, hvis man taler om påvirkning af hårde kriminelle unge. Det samme gælder forsøg på påvirkning af radikaliserede unge… Read more »

tavsen
tavsen
12 years ago

Rigtig god video. Fremragende kvindelig journalist, usædvanlig skarp. Et særsyn indenfor den branche. Khalid Yasin svindler med sit CV. Svindler med donerede penge. Intet nyt fra Østfronten.

PeterK
PeterK
12 years ago

Jeg faldt lige over den her passus, og tankerne og parallellerne myldrede frem. “Straffen for homoseksualitet er døden. Det undskylder vi ikke. Det er ikke vores lov, det er Koranen.” Nej det er ikke vores skyld eller ansvar vi gør bare som vi har fået besked på. “Vi udfører bare vores ordrer”, “Wir folgen nur Befehl”, “We just obey orders”. Totalitære regimers stormtroppers evige undskyldning – det er ikke min skyld, det var ikke mig der tog beslutningen.det var noget større end mig. VI er meget tæt på sindssyges undskyldning om stemmer inde i hovedet. Der er INGEN forskel på… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  PeterK

Normalbegrebet skrider for café latterlig-segmentet. Halalmaden er et eksempel på det. Den ene samfundsgruppe tvinger den anden gruppe til at spise rituelle måltider. Et klart overgreb. Magtfordrejning. Det er et eksempel på de meget store uligheder, der opstår, når man behandler alle ens. Og den slags kolliderer med livsanskuelsen hos en venstrefløjser, der tror lighed og er vejen frem. De kan ikke indse, at de fremavler interessekonflikter.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Og så er sharialoven officielt indført på Nørrebro – det næste bliver så krav om særlige reserverede pladser for kvinder i busser og S-tog mv. 😉 Og Bunddum vil naturligvis være begejstret – bare han selv er fredet. http://www.berlingske.dk/nyheder/politi-maatte-redde-politiker-fra-imammoede Politi måtte redde politiker fra imammøde Medlem af enhedslisten måtte i aftes reddes af politiet fra imammøde på Nørrebro. Hun blev truet med vold, fordi hun ville sidde med sin mand. Af Lars Fogt Fredag den 19. februar 2010, 21:44 Et medlem af Enhedslisten i København måtte her til aften eksorteres bort fra et indvandrermøde på Nørrebro efter trusler {om} tæsk.… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Haha hvor er det tragikomisk at hun er fra enhedslisten, gad vide om der er nogen på venstrefløjen der ved hvordan det gik for de kommunister der hjalp Islam til magten i både Libanon og Iran. Historien gentager sig…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Ja, ironien i det hele er da til at tage og føle på 🙂

Hvordan i alverden får de mon den slag til at hænge sammen oppe i deres små hjerner?
Var der nogen der sagde “kognitiv dissonans”? 😀

Og mon dette overhovedet får dem til at gentænke deres naive projekt på noget felt?
Eller er der bare intet i verden, der for alvor kan vække folk fra Enhedslisten og omegn
til den barske virkelighed ?

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Specielt er det paradoksalt, at venstrefløjen beskyder højrefløjen for tendenser i retning af en apartheidstat. Men sandheden er, at en apartheidstat er, hvad vi får. Vi kan vælge, om der skal være apartheid mellem mænd og kvinder eller mellem muslimer og alle andre. For multikultur kan til en vis grad lade sig gøre, hvis der ikke er muslimer med i ligningen. Det er ikke hinduer, buddhister etc., der er problemet. Vi bliver nødt til at afskaffe eller ændre folkeskolen. Vi kan ikke have skoler til fælles med muslimer. Kønsapartheid mellem børn er uacceptabel, ligesom andre aspekter af sharialov heller ikke… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Lidt om den somaliske “kulturberigelse” i DK – jo, jo, dem skal vi skam nok få meget “glæde” af i de kommende årtier – og århundreder! – på grund af en flok lallenaive, uansvarlige og uduelige vatnissepoltikere og frelste, pseudointellektuelle Georg Metz-typer, der bare ikke kunne få nok af den slags ros ind i landet – IMOD den danske befolknings vilje! http://www.berlingske.dk/verden/somalisk-talsmand-vi-har-tabt-foerste-generation Somalisk talsmand: Vi har tabt første generation Ekstremistisk religiøst netværk med bred indflydelse er årsag til, at somaliske unge opdrages til at vende ryggen til det danske samfund. Øjeblikkelig reaktion er nødvendig for at redde den nye generation,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere: http://www.berlingske.dk/verden/somaliske-krigere-er-vestens-nye-hovedpine Somaliske krigere er Vestens nye hovedpine Somalia er en magnet på unge mænd fra Vesten med islamistisk gods i hovedet. Mindst 170 er taget fra Amerika og Europa til Somalia for at gå i krig for terrori­s­terne al-Shabaab. Tidligere var de mest til fare for folk på stedet. Men nu stiger bekymringen i Vesten. For som angrebet på Kurt Westergaard viser, kan de unge mænd tage krigen med sig hjem fra Somalia. Af Kasper Krogh, David Trads, Michael Bjerre, mic@berlingske.dk Fredag den 19. februar 2010, 23:00 Mindst 170 personer med somalisk baggrund er rejst til Somalia fra USA,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Steen – gider du at fjerne al den irrellevant tekst, som smuttede med i det
foregående indlæg ved en fejl? På forhånd tak 😉

Yes. Jeg er lidt i tvivl om vi må have stånde hele copyrightede tekster i kommentarerne. Det må lige undersøges.S

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak 😉

Nå, ja – jeg beklager, hvis der kom for meget med – typisk omkring 1/3 for lige at vise hovedpunkterne.
Jeg skulle lige afreagere .D

H.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.berlingske.dk/danmark/oeksemand-skaber-frygt-i-udlandet Øksemand skaber frygt i udlandet Kurts Westergaards hus. Det var her en 28-årig somalier brød ind med en økse. Foto: Jens Thaysen Kurt Westergaards overfaldsmand vækker international frygt, fordi han som den første krigstrænede somalier fra et vestligt land har angrebet i Vesten. Mindst 170 andre udgør en lignende risiko. [!!!!!] Af Kasper Krogh, Sten Jensen, David Trads, Michael Bjerre, mic@berlingske.dk Fredag den 19. februar 2010, 23:00 Efterretningstjenester fra en lang række vestlige lande har netop nu blikket stift rettet mod Danmark. Interessen skyldes, at den dansk-somaliske mand, der angreb Muhammed-tegneren Kurt Westergaard med en økse, kan være frontløber… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

“..bøsser skal dø.” Helt enig. Imamer skal også dø. Vi skal alle – før eller siden – dø. For min skyld kan det for imamers vedkommende gerne blive før end siden.

En skingrende idiot, hvor man igen-igen som københavner har været ufrivillig medbetaler til hans tåbeligheder. Og så siges det, at der kun er få radikale islamister i København: Nå, hvor mon så de 400 tilhørere til hans hadske show kom fra?

Universalgeni
12 years ago

Dansk Folkeparti skal blive bedre til at sende forskellige folk i tv. Pia tager for meget selv og det slider på df’s image. Ikke fordi der er noget i vejen med Pia, – det er alene slitagen, der er ved at indhente dem. Der mangler den varians af forskellige folk, der påpeger de problemer, man kan dokumentere mht. islam. Det uhensigtsmæssige viser sig nu, hvor Lykketoft kan gå ud med den slags. Folk tænker automatisk på Pia, som er overeksponeret for tiden. Og det er især dumt, fordi df har de der dygtige folk, der kunne bruges.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Nemlig – og gerne nogle helt almindelige, snusfornuftige velformulerede typer, som de fleste kan relatere til, når de uden at overdrive og forfalde til generaliseringer beskriver den barske virkelighed PRÆCIS, som den er. Og meget gerne flere højttuddannede, der vover at stå frem og udtale sig til fordel for DF, så folk ude ved skærmen og radion ved selvsyn kan hhv. se og høre, at Politikens og Informations mfl’s endeløse vrøvl om “DF -vælgere som typisk lavtuddannede, provinselle, fremmedhadende landsbytosser etc.” intet har på sig. Jeg kender faktisk MANGE højtuddannede, der stemmer OGSÅ på DF, fordi de for længst har… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Peter K Præcist ! Disse muslimer er ikke tilhørende en lille udsøgt skare af ekstremister, men rent faktisk muslimer der udlægger Allahs islamiske tekster sådan som de er skrevet og skal forstås. Det er OS, vesterlændingene, der ikke enten kan eller vil fatte hvad det er vi har fået med at gøre. Jeg tror på vi har VALGT ikke at ville fatte . Fordi erkendelsen af hvad islam står for vil betyde, at de vestlige lande skal stil at agere på helt andre måder overfor islam og dens rettroende og det for at forsvare sig selv. Det er JIHAD vi… Read more »

Christina
Christina
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“Det er JIHAD vi er udsatte for”

😀

http://jp.dk/indland/article1985901.ece

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“undertrykkelse”, hedder det jo faktisk 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Lykketoft prøver igen, igen! Mange tak for at afsløre jeres sande ansigt; Mogens 😀 Visse dele af S nægter åbenbart stadig at vågne op til virkelighedens verden 😀 Gid det snart må give bagslag i den grad …. Mon ikke en hel del vælgere, især de mange forhenværende eller tvivlende S-vælgere, snart vil indse, at intet er ændret under den forkromede overflade af støtte til yderst nødvendige stramninger og den ny realisme i indvandringen – at et samarbejde mellem S, SF, Enhedslisten og især R lynhurtigt vil føre til en ny katastrofal masseindvandring af fuldstændigt uintegrerbare “kulturberigere” med endeløse, vanvittige… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Mogens “jeg vil gerne advare mod at dæmonisere Hamas” Lykketoft har siddet en længere årrække i Folketinget med DF, og han kender stadig ikke forskellen mellem “fundamentalister” og konservative lutheranere. Er der i øvrigt andre af sidstnævnte i partiet end Krarup/Langballe?

PeterK
PeterK
12 years ago

Han er da ikke spor kontroversiel, han er ekstremt mainstream islam. Han udlægger teksten præcist som den står, og som den praktiseres i de lande hvor islam har magten. Skal vi oversætte det til dansk, så udlægger han teksten rent og purt, som der står i det præsteløfte, de fleste danske præster har udskiftet med SF’s eller De Radikales partiprogram. Vi har vænnet os til en 68’er venstrefløj, der mest havde det i munden. Vi skal vænne os til – ret hurtigt, at de her faktisk mener, hvad de siger. Vi er også blevet taget godt og grundigt bagi i… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  PeterK

Ja, jeg kunne let lave en post her om skod-imamens overensstemmelse med ganske almindelig mainstream-islamisk teologi, men det er jo noget vores læsere her har set igen og igen, og det bliver for trivielt at gentage det hver gang. Jeg vil bare nøjes med denne opsummering af Robert Spencer: Among the Sunni schools of Islamic jurisprudence (madhahib), the Hanafi school mandates a severe beating for the first offense, and the death penalty for a repeat offender. The Shafi’i school calls for 100 lashes for an unmarried homosexual, death by stoning for a married one. The Hanbali school requires stoning across… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

sikke et sted Nørrebro.
Kommune med dødstraf, men det har der jo været længe.
For en del år siden forbød talebanere, i samarbejde med politiet, en koncert.
En stor sejr for islam, og SOC, SF, de gale og Ehl.
Dette politiske eventyr betaler danskerne med stor glæde milliader til ,
og vælger Ritt , senere Frank.
SUK.

Anna Lyttiger
12 years ago

Blev Alsubeihi for resten ikke fyret som “rådgiver” for Københavns Kommune?

Liva
Liva
12 years ago

Den af Nørrebro inviterede imam lyder som den fængselsimam I citerede for nyligt. Ham der har lavet en bog hvori der står hvordan islamiske mænd skal opdrage kvinder.

Hvad går der af København? Mit gamle frisindede og tolerante København? Hvad siger f.eks. Ritt til den form for religiøs anbefaling af kone/kvinde kontrol/afrettelse? Hvad siger de nye meget unge kvindelige politikere i København? Dem der har talt så varmt for bygning af stormoskeer i København? Hvad siger universitetsfeminister til det religiøse imam syn på kvinder? Til opdeling af mennesker i muslimer og ikke-muslimer?

morlille
morlille
12 years ago

Khalid Alsubeihi har tidligere marcheret med Hitz-Prut-Tahir. Så det må bestemt være noget København og byens skatteborgere støtter. Ellers ville han vel være blevet stoppet for længe siden!

Anonymous
Anonymous
12 years ago

“men jeg kan skrive om skoen, der trykker”

😀

http://www.youtube.com/watch?v=Sx58z5V6FsY

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Er det ikke “hate speech” at sige, at bøsser skal slås ihjel? Hvorfor bliver denne “imam” ikke meldt til politiet af bøsserne? Hvorfor gør politiet ikke noget af sig selv? Hvorfor?

LFPC
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

One rule for you, one rule for me. Det handler om den offentlige orden, og imamens (lidt fint ord for et konvertit-skod) udtalelser sætter ikke bål og brand i gaderne. Hvilket modsat kunne blive tilfældet hvis man skred ind over for ham. Det store spørgsmål er selvfølgelig om denne velkendte prioritering afspejler almindelig konfliktskyhed i de enkelte politikredse, eller om der er udstukket nogle overordnede retningslinjer. Efter afsløringen af britiske Labours vanvittige forræderi mht. masseimport af tredjeverdensborgere, er grænserne for det tænkelige blevet forskudt, vil jeg hævde.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  LFPC

> LFPC Eller også tager vi ikke islamisternes dødstrusler alvorligt. Vi har i årtier hørt på venstrefløjens råb om kapitalister, der skal hakkes til medister, Uffemand klynges op i lygtepælen osv, uden at det har været ment bogstaveligt. De færreste venstreorienterede støttede Rote Arme Fraktion eller Brigata Rosso. Så skal vi lige vænne os til, at de her mener, hvad de siger (Bali-bomber, Pim Fortuin, van Gogh, Kurt Westergaard), og de har en del mere opbakning. De har blot endnu ikke magt, som de har agt – hos os. Det har de f.eks. i Iran. Netop derfor burde de rette… Read more »

Christina
Christina
12 years ago

“Malmø er en demografisk katastrofe”

Tu m’as donné ta boue et j’en ai fait de l’or.

Egil
Egil
12 years ago

Så længe muslimer bliver ved med at invitere landsbytosser som Khalid Yasin til at belære dem om “guds ord” er må det være legitimt at betragte dem med mistænksomhed, som en sikkerhedsrisiko.

Prudentius
12 years ago

Vores politikere bliver ved med at forarges og undres over at:

Muslimerne er…….Muslimer!!! GOSH!!!

&

At de tror på…….Islam!!! DOBBELT GOSH!!!

🙂

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

F.eks. da Rønn Hornbech indkaldte islamisk trossamfund til en opsang på lærerværelset fordi de havde marcheret sammen med hizbutterne. Grisse Fy!! Kan i så være søde og rare muslimer! Men hvordan være sød og rar når allah akbar siger man skal være “skånselsløs” og “dræbe og selv blive dræbt”? Hvordan være sød og rar når profeten, det perfekte menneske, hvis eksempel alle (han)muslimer skal følge, aldrig var det? Hvorfor behandle kvinder som ligeværdige når nu allah akbar siger de ikke er det og at man ifølge ham gerne må slå dem og tage sig flere af dem til koner og… Read more »

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Så senere på dagen Khalid Yasin på fjerneren på DR 1.

Her bliver han eksamineret i sine holdninger: Er kvinden ligestillet med manden i islam?

Han lyver: Ja da!

Journalisten ved ingenting om islam og kan derfor ikke kende og afslører løgnen, resultatet bliver: Vellykket taqiya og dawa!

Bondam vrider sig på Tv2 news, han bryder sig ikke om at være efter imamer, men dødsstraf til bøsser gør ham bange.

Bystyret sveder, godt det kun er en enkelt aften.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

At “bandemedlemmer” bliver konverteret til “muslimer”, indebærer ikke, at de bliver harmoniske, eller at de falder til ro “med kone og børn”.

Det er bedre, de forbliver bandemedlemmer, for så længe, de er det, kan også vi – måske – få dem i tale.

– – –

JensH
JensH
12 years ago

her er da en lille god nyhed fra Sverige. De Svenske avisers oplagstal styrtdykker, og DN er den ‘avis’ der har oplevet det største nedgang:

http://svt.se/svttext/web/pages/150.html

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Why am I not surprised? Hvem f. er dog de “genier”, der giver opholdstilladelse til den slags sindssyge fanatikere i DK? Er der overhovedet ikke noget som helst styr på, hvad der foregår længere? Hvad med for h. at fortælle sådan en Abdullah-fætter i en vis fart og på en måde, der IKKE er til at misforstå, at hvis han skal lege “shabaab” og gejle sine landmand op med sin islamiske fanatisme, så foregår det hjemme i hans eget land Måske vil det så ligefrem have en afdæmpende effekt på de andre “gæster”, der måtte have lignende ideer? Har man… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

http://politiken.dk/indland/article905204.ece Anholdte i trusselssag er ledende medlemmer af somalisk miljø En imam og en bankdirektør var blandt de personer, som politiet i går anholdt. En fængslet for pengeforfalskning. AF Christian Hüttemeier, Claus Blok Thomsen og Bo Maltesen Det var flere af de ledende figurer [!!!] i det somaliske miljø i København, som politiet i går anholdt og sigtede for at stå bag trusler mod Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard. Udover en imam var det direktøren for en fremtrædende somalisk bank i Danmark. Han har i flere dage været indlagt på et hospital i København og lå således i sin sygeseng,… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Vi er tilbage ved den status som “godkendt” der fejlagtigt administrativt blev tildelt islamisk trossamfund.

En af de fordele et godkendt trossamfund har, er at religiøse overhoveder, prædikanter, imamer, præster eller hvad de nu kalder sig, automatisk får tildelt opholdstilladelse. Hvis vi fratager ham her opholdstilladelsen, får vi en allerhelvedes ballade i lang tid, fordi vi udviser en godkendt religions forkynder. Det er helt givet juridisk muligt, det vil jeg helst ikke kloge mig på, men udfra erfaring kan jeg sagtens kloge mig på hvor meget suppe DR, Politiken og Informeren kan koge på det.

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x