24
feb
Seneste opdatering: 25/2-10 kl. 0619
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Då var det dags igen, På Rökullagatan i Helsingborg. Rökullagatan ligger i ett område som heter Drottninghög (Helsingborg)

Samhället, polis och kommun, klarar inte ensamt att stoppa detta, utan vi behöver hjälp från alla goda krafter. – Den 15 januari förstördes stora delar av Svensgårdsskolan i en brand. Scoutstugan lades i ruiner i helgen medan Snöbollsgatans förskola fick omfattande rökskador och mittbyggnaden totalförstördes. Alla bränderna misstänks vara anlagda. Enligt controllern Thomas Johnsson på kommunala Kärnfastigheter kan det innebära kostnader för totalt 13 miljoner kronor.Häradet för skadorna kan vara mellan åtta miljoner kronor och 20 miljoner kronor. Så 13 miljoner är kanske en bra gissning, säger han. Brandskador i Ödåkra för 13 miljoner,Brand på Drottninghögs bibliotek. (Brande i landet seneste uge, 2.529 tilfælde af anmeldt,grov mordbrand [pyromani] i 2009 (Exel fil), men mørketallet er  stort.) I Sverige är cirka var fjärde brand anlagd. När det gäller skolbränder är siffran betydligt högre. Kanske så hög som åttio eller nittio procent.

Sveriges diskrete censur

Det fanns inget rasistiskt i det jag skrev. Jag är en välutbildad person, jag arbetar med invandrare som kollegor, jag är varken främlingsfientlig eller rasistisk. Men jag är förfärad över situationen i våra storstäder – och att alla etablerade partier verkar sticka huvudet i sanden när det gäller åtgärder.

Jag är skrämd! Jag är förfärad! Jag kan inte fatta att det är sant! Censur i mitt land! Bara vissa ”godkända” åsikter får lov att komma fram. Alla andra åsikter ska tystas ner. Är detta Sverige år 2010? Drömmer jag? Vi i vårt land som har en så lång tradition av tryckfrihet och åsiktsfrihet! Idag bedriver tidningarna censur. Jag kan faktiskt inte kalla det för något annat. Det är inte värdigt en tidning som Dagens Nyheter. ”DN censurerar. Herbert Tingsten vänder sig i sin grav.”

Det fri ord, use it or lose it. Det er ikke opmuntrende at “en välutbildad person”  – og i forgårs Politiken, først nu opdager at de er de facto censur i svenske aviser. Det kunne jeg have godtgjort for dem i 1995. Masser af svenskere har erfaret det, men de kan jo ikke ligefrem skrive sammen om det i avisen. Der er visse paralleller til den facon, Labour egenhændigt valgte at om- modellere England efter deres eget hovede og nu er store dele af løbet kørt:

Melanie Phillips: Labours landsforrædderi – Cameron tavs

What we have been subjected to is a deliberate deception of the voters and a gross abuse of democracy.There could scarcely be a more profound abuse of the democratic process than to set out to destroy a nation’s demographic and cultural identity through a conscious deception of the people of that nation. It is an act of collective national treachery.

Now we face imminently another General Election. And now we know that in their hearts, Labour politicians hold the great mass of the public, many of them their own voters, in total contempt as racist bigots — all for wanting to live in a country whose identity they share. There could hardly be a more worthy issue for the Conservative Party to leap upon. Yet their response is muted through their own visceral terror of appearing racist.

The resulting despair over the refusal of the mainstream parties to address this issue threatens to drive many into the arms of the truly racist British National Party.If that happens, the fault will lie not just with Labour’s ideological malice and mendacity, but with the spinelessness of an entire political class. The secret plot to destroy Britain’s identity.

»Det er mediernes skyld«

Når man skimmer den norske “mangfoldighedsdirektørs” nye rapport, så lyder konklusionen nærmest som dette års husfilosof i Sverige, Lena Sundström. Men det er vel ikke mediernes skyld, at dette bare er et løst pluk i bunken: Pakistanske taxichaufførers eksempellløse gigantbedrag af norsk velfærd, indvandrere stod for samtlige overfaldsvoldtægter i Oslo 2009, wahhabisten Mohyeleen Mohammed truer med et 9/11 på norsk jord, Terrormistænkt nordmand fængslet, for bare tage nogle af de seneste og mindst dekorative overskrifter. Den mediebekymrede rapport er fuld af smækre reklamefotos for et politisk projekt, hvis cost-benefit balance også i Norge er langt overvejende negativt, men som måske balancerer om hundrede år. Indtil da kræver Mangfoldighedsdirektoratet  svensk journalistik: “Islam er en farverig ressource”:

Medienes massive og problemfokuserte omtale av enkelte grupper, kan gi grobunn for negative holdninger i befolkningen og økt forskjellsbehandling, sier direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Osmund Kaldheim. Gjennom 11 artikler fra inviterte medieforskere, redaktører og journalister, har Integrerings- og mangfoldsdirektoratet i sin årsrapport for 2009, sett på medienes fremstilling av innvandrere og integrering. Hver tiende innbygger i Norge er innvandrer eller har foreldre som har innvandret til landet. Fremstilles innvandrere som et problem eller en ressurs i avisspaltene? Hvordan betegner mediene hvem som er ”norsk” og hvem som er ”innvandrer”?. I hvilken grad er innvandrerne synlige (u)synlige i media? Medieskapt islamfrykt og usynlig hverdagsliv. (Nyhetsspeilet treffer Mohyeldeen Mohammad.)
USA: Genstridige kvinder smidt ud af moské – ved politiets mellemkomst

Interessant twist på den hjemlige episode med Enhedslistekvinden forleden. Via Jihad Watch (LFPC).

Some women who protested at the Islamic Center of Washington, wanting to be able to worship in the main prayer hall with their male counterparts, were asked to leave by the police. But they say their struggle will continue. Carpets with intricate designs cover the floors of the main prayer hall and turquoise tiles line the walls. But the source of contention is a small room created with seven foot high wooden walls. Jannah B’int Hannah describes how she feels in there where she cannot see the imam, or leader of the mosque, speak.

“Boxed in, stifling, suffocating and totally a second class citizen,” says Hannah. Over the weekend, Hannah and approximately 20 other women prayed in the main hall, but D.C. police were called. They asked them to leave or be arrested. […] Muslim Women Protest Policies At Islamic Center Of Washington

Saudisk fatwa: Dødsstraf for brud på kønnenes adskillelse

Men husk nu: Det er danskernes indelukkethed og trang til at håne og spotte der er skyld i de mange misforståelser i forhold til muslimerne. Tyrkiet må lukkes ind i EU i ekspresfart for at sætte gang i dialogen. Hvad kunne gå galt? Via Jihad Watch (LFPC).

A prominent Saudi cleric has issued an edict calling for opponents of the kingdom’s strict segregation of men and women to be put to death if they refuse to abandon their ideas. Shaikh Abdul-Rahman al-Barrak said in a fatwa the mixing of genders at the workplace or in education “as advocated by modernisers” is prohibited because it allows “sight of what is forbidden, and forbidden talk between men and women”.

“All of this leads to whatever ensues,” he said in the text of the fatwa published on his website (albarrak.islamlight.net). “Whoever allows this mixing … allows forbidden things, and whoever allows them is an infidel and this means defection from Islam … Either he retracts or he must be killed … because he disavows and does not observe the Sharia,” Barrak said. “Anyone who accepts that his daughter, sister or wife works with men or attend mixed-gender schooling cares little about his honour and this is a type of pimping,” Barrak said. […] Saudi cleric backs gender segregation with fatwa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

“Some women who protested at the Islamic Center of Washington, wanting to be able to worship in the main prayer hall with their male counterparts, were asked to leave by the police.” Hanekam på hijab er der intet punk ved. At kvinder ikke vil finde sig i kønsapartheid i islam – det skaber tværtimod problemer – også i Vesten – for kvinder – jævnfør også imam mødet på Nørrebro. Hvornår bliver det sådan at også indvandrerkvinder med islamisk baggrund kan få lov til at få frihedsrettigheder som dem mange vestlige kvinder har tilkæmpet sig? Vestlige frihedsrettigheder er for alle. Ikke… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…It is an act of collective national treachery…’ – Touché! – Melaney Phillips.

Hvilket kollektivt eftermæle
– og i særdeleshed

Tony Blair & Gordon Brown in memoriam:

…Èt jeg ved,
Som aldrig dø.
Dommen over hver en død.

With kind regards

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Emeritus

I Tower of London har man den berømte “Traitor’s Gate” – måske skulle man overveje at gøre den klar til snart at modtage nye prominente “gæster”. http://www.toweroflondontour.com/gatewake.html “Traitors Gate was originally known as Water Gate, but was later changed when it was used as the landing for the Crown’s enemies. All important prisoners entered the Tower through this gate. According to legend when Princess Elizabeth arrived on Palm Sunday 1554 she refused at first to land at the gate, angrily proclaiming that she was no traitor. A sharp shower of rain however, caused her to change her mind. Later when… Read more »

Historyman
Historyman
11 years ago

Her er et lille citat: ” I Sverige är cirka var fjärde brand anlagd. När det gäller skolbränder är siffran betydligt högre. Kanske så hög som åttio eller nittio procent. Brandskyddsföreningens projekt om Anlagd brand handlar framför allt om att minska antalet skolbränder, dels för att skolbränderna är ett stort och kostsamt problem i Sverige, dels för att vi är övertygade om att det går att göra någonting åt situationen. ” Barndskyddsforeningen er altså bevist om at op imod 80 – 90 % af alle skole brande er anlagt. Man er altså ikke i den totale ubevist om problemets størrelse,… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Tænk gerne over at mange ønsker en ødelæggelse af Sverige og svenskernes liv
for at glæde personer som Carsten Jensen og Drude Dahlerup.
Det er så absurd, at den samlede produktion af absurde værker
slet ikke kan hamle op med svensk indenrigspolitik. Pinter, du er en amatør, næh Mona Muslim er sagen.
Ødelægge og smadre for at glæde følelseskolde intellektuelle.

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago

Medienes massive og problemfokuserte omtale av enkelte grupper, kan gi grobunn for negative holdninger i befolkningen og økt forskjellsbehandling.

Sådan en mageløs omgang ævl… Problemets rod er først og fremmest islam, derefter vestenhadende tosser som død og pine vil have multikuller.

Multikulturalisme er intet andet end omvendt imperialisme og kolonialisme med vestens indbyggere som ofre. Two wrongs don’t make a right!

PS … and the left never gets it right 😉

Gotiska Klubben
11 years ago

Att svensk media en dag kommer att ställas till ansvar är uppenbart. Frågan är bara hur.

Civilrättsliga processer eller allmänna åtal. Lär behövas stora jättelika podier för att få alla
dessa satans brottslingar att få plats.

Dom journalister som tror att vi glömmer, tror fel.

Historyman
Historyman
11 years ago

Hej Snaphane

Findes der nogen statistik for hvor mange af de anlagte brænde
i Sverige der bliver opklaret?
Er der nogle procent tal?
Findes der generelle opklarings procenter for Sverige således,
at man kan sammenligne forskellige lande her i norden, dvs. Norge, Sverige, og Danmark, måske Finland.

mvh.
Historyman

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Historyman

Nej, du kan nok godt opgive sammenligninger. Det plejer at være sådan, at de tæller forskellige ting. Nogle tæller antallet af ofre. Andre tæller antallet af gerningsmænd. Atter andre tæller antallet af forbrydelser. En sammenstilling af tal bliver ofte meningsløs.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Søg på Affes blog vedr. Sverige. Han er nordisk ekspert på statisik her i blogger miljøet: http://affes.wordpress.com/

Historyman
Historyman
11 years ago
Reply to  steen

mange tak!

Steen og Universalgeni

mvh.
Historyman

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Man kan bara skaka på huvudet och sucka djupt.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

“Mangfoldighedsdirektoratet” !! Det er da forhåbentlig en tidlig aprilsnar?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x