27
feb
Seneste opdatering: 28/2-10 kl. 1731
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alene Kastholm er en grund nok til at købe Berlingske Tidende idag:

Dagbladet Politikens undskyldning til nogle muslimske organisationer for at have krænket såkaldte efterkommere af Muhammed ved at bringe en karikaturtegning kan kun opfattes som en spøg. En chefredaktør, der gjorde sådan i virkelighedens verden, ville jo annullere sin avis’ medlemskab af et demokratisk lands frie presse……….At kede er en forbrydelse mod menneskeheden, og den forbrydelse har Politiken ustandselig gjort sig skyldig i gennem de senere år.Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg i går morges på bladets forside læste dette: »Politiken har indgået forlig med profeten Muhammeds efterfølgere og undskylder for de krænkelser, tegningerne har forårsaget«. Virkelig morsomt, glimrende spøg.  – LÆST OG PÅSKREVET: KASTHOLM, Berlingske (ikke online).

(Originalen fra 29 september 1938, modifikationen er til  afbenyttelse uden vederlag. Det manglede bare. Se også GoV: A day of infamy by Kepiblanc.

OIC welcomes apology by Danish newspaper for publication of blasphemous cartoons

A spokesman of the OIC Islamophobia Observatory on in Jeddah today in a statement welcomed the apology made by the Danish daily newspaper “Politiken” over the publication of the blasphemous caricatures of Prophet Muhammad (PBUH).

The spokesman said that the action taken by the daily “Politiken” should have been taken immediately after the first publication of insulting caricatures in 2005 as a demonstration of the Danish society’s respect for tolerance and respect for the sentiments of 1.5 billion world Muslims who felt humiliated, insulted and deeply hurt by the publication of the cartoons. The spokesman said that the apology issued by the “Politiken” yesterday would be seen by Muslims as a development towards rectification with regard to the hurt and insult caused to them by the publications of the cartoons. The spokesman hoped that the action taken by “Politiken” newspaper would be replicated by other newspapers that had published the cartoons as well by the cartoonist himself.  OIC

Ganske frisk kommentar fra et bundt lande, der ikke er demokratier, ikke har pressefrihed, forfølger ikke muslimske mindretal, torturerer fanger, diskriminerer kvinder, bruger børnearbejdere, ikke formår at brødføde eller uddanne deres befolkninger og fortsæt selv. Politiken kan føre dialog med dem. Vi andre kan bede dem vende tilbage med deres “krav”, når de har indført en form for civillisation og holder op med at give andre skylden for deres egen mislykkethed.

Etniske forfølgelser i Sverige: “Nogen må gøre noget”

Situationen i Södertälje är katastrofal och varken Polisen eller Socialen orkar bry sig eftersom problemen, brottsligheten, våldet är så utbrett. Jag har många gånger önskat att jag kunde flytta från Sverige. Motsättningarna är enorma här i landet och de kommer bara att bli större med tiden. Men ansvariga politiker och myndigheter tar inte itu med problemen, som mycket snart kommer att bli om möjligt ännu mer ohanterliga. Jag tvingades flytta från Södertälje eftersom min familj är muslimsk

Det er ikke de et år gamle tilfælde af “syrianers” forfølgelse af senere ankomne, den er ny. Merit Wager, der viderebringer historien, har forstand på mange ting, men ikke på islam eller nyeres histories mere bitre lærdomme. “Nogen må gøre noget?”…….”Varför låter man i Sverige dessa fientligheter fortgå och växa?” Det klæder ikke en moden ellers fornuftig dame at være så bundnaiv. Når man importerer folkeslag, importerer man også deres krige og konflikter. Der er kun én kur imod det – modstand  mod multikultur og fremfor noget andet, islam, men klankulturer i det hele taget. Det er unægtelig noget sent nu. Det er en konsekvens Wager og Sverige ikke har villet drage, og det kommer til at koste blod, sved og tårer. Ingen kan “gøre noget ved det.” Jo, flyt i tide jvf. norske Aftenpostens historie nedenfor. Om en generation er Sverige flygtningeproducerende i større skala, det skal man ikke være professor for at kunne se af demografien. Da landet nu er så stort, vil der antageligt være tale om internt fordrevne. I et lidt længere perspektiv, kunne jeg forstille mig Sverige falde fra hinanden i en 4-5  indbyrdes fjendtligsinde stater i en kronisk “fredsproces”. Det “blir bara att gilla läget,” for det er nu engang sådan Riksdagen har lagt kortene tilrette. I gambling kan man naturligvis aldrig være sikker. Ingen toneangivende intellektuelle tør beskæftige sig med det perspektiv, og derfor er der heller ingen til at forebygge det. Det der i  dag lyder vildt og “useriøst”, er profetisk om 100 år, med lidt uheld om kun 50. Det er ikke sådan jeg ser Danmark, men vi vil givetvis kunne  undvære en Øresundsbro til den tid.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Universalgeni
11 years ago

Ulf, der er sket flere gange, at danske aviser har bragt svenske læserbreve eller kronikker. Jyllands-Posten for eksempel. Og herinde er der masser af mennesker, der gerne vil oversætte teksten til dansk før du/I sender den til avisen. Men svenskerne er nødt til at fremføre deres klager ellers er det svært at støtte jer. Kritikken skal frem i danske og norske aviser og det vil den også komme, hvis I ellers går i gang. Det er jeg ret sikker på. Det er uholdbart, at vi andre skal skrive jeres kritik for jer. Og ikke særligt troværdigt. Den´skal komme fra svenskerne.… Read more »

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Steen, det gläder mig att du säger så…

Nordiska historiens blodigaste slag har stått på skånsk mark, vid Lund och Helsingborg, där nuvarande danskar och skåningar blödde ihop. Östdanmark förlorades till Sverige och försvenskningen som följde var på det grymmaste av vis.

De historiska oförrätterna lever kvar. Skåne blev svenskt men ändå inte…

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Det är riktigt att Sverige arbetar i EU mot Danmark för att Danmark ska ta emot fler invandrare. Men eftersom Sverige och Danmark är med i EU, regionernas Europa, och Skåne är del i Öresundsregionen kan ni ju tillgodoräkna er alla de muslimer och invandrare som finns på skånske sidan. På så viss har ju Öresundsregionen oproportiorneligt många invandrare och muslimer redan idag och ingen ytterligare invandring kan komma i fråga till Öresundsregionen. Så överlever skåningarna/östdanskarna, bägge vinner östan- och västansunds, men det är bara ni som har röst att tala. Gör då det. Tänk ! Ska allting behöva skrivas… Read more »

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Skåningar har kallats rascister i 25 år av hela svenska massinvandrings- och islamiseringsetablissemanget för sin kritik. Skåningen Sven-Olle Ohlsson ex. blev Svin-Olle i svenska media för att han var skåning och den ende politiker som lät demokratin och folket bestämma i sin kommun om invandringsmottagande eller inte, eller när skånska politiker mister sina arbete och sin möjlighet till försörjning inte för inkompetens utan för sitt politiska motstånd i dessa frågor eller vänsterpöbelns politiska våld mot skånska politiker som verkar som kritiker till den rådande ordningen och som stillatigande accepteras av det svenska etablissemanget o.s.v. Säga ifrån var ? Där finns… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Svenskerne arbejder i EU for at få aftaler om, at vi andre skal tage nogle af alle jeres fup-flygtninge. Er der ingen grænser for, hvormange problemer vi skal løse for jer? Efterhånden opfører I jer helt muslimsk: vi er ofre. Vi bliver udnyttet. Det er racisme imod os. Kan I ikke selv se det? GØR dog noget. Ja, I vil blive kaldt racister og fremmedfjendtlige. Og hvad så? Det blver vi andre også. Det er bare et vilkår.

Universalgeni
11 years ago

PS: der bliver ingen Øresundsregion. Den er allerede død. Hvad havde i forestillet jer?

Universalgeni
11 years ago

Skriv læserbreve til danske aviser. Påpeg problemet. Svenskerne må også selv udvise lidt initiativ. I opfører jer som en flok kvæg. Sig dog fra!!

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Som flera inlägg ändå instämmer i har Sveriges islamisering av Skåne nu gått så långt att hela Öresundsregionen inkl Danmarks huvudstad Köpenhamn hotas, den muslimske judeförföljelsen i Malmö är ett exempel. Svenska etablissemangets massinvandrings- och islamiseringssträvanden av Skåne är inte längre en isolerad svensk angelägenhet. Danmark måste sätta press på Sverige och kräva totalstopp av vidare invandring och islamiseringsfrämjande av Skåne som del i Öresundsregionen. Sverige är också del i regionernas Europa. Danmark kan inte agera isolerat utanför Öresundsregionen, här är Sveriges problem eventuell det krsitna Europas problem, men väl i Öresundsregionen och måste agera för Skåne och därigenom för… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Måske skal vi endda længere tilbage i tid. Dengang talte man om, at Sverige ikke i længden ville være en samlet nation. Man mente, at forskellige egne bestod af forskellige gammelsvenske folkeslag med skåningerne som et af dem. Jeg kan knap nok huske logikken i det. Det længe siden, man har snakket om lokale svenske særpræg og markente sproglige forskelle mellem forskellige geografiske områder. Måske andre kan huske den diskussion?

Universalgeni
11 years ago

@ Ulf: Reaktionen kan muligvis bestå i, at Danmark opgiver projektet om Øresundsregionen. Sverige kan jo ikke længere bruges til noget. Og så er svenskene velkomne til at bo i Danmark, når bare I ikke stemmer på venstrefløjen. Vi vil ikke have svenske tilstande. Men tror jeg ikke, du skal vente nogen decideret hjælp fra dansk side…

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Den massive invandring til netop skåne er netop sat i gang for at udvande skånepartiet og samtidig sige til Danmark, at det kan godt være i har stram udlændinge lov, men vi kan tilgengæld fylde skåne op med udlændinge der har ret til, at bruge den nordiske pas union til at kolonisere også Danmark. På den måde arbejder den svenske stat aktivt for, at undergrave vores demokratisk vedtagne udlændinge logivning.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  WordsSpeaker

Nej, det er mere plat end det. Svenskerne har ikke vidst, hvad de skulle stille op med alle de umulige fremmede. Jeg har set i svensk tv for måske 10 år siden, at de valgte Malmø-området pga. Øresundsprojektet. “Det skal jo være internationalt område”, sagde kvindemennesket, der var ansat i en lederstilling (i Migrationsvärket ?) og mente, at placeringen dermed var soleklart berettiget. Det var Øresundsregionens problem.

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Apropå Islam och det svenska kompakta massinvandrings- och Islamiseringsfrämjande etablissemangets agerande under ett kvarts sekel som gjort att Skåne nu islamiseras. Sveriges statsminister Reinfeldt berömmer halal-slakt, oppositionsledaren Sahlin i slöja, regeringen, och svenska etablissemanget i övrigt, alla främjar de Islams avarter, alla visar de undfallenhet mot den mycket snabbväxande muslimska gruppens olika samhällskrav, för maktens skull. Samhällsanpassningen till Islam kallas integration och den parallella renodlade och samhällsstödda islamistiska samhällsordningen ryms under begreppet mångkultur. Stockholmarna som får anses som Europas mest Islamkramande folk. Hör du svenska etablissemanget och även de svenskar som får uttala sig i svenska media talar de gärna… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Ulf P

Ulf, follow the money. Hvor mange år skal man være minister i Sverige før man kan sælge Villa, Volvo og Vovhund, og flytte i permanent eksil i et gated community i f.eks Monaco? 5 år som kommissær i EU giver omkring 5 millioner skattefrit på kontoen, plus alt det fryns man overhovedet kan rage til sig. En borgmesterpost i en mellemstor by i Danmark giver 850.000 årligt, plus vederlaget på 250.000 som formand for økonomiudvalget og diverse bestyrelsesposter i kommunale selskaber. Kunne man svagt forestille sig at der var typer i politik der ret ud “struntar i befolkningen”, og bare… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Seidenfaden er med i det destruktive Bilderberg: http://www.information.dk/125091

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Du er på rette vej 🙂

li
li
11 years ago

Tænk at tøger seidenforfanden’da kan “forfører” hele sin spinkle læser skare, med så psykopatiske fantasi forestillinger, så de stakkels læser tro på folkeforføren seidenforfanden’da. Det rent hitler foretagende, samme psykopatiske adfærd. Intet stemmer overens med virkeligheden, bare tåge drømme og storheds vanvid, intet andet indeholder tøger seidenforfanden’da. Den rablende gale tøger’s gobbles propagandaist rune engelbræk, er så langt ude, så almendelige raske menneske hjerner ikke kan være med, men ingen tør sige de påståede intelligente! psykopater imod. Det forkert at lytte efter højtråbende psykopater, der fejlagtigt tror de kan styre hele verden, de bare rablende gale, uden snerten af sund… Read more »

Universalgeni
11 years ago

Tøger er vennernes ven. Mange af hans ansatte kunne ikke få job andre steder. En vis venstreekstremist. Nyrups julepynt. Der er mange, der ikke har andet valg end at synge Tøgers falske sange.

Universalgeni
11 years ago

Inden længe kan vi igen læse en artikel i Politiken om, at Danmark har et dårligt ry i udlandet. Det dyrker de meget på Politiken. Først sværter de os til i udenlandske aviser og bagefter giver de os skylden.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nu er der da først for alvor grund til at være flov over at være dansker – i modsætning til hvad PK-tosserne længe har indbildt hinanden. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8539831.stm Danish paper apologises for printing Muhammad cartoon [Kurt Westergaard’s cartoons have been widely reprinted] A Danish newspaper has apologised for any offence caused when it reprinted a cartoon depicting the Prophet Muhammad with a bomb-shaped turban in 2008. Politiken said it was apologising as part of a settlement with Muslim groups in the Middle East and Australia. Other Danish newspapers criticised Politiken for its move. Twelve cartoons of Muhammad were initially published in… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg ønsker mig sådan et krus til evigt minde om denne skammens dag for DK 😉

http://i46.tinypic.com/wvu61j.jpg

http://i45.tinypic.com/egbokp.jpg

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Pragtfuld julegaveidé! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Haha, ja – et såkaldt “skam-krus” 😀

tinypic foreslår selv diverse T-shirts, mugs, spoilers etc. ,
når man uploader et billede der, så jeg kunne ikke dy mig.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Med sådanne artikler, gældende regler og betingelser for ophold og job. Nej hov, det er nutiden, der viser glimt af sig selv:
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6127514/Sentenced-to-death-on-the-NHS.html

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Spräng bron åt helvete till och inför visumtvång. Det kanske kan bromsa mohammedan-importen lite grann.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  steen

Sundhedsstyrelsen vidste alt om de sager. Men hensynet til en kollega går altid forud for alt andet. Det er lægeforeningen politik og den får altid sin vilje.

Universalgeni
11 years ago

Vi vil også få mange muslimer fra Sverige. Bandemedlemmer, der er raget uklar med egne eller rivaliserende. Shiaer der forfølges af sunnier. Kurdere, der ikke kan enes med tyrkere. Ekstremister, der synes, de andre er ekstremister, men som ikke kan se egne fejl. Og Metock-dommen og familiesammenføring og hvad har vi ikke. Det bliver et helvede.

PeterK
PeterK
11 years ago

Tilfældet Sverige er værre endnu. Det lyder ikke usandsynligt at det ender med at Sverige splittes ad i uforsonlige etniske grupper, der skal jo kun være 1 part for at det bliver uforsonligt, medmindre den anden lægger sig fladt på maven. Det betyder at vi formentlig vil se en hel del etniske svenskere flygte til Danmark. Det kan de uden videre fordi de er svenske statsborgere, og omfattet af såvel de nordiske fælles regler om bosættelse og EU’s regler. Er man svensk statsborger, kan man uden videre bosætte sig i Danmark eller Norge. Det forbandede er, at svenskerne uddeler statsborgerskaber,… Read more »

WordsSpeaker
WordsSpeaker
11 years ago

Hahaha Tøger din kl…

… as a development towards rectification … = Nu kommer der en syndflod af nye krav.

Fat det dog Tøger, rækker man en lillefinger til djævelen tager han hele armen.

Superman
Superman
11 years ago

Det er fint med en undskyldning. Tonen er al for brutal, og der har sænket sig en råhed og kynisme over samfundet. Læs selv professor Steen Hildebrandt på forsiden af dagens debatsektion i Politiken. Det er urkomisk. Og gæt hvor ansvaret placeres; Pia K. Det er hos hende det starter. Og vi må jo så forstå at der ingen relevante begivenheder gik forud for opkomsten af fænomenet Pia K. Og det sjoveste er. Hildebrandts indlæg er en reaktion på en råhed og en modvilje mod tonen i debatten. Derfor fandt han det relevant lige at skrive et indlæg som politiken… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Superman

Clark – det er altid fint, når 8000 C kan fortælle hvor godt det går med 8220

Nils
Nils
11 years ago

Noget som vi, der holder af Sverige, kan glæde os over, er, at landet er så stort og desuden perfekt segregeret. Bedre end Sydafrika var, for det er en segregation, der kommer uden skyldfølelse.

Erik
Erik
11 years ago

Dette skal man holde sig for god til at kommentere. Hans cancer sygdom har åbenbart spredt sig til hjernen, og det er som vi alle ved, ufint at engagere de åndssvage og de cerebralt påvirkede til debat.

Johansen
Johansen
11 years ago

Tøger Seidenfaden passer som fod i hose på forsiden af Daily Sketch – som substitut for “Peace in our time”-Chamberlain.

Chamberlain vendte også triumferende hjem fra et møde med en fascist viftende med et appeasement-“forlig”. Historien om underkastelse for fascister kender vi kun alt for godt. De radigale og omegn har beklageligvis aldrig fattet det.

Thomas Nydahl
11 years ago

Man får väl säga som båda upplagorna: Peace in our time. Gärna också underkastelse, lydnad och tystnad. Med Tøger mot framtiden!

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x