28
feb
Seneste opdatering: 1/3-10 kl. 0037
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vänsterpartiets formand Lars Ohly til Stoppa Matchen demonstration i marts 2009 i Malmø i ført “palestinatørklæde ” med et bortraderet Israel. Vänsterpartiet ynder at kalde sig søsterparti til danske  SF, en sammenligning med adskillige mangler.SF er resusltatet af et brud med Sovjetkommunismen efter Ungarn i 1956.VP(K) brød først med kommunismen da den – om man så må sige – brød med sig selv i 1991, og personificerer således helt og aldeles totalitarismens svenske medløbere. Hvis, eller snarere når Lars Ohly bliver  minister, bliver det snarere som at få Frank Aaen eller en ureformeret Ole Sohn som minister i Danmark. Foto: Som jeg ser det, (med fotografens tilladelse.) Expressen ”lånar” Lars Ohly-foto av bloggkollega och tar åt sig äran. Ohly har en forklaring på de links, den kan man vurdere.

Islamic radicals ‘infiltrate’ the Labour Party

Mere dokumentation fra Storbritannien der om ikke andet kan bruges til at holde frem som bevis på at vores side ikke er for langt ude i vore påstande i almindelighed (LFPC).

The Islamic Forum of Europe (IFE) — which believes in jihad and sharia law, and wants to turn Britain and Europe into an Islamic state — has placed sympathisers in elected office and claims, correctly, to be able to achieve “mass mobilisation” of voters. Speaking to The Sunday Telegraph, Jim Fitzpatrick, the Environment Minister, said the IFE had become, in effect, a secret party within Labour and other political parties.

“They are acting almost as an entryist organisation, placing people within the political parties, recruiting members to those political parties, trying to get individuals selected and elected so they can exercise political influence and power, whether it’s at local government level or national level,” he said. […]

In a six-month investigation by this newspaper and Channel 4’s Dispatches, involving weeks of covert filming by the programme’s reporters: […]

* IFE leaders were recorded expressing opposition to democracy, support for sharia law or mocking black people. The IFE organised meetings with extremists, including Taliban allies, a man named by the US government as an “unindicted co-conspirator” in the 1993 World Trade Center bombing, and a man under investigation by the FBI for his links to the September 11 attacks.

* Moderate Muslims in London told how the IFE and its allies were enforcing their hardline views on the rest of the local community, curbing behaviour they deemed “un-Islamic”. The owner of a dating agency received a threatening email from an IFE activist, warning her to close it. […] Islamic radicals ‘infiltrate’ the Labour Party. Channel 4 Dispatches “Britains Islamic Republic” bliver sendt i aften.

Telegraph: Seidenfaden og en afdød, arabisk handelsmand

The problems that will come from this, and the implications it will have for the free press in free countries, may take some time to emerge. But to pose the question baldly: why should people who claim to be descended from a dead historical figure have their feelings respected any more than anyone else? It’s not like they knew the person they claim to be related to. Besides, in all probability the complainants are no more related to Mohammed than I am. The fact is that Politiken have conceded that offence can be caused by publishing a drawing of a man who in the eyes of the Danish state must be considered a deceased tradesman.Now Politiken are in the game of having to apologise to one group for hurt feelings, they may find themselves stretched for time.Douglas Murray: Why should a Danish newspaper apologise for republishing a drawing of a dead tradesman? (Murray var i Danmark sidste år)

Mere legal jihad – opmuntret af Politiken………………

Den mere tilregnelige del af dansk presse, er formentlig klar over, at det først er nu klapjagten på deres frihed går ind. Som Murray skriver ovenfor, kan konsekvenserne af Seidenfaden-aftalen næppe overskues endnu, men de begynder her. HRS skriver “ Her stopper dialogen“. Vi ville sige: “Her burde Seidenfadens karriere i dansk presse være forbi”:

Trods forliget med Politiken vil den saudiske advokat, som hævder at repræsentere Muhammeds efterkommere, forfølge sagen imod danske aviser, som fortsat mangler at undskylde for deres offentliggørelse af profetkarikaturerne. Han har til sagen sat sig grundigt ind i både britisk og dansk lov – planen er også at føre sagen i Storbritannien på grund af den vidtgående britiske injurielovgivning.

Kilden oplyser, at »den avis, der har givet en undskyldning«, nu vil blive slettet fra sagsanlæggets akter, og at Yamani således har opgivet at indstævne Politiken. Men han understreger, at planen er at føre sagen i både britiske og danske domstole imod alle aviser, der fortsat vægrer sig ved at undskylde. Arabisk advokat vil fortsætte juridisk slagsmål med dansk presse.

Grækenland, Europas brandudsalg?

Grækenland er et fjernt land om hvilket vi ved lidt. OK, måske en tilsnigelse, men forskellige forhold som bl. a.  disse her omtalte, kan godt få en til at hæve øjenbrynene. Lægger man hertil en eskalerende økonomisk deroute, må man spørge sig selv om ikke bare Grækenland, men også andre europæiske lande lidt længere nede ad vejen, kan vise sig særdeles billigt til fals for arabiske pengeinteresser. Grækenland er måske specielt med sine særlige forbindelser til den arabiske verden og en udbredt antiamerikanisme, men landet er også beliggende på Europas bløde sydflanke med meget direkte forbindelser til lande uden nævneværdige demokratiske og vestligt kulturelle traditioner. Synet på Israel er måske en lakmusprøve på forankringen i egne værdier, og betænker man at den jødiske stat ikke ligefrem har en entusiastisk opbakning f. eks. her til lands, kan man godt gøre sig visse anelser om standhaftigheden i forhold til arabisk kapital på længere sigt – og med hensyn til de vedhæftede snore og bindinger der uvægerligt vil følge med (LFPC).

[…] Relations between Israel and Greece have grown particularly strained over the last few years. The absurd accusation of Greek national hero Mikis Theodorakis, composer of many oratorios and most famously of the score for the film Zorba the Greek, to the effect that the “small nation [of Israel] is at the root of evil” is by no means an anomaly but representative of much current Greek sentiment. The Jewish cemetery in Ioannina in NW Greece was vandalized three times in 2009. There have been several desecrations of Holocaust memorials. Greece’s major daily Eleftherotypia, among others, vilifies Israeli soldiers, portraying them as Nazi Sturmbanngruppen.

Such incidents continue to proliferate. On January 5 and again on January 16, 2010, the 17th-century Etz Hayim synagogue in Xania, the capital of the island of Crete, was torched, causing widespread damage and destroying a library of 2,500 books. That there are only ten Jews living on Crete, among a population of 650,000 (according to the 2005 census), renders this — I am tempted to say, cretinous — auto-da-fé rather puzzling. […] David Solway: Three Bottles of Wine: Greece, Israel, and Me

Greek Economy Minister Louka Katseli has made a flash visit to Abu Dhabi and announced the emiratés interest in investing in the country. […] During the talks a working group was set up to decide on the emiratés participation in the Greek Development Find, created to promote investment as part of the recovery plan. The group’s first meeting is scheduled for March.CRISIS: GREECE; ABU DHABI TO INVEST, KATSELI PAYS VISIT

Islams konsekvente terrorisering af vantro

Mens Politikens chefredaktør har travlt med at krybe for islam, DR underkaster sig islams billedforbud, Københavns Kommune vil opføre stormoskeéer, er der  forfølgelse af anderledes troende efter noder i hele den islamiske verden, med enkelte hæderlige undtagelser som Libanon og Syrien. Der over 100 mio forfulgte kristne i verden. De fordrives og myrdes, voldtages og tvangskonverteres, de må ikke bygge kirker, ikke købe bibler, får ingen jobs. Hvad med om Politiken brugte sine 15 minutters berømmelse til at tale nogle virkeligt forfulgtes sag fremfor at krybe overfor herrefolkene ? Islam har i forvejen rettigheder her, de  aldrig ville tilstede os i deres egene lande, hvor meget mere skal de have lov at kræve ? For 20 år siden var der 1.4 mio kristne i Irak. I dag er der mindre end 400.000. I Tyriket var 25 % kristne for 100 år siden, idag er det mellem 0.1 – 0.2 procent. Såvidt jeg kan se, har islam alt at kræve af sig selv, og intet af os. Vi ved godt, det er for meget at forlange af islam, men det burde ikke være for meget for Politiken, DR og Københavns  Kommune. Hermed ikke sagt, at vi skal behandle islam som den behandler andre hjemme. Men en religion der kommer hertil og tilmed begynder at forfølge jøder (se Malmø), skal ikke nyde nogen særbehandling overhovedet. Det er at gå langt over stregen. Stor oversigtsartikel fra den engelske udgave af Der  Spigel.

Expelled, Abducted and Murdered

Where Islam gains importance, freedoms for christians of other faiths shrink.

There are 2.2 billion Christians around the world. The Christian non-governmental organization Open Doors calculates that 100 million of them are being threatened or persecuted. They aren’t allowed to build churches, buy Bibles or obtain jobs. That’s the more harmless form of discrimination and it affects the majority of these 100 million Christians. The more brutal version sees them blackmailed, robbed, expelled, abducted or even murdered.
In Iraq, for example, Sunni terrorist groups prey specifically on people of other religions. The last Iraqi census in 1987 showed 1.4 million Christians living in the country. At the start of the American invasion in 2003, it was 550,000, and at present it is just under 400,000. Experts speak of a “creeping genocide.” […]

In many Islamic countries, Christians are persecuted less brutally than in Iraq, but often no less effectively. In many cases, the persecution has the tacit approval of the government. In Algeria, for example, it takes the form of newspapers reporting that a priest tried to convert Muslims or insulted the Prophet Mohammed — and publishing the cleric’s address, in a clear call to vigilante justice. Or a public television station might broadcast programs with titles like “In the Clutches of Ignorance,” which describe Christians as Satanists who convert Muslims with the help of drugs. This happened in Uzbekistan, which ranks tenth on Open Doors’ “persecution index.” […]

Blasphemy is another frequently used allegation. Insulting the core values of Islam is a punishable offense in many Islamic countries. The allegation is often used against the opposition, whether that means journalists, dissidents or Christians. Imran Masih, for example, a Christian shopkeeper in Faisalabad, Pakistan, was given a life sentence on Jan. 11, according to sections 295 A and B of Pakistan’s legal code, which covers the crime of outraging religious feelings by desecrating the Koran. A neighboring shopkeeper had accused him of burning pages from the Koran. Masih says that he only burned old business records.

It’s a typical case for Pakistan, where the law against blasphemy seems to invite abuse — it’s an easy way for anyone to get rid of an enemy. Last year, 125 Christians were charged with blasphemy in Pakistan. Dozens of those already sentenced are on death row.

‘We Don’t Feel Safe Here’

Government-tolerated persecution occurs even in Turkey, the most secular and modern country in the Muslim world, where around 110,000 Christians make up less than a quarter of 1 percent of the population — but are discriminated against nonetheless. The persecution is not as open or as brutal as what happens in neighboring Iraq, but the consequences are similar. Christians in Turkey, who numbered well over 2 million people in the 19th century, are fighting for their continued existence.

Christianity’s Modern-Day Martyrs

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det der er under opsejling i Graekenland kan give bekymringer / for hvis araberne/muslimerne faar graekerne til at modtage laan, saa ender landet vel med at blive et trappetrin der feorer ind i Europa ..her skulle staa et speorgsmaalstegn.

Hvor er det, paa flere maader, raedsomt hvad der foregaar dernede.

Prudentius
11 years ago

Det svenske mareridt fortsætter og fortsætter. “No regrets” på den anden side af sundet!

“The new totalitarians” er ikke overraskende dybt forelskede i “The ancient totalitarians”.

Vi har været heldige med DF og Pia Kjærsgaard herhjemme. De rette folk på det rette tidspunkt. Omend skaderne stadig er voldsomme.

Svenskerne lider fortsat katastrofalt under manglen.

“The horror, the horror”…

Pk
Pk
11 years ago

Har lagt mærke til Lars Ohly. Meget aktiv Kommunist.
Når man bor i Helsingør, så bliver der , af gammel vane, set en del
svensk TV.
Når Lars Ohly er på , smiler han altid, som om han er særdeles godt tilfreds
med den forfærdelige vold svenskerne udsættes for. Han ligner een uden problemer.
Når han er bekymret, så er det fordi, der ikke kommer udlændinge nok til Sverige.
Ikke den største svenske forræder, men stor.

steen
Admin
11 years ago
Reply to  Pk

PK: Smiler…..undtagen lige her, hvor han giver fingeren:

Prudentius
11 years ago

Når de kristne ikke forfølges i Libanon er det vel fordi de er bevæbnet til tænderne og før har vist at de kan bide fra sig. Ikke at deres fremtid i Libanon ser lys ud alligevel. I Syrien er det Alevi-sekten der hersker, en slags shia´er, de sidder på hæren og støtter sig, så vidt jeg har forstået, derud over til et (andet) mindretal af kristne armeniere. Syrien har dertil 75 til 80% sunni muslimer der tålmodigt venter på at Alevierne mister støtten fra Iran. Er det ikke syriske Wafa Sultan der fortæller om sin Alevi-professor der blev plaffet ned… Read more »

Axel
Axel
11 years ago

Mark Steyn har en fin kommentar om velfærd i almindelighed og den græske rodebutik i særdeleshed – og om det barnløse Tyskland, der som sædvanlig forventes at skulle betale regningen for Sydeuropas dumheder … “[Greek] public sector workers have succeeded in redefining time itself: Every year, they receive 14 monthly payments. You do the math. And for about seven months’ work: for many of them the work day ends at 2:30 p.m. And, when they retire, they get 14 monthly pension payments. In other words: Economic reality is not my problem. I want my benefits. And, if it bankrupts the… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Axel

Ja naturkræfterne og videnskabelig redelighed – ud med det billige skidt. Når man ikke bliver færdige med budgetforhandlingerne til tiden i EU, så stopper man uret i mødesalen. Da Lykketoft havde knaldrøde tal på bundlinien, tog han indtægter fra 13 måneder i finansloven, men kun udgifter for 12. Når klimaet ikke lystrer forudsigelserne, så forfalsker man tallene. Når muslimske indvandrere opfører sig anderledes end man drømte om, så kalder man dem unge. Når danskfødte muslimer opfører sig som om de kommer lige fra fra et galehus, så kalder man dem indvandrere. Når der kastes salmiakspiritus i ansigtet på en turist,… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago

OFF TOPIC: ER STYGGEKRUMPEN OG SKIDESPRÆLLEREN ISLAMOFILE? Da vi var under det katolske åg var der en ulidelig biskop som i folkemunde gik under betegnelsen “styggekrumpen”. Han gjorde hvad han kunne for at undertrykke danskerne. Nu har vi fået en ny form for katolsk kirke ved navn EU. Og denne undertrykkelsesmekanisme er langt mere rafineret. I gamle dage blev man kastet i fængsel hvis man ikke makkede ret, nu bruges der avancerede massestyringskontrolmekanismer. Disse mekanismer er ligeså umoralske som da vi var underlagt den katolske kirke, og de er næsten usynlige. Det fungerer ved at styre sproget. Magthaverne sætter sig… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Åh ja kære Grækenland, det land er snart ejet af private fonde, som det første land i europa men absolut ikke det sidste, hvem mon ejer Goldman Sachs og JPMorgan? Her er lidt om den skjulte gældskarrusel: “In Greece, the financial wizardry went even further. In what amounted to a garage sale on a national scale, Greek officials essentially mortgaged the country’s airports and highways to raise much-needed money. Aeolos, a legal entity created in 2001, helped Greece reduce the debt on its balance sheet that year. As part of the deal, Greece got cash upfront in return for pledging… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x