18
mar
Seneste opdatering: 19/3-10 kl. 1150
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del II her fra svensk TV 3. Nu hvor disse to klaner fra Bosnien og Kosovo har hærget Malmø i årevis med bombninger, skyderi og mord på offentlig plads, håndgranater, automatvåben – man husker nedskydningen Mevlur Kupa i en stor menneskemængde på Stortorget nytårsnat – og stort set al anden kriminalitet man kan tænke sig, kunne man forestille sig at nogen ville sige til de overlevende: “Så er det nok. Nu fortsætter i jeres krig hjemme på Balkan alle I overlevende, de mangler en krig dernede for tiden og I har groft forbrugt jeres ret til at opholde jer i Sverige.” Men nej, den mulighed er end ikke blevet nævnt, næppe engang tænkt. (Detaljerne i den alenlange vendetta her.)

Én af brødrene var med i millionkuppet i Brøndby i Danmark, en anden bombede anklageren Barbro Jönssons hjem i Trollhättan. Retsstaten Sverige har abdikeret fuldstændigt, enhver gangsters retssikkerhed er vigtigere end byen, landet og dets befolkning, der ikke har andet at gøre end at flygte fra elendigheden. Politiet bruger tusindvis af mandetimer på bare at rende i hælene på dem, for at forhindre det næste mord eller at en uskyldig rammes mens deres voldmonopol er smuldret som tørt brød. Et Sverige der er domineret af en sådan kællingementalitet, har ingen lang fremtid foran sig. Det er et land hvor den største kanon i hænderne på den mest skruppelløse allerede hersker. Men danskere skal huske sig selv på, at Malmøs misére er kun kvantitativt værre end Københavns, det kvalitative indhold er det samme, og om de politikere der har instrumenteret det, bør man spørge sig selv: Forbrydelse eller dumhed ? Malmø er tabt, demografien har forlængst passeret sit tipping point. De er ikke noget jeg finder  på, de lokale siger det på nettet hele tiden, jeg vil dog nødig spå. Jeg har været i Beirut nogle gange, også før borgerkrigen. Måske er det det billede man skal spejle fremtidens Malmø i. Reepalu erstattet af warlords og sekteriske falankser. – De to artikler her er ikke ny, de stammer fra dengang Sydsvenskan endnu havde mere med virkeligheden at gøre end i dag,  men de er helt centrale i forståelsen af byens nedadgående spiral:

Kriminaliteten är det vanligaste skälet till att många lämnar Malmö.3600 hushåll som slog sig ned i kranskommunerna förra året, skulle det innebära att över 600 familjer flyttade bland annat på grund av att man anser att invandringen haft så negativa konsekvenser både för Malmö och dem själva. Malmöbor flyttar bort från invandrarna, Så tycker utflyttarna om invandrare.

Malmø og Århus sammenlignet ved udvalgt kriminalitet

Man kan illustrere hvor fremskreden ødelæggelsen af Malmø er ved at sammenligne byen med Århus, en by af næsten samme størrelse. Århus Kommune har 307.000 indbyggere, Malmø Kommune   293 909. Århus tal anføres i parentes:

Samtlige  anmeldte forbrydelser: 61.945  ( 33.067)

Samtlige   ”        ”         grov vold:   3.565    (1.225)

Samtlige ”          ”           røverier:   962  heraf 743 mod privatperson (320, Århus mangler kategorienpersonrøveri)

Samtlige ”         ”  grov voldtægt:   165  (28)

Malmø Kommune er 2009 tal (Exel), Århus er endelige 2008 tal. Jeg troede jeg havde aflæst forkert, men jeg har ekstratjekket. Prøv selv. Man behøver som det ses ikke være jøde, for at ønske sig langt væk. Svenske politikere har importeret palestinakonflikten, indtil flere Irak- og Balkan konflikter plus det løse, og nu er det blevet så rædde for det monster, de har skabt, at de ikke vil have at vælgerne  diskuterer det. Vi har tidligere citeret en anonym Malmø -polis for “at myndighederne har mistet kontrollen over byen  for længst.” En skønne dag, måske om en ti års tid, er det officielt og står i Politiken, og så ved hele verden det også, selv “ en af Danmarks største forfattere.

Profetisk psykologi i Gentofte

Profetisk psykologi: Kun ganske få studier har set på islam eller islamisk coping som en integreret del af kognitiv adfærdsterapi. Disse studier er til gengæld gået hele vejen. Aisha Hamdan, psykolog og forsker i de Forenede Arabiske Emirater, foreslår, hvad man kunne kalde en form for profetisk kognitiv psykologi, sammenlignelig med profetisk medicin. Således hjælper hun sine patienter med systematisk at erstatte dysfunktionelle kognitioner omkring klienten selv, andre og verden, med den islamiske tankegang. Hendes tese er den, at vi ved at efterligne Profeten Mohammeds livsanskuelse og tænkemåde kan mindske psykisk lidelse. Passager fra Koran og haditterne indføres således aktivt af den kognitive terapeut som et redskab i kognitiv omstrukturering.

*Profetisk medicin er en retning inden for videnskabelig medicin, der kun inkluderer den medicinske viden og metoder, som eksisterede på Profeten Mohammeds tid,eller som direkte kan udledes heraf. Profetisk medicin betragtes af nogle muslimer som direkte godkendt af Profeten, i modsætning til nyere medicinsk viden. Psykolog Ida Andersen: Når terapien møder Allah, 4 s. pdf. Politiken: Vi skal lære at bruge islam i vores arbejde,  Psykiatrisk traumeklinik for flygtninge, Gentofte.

Iscenesatte østrigsk stats-tv heilen?

Engelsk oversættelse på Gates of Vienna af artikel på SOS-Österreich (LFPC).

An outrageous incident happened at a campaign rally for the Freedom Party in Wiener Neustadt [a city south of Vienna]. At the end of the rally, as [party leader Heinz-Christian] Strache worked the crowd, being photographed with some citizens, he met three men with shaven heads who said to him: “The [TV] camera is our photo.” Strache then turned around, remarking that this probably wouldn’t be possible, and continued signing autographs for other people.

Meanwhile, a journalist (who had previously been provoking) came up to the three shaven men and urged them to literally, “Come on, say it!” Whereupon one of the three skinheads shouted “Sieg Heil”. Then Strache replied: “I heard that. You have summoned these people to come here.” The FPÖ leader insisted that the police record the skinheads’ personal information, and explained that he wanted to file charges.

When the police recorded the personal details, it turned out that [one of the men] was Edward Moschitz from the ORF editorial “On the scene”. With a low-life method of manipulation, he placed three neo-Nazis [at the rally] and prepared everything in order to let them shout Nazi slogans which he then documented. Moschitz also admitted that he had known the three skinheads and that he had accompanied them for a few days. According to the Prohibition Act [Verbotsgesetz] he has made himself an accomplice. […] ORF journalist sends Neo-Nazis to Strache demonstration!

“Bedrageribørn”

En medarbejder på Migrationsverket har fundet et nyt ord for, hvilken trafik der foregår i Sverige. Nu hvor historien – om end i langt mindre målestok – er blevet aktuel i Danmark, og de respektive “humanitære organistationer” hyler behørigt op, tager vi “miggan” i Danmark. Den anonyme medarbejder fortæller via Merit Wagers blog:

Hittills i år har jag, som inte ens arbetar med barnärenden i vanliga fall – men dessa ärenden har nu blivit en nisch där alla måste ställa upp – haft tre härvor på bordet. Det ser alltid ut på samma sätt:

Ett barn – som inte är ett barn – kommer till Sverige och säger sig vara helt ensam i livet. Diverse tjänstemän från Röda Korset och Rädda Barnen dyker upp samtidigt och börjar skrika i högan sky om att ”barnet” står helt ensam i livet och ska ha PUT (permanent uppehållstillstånd) direkt. Barnhandläggarna som har order att stressa fram beslut ger PUT.
Några veckor eller månader senare dyker en hel drös med släktingar upp och kräver att få allt betalt i Sverige. Förresten så dyker samma tjänstemän från Röda Korset och Rädda barnen upp samtidigt, och skriker återigen i högan sky, denna gång om att alla familjemedlemmar ska ha PUT och det i rödaste rappet.
Så på tre sådana här bedrägeribarn (som ju påstod sig vara ensamma i livet) – det är faktiskt den enda vettiga benämningen på dem – har det i år dykt upp sexton (16!!!!!) anhöriga. Ingen hade asylskäl, alla ska få ett liv i Sverige med bostad, skola, vård, bidrag – det kan inte kallas annat än ”fri social invandring” – oavsett ur vilken vinkel man ser det.
————
I Norge har man agerat mot missbruket och bedrägerierna medan man i Sverige fortsätter att blunda. När nu Norge skärpt sina bestämmelser rejält, kommer ännu fler s.k. helt ensamma i livet-barn att söka sig till Sverige. Se videre på Merit Wagers blog

Gudmundsson på Svenska Dagbladet tager på emnet med fløjlshandsker i en leder i dag, men får ikke desto mindre sagt nogle sandheder om den asylsvindel der foregår med “børn”. Men virkeligheden er oppe imod hårde odds i Sverige, som det ser ud for nuværende.

I samme  helt nye rapport fra Migrationsverket Migration 2000–2010, som ovenstående grafik stammer fra, kan man på side 7 se at Sverige som sædvanligt ligger helt urimeligt højt efter europæisk målestok, selvom Kurdo Baksi forleden mente at det “skulle være generøsere”. (Deadline oversatte ikke lige den bemærkning.) Bemærk især familiesammenføringerne nederst. Her er ikke tale om humanisme eller godhed, vi er i en helt anden liga. Man må udtrykke det præcisere, for eksempel som docent i kunsthistorie Lars Berglund  gjorde for nogle år siden:

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
12 years ago

Helge D-H.

“Hvorfor tænker vore dages politikere og forsvar ikke på DOMINO-TEORIEN …”

Vores magthavere er EU, og det er vel netop Domino-Teorien de håber på.

steen
Admin
12 years ago

@ Jens: Silly me, jeg klikkede ikke SR linket på hendes blog. Tak.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Jeg fandt faktsk selv svaret på mit spørgsmål vedrørende Norge og opstramninger i asyllovgivningen mht. disse ‘Anker-børn’ via et link på Merit Wagers blog: “Norge skärper regler för flyktingbarn Antalet ensamkommande flyktingbarn ökar kraftigt i hela Europa. I topp ligger Norge som nu skärper sin flyktingpolitik för att stävja invandringen. Nu för UNHCR samtal med den norska regeringen om de ensamma flyktingbarnen. Norge tog förra året emot över 2 400 ensamkommande flyktingbarn, en ökning med 75 procent jämfört med året före. I år väntas antalet minska dramatiskt sedan Norge nyligen har skärpt sin flyktinglagstiftning. Tidigare fick ensamkommande flyktingbarn permanent… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hvorfor tænker vore dages politikere og forsvar ikke på DOMINO-TEORIEN som forgængerne under den kolde krig ? Oprindeligt fremsatte U.S. præsident EisenHower i foråret 1954 dominoteorien. Hvis et svagt land blev magtovertaget af kommunisterne ville det brede sig til de omkringliggende lande.
Der er kommet andre aggressorer til som truer Den Vestlige Verden.

JensH
JensH
12 years ago

Angående “Bedrageribørn” eller “Anker-børn”, så Mikael Jalving et JP.dk blog-indlæg om netop dette fænomen under overskriften “Skal vi hjælpe børnesmuglerne?”. Hvir man læser kommntarerne tiol dette blog-indlæg, så er der faktisk en debattør, som kommer med en ganske interessant betragtning om hvorfor denne tilstrømning til Danmark af specielt Afghanske “børn” pludselig er eksploderet. “Niels Christensen, Højbjerg” skriver: “Det stigende antal ‘børn’ til Danmark kan hænge sammen med at Norge har skærpet sin holdning. Efter at have modtaget mere end 2400 forrige år, hvoraf som Stoltenberg udtalte at kun under 50% have en god grund, har Norge ændret holdning, således at… Read more »

steen
Admin
12 years ago
Reply to  JensH

@ Jens: Tak, jeg læste Jalving, men da jeg ikke har tid til at læse kommentarer på JP, er dette nyt . Hvis ingen viser sig at vide det her, kan jeg spørge mig for i Norge.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Ni glömmer att det inte bara är Sverige som inte har någon framtid. Dom globala oligarcherna tänker förslava hela världen. Kanske blir det som domino-brickor, Sverige faller först men det kommer inte sluta där…

Vivian
Vivian
12 years ago

Var det ikke en god ide’ for Expo, næste gang SD holder torvmøde?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x