1
apr
Seneste opdatering: 2/4-10 kl. 0051
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forty Muslim protesters allowed Barnard two minutes before they began yelling “Allahu Akbar” and stormed the podium—which effectively ended the lecture. Barnard said:
“Isn’t it appalling that an intellectual wants to give a lecture in the year 2010, and needs police protection? Actually, this is my best lecture ever. This incident shows what I’ve been trying to make clear for years: that the Islam is a completely intolerant system.” Phyllis Chesler: The Orwellian Times in Belgium: Burqa Bans? Or the Banning of Free Speech?

Video m. tyske undertekster. Föreläsning om islam saboterades i Antwerpen, Extremisten verhinderen islamdebat in Antwerpen. Antwerp: Lecture shouted down by radical Muslims, Forfatteren Benno Barnard fik ikke holdt sit foredrag.

Voldtægt i Sverige 2009, endelige tal

5. 937 en øgning på 9 procent eller 556 i forhold til 2008. Altså 58 flere end de præliminære tal.

De endelige tal plejer at komme efter en måned. I år tog det  tre måneder. Vi fører det til protokols, da aviserne ikke gør det, andet end under besynderlige del-rubrikker som: Polisinsats ger höga våldtäktssiffor. Danmark havde 431 anmeldte voldtægter i 2009. (klik “Sociale forhold, sundhed og retsvæsen >anmeldte forbrydelser.)

Godhedens pris i Holland

Det er nyt for mig at importen af billig arbejdskraft i 1960’erne i sig selv havde negative konsekvenser. Hvor længe vil så presserende omkostninger for europæiske lande kunne spille så ringe en betydning i debatten og den politiske verden? Om en nylig doktordisputats af Jan van de Beek. Via Gates of Vienna (LFPC).

[…] The reluctance to study [the economic effects of immigration] has done well to conceal some unpleasant facts, Van de Beek claims. For one, the Dutch policy of recruiting workers from outside of Europe in the 1960s needlessly delayed the modernisation of Dutch industry. As the Dutch economy was modernised in the 1980s, many immigrants were laid off and became dependent on welfare. Even today, the Dutch welfare state mainly attracts immigrants that impose a net cost on the Dutch economy, Van de Beek found. […]

In the same year Van de Beek wrote his thesis, economist Pieter Lakeman estimated that immigrants cost the Dutch state 5.9 billion euros each year. An analysis by a Dutch government agency in 2003 found that an immigrant who arrives here at age 25 costs Dutch society 43,000 euros over the rest of his lifetime on average. […]

“The recruitment of labourers in the 1960s”, Van de Beek said, “was an economic disaster. The stated intent here was to keep wages down, but we would have been better served by letting them rise. The switch from an industrial economy to one dependent on capital was inevitable for us to be competitive internationally. It would have been best to make that change in the 1960s, when the economy was booming. Finally, we had to restructure the economy anyway and many of the immigrants who came here in the 1960s were laid off in the 1970s and 1980s and ended up on benefits.” […] Immigration comes at hefty price

Sverigedemokraterne ber´om demokratiske rettigheder

Med anledning av debattklimatet och den begynnande valrörelsen har Sverige-demokraternas partiordförande Jimmie Åkesson idag skickat ut följande brev till de större mediernas chefredaktörer/ansvariga utgivare.

Bäste/Bästa chefredaktör/ansvarig utgivare

Jag skriver till dig nu med anledning av den kommande valrörelsen.Det har sedan riksdagsvalet 2006 pågått en intern debatt bland de större medierna om hur de ska förhålla sig till Sverigedemokraterna. Slutsatserna tycks ha blivit olika, min analys är att vi som en följd av framgångar i val och opinionsmätningar syns mer idag men att det fortfarande äger rum en debatt om debatten. Vissa anser att vi skall exkluderas helt från det offentliga samtalet, andra att vi skall få vara med på samma villkor som alla andra och det finns också de som tror att en negativ särbehandling i medierna är Sverigedemokraternas biljett in i riksdagen.

Därför skriver jag nu detta brev för att ge en enkel syn på hur jag hoppas att mediebevakningen av Sverigedemokraterna kommer att se ut. Inte för att tala om för dig som redaktör eller utgivare hur du skall sköta ditt publicistiska uppdrag, utan för att uttrycka min förhoppning. Den är enkel, jag önskar se Sverigedemokraterna bli behandlade och bemötta på samma sätt som övriga partier.
Vi förväntar oss inte en större bevakning än vad som är rimligt i förhållande till vår storlek, vi förväntar oss inte avsaknad av den kritiska granskning som alla politiska partier underkastas i en fungerande demokrati och vi förväntar oss inte silkesvantar.
Det vi förväntar oss är att vi får synas i program, insändare och debattartiklar, att våra politiska förslag bereds samma utrymme som övriga partiers och att det också kan ske en debatt med våra politiska motståndare i en god demokratisk ton.
Det finns motståndare till oss som har anklagat oss för att söka en roll som martyrer som alla är emot. Det är enligt min uppfattning minst sagt magstarkt att anklaga oss för martyrskap för att vi öppet tar upp hur våra kampanjande medlemmar regelbundet blir misshandlade, hotade och överfallna och för att vi ber om möjligheten att synas på samma villkor som andra partier.
Vänsterextremister har i åratal saboterat våra möten, överfallit våra medlemmar och har även med grovt våld gett sig på ledande företrädare såsom vår pressekreterare och hans flickvän, samt vår ungdomsförbunds-ordförande. Detta har konsekvent tystats ner och bagatelliserats. Om det är martyrskap att adressera den verklighet mina partiarbetare och kollegor lever under så bär jag gärna det martyrskapet med stolthet, men det är ingenting jag öskar mig.
Det är också ett paradoxalt påstående då det är de som tidigare stängt oss ute och talat nedsättande om oss som nu anklagar oss för martyrskap. Jag önskar inte vara martyr. Jag önskar vara partiledare och ställa mitt politiska budskap mot väljarnas förtroende. Ingenting annat. Men det förutsätter en realistisk möjlighet att få kommunicera mitt budskap, på såväl redaktionellt utrymme som på reklamplats. Och det förutsätter att de pressetiska reglerna respekteras och att önskan om ett demokratiskt debattklimat är ömsesidigt.
Med detta sagt hoppas jag på möjligheten att på samma villkor som övriga partier få kommunicera mitt budskap till väljarna och i öppen och ärlig konkurrens få Sverigedemokraternas förtroende prövat. Jag tackar dig för din tid och välkomnar dig att ta kontakt med mig vid eventuella frågor.

Med vänliga hälsningar,
Jimmie Åkesson

via PI.SE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Malmø kommune (276.244 indbyggere) havde 2009 168 anmeldte voldtægter (Exel). Hele Danmark (5.4 mio) havde 2009 431 anmeldte voldtægter. […]

trackback

[…] Tore Kvæven   I Sverige ble 5 937 voldtekter anmeldt i løpet av 2009.  I følge svensk kriminalitetsforebyggende råds (BRÅ) undersøkelser […]

Universalgeni
14 years ago

Svensk presse går meget op i, at alle skal være ligestillede. Så det ville være helt i orden at udelukke muslimer fra offentlig debat pga. deres menneskesyn? En politisk overbevisning, som man ikke kan lide eller en religiøs overbevisning, som man ikke kan lide, det er vel det samme? Det sætter jo en standard, det svensk presse gør. Med sådanne metoder går svenske muslimer en hård tid i møde…

Universalgeni
14 years ago

Steen, kan du ikke starte en ny tråd med Sverigedemokraternes brev og Antwerpen-episoden? Hører lidt sammen. Kunne give en god debat om ytringsfrihed…

Universalgeni
14 years ago

For Danmarks vedkommende er indvandringen sandsynligvis årsag til, at vi er langt bag ud med industri-robotter. Parakdoksalt nok har jeg set den teori fremsat, at enkelte virksomheder i lande med mange indvandrere, anskaffer robotter for at undgå de problemer, der er med etnisk arbejdskraft. Men det skal jo nok være rigtigt, at visse industrier er hårdt ramt af etniske problemer.

Hvorom alting er, er det selvmord at satse på indvandring fremfor effektivisering og innovation.

Universalgeni
14 years ago

Der er korrekt, at billig og rigelig arbejdskraft er en hindring for effektivisering og innovation. Sir William Arthur Lewis, der var konservativ økonom, fik nobelprisen i økonomi i 1979 for at dokumentere, at den industrielle revolution var en konsekvens af mangel på arbejdskraft. Afvandringen fra land til by var stilnet af i flere europæiske lande og der var behov for flere varer end man kunne producere. Derfor kom maskinerne ind i billedet. Han påviste også, at billig arbejdskraft i rigelige mængder er en af hovedforklaringerne på manglende udvikling i ulande. Lewis arbejde og teorier holder den dag i dag. Den… Read more »

Skåning
14 years ago

Man ska förvisso ha klart för sig att den utökade definitionen på våldtäkt i Sverige har betydelse. Om en 15-åring har frivillig sex med en 14-åring så klassas det i Sverige som våldtäkt. Den här nya feministiska definitionen på våldtäkt infördes 2005 och då tog statistiken ett skutt uppåt med över 1000 anmälningar. Men även om man bortser från detta så är det tal om en epidemi i Sverige i jämförelse med Danmark. De verkliga våldtäkterna per capita är flera gånger fler än i Danmark.

Skyblue
Skyblue
14 years ago
Reply to  Skåning

Skåning: Om en 15åring har frivilig sex med en 14 åring i Danmark klassificeras det också som voldtægt. Så har det varit i Danmark i åtmindstens 20 år.

Benjamin
Benjamin
14 years ago

Tja, der er i øjeblikket flere udviklinger i gang ovre på den anden side af sundet, der trækker i hver sin retning: På de ene side en masseindvandring af retarderede og voldtagende muhamedanere, der får alt serveret på et sølvfad af det svenske velfærdssamfund, og på den anden side en politisk diktatur-feminisme, der bevæger landet hen imod tanke-kontrol og indgreb i privatsfæren alene på mistanke om noget politisk ukorrekt virksomhed. Landet har desuden ikke lukkede, demokratiske valg, hvor man kan stemme på ens foretrukne parti uden at føle sig som outsider (Sverigedemokraterne). Så det er svært at spå om hvad… Read more »

Universalgeni
14 years ago

Først kom de efter jøderne, men jeg var ikke jøde, så jeg gjorde ingenting. Så kom de efter bøsserne, men jeg var ikke bøsse, så jeg gjorde ingenting. Så kom de efter kvinderne, men jeg var ikke kvinde, så jeg gjorde ingenting. Så kom de efter ateisterne, men jeg var ikke ateist, så jeg gjorde ingenting. Og når der så ikke længere er nogen tilbage til at forsvare de sidste, så kommer de efter dem også. Endemålet: den vestlige mand. Men det er klart. Man kan jo ikke forsvare sine medmennesker. Det er jo racisme og hvem vil dog være… Read more »

Johansen
Johansen
14 years ago

Der er en voldtægtsepidemi i gang imod de svenske kvinder. Eller skal vi kalde det den ultimative fornedrelse og krigen mod de svenske kvinder.
Det er en skandale af dimensioner, at MSM i Sverige (og andre vestlige lande) ikke beskæftiger sig med denne brutalitet mod kvinderne! Gad vide hvilket forskruet kvindesyn, der ligger bag. Man væmmes og fornemmer alvoren.
Truslerne mod kvinder herhjemme bliver ej heller færre, trods en nogenlunde stabil voldtægtsstatistik. Man mærker chikanen.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x