3
apr
Seneste opdatering: 4/4-10 kl. 1611
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om Nimis, Ladonia, Oscar Wilde, kunstens unyttighed,  rundkørsler,  kunstverdenens holdning til tabuer og om at vænne sig til at leve under amatørers trusler. (Se i HD)

I “plurietniciteten” er én mulighed udelukket

Og den mulighed er selvfølgelig at tage udgangspunkt i, og identificere sig med, de værdier der har skabt det samfund der får andre etniciteter til at komme strømmende fra hele verden. Som altid er det selve mangfoldigheden der er pointen i artiklen her; fascinationen af rodløsheden, uden stillingtagen til godt eller skidt, ønskværdighed eller – karakter af pestilens. Via Gates of Vienna (LFPC).

A pluriethnic, plurinational identity that is constantly changing: the French Academy has dedicated the expo with the title “The Mutants”, opened today in Rome, to this topic. In this exhibition, the first since he became director of the French Academy in Rome, Eric de Chassey has chosen an issue that is always in the news, choosing five artists who will embody the multicultural aspect of modern societies. Five works of Adel Abdessemed and Djamel Tatah (Algeria), Adrian Paci (Albania), the French-American Stephen Dean and the American Ellen Gallagher Adrian (who has lived in Rotterdam and New York for years), all children of the same generation (born between the mid-’60s and the early ’70s), will be presented in Rome. These artists, according to De Chassey, belong to an age in which individual identity in the Western World ”is shaped by migrations and colonial and postcolonial situations, in which integration and assimilation no longer exist, only hybridisation”. […]

A friend of Djamel Tatah – who painted him in one of the paintings present at the exhibition – the French-Algerian musician likes to call himself “French for all days and Algerian forever”. Like Tatah, he is a dedicated artist with a clear opinion. In his music he denounces, or as he specifies “observes”, the injustice suffered by immigrants. Like his painting friend, he often speaks of “fascism”. “A reality that unites many Arab nations and some Western countries”, he adds. But they are also the product of these changing times, of art that is changing and opens its doors for artists who have become French after years, however never forgetting their origins.. EXHIBITS: ‘THE MUTANTS’ AT VILLA MEDICI, CHANGING IDENTITY

Landskronamordet: Frygter selvtægt

På flera internetsajter har deras personuppgifter lämnats ut. Familjen kommer från ett land i Mellanöstern och många rasistiska och hotfulla kommentarer sprids nu kring hans anhöriga. – Jag vågar inte skicka barnen till skolan, hur kan polisen få läcka sådana här uppgifter? När vi träffar honom i bostadsområdet Koppargården är han mycket rädd och ser sig om hela tiden. De långa förhören har tärt på honom. ”Hur kan polisen få läcka så här?” ”Hur kan polisen få läcka så här?”, 23-åringen nekar till brott.

Der  har været adskillige alvorlige tilfælde af selvtægt i Sverige, endda mord. (For eksempel mordet på Jennifer Anderssons morder, der blev skudt på en udgang fra fængslet.) De fremkommer på denne enkle måde: Man applicerer det gamle, homogene folkehjems syn på forbrydere, at de er syge, har brug for en lempelig straf og behandling, inden de  returnerer som omvendte borgere. Det syn er kommet ynkeligt til kort overfor overvældende mængder, grov, samvittighedsløs, importeret kriminalitet. Sådan driver man en befolkning ud i selvtægt. Der er kun én kur for at undgå dette onde  – en markant straffeskærpelse, herunder rigeligt med udvisninger. Den anholdte palestinenser antyder at poltiet har lækket familiens identitet. Det er slet ikke nødvendigt. Der er altid nogen på nettet, der lækker anonym information. I dette tilfælde kom familiens navn ved via numeret på deres røde Mazda. Det kan enhver slå op i det åbne samfund, Sverige.

Landskrona-kommentar: Mediedramaturgien

Det vi ser utspela sig i svenska media just nu är helt förutsägbart. Media följer sin eviga dramaturgi. Inga överraskningar där.

När någonting sådant inträffar som mordet i Landskrona på den 78-åriga kvinnan utbryter panik på landets redaktioner. Ångesten tätnar som dimma över fälten en fuktig sommarkväll. Ångesten handlar inte om hur man ska kunna belysa det inträffade på ett korrekt och allsidigt sätt. Nej nej.  Bekymret är det här: Hur ska man nu bära sig åt för att det inte ska blossa upp “främlingsfientliga stämningar” hos den svenska befolkningen? Hur ska man hålla dem i fortsatt narkos så att de inte upptäcker sambandet mellan en vansinnig invandringspolitik och en dramatiskt ökande och allt våldsammare kriminalitet?

Journalisterna lever i symbios med politikerna. De har fullständigt lierat sig med den politiska ideologin om massinvandring och mångkulturellt samhälle. Det är en omständighet som gör den svenska jornalistkåren unik i världen. På landets alla redaktioner styrs arbetet, uttalat eller outtalat, av principen att “inte publicera någonting som kan öka främlingsfientligheten”. Det är ett av medias övergripande mål. Att upprätthålla principen underlättas av att journalister i allmänhet lever i skyddade etniskt svenska reservat, långt från våldet i de mångkulturella förorterna.

Mot den bakgrunden utlöser Landskronamordet givetvis full panik. “Hur fan ska vi tackla det här? Nisse i Hökarängen (journalistepitet på den vanlige svensken) håller på att bli förbannad.” Några strategier går att urskilja:

1. Man skickar fram de yngsta och mest orutinerade journalisterna, som går på otrygga vikariat eller är utlånade av bemanningsföretag.
De gör lydigt det de förväntas göra, för att få fortsatt jobb. Exempel: Anna Landelius i Studio Ett som Thoralf nämner.

2. Man skickar fram de mest skrupelfria, mest samvetslösa journalisterna och krönikörerna, det hårdföra gänget som inte vet vad sanning är och som är beredda att sälja sin mor om det skulle ge dem egna fördelar. Exempel: Britta Svensson i Expressen, Peter Kadhammar i Aftonbladet. Eva Franchell i Aftonbladet meriterar sig väl i samma kategori.

När ledar- och kulturskribenterna har firat påsken färdigt med familjen på lantstället och är i tjänst igen kan vi vänta oss brösttoner från Helle Klein och Olle Svenning i Aftonbladet, Ann-Charlotte Marteus i Expressen, Dan Jönsson eller Stefan Jonsson i Dagens Nyheter, eller kanske rentav Olle Svennings fru, Maria Schottenius i DN.

Vi kan inte heller utesluta att TV4:s egen lilla maskotdocka Lena Sundström*, med specialuppdrag att misskreditera SD, med sedvanlig avsky kommer att peka på Danmark som avskräckande exempel på “främlingsfientlighet”.

Alla insatser kommer att ha samma innebörd:

“Det som hände i Landskrona är tragiskt. Men brott har ingenting med etnisk härkomst att göra. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten i Sverige med t ex 15 gånger fler våldtäkter än Danmark har ABSOLUT inget samband med massinvandringen. Orsakerna är utanförskap och möjligen arbetslöshet.
Vi måste alla hjälpas åt att bekämpa det meningslösa våldet.”

Sedan faller tystnaden igen. Till nästa mord.

Kommentar af Svensk Tant, Thoralf Alfsson blog.  * I dag: Del 3: Världens lyckligaste folk – en bok om Danmark

  (Polisen: Han har inte berättat allt han vet.  23-åringen har delvis varit bosatt i Danmark den senaste tiden. Hatet flödar mot den misstänkte 23-åringen på nätet.)

Bilden klarnar nu, av hur nedslagningen av 78-åriga Inger i Landskrona gick till. Ordet ”respekt” kan sammanfatta situationen, och vetter då åt två håll: Den dödade kvinnans sista ord blev: ”Ni invandrare har noll respekt för regler och äldre”. Bakgrunden till dessa ord var att den unge mannen hade parkerat sin bil på en plats för handikappade. Janne Milld.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
11 years ago

“Mediedramaturgien”

Svenske og danske (og andre europæiske) medier ved da sikkert godt, at vi for længe siden blev klar over at MSM har meget store fortællinger at sælge…

JensH
JensH
11 years ago

@Ulla Lauridsen Okay, I stand corrected. Men omvendt, så er jeg ikke helt sikker på at du og din familie repræsenterer ‘main-stream’ lige hvad det angår??? Mit indtryk er, at de fleste forældre-par begge er i fuldtidsbeskæftigelse, da det er nødvendigt for at kunne opretholde hvad man herhjemme normalt definerer som en middelklasse-tilværelse?? Men iøvrigt al mulig respekt for at du selv ‘overtager’ dit barns skolegang grundet en (faglig set) al for dårlig Folkeskole. Sådan burde det ikke være taget i betragtning af, at vi har verdens dyreste Folkeskole, ihvertfald målt i rescourcer (penge) anvendt per barn. Er det ikke… Read more »

Ulla Lauridsen
11 years ago

Jens H: Jeg tager den yngste ud af skolen, fordi jeg ikke er tilfreds med deres indsats for ham. Min familie er aldeles selvforsørgende – min mand har et job og jeg er selvstændig. Så det kan lade sig gøre, men vi har heller ikke hverken hus eller bil eller sommerhus.

JensH
JensH
11 years ago

Så, nu tror jeg Landskrona bliver reddet fra både reddet fra både vold, kriminalitet og “främlingsfientlighet”. Der vil således i Landskrona blive arrangeret nogle forskellige manifestationer “mot våldet”. Bl.a. skal der afholdes en fælles gudstjeneste i Svenska Kyrkan i Landskrona hvor alle byens trosretninger deltager, og på byens rådhusplads vil der også blive en ‘manifestation mod volden’:

http://svt.se/2.22620/1.1951493/landskronaborna_samlas_mot_valdet

Man ved snart ikke om man le eller græde. En så ufattelig naivitet kalder vel i virkeligheden på begge reaktioner??

Kometen
Kometen
11 years ago

En utrolig ærlig artikel på Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6894506.ab

JensH
JensH
11 years ago

@Ole Burde “I USA er der flere og flere foraeldre som naegter at udlevere boernene til den statsgaranterede hjernevask . De underviser selv boernene i hjemmet , og er villige til at betale prisen” Det er unægteligt også nemmere i et land med en betydeligt lavere skat end her i det skatteplagede Danmark. I USA behøver begge forældere ikke at gå på arbejde for at kunne betale afdragene på huset og alle de andre leveomkostninger. Her i landet er det vist kun de forældre-par, der i forvejen er på overførselsindkomst, som ville kunne tillade sig den luksus at undervise deres… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Jeg havde egentlig tænkt mig at kommentere. Men jeg ved ikke rigtigt, hvor den havner. Alligevel er det lidt trist at opleve, at artikler, nyheder og facetter mellem hinanden opleves som en eller anden form for “beobachting”! Er I virklig på hugget, eler er det moralismen som er ude at tage kegler i selvforherligelsens lys. Kom igen nu da!

Lad som om I er ude efter “rætvisa” og ikke bare efter “unike visits”!
Hold da op hvor er det sjovt at skrive.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

I USA er der flere og flere foraeldre som naegter at udlevere boernene til den statsgaranterede hjernevask . De underviser selv boernene i hjemmet , og er villige til at betale prisen , ” Come hell or high water” . Indtil for kort tid siden har dette vaeret begraenset til religioese kredse , men nu sker det ogsaa blandt sekulaere konservative. Temmelig ekstremt , men faktisk goer de resten af samfundet en tjeneste fordi de herved markerer at der er graenser for hvor megen hjernevask man kan byde amerikanere uden at fremproviokere en KOMPROMISLOES modreaktion. Kan man forestille sig en… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Præparerer man Danmarks yngste generation til at aflægge SHAHADA – islamtrosbekendelse ?
Det kan lige passe med et pludseligt skift i danernes religion, livsanskuelse og mentalitet fra de fortidige
generationer til de fremtidige generationer.
Ateistisk selskab har travlt med at nedgøre konfirmationen, og fremme nonfirmationen.
Stakkels børn. Det bliver ulvetider.

Liva
Liva
11 years ago

OT “Alle børn har godt af hele tiden at få rykket grænserne for det kendte. Det er selvfølgelig mere relevant, hvis det ikke er noget abstrakt, man skal forholde sig til, men det faktisk er noget, som børnenes legekammerater også har et forhold til. Så er det bare sundt, at de danske børn får udvidet deres horisont,” siger hun til Børn&Unge.” h t t p://nyhederne.tv2.dk/article/29654712/?forside Alle børn har godt af hele tiden at få rykket grænserne for det kendte, siger B&U angiveligt. Får danske børn i offentlige institutioner så også indblik i hvad der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Intet er ‘for småt’ til multikulturalisterne. Nu bliver også børnene i landets børnehaver hjernevasket med islam:

http://nyhederne.tv2.dk/article/29654712/?forside

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x